תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
פתאום זה התחיל, קרה לי לפני הרבה חודשים ונפסק לבד ועכשיו שוב חזר המקרה.. סרקתי וירוסים וגם עשיתי ריסט למחשב וזה ממשיך. ניסיתי גם לנתק את הכבל SATA וזה שוב ממשיך מה עושים?
-
- 14 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה מוזרה של קריסות בכרטיס מסך הנ"ל, העניין הוא שאין לי יותר מידי דפוס לתקלה. בעצם הבעיה היא מסך שחור/מסך שחור עם פסים ואיתם גם LOOP של הסאונד עד שגם הוא נתקע. הייתי עם הכרטיס בIVORY ולא הצלחתי לשחזר את הבעיה, בבירור לא מדובר בבעיה של עומס/יציבות אלא TRIGGER שגורם לכרטיס מסך לאבד את זה. רק HARD RESET עוזר. שמתי לב שמידי פעם בקריסה המאוורר של הכרטיס מספיק להסתובב אבל זה אחרי שהוא כבר קורס. הדפוס הכי קרוב שקיבלתי הוא שמידי פעם יש קריסה בCOUNTER STRIKE, בTRIAL של TITANFALL הוא קרס כל הזמן וממש מהר אבל בגלל שנגמר לי הTRIAL לא הצלחתי להראות בחנות שיש בעיה כמו איזה אידיוט. האמת שעכשיו לאחרונה היה לי קצת שקט מהכרטיס אבל שוב ששיחקתי GAUNTLET עם חבר זה פתאום קרס פעמיי…
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי מחשב שמחובר לרסיבר עם כרטיס הקול של Realtek באמצעות כבל אופטי ועל אף שאני מצליח לקבל 5.1 בצפייה בסרטים, במשחקים אני רק נהנה משני ערוצים מהקצת שקראתי בגוגל אני מבין שזה לא אפשרי אם אין לך כרטיס קול חיצוני שתומך DD Live או לקנות רסיבר שאתחבר אליו באמצעות כבל HDMI .... מישהו נתקל/התגבר על הנושא הזה בעבר?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יכול להיות שהכותרת לא ברורה כי אין לי מושג איך אני יכול לקרוא למה שאני צריך ואני גם לא בטוח אם זה הפורום המתאים אז תתקנו אותח אותי אם צריך. יש לי מצלמת וידאו רגילה כזאת שמתחברת למחשב ( בשביל סקייפ ) ואני רוצה לדעת אם אני יכול להשתמש בה כמצלמה שמצלמת את החדר ומשדרת לי את זה לטלפון כדי שאני ידע מה קורה בחדר כשאני לא נמצא דרך הטלפון הנייד או מחשב אחר. יש אפשרות כזאת?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב נתקע על הלוגו של הביוס לאחר ההדלקה ולא ממשיך. ממה זה יכול להגרם?
-
- 4 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ושנה טובה יש לי בעיה עם כל דיסק און קי שאני מכניס למחשב אני לא יכול למחוק קבצים ממנו ולעשות שום פעולה של העברת קבצים ,מחיקה ,הדבקה, גזירה, ממש כלום וניסיתי עם כמה דיסק און קי שונים כל הזמן נפתחים לי הודעות אזהרה איך שאני מחבר אותו למחשב צירפתי לכאן כמה תמונות על אודות התקלה ישנה תמונה אחת גם שניסיתי למחוק שיר [שנקרא שתיקה] ותראו איזה הודעת שגיאה הוא פותח לי שכאילו הקובץ פתוח באיזה שהוא מקום, אלו ההודעות שגיאה שאני מקבל על כל פעולה של קובץ מהדיסק און קי שאני מנסה לעשות גם שאני מנסה לנקות מערכת ולתקן את שגיאת המערכת זה לא עוזר כלום אם מישהו יכול לעזור תבוא עליו הברכה
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מדובר בכרטיס קול מובנה. באתר של creative אין אזכור לדריברים עבורו. באתר יצרן הלוח יש דריבר ישן (לא מדי, אבל לא הכי חדש). ב windows update יש עדכון, אבל אני מעדיף להוריד ZIP או EXE ולנבור (וגם לא רשום לאיזה גרסא זה מעדכן). ב softpedia יש דריברים אבל לא ברור איך המספור שם הולך. המלצות איפה אפשר למצוא באופן מסודר דריברים לכרטיס הזה ?
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום! אשמח לעזרה עם המחשב: לאחרונה המחשב התחיל לעבוד לאט מאוד,אתרי אינטרנט בקושי עולים,כל פעולה במחשב לוקחת הרבה מאוד זמן. יש פיקים שהמחשב עובד פתאום מהר. מפרט: מעבד Q8200, לוח אם: gigabyte GA-G31M-ES2L, זיכרון ראם 4G, הארד דיסק: seagate 7200rpm 500G, כרטיס מסך: nvidia geforce GF9500GT 1G. *לאחר שהמחשב התחיל לעבוד לאט,עשינו פורמט לכונן C והתקנה מחדש של הווינדוס. (WIN7) כולל כל הדרייברים העדכניים. *בדיקת חום המעבד שעשיתי עם תוכנת realtemp מראה טמפ' של 52 מעלות לכל ליבה בערך. *בדיקת מהירות האינטרנט מציגה תוצאות תואמות לרוחב הפס. (ומחשבים ניידים בבית עובדים חלק) אשמח לרעיונות כיצד לפתור את הבעיה. המחשבות היו: 1. אפשרות שקיים וירוס בכונן D ולכן למרות הפורמט, המחשב המשיך לעבוד…
-
- 9 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
http://www.addictivetips.com/windows-tips/clear-past-notification-icons-in-windows-7/ יש לי סמלים של תכנות שהוסרו הבעיה שצריך להתעסק פה ים ערכי הרג'סטרי זה כדאי?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה עם החיבור HDMI בין המחשב למסך טלוויזיה. אין לי מושג מה זה, לא נראה לי שזה הכרטיס מסך כי הוא חדש Gtx760, אבל אני גם לא סגור על זה שזה הטלוויזיה, כי מחובר אליה גם ב HDMI סוני 3, והוא פועל כמו שצריך יש לי 2 חיבורים זמינים, חשבתי אפילו אולי זה רק אותו חיבור ספציפי וניסיתי לחבר בדיוק איפה שמחובר הסוני, גם לא פעל, וזה משגע אותי אין שום סיבה שזה לא יעבוד, הדרייבר של המסך מעודכן. לא יודע, אולי למשהו אחר יש רעיון, וגם לא נראה לי שזה הכבל עצמו כי ניסיתי לחבר עם הכבל של הסוני גם לא פעל. בקשה אם משהו מבין בזה ויכול לעזור לי, נגמר לי הרעיונות לגבי מה יכולה להיות הבעיה...
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אני בקרוב קונה מחשב חדש ואני רוצה לדעת האם כדאי לי להרכיב אותו לבד או שאפשר לסמוך על החבר'ה שמרכיבים את זה בKSP ? הם מבינים בכל הנושא של discharging , cable management ואסתטיקה של ההרכבה בכללי ? לא שיש לי יותר מדיי ניסיון בהרכבה אבל תאורתית למדתי את מה שצריך לדעת דרך האינרטנט.
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום , האם המערכת הפעלה הזאת ( WINDOWS 8.1ׂ) מהרגע שאני מתקין אותה במחשב החדש שלי ..היא תאתר אוטומטית את הדרייבר של המעבד והכרטיס קול והרשת או שאני צריך להסתבך ולהתקין לבד ...? ועוד שאלה קטנה האם אני צריך להתקין לכרטיס מסך שלי דרייבר מ nvidia או מ EVGA כי הוא נקרא EVGA GTX 770 .... ? תודה רבה לכל הועזרים .
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
על המחשב הותקן ווינדוס אוטימט 64 ביט גירסת שידרוג (של משרד החינוך) מה ניתן לעשות ?
-
- 26 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי Windows 8 וכונן הדיסקים לא מוצג במחשב שלי. הוא הוצג בעבר, אך לפתע נעלם. הוא מופיע בתור SATA 4 במסך השחור ההתחלתי. כמו גם הדיסק הקשיח שמחובר בתור SATA 3, רק שהוא כן מופיע במחשב שלי. מבחינת חשמל הוא כן מחובר ונפתח כשאני לוחץ עליו. ניסיתי להכניס דיסק ולראות איך הוא יגיב, אך הוא לא עשה יותר מדי. הוא גם לא מוצג ב-Disk Management ב-Computer Management. מאוד תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי משהו מוזר, המחשב עולה תוך 39 שניות עם הSSD לדעתי זה יותר מידי תקוע על הביוס,הסרטתי את זה: View My Video זה המפרט: (התקנתי את התוכנה MEGICIAN של הסמסונגSSD) I7 4790K asus maximus vii ranger 16 gb ram 1 ssd 250 gB (פה המערכת) 1tb hitachi 7200 1tb wd 7200 מה דעתכם? תודה
-
- 221 תגובות
- 49.1k צפיות
-
-
שלום כל מעבר בין דפים בגלישה או עיבוד של תוכנה דורש מספר דקות עובדות: 1. הרצתי קספרסקי על המחשב - מצא וירוסים אבל אין הבדל במהירות 2. WIN לא רשום - התחילו לי הודעות של התראה על מקוריות תוכנה 3. אני מצרף כמה צילומי מסך של כל מיני תהליכים שניסיתי להבין ממעבר על התגובות פה (זה לקח לי מ 7 בבוקר ועד עכשיו 12 בצהריים) 4. יש לי על המחשב 2 תוכנות גרפיות כבדות אולם האיטיות היא כשהן לא מופעלות. חייב עזרה - זה צעד אחרון לפני פירמוט של כל המחשב.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
האם ללוח הנ"ל :http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3485#ov ניתן להרכיב את הדיסק הקשיח הזה : http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=WD10EZEX&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=53&aff=Zap〈=he
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
הכנסתי לתוך המחשב הארד דעסק מלא בחומר, ההארד דיסק מפורמט ב-NTFS, הלכתי למנהל ההתקנים ועשיתי על ההארד דיסק שהוא זיהה קליק ימני ו-new volume ואח"כ next next ללא פורמט וזה מה שיש לי כרגע: אני מאוד מקווה שכל החומר לא הלך לי. מישהו יודע איך אני יוצא מזה ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום חברים. לא ידעתי לאיזה פורום לשייך את השאלה, אז כתבתי פה. מסקרן אותי לדעת בשביל מה אני צריך כפתור חשמל גם מאחורי המחשב הנייח, אם יש לי כבר הדלקה וכיבוי אחד מקדימה?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המחשב התחיל להאט והתחלתי לחקור את הנושא עשיתי בדיקת ווירוסים + רוגלות, אמנם מצא 2-3 אבל לא קריטי לאחר מכן שמתי לב במנהל המשימות שיש לי תוכנה שלוקחת לי 80-90 אחוז מהמעבד ושמה הוא microsoft network real time inspection service עכשיו אין לי מושג איך לפתור את העניין הזה, הורדתי עידכונים וחשבתי שיעזור אבל לא עוזר, ניסיתי למצוא את המקור של הבעיה ועדיין לא הצלחתי אם מישהו נתקל באותה הבעיה אשמח לפתרון, זה פשוט מאט לי את המחשב בצורה דרסטית
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש לפני חודש: Intel Core i5 4590 3.3Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev.2 CPU Fan For Intel s775,1156 Asus H81M-K LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI Antec Neo Eco 450C 450W Active e PFC 12cm PSU (העתקתי מהחשבונית) התקנתי בו את הכרטיס המסך הישן שלי: GeForce GTS450 Gainward 1GB GDDR5 Edition עבד מצויין. שיחקתי משחקים (Thief 2014), הכל דבש. אתמול הדלקתי את המחשב, קצר. לא נדלק. אחרי תסכול וקריאה בפורום, החלטתי לנתק את הכרטיס מסך. כי זה הרכיב הישן עליו אין לי אחריות. ניתקתי את הכרטיס. המחשב עולה טוב מאוד. מה אפשר לעשות? במשך כמה שבועות הכל עבד כמו שצריך. אימצתי את הקשיש יותר מדי? אני שוקל לפתוח את הברגים של הכרטיס ולנסות …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, ברשותי מחשב נייד של חברת דל מדגם [h=3]Inspiron 14 5447[/h]המחשב לא מצליח לעלות את מערכת ההפעלה ומעלה הודעת שגיאה 0Xc0000024 צירפתי תמונה שממחישה את הבעיה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב, 1המחשב שלי נידלק לסירוגין - כל המערכת מתחילה לפעול איך איני רואה דבר במסך (אין בעיה במסך המסך עובד נוסו חיבורים לכמה מסכים ועדיין לא נידלק המחשב) פתחתי את המחשב והדלקתי כל המאוורים עובדים,החלפתי גם את הזיכרון הוצאתי את הארדסיקים ועדיין לא נידלק פעם הוא היה עובד רק במצב שכיבה אם הייתי מוציא חלםפני את כל הכבלים במיוחד של הכרטיס מסך מה יכולה להיות הבעיה? קניתי את המחשב לפני שנתיים וחודש מTMS עדיין יש לי אחריות?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-