עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by sharon1256,

יש לי בעיה שאני בא להתקין וינדוס אז הוא רושם לי שאין לי ארד דיסק ויש לי וכל החוטים מחוברים

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  2. Started by eran_v14,

ניסיתי היום להתקין שני משחקים של EA והופיע לי חלון שבו היה רשום שאין לי דיירקט איקס וזה לא הגיוני כי כבר יש לי שני משחקים מותקנים במחשב.... השאלה שלי היא האם זה בגלל שההתקנה לא בסדר או שהדיירקט או אולי בגלל שזה של EA לא יודע... תודה לעוזרים וד"א אגב עשיתי מה שמישו פה אמר לי עם הדיירקט להכנס בהתחל להפעלה ולרשום DXDIAG וזה לא עזר.

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  3. Started by עינב,

תשמעו תשמעו .. בעיה נוספת אחרי ש WIN98 הותקן עכשיו הוא מסרב לעלות כי הוא לא מזהה את העכבר הוא כל פעם עושה לי ריסט .. מה יכולה להיות הבעיה .. עכשיו שתבינו החלפתי לוח אם שהוא P166 . ואת העכבר שמתי על COM2 עם הפס האדום לכיוון 1 . ולגבי הגדרות בביוס אני ממש חלש . מישהו יכול לעזור.. ?

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  4. קניתי מחשב חדש עם לוחGAZ-77-D3H וכרטיס NVIDIA GeForce GTX 560 Ti עכשיו , אחרי שהתקנתי דרייברים ללוח אם + דרייברים לכרטיס מסך אני רוצה להקין גם את התוכנה הזאת של לוסיד כי בעיקר בגלל זה קניתי את הלוח הזה , ואז יישר בתחילת ההתקנה הוא מקפיץ לי הודעת שגיאה : INTEGRATED GRAPHICS DEVISE WAS NPT FOUND - VIRTU MVP WILL NOW EXIT.... מה זה לעזאזל ולמה זה לא נותן לי להתקין את זה ? ??? ???

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  5. Started by ELIDUDU,

הורדתי את המשחק GTA 4 אני מתחיל להתקין אותו והוא רושם לי ..... COMPONENT TRANSFER ERROR COMPONENT: GTA: VICE CITY FILE GROUP: README FILE: F:\README\README_ITALIAN.TXt .(שגיאת נתונים(בדיקת יתירות מחזורית : ERROR מישהו יכול לעזור לי .......

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  6. אז ככה , המחשב שלי עבר פרמוט לאחר שעבד לאט ולא יכל להתקין משחקים דרך ה DAEMON TOOLS או בכללי. לאחר הפרמוט הבעיה מתרחשת עוד פעם , ואני אתאר אותה : אני לדוגמה מנסה להתקין דרך הדימון טולס משחק מסוים וכל בערך 5-10 דקות קובץ ה ISO כביכול "בורח" לי מהכונן הוירטואלי, אני צריך להוציא ולהחזיר וככה בערך 50 פעם עד שההתקנה תסתיים. בנוסף אפילו להתקין מדיסקים אני לא יכול! אני מנסה להתקין עכשיו את המשחק WOW (הרחבת הליץ' קינג) וכל פעם כשהוא מגיע ל 3% בערך מופיע לי הערה : http://www.fastup.co.il/v.php?file=33898425.jpg *חשוב לציין שבנוסף להודעה הזאת כשאני מנסה להוריד מהאתר עצמו את המשחק ,אני יכול להוריד אבל לא להתקין ומופיעה לי כל פעם בעיה אחרת.\ לדעתי כמו שחבר אמר לי הבעיה בכונן , ובגלל …

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  7. Started by gtf,

זאת בעיה במחשב הישן שלי (פנטיום 1). כשאני מפעיל את המחשב הוא בודק את התקני הIDE (מסטר וסלייב) ורושם NONE על כל ההתקנים, במעבר לחלון הבא הוא מבקש דיסק BOOT. נראה שהמחשב לא מזהה אותם, מה הבעיה יכול להיות שנשרף משהו?? לא נגעתי בכלום זה פשוט ככה נהיה, אחרי שהמחשב פעל המון זמן בסדר.

• 9 תגובות
    • 532 צפיות
  8. שלום לכולם לאחרונה עשיתי פורמט והתקנתי הכול מחדש משום מה שאני בא לחבר את התקנים בחלק האחרוי של המארז שיש שם 4 התקני USB לא עובד משם שום דבר רק שאני מחבר את החלקים לUSB שמקדימה הם עובדים אבל שם יש לי רק שניים מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  9. Started by ben060,

שלום לכולם יש לי בעיה בחיבור המקלדת והעכבר ל USB . דאני מדליק את המחשב הנורה של הכבר (עכבר אופטי) דלוקה וגם כשוינדווס עולה אבל אני לא יכול להזיז אותו. בקשר למקלדת היא טובה ומחוברת טוב כי אני יכול להגיע לביוס ולשנו כל מיני דברים אבל כשאני מגיע לוינדוס שני ההתקנים לא פועלים. מה יכול להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  10. Started by Stanly,

יש לי בעיה שתמיד שאני פותח את מהל ההתקנים אני רואה את הדבר הבא: יש לציין שלמרות מה שכתוב עדיין הUSB שלי עובדים ולא נתקלתי בעצם בבעיות כלשהן, מה גם שאני התקנתי את הדרייברים של USB מזמן מה זה אומר? איך זה אמור להשפייע עלי? ןכמובן איך אני מתקן את זה?

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  11. חבר'ה עשיתי פירמוט למחשב והתקנתי את ווינדוס XP בשנית. משום מה המחשב לא מזהה שום התקני שמע (רמקולים, מיקרופון, אוזניות) ואני לא שומע שום דבר! מה עליי לעשות כדי לפתור את הבעיה? תודה מראש 8)

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  12. Started by nitz23,

שלום וברכה קניתי מחשב חדש לוח אם Asus h110m-a בהתחלה הusb לא עלה בכלל עד שמצאתי איזה הדרכה באינטרנט לכבות את האבטחה של ה boot בביוס ועוד משהו עם קובץ ההתקנה , ביצעתי את כל הפעולות , מערכת ההתקנה עלתה ואז נתקלתי בהודעה הזאת שבתמונה . אשמח ממש לעזרה בנושא תודה רבה

13. Started by H-MAN,

שלום,לפני שקניתי זיכרון פנימי נוסף היה לי סטיק אחד של 256 MB DDR 400 pc 3200 של GEIL ועוד אחד של Hynix עם אותם נתונים והם פעלו לי בערוץ הכפול על הלוח של Gigabyte מדגם Ga-7nn pro2,יש לי מעבד Amd Athlon 2500+ וספק 400W.עכשיו קניתי עוד 2 סטיקים של Geil עם גוף קירור: http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=55 אבל כשאני מתקין בלוח את כל ארבעת הזכרונות ביחד המחשב נדלק ומגיע עד לפני טעינת מסך ה WINDOWS.משם הוא עושה הפעלה מחדש. איך אני יכול להפעיל את כל ארבעת הסטיקים ביחד..אני מחפש עזרה כבר הרבה זמן..ופה זאת התקווה האחרונה. לדעתי זה בגלל שהספק חלש מדי אבל אני צריך להיות בטוח,אין לי בעיה לקנות ספק חדש ואמין אני רק צריך לדעת אם זאת הבעיה. בתודה קיריל.

• 11 תגובות
    • 865 צפיות
  14. Started by KiDi,

חבר שלי קנה מחשב חדש עם GEFORCE 7300SE.. יש בו בעיה שהמחשב לא מזהה את הדרייבר... הורדתי את הדרייברים החדשים ביותר מהאתר של nvidia שמתאימים לכרטיס הזה ואחרי שהתקנתי המערכת לא זיהתה את הדרייברים אוטומטית, כשניסיתי להתקין ידנית היא כן זיהתה שיש דרייבר של GEFORCE 7300SE אבל בסוף ההתקנה היה כתוב שאי אפשר להשתמש בהתקן זה... ניסתי למחוק ולהתקין ולהחזיר והכל ושום דבר לא עובד... מה אפשר לעשות? תודה.

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  15. Started by anton11,

שלום רב, קניתי מחשב חדש: amd 64 3000 socet 754 ו - gigabyte k8ns הבעיה היא שכשאני מפעיל את המחשב הוא כותב לי שה - cpu רץ ב -200mhz. נכנסתי לביוס (של award) וניסיתי לתת לו לקבוע את המהירות בעצמו. שמתי לב שהמהירות 200mhz קשורה איכשהוא ל - overclock ולא ניתן לאפס אותה... מה לעשות? האם המערכת תקינה? אני מעונין להפעיל את המערכת באופן רגיל ללא overclock. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  16. Started by LinkTree,

אני מתקין נייד של msi s420 ויש לי בעיה בזיהוי ב bluetooth שלו. את כל הדריברים התקנתי בקלות אבל את השן הכחולה אני לא ממש מצליח. בדיסק עם הדריברים יש רק שני קבצים אחד בשם הbtdongle.cat והשני בשם BTDongle.inf עשתי קליק ימני עם BTDongle.inf ובחרתי install אבל אני לא רואה שום שינוי - אני גם לא רואה שום דבר שקשור לשן כחולה בהתקני החומרה של המערכת - ניסית לזהות חומרה חדשה וגם כלום... אני בטוח שיש שם שן כחולה - ככה זה לפחות לפי האתר שלהם: http://www.msi.com.tw/program/products/notebook/nb/pro_nb_detail.php?UID=623 תודה

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  17. Started by NIR36,

הורדתי מספר פעמים את קובץ ההתקנה של המשחק (DEMO 37.33MB) מנובה לוגיק אך לאחר ה -UNPACK מופיע חלון דו שיח עם קוד שגיה:"cabinet file corrupt" מפרט המחשב: P3-450 WIN98SE VOODOO BANSHEE DX 8.1 BARACUDA 40 GB APOLO 686 VIA CHIPSET 4IN1 VER 4.35 UP TO 800Mhz SDRAM384 FSB133 ADSL750 USB ROTAL MICROSOFT OPTICAL USB WHEEL MOUSE המשחק עבד בעבר אך נאלצתי למחוק את כונן C ולצרוב קובץ GHO שהכנתי מבעוד מועד יש לי את המשחק המלא והוא עובד תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by nahum8,

יש לי 9600XT (חדש) והוא לא רוצה להתקין לי את ה DRIVER החדש של ATI... מה אני עושה? נ.ב כשאני מתקין אותו המסך הופך את הצבעים ל 4 סיביות ולא ניתן לשנות זאת ל 32...אפילו 8סיביות! תעזרו לי פלי..! תודה.

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  19. Started by zuzu89,

היי, יש לי HD SATA 120G וקניתי דיסק 200 גיגה ATA ואני בא להתקין אותו וכל פעם שאני מחבר אותו לחשמל ומפעיל את המחשב המחשב מתחיל להתחרפן הדיסק מתחיל לעבוד ואז הוא מתחמם ונכבה .... למישהו יש פיתרון ?

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  20. Started by lhadad,

שלום, מדובר במחשב חדש עם לוח של גיגהבייט K8N-ultra LSI ו HD 160G SATAII העתקתי לפלופי את הקבצים של SATA לחצתי F6 במהלך ההתקנה והתקנתי מהפלופי שני קבצים, בהמשך מערכת ההתקנה מודיע שלא הצליחה למצוא HD . ניסיתי להוריד ממספר מקומות קבצי SATA שןני ובכולם אותה הבעיה . מה עושים? תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  21. Started by yoyo_shir,

יש לי מעבד אינטל. ובכל זאת יש לי בעיה. ניסיתי להתקין את הפאטצ' אבל זה לא עוזר. הינה הודעת השגיאה המופיעה לי: מה עושים? מה הבעיה? תודה.

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  22. Started by highlander,

קיבלתי את הכרטיס הנ"ל, חיברתי ל-AGP ולחשמל (ע"י המפצל), אבל כשאני מדליק את המחשב, הוא נידלק אבל לא קורה כלום (הוא לא עולה), והמסך נשאר שחור. המאוורר עובד. עם הכרטיס הישן שלי זה עובד בסדר. יש למישהו רעיון מה צריך לעשות כדי שיפעל, או שללכת להחליף?

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Runny,

ההתקנה של הדרייבר של הRemote Wonder הולכת חלק עד לשלב סיום ההתקנה בו אני מקבל את ההודעה "a service installation section in the inf file is invalid" וכמובן הדרייבר לא מותקן ומופיע לי ב"Device Manager" דרייבר של "USB Device" בשגיאה ניסיתי להחליף פורטים של USB ולהתקין גירסה חדשה של הדרייבר אך ללא הואיל. אם למישהו יש רעיון מה עוד ניתן לעשות אשמח לתגובתכם בתודה מראש רני נ.ב. ATi לא ממש עונים למיילים המנומסים שאני שולח להם...

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  24. שלום לכולם יש לי לוח של ASUS TUV4X עם ציפסט של VIA ושניסיתי להתקין את הדרייבר הוא רושם לי ארור הוא לא פוצח לי את ההתקנה כמו שצריך והורדתי את הקובץ מספר פעמים וזה לא עזר מישהו יודע למה? שמתי תמונה למטה תודה רבה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  25. Started by merovin,

שלום לכולם, יש לי WD80GB SATA על לוח ASUS P4S800D הכל חדש וHD לבד (עם CD) הלוח תומך בSATA כך שלא צריכה להיות בעיה, אך כשאני רוצה להתקין XP חדש מדיסק, אני מכוון בביוס שיעשה בוט מהCD, ולאחר שהוא מזהה את כל החומרה (הביוס כן מזהה את ההרדיסק SATA) ומגיע לשלב ההתחלה מהCD המחשב נתקע (אי אפשר להתחיל גם מ A:). בביוס ישנה אפשרות של ON BOARD SATA CONTROLER. כאשר אני מפעיל אפשרות זו התקלה הנ"ל קורת, אך כשהאפשרות מבוטלת הכל טוב רק שההתקנה לא מזהה שום הרדיסק ( כן עשיתי F6 בתחילת ההתקנה ונתתי את הדיסק עם הדריבר). מה אפשר לעשות? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 517 צפיות

דיונים חדשים בפורומים