תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
שלום אתמול קיבלתי מחשב חדש ויש לי בעיה מוזרה כל פעם שאני רוצה להכנס לאתרים עם שם משתמש וסיסמה אחרי שאני מכניס את הפרטים ולוחץ להיכנס האתר פשוט עושה refrash ולא מתחבר לי למשתמש אני משתמש ב chrome אבל גם בחלק מהאתרים ב ee יש אותה בעיה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום רב!! ברשותי לפטופ של חברת LG עפ ווינדוס 7. לפני כמה זמן מישהו התעסק לי במחשב ומאז אני מצליח להתחבר לרשת אלחוטית רק כאשר יש קליטה מלאה(5 קווים) אך אם אין(4 קווים ופחות) הוא אומר שיש בעיה להתחבר לרשת אלחוטית... מה הבעיה וכיצד ניתן לפטור אותה? תודה רבה מראש לכל העוזרים!!! שבוע טוב!!!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית שלי עם סיסמה אך בלי סיסמה אני כן מצליח ,יש לציין שמכל מחשב אני לא מצליח להתחבר לרשת שלי עם אותו הכרטיס רשת,אשמח לקבל עזרה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ברשותי לנובו T450 (שלפני חודשיים נגמרה האחריות) המחשב מתנתק כל הזמן ובסוף גם מתחבר לרשת האינטרנט אליהם אני מחובר (גם בבית) בדקתי מול אחרים שעובדים איתי ולהם אין בעיה של ניתוקים (במתחם חללי עבודה בו אני עובד) האם צריך להחליף כרטיס רשת ? יש לי דרך לבדוק ? האם פשוט ללכת ולקנות כרטיס רשת או ללכת למעבדה קודם ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב חדש, והתקנתי עליו היום windows 7 32bit ואין לי גישה לרשת הביתית כשאני מחבר אותו לכבל רשת (הוא מראה כאילו הכבל מנותק למרות שהכבל פעיל ויש נורה מאחורה שמראה אורות בנקודה שהכבל מחובר אליה). הניחוש שלי הוא שמדובר בבעיה של דרייברים וצריך להתקין אותם על מנת לגרום לווינדוס להכיר את החומרה שלו ולקלוט את כרטיס הרשת המובנה בלוח האם. הבעיה היא, שאני לא מצליח למצוא בשום מקום הורדה לדרייברים של הלוח אם (DP55WG) כשאני נכנס לאתר של אינטל לאזור ההורדה של הדרייברים אני תמיד מגיע לאותו עמוד של page not found ואני לא מצליח למצוא שום הורדה אלטרנטיבית. אין לי את הדיסק המקורי של הדרייברים, והיות שהמחשב עצמו לא מחובר לאינטרנט אני לא יכול להריץ עליו תוכנות למציאת דרייברים חסרים. למישה…
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיות חוזרות ונשנות נוגע להתחברות לשרתים של ea דרך hot. בכל פעם שאני מנסה להתחבר אני מצליח לשחק משחק או שניים עד שלב מסוים שבו אני מקבל את ההודעה הבאה: unable to connect to the EA Servers at this time. Please check your network connection or try again later האינטרנט שלי הוא 100 מגה , והוא עובד תקין (מוריד במהירות של כ50 מגה דרך וויפי ומגיע ל100 דרך חיבור ישר). בנוסף אני רוצה לציין שכאשר אני חוזר לבית של ההורים הדבר לא קורה, אני משחק באופן חלק כמה משחקים שאני רוצה ללא התנתקויות. אשמח מאוד אם למישהו כאן יש רעיון כלשהו כיצד לפתור את הבעיה הזאת. תודה רבה מראש!
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, שמח להצטרף לכאן יש לי בלימודים רשת אלחוטית פרוסה בכל הקמפוס כשלכל סטודנט יש יוזר וססמא אישיים. בימים האחרונים שמתי לב לבעיה בהתחברות לרשת דרך הלפטופ. הוא רושם לי WINDOWS UNABLE TO CONNECT שמתי לב שלא משנה איזה יוזר\ססמא אני אכניס - הוא יקפיץ לי את ההודעה הזאת אוטומטית ויהי מה. ניסיתי: 1. למחוק את ההגדרות של הWIFI ולהתחבר מחדש 2. להגדיר את ההתחברות לרשת manually 3. למחוק את הדרייברים של הכ. רשת והתקנה מחדש 4. לחבר כ. רשת אחר ב USB סטיק - שגם כאן, כשהייתי בטוח שהבעיה תפתר - היא לא נפתרה. כל אלה לא צלחו. ועדיין הבעיה נמשכת. חייב לציין שבעבר הצלחתי להתחבר לרשת וזאת בעיה חדשה, בנוסף, בגלקסי ובאייפד אני מתחבר בלי בעיות וגולש כרגיל. כך שהבעיה היא ללא ספק במחשב עצמו. …
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים . כאשר אני מדליק את המחשב אני מקבל הודעה NO SEGNAL OUTPOT ומערכת ההפעלה לא עולה . מה יכולה להיות הבעיה לכך ? מדובר במחשב סלרון 300 . תודה מראש דני
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני חודשיים והוא עבד מצויין, אבל לפני יומיים הוא התחיל לעשות לי בעיה בboot. ה boot מתחיל, הוא מראה לי בדיקה של ה- IDE, מתחתיה הוא כותב שהוא Detecting IDE drivers, וכאן הוא ממשיך לחפש אותם. הוא לא נתקע (ניתן לגשת לכל מני פונקציות בעזרת ה Fים) אבל הן לא ממש עוזרות לי. Save me!!!
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי בעיה כל פעם שאני מפעיל את הwin xp הוא נתקע במסך השחור שיש את הסמל של הXP ולמטה פס ירוק שחוזר על עצמו ופיתאום הפס הירוק נעצר! עשיתי שיחזור בsafe-mode כבר 5 פעמים וזה לא עוזר, כל פעם שאני עושה 'הפעלה מחדש' או 'כיבוי' זה חוזר על... אז תודה מראש לכל העוזרים כי זה די דחוף לי אני כבר הגעתי למצב שאני כבר לא עושה RESET לבדוק את הבעיה כי אני יודע שזה יתקע ואני יצתרך לעשות עוד פעם שיחזור :-\ וגם הוא לא נותן לי לעשות שיחזור לעוד ימים חוץ מאתמול ושלשום (ואל תציעו פירמות כי אני לא יעשה בזמן הקרוב וזה רק עם ממש ממש לא יהיה פתרן!... :'() שוב תודה מראש :'(
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, לאחרונה החלטתי ללכת על מחשב חדש למטרות גיימינג. במהלך השבועות האחרונים התחלתי לקרוא וללמוד המון על הנושא, ולבסוף החלטתי להזמין את החלקים ולהרכיב את הכל בעצמי, כמעין אתגר.. זה המפרט שבחרתי לי: Intel Sandy Bridge Core i7 2700K NZXT Source 210 Elite USB3 Black Seasonic S12II-620 620W CPU SCYTHE MUGEN 3 Heat Pipe msi Z77A g45 Corsair 8GB Kit (4GBx2) DDR3 CMZ8GX3M2A1600C9 1600Mhz CL9SAPPHIRE HD 7850 2GB (OC EDITION) GDDR5 256Bit Dual Fan Crucial M4 128GB SSD Dell U2412M סיימתי היום להרכיב הכל. חיברתי את המסך עם כבל אחד לכניסת DVI של הכרטיס מסך. חיברתי כבל שני מהמסך עם יציאת USB לIO בגב המחשב (בהתאם להוראות המסך - DELL U2412M). חיברתי את הספק והמסך לחשמל. כעת אני מד…
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני גולש מהלפטופ שלי על הוויפי בבית והוא פשוט כל הזמן מתנתק. זה קורה גם שאני שם הוטספוט מהפלאפון (אבל בתדירות יותר נמוכה יש לציין) ככה שאני לא חושב שזה בעיה שנובעת מניתוים של הוט או משהו. מה שמעצבן זה שזה לא שהוא מתנתק וחוזר. אני צריך לעשות ריסטרט למחשב בשביל שהוא יעבוד שוב (אם אני לא עושה ריסטרט הוא כן מזהה מיד שוב את הרשת אבל כותב cant connect this network). הנתונים שלי הם מחשב לנובו (די ישן מ2013) עם ווינדווס 10 64 ביט ועם כרטיס רשת Qualcomm Atheros AR956x Wireless Network Adapter מה אפשר לעשות עם זה? תודה על העזרה!
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שאני מנסה לשחק במשחק כלשהו הכל הולך ימינה בגלל הג'ויסטיק למרות שלא מותקן ולא מחובר שום דבר. עזרה תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שאני רוצה להפעיל את הווינדוס פלייר יש לי הודעה שיש לי בעיה בהתקן קול או שאין לי מותקן יש לציין שפירמטתי את המחשב ומאז אין לי קול במחשב ויש לי את הבעיה הזו אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח כי אני משתגע בלי קול..... תודה
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, ניסיתי להתקין עורך וידאו פרמייר פרו במחשב הנייד שלי DELL PRECISION M4800, משום מה לא הצלחתי להתקין את התוכנה, ניסיתי גם למצוא עדכון לדרייברים אך ללא הצלחה. מצרפת לכאן את המפרט של המחשב ואת הדו"ח שהתקבלת כשניסיתי להתקין את התוכנה. אולי יש פה אנשים מבינים בנושא ויוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה? תודה מראש ! אלמוג System Components: Operating System Windows v.10.0.18362.1 ---------------------------------------------------------------------------- No conflicts to report. Video Intel(R) HD Graphics 4600 v.20.19.15.5063 ----------------------------------------------------------------------…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה פירמטתי את המחשב והתקנתי את התוכנה itunes מדיסק שקיבלתי זה גרסה 6 שמעתי שיש גרסה 7 אז הורדתי אותה והתקנתי הכל עבד טוב ויפה ואז ראיתי שאין תמיכה בעברית לגרסה 7 (ipodhe) אז הסרתי את התוכנה itunes במטרה להתקין שוב את גרסה 6 שלה יש תמיכה בעברית לאחר ההסרה התקנתי את גרסה 6 ובמהלך ההתקנה הוא מודיע על הודעת error לאחר סיום ההתקנה אני פותח את התוכנה והוא שוב מודיע הודעת error ולא פותח את התוכנה ניסיתי למחוק וולהתקין שוב גם בכונן D וגם בכונן C וכלום לא עובד מה אפשר לעשות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום לכם אני משתמש בחלונות XP, לאחרונה היתקנתי SP2. והפעלתי מחדש. ופתאום ניתקע לי באמצע ולא עולה לי חלונות XP. למה זה קורה לי, איך פותרים את הבעיה? מיפויי מחשב : מעבד 1.6 לוח אם דגם אינטל 850MV זיכרון Rdram 256MB דיסק קשיח 80GB כרטיס מסך G4 Ti 4200 למה ניתקע לי בעליה חלונות XP? בתודה מראש מיקי
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
ssd1 -ocz 60 giga ssd2 patriot torch 120 giga את שניהם הפעלתי בraid 0.המטרה שלי זה להוציא את המקסימום מהם ומי sata 2 שיש לי . שאלה ראשונה האם להפעיל אותם ברייד 0 כ180 גיגה או כ 60 גיגה (פה אני מפסיד נפח, ככה שהאופציה הזאת נפסלת) ? וכשכבר הפעלתי אותם ברייד 0 כ 180 גיגה הגעתי לשלב בהתקנת הוינדוס הוא לא מראה לי את כונן , אולי להתקין את הוינדוס מי usb? מה לא עשיתי נכון/לא נכון? תודה לפותרים את התעלומה ())
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אז כך יש לי מחשב פנטיום 2 עם XP וניסיתי לשים עליו GEFORCE4 MX SE (על מנת להשתמש ביציאת הTV) יש לי דריורים של הכרטיס בדיסק. כאששר חיברתי את הכרטיס המחשב לא עלה וציפצף פעמים מה לעשות על מנת להפעיל אותו
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
קיבלתי לפרמט מחשב ישן פנטיום 3 שעד עכשיו עבד בסדר גמור. הבעיה היא שבהתקנת חלונות XP הוא מראה שגיאות של העתקת קבצים ואז מציג מסך כחול עם מגוון הודעות שמשתנות כל פעם. או שהוא פשוט מציג מסך כחול של IRQL. בכל מקרה, בדקתי את הזכרונות אחד אחד, והם בסדר גמור, ניסיתי עם כרטיס מסך אחר והוא בסדר גמור. השגיאה חזרה על עצמה גם כשעשיתי התקנה באמצעות הדיסק הקשיח עם העתקת הקבצים לפני. גם חלונות 98 לא הצלחתי להתקין עם מסך כחול באמצע. הדבר היחיד שנשאר זה הלוח, אבל אני חושד שמדובר בהגדרות BIOS, מכיוון שהמחשב עבד עד עכשיו בסדר גמור. ניסיתי לעשות DEFAULT ושוב אותן תקלות. אני פתוח לרעיונות חדשים.
-
- 7 תגובות
- 587 צפיות
-
-
עשיתי פירמוט למחשב,התקנתי את כל התוכנות,משחקים ואז נזכרתי ששחכתי להתקין דרייבר לכרטיס מסך אז נכנסתי לאתר של נודיה והורדתי תדרוייר הכי חדש אבל כשבאתי להתקין הוא רשם לי את זה.. אהה ויש לי גיפורס 256..(כרטיס ישן יחסית) עריכה:משום מה אני לא מצליח לעלות את התמונה אז אני פשוט ירשום את מה שרשום שמה: זה רשום בתוך ריבוע של ERROR The NVIDIA Setup program could not locate any drivers that are compatible with your current hardware. setup wiil now exit ובסוף יש לי אפשרות ללחוץ OK ואז זה יוצא מההתקנה מידית.
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
יש לי הגה שעובד ב- 2axis 4 button controller אבל כשאני מגדיר אותו כך רשום לי שהוא לא מחובר (בכל מחשב עם XP). ב- WIN98/ME הוא עובד מצויין. החברה עצמה נעלמה קלילות (כנראה פשטה רגל), לכן אין למי לפנות... למישהו יש רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אחרי שאני מתקין אותו בזמן שהוינדאוס עולה הקוונה לשולחן העבודה אז המסך לא נדלק בכלל... הוא עושה מן רעשים כאלה של נכבה ונדלק וככה הוא עושה כל הזמן בלי לראות שום דבר (מסך שחור כל הזמן) בשביל להוריד את הדרברים היתי צריך להכנס ל SAFE MODE ולהוריד אותם משם ... עכשיו אני משתמש ב 2.2 ....
-
- 36 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני מוריד את התוכנה אני אפילו לא יודע בכלל אם זה מוריד לי טוב... קיצר זה מסיים להוריד אני בא להתקין והמחשב מעלה לי הודעה שגיאה כזאת: תעזרו לי לתקן את זה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
רציתי לתקן בעיה שהיתה לי במחשב אז ניסיתי להתקין את הווינדוס מחדש אבל הוא נתקע לי באמצע ההתקנה,הוא המשיך לרשום הודעות וכל זה אבל במחשב עצמו אין סימן של טעינה וזה לא מקדם במשך הרבה זמן מה אפשר לעשות?(ההתקנה היא של WINDOWS XP PRO SERVICE PACK 2)
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-