עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Rami0786,

בוקר טוב לכולם.... יש לי את התקלה הזאת מלא זמן ואיני מצליח להתגבר עליה בשום דרך אפשרית... אולי מישהו יודע מה אפשר לעשות... כאשר אני מתקין את הדרייבים של הבלוטוס הכל מותקן כהלכה מלבד דבר אחד התקן היקפי של בלוטוס במצב התקן בתוך מאפייני התקן היקפי של בלוטוס רשום : "מנהלי ההתקנים של התקן זה אינם מותקנים (קוד 28) לא נבחר מנהל התקן עבור רכיב או ערכת המידע של ההתקן. כדי לאתר מנהל התקן עבור התקן זה. לחץ על "עדכון מנהל התקן"" אי אפשר ללחוץ על זה בכלל... יש לי מחשב נייד dell inspiron n5110 9682

2. Started by J.Dog-Christ,

אהלן חברים, יש לי מחשב שלא נותן POST. וידאתי כל חלק אחד אחד שהוא תקין, והגעתי למסקנה שאו הלוח אם או המעבד תקולים, לצערי אין מעבדות באיזור שבודקות חומרה חדשה כמו RYZEN 3700X שזה מה שיש לי.. אני מחפש מישהו מאיזור חדרה עד חיפה שיש לו לוח תומך RYZEN 3700X, או לחילופין שיש לו מעבד RYZEN דור 2 או 3 שאפשר להתקין לכמה דקות על הלוח ולהריץ בדיקת יציבות.. החלקים נקנו בחו"ל והמשלוח לאחריות יקר נורא, כל עזרה תתקבל בברכה ענקית! התקלה קצת מוזרה למי שרוצה פרטים, המאוורר של המעבד למשל פועל בצורה לא יציבה (WRAITH RBG), התאורה מהבהבת והמאוורר מאיץ ומאיט בצורה רנדומלית, מה שישר גרם לי לחשוד בלוח, אבל אז... הלד שעל הלוח שנותן חיווי תקלות נדלק על תקלת C…

3. Started by eladbu,

שלום לכולם התקנתי מחשב לא ממש עתיק לאבא שלי פנטיום 4 1.8ג"ה גיגה זכרון +ATI 8500 128MB ו HD 40 ג"ב שהיה לי התקנתי WIN XP SP2 ההתקנה עברה מצוין ללא שום שגיאה כאשר המחשב עולה הוא מגיע עד השלב של ה WELCOME SCREEN ואז המסך פשוט נכבה.המחשב ממשיך לעבוד כרגיל ועל המסך יש את כתובית ה-פריקוונסי כאילו ההרצים לא תומכים.מה שנשלל כוון שהמסך תומך 85 הרץ והמסך תקין לחלוטין כך גם כרטיס המסך כוון שהוא עבד אצלי על המחשב המוזר הוא שבסייפ מוד המחשב עולה תקין וכל נסיון למחוק ב DEVICE M את הדרייבר המובנה של הכרטיס לא עזר............כרטיס מסך אחר שניסיתי לשים R9550 פשוט לא הראה תמונה האם מדובר בבעית חומרה???יש מצב שזה הכרטיס או ה HD... נסיון לראות בעיה ב S-MODE עם ה איוונט ויואר לא עזרה נ.ב XP…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום , מערכת הפעלה : WIN 10 64BIT זיכרון מחשב : 20 גיגה ( 2 של קינגסטון 8 כל אחד ו-2 של סמסונג שהיו אז לפני השידרוג כל אחד 2 גיגה ) לוח אם : Intel DH67BL Motherboard ספק כוח : גינרי 350W שידרוגים : מעבד קודם : 2120 I3 מעבד נוכחי - יד שניה : I5 - 3570S כרטיס גרפי קודם : פנימי של מעבד I3-2120 מעבד גרפי נוכחי- חדש : MSI 1050TI LOW PROFILE טמפרטורות : מצב מנוחה : מעבד במצב : 42-51 מעלות ( שפתחתי את המארז 42-51 , במצב שמארז סגור - 52 מעלות קבוע במנוחה ) כרטיס גרפי : 34-38 מעלות ( פחות או יותר 2-3 מעלות פחות שהמארז פתוח ) במצב מאומץ מאוד : מעבד : 79 מעלות …

5. Started by אלי ירדני,

שלום רב. נתקלתי בבעיה בRealtek, כשאני מכניס אוזניות המחשב לא מזהה אותם, הדבר המוזר שאם אני מדליק את המחשב כאשר האוזניות בפנים אז הוא כן משמיע מהאוזניות, או אם אני הופך את הדרייבר ללא זמין ומחזיר אותו כאשר האוזניות בפנים, אז הם כן נקלטות. הותקנה על המחשב מערכת חדשה של ווינדוס 10 1909 (לא עדכון) - הבעיה הייתה מההתחלה. מחקתי את הדרייבר והתקנתי מחדש ע"י הורדה מלאה של הדרייבר מהאתר של דל, ולא עזר. המחשב: DELL VOSTRO 3583 תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום, יש לי עכבר שמחובר בחיבור USB של TEAC בערך שנה וחצי ולא מזמן התחיל לעשות לי בעיות שאני משתמש בו לשימושים רגילים ולפעמים הוא פשוט קופא לכמה שניות (המקלדת כן מגיבה בזמן הזה) ואחרי זה משתחרר ועובד כאילו שום דבר לא היה. חשדתי שאולי הספק (chieftec aps-550s) מידי פעם לא נותן לעכבר מתח אז החלפתי את החיבור של הUSB לאחד אחר אבל זה עדיין ממשיך לעשות את אותה הבעיה.. זה קורה לא רק בתוכנה מסויימת אלא ברגעים אקראיים.. לרוב יש קבוצת רגעים כאלו ואחרי זה כמה שעות של "שקט" ואז עוד קבוצה כזאת של עכבר נתקע לכמה שניות משתחרר, עובר 10 שניות, שוע נתקע לכמה שניות, עובר עוד קצת ושוב עד שמסתיימת הקבוצה הזאת. מה עושים? לעכבר הזה יש 7 מקשים מעבר ל3 הרגילים - 5 מולטימדיה ועוד 2 שאפשר לתכנת אז אנ…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by maCr0T,

מה זה?! במסגרת תיקון המחשב הישן שלי, הגרתי את הHD, ובביוס כיוונתי שהFLOPPY ראשון בבוט סיקווינס, ועכשיו, לפתע, הוא מאתחל ישר מהHD, אי אפשר לאתחל מהדיסקט או מהCD, הביוס מוגדר נכון והדיסקים תקינים, מה עושים? maV שרוצה לצבוע בכחול את המחשב ההוא ולזרוק לים...

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by uziliv,

שלום יש לי thinkpad של לנובו. אתמול המסך התחיל פתאום לרצד בפראות (לא ניתן לקרוא כלום). מה זה יכול להיות? חייבים לקחת את המחשב למעבדה? איזו מעבדה מוצלחת? תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by FlyHigh,

קיבלתי את המחשב החדש, הכל טוב ויפה אבל המאוורר של המארז לא עובד, הוא נמצא על 0% תמונה: ניסיתי עם MSI AFTERBURNER לא עבד, זה משנה את המאווררים של הכרטיס מסך..

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by shahar07,

צרפתי תמונה, מה עליי לעשות ?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by benfree,

אני יודע שרובכם מכירים את הבעיה הזו, אני מקבל את ההודעה הזו לפני שהמערכת הפעלה עולה. אני לא מצליח להבין איפה הבעיה. ההרדיסק הינו חדש החלפתי כבל SATA ניסיתי ספק כח אחר זכרונות אחרים התקנה מחודשת של הווינדוס (שאגב לא מזהה את ההרדיסק) הלוח הוא של MSI מה אפשר עוד לעשות בנידון?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום רב ברשותי רמקולים פשוטים 128 וואט. בזמן האחרון נשמעים רעשי רקע של "זזזזזז" ומתגברים ככל שאני מגביר את הווליום מהרמקולים עצמם. הרמקולים עובדים טוב בסה"כ וניתן לשמוע מהם שירים/ צלילים. האם למישהו מושג מה הבעיה? מפרט המחשב המלא בצד. תודה מראש, גיא.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. השאלה בכותרת (לפחות 3 פעמים בשבוע,הוא לא מגיב - וכל מה,שעוזר זה ריסטרט).! מפרט המחשב: ___________ לוח אם:ASUS P8Z68-V PRO. מעבד:intel i5-2500k. מאוורר מעבד:ZALMAN CNPSX11. זיכרון:(Crosair XMS 8GB DDR3 1600MHZ (4*2GB. כרטיס מסך:6970. מארז המחשב:Antec P183 V3. דיסק קשיח ראשי:INTEL SSD 520 SERIES 180GB. דיסק קשיח שני:WD 1TB CAVIAR BLACK. מערכת הפעלה:Windows 7 Ultimate-64Bit. תודה רבה מאוד מראש לעוזרים. ​

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by shlosi,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש בשעה טובה ומוצלחת. המחשב מזהה שהמדפסת מחוברת, אבל לא מאפשר לי להדפיס שום דבר. ניסיתי להוריד דרייבר מהאתר של בראד'ר והעלתי חרס בידי. חוץ מזה, יש לי במחשב חיבור e-sata. חברתי את ההארד דיסק החיצוני שלי בחיבור הזה, ההארד דיסק נדלק (נדלקו האורות והוא רעד בצורה נורמלית), ושם זה נגמר. כשחיברתי אותו דרך יואסבי הוא עבד בלי בעייה. כשאני מחבר אותו ללפטופ דרך הe-sata אז אין בעייה בכלל. חשבתי שאולי בדיסק ההתקנה של לוח האם יש איזושהי אופציה של e-sata שפספסתי אבל לא מצאתי דבר כזה, וגם באתר של גיגבייט לא מצאתי. צרפתי קובץ של הmanage כדי שתראו מה העניין בדיוק. כל הפותר הבעייה הרי הוא ישובח. החלקים הם: מדפסת Brother MFC5440 הארד דיסק חיצוני Seagate freeagent xtre…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Dimer,

שלום לכולם יש את המחשב שבחתימה מערכת ההפעלה היא WIN XP המחשב עושה מידי פעם ריסטרטים. ניסתי לפעול לפי ה-FAQ אבל ה -WINDOWS לא יוצר קיבצי MINIDUMP ואני לא מבין מדוע. שיניתי את האפשרויות ב-STARTUP AND RECOVERY לפי ה- FAQ הבעיה האי ללא ספק לא חום, יכול להיות בעיה של ספק. במסך הכחול ההודעה שאני מקבל היא כזאת: DRIVER IRQL NOT LESS OR EQUAL ובסוף למטה כתוב שיש איזו בעיה עם קובץ afd.sys. ניסיתי לחפש בגוגל פתרון אבל לא הצלחתי למצוא....... HELP, אני משתגע מהריסטרטים הללו....... הם קוראים מידי פעם , די רנדומלי.......

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אני עובד עם System Suite 4 וגיליתי בעיות הן בהארד דיסק והן בזכרון של כרטיס המסך. אני מחפש תוכנה נוספת לבדיקה למרכיבים אלה, לפני שאני הולך לחנות ומממש אחריות. תודה על ההמלצה.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אפרט את המפרט ואז אנסה להסביר היכן הבעיה בהרכבה: לוח אם - ASUS P5AD2-E Premium (925XE) מעבד - INTEL P-4 LGA775 3.2GHZ + 2MB cache דיסק - WD1600JB Western Digital(אולי זאת הטעות. זהו דיסק ATA) כרטיס מסך - SAPPHIRE RADEON X850XL 256mb זכרון 1GB 533MHz לא זוכר את היצרן. שאלה: האם המעבד הספציפי הזה מחייב התקנה של win 64bit? (למרות שניסיתי וזה לא עזר) כאשר אני עושה boot עם הסידי של ההתקנה (winxp pro sp2) ומגדיר partition אחד ומפרמט אותו ל-NTFS, אני מקבל מתישהו מסך כחול מלא מלל. העיקר שם מתאר שיש כנראה בעיית חומרה. גם כונן אחר עושה בעיה. בחנות, חשבו ש-update של ה-Bios יפתור את הבעיות - אך (בהנחה שהם עדכנו את ה-Bios כמו שצריך) לא. לא הגעתי למצב, שההתקנה של מערכת ההפעלה יוצאת לדר…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. היי. קניתי מחשב חדש, [את המפרט אתם יכולים לראות ב "המפרט שלי"] . אז הכל סבבה רק שאני מריץ משחק כבד כמו cRYSIS, או שאני שם developer 1 בCS 1.6 (1000 FPS) , אז יש רעש כזה כמו צפצוף מהמחשב.. רעש חזק שאפשר ממש לשמוע! כאילו המחשב מתאמץ יותר מידי אז הוא מתחיל לצפצף.. אבל זה לא אמור להיות ככה נכון? המחשב לא אמור פתאום בגלל משחק כבד להתחיל לעשות רעש חזק עם צפצופים.. אז מה הבעיה? ואם זה בעיה בחומרה אז זה הכרטיס מסך או המעבד או מה? זה חשוב כי יש אחריות והם אמרו לי להגיד להם מה לא בסדר ולשלוח להם את החלק בנפרד לבדיקה.. אז זה הכרטיס מסך או משהו אחר? אם זה הכרטיס אז אני אשלח להם אותו.. תודה! עריכה: עדכון: כדי לבדוק שיניתי את מהירות המאוורר של הכרטיס מסך מ30 ל 100% , חיכיתי כמה דקות וה…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. לילה טוב לכל הינשופים אתמול בערב פתחתי את המחשב כדי לחבר דיסק קשיח של מחשב אחר כדי לקחת ממנו מספר קבצים. איך שהוא יצא שהתבלבלתי עם הכבלים ולא ידעתי מה לחבר למה וגם את הזכרונות הוצאתי והם עדיין לא חוזרים לחריצים בצורה מושלמת אין קליק בשני הצדדים... בהתחלה החזרתי את המחשב כמו שחשבתי שצריך ואז היה צפצוף והמחשב לא עלה. אחרי זה לא היה צפצוף אבל המחשב עדיין לא עלה. יש לי על המחשב הזה בכל מקרה 2 דיסקים קשיחים והשלישי לא התחבר כי היה לו חיבור שונה שכנראה לא נתמך אצלי(לא מבין גדול ) אם אפשר איזה שהיא הדרכה איך להחזיר את המחשב שלי למוטב? תודה מראש ול"ט

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by God4U2,

אוקי התקנתי win200 server (למחשב שבאמת מיועד להיות שרת 8) ) והכל עבר בסדר התקנה של 4 שעות לא מומלץ למי שלא באמת באמת באמת באמת באמת רוצה ... ועכשיו הוא מזהה הכלללללל חוץ מהעכבר USB זה לוח קצת ישן P200 אבל יש לו תמיכה ב USB עם מתאם שיוצא מהלוח אם המתאם עובד כי ניסיתי לחבר HUB של USB ואותו הוא בחלט זיהה כהתקן USB אז השאלה שלי היא למה העכבר המסכן לא רוצה לעבוד לי ? *עכבר logitech אופטי ...

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום. יש לי בעיה בהתקנת windows xp pro sp3 פירמטטי אותו בעבר כמה פעמים אך עכשו אני לא מצליח שאני מפרמט הוא מגיע למסך ההתקנה הכחול ואחרי כמה אחוז הוא מכבה את המחשב, בהתחלה חשבתי זה הדיסק אז החלפתי דיסק יש לי 2 דיסקים שונים שעובדים, בשתיהם הוא נכבה לי בהתקנה. לקחתי windows 7 התקנתי אותו והוא הצליח ללא שום בעיה. אני רוצה להחליף ל xp ואני לא יודע מה הבעיה הוא פשוט מכבה את עצמו בהתקנה..

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Shlomi062,

אהלן, יש לי משהו מוזר בכרום אני מנסה לגלוש לאתרים וקופץ לי דף להתקנת תוספים עם דומיין הזה: "erutmfkijm.pw", כשמנסה לצאת מהדף זה נכנס למסך מלא ותוקע את הגלישה. צירפתי צלום של הדף שמופיע לי כשניסיתי להיכנס לספורט 5 לדוגמא. יש למישהו דרך לעזור? תודה מראש!

23. Started by meital_z,

שלום. רציתי לדעת אם קונים מחשב חדש ורוצים להעביר את הדיסק קשיח פנימי מהמחשב הישן לחדש, האם במחשב החדש הכל נשאר אותו דבר כמו בישן? או שצריך להתקין הכל מהתחלה?.. תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אז ככה, אני די חדש פה, אז לכוון אותי לפורום הנכון אם אני לא נמצא בו לפני שונעלים:] ניסיתי להפעיל משחקים כמו command and conquer 3: tiberium wars (שעבד אצלי בעבר) ו-far cry 2, ובשניהם צצה אותה בעיה: המחשב שלי מתחיל להשמיע קולות מתגברים כאלה, שהוא "עובד", ולאחר דקה וקצת המסך פשוט נכבה. דרישות המערכת שלי מספיקות די והותר כדי להפעיל את המשחקים ככה שזאת לא הבעיה לדעתי. ניקיתי את המחשב עם שואב אבק, נזהרתי לא לשאוב שום חלק חשוב. הפעלתי difragmantation ואפילו הדלקתי מזגן ועדיין קוראת אותה בעיה: נשמעים קולות ואז המשחק נכבה אשמח לשמוע את דעתכם בנושא ואם משהו לא ברור, אסביר את עצמי יותר טוב...

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים