עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Dimer,

שלום לכולם יש את המחשב שבחתימה מערכת ההפעלה היא WIN XP המחשב עושה מידי פעם ריסטרטים. ניסתי לפעול לפי ה-FAQ אבל ה -WINDOWS לא יוצר קיבצי MINIDUMP ואני לא מבין מדוע. שיניתי את האפשרויות ב-STARTUP AND RECOVERY לפי ה- FAQ הבעיה האי ללא ספק לא חום, יכול להיות בעיה של ספק. במסך הכחול ההודעה שאני מקבל היא כזאת: DRIVER IRQL NOT LESS OR EQUAL ובסוף למטה כתוב שיש איזו בעיה עם קובץ afd.sys. ניסיתי לחפש בגוגל פתרון אבל לא הצלחתי למצוא....... HELP, אני משתגע מהריסטרטים הללו....... הם קוראים מידי פעם , די רנדומלי.......

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום קוראים לי בן ואני חדש בפורום HWZone . לאחרונה נתקלתי בבעיות עם כרטיס הקול שלי, כאשר כמה ג'אקים נותקו והתגלו למרות שלא הוצאתי אותם ממקומם. אתמול כל הסאונד הפסיק לעבוד, ושום ג'אק לא עובד בחלק האחורי או הקדמי של המחשב; חוץ מהג'אק של המיקרופון, אבל הוא מגלה אותו בתור הג'אק השחור (Rear Speaker Out), אני בדרך כלל מחבר שלולה כבלים של מערכת סרואונד 5.1 . בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה, כבר התקנתי את הדרייברים מחדש ואני חושש שאני צריך לקנות כרטיס קול חיצוני או עם חיבור PCI. אם אתם צריכים עוד מידע תשאלו. לוח האם שלי הוא LanParty DK 790FX של DFI. כרטיס קול של Realtek דגם ALC885.

3. Started by chaim_f,

אני מקבל שגיאה - אני מוסיף תמונה חיפשתי והורדתי את הקובץ החסר ושמתי בסיסטם 32 וזה עדיין לא מצליח אשמח לקבל עזרה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Big_S,

אתמול היו לי בעיות עם המחשב ונאצלתי לפרמט את C אחרי שפירמטתי והתקנתי את ווינדוס המילניום הווינדוס זיהה לי רק את את המקום שהיה לי ב C בלי עוד שני כוננים שהיו לי באחד היה 40 גיגה ובשני 10 איך אני יכול להחזיר את המקום האבוד ? [ערכתי את הכותרת, אני מבקש לקרוא את חוקי הפורום ולהקפיד לרשום כותרת אינפורמטיבית בפעם הבאה.]

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by poltergeits,

אני לא מצליח לכבות את המחשב כי בכל פעם שאני מסמן לו על כיבוי הוא נכבה ומיד נדלק מה לעשות?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אז ככה, אני די חדש פה, אז לכוון אותי לפורום הנכון אם אני לא נמצא בו לפני שונעלים:] ניסיתי להפעיל משחקים כמו command and conquer 3: tiberium wars (שעבד אצלי בעבר) ו-far cry 2, ובשניהם צצה אותה בעיה: המחשב שלי מתחיל להשמיע קולות מתגברים כאלה, שהוא "עובד", ולאחר דקה וקצת המסך פשוט נכבה. דרישות המערכת שלי מספיקות די והותר כדי להפעיל את המשחקים ככה שזאת לא הבעיה לדעתי. ניקיתי את המחשב עם שואב אבק, נזהרתי לא לשאוב שום חלק חשוב. הפעלתי difragmantation ואפילו הדלקתי מזגן ועדיין קוראת אותה בעיה: נשמעים קולות ואז המשחק נכבה אשמח לשמוע את דעתכם בנושא ואם משהו לא ברור, אסביר את עצמי יותר טוב...

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אוקי אז ככה, פירמטתי את המחשב לפני כמה ימים בגלל שטויות כמו ווירוסים שהיו עליו והביצועים עליו תמיד היו טובים ללא שום בעיות. אחרי הפרמוט, שבו התקנתי דרייבר הכי חדש לכרטיס מסך וכל מני דרייברים מהדיסק של הלוח אם וכו', התחלתי לשחק כל מיני משחקים ושמתי לב שכל כמה זמן מתחילים להיות לי ממש פריזים שכל המשחק נתקע ל2-4 שניות, שבפריזים יש LOOPING לסאונד האחרון ששמעתי ואם אני רצתי קדימה לפני הפריז, אז גם באמצע שאני בפריז הדמות שלי תרוץ קדימה. (בעיה דומה לשל מישהו אחר בפורום) בכל מקרה, אין לי מושג איפה הבעיה כי לפני שפרמטתי את המחשב לא היו לי שום בעיות אז אני לא חושב שזאת בעיית חומרה. הנה המפרט שלי: Core i5 3570K @ 4.5Ghz Gigabyte UD3H-Z77X 8 GB …

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אורח lenovo
    Started by אורח lenovo,

שלום, יש לי לפטופ של לנובו מסדרת ThinkPad מדגם E540. הסוללה של המחשב החזיקה לי עד אתמול כ4 שעות בלי בעיה. אתמול קבלתי הודעה כי הסוללה נהרסה כתוצאה מבלאי טבעי, וברגע שאני מנתק את המחשב מהמטען הוא נכבה. לא לפטוןפ ראשון שלי, ותמיד שהסוללה עמדה להרס זה היה תהליך ארוך (מחזיקה מהטענה להטענה פחות זמן) והפעם זה היה פשוט ברגע. דגם הסוללה l11m6y01. אני מטעין אותו במטען חלופי שקניתי ממוכר בריטי באיביי. עברתי עם המטען הזה שנה יש לציין, ואני מטעין איתו באופן יום יומי. מה ניסיתי? לנתק את הסוללה לנקות את המגעים להשאיר אותה מנותקת לילה שלם. בנוסף התקשרתי לשירות הלקוחות וענתה לי אישה שרק חיפשה לסיים את השיחה, הייתה דוחה גסת רוח וכמובן שלא ניסתה בכלל לעזור.…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. החלפתי את הלוח שקניתי לפניי חודש בלוח EPOX 8KHA+ תמורת 150 שקל! וכאשר הגדרתי אותו הגדרתיאת הבס של המעבד והמהירות במקום 100X12 הגדרתי 200X6 הפעלתי את המחשב והיה מסך שחור חכיתי איזה דקה ולא קרה כלום היה רק מסך שחור אז עשיתי CMOS CLEAR והגדרתי נכון והכל בסדר אבל השאלה האם הדקה הזאת שבה היה מוגדר הבס ל 200 שזה מתורף משהו היה יכול להידפק בלוח או בזיכרון או בכל חלק אחר במחשב!? או שהלוח פשוט עשה מסך שחור כי הוא מנע את הנזק בעזרת כך שלא נתן לשום חלק במחש לעבוד בבס הזה וכך מנע נזק?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום לכולם, אצלי בבית הראוטר נמצא בממ"ד. (ראוטר של בזק) אני מעוניין בקליטה טובה יותר בחדר שנמצא בקומה העליונה. ניתן לקנות משהו שיעשה את העבודה? בנוסף, בחדר יש לי מחשב HTPC שמותקן עליו OpenElec. רציתי לחבר אליו דונגל לWIFI, של TPLINK, איך אני מתקין את הדרייבר עליו? לפי מה שקראתי קצת ברשת, קיימים פתרונות כמו להעביר את האינטרנט דרך החשמל, עם כל מיני תוספות שאפשר לקנות. העניין הוא, שמדובר על מודם נוסף גם בחדר שינה. האם אצטרך את הדונגל? אם אכן צריך עוד ראוטר, איך זה מבחינת קרינה? בעייתי? מדובר בחדר שינה עם תינוק קטן.. תודה רבה על העזרה. ערב טוב.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אוקיי, זה התחיל מתי שהרצתי 3Dmark עם הדרייברים 23.11 כדי לבדוק את הביצועים של הגרוטאה שלי. מה שקרה זה שהמסך נהפך להיות שחור ואז חזר, אבל מתי שהוא חזר לא יכולתי לראות את כולו, אני מתכוון שאני רואה 3\2 ממנו הנה תמונה כדי להמחיש מה שקורה אצלי: http://www.annexftp.com/~lordy/pcpr0b.jpg שדה הראייה שלי מסתכם בתחומי הקו האדום, מתי שאני מנסה למתוח את המסך לרוחב הוא לא מגיב, אבל לגובה הוא כן מה שגם, להזיז אותו מימין לשמאל אני מצליח יש דרך מסויימת לתקן את זה ? או שהלך המסך ? :-\

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Xanadu,

שלום לכולכם, יש לי בעיה בסידירום בכל פעם שאני משחק בפיפ"א הסידירום קורא לשניה ונח לשניה ככה בכל מהלך המשחק וזה פשוט משגע אותי..... האם יש דרך למנוע את התהליך המוזר הזה? הכונן שלי הוא DVD של אסוס ,ווינדוס XP ופיפ"א 2002 מקורי (אני יודע שזה מוזר אבל הוא באמת מקורי ;D ) מודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by אלי ירדני,

שלום רב. נתקלתי בבעיה בRealtek, כשאני מכניס אוזניות המחשב לא מזהה אותם, הדבר המוזר שאם אני מדליק את המחשב כאשר האוזניות בפנים אז הוא כן משמיע מהאוזניות, או אם אני הופך את הדרייבר ללא זמין ומחזיר אותו כאשר האוזניות בפנים, אז הם כן נקלטות. הותקנה על המחשב מערכת חדשה של ווינדוס 10 1909 (לא עדכון) - הבעיה הייתה מההתחלה. מחקתי את הדרייבר והתקנתי מחדש ע"י הורדה מלאה של הדרייבר מהאתר של דל, ולא עזר. המחשב: DELL VOSTRO 3583 תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by SUBX2,

מישהוא יכול להציע פתרונות לבעיה יש לציין כי אין בעיות טמפרטורה וגם אין בעיות של יציבות של המארז יאולי הספק,DRIVERS או משהוא אני ממש לא יודע תודה לכל העוזר בדר SUBX2 במערכת חלונות XP המחשב לא מצליח לגמור את ההתקנה בWIN98 מהדורה 2 לאחר זמן מה המערכת נופלת [מופעלת מחדש] ממש מבאס .....

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by עמית שוסהיים,

שלום רב! ברשותי מחשב נייד dell xps, בעל כונן ssd. האם פרמוט המחשב פעמים רבות עלול להזיק לו? (יכול להבין למה זה לא טוב בדיסק רגיל, אבל בssd?) תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by אוריפ,

שלום! קניתי הארד דיסק SATA2 של היטאצ'י על לוח DFI NF4 ULTRA-D... מישום מה זה נותן את התמונה המצורפת... למה? איך מעבירים לSATA2? [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Shira Z,

אני תלמידה במכללה בסוף כל יום הלבורנטים מכבים את כל המחשבים ברשת יש דרך למנוע את הכיבוי? (זה תמיד קורה באמצע משהו חשוב...) אמרו לי שיש פקודה בCMD זה נכון? אם כן מה היא? תודה!!

18. Started by Guy950,

בוקר טוב לחברי הפורום, התלבטתי האם לפתוח את השרשור הזה בתת-פורום ווינדוס או כאן, אבל הגעתי למסקנה שכאן יתאים יותר. אני מקווה שצדקתי. חבר טוב פנה אליי בבקשה שאפרמט את המחשב המיושן שלו. המחשב בן 8-7 שנים, לצורך ההבהרה מדובר במעבד אינטל דור שני, 8GB ראם וכרטיס HD 5850 וHDD בודד. אני הרכבתי לו את המחשב בזמנו, אז זה מה שאני פחות או יותר זוכר מהמחשב. כששאלתי אותו לסיבת הפרמוט הוא רק הסביר שיש יותר מדי זבל במחשב, הוא רוצה מחשב נקי עד שירכוש מחשב חדש בעוד כשנה-שנה וחצי. כעת אני בדילמה ואני צריך חידוד רציני לגבי האופן שבו ווינדוס 10 פועל. כרגע יש לו ווינדוס 7, הוא לא הפעיל בזמנו את הווינדוס 10 אז הוא לא זכאי יותר לווינדוס 10 בחינם. באמצע…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by pc34,

שלום חברים , יש לי מחשב נייד מסוג HP EliteBook 840 G1 התצוגה במסך עצמו בסדר גמור אבל לא במסך חיצוני (ניסית כמה מסכים) המעבר צבעים לא חלק קשה לי להסביר בגלל זה גם היה לי קשה לחפש פתרונות למרות שהפכתי את גוגל צרפתי תמונות כדי שתוכלו להבין למה אני מתכוון ניסיתי לעדכן דרייברים של הכרטיס מסך מהאתר הרשמי וניסיתי גם לחבר את המסך ליציאת displayport לא עזר אשמח לרעיונות נוספים!

20. Started by Roei,

אני עובד עם המחשב ככה בכיף פתאום הוא נתקע בלי שום סיבה הוא נתקע לאיזה 10 ששניות ואז חוזר לעצמו...זה מכניס לי עצבים... מה עושים ?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by arkadur,

לאחר התקנת WIN7 על S12 של לנובו, יחד עם הדרייברים לעיתים העכבר לא מגיב לפרק זמן מסויים, וחוזר לעצמו. ניתוק ולוגאין מחדש "פותרים" את הבעיה, האם מדובר בבעיה ברמת הדרייבר? (SYNPRES או משהו בסגנון, אם אני זוכר נכון)

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by I7210I,

שלום אשמח לשמוע רעיונות איך לתקן את הבעיה הבאה הצמדתי את כרום לשורת המשימות, וכשאני לוחץ עליו קליק ימני לא נפתח לי תפריט מלא ובחירה של גלישה נסתרת למשל וכן בתפריט לא מופיע הפקדים בצד ימין.. ושמתי לב לעוד דבר, כשאני נניח פותח כרטיסיה חדשה משורת המשימות ואחר כך פותח שוב את כרום משולחן העבודה אז אני כביכול פותח דפדפן חדש ולא כרטיסיה חדשה , כלומר שני דפדפנים רצים במקביל צירפתי תמונות להבנה של הבעיות, יש לומר שאני אחרי התקנה מחדש של הוינדוס (1607) וכן התקנה מחדש של הכרום..וגם איפוס שלו! תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום יש לי מחשב חדש AMD 64 3000 + VENUS 12 GIGABYTE GA-K8NS ULTRA 939 WD SATA 120 GB KINGSTON 512 RAM X800 PRO קיבלתי עם הלוח אם ספר של SATA RAID FUNCTION (ONLY FOR CHIPEST SIL3112 USED) A הבעיה שלי כשאני מנסה להתקין XP PRO זה עושה בעיות, וכן, בתחילת ההתקנה לחצתי F6 ובהתחלה זה התקין את הקבצים הראשונים של XP עשה את הריסטרט הראשון , טוען את המשך ההתקנה של אקס-פי ואז מופיע לי המסך הכחול הזה שזה כתוב עליו כל מיני דברים בלבן, ואז ניסיתי להתקין ווינדוס 98 ועליו (ניסיתי כל מיני דברים) שידרוג של אקס פי, גם לא עבד, ניסיתי שוב XP אבל מאז שאני לוחץ F6 זה כבר לא עובד ההקנה של ה SATA הזה. אני תקוע עם בעיה זו כבר הרבה זמן, בדקתי באתרים, בחוברת של הלוח אם, שום דבר לא עוזר, אני כבר…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by StrikeEagle,

היום בבוקר המחשב עבד ואחרי כמה שעות שמפעילים מחדש הוא מראה את ההודעה הזאת:

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by catsmonster,

היי, יש לי בבית 5 מחשבים שמחוברים אחד לשני ברשת ביתית קווית ורובם מחוברים ל- Homegroup עם סיסמא. יש לי שני מחשבים נוספים שאני לא מצליח להוסיף ל- Homegroup (אפילו לא נותן הודעת שגיאה ספציפית, פשוט אומר שההתחברות נכשלה, וכשעושים troubleshoot הוא לא מוצא בעיות). ניסיתי למחוק לחלוטין את ה- Homegroup באמצעות ניתוק כל המחשבים מהרשת ומחיקת קבצים מסויימים כפי שראיתי במדריכים באינטרנט (עשיתי את זה לפני כמה חודשים, אז אני לא זוכר מה זה היה בדיוק) אבל זה לא עבד לי, ה- Homegroup עדיין קיים ומציע להתחבר אליו ואין דרך ליצור חדש. מישהו יודע מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים