עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי דיסק קשיח של WD של מחשב נייח (מחשב שולחן) ואני רוצה לחבר אותו למחשב נייד ולהפעיל דרכו מערכת הפעלה שמותקנת עליו הבעיה היא שהמחשב נייד לא יכול לטעון אותו מהUSB.. השאלה היא איך אני יכול להפעיל אותו ? כלומר אין אפשרות בביוס לטעון מהUSB, הבנתי שאני צריך להכין דיסק DOS שעליו יהיה דרייבר של USB וכך אני יהיה מסוגל לטעון את מערכת ההפעלה מהדיסק הקשיח שמתחבר לUSB, השאלה היא כיצד אני עושה זאת ? הנה כמה קישורים שמצאתי אותם לא הבנתי כל כך אבל דרכם אפשר לעשות זאת: http://www.bootdisk.com/ http://www.bootdisk.com/usb.htm http://www.hiren.info/pages/bootcd-on-usb-disk מישהו יכול להסביר לי כיצד אני עושה את הדיסק הזה ? תודה רבה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by cold fire,

שלום יש לי נייד dell inspiron 6400 אני מקבל מסכים כחולים, כשאני מכבה את הנייד או כשאני רוצה להתחבר לרשת אלחוטית(לפעמים הוא מתחבר ולא עושה שום בעיות ולפעמים הוא מציג לי מסך כחול). אני חושב שזה בעית חומרה(כבר עשיתי recovery להרד דיסק וזה לא עזר, עשיתי גם בדיקה לזכרונות הנייד בmemtest איזה 10 שעות בלי אף שגיעה) תודה

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by gshhary,

מעבד: AMD Ryzen 7 1700 כרטיס מסך: GTX1080Ti מערכת: Windows 10 64 Bit רכשתי את המשחק Crysis דרך Steam וכשאני מפעיל את המשחק (ניסיתי גם כ-Administrator) לאחר כמה שניות המסך נהיה שחור ובמקום שהמשחק יעלה הוא פשוט נסגר וחוזר לשולחן עבודה. עידכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך לגרסה האחרונה ועדיין כלום, ניסיתי להתקין מחדש את המשחק וגם זה לא עזר. איך אני בכלל מתחיל לגלות מה בדיוק הבעיה ?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by IMAGUY1X,

יש לי מחשב ככהHD6870AMD ATHLON X44 GB RAMוספק כוח לא זוכר SEASONIC 600 נראליהמשחקים עובדים לי פשוט מעפן!@BF3 אני משחק על LOWה FPS לפעמים יורד ל 30-40 !! בזמן פיצוץ וזה פשוט משגע שזה חלק חלק חלק פתאום ירידה ממש..הייתי מבין ULTA אבל זה פאקינג LOW זה לא מחשב עעד כדי כך מעפןהינא הטמפ במשחק ...זה בערך כמו שבמאמץ רק שבמאמץ זה הגיע ל 67 מעלות בכרטיס מסך!!המחשב אחרי ניקוי !! ניקיתי כל אבק שהיה אפשר לנקות ..דרייבר הכי עדכני

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by marlboro,

הודעת שגיאה, וינדוס 8 מפסיק לעבוד יש משהו שלא מותקן נכון

6. Started by WizMaster,

אהלן, בוצע עדכון ל-WIN 10. לאחר הריסטרט, המסך החל להציג צבעים פסיכודליים לחלוטין. עדכנתי לדרייבר העדכני של נוידיה (GTX970), אך עדיין אותה בעיה. בכרטיס המסך המובנה בלוח האם הכל בסדר. למישהו הפתרונות?

7. לאחרונה מחקתי את הדרייברים של הכרטיס מסך והתקנתי אותם מחדש ומאז גם המרוקלים אינם עובדים. המחשב לא מזהה את המרמקולים כמחוברים למרות שפיזית הכבל הירוק מחובר ל-INPUT הירוק. תמונה שבה הרמקולים לא פועלים: http://screencast.com/t/M1XTbVMGxV תמונה נוספת בבדיקה שמראה שהרמקולים אינם מחוברים: http://screencast.com/t/lsPOfbTL - חשוב לציין שפיזית הם כן מחוברים. - מחקתי והתקנתי את הדרייברים של הסאונד realtek high definitio audio driver. - בדקתי בנפרד שהרמקולים עובדים ע"י חיבור לפלאפון שלי. מה עוד אפשר לעשות ? והאם יש דרך להחליף את הכרטיס קול המובנה בלוח אם או שכדאי לקנות כרטיס קול נפרד? ואיך אפשר לדעת אם הוא מתאים ללוח אם שלי: asus core i3/i5/i7 intel P67 DDr3 1600? תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by orrans,

היי קניתי מחשב חדש רציתי לדעת אם אני יוכל לעשות איתו סטרים בצורה חלקה במחשב הישן שהיה גם ממש חזק משום מה היה לי הרבה FPS DROPS כל פעם שהסטרמתי ואני מתכוון שזה ירד ביותר מחצי מהירות האינטרנט שלי זה 40 מגה (בבדיקות מראה 60) עם מסלול גיימינג העלאה בין 1 ל3 לא זוכר בדיוק תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום לכולם, ראשית כל הרשו לי לברך אתכם על העזרה המדהימה לכולם! האם קיימת דרך לנעול מחשב ווינדוס (8) בסיסמה, ע"י קיצור-מקשים בלבד? אני יודע שאפשרי להשתמש ב Win+L כדי לבצע נעילה, אבל אני לא מעוניין שנעילה בסיסמה תתבצע בעת כיבוי או הורדת המסך. (אלא אם קודם לכן ביצעתי קיצור מקשים) אפשרי? תודה רבה ושבוע טוב!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד של לנובו מדגם YOGA 3, מעבד I5, שמונה גיגה ראם, ללא כרטיס מסך ג'יפורס. כשאני מחבר את המחשב הנייד למסך חיצוני (dell u2415) ומנסה לצפות בסרטי HD, התמונה מעט מקרטעת, הדבר ניכר היטב כשיש תנועה מהירה של מצלמה (PAN לדוגמא) ואז מרגישים ממש לאגים בתצוגה. המחשב מחובר לחשמל ובהגדרות של intel hd 5500 שמתי על ביצועים מירביים. האם ייתכן שהכרטיס מסך המצוי במעבד לא חזק מספיק להרצה חלקה של סרטי 720p/1080p על מסך חיצוני בגודל "24? תודה על העזרה.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. יש דרך ? (מלבד לחבר למסך וכו' )

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. Started by אוריפ,

שלום! קניתי הארד דיסק SATA2 של היטאצ'י על לוח DFI NF4 ULTRA-D... מישום מה זה נותן את התמונה המצורפת... למה? איך מעבירים לSATA2? [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Notter,

קיבלתי את העכבר מפנדה ישר רצתי לאתר של לוגיטק, הורדתי את הדרייברים הכי חדשים לעכבר התנקתי אותם סידרתי את העכבר כמו שאני רוצה... אני מגיע ל tab של Ifeel והפלא הפלא! אני לא יכול לעשות שם כלום! הכל כזה אפור כיאלו אי אפשר לסמן V ב enable Ifeel אז מה העכבר הזה שווה? כבר הייתי יכול לקנות את הכבר האופטי הרגיל של לוגיטק! אז יש לך פיתרון בשביל בעייה מוזרה שכזאת?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by yakir10,

שלום,לפני כחודשיים הייתה לי תופעה של ריסטרטים פתאומיים במשחק פרו 11,לקחתי את המחשב למעבדה והם אמרו שהכרטיס מסך מתחמם וצריך להחליפו..החלפתי את הכרטיס הישן זה עבד בסדר עד שהיום התחילה שוב הבעיה אני אובד עצות מה יכולה להיות הבעייה ?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by barhanin,

לא מזמן התקנתי את התוכנה Alcohol 1.9.8.7612 ובשבוע האחרון שמתי לב שנעלם לי הכונן (צורב DVD) במנהל ההתקנים אני רואה את הצורב אבל עם משולש צהוב.. מנסה להסיר ולהתקין את הדריבר שלו ועדיין לא מציג אותו במחשב שלי. למישהו יש מושג מה עושים?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by maor5,

שלום לכולם ,שיהיה לכולנו גמר חתימה טובה וצום קל! יש לי בעיה כבר הרבה זמן והיא כזאת איך שאני מדליק את המחשב אחרי כמה שניות יש לי מסך שחור עם _ בצד שמאל מהבב. שום מקש אינו עוזר שאני לוחץ עליו, אך אם אני עושה ריסט אז המסך השחור עם ה_ נעלם ועולה לי הויסטה במקום מה התקלה יכולה להיות? תודה לכולם

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by דני35,

התחדשתי בשעה טובה בכונן חדש מדגם wd black sn 750 וחיברתי אותו עם מתאם pci,אני מקבל מהירות יחסית איטית ליכולת של הכונן, זה בגלל החיבור דרך מתאם?מצרף צילום מסך של המהירות,ולינק למוצר עצמו, והאם יש אפשרות בלוח אם ישן לעשות העתקה של כונן מערכת ההפעלה לכונן החדש? דגם הלוח אםhttps://www.gigabyte.com/il/Motherboard/GA-H77M-D3H-rev-10#ov לינק לכונן המדובר https://www.amazon.com/BLACK-SN750-500GB-Internal-Gaming/dp/B07MH2P5ZD לינק למתאם ששמתי במחשב https://www.ebay.com/itm/Pro-M-2-Nvme-Ssd-Ngff-To-Pcie-3-0-X16-X4-Adapter-M-Key-Interface-Card-Full-E6H9/333230729702?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649 תודה לכם מראש.

18. Started by meital_z,

שלום. רציתי לדעת אם קונים מחשב חדש ורוצים להעביר את הדיסק קשיח פנימי מהמחשב הישן לחדש, האם במחשב החדש הכל נשאר אותו דבר כמו בישן? או שצריך להתקין הכל מהתחלה?.. תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. חג שמח! יש לי כונן נייד של טושיבה והלפטופ לא מזהה אותו. בהתחלה הוא זיהה אותו אך עכשיו כבר לא. כשאני מחבר אותו למחשב הוא כותב שמתקין אבל בתכלס אין את הכונן. ניסיתי לשנות את האות זיוהי לכונן אך הוא בלל לא נותן לי את האופציה הזאת (הוא לא מזהה אותו בניהול התקנים). אשמח לעזרה ממש חשוב ודחוף! תודה!

20. Started by chaim_f,

אני מקבל שגיאה - אני מוסיף תמונה חיפשתי והורדתי את הקובץ החסר ושמתי בסיסטם 32 וזה עדיין לא מצליח אשמח לקבל עזרה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Dimer,

שלום לכולם יש את המחשב שבחתימה מערכת ההפעלה היא WIN XP המחשב עושה מידי פעם ריסטרטים. ניסתי לפעול לפי ה-FAQ אבל ה -WINDOWS לא יוצר קיבצי MINIDUMP ואני לא מבין מדוע. שיניתי את האפשרויות ב-STARTUP AND RECOVERY לפי ה- FAQ הבעיה האי ללא ספק לא חום, יכול להיות בעיה של ספק. במסך הכחול ההודעה שאני מקבל היא כזאת: DRIVER IRQL NOT LESS OR EQUAL ובסוף למטה כתוב שיש איזו בעיה עם קובץ afd.sys. ניסיתי לחפש בגוגל פתרון אבל לא הצלחתי למצוא....... HELP, אני משתגע מהריסטרטים הללו....... הם קוראים מידי פעם , די רנדומלי.......

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by yotam.m,

הבעיה היא כזאת לוח של ASUS אני כמעט בטוח שהדגם לא חשוב אבל אם זה רלוונטי אני ירשום אותו, מסרב לזהות מקלדת אני מדבר על כל מקלדת שהוכנסה כולל USB ומקלדת PS2 תמיד השורה אותו דבר "no keyboard detected or keyboard error" יש למישהו מושג האם יש לזה סיבה מדוייקת או שהלוח סיים את חיו?

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אני לא יודע מה קרה אבל כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מרעיש בצורה מחרידה פתחתי את המארז והשארתי אותו פתוח.. אני מדליק את המחשב יש רעש לחמש דקות בערך ואז מפסיק.. מה לעשות ? תודה לכולם..

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. המסך לא נידלק אבל המחשב עובד פרקתי והרכבתי תמחשב 5 פעמים חשבתי אולי יש קצר למשהו יש רעיון העלתי למעבד טיפה מתח אולי זה שרף אותו אני צריך לדעת את מה להחליף LANPARTY UT nF4 Ultra-D מבית DFI ?Opteron64 148 (2.2Ghz) (S-939)? LEADTEK WinFast PX6800 GS TDH pci-e 256mb Kingston DDR 512MB 400Mhz*2 Thermaltake 430 WATT TR2 2 FAN

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by maCr0T,

מה זה?! במסגרת תיקון המחשב הישן שלי, הגרתי את הHD, ובביוס כיוונתי שהFLOPPY ראשון בבוט סיקווינס, ועכשיו, לפתע, הוא מאתחל ישר מהHD, אי אפשר לאתחל מהדיסקט או מהCD, הביוס מוגדר נכון והדיסקים תקינים, מה עושים? maV שרוצה לצבוע בכחול את המחשב ההוא ולזרוק לים...

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.