תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
נראה לי שנשרף לי מסך הטלוויזיה, יש פסים לרוחב המסך וגם הצבעים מאוד כהים. זה קרה פתאום בלי שאף אחד יגע בטלוויזיה. הזמנתי טכנאי שיבוא לבדוק (זה הטכנאי http://bennyservice.co.il/index.php/lcd-led אם מישהו מכיר ויכול להגיד לי אם הוא מקצוען או לא). אני רוצה לדעת אם הסימנים שתיארתי אכן אומרים אם המסך נשרף או לא, או שהבעיה היא אחרת? תשובה מהירה תעזור אני רוצה לדעת לפני שהטכנאי מגיע.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן. אני משתמש ב- Core i7 3770K כבר כשנתיים. עשיתי לו המהרה ל-4.7GHZ ללא בעיות ואני מריץ את המחשב ככה כבר שנה שלמה עם קירור מים. במקרה שמתי לב ש-WIN8.1 מראה לי רק שתי ליבות במקום 4 וגם CPUZ כמובן שלא כיביתי את הליבות ב-BIOS. אודה לעזרה דחופה בנושא!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הביאו לי לוח שמתי עליו את הפנטיום 3 שלי והזכרונות וכרטיס מסך וכל מה שצריך והוא לא מזהה את ההארדיסק ואת הכונן ואת הפלופי שמחובר אליו למה? ניסיתי לאפס את הביוס ועדיין הוא לא מזהה ניסיתי גם לג'מפר אחרת את הכוננים ולא עזר בבקשה תגובה מהירה כי אני פה עם כל החלקים סביבי
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש AMD 64 3000 + VENUS 12 GIGABYTE GA-K8NS ULTRA 939 WD SATA 120 GB KINGSTON 512 RAM X800 PRO קיבלתי עם הלוח אם ספר של SATA RAID FUNCTION (ONLY FOR CHIPEST SIL3112 USED) A הבעיה שלי כשאני מנסה להתקין XP PRO זה עושה בעיות, וכן, בתחילת ההתקנה לחצתי F6 ובהתחלה זה התקין את הקבצים הראשונים של XP עשה את הריסטרט הראשון , טוען את המשך ההתקנה של אקס-פי ואז מופיע לי המסך הכחול הזה שזה כתוב עליו כל מיני דברים בלבן, ואז ניסיתי להתקין ווינדוס 98 ועליו (ניסיתי כל מיני דברים) שידרוג של אקס פי, גם לא עבד, ניסיתי שוב XP אבל מאז שאני לוחץ F6 זה כבר לא עובד ההקנה של ה SATA הזה. אני תקוע עם בעיה זו כבר הרבה זמן, בדקתי באתרים, בחוברת של הלוח אם, שום דבר לא עוזר, אני כבר…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי לכולם, כבר מאתמול אני מנסה לעדכן את הכרטיס מסך וכל פעם התוכנה מגיעה עד הסוף ופשוט נתקעת בלי להתקין. עשיתי את התהליך משהו כמו 10 פעמים וכל פעם אותה התוצאה.. מגיעה עד סוף ההורדה ופשוט נתקעת. אני מדבר על לפטופ עם כרטיס מסך Geforce GT 750M אם זה משנה. - - - תגובה אוחדה: - - - שכחתי לציין שניסיתי להוריד את העידכון ישירות דרך האתר שלהם ועדיין ביקש ממני לעדכן את הדרייבר. בקיצור... זה לא הצליח.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי מחשב לא ממש עתיק לאבא שלי פנטיום 4 1.8ג"ה גיגה זכרון +ATI 8500 128MB ו HD 40 ג"ב שהיה לי התקנתי WIN XP SP2 ההתקנה עברה מצוין ללא שום שגיאה כאשר המחשב עולה הוא מגיע עד השלב של ה WELCOME SCREEN ואז המסך פשוט נכבה.המחשב ממשיך לעבוד כרגיל ועל המסך יש את כתובית ה-פריקוונסי כאילו ההרצים לא תומכים.מה שנשלל כוון שהמסך תומך 85 הרץ והמסך תקין לחלוטין כך גם כרטיס המסך כוון שהוא עבד אצלי על המחשב המוזר הוא שבסייפ מוד המחשב עולה תקין וכל נסיון למחוק ב DEVICE M את הדרייבר המובנה של הכרטיס לא עזר............כרטיס מסך אחר שניסיתי לשים R9550 פשוט לא הראה תמונה האם מדובר בבעית חומרה???יש מצב שזה הכרטיס או ה HD... נסיון לראות בעיה ב S-MODE עם ה איוונט ויואר לא עזרה נ.ב XP…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב פנטיום 4 עים לוח של MSI במבט ראשוני הכל ניראה כמו שצריך אין קבלים נפוחים וכדומה, התקנתי את המחשב על מארז שלי. בקיצור חיברתי לוח אם מעבד וספק עד פה יפה המחשב נידלק(לפחות מצידו של הספק) אין שום ביפים למורות שיש הספיקר. לאחר מכן הרכבתי זיכרון וכרטיס מסך חיברתי את המסך למחשב אבל אין סינגל בדקתי עים כרטיס שברשותי עדיין אין סינגל, הרכבתי את הכרטיס מסך על המחשב שלי ויש סינגל זה מה שהפך את העבודה למורכבת, בנוסף אין על הלוח כרטיס מובנה האפשרות היחידה היא כרטיס מסך. יכול להיות שדילגתי על משהו לכן אני מפרסם את הבעיה, מה זה יכול להיות לוח אם? מעבד? עידכון: בדקתי עים ספק אחר עדיין אותה בעיה, החלפתי זיכרון ובדקתי סלוטים שונים, ניסיתי מעבד אחר אותה תושבת הדבר היחיד…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם ניתן לבצע דחיסה לכונן מלא כידי לקבל מקום ??? מערכת הפעלה win 8 הכונן משני לא boot תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למה שאני מוריד את הורדה והיא נכבה מחשב זה ממש מוזר אנא תעזרו לי מה בעיה היא בדיוק????
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי הארד-דיסק ש"תקתק עצמו למוות" ואני רוצה לחלץ ממנו קבצים שחשובים לי. האחריות עליו כבר פגה תוקף מזמן. איך עושים את זה, איפה וכמה נזק לכיס? תודה וחג סוכות שמח.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם מעבד P3-800MHz עם דיסק של 6.4G ואני רוצה לקנות אחד חדש של 40G. איך אני יכול לדעת אם הלוח אם שלי יזהה אותו? הלוח הוא מתוצרת: GA-6vxe7+ GIGABYTE תודה רבה!!!
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אז כמו שהבנתם מהכותרת אני דפקתי את המחשב שלי....שוב. ניסיתי לשדרג את הפריצה של האקס בוקס שלי (לא הלך - אפילו מחקתי את הפריצה הקודמת השם ירחם!) ולשם כך נאלצתי לחבר את הכונן DVD למחשב. לאחר שכיביתי את המחשב וניתקתי את הכונן, הדלקתי את המחשב שוב. הכל מחובר כמו שצריך בפנים אולם המחשב נדלק, כל המאווררים עובדים, אין תצוגה והמחשב נכבה לאחר דקה בערך ושוב נדלק מהר וחוזר חלילה עד שאני מפסיק את הפעולה שלו ידנית עם לחיצה ארוכה על כפתור ה POWER. אין אפילו מסך של ביוס, כמו כן אין צפצופים. לעזרתכם אודה! תודה מראש, מני.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב ברשותי רמקולים פשוטים 128 וואט. בזמן האחרון נשמעים רעשי רקע של "זזזזזז" ומתגברים ככל שאני מגביר את הווליום מהרמקולים עצמם. הרמקולים עובדים טוב בסה"כ וניתן לשמוע מהם שירים/ צלילים. האם למישהו מושג מה הבעיה? מפרט המחשב המלא בצד. תודה מראש, גיא.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש עם לוח gigabyte h97-m -d3h שקיימים בו חיבורי VGA HDMI ו DVI-D יש לי מסך מחשב LCD ישן עם חיבור VGA בלבד ומסך טלויזיה ישן עם חיבור VGA. אני רוצה לחבר את שניהם למחשב אבל לא מצליח. יציאת ה DVI-D לא תומכת במתאם VGA-DVI ניסיתי לחבר את הטלויזיה עם כבל HDMI-VGA שיש לי וגם לא עובד, הוא לא מזהה את הטלויזיה. מישהו יודע למה ?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הייתי באמצע פרמוט של המחשב אחרי שהגדרתי מחיצות, לחצתי על פרמוט של אחת מהן, היה לי את הפס של ההתקדמות ופתאום המחשב הפעיל את עצמו מחדש ומאז אני בכלל לא יכולה לחזור לתפריט של הboot כי הוא כותב press any key to boot from cd ושלוחצים הוא כותב error loading operating system ולא מגיב ואי אפשר לעשות שום דבר אחר, מה אני עושה כדי להגיע שוב לפרמוט וכן לפרמט אותו?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
לפני כן הוא היה מראה על שגיאה שחסר קובץ ווינדוס , אח"כ השיעה של reboot and select proper boot device , אח"כ היה ישר קוא מדיסק של ווינדוס ונכנס להתקנה כברירת מחדל. תוך כדי הוא גם הפסיק לזהות את ההארדיסק בביוס - וורשום Hard Drive בהתקנים וזהו. בדקתי שההארדיסק מחובר היטב לכבלים. ההארדיסק פועל , שאני נוגע בוא אני מרגיש שמשהו שם פועל. כעת הוא גם לא קורא מהדיסק של הווינדוס. לפני כל זה במקרה עשיתי בדיקה של ההארדיסק עם תוכנת הHDD HELTH ותוצאותיה היו 50% .
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מסך LCD של LG וכל כמה שניות הוא נכבה אין תמונה אבל המנורה מראה שהוא דולק לפני שלקחתי את המסך לתיקון החלפתי במסך ישן ושם הוא קצת רועד (יכול להיות בגלל שהוא ישן ) בכל מקרא כאשר נכנסים לWIN או למאפיני תצוגה יש כמו כיבוי של המסך לחצי שניה והוא נדלק שוב כך שיכול להיות שהכרטיס מסך דפוק asus ti4200 איך אני יכול לדעת מה קורא, בבדיקה שמגיעה עם הכרטיס הוא נמצא תקין
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה שמתי לב שמסך המחשב הופך למעומעם בזמן ניגון וידאו עם רקע שחור ביוטיוב (לדוגמה: מסך שחור עם כתוביות לבנות) או סתם אתר אינטרנט עם רקע שחור. פיצ'ר מעצבן שאני יודע שקיים במחשב נייד אך המחשב שלי הוא pc. ניסיתי למצוא פתרון ברשת אך לא הצלחתי כי הכל מתייחס למחשבים ניידים. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בוקר טוב, לאחר כיבוי המחשב/כניסה למצב שינה,המחשב לא נדלק כשאני לוחץ על כפתור הPOWER,המחשב נדלק רק לאחר שאני לוחץ לחיצה ארוכה על הPOWER במשך 15 שניות, רק אז המחשב נדלק בלחיצה רגיל על הPOWER.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז יש לי כרגע i5-7500 + 1070gtx 16gbRAM ובדקתי באתר וכתוב שהמעבד חלש לכרטיס הזה. לוח אם b150m-dv2 איזה מעבד אפשר לשדרג? זה רשימת המעבדים ללוח הזה: i7-7700 זה טוב? עיקר השימוש גיימינג וסטרימינג תקציב של 1300 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה, אני די חדש פה, אז לכוון אותי לפורום הנכון אם אני לא נמצא בו לפני שונעלים:] ניסיתי להפעיל משחקים כמו command and conquer 3: tiberium wars (שעבד אצלי בעבר) ו-far cry 2, ובשניהם צצה אותה בעיה: המחשב שלי מתחיל להשמיע קולות מתגברים כאלה, שהוא "עובד", ולאחר דקה וקצת המסך פשוט נכבה. דרישות המערכת שלי מספיקות די והותר כדי להפעיל את המשחקים ככה שזאת לא הבעיה לדעתי. ניקיתי את המחשב עם שואב אבק, נזהרתי לא לשאוב שום חלק חשוב. הפעלתי difragmantation ואפילו הדלקתי מזגן ועדיין קוראת אותה בעיה: נשמעים קולות ואז המשחק נכבה אשמח לשמוע את דעתכם בנושא ואם משהו לא ברור, אסביר את עצמי יותר טוב...
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי לפטופ של Hp עם רמקולים של Altec Lansing, כשאני מפעיל מוזיקה מקומית מהמחשב שומעים מצוין, לעומת זאת כשאני מפעיל שיר/סרטון ביוטיוב, בקושי שומעים, למרות שהווליום של המחשב ושל יוטיוב על המקסימום. אשמח לעזרה, תודה * עדכון: אפשר למחוק/לנעול. צפיתי בסרטון ספציפי שגרם לבעיה, סרטונים אחרים עובדים לי בסדר
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי,יש לי בעיה שנראית לי דיי מוזרה..,אני מפעיל את המסנג'ר לזמן מה עם המצלמת אינטרנט שלי ופתאום אני מקבל מסך כחול והמחשב עושה ריסטרט.. זה גם קורה שאני בתוכנה של לכידת תמונות חשוב לציין שהבעיה של המסך הכחול מופיעה רק לאחר שימוש במצלמה.. אשמח אם תעזרו לי או תכוונו אותי לכיוון כלשהו על מנת לסדר את הבעיה. בתודה מראש, אסף.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אז ככה נדפק לי הכרטיס רשת שעל הלוח עצמו asrok m4 extreme זה הלוח כשאני מחבר את הכבל רשת יש נורה אחת ירוקה ואחת צהובה מהבהבת במחשב עצמו כתוב לי חיבור מוגבל עם סימן קריאה fun jin ft16-04b זה הכרטיס רשת שלקחתי ממחשב ישן אבל אני לא מוצא לו דרייבר אני מחבר אליו כבל רשת שתי הנורות ירוקות אבל במחשב עצמו יש על האינטרנט איקס דרייבר יפתור את זה אבל אני לא מוצא
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-