עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by a_london,

חברים שלום יש לי בעיה בעיה בסנכרון שעון המחשב באופן אוטומטי בכל השרתים שני מסנה לעשות סנכרון אני נתקלה בשגיאה הוספתי צילום משך אשמח לעזרה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by moki,

עד היום המחשב הנייח שלי היה מחובר לטלוויזיה עם כבל HDMI. היום קפץ לי החשמל ולאחר שהחזרתי אותו קרו מספר דברים מוזרים. יש לי טלוויזיה LG בעלת שני פורטים ל-HDMI. אחד הפורטים של ה-HDMI בטלוויזיה הפסיק לעבוד(הפורט שממנו יצא כבל למחשב), ניסיתי לחבר לשם מחשב נייד ואת ה-YES וזה לא עבד. בפורט השני הכל עבד טוב(עם הכבל הישן), אלא שהמחשב הנייח שלי גם לא עבד - המחשב לא זיהה את הטלוויזיה ולהיפך. באותה נקודת זמן הייתי בטוח שנשרפו לי הפורטים ( זה שבמחשב וזה שבטלוויזיה) אבל אמרתי ננסה משהו אחרון ולכן ניתקתי את המחשב הנייח ושמתי אותו קרוב לטלוויזיה כשהוא מחובר לחשמל ולכבל HDMI אחר!! כאשר הפעלתי את המחשב ראיתי תמונה של ה-DOS בטלוויזיה ואת ה-WINDOWS LOADING אבל אחרי זה אין יותר תמונה בט…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום לכולם בעיה שמחמירה ומחמירה Mother Board: Asus P7P55D-E Processor: Intel® Core™ i3 CPU 550 @ 3.20GHz Video Card: Gigabyte NVIDIA GeForce GTX 480 RAM: Total 8.2G - 4 * G Skill F3-10666CL9-2GBNQ OS: Microsoft Windows 7 Ultimate Edition Service Pack 1 (build 7601), 64-bit PSU: M12II-650W הרכבתי את המחשב לפני כשנה קניתי את הלוח ואת המעבד יד שנייה והיו לי בעיות תאימות של הזיכרון בהתחלה המחשב לא היה עולה אם כרטיסים של יותר מ2 ג'יגה אז קניתי סט של 2GB*4 אז הכול היה בסדר ולפני כחודשיים המחשב התחיל לעשות לי בעיות כמו בהתחלה אם הראם ועד היום לא הצלחתי להפעיל אותו שכל ה4 סטיקים מחוברים אז אני עובד עם 6GB כבר חודשיי…

4. Started by Archon,

היי, קניתי מחשב ללא התקנה של WINDOWS, והתקנתי WIN7 ULTIMATE. מהרגע שהסתיימה ההתקנה והתקנתי את הדרייברים יש לי מספר בעיות: 1. מחשב קורס כל פעם שהוא חוזר ממצב שינה, מסך כחול, ניסיתי לבטל את הכניסה לתרדמה של ה- HD אבל זה לא עזר. 2. חלק מהתמונות בדפדפנים לא נטענות עד הסוף. ניקוי המטמון עוזר, אבל זה חוזר אחרי כמה דקות. 3. חלק מהסרטונים לא נפתחים. אני ממש אובד עצות לגביי מה אני יכול לעשות, לא יודע אפילו אם יש לי בעייה חומרה או תוכנה. לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש? לשלוח לחנות לבדיקה? אני הרצתי בדיקות ל- HD וזיכרון ולא נמצאה בעייה. גם חיפוש ברשת על התופעות שיש לי לא ממש נתנו תשובה. תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Moran Yihiel Nunberg,

שלום רב, לאחרונה הבאתי לביתי מחשב חדש, שאין לא כרטיס רשת אלחוטית מובנית. לצורך כך קניתי מתאם רשת חיצוני המתחבר בעזרת USB מסוג EDIMAX [h=1]Edimax WLAN stick with N150 EW-771USn antenna[/h]בבית הקודם, הצליח להתחבר המכשיר לרשת האלחוטית וגלשתי בכיף. לאחר שעברתי לגור עם בת זוגתי. בניסיון להתחבר לרשת שלהם קיבלתי הודעה של "גישה מוגבלת לאינטרנט". הטלפון הסלולרי שלי מתחבר, כנ"ל המחשב הישן שלה והמחשב הנייד. רק שלי לא. יש להם PRIVATEBOX של בזק המחובר לכבל לבן לקיר לאחר פיצול מswitch. הprivatebox מתוצרת Bewan Ibox. דבר מוזר נוף הוא שבכל המכשירים ההגדרה של הרשת היא תחת אבטחה של wpa/wpa2 psk, אבל המחשב החדש לא מקבל הגדרה זו בטענה שההגדרה של הרשת לא מתאימה, והסימון ליד סוג הרשת מופ…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. שלום אז ככה המחשב היה במצב שינה כשבאתי להפעיל אותו הנורית של המסך נשארה מהבהבת ולא עלה המסך לאחר מכן כיביתי ונסיתי להעלות מחדש ושוב אין אות הוצאתי את הזכרונות והשארתי רק 2 אוצאתי את הבטריה של הלוח והמתנתי מספר דקות חיברתי את המחשב למסך אחר מה שנשאר זה לבדוק את הכרטיס במחשב אחר אבל אין לי איפה מה עוד יכולה להיוץ הבעיה??

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by dotaneli,

שלום לכולם, יש לי שני מסכי מחשב. אחד בביתי ואחד אצל הוריי. שניהם סובלים מתופעה דומה: שניהם דולקים לסירוגין. אני חושב שבשניהם הבעיה היא בשנאי ומעוניין להחליף אותו. בעבור שנאי בעל נתונים של 14V, 2.14A - האם ניתן להשתמש בשנאי של 15V ו 4A? לדברי החברה שדיברתי איתה, "המסך לוקח רק את מה שהוא צריך, לא יותר". האם זה נכון? ובכלל - האם מסכים שנדלקים לסירוגין עושים כן בד"כ בגלל בעיות בשנאי?

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. באמצע עבודה על המחשב הדיסק קשיח התחיל לעשות רעש של תיקתוקים , הרעש היה בלתי נסבל אז עשיתי ריסטרט למחשב מאז כל פעם שאני מדליק את המחשב יש רעש של תיקתוקים כמה פעמים והמחשב נתקע על מסך הBIOS ואז התיקתוקים מפסיקים והמחשב עולה בלי לזהות את הכונן , בבקשה תעזרו לי זה כונן D שלי כל החומר והתמונות שלי נמצאות שמה ללא גיבוי!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by moshe_al,
    • 0 תגובות
    • 523 צפיות
  10. Started by Shaythan,

שלום, לאחרונה נוכחתי לדעת ש-60GB לכונן עם מערכת הפעלה לא באמת מחזיק הרבה זמן, ולאחר שנתיים החלטתי להחליף לכונן SSD חדש. רציתי לדעת כמה זה אפשרי באופן עצמאי להחליף כונן כך שהמחשב יזהה את הכונן החדש עם המערכת הפעלה + כל הדרייברים המותקנים עליו. בעצם אני רוצה להעתיק את התכולה הנוכחית של הכונן 60GB שלי לחדש בלי שיווצרו בעיות ברישום ובדרייברים של המחשב. בנוסף, האם הכונן הזה - [h=1]Corsair Force LS CSSD-F240GBLS-BK 240GB[/h]טוב? אם לא, אשמח לדעת למה והמלצות לכוננים אחרים (במחירים של עד 550 ש"ח) בתודה, חנן.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. בהנחה שזה דרייבר לא BETA, הטמפ של GPU-Z מראה 45 מעלות, אני אמור לצפות קריסות כאלו ? איך מתחקרים את זה ?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by Albetron,

חיברתי בין 2 מחשבים נייד ונייח כבל usb זכר זכר ואף אחד מהם לא זיהה את ההתקן. מה הבעיה כאן? אגב בשניהם מערכות הפעלה שונות. 7 ו8.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by mati88,

שלום לכולם, בהתחלה הבעייה הייתה 3 צפצופים קצרים שרק נמשכים אחרי שהוצאתי והרכבתי רכיבים נפסקו הצפצופים אבל עדיין המסך לא נדלק.. בדקתי את המסך ואת הכבל הם שמישים ,ניסיתי לנקות בפנים גם.וזהו! פה כבר הידע שלי במחשבים נגמר,אפשר להגיד שאחד מהרכיבים נהרס אבל אני רוצה לשלול את זה לפני שאני אבדוק הכל .. בגלל ששיחקו בכל הכבלים בפנים, אני לא בטוח שהכל במקום לכן תיקחו את זה גם כאופציה לבעייה ? וחוץ מזה שאני מדליק את המחשב,ומכניס את הכבל של המסך אז הוא לא מגיב בכלל . מה אפשר לעשות ?לפני השלב של לקחת את זה לטכנאי ...

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by ShaharSi,

אז רכשתי ממש לאחרונה gigabyte r9 290 windforce יד שניה (וכן הוא עדיין באחריות של עוד שנתיים מפלונטר) הכל היה טוב עד שפתאום קיבלתי מסך כחול קוד שגיאה a0000001. יש לציין שהקריסה באה משום מקום ולא בגלל עומס של משחק, הייתי בפייסבוק ופתאום כלום.. ובמשחקים הכל עובד בסדר. בנוסף הטמפרטורות בסדר גמור ! בדקתי על הקוד בעיה בכרטיס - וזה הLOG שהופיע לי אחרי הריסט. כמובן שאני עם הדרייבר הכי מעודכן. ולא עשיתי אוברקלוק. בנוסף לזה הFPS הממוצע שלי במשחקים כמו AC black flags על הכי גבוה הוא 25. האם זה קורה בגלל שכרגע אני עם מעבד x4 phenom 965 ונוצר צואר בקבוק? (קיבלתי את הכרטיס לפני שאר המחשב החדש והייתי חייב לנסות אותו) תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. יש לי בעיה של איטיות נוראית בהעברת קבצים דרך חיבור USB - מהמחשב להתקן חיצוני. הבעיה מתרחשת מידי פעם, לא תמיד (אבל מספיק בשביל להיות מאוד מטרידה). זה קורה גם בהעברה אל הארד דיסק חיצוני וגם לכונני Disk On Key, ולכן אני חושב שלא מדובר בהתקן עצמו. ניסיתי גם כבל אחר, ועם/בלי מאריך, ונראה שהבעיה מתרחשת ללא קשר לכבל. עד כמה איטי? מדובר ב-USB2 אז מראש אני לא מצפה לקצבים מאוד גבוהים. לכמה אני אמור לצפות בהעברה אל כונן חיצוני Samsung M2 Portable 3 דרך חיבור של מחשב שהוא USB2? בכל מקרה, הרבה פעמים אני רואה שזה כמה עשרות MB/s (ואפילו מתקרב ל-100). פעמים אחרות זה מתייצב על איזור ה-30. עכשיו, לדוגמה, זה על 1.88, שזו איטיות שממש אי אפשר לעבוד איתה. למען הסר ספק, הדיסק החיצוני הוא גם NT…

16. אהלן מחשב לנובו - Y510P, מגיע עם כרטיסי מסך בתצורת SLI של 750M כשאני עובד על כרטיס אחד, הטקסט בסדר, כשאני עובד על SLI (למשחקים וכדומה) הטקסט נהיה ענקי ויוצא מתחום הגבולות שלו הבנתי שזה משהו ב DPI שמוגדר בקבצים של הדרייברים, אבל אני לא יודע איך להתעסק עם זה ממש איך מחזירים את הטקסט לרגיל? (חזרתי לדרייברים 378.XX וזה הסתדר אבל אין תמיכה ב RYSE) אגב, כשאני מעביר את החיבור ל HDMI לטלויזיה רואים בסדר. כשאני מחזיר חזרה למחשב ועובד על SLI זה נראה כמו כתב ברייל. רק כשאני עובד על כרטיס בודד זה מסתדר. אגב זה קורה גם במחשב של אחי, Y50 ולו יש כרטיס בודד של 860M

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by rivki1985,

היי יש לי מחשב בן 3 שנים עבד פצצה עד שיום אחד התחלי לזחול מצורף מפרט המחשב Intel CORE I7 1366 QUAD 950 8Mמעבד GA-X58A-UD3R GIGABYTE לוח אם GB8 DDR3 1333mhz kingston זיכרון 1TERA \ 1000gb 64mb WD דיסק מארז מחשב XClio A380 מארז CMPSU-750TX 750W CORSAIR ספק NVIDIA GEFORCE 460GTX 1G-5 GAINWARD כ. מסך GH24NS50 שחור SATA LG DVDX24 DL צורב אחרי ייאוש החלטתי להתקין ווינדוס חדש והמחשב נשאר אותו הדבר מה יכול להיות הבעיה התקנתי תוכנת בודק חומר (מצורף התוצאה) תוכנה אם חסר דריבר (מצורף התוצאה) מה עוד הגיוני?????????? ד"א כשאני נכנסת לגוגל מפות המחשב קורס מאתחל את עצמו מההתחלה או פשוט תקוע שאר האינטרנט בסדר

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. יש לי עכבר intellimouse explorer 3 של microsoft על windows 2k pro. עכשיו שהמחשב כבוי, הלייזר של העכבר דלוק. וזה לא צריך להיות ככה, אני לא יודע למה זה עושה את זה... העכבר הוא USB אך בא עם מתאם ל PS2. ניסיתי לחברו ישירות דרך ה USB אך הוא לא עבד כלל. שהוא מחובר ל PS2 הוא דלוק תמיד, חוץ מהרגע שאני מדליק את המחשב עד הגעת חלון ה LOADING של ה WIN. כאשר המחשב כבוי - הלייזר דולק. כשהוא נידלק, מתחיל לעבוד - הלייזר כבוי. שמגיע המחשב ל LOADING של WIN2K - הלייזר נידלק שוב. מישהו יודע מה הבעייה יכולה להיות? תודה מראש.

• 21 תגובות
    • 5.3k צפיות
  19. Started by Kukishin,

הווינדוס לא מזהה אחד מהם ואת השני הוא לא יכול לפתוח ולא לפרמט. אמנם הביוס כן מזהה אותם. ניסיתי לנתק אותם מהחשמל וכבל המידע ואז לחבר אבל זה לא שינה כלום. מערכת הפעלה ווינדוס 7 2 HD של חצי טרה סיגייט.

20. היי חבר'ה. לפני כשבוע היתה לי מתקפת וירוסים ענקית - עשרות ניסייונות פריצה בכמה דקות לפי דיווחי האנטיוירוס. האנטיוירוס תפקד והדף את ההתקפות. יום למחרת לא הצלחתי לפתוח את דפדפן הכרום ואתר הבית הפך לאתר של האנטיוירוס ונכתב שם שהאתר נחסם (דף בית של גוגל) כי הוא לא חוקי. הדפדפן של כרום עולה אך לא ניתן להעלות אף קישור כלשהו ומופיע דף לבן. האקספלורר כן עולה אך גם אליו נחסמים כל אתרי גוגל (המייל וכו'), וישנם עוד אתרים כמו בהצדעה שנחסמים לי מאז אותו יום גם דרך הסלולרי שגם הוא מקושר לאותו חשבון בג'ימייל. מקווה שהבנתם מה הבעיה. אני רוצה להבין מה אני יכול לעשות, כי נראה לי שמדובר בבעיית אבטחה כלשהי. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by OldSchool,

שלום, אני משתמש במחשב נייד של DELL דגם Vostro 3460 יש לי בעייה בצריבה אני מכניס דיסק ריק וצורב אותו, הצריבה מסתיימת בהצלחה אבל הדיסק נשאר ריק! ממש ריק ואפשר לצרוב עליו שוב, גם כשאני מסתכל על הדיסק עצמו רואים שהוא לא נצרב. ניסיתי לצרוב עם נרו הגרסא החדשה ביותר שהתקנתי הרגע, וגם עם התוכנת צריבה של וינדוס 7 . לא עוזר. זה השם של הצורב שמופיע במנהל ההתקנים: TSSTcorp DVD+-RW SN208BB ATA Device מחשב נייד כאמור. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. הוא ביקש שאכבה את המחשב לצורך השלמת ההתקנה והמחשב עולה עם פסים לבנים והווינדווס לא עובד

23. היי לכולם, יש לי תופעה מוזרה בעבודה. בעת ביצוע זימון לפגישה ביומן של OUTLOOK 2010 למשתמש אחר שגם עובד עם OUTLOOK 2010 בתוך האירגון - הזימון מגיע כטקסט בלבד ולא בתוך היומן של היוזר. לקבל זימונים הוא מקבל חופשי וכמו שצריך- אצל שאר המשתמשים אין את התופעה המוזרה. אודה למסייעים.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by lsl,

היי ברשותי מחשב asus מדגם n75vm עם מעבד i7 3610qm, geforce gt630m ושתי 7200rmp 500gb - windows 7 ultimate, 8gb ram אחרי הlogin למשתמש המחשב תקוע ל5-7 דקות בערך, העכבר זז ואני רואה שהתוכנות וכו' נפתחות אבל אני לא מצליח לפתוח כלום גם כמה דקות אחרי שנראה שהכול נטען. רק בערך 5-7 דקות מהlogin כל התוכנות שפתחתי שהמחשב היה תקוע בדרך כלל נפתחות (לפעמים לא). אני לא יודע אם זה קשור אבל השבוע הסמלים בstatus bar של הבטרייה והרמקולים נעלמו, שהגעתי לאיפה שאמורים לאפשר אותם (לא זוכר את השם) היה כתוב על שניהם off וזה היה באפור כך שלא יכולתי לאפשר אותם. הווליום היה על השתק משום מה (לא הייתי אני), ניסיתי הסרה של הדריברים של הsound וrestart למחשב וזה לא עזר. לא עשיתי שום דבר ומשום מה יום ל…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by ChaosPower,

טוב, אז קניתי כמה חלקים למחשב חדש וזול מאמזון, התקנתי לוח אם חדש H81 יחד עם מעבד חדש (סלרון G1820) וזיכרון DDR3 בתוך מארז ישן עם ספק כוח ישן ועם ההארד דיסק הקודם שסך הכל בן שנה בערך (500GB SATA 3). על ההארד דיסק מותקן ווינדוס 7. הביוס עולה ואני מסוגל לשלוט בו עם העכבר אך כאשר המחשב מתחיל להפעיל את ווינדוס, בערך שניה אחרי שרואים את הסמל של ווינדוס עם ה "Starting WINDOWS", המחשב קורס ומפעיל את עצמו מחדש. מישהו יכול לעזור לי איכשהו?

דיונים חדשים בפורומים