תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
חברס המחשב עולה לי ואומר כך: Hardware Monitor found an error. Enter Power setup menu for details מה אתם אומרים ?? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. משום מה בתקוה האחרונה המחשב שלי התחיל לקרטע והיום הוא נכבה לבד. לאחר הפעלה מחדש קיבלתי את ההודעה הבאה: dram timing is too tight,so reload timing מה זה בעצם? ומה אני צריך לעשות? תודה רבה לעוזרים מראש.
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
קרוב משפחה שלי העביר אליי את המחשב שלו משום שהוא חיבר אליו דיסק און קי ואז המחשב נפל. ניקיתי את המחשב ואת המאוררים, המחשב נדלק אבל מסרב לעעלות, הוא מגיע עד למסך של בחירת המשתמש, מראה כיאילו הוא מתחיל אבל לא מגיע לשולחן העבודה. יש למישהו ריעון מה הסיבה לכך וכיצד ניתן לפתור את הבעיה? תודה רבה. שכחתי לציין- המחשב הוא סלרון, ומערכת הפעלה היא XP HOME.
-
- 6 תגובות
- 997 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהפעלת מחשב.. העברתי חלקים ממארז אחד לשני חיברתי הכל כמו שצריך וכאשר אני מפעיל את המחשב המסך לא מגיב... בדקתי את המתחים של הספק והכל טוב נורית הביקורת על הלוח אם פועלת המעבד פועל (לפי התחממות גוף הקרור) והכרטיס מסך נראה תקין למדי וניסיתי להחליף מסך גם לא עזר. מישהו יכול לעזור לי עם זה??? :s05:
-
- 9 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, קניתי בKSP, השם ייקום דמם, מחשב. עכשיו לפני כחודש הוא התחיל לעשות בעיות להאט ובסופו של דבר להיתקע, ולאחר ריסט הופיע מסך כחול שמציין את שם הבעיה...שלחתי לKSP הביעה סודרה ושוב אותו סיפור הם תיקנו לי אותו ואז עוד פעם אותה בעיה שלחתי להם סידרו וכך עוד פעם וסידרו ואז נגמרה לי האחריות והוא התקלקל שוב...עכשיו הבעיה היא שכשאני מפעיל אותו לא רואים כלום ויש רק רעש שהמחשב עובד...ויש צפצופים לא פוסקים במשך שתי שניות ואז הפסקה של שניות ושוב ככה הלאה... החלפתי כרטיס זיכרון עם מחשב אחר זה לא עזר כרטיס מסך זה לא... מה מהרכיבים פגום :s05: תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אז ככה.....בהתחלה הייתה לי בעיה שהייתי פותח את המחשב המסך לא היה נדלק....הייתי מכבה אותו מחכה טיפה מדליק פתאום זה עובד....אני עושה ריסט המסך לא עובד...החלפתי כרטיסי מסך הבנתי שהכרטיס מסך לא קשור ושהוא לא נשרף.. אח"כ הוצאתי את הסוללה הקטנה הזאתי על הלוח אם הפעלתי את המחשב פתאום המסך עובד.....עשיתי ריסט המסך לא עובד..... טוב אז החזרתי את הסוללה...חשבתי להחליף אולי ספק... החלפתי ספק בין המחשבים....עכשיו המסך התחיל לעבוד אבל פתאום זה כותב לי Uknown Flash Type ואז זה נעלם הווינדוס מנסה לעלות...ואז בום עושה לעצמו ריסט... ולפני הריסט מראה מסך כחול לשבריר שנייה מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעיה ?! בבקשה אני חייב את עזרתכם וקניתי הארד דיסקחדש וזכרון חדש..ככה שאיתם אין בעיה אמ…
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-
-
יש אצלנו בעבודה מחשב שנתקע באמצע העבודה לחצתי על הריסט והוא התחיל לעלות ואז נתקע בsplah screen של היצרן . לחצתי על del להכנס לביוס ולא קורה כלום. הפעלתי מחדש כמה פעמים ולפעמים הוא כן המשיך ואז כותב שwindows לא יכול לעלות כי חסר קובץ בשם isapnp.sys גם במצב בטוח הוא לא עולה ונתע באותו קובץ בסוף הוצאתי את כבל החשמל וסגרתי את כפתור החשמל שעל הספק, החזרתי את הכבל והדלקתי את הספק והמחשב עלה בסדר. רציתי להבין ,למה זה קרה האם זה בעיה בספק או בלוח?? תודה
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שאני בפורום הנכון... הבעיה שלי היא כזו...בהפעלת המשחק המסך נכנס למצב של "POWER SEVING MODE" ונכבה... הקולות של המשחק נשמעים ברקע אבל המסך שחור...בכיבוי המסך והדלקה נירשם על המסך "POWER SEVING MODE" המסך מחובר למחשב עם כבל "DVI"...למחשב מחובר גם מסך טלויזיה עם כבל "HDMI" וגם שם המסך הופך לשחור כאשר המשחק עולה...על המחשב מותקנים גם המשחקים "FAR CRY 3" ו "NEED FOR SPEED החדש" ואתם אין לי שום בעיה... המפרט של המחשב שלי הוא: מעבד-Core i7 3960X Extreme לוח אם-Gigabyte X79-UD3 s2011 זיכרונות-4x4 GB DDR3 כרטיס מסך-Sapphire Radeon Vapor-X HD 7970 OC GHZ Edition 6GB GDDR5 כונן קשיח-WD 1TB כונן SSD- אינטל 240GB מערכת הפעלה- WINDOWS 8 - 64 BI…
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
אתמול לאחר שהתקנתי NOD32 ונרו, ביצעתי ריסט למחשב. מאז המחשב לא רוצה לעלות במצב רגיל, גם כאשר המחשב עולה (ולוחצים על ה F8) ובוחרים שיעלה במצב נורמאלי (start windows normally) המחשב עולה בסייפמוד. ניסיתי לעשות שחזור כמה פעמים לנקודות זמן שונות אבל עדיין הבעיה נותרת בעינו. ברשותי דיסקי ריקאברי של המחשב שקיבלתי מהיצרן. (לפטופ של טושיבה אם זה משנה), ועוד דיסק windows recovery envoiroment. יש אפשרות להשתמש בהם ושיעזרו? (מה שהריקאברי של הווינדוס עצמו לא עזר). תודה על העזרה!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוס יש לי שתי ווינדוסים במחשב מותקנים אחד בכל הארדיסק אז אני נכנס לקבוע שלי כמו בדרך כלל והוא עושה לי בעיה (עוד לפני הבוט סקרין) חסר קובץ HAL.DLL חיפשתי והכל הורדתי ניסיתי כל מיני האלים להחליף לא עזר עכשיו יש אולי דרך לחזור למחשב בלי פירמוט?
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי מחשב אשר תומך בזיכרונות עד ל(DDR-266 (PC-2100. ידוע לי כי זיכרונות מהירים יותר יפעלו כשורה, רק שלא במהירות המקסימלית שלהם אלא במהירות המקסימלית שלוח האם תומך בה, כלומר, שזיכרונות מסוג (DDR-400 (PC-3200 אמורים לפעול בלוח כזה. ברמת העיקרון אני מריץ שילוב של שני זיכרונות 256, אחד PC-2100 ואחד PC-2700, וניסיתי להכניס 2x512 DDR-400. כאשר אני מחבר את החשמל, המחשב נדלק לבד ונכבה לאחר 2 שניות. לאחר מכן נדלק עוד פעם אך המסך נשאר כאילו שהמחשב מכובה. ניסיתי לבדוק את הזכרונות אחד אחד (כלומר, כל אחד לבד) אך לא הצלחתי להפעיל את המחשב (קרה אותו דבר כמו עם שניהם ביחד). אפילו פעם אחת הלוח אם התחיל להשמיע מעין צפצופי אזעקה. הדרך היחידה שהצלחתי להפעיל את אחד מהזכרונות החדשים …
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום. כשאני מדליק את המחשב מופיע לי המסך הבא: כשאני לוחץ F1 המחשב עולה כרגיל. לפני שבועיים בערך הבעיה הזאת לא היתה. מה לעשות? תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה קניתי מחשב חדש, CI5 4570, לוח אם GIGABYTE H87-D3H, זכרונות 8GB. הכנסתי אליו חלקים ישנים מהמחשב הקודם (חלקים ששדרגתי לפני קצת פחות משנתיים: ספק כוח SEASONIC 620W, כרטיס מסך HD5850, ודיסק קשיח). המחשב עולה עד הנקודה של "STARTING WINDOWS", רואים 2 נקודות מתוך 4 שאמורות ליצור את הלוגו של ווינדוס (ווינדוס 7) ואז זה פשוט קורס ועושה ריסט ומציע לי לעשות STARTUP REPAIR. ניסיתי לעשות, כמצופה לא יודע לפתור את הבעיה אבל זה אומר שזה בדיסק הקשיח. בדקתי את זה עם דיסק קשיח אחר, והבעיה המשיכה לקרות. ניסיתי להפעיל את המחשב בלי כרטיס המסך שלי אלא עם המובנה והבעיה ממשיכה לקרות. חבר אומר שהבעיה יכולה להיות ספק הכוח (בגדול קניתי מחשב חדש בגלל שהקודם היה בן 8 והפסיק להידלק, לא שלח…
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היי, אתמול הרכבתי את הרכיבים החדשים שקניתי. מדובר ב: מעבד core i7 920 לוח אם deluxe asus p6t זכרון 3X2GB OCZ DDR3 הארד דיסק WD 1TB EADS כרטיס מסך Sapphire radeon 4870hd ספק כח hec cougar 550w מארז coolermaster cm690 חיברתי את כל הרכיבים ולאחר הפעלת המחשב אין ביפים ולא רואים כלום במסך. גם נסיון לביים תקלות (כמו למשל ניתוק כרטיס המסך מלוח האם, או ניתוק הזכרונות ונסיון להפעלת המחשב) לא גרם לביפים. מישהו יודע מה הפתרון? --- 05.03.09 --- עריכה: פתרון נערך לשם תיעוד, למקרה שאחרים יתקלו באותה בעיה. הבעיה שלי נפתרה. אבא שלי לקח את המחשב לחברים שלו מהעבודה. הם חיברו אותו והוא מיד עבד (בלי לשנות כלום). כשהמחשב חזר הביתה הוא עבד גם אצלי. לא ברור מה הייתה התקלה, אבל …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מרכיב עכשיו מחשב.. סיימתי לחבר הכל והכל יצא הגיוני ויפה ועכשיו כשאני מדליק את המחשב (אין מערכת הפעלה על הדיסק) הביוס צריך לעלות לי, נכון? בכל מקרה אני מקבל הודעה: ההארד דיסק SATA 2 מחובר כמו שצריך ניסיתי כל מיני דרכים עם הדמפ'ר וזה עדיין לא עוזר ניסיתי כשיש כונן אופטי מחובר וגם מנותק ועדיין... זהו מה אתה אומרים? איך אני מפעיל את ה BIOS לעזאזל?? תודה מראש,
-
- 7 תגובות
- 971 צפיות
-
-
הרכבתי עכשיו מחשב חדש הכל מורכב לפי ההוראות ותקין ברגע שאני מפעיל הוא נדלק לאיזה 3-5 שניות וישר נכבה מה יכולה להיות הבעיה? בתודה ערן
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר כמה חודשים שיש לי בעיה מוזרה. כשאני מדליק את המחשב הוא מגיע לשלב: "loading operating system" ואז נכבה ונדלק לאחר כמה שניות לבד ואז מצליח להגיע לווינדוס.... בדיקת הארד דיסק יצאה תקינה וחוצמזה לא מצאתי משהו חריג. אשמח לעזרה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאני מנסה להפעיל את המצלמה במסנג'ר זה מנתק לי את המסנג'ר בהודעה "אל תשלח" (ניסיתי כבר שתי מצלמות על המחשב שניהם עובדות במחשבים אחרים וניסיתי גם להסיר את המסנג'ר להתקין גירסא אחרת.. להתקין את הדריברים מהתחלה. וכלום לא עזר) תודה לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להתקין את המשחק Ghost Recon Advanced Warfighter המחשב מראה לי את ההודעה הבאה: please do the following: close any running programs- empty your temporary folder- check your internet connection (internet based setups)q- then try to run the setup again error code : 6001
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב הנ"ל : מעבד 2.8G INTEL לוח MSI 865P זיכרון 1G קינסטון כרטיס מסך 6200 כשאני מפעיל משחק מסויים (קונג פו פנדה המחשב נתקע לי על ההתחלה ) יש לי בבית עוד מחשב שאיתו אין בעיות עם המשחק : מעבד XP2400 לוח של גיגהבייט כרטיס מסך AGP GS7600 זיכרון 1 גיגה הפעולות שעשיתי : פירקתי את הכרטיס מסך GS7600 מהמחשב התקין (AMD) והתקנתי אותו על האינטל הפלא ופלא הכל עובד אפילו רץ במחשב של ה MSI !!!!!!!! הדבר המוזר הוא שלקחתי את הכרטיס מסך הפשוט יותר (6200 ) מהמחשב ה MSI והתקנתי אותו על ה AMD 2400 והמשחק גם עובד !!!!!!!!! האם יכול להיות שהמחשב AMD 2400 יותר חזק מאינטל 2800 MHZ ?????? או שהלוח של MSI תקול ?????
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
כשאני מנסה להפעיל את המשחק Battlefield V קופצת לי המודעה הבאה האם מישהו יכול בבקשה לפתור את הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני כבר חודשיים בבעיה רצינית של מידי פעם קירטועים וכל מיני תופעות מוזרות במשחק BF3 באונליין וכבר משתגע ולא יודע אם הבעיה חומרתית או בעיית אינטרנט אני הולך לפרט פרוט פרוט כי באמת שכבר השתגעתי בין הבעיות השונות שאני נתקל הם : תקיעה של הריצה במשחק וללא יכולת ללחוץ על כלום רק לאחר דקה ככה קירטועים שונים (כבדים וקלים) במהלך המשחק (לפעמים המשחק רץ חלק גם חצי שעה) במהלך החודשיים האחרונים איזה 4 פעמים שנעלמו הצבעים תוך דקה ככה רק שחור ושמות של שחקנים לפעמים LOADING ארוך בהתחלה היו אלה בעיות הניתוקים (אני עם בזק ובזק בינלאומי ספק 15M) אחרי שהיו אצלי 4 פעמים טכנאים והחלפתי גם מודם וגם ראוטר לאחרונה הניתוקים ירדו לאולי פעם ביומיים כשאני אומר ניתוקים זאת אומרת שנורת הDSL דולקת…
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום קניתיי נייד dell vostro 3460- מעבד i5 עם כרטיס מסך מובנה של intel hd graphics 4000 בנוסף כרטיס מסך לא מובנה של nvidia geforce gt 630i נאמר לי בעבר שהכרטיסים פועלים במקביל ובעצם המחשב אוטומטי מתמרן בינהם. כאשר יש דרישות גרפיקה גבוהות יותר המחשב אוטומטי משתמש בכרטיס של נוידיה, שהוא החזק יותר. חשוב להדגיש שבמנהל ההתקנים שתי הכרטיסים מופיעים והכל בסדר. אתמול התקנתי pes 2013 כאשר אני מנסה להפעיל זה מה שזה נותן: התמונה הראשונה וזה מה שאני רואה שאני נכנס למאפיינים של המשחק: התמונה השנייה מה אני יכול לעשות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
הממ... יש לי את המשחק GTA IV, לאחר חודש וחצי בערך שלא שיחקתי בו, ניסיתי להפעיל אותו שוב והוא נכנס למשחק אבל... ברגע שהמשחק מתחיל לפעול (ברגע שהוא נכנס למסך-מלא) המסך הופך לשחור ונכבה/ סטנדביי. \: אני לא יודע למה זה, ולא התקנתי שום דרייבר או משהו שיגרום לזה להיות ככה... מחקתי והתקנתי את המשחק, וזה עדיין ככה. גם ניסיתי להוריד את הדרייבר העדכני ביותר לכרטיס מסך שלי, וזה עדיין ככה. עזרה? ^^"
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכם,אשמח אם תוכלו לעזור לי. כבר זמן רב שאני מתמודד עם בעיה מסויימת ולא מצליח לפתור אותה,למרות הסברים שונים שניתנו לי: כאשר אני משחק במשחקי מחשב מסויימים,חלקם מתקדמים גרפית וחלקם לא,עולה לי אחרי זמן קצר ההודעה הבאה: "Input signal out of range" ,באותה הודעה נכתב שהמסך משנה את הרזולוציה שלו ואת קצב הרענון לפי מגבלות המסך,שהן 60HZ ו...1280X1024. לאחר מכן עולה הודעת Monitor going to sleep,ואף לפעמים מלווה בבלוסקרין לאחר מכן. התקדמות זו בהודעות השגיאה היא אינה קבועה,לעיתים ההודעה על הירדמות המוניטור מופיעה לבדה,ולעתים נדירות המשחק פשוט קורס ולא צריך ריסטרט בשביל להפעיל את המחשב. הדסקטופ שלי אינו חורג ממגבלות המסך,ובמשחקים עצמם אני נוטה לשחק ברזולוציה נמוכה ממגבל...ת המסך,א…
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-