תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
לעיתים כשאני מחבר מחשב (מחבר את הכבלים שלו מאחורה), אני חוטף חשמל סטטי כשאני נוגע למשל בכבל רשת או בכבל של הספק.. איך אפשר להמנע מזה? האם זה מזיק? לעיתים יוצא לי לחבר מחשבים של אנשים ואני מתחשמל קצת למה?
-
- 18 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
חיברתי מחשב לטלויזיה באמצאות כבל HDMI אני רואה בטלויזיה ר את הרקע של המחב ללא איקונים ולא רואים חוץ מזה שום דר אחר יש למישהו רעיון? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, הלוואי ומישהו יצליח לעזור לי ... יש לי את המארז שבכותרת- המאוורר בדלת הצדדית התחיל להרעיש כמו מטורף, פתחתי אותו, ניקיתי את הפילטר, וחשבתי שזה בגלל שהרשת מהפילטר כמה רשתות כאלה פרומות בצדדים, אבל ממש שטויות.. וזה לא זה כי גזרתי אותם וזה לא עזר.. חיברתי חזרה, וגיליתי משהו.. ברגע שאני מטה את המחשב - המאוורר לא מרעיש בכלל ! לא שומעים את המחשב.. וברגע שהוא ישר הוא מתחיל להרעיש, הוא מתחכך שם בפילטר או משהו כזה, ולא יודע איך זה קרהההה ! גיליתי משהו אחד שפתחתי אותו מחדש, המאוורר עצמו, רופף טיפה .. ואין לי מושג אם אפשר לפתוח את המאוורר עצמו ולחזק משהו, כי זאת הבעיה במיליון אחוז, שהוא ישר הוא משחק למטה למעלה, ושהוא מוטה למטה הוא מסתובב בלי שכלום יפריע לו .. השאלה היא כזאת - תר…
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לפעמים כשאני מעיר את המחשב ממצב שינה המחשב קופא מה יכולה להיות הבעיה? WINDOWS 8.1
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני כמה דקות פתחתי את המחשב אחרי שהוא היה כבוי כל השבת והוא נדלק ל2-3 שניות ונכבה. אחרי זה בלי שלחצתי על משהו הוא ניסה להידלק שוב ונכבה וכך זה חזר על עצמו עד שניתקתי את המחשב מהשקע (לא הייתה אפשרות לכבות מהכפתור) ניתקתי את המחשב וניקיתי אותו ואז חיברתי מחדש והוא נדלק. מה לדעתכם הייתה יכולה להיות הבעיה? ייתכן וזה רלוונטי: ביום שישי קניתי מקלדת אלחוטית וחיברתי את ה-USB שלה למחשב מאחורה. בזמן הנסיונות של המחשב להידלק ניתקתי את החלק הזה לראות אם המחשב יידלק בכל זאת והוא לא נדלק בכל זאת.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם. ביצעתי פרמוט מחשב והתקנת ווינדוס XP.לפני כן האינטרנט עבד בסדר. יש לי כרטיס רשת על לוח האם. 1. כשניסיתי להקים חיבור רשת חדש המחשב רושם לי שהוא לא מזהה את חומרת הרשת שלי. 1. כשהעליתי את המחשב ב-device manager לא מופיע כרטיס הרשת.אין קטגוריה של כרטיסי רשת וזה גם לא נמצא תחת "התקנים אחרים". 2. אגב כשהכבל רשת מחובר האור הירוק והכתום מאחור דולקים. 3. מצאתי ב-bios הגדרה onboard lan boot rom שבמצב disabled. הפעלתי את זה אבל עדיין לא רואים כרטיס רשת במחשב. 4. בנוסף ניסיתי למצוא דרייבר לכרטיס רשת async ras עפ"י התוכנה "מידע מערכת". יש לי אגב מחשב נפרד שיש לו רשת כך אני שיוכל להוריד אליו דברים אם תגידו לי. הנה תמונות: http://i.imgur.com/I6bV7LC.jpg http://i.imgur.com/lK4a…
-
- 3 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום חברים קיבלתי מסך עם יציאות DVI ו VGA בלפטופ יש לי רק VGA ו HDMI האם כבל מהDVI של המסך לHMDI של הלפטופ יתן לי ביצועים יותר טובים מכבל VGA לVGA? עריכה: זה מה שאני צריך לא? http://ksp.co.il/?select=.216..695.&list=1&sort=2&glist=0&uin=5358&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בוקר טוב מנסה לפרמט מחשב נייד תקוע על BOOTMGR IS MISSING דרך דיסק און קי שעליו יש ווינדוס 7 והוא מפורמט ובעל BOOT שאני מנסה לשמור את ההגדרות בביוס לאיתחול דרך דיסק און קי. הם לא נשמרות ואני לא מצליח. העזרה והפתרון יכולים לכלול כל הצעה לפירמוט המחשב לגמרי. (לא זקוק לחומר על המחשב)
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי במחשב 8 גיגה 4X2 של חברת פטריוט 1333 DDR3 העניין שהזיכרון עף מהר בקלות אני מגיע ל 50 - 100 אחוז ניצול ברגע שהורדתי את ה V מהניהול האוטומטי של PAGE FILE הרגשתי שיפור ניסיתי לבדוק איך קובעים ידני את הזיכרון הוירטואלי ראיתי 100 עצות וכל אחד אומר אחר למה מופיע לי במחשב במנהל משימות זיכרון פיזי 8155 מגה בייט ? צריך להיות רשום 8192 לאן ההפרש הלך ? אין לי כרטיס מסך OB יש לי כרטיס מסך חיצוני GTS450 בהתחלה רשמתי גודל התחלתי 8155 וגודל מירבי פי 2 אחר כך ראיתי שיש כאלה שרושמים לפי " זיכרון מומלץ " מה שרשום למטה למשל 12232 אז בשתי השורות התחלתי ומירבי רושמים 12232 איך באמת רושמים ידנית ? עכשיו שמתי לב למשהו חשוב הזיכרון הפיזי 8155 + הזיכרון הוירטואלי 8154 SWAP יוצר זיכרון ויר…
-
- 37 תגובות
- 9k צפיות
-
-
היי, בשבוע שבועיים האחרונים המחשב לא נדלק! כלומר רק אחרי מלא ניסיונות של "כיבוי - והדלקה" הוא מועיל בטובו להתעורר. מה שקורה בעצם שכל המאווררים עובדים - כולל של הכרטיס מסך - מעבד - ספק כוח - הנוריות של הרשת מהבהבות - אבל המקלדת והעכבר לא מקבלים לא נדלקים בנוסף אין תמונה על המסך כלומר המסך לא מקבל שום תקשורת מהכרטיס מסך. ניסיתי להוציא את הכרטיס מסך ולשים את ה DVI על הכרטיס מסך המובנה של המחשב ועדיין אותה התוצאה. אני פרקתי חשמל מהמחשב - כלומר הוצאתי את הכבל חשמל של המחשב - לחצתי כמה שניות על כפתור הדלקה - המחשב "נדלק" לכמה שניות ונכבה.. ועדיין זה לא עובד. עוד משהו אני חייב לציין - השארתי את המחשב שלי דולק במשך 5 ימים ואתמול הוא פשוט נכבה מעצמו - ומאז הוא מסרב להידלק. מה הבעי…
-
- 32 תגובות
- 9k צפיות
-
-
יש לי את הבעייה הזאת כבר הרבה זמן, כשאני משחק והתמונה זזה מהר מידי אז יש מין שבירה כזאת של התמונה כאילו זה לא זורם חלק ואני לא יודע אם זה בעיה בכרטיס מסך או במסך עצמו. בהגדרות אני משתדל לא להכביד על המחשב למרות שהוא די חזק ואני לא מפעיל פילטרים כאלה ואחרים וגם את הg-sync אני מבטל (אולי זאת הבעיה). יש לי כרטיס מסך r9 280x של MSI ומסך של דל מדגם U2312HM
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אחרי כמה דקות (אני חושב רבע שעה או חצי שעה) שהמחשב ללא כל פעולה הוא מכבה לעצמו את המסך (המחשב עצמו עובר למצב שינה אחרי שלוש שעות אני חושב בלי שימוש) כדי לחסוך בחשמל אז אחרי מצב שבו המסך מכובה אני מזיז את העכבר כדי להחזיר אותו לפעולה, המסך נדלק ועובר לצבע שחור אני מנסה לעשות ctrl + alt + delete והמסך עדיין לא מגיב מה אפשר לעשות? יש לי כ.מ 7950 של amd מעבד intel מסוג i5 2500 טנקס
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כשאני נכנס לYNET עולה לי הMALWAREBYTES כמו שתראו בתמונה http://jpg.co.il/view/545b570c23206.jpg/ ולא מותקן תוכנה בעייתית,אין הרחבות פעילות וזה לא עולה כל הזמן.. איפה הבעיה?האם זה בכלל בעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקלה כזאת עוד לא ראיתי : היה לי כרטיס מסך GT 430 ושידרגתי אותו בכרטיס מסך GTS 450 , התקנתי את הכרטיס המחשב זיהה אותו אבל מאותו רגע הכרטיס קול על הלוח אם מת !!!! חשבתי בהתחלה הגדרות אבל לא !!!! הכרטיס קול פשוט מת המערכת הפעלה מזהה כרטיס קול אבל אי אפשר להתקין דרייבר !!! עשיתי אפילו פירמוט החזרתי את הכרטיס מסך הישן GT 430 ועדיין הכרטיס קול מת !!!! הספק כח היה פשוט רשום עליו SOLID אבל ב 12V רשום 24A שזה יפה מאוד !!! כדי שהכרטיס מסך יעבוד קניתי מתאם 6 פינים PCIE !!!! על הנייר הספק כח 500W אחרי שהלוח מת שמתי את הכרטיס מסך במחשב אחר לגמרי של HP עם ספק כח 250W ( משקל כבד מאוד ) של BESTEC עם 12V מצחיק 14A והכול עובד החלפתי את הלוח אם בחנות שמתי את הספק כח של HP בלוח התקין ולמרות…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב, לפני שפתחתי כאן נושא, בדקתי את הבעיה לעומק, עד כמה שאני יכול. ראשית, זה התחיל כשלאחר שרכשתי מחשב חדש לפני כמה חודשים, התחלתי לקבל מסכים כחולים ("whea_uncorrectable_error"). לאט הבנתי שזה קורה רק כאשר אני צופה ביוטיוב דרך גוגל כרום. חשבתי שאולי מדובר בבעיית תוכנה הקשורה איכשהו לוינדוס 8, אז התקנתי וינדוס 7 רק לשם הבדיקה והמסכים הכחולים חזרו שם מיד. כלומר, כנראה מדובר בחומרה תקולה שרכשתי עם המחשב החדש. הנה המפרט: Intel Core i7 4790 Arctic Freezer i11 GIGABYTE H97-HD3 G.Skill 1600Mhz 8Gx2 GIGABYTE GTX660 2GB GDDR5 Seasonic M12G-550 Samsung EVO 250GB Western Digital 1TB Black Western Digital 3TB Green Western Digital 2.0TB Green Western Digital 2.0TB Green כיצד ניתן…
-
- 19 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
קצת הקדמה קודם: הכל קרה כשהחלפתי כ.מסך ל R9 290, ובאותו זמן חיברתי גם ספק כוח ישן וככל הנראה לא תקין, כי ברגע שהפעלתי את המחשב הוא נתקע ישר כשהגיע לווינדוס. לאחר מכן קניתי ספק חדש והכל היה נראה תקין.. אבל ברגע שלא נוגעים במחשב כמה שעות (לא בזמנים קבועים) הוא לא מגיב, המסך לא מתעורר (אין מצב שינה או משהו) בעצם המחשב קופא, אני רואה שהאורות במקלדת לא נדלקים, למשל בלחיצה על Caps Lock. ניסיתי להסיר דרייברים ישנין וחדשים עם DDU, לא עזר. *תוך כדי עבודה זה לא קורה... בכל מקרה, אתמול קניתי מעבד, לוח וזיכרון חדשים. בעצם רק 3 דברים יש מהמחשב הקודם: SSD, כ.מסך וספק כח (וכמובן שהתקנתי את המערכת הפעלה מחדש) היום, לאחר מספר שעות שלא הייתי בבית, חזרתי ושוב זה קרה.. איך לדעתכם לאבחן את ה…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם כאשר אני מנסה לעלות את virtual box זאת ההודעה שאני מקבל ****אני מנסה להעלות אותה כאשר המחשב במצב בטוח ,האם יש קשר ? תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לפתוח את זה... קניתי כרטיס מסך r9 280x ושמתי hdmi אחרי שהvga ולא היה מתאים כי אין כניסה לו בכרטיס עצמו הלכתי להחזיר לרזולוציה לפני החלפת המסך 1280x768 או 1360*768 הווינדוס אמר לי 1280 ותוכנה של אינטל אמרה לי 768 לפני התקנת הכרטיס החלפתי לרזולוציה והמסך לא התאים ניסית 1360 גם לא עזר אני כבר שעה מחליף רזולוציות וזה לא מצליח המסך שלי זה טלוויזיה שאני כבר לא משתמש בה תודה לעוזרים!ובלי קשר מה זה amd gvr שמעתי שזה מראה FPS במקום FRAPS?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד PROBOOK HP שהגיע עם ווינדוס 7. הכרטיס מסך שהגיע איתו היה בוודאות הדגם הזה: ATI Mobility Radeon HD 6370 (1GB dedicated video memory לאחר עדכון לW8 קרה "נס".. מנהל התקנים החליט שמדובר בכרטיס מסוג.. ATI Mobility Radeon HD 7400 SERIES הורדתי דרייבר מתאים מאתר HP לדגם הזה והוא גורם לתקלות. ניסיתי להוריד את הכלי AMD Driver Autodetect Tool אבל הוא מזהה שיש לי כרטיס 7400 ומציע לי דרייבר מותאם לזה.. איך קורה דבר כזה? למה ווינדוס החליט שיש לי 7400?? תודה!
-
- 13 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה הכי קשור לפה..אבל מקסימום תעבירו.. בכל מקרה יש לי את המשחק Watch dogs..הכל רץ על אולטרה חלק ותקין.. באיזשהו שלב במהלך המשחק יש כל מיני הפרעות בגרפיקה שממש מפריעות למשחק.. ניסתי לשחק קצת בהגדרות של המשחק ושמתי לב שכשאני משנה את ההגדרות של anti aliasing.ומוריד רמה אחת פחות בMSAA אז זה מסתדר.. מישהו יודע אולי להגיד לי ממה יכולה לנבוע הבעיה?כי המשחק רץ מעולה לפני שזה מגיע לשלב הזה.. תודה רבה..=]
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לאבא שלי יש מסך פשוט עלה 400 שקל ובדקתי ואין לו את זה ובדל יש את זה וגם סמסונג שיש ברשותי כרגע הנה הבדל בן מסך רגיל פשוט CRT לעומת הדל: ולפני שצתגידו כי המסך IPS ישן אז הנה מסך IPS דל חדש שגם בו יש את זה:
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא בטוחה שהבעיה ב-Windows 8.1 אבל ראיתי בגוגל שעוד אנשים מתלוננים על הבעיה הזו. יש לי מקלדת שכל כמה זמן מתנתקת ומתחברת באופן אקראי ולפעמים גם לא מתחברת מחדש ואני צריכה להוציא את הכבל ולחבר אותו מחדש ליציאת USB. זה אמנם לא קורה עם מקלדות אחרות אבל אותה הבעיה קיימת עם כוננים חיצוניים שמתנתקים ומתחברים מחדש כל כמה זמן באופן אקראי. ניסיתי יציאת USB אחרת וזה לא עזר. האם כדאי לחזור ל-Windows 7 וזהו (יש לי דיסק עם רשיון ל-Windows 7 למקרה הצורך) או שיש פתרון אחר? אודה לעזרתכם בנושא.
-
- 19 תגובות
- 4k צפיות
-
-
הי חברים בואו תחוו דעתכם. כבר הרבה זמן כשאני מנסה להיכנס אל אתרים שדורשים אבטחה גבוהה (גוגל, פייפאל) דפדפן פיירפוקס מתריע שהוא לא מזהה את האתרים ( get me out of here). ולמה אני חושב שזה קשור לאנטיוירוס? כי כשאני מכבה אותו אני מפסיק לקבל את ההתראות האלו. טוב אז האמת היא שדי נבהלתי ופירמטתי את המחשב והתקנתי הכל מחדש (גם את ההתקנות הורדתי מחדש). אבל זה לא השתנה. איך אני יכול לדעת אם זו התראת שווא או שיש פה בעיה. עזרה בבקשה, כי בינתיים אני לא משתמש בגימייל ולא בפאיפאל...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי לפטופ של HP שתקוע בלופ. הוא טוען קבצים במסך LOADING FILES...... ועושה ריסטרט ואז עוד פעם LOADING FILES...... ועוד פעם ריסטרט. קראתי בגוגל שאפשר למחוק את קובץ הHIBERNATE והוא יעלה בוט רגיל. אז עליתי עם היירנס בוט ומחקתי את הקובץ הזה. אבל שאני מאתחל עדיין הוא מנסה לטעון את הקבצים (כמו מקודם) אולי צריך לאפס לו הגדרה כלשהי כדי שיפסיק לחשוב שהוא בהייברנייט? לא מצאתי על זה משהו בגוגל. יש למישהו מושג איך עושים?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-