עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by מתן 202,

שלום יש לי בעיה כל פעם אחרי פירמוט אני מתקין תוכנות שדרושות הפעלה מחדש כגון: כרטיס קול מסך אינטרנט אחרי זה המחשב לא עולה הוא רושם לי ntldr is missing ואני חייב לעשות repair למה זה קורה איך מבטלים את זה? תודה רבה לעוזרים!

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אז ככה עד היום עבדתי עם XP ו2 כונני IDE עברתי לויסטה העפתי את כונני הIDE והכנסתי SATA מה שקורה שהנורה האדומה בקביעות עכשיו ומתי שהמחשב חושב היא מתחזקת וחוזרת למצב הקבוע היא לא נכבת לגמרי.. מה עושים?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by ADIR_M,

יש לי ADSL ומערכת אזעקה מותקנים על אותו קו. הבעיה היא שהמערכת אזעקה והמודם שולחים את אותם אותות (מדברים באותה שפה) כך שכאשר המערכת אזעקה מופעלת (פריצה לבית) היא שולחת את האות שלה למודם ולא למוקד. המודם הוא של אלקטל והמערכת אזעקה PIMA RX-150 (של "אסי ביטחון" עם זה קשור) כבר ניסינו כמה אפשרויות חיבור האזעקה לפני הפיצול קו כל מיני משחקים עם חוטים .היו כאן שלושה טכנאים שונים של האזעקה אף אחד לא עלה על פיתרון. בבזק אומרים שצריך לחבר עם המפצל שמחברים אליו את הטלפון אבל זאת לא הבעיה כי המערכת שולחת קו רק שהוא נתקע במודם. תושיעו אותי! לקנות עוד קו לא בא בחשבון (עוד 70 שקל בחודש)! נ.ב פורסם גם בפורום רשתות ואינטרנט מהיר (מה שלא מתאים תמחקו)

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Ranash87,

היי, יש לי בעיה כלשהי ואשמח אם תצליחו לעזור לי. הכל התחיל כשהמעבד שלי החל להתחמם (Q6600) ראיתי שהמאוורר שלו מגיע רק ל900סל"ד אז החלפתי אותו ב ארקטיק קולינג פריזר 7 פרו. גם הוא הגיע רק ל900 סלד, חשבתי אולי זה הספק חלש, והחלפתי לאנרמקס 525וואט מודו 82+ עדיין לא פתר את הבעיה. בכל השלבים ניסיתי להשתמש בספידפאן כדי להעלות את המהירות אך זה פשוט לא מזיז לו. רק כשהטמפרטורה מרתיחה לי את המעבד לכמעט 70 מעלות (ללא אוברקלוק) המאוורר עולה לבד ל50% ומסתובב בלחץ על 1600 סלד. הלוח אם שלי הוא מסוג Intel Bad Axe 2 D975XBX2 ניסיתי לעדכן את הציפסט והביוס, עדיין לא עזר. ניסיתי למצוא תוכנה של אינטל שתדרוס את ההגבלה המציקה (אני פועל בויסטה 64ביט) וגם ללא הצלחה. האם יש דרך לפתור את …

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. תיאור המצב: פתחתי את המארז, ניקיתי אבק עם שואב, הסרתי זיכרונות ומעבד וניקיתי (שאבתי) הכל. לאחר חיבור מחדש, המחשב נדלק, המאווררים ההארדיסק הכל, אבל המסך לא מקבל סיגנל מהמחשב (אור כתוב סטנד ביי במסך). אין ציפצופים או משהו כזה, ויש קולות רגילים מההארד דיסק.. פתרונות שכבר ניסיתי ולא עבדו: - ניתוק כבלים וחיבור מחדש - ניתוק מסך וחיבור מחדש - איפוס BIOS (הוצאת בטריה) - חיבור מחדש של זיכרונות - השארת סטיק זיכרון אחד בלבד - חיבור מחדש של כרטיס מסך אין צורך לציין שהכל פעל לפני הניקוי, ושדברים טריוויאלים כמו "המחשב מחובר לחשמל" מן הסתם נבדקו.. תודה מראש על העזרה לכולם!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by tenz,

שלום לכולם. יש לי בעיה בזמן האחרון יש לי מסך כחול שקורה כבר מידי יום. הורדתי תוכנה שנקראת BlueScreenView. והיא מראה שגיאה של CRITICAL PROCESS DIED. הקובץ שיש איתו את הבעיה זה ntoskrnl.exe . ורושם לידו Bug Check Code 0x000000ef הבעיה הזאת הייתי לפני הרבה זמן והיא נעלמה לתקופה של איזה חודש בערך. וכיום היא חוזרת מידי יום ויום. חשוב מאוד לציין כל הדרייברים מעודכנים כל פעם מהאתר של היצרן. עשיתי בדיקה של הזכרונות mdsched.exe ואחרי הסריקה לא נמצאה כל תקלה. מידי פעם זה קורה כשאני מנסה להיכנס למשחקים שונים שמותקנים חלקם על ה ssd וחלקם על ה hdd. ולפעמים זה קורה סתם בלי קשר לשום דבר שאני עושה. השאלה מה זה יכול להיות כתוצאה ממה? חומרה? תוכנה? המערכת הפעלה? …

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. הצורב שלי הוא Benq 40X12X48 בזמן האחרון הוא לא צורב לי דיסקים . אני מכניס דיסקים ריקים והוא לא מזהה אותם זאת אומרת שאני מנסה לצרוב התוכנה ( Nero burning rom ) רושמת שאין דיסק וצריך להכניס דיסק אבל יש בתוך הכונן דיסק ניסיתי להכניס דיסק אחר ( שני הדיסקים מחבילה חדשה ) ושוב התוכנה רושמת שאין דיסק בכונן . שמתי בכונן דיסק ניקוי שבזמן שהוא פועל הוא משמיע שירים את הדיסק הזה הצורב כן קרא ואפילו ניגן את השירים השארתי את הדיסק שם שעה ~ ואחרי זה שוב ניסיתי לשים דיסקים ולצרוב ועדיין הוא לא מזהה את הדיסקים ורושם שצריך להכניס דיסק . לקחתי 2 דיסקים מחבר כדי לבדוק אם הבעיה היא בדיסקים אבל גם אותם הוא לא זיהה . היו 2 פעמים שהצורב זיהה שיש דיסק והתחיל לצרוב אבל בשני הפעמים הוא הגיע רק …

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by poltergeits,

אני לא מצליח לכבות את המחשב כי בכל פעם שאני מסמן לו על כיבוי הוא נכבה ומיד נדלק מה לעשות?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. נאלצתי להחליף את לוח האם מ ASUS CUV4X ל ASUS CUSL2-C בגלל שהקודם נשרף... מאז שהתקנתי את החדש יש לי כמה וכמה בעיות. א. יציאות ה USB לא מזהות לי את העכבר שעבד בלוח הקודם. ב. אין SOUND בכלל (המחשב מזהה נכון את הכרטיס ומבצע השמעה של קבצי קול, אך שום SOUND לא בוקע מהרמקולים. התקנתי את הדרייברים האחרונים ולא שינה כלום. ג. נגני הסרטים (וניסיתי 3) מריצים סרט, אך במהלך ההרצה הסרט קופא לכמה שניות (ה SLIDE BAR למטה ממשיך לרוץ לעומת זאת) וממשיכים להראות את הסרט לאחר הקפיאה הרגעית. דבר זה קורה שוב ושוב במהלך הסרט. יש לי PIII 800MHZ, WIN XP PRO, 256MB RAM. ולוח אם שמצוין למעלה, כרטיס קול LIVE!VALUE.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום לכולם יש לי מחשב בן 5 שנים שהחלקים שקשורים לעניין הם הלוח Gigabyte GA-P35-DS4 והזכרונות שני סטיקים של Corsair XMS2 CM2X2048-6400C5 אני חושב ב99% שהלוח לא תומך בזכרונות DDR3 ואני מעוניין להוסיף ל4 גיגה ראם שכבר קיימים עוד 2 או 4 . אז יש לי כמה שאלות לגבי זה 1.האם בכל זאת אני יכול להוסיף זכרונות DDR3 האם הם יעבדו עם הלוח שלי והאם הם יעבדו בצורה תקינה עם הזכרונות הקיימים? 2.במידה שלא האם אני יכול להוסיף לזכרונות הקיימים כל סוג של זכרונות DDR2 לא משנה מתחים MHz 5-5-5-18 מהירות שעון הקיימים הם 800 או שחייבת להיות התאמה כלשהיא בשביל שיעבדו? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by naory159,

שלום לכולם יש לי בבית טלויזיה עם חיבור HDMI. אני מחבר רק אותו למחשב והמחשב לא מזהה אותו (אני לא ראוה כלום על המסך). המחשב נמצא באופן קבוע ליד הטלויזיה ומחובר באופן קבוע אליה. עכשיו, אני לוקח מסך מחשב רגיל, מחבר אותו למחשב במקביל לחיבור ה-HDMI ואז נכנס להגדרות של התצוגה ומגדיר את התצוגה שתעבור ב-HDMI. ואז אני רואה את המחשב בטלויזיה. הבעיה מתחילה כשאני מכבה את המחשב. אני לא רואה את המחשב בטלויזיה!!! ואז אני לוקח מסך מחשב רגיל וחוזר על התהליך שמתואר לעיל כדי שאוכל לראות את המחשב בטלויזיה! איך אפשר לפתור את הבעיה הזו? אני לא רוצה להגדיר מחדש כל פעם את התצוגה של המחשב! יש דרך להגדירה באופן קבוע? שישלח את הסיגנל ישירות לחיבור HDMI? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by boss,

לפעמים מקפיא אין סיבות.. תוכנה HDTune Pro מופיע שיש התקלה פס צהוב בתמונה אם דיסק קשיח גוסס? עליי לקנות דיסק קשיח חדש?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  13. Started by אור כהן,

שלום חברי הפורום. לפני כשנתיים העברתי לאבי את המחשב הקודם שלי (שהורכב ע"י טכנאי) מעבד: Intel Pentium 4 511 2.80Ghz 1Mb Chace Box לוח אם: ECS Elite Group 915-M5GL זיכרון: (PQI DDR 1024Mb 400Mhz@266Mhz (512MB X2 דיסק קשיח: Samsung 80GB 8Mb Buffer SATA2 Westren Digital 320GB 8Mb Buffer SATA2 מארז: Frontier Amazing AM11A-SV/BK+80Mm X2+120Mm Fans כרטיס מסך: Gigabyte GeForce 7600GT 256Mb 128Bit Silent Pipe 2 צורב DVD: Nec Dvd_Rw Nd-3550A Sliver כונן CD: Nec CD-Rom Cd-3002b Bridge כונן דיסקטים: "Floppy Disk Bridge Genric 3.5 ספק כח: Accord Atx-400 400W +12V 18A מסך מחשב: Samsung 971P רמקולים: System of 2.1 Speakers With Badass Bass מקלדת: Microsoft® …

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by yossi21,

יש לי לפטופ של Hp עם רמקולים של Altec Lansing, כשאני מפעיל מוזיקה מקומית מהמחשב שומעים מצוין, לעומת זאת כשאני מפעיל שיר/סרטון ביוטיוב, בקושי שומעים, למרות שהווליום של המחשב ושל יוטיוב על המקסימום. אשמח לעזרה, תודה * עדכון: אפשר למחוק/לנעול. צפיתי בסרטון ספציפי שגרם לבעיה, סרטונים אחרים עובדים לי בסדר

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Amit Reichman,

חייב עזרההה זה הנתונים של המחשב שלי. המחשב עובד מעולהחוץ מכמה מצבים.. שאני משחק leage of legends הוא מגיב נורא לאט. לפעמים גם שאני סתם גולש באינטרנט הוא מגיב לאט למספר דקות ואז חוזר להגיב מהר כאילו לא קרה כלום. מחקתי דרייברים של הכרטיס מסך והתקנתי מחדש זה הסתדר ואחרי שבוע שוב התחיל

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by yehudacn,

רכשתי לא מזמן 2 רכבי אטרנט על חשמל מדגם hp-5101 של edimax חיברתי אחד למחשב וראיתי אותו מייד ואחד לנתב שאליו מחוברים כל המחשבים כולל ספק הכתובות ( dhcp server rowter) אני לא מקבל שום כתובת לא מהdhcp ולא עובדת גם כתובת סטטית רק localhost למישהו יש רעיון? תודה מראש. יהודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by glior,

שלום, המחשב שלי נשבר(המסך שבור לגמרי מפורק מהלפטופ), אבל נידלק המחשב. יש לי בהרדיסק תיקיות שאני צריכה. יש דרך להעביר את הנתונים? בבקשה דחוף. תודה.

18. Started by AmitDanan,

הלך לי הלוח אם לאחר ששירת אותי 7 שנים 775, קניתי לוח של אסוס עם ביוס UEFI מספר בעיות אחת פירמטתי את הארדיסק וגליתי שחסרים דריברים בעבר היה לי לוח של גיגה בייט ומעולם לא היתי צריך לעדכן כמו כן לא קיבלתי דיסק דריברים דבר שני הכרטיס מסך שלי לא מזוהה הוא מחובר בDVI ובווינדוס ברזולוציה רשום VGA נראה לי שזה המובנה איך אני מסדר את הבעיות? אין לי שום מושג בUEFI.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by hardgore1,

הי יש לי adblock על chrome. באתר יד 2 יש מלא באנרים, כאילו אין לי בכלל את הad block.. יש לזה פתרון? תודה

20. Started by No Idea,

ברגע שאני מדליק תמחשב הוא לא עולה...כאילו אחרי שאני אמור לבחור משתמש [יש לי במחשב רק משתמש אחד..] כשאמור לעלות הדסקטופ יש מסך שחור וכאילו הוא במצב שינה... אבל כשאני מבטל את הכרטיס מסך במנהל ההתקנים הוא עולה רגיל...[אבל אז אי אפשר לשחק במשחקים..] ניסיתי לפרמט לא עזר...ניסיתי לעשות שחזור לא עזר... דרך אגב יש לי windows 7 ....אשמח לעזרה..!! =] המפרט: לוח אם: msi p43-c51 DDR3 מעבד:Q9400 כרטיס מסך:nvidia geforce gt 220 זכרון: CEON 2X2GB (4GB) ספק :450W HUNTKEY הארד דיסק: 500GB SATA 2 SEAGATE

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by erantzur,

שלום, היה לי בעיה במחשב שניסיתי להדליק אותו הוא נדלק לשנייה נכבה ומתחיל מחדש, שלחתי אותו לתיקון אמרו לי שזה לוח אם לא תקין ושאין להם אפשרות להחליף אותו כי הם לא מוצאים אותו או משהו מתאים למכירה. לוח אם - Z97-PRO4 -ASRock - Socket LGA1150 CPU - Intel Z97 chipset i7-4790K Quad core CPU - LGA1150 - 4.0 G 16GB (2x8GB) DDR3 1866MHz CL10 - 1.5v אם מישהו יודע איפה מוכרים כזה או שיש אפשרות אחרת?

22. Started by oded6188,

אני מנסה לגלוש לאתר נענע וזאת השגיאה שאני מקבל מהכרום: www.nana10.co.il didn’t send any data. ERR_EMPTY_RESPONSE שגיאה דומה מתקבלת גם כשאני מנסה דרך האקספלורר... מיותר לציין כי כשאני מנסה להתחבר דרך מחשב אחר (היושב על אותה הרשת) אז אין שגיאה. ניסיתי לעשות flush ל DNS דרך CMD, וגם ניסיתי להשתמש בDNS של גוגל (8.8.8.8) הבעיה לא נפתרה עזרה :-)

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. אהלן חברים, לא מזמן החלפתי לוח אם למחשב, ומאז יש לי בעיה: כמה זמן אחרי ההדלקה(לא קבוע), יש מין רעש של פצפוץ לשניה מהרמקולים, והמחשב קופא. הכוונה היא שאמצעי הקלט אינם מגיבים (מקלדת, עכבר). המסך אינו משתנה, קופא על המסך הקיים. לפעמים גם אנימציות ממשיכות לרוץ(כמו קבצי GIF) לזמן מסוים, לא יודע אם בלי הפסקה. מפרט: Gigabyte GA-MA69GM-S2H Amd Athlon X2 5600+ Geforce 8800GTS 512 Mb Kingston 2GB RAM (1GB*2) ENERMAX LIBERTY 400W Samsung Flashpoint F3 500GB לוח אם קודם: Asus m2n-e תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by shoomil,

הרבה משחקים עובדים לי איטיים התקנתי Desperados זה עובד טוב עד לקטע מסויים ופתאום נהייה איטי למה זה? יש לי 2 גיגה זכרון RAM ואחלה מעבד וזה משחק יחסית שהיה עובד לי בפנטיום שתיים גם למה זה איטי ומזה PATCH למשחקים ? אולי זה קשור ? בבקשה עזרה אני מתחרפן אני לא יכול לשחק כלום המשחק הזה זה רק דוגמא

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Liran_mor,

יש לי במחשב שתי וירוסים שמקפיצים לי פירסומות שמחממים לי תמעבד ותוחנים לי תזיכרון ואני לא מצליח למחוק אותם וכל תוכנה שסורקת וירוסים ומוחקת אותם שאני מוריד הוירוס סוגר אותם ישר אגב השמות של הוירוסים: selfolder.dll msiexec64 אשמח לעזרה שלכם

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים