תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מדפסת HP 5610. פתאום באמצע ההדפסה היא השתגעה... היא מודיעה שיש בעיה בראש הדיו השחור. (החלפתי ראש דיו לפני כחודש ומאז כבר הדפסתי מספר פעמים. מדובר בראש דיו מקורי) ניסיתי להוציא ולהחזיר את ראש הדיו - לא עזר. ניקיתי את המגעים בראש הדיו - לא עזר ניקיתי את המגעים במדפסת - לא עזר מה אפשר לעשות (לפני שקונים ראש דיו חדש ומנסים איתו.... כי אם זה לא יעזור אש סימן שהבעיה במדפסת... ולפי מה שראיתי, קשה למצוא כיום מדפסות שמשתמשות באותו ראש דיו... כך שסתם קניתי אותו...) תודה, מיכל
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שבת שלום חברים ! המחשב שלי חזר מתיקון במעבדה והחליפו לי את הכונן הקשיח,פירמטתי אותו,התקנתי דרייברים ללוח אם למעבד ולווינדוס 7. עשיתי טעות שלא יצרתי מחיצות כבר בהתקנת הווינדוס אבל הבנתי שאפשר ליצור מחיצות גם אחרי ההתקנה,אחרי עדכון כל הדרייברים,נכנסתי ליוטיוב ומצאתי את זה : יש לי כונן בגודל של טרה אחד,אבל כשאני בא לפצל את C לגודל של 50 ג'יגה ואת D ל 900 ג'יגה ,הוא כבר אומר ש C תפוס ע"י יותר מ 450 ג'יגה ,איך זה יכול להיות ? מה הטעות שלי? מה לא הבנתי ? מיותר לציין שכבר בדקתי במחשב שיש לי כונן של טרה אחד,והוא מלא רק במערכת הפעלה ועוד כמה תוכנות קטנות שסה"כ תופסות 30 ג'יגה מכל הדיסק,אודה מאוד לעזרה,תודה !
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעדכן את ה- directx שלי ואני לא יודע איך, אשמח להסבר בעניין, תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי PUPPY LINUX אל הארד דיסק הבעיה היא כזאת : המערכת ההפעלה ממש " ישנה " או שהפיתוח דיי תקוע דפדפן מובנה ענתיקה מתאים לשנות ה 90 הוא יותר דומה ל EX6 שניסיתי להתקין דרך המערכת FIREFOX חדש הוא נתן לי רק גירסה אחת שגם היא נחשבת ישנה מאוד אפילו שניסיתי להתקין ADBLOCK ה FIREFOX לא זיהה אותו ולא נתן לי . אפילו ה FLASH PLAYER תקוע על גירסה 10 זכרונה לברכה יש שני הורדות 9, 10 . התקנתי OPERA נתן לי גירסה ישנה בלבד ושניסיתי לפתוח רואים את הקיצור של של האופרה אבל זה לא עולה גם אחרי RESET לא עולה זה מערכת הפעלה שמתאימה יותר ל ATARI ומגאסון , פעם ראשונה שממש התגעגעתי ל XP אני אנסה להוריד LINUX אחר ונראה מה יקרה , לפחות הצלחתי להתקין את הלינוקס לכונן הקשיח גם משהו דרך ה LIVE CD . …
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מנסה לחבר בין המחשב למסך עם כבל HDMI-HDMI וזה תמיד מראה "אין אות" ניסיתי את זה בשתי טלוויזיות , אז חשבתי זה אולי בעיה בחיבור עצמו וקניתי כבל HDMI-DVI וזה אותו דבר..... המסך עובד לי רק אם אני מחבר כבל שהוא לא מאחד היציאות של הכרטיס מסך, אין לי מושג מה הבעיה זה פיתאום הפסיק לעבוד.. הכרטיס מסך הוא טוב וגם די חדש מסוג SPARKLE GTX 670 יכול להיות שהוא לא מוגדר או משהו כזה?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, עזרתכם תתקבל בברכה. אני חדש כאן ואני מקווה שאני עושה את זה נכון. ברשותי טאבלט בעל מקלדת נשלפת עליו מותקן WINDOWS 10 HOME EDITION בשם ACER ASPIRE SWITCH 10 SW5-012 בכל פעם כשה-WIFI דולק, ה-BLUETOOTH מתנתק (בין אם זה אוזנייה, רמקול, מקלדת וכו'). בהתחלה חשבתי שה-BLUETOOTH פשוט מתנתק אקראית, אך גיליתי זאת לאחר שכיביתי והדלקתי את ה-WIFI כמשחק, לראות מה יקרה. בכל פעם כשה-WIFI כבוי, ה-BLUETOOTH נשאר מחובר כל הזמן. בנוסף העירו לי שמדובר בבעיה בדרייבר של מכשירי ה-BT אבל מדובר במדיות מוזיקה (רמקול נייד AC BTS-F7 ואוזניות sennheiser HD4.40) שהם לא זקוקים לדרייבר. בנוסף ניסיתי להתקין מחדש ולשחק עם ההגדרות הקיימות במנהל ההתקנים …
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי לנובו E530 ללא מערכת הפעלה. התקנתי ווין 7 במחיצה חדשה (יש שם איזו מחיצת דוס שמגיעה עם המחשב ואי אפשר להתקין עליה את מערכת ההפעלה). הבעיה היא שווינדוז לא מזהה שום חומרה במחשב (נותנת מסך גנרי, לא מזהה את מתאמי התקשורת ולכן אין רשת), וגם כל ההוט קיז לא עובדים. מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם, 2 מסכים לחבר למחשב אחד זה פשוט, האם ניתן לחבר למחשב אחד 2 עכברים ומקלדת נוספת שתהיה רלוונטית רק למסך ספציפי? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח שמחולק ל3 מחיצות C,E,F (כונן קשיח שני זה D) ואני רוצה לאחד את כונן F לתוך E אייך זה עושה לי טעות ולא מאפשר לי ,יש WINDOWS XP במחיצה של E האם זה קשור ואייך אני כן יאחד תסבירו לי בבקשה. צרפתי תמונה של המחיצות מהתוכנה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים. במחשב נייח שהרעיש לי מאוד החלפתי את הספק כוח לחדש, את מאוורר המעבד לחדש ואת המאוורר מארז אחורי 8 ס"מ לחדש ועדיין מרעיש אותו דבר ואפילו יותר מהם הצעדים הבאים? איפה יש בביוס את ההגדרה שמורידה את סיבוב המאווררים לדקה (סלד) תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך HD4670 והכרטיס בזמן האחרון התחיל לעשות בעיות אז ביצעתי לו בדיקת OCCT ונימצא כ 4582 ERRORS *מעולם לא ביצעתי אוברקלוק האם זה נחשב לתקין? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי thinkpad של לנובו. אתמול המסך התחיל פתאום לרצד בפראות (לא ניתן לקרוא כלום). מה זה יכול להיות? חייבים לקחת את המחשב למעבדה? איזו מעבדה מוצלחת? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב חדש (מותקן WIN 7-64BIT) אשר לפני כשבוע החל להידלק בעצמו (לאחר כיבוי סטנדרטי של מס' שעות) בדקתי את דרישות החשמל מלוח הבקרה אך לא זיהיתי שום דבר מיוחד..איך עליי להתקדם??
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כחודש קיבלתי מחבר את הכרטיס מסך GTX970 G1 של גיגבייט, והרכבתי סביב הכרטיס הזה את המפרט הבא (המחשב מיועד למשחקים על רזולוצית 1080P) : I5 6500 Arctic freez 11pro Asus B150 Pro D3 4x4GB DDR3 1333Mhz ספק כח SEASONIC 620W חדש. וכונן 500GB 7200RPM של סמסונג, העניין הוא שהכונן כבר בן כ5-6 שנים, לקחתי אותו ממחשב ישן. כל הטמפרטורות נמוכות גם במאמץ של כלל הרכיבים, אבל במהלך משחקים כמו לדוגמה CSGO יש תקיעות של שנייה לערך ואז המשחק חוזר לעבוד, שנייה שבא המסך והסאונד קופאים, זה קורה בכל המשחקים אבל לא שמתי לב לשום בעיה מיוחדת כאשר מערכת ההפעלה עובדת או בזמן גלישה באינטרנט. יש דרך לבדוק את תקינות הכונן? …
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב בן 5 שנים שהחלקים שקשורים לעניין הם הלוח Gigabyte GA-P35-DS4 והזכרונות שני סטיקים של Corsair XMS2 CM2X2048-6400C5 אני חושב ב99% שהלוח לא תומך בזכרונות DDR3 ואני מעוניין להוסיף ל4 גיגה ראם שכבר קיימים עוד 2 או 4 . אז יש לי כמה שאלות לגבי זה 1.האם בכל זאת אני יכול להוסיף זכרונות DDR3 האם הם יעבדו עם הלוח שלי והאם הם יעבדו בצורה תקינה עם הזכרונות הקיימים? 2.במידה שלא האם אני יכול להוסיף לזכרונות הקיימים כל סוג של זכרונות DDR2 לא משנה מתחים MHz 5-5-5-18 מהירות שעון הקיימים הם 800 או שחייבת להיות התאמה כלשהיא בשביל שיעבדו? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברה, רכשתי מחשב בחמישי, והרכבתי אותו לבד כולל קירורים וכו. השתמשתי בתוכנה CPUID HWMonitor על מנת לתעד את המערכת בזמן כמה ששיחקתי : call of duty IW DOOM Overwatch על היה על ULTRA והייתי על איזה 180-210 FPS ועל רזולוציה 1080. אשמח את עזרתכם במבט על כל המידע שבתמונה שצירפתי (אני רוצה לישון בשקט שהמחשב תקין גם בזמן מאמץ) שיחקתי בכל משחק כשעה וכשיצאתי לקחתי את התמונה הנ"ל.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
הי חברים לפורום קניתי את המדפסת התרמית הזאת באלי אקספרס: https://www.aliexpress.com/item/freeshipping-black-USB-Port-58mm-thermal-Receipt-pirnter-POS-printer-low-noise-printer-thermal/1166651978.html השם של הדגם: pos-5890f בManual שלה כתוב שהיא תומכת בעברית, אבל בהדפסה יוצא רק ג'יבריש. ההתקנה עברה סבבה, באנגלית זה מדפיס טוב. רעיונות איך אני גורם לה לדבר בשפת הקודש?! תודה !
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
בהמשך לאשכול מפורום מעבדים ולוחות אם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=275170.0 טוב, הלכתי על ה-QUAD. קניתי את החלקים אתמול ב-קיי אס פי, כ.מסך היה לי מנעה מחשבים, וזכרון מ-eBay. הרכבתי אתמול הכל, לקח לי מספר שעות.. לקחתי את הזמן, בא לרגע הגורלי להפעיל.. וזה לא עובד.. זאת אומרת הכרטיס מסך לא עובד.. פשוט נדפקתי. אין מצב שפספסתי משהו, ניסיתי את ה X1600XT שלי, עובד יפה התקנתי ויסטה והמחשב פשוט טס. היתכן דחפו לי כרטיס לא עובד? הוא מקבל חשמל, מאוורר עובד כמו טורבינה, נדלקות נורות (אדומות) על הכרטיס.. עושה מספר ביפים בהדלקה, ומסך שחור. המחשב עולה לויסטה כרגיל. היתכן פספסתי משהו? להלן המפרט: Thermaltake TR2 550W Silent PSU Intel Core 2 Quad Q6600 Gigabyte GA-P35-DS4 …
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי את הלוח P4C800 DLX ויש בו בקר רייד ואני רוצה לחבר אליו דיסק ולהגדיר שהבקר יהיה כמו בקר IDE רגיל וכשאני מחבר אליו דיסק הביוס מזהה והWIN לא מזהה מה אני צריך לעשות ? והיו שני מקרים באחד הוא היה חדש לגמרי שעוד לא עבר פירמוט והוא לא מצא אותו בכלל (לא ביוס ולא WIN) המקרה השני היה בו חומר והביוס זיהה והWIN לא זיהה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא מבין מה הבעיה..... המשחק עובד יפה מאוד על 1600X1200@EXTREME (בלי פילטרים) ופשוט נתקע לפעמים לכמה שניות.......אה וגם טיפה מקרטע מ70 ל20 ברזולוציה הזו בנוסף, התקיעות האלה קורות גם על 1280X1024... הנה תמונה שצילמתי ברגע שנתקע המשחק לרגע...(אגב המחשב עצמו לא נתקע - ההוכחה היא שאני שומע שירים והם לא עוצרים) קשה לי להאמין שזו בעית חום... הדרייברים הם 53.03...מפרט מחשב תוכלו למצוא בצד <--- נ.ב. - לפי מה שהבנתי המשחק לא כבד..ואמור לעבוד נורמלי..
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי, הבעיה הזאת התחילה לפני יומיים בערך ואני ממש לא יודע מה לעשות. כל פעם שאני מדליק את המחשב, או עושה ריסט, שזה בעצם כל פעם שהווינדוס עולה מחדש, אני מקבל את ההודעה הזאת : Windows cannot load your profile because it may be corrupted. Contact your administrator. ואז הוא מודיע לי שאני בינתיים יעבוד על פרופיל זמני, והשינויים שאני יעשה בו לא ישמרו לפעם הבאה שאני יכנס למערכת. וזה ממש, אבל ממש מעצבן. כל פעם אני צריך לסדר את הפייוריטס, את הקוקייס, את הדסקטופ, אני לא יכול להמשיך ככה יותר. אפילו אין לי חוט להתחיל ממנו, כי פתאום אחרי שהדלקתי את המחשב ההודעה הזאת באה, ומאז אני תקוע איתה. למישהו יש פתרון ? :'(
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי מחשב נייד שמחובר להמון שטויות שהכל יושב על שתי שקעים של חשמל (לא בטוח אם זה על אותו פקק, מאמין שכן) העניין הוא שהייתה לי מדפסת והחלפתי אותה לאחת אחרת. מאז יש לי ריצודים רציניים במסך (חיצוני) שאני מאמין נובעים מבעיה בחשמל, הרחקתי טלפונים וכאלה ועדיין יש המון רעש שמה. בהתחלה העסק היה מחובר ככה: שקע 1: מחשב נייד שקע 2: מדפסת, מפצל USB, רמקולים , מסך חיצוני 24" ומגבר לגיטרה. ניסיתי לחבר גם ככה שקע 1: מסך חיצוני 24" שקע 2: נייד, מפצל USB, רמקולים, מדפסת חדשה ומגבר גיטרה. אבל זה לא עזר. למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות??
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שקופא (freeze) בצורה אקראית. מערכת הפעלה win 7 x64 מה שקורה זה שהתמונה קופאת והעכבר והמקלדת לא מגיבים לא מחובר בusb כלום חוץ מדונגל של לוגיטק ודונגל של שלט mce. רק ריסט פיזי מהכפתור מוציא את המחשב מהקפיאה ואחרי זה הוא יכול לעבוד כרגיל פעם אחרונה הוא עבד 21 יום רצוף בלי לקפוא. טמפ' תקינות,אין אבק, אין קבלים נפוחים בכל חלקי המחשב,מתחים תקינים בbios הותקן windows נקי על hdd אחר,חיסכון בחשמל מבוטל במערכת הפעלה וגם כיבוי דיסיקים קשיחים. דרייברים מותקנים כמו שצריך. זיכרון נבדק עם memtest ללא שגיאות,hdd נבדק עם תוכנה של יצרן ,תקין, המחשב עבר גם בדיקת מאמץ. שמתי גם ספק אחר וגם זה לא עזר אבל זה היה לפני כל הניסויים הבאים. לאחר מכן נשלח הלוח להחלפה בינתיים שמתי לוח…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה שאני חושב שהיא בצורב... מדובר בsamsung SH-S223 כל פעם שאני מתחיל לצרוב משהו.. לא משנה באיזו תוכנה/מהירות/מערכת הפעלה...(ניסיתי VISTA/7 וNERO/ASHAMPOO) המחשב פשוט קופא... כל החלונות לא מגיבים פשוט.. ואחרי חצי 30-60 שניות הכל חוזר למצב הרגיל והכתיבה לדיסק מתחילה... מה הבעיה?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה מיקורסופט כדי לפתוח איזה רובץ לבדוק ,מנסה לפתוח דרך התוכנה WINDBG ,והוא רושם לי שאין לי אפשרות לפתוח את הקובץ הנל ,שמתי לב שיש לי איזה מנעול על התיקייה של המיני דאמפ ,איך אני מבטל ופותח את זה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-