תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, מישהו מסר לי דיסק שנפגע קשות (לא פיזית אבל מושבת לגמרי), התוכנות הרגילות לווינדוס כמו רסקיוV לא עזרו הרבה. השאלה האם מישהו מכיר תוכנת קוד פתוח מקצועית שתעשה לי שיבוט כל מה שיש שם, אני משתמש בלינוקס (במחשב של העבודה) אז עדיף שיהיה תוכנה ללינוקס. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, היום בצהריים אני חוזר מבית הספר ואז אני רואה את המחשב כבוי[אני לא מכבה את המחשב כימעט]. ואז אני מדליק אותו ואז זה נותן לי לבחור בין ווינדוס נורמלי לSAFE MOD ויש לפחות5 אפשרויות. לאחר מכן הווינדוס נטען ובתוך שניה יש מסך כחול עם נתונים [המסך הכחול מוצג במאהית השניה] ואז זה חוזר לPOST. מה הבעיה? שאלתי טכנאי והוא אמר לי שיכול להיות שנמחק לי הווינדוס,זה נכון? מה צריך לעשות?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. יש פה מישהו שיודע איך קוראים לכבל-מתאם באורך 10 סמ במחשב נייד, שמחבר בין המחשב עצמו לכונן קשיח?? (חיבור sata פלוס לזרם כוח בכונן) המחשב נייד הוא מדגם samsung 300e5a. תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכל..שמות של תיקיוות כמו מין שפה מוזרה כזאת משו יכול לעזור??
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברי הפורום. לפני כשנתיים העברתי לאבי את המחשב הקודם שלי (שהורכב ע"י טכנאי) מעבד: Intel Pentium 4 511 2.80Ghz 1Mb Chace Box לוח אם: ECS Elite Group 915-M5GL זיכרון: (PQI DDR 1024Mb 400Mhz@266Mhz (512MB X2 דיסק קשיח: Samsung 80GB 8Mb Buffer SATA2 Westren Digital 320GB 8Mb Buffer SATA2 מארז: Frontier Amazing AM11A-SV/BK+80Mm X2+120Mm Fans כרטיס מסך: Gigabyte GeForce 7600GT 256Mb 128Bit Silent Pipe 2 צורב DVD: Nec Dvd_Rw Nd-3550A Sliver כונן CD: Nec CD-Rom Cd-3002b Bridge כונן דיסקטים: "Floppy Disk Bridge Genric 3.5 ספק כח: Accord Atx-400 400W +12V 18A מסך מחשב: Samsung 971P רמקולים: System of 2.1 Speakers With Badass Bass מקלדת: Microsoft® …
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים, רציתי להתייעץ עם בעיה מעצבנת במחשב ישן. קודם כל הנתונים של המחשב: E7400 2 סטיקים של 2GB 9600GT ספק כוח HEC 400W. HD WD 7200. המחשב עבד עד לפני יומיים חלק (יחסית לגילו), וממש לפני יומיים פתאום התגובות שלו נהיו מאוד איטיות. התגובות של הארד-דיסק (כניסה למחשב שלי, העתקת קבצים כניסיה לתיקיות, כל דבר בהשהייה גדולה מאוד). בדקתי עם אנטי וירוס ונמצא נקי, אני כמעט בטוח שה HD עומד ללכת לעולמו. 1.עם איזה תוכנה כדאי לעשות בדיקה ל HD (של WD אם זה משנה). 2. השערות נוספות לסיבת התקלה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב חדש (מותקן WIN 7-64BIT) אשר לפני כשבוע החל להידלק בעצמו (לאחר כיבוי סטנדרטי של מס' שעות) בדקתי את דרישות החשמל מלוח הבקרה אך לא זיהיתי שום דבר מיוחד..איך עליי להתקדם??
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קודם המפרט. E 8400 Ga p35-ds3l Bfg 8800gtx oc2 כמו שאתם רואים חומרה חזקה יחסית ולבעיה בעת עבודה רגילה עם המחשב פתאום ירדה הרזולוציה ורמת הצבע ירדה פלאים בקיצור רואים משובש כמו שכתבתי אתחול המחשב לא פתר את הבעיה כי היא מופיעה גם בשלב של הפוסט. המסך הראשון (זה עם הלוגוו של גיגהבייט) גם הוא מופיע עם אותה בעיה האם יתכן שזה הכרטיס מסך ? או שזה הלוח ?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תקשיבו, עשיתי אתמול OC קטן מאוד (5%) לכרטיס מסך 8800GTS 320MB ולא הייתה לי בעיה. לא כיביתי את המחשב מאז אבל עכשיו כיבתי והמחשב לא נדלק! הוא מתחיל לפעול לכמה שניות ופתאום מתכבה ומנסה שוב להידלק. אני לא בטוח שזה בגלל הOC כי ניסתי להחליף כבל לצורב שלי למרות שלא ניראה לי שזה בגלל זה כי הוצאתי אותו לגמרי וזה עדיין לא עובד. עשו לי OC מהחנות למעבד Q6600 אבל לא הייתה שום בעיה מזה. אני מתחנן תעזרו לי זה מחשב חדש! אני מדבר ממחשב אחר!
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לעוזרים...רוצה לקנות כרטיס מסך GEFORCE GTX 1050 TI רק למטרת פורטנייט כרגע המשחק רץ על 60 FPS עובד על רמת מדיום בצורה סבירה אבל רוצה לשפר קצת רציתי לדעת אם הכרטיס מסך ישפר לי את המשחק בצורה טובה יעלה לי את הFPS וישפר את האיכות??? מפרט טכני : מעבד : INTEL CORE I5 650 3.20GHZ RAM: 8GB מערכת הפעלה של 64 סיביות כרטיס מסך : MSI INVIDIA GEFORCE GTX 750 TI אשמח לעזרה אם שווה לי לקנות
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, הלפטופ נדלק בשניות ונכנס ישירות ל Bios. Boot Option Priorities נעול ולא ניתן להכנס אליהם.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב והוא די ישן, פנטיום 3 .. לא היה ניתן להתקין בו XP מכיוון שה-bios ישן .. אז הסבירו לי פחות או יותר איך להתקין גרסה חדשה של הביוס שלי חשבתי שזה לא כזה מסובך , מסתבר שטעיתי , ועכשיו המחשב לא עולה לי . אני מדליק אותו ואין שום פלט על המסך .. קראתי את ההודעות השונות לגבי ביוסים .. הבנתי שצריך להוציא את הבטרייה .. או את הג'מפר שלידו .. והמחשב בכלל לא עולה בשתי המצבים האלה .. אם מישהו יודע אולי מה עובר על המחשב שלי , או אם תוכלו לתת לי פתרון ,אני ממש אשמח , תודה רבה לכם ..
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים, אני חדש כאן בפורום ולמעשה נקלעתי לכאן לגמרי במקרה. אבל הנה כנראה שאין מקריות בעולם. לפני מספר ימים נשבר לי אד הכפתורים במקלדת של הנייד, אמנם לא מדובר בשבר שגרם לכפתור כולו להישבר, אך היה די בחתיכת פלסטיק לבנה שמתחת לכפתור בגודל של מ"מ, שתגרום להוצאת הפלסטיק השחור ממקומו. כעת אני תקוע בלי אותו כפתור עם צ'ופציק ירוק שבולט לו במקום בו היה מונח הכפתור. סוג המחשב הוא inspiron 6000 של חברת DELL אולי מישהו בעבר החליף מקלדת ויש לו כפתור מיותר, או כל פתרון אחר יעזור. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חייב עזרההה זה הנתונים של המחשב שלי. המחשב עובד מעולהחוץ מכמה מצבים.. שאני משחק leage of legends הוא מגיב נורא לאט. לפעמים גם שאני סתם גולש באינטרנט הוא מגיב לאט למספר דקות ואז חוזר להגיב מהר כאילו לא קרה כלום. מחקתי דרייברים של הכרטיס מסך והתקנתי מחדש זה הסתדר ואחרי שבוע שוב התחיל
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא מצליח לעשות BOOT מה-CD אחרי שקיבלתי את המסך הכחול הנוראי עם השגיאה UNMOUNTABLE BOOT_VOLUME, קראתי קצת באינטרנט שאני צריך לעשות REPAIR דרך CHKDSK אבל כשאני מנסה לעשות BOOT מ CD המחשב כותב לי NO OPERATION SYSTEM FOUND. מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי מחשב שלא נותן POST. וידאתי כל חלק אחד אחד שהוא תקין, והגעתי למסקנה שאו הלוח אם או המעבד תקולים, לצערי אין מעבדות באיזור שבודקות חומרה חדשה כמו RYZEN 3700X שזה מה שיש לי.. אני מחפש מישהו מאיזור חדרה עד חיפה שיש לו לוח תומך RYZEN 3700X, או לחילופין שיש לו מעבד RYZEN דור 2 או 3 שאפשר להתקין לכמה דקות על הלוח ולהריץ בדיקת יציבות.. החלקים נקנו בחו"ל והמשלוח לאחריות יקר נורא, כל עזרה תתקבל בברכה ענקית! התקלה קצת מוזרה למי שרוצה פרטים, המאוורר של המעבד למשל פועל בצורה לא יציבה (WRAITH RBG), התאורה מהבהבת והמאוורר מאיץ ומאיט בצורה רנדומלית, מה שישר גרם לי לחשוד בלוח, אבל אז... הלד שעל הלוח שנותן חיווי תקלות נדלק על תקלת C…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח למדריך. תודה מומחים!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל נשאלתי שאלה במבחן ואני מחפש את התשובה ולא מוצא. נניח שאנו נמצאים באירגון. לכם יש חשבון "מנהל" ואתם נמצאים במחשב שמחובר על חשבון שהוא אינו מנהל וחסר לו הרשאות. איך אני פותח תיקייה (בEXPLORER) על שם חשבון המנהל שברשותי אבל שהמחשב עצמו ישאר על המשתמש של אותו אדם. (צריך לכתוב פקודה כלשהי בCMD ) אשמח לעזרה במהרה!!! תודה רבה לכולם!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני שליחה למעבדה אני זקוק לעצה איך עוד ניתן לשכנע את המדפסת הנ"ל לחזור להדפסה בכל צבעי הקשת במקום הגוון הכחלחל שהשתלט על כל ההדפסות. התקלה החלה לאחר שהתקבלה הודעה שלא ראיתי במו עיני על בעיה כלשהי עם הצבעים והמלצה להתקין שוב את הדרייבר. אז זה נעשה (בחלונות 98) עם הדרייבר העדכני ביותר. בדקתי שפרופיל הצבע שמופיע בהגדרות הוא הנכון (ניסיתי גם להחליף, לא עזר). יישרתי וניקיתי את ראש הדיו כמה פעמים ושמתי ראש צבעוני חדש אך ללא הועיל. אשמח לכל הארה שתוציא אותי מהבלוז.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה כל פעם אחרי פירמוט אני מתקין תוכנות שדרושות הפעלה מחדש כגון: כרטיס קול מסך אינטרנט אחרי זה המחשב לא עולה הוא רושם לי ntldr is missing ואני חייב לעשות repair למה זה קורה איך מבטלים את זה? תודה רבה לעוזרים!
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המערכת שלי היא: intel q6600 gigabyte p35ds3l 4x1GB kingstone cl5 800 mhz w.d 320 gb aaks nvidia geforce 8800 gt thermaltel 500w tr2 בשבוע שבועיים האחרונים המחשב זז הרבה יותר לאט מיום ליום זה נהיה יותר גרוע לפעמים שאני גורם לו ל''התאמץ'' שזה צריך להיות דבר קטן בשבילו כמו העתקת קבצים מרארים לוקח לו הרבה יותר זמן מפעם וגם לפעמים הוא נתקע וגם שאני גולש באינטרנט זה הרבה יותר לאט כאילו הוא נחלש בכוח העיבוד שלו גם פעם הוא היה יותר שקט עכשיו אני שומע כל מיני חירחורים כאלה ניקיתי את המחשב לפני שבוע מאבק אני ינקה מחר שוב אבל אני משתגע מה יש לו הוא נהיה יותר איטי ולפעמים נתקע והתחיל להשמי רעשים כאילו אני מאמץ אותו יותר מידי מה זה יכול להיות? וכל המחשב עדיין באחריות מלאה המחשב נקנה ל…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משהו הזוי. תמיד הרמקולים עבדו לי סבבה בכל המשחקים. עכשיו קניתי את המשחק FAR CRY 4 המקורי וקורה שם משהו ממש מוזר. במשחק עצמו לא יוצא סאונד מהרמקולים (בתפריט המשחק כן יש סאונד, במשחק עצמו אין). מה שיותר מוזר זה כשאני משחק עם האוזניות הכל תקין. הסאונד עובד סבבה גם במשחק וגם בתפריט. מה זה לעזאזל?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום מקווה שאני בפורום הנכון ברשותי כיום מחשב בן כ-4 שנים, ללא כונן SSD אני רוצה לרכוש כונן SSD כדי לשפר את פעילות המחשב. קצת הלכתי לאיבוד בין כל סוגי החיבורים ואודה לעזרתכם האם איזו סוג חיבור אני יכול לחבר ( SATA, M/2 PCIE ) תודה רבה בנוסף, אני רוצה להוסיף זכרון, אשמח לאותה עצה ( האם אני יכול להוסיף והאם יש סוג מסויים ) תודה רבה רבה מצ"ב המפרט Intel core I5 3570K 3.4 Ghz 6MB L3 cache S1155 arctic Cooling Freezer 11 LP CPU Fan for Intel s775, 1156 Gigabyte GA z77 D3h (LGA-1155 core i3/i5/i7, intel Z77, DDR3 1600, 2*pci-e,VGA,DVI, hdmi/ G.skill ares 2*4GB DDR3 1600 MHZ pc3-12800 kit cl-9-9- (F3-1600c9d-8gab) segate B…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 7600gs עם יציאת tv out הכל היה מחובר טוב ופעל עד שהטנכאי בא וניתק את זה, עכשיו ניסיתי להפעיל את זה מחדש (יש את הכבל s-video שמתחבר למפצל כזה שמתחבר לכרטיס מסך) ורואים בשחור לבן. ניסיתי את כל האפשרויות בחיבורים (יש שלוש צבעים ירוק, כחול ואדום) ורק על הירוק זה פועל אבל בשחור לבן. עשיתי חיפוש פה בפורום וניסיתי לשנות את השיטת שידור בדרייברים לפאל (כל האפשרויות) אבל זה לא שינה כלום, עדיין זה בשחור לבן. ניסיתי גם באפשרויות להכניס צבעים אבל זה גם לא עבד.. מה עוד אפשר לנסות ? עריכה: עכשיו באפשרויות זה קולט את הטלוויזיה כHDTV ולפני זה היה כתוב רק TV .. שום דבר שניסיתי לא שינה את זה..
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברים ,אז כמו בכותרת ,זה קורא בחיבורים הקדמיים והאחורים ,למעט ה USB העליון מאחורי המחשב,ממש מוזר שרק שם המחשב מזהה את הכונן החיצוני,אשמח לעזרה כי לא נוח להזיז את השולחן ולהתחיל לחפש חיבור טוב,מעדיף להשתמש בקדמי
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-