תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
ניסינו להתקין דרייברים וזה לא עובד! עם זה יעזור (ואין לי ניסיון בדברים האלה) כתוב על האריזה PCI to USB 2 Host Card והחבר שלי משתמש במחשב עם WINDWOS 98 ( אולי צריץ להוריד עדכון ל-98 כי הוא לא תומך ב-USB 2?). בתודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב חדש בחלקים מ pch הרכיב אותו אבל כשמדליקים את המחשב הוא נכבה ישר לאחר 10 שניות בדקנו את החיבורים והכול ולא מצאנו את הבעיה מה זה יכול להיות ???
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים לאחרונה רכשתי מחשב של Dell Inspiron מסדרת 7559-67001G2HGUW1 מפרט מצורף בתמונה למטה. הרזולוצייה מוגדרת על 2160*3840 ו 30p הרץ. ( מצורף גם תצלום של המפרט של הכרטיס גרפי). במסך רואים מצוין אך בהפעלה של תוכנות מסוימות ( מצורפת תמונה ) הרזולוצייה לא מותאמת לגודל המסך והממשק של התוכנה מוצג ברזולוצייה קטנה מאוד (מצורפות תמונות) לאחר פניה לתמיכה טכנית של Microsoft ושל Nvidia לא הצלחתי להתגבר על הבעיה, התומכים של מיקרוסופט ניסו לשחק עם הגדות התצוגה ולשנות DPI אף לשווא התצוגה נותרה קטנה, חלקם אמרו שזה בעייה נפוצה במסכים 4k וצריך לפתור אותה לפי הוראות היצרן Dell ,שגם אצלו לא מצאתי מענה לבעיה הזו. אשמח אם תוכלו לשפוך אור על הנושא ולסייע. התקנתי דרי…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אתמול קיבלתי את המחשב מורכב חוץ מכרטיס מסך (לא יגיד איזה חנות כרגע בטיפול איתם) מפרט : intel core i7 7700k tray noctua nh d15 gigabyte ga z270x gaming k5 corsair graphite 780t corsair rm750i 750w corsair ddr4 16 g 8gx2 gigabyte gtx1080ti gv-n108taorus x-11gd xtreme seagate 1 tb samsung ssd 250gb 850 evo m.2 dvdrw lg gh24-nsd1 x24 windows 10 home 64 bit heb viewsonic 23.6 gaming hdmi dp הרכבתי את הכרטיס מסך בזהירות ב pci e 16, וחיברתי את קבלים חשמל של הספק כוח ( שתיים קבלים, לכל קבל יש 6+2 פינים הכרטיס מסך דורש שתיים של שמונה ) שאני מדליק את המחשב יש בייפ אחד. שאני משתמש …
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
בעת ההדלקה אין תצוגה, נורת הHD נדלקת קבוע ולא משתנה גם אם המחשב נשאר דולק. ניתוק הכוננים (2 אופטיים ו2 הרדיסקים) גורם לנורה לא להדלק אך עדין אין וידאו- סיגנל. מעבד פנטיום 4 SLOT 478, לוח-אם V845DX (לא הצלחתי לזהות יצרן) חשבתי שהבעיה בלוח. יש עוד רעיונות לפני בזבוז 250 ש"ח?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן לפני שבועיים קניתי כרטיס מסך asus strix gtx 1070 הכל היה טוב ויפה למשך יומיים עד שקלטתי שבזמן גיימינג ממש קל הטמפרטורה של המעבד מגיעה ל 60 ומשם רק עולה ועולה עד שהגעתי למצב של 75 המעבד שלי הוא i7 דור שלישי ישלי 16 ראם מה אני יכול לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי עכבר אופטי MICROSOFT INTELLI EXSPLORER 1.0A הוא מתחבר דרך USB והשבוע הוא חזר לעשות בעיות, להתנתק ולכבות כך שהפתרון החידי שפותר את זה הוא לנתק אותו מהמחשב ולחבר מחדש. הבנתי שיש אפשרות לפתוח את העכבר ולהלחים את החוטים שלו מחדש, אני אשמח אם מישהו יסביר טיפה יותר בפירוט מה צריך לעשות
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אך אני שולט על יציאות COM במחשב אך אני רואה במחשב את כל היציאות COM ולמי הם משייכות המחשב היקצה ל GPS יציאות COM 11 ו COM 13 אני רוצא לשנות את זה ל COM 11 ו COM 9 אך אני עושה את זה מערכת הפעלה XP SP3 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב ברשותי netbook lenovo s10 ,המחשב זוחל בצורה מחרידה. לאחר פירמוט ל WIN 8.1. ביצעתי בדיקה לHD, ה S.M.R.T יצא מצוין, כמו"כ ה error scan, רק ה benchmark נראה לא טוב, האם הבעיה חד משמעית בדיסק קשיח? בנוסף אני רגיל כאשר יש סקטורים פגומים מצב כתיבה לדיסק במנהל המשימות עומד על 100% וכאן זה לא המצב, אשמח לתשובות מהמומחים. תודה מראש. מצורפים צילומי מסך.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה בזמן האחרון יש לי מסך כחול שקורה כבר מידי יום. הורדתי תוכנה שנקראת BlueScreenView. והיא מראה שגיאה של CRITICAL PROCESS DIED. הקובץ שיש איתו את הבעיה זה ntoskrnl.exe . ורושם לידו Bug Check Code 0x000000ef הבעיה הזאת הייתי לפני הרבה זמן והיא נעלמה לתקופה של איזה חודש בערך. וכיום היא חוזרת מידי יום ויום. חשוב מאוד לציין כל הדרייברים מעודכנים כל פעם מהאתר של היצרן. עשיתי בדיקה של הזכרונות mdsched.exe ואחרי הסריקה לא נמצאה כל תקלה. מידי פעם זה קורה כשאני מנסה להיכנס למשחקים שונים שמותקנים חלקם על ה ssd וחלקם על ה hdd. ולפעמים זה קורה סתם בלי קשר לשום דבר שאני עושה. השאלה מה זה יכול להיות כתוצאה ממה? חומרה? תוכנה? המערכת הפעלה? …
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום , יש ברשותי ווינדוס 7 וולטימט 32 ביט בעברית , עכשיו לאחר נפילת המחשב יש "דיווח פעולות " ששמה נתנו לי 3 הודעות , ונכנסתי להודעה אחת וזה החלון שהראה לי : http://img135.imageshack.us/i/20153962.gif/ עשיתי סריקה באינטרנט והכל באנגלית , אבל שיש משהו שקשור לוירוסים , זה יכול להפיל את המערכת , או שזה לא קשור לוירוסים וזה קשור למשהו אחר לגמרי ? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין תוסף, אבל כל פעם שאני גורר אותו לדף של התוספים זה כאילו פותח את החלון שבו אני אמור לאשר או משהו, אבל לא באמת מראה לי אותו. אני לא יכול ללחוץ על שום דבר אחר, כמו שיש חלון שפתוח וכל פעם שאני לוחץ על משהו זה עושה את הצליל הזה שיש משהו אחר שפתוח והדרך היחידה לחזור למצב רגיל היא alt+f4. ניסיתי להתקין את התוסף ישר מהחנות ואני מקבל את אותה תוצאה. למה זה קורה ואיך אני מסדר את זה? נ.ב. מדובר בתוסף של IDM
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אשמח למדריך. תודה מומחים!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב שלי נדלק אבל זה לא מראה לי אץ התבנית שאני צריכה לרשום את הסיסמה זה מראה לי רק את העכבר ותמונת הפתיחה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב והוא די ישן, פנטיום 3 .. לא היה ניתן להתקין בו XP מכיוון שה-bios ישן .. אז הסבירו לי פחות או יותר איך להתקין גרסה חדשה של הביוס שלי חשבתי שזה לא כזה מסובך , מסתבר שטעיתי , ועכשיו המחשב לא עולה לי . אני מדליק אותו ואין שום פלט על המסך .. קראתי את ההודעות השונות לגבי ביוסים .. הבנתי שצריך להוציא את הבטרייה .. או את הג'מפר שלידו .. והמחשב בכלל לא עולה בשתי המצבים האלה .. אם מישהו יודע אולי מה עובר על המחשב שלי , או אם תוכלו לתת לי פתרון ,אני ממש אשמח , תודה רבה לכם ..
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב חדש (מותקן WIN 7-64BIT) אשר לפני כשבוע החל להידלק בעצמו (לאחר כיבוי סטנדרטי של מס' שעות) בדקתי את דרישות החשמל מלוח הבקרה אך לא זיהיתי שום דבר מיוחד..איך עליי להתקדם??
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 7600gs עם יציאת tv out הכל היה מחובר טוב ופעל עד שהטנכאי בא וניתק את זה, עכשיו ניסיתי להפעיל את זה מחדש (יש את הכבל s-video שמתחבר למפצל כזה שמתחבר לכרטיס מסך) ורואים בשחור לבן. ניסיתי את כל האפשרויות בחיבורים (יש שלוש צבעים ירוק, כחול ואדום) ורק על הירוק זה פועל אבל בשחור לבן. עשיתי חיפוש פה בפורום וניסיתי לשנות את השיטת שידור בדרייברים לפאל (כל האפשרויות) אבל זה לא שינה כלום, עדיין זה בשחור לבן. ניסיתי גם באפשרויות להכניס צבעים אבל זה גם לא עבד.. מה עוד אפשר לנסות ? עריכה: עכשיו באפשרויות זה קולט את הטלוויזיה כHDTV ולפני זה היה כתוב רק TV .. שום דבר שניסיתי לא שינה את זה..
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום כל פעם שאני מפעיל את המחשב עולה לי האתר הזה ואין לי מושג איך אני מוריד אותו. יש לי אנטי ווירוס נורטון 360. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
באחד המקרים בהם נהגתי בחוסר מחשבה קל ומצאתי את עצמי מתקין אימג' בעזרת התוכנה GHOST , ובמקום לבחור האפשרות של התקנה על פרטישן ספציפי , התקנתי על הדיסק כולו ....! המצב הנתון הוא : יש לי פרטישן בכונן C , עם המערכת הפעלה שירדה מהאימג' ואת שאר הדיסק הקשיח ללא פרטישן כלשהו ... יצרתי פרטישן ופירמטתי אותו דרך ה DISK MANAGER של ה WINDOWS 2000 . במצב המקורי היה לי פרטישן של C עם מערכת הפעלה , ופרטישן נוסף D שבו נמצא החומר החשוב . למישהו יש רעיון / דרך / הצעה / ניסיון במקרים דומים ויוכל לעזור לי ?? ראשי תלוי בכך ! המביא מידע מועיל יתוגמל בהתאם ...
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
בוקר טוב, אתמול הייתי צריך להחליף גוף קירור למחשב מאחר ולקודמו המאוור התקלקל ולא היה אפשר לאלתר משהו שיתלבש על אותו גוף קירור. אז קניתי חדש. פירקתי את הלוח מהמארז לעבודה נוחה יותר, פירקתי את כל הקליפסים ומה שצריך..ניקיתי את הליבה של המעבד מהמשחה הקודמת, שמתי חדשה, שמתי את הגוף קירור והידקתי אותו כמו שצריך. הכל כמובן בעדינות, אם הייתי שובר משהו לא הייתי בא לפה.. החזרתי הכל למקום, חיברתי את החשמל בחזרה ללוח אם וניסיתי להדליק. המחשב נדלק, לא משפיע שום ציפצוף. אבל מה? אין פלט למסך. הוא מחובר למסך בחיבור DVI, והמסך פשוט לא נדלק. המסך תקין, בדקתי, WII שמחובר אליו ב VGA עובד פנטסטי. ניסיתי אולי לגלות אם המחשב עלה גם והגיע למסך הנעילה של הווינדוס וניסיתי ללחוץ עם הע…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, היום בצהריים אני חוזר מבית הספר ואז אני רואה את המחשב כבוי[אני לא מכבה את המחשב כימעט]. ואז אני מדליק אותו ואז זה נותן לי לבחור בין ווינדוס נורמלי לSAFE MOD ויש לפחות5 אפשרויות. לאחר מכן הווינדוס נטען ובתוך שניה יש מסך כחול עם נתונים [המסך הכחול מוצג במאהית השניה] ואז זה חוזר לPOST. מה הבעיה? שאלתי טכנאי והוא אמר לי שיכול להיות שנמחק לי הווינדוס,זה נכון? מה צריך לעשות?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים, רציתי להתייעץ עם בעיה מעצבנת במחשב ישן. קודם כל הנתונים של המחשב: E7400 2 סטיקים של 2GB 9600GT ספק כוח HEC 400W. HD WD 7200. המחשב עבד עד לפני יומיים חלק (יחסית לגילו), וממש לפני יומיים פתאום התגובות שלו נהיו מאוד איטיות. התגובות של הארד-דיסק (כניסה למחשב שלי, העתקת קבצים כניסיה לתיקיות, כל דבר בהשהייה גדולה מאוד). בדקתי עם אנטי וירוס ונמצא נקי, אני כמעט בטוח שה HD עומד ללכת לעולמו. 1.עם איזה תוכנה כדאי לעשות בדיקה ל HD (של WD אם זה משנה). 2. השערות נוספות לסיבת התקלה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ניסיתי היום להוסיף כרטיס זיכרון למחשב שלי...ו HD נוסף בעת ובעונה אחת המחשב עומד כבוי בדרך כלל...מדליקים אותו אחת לשבוע כשהתחלתי את המחשב >> הכל נדלק כל המאווררים עובדים לרבות של כרטיס המסך. ולא היה אות במסך הכוונה של DATA כי המסך מזהה כמנתקים את הכבל!!! או מחזירים יש חיווי של נורה כיביתי(מתח ראשי בספק) - ניתקתי את כרטיס הזיכרון הנוסף ( יש כבר 2 של 2G וניסיתי עוד 1G - שניראה לי שזו בעיה בפני עצמה) הדלקתי = כל המאווררים עובדים - אין אות הוצאתי / הכנסתי זיכרונות + מגעי HD + כרטיס מסך + כל מה שתרצו לרבות ערוצים נוספים בספק.... אין אות DATA אבל המסך מזהה אם המחשב מחובר או לא - יש נורת חיווי ניסיתי גם להחליף כרטיס מסך וכבל מסך.....אין אות DATA בניסיון האחרון ( אני חוש…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כבר כחודשיים לקבל מידי פעם BSOD הורדתי תוכנה BlueScreenView ויש שוני מידי פעם בסיבת המסך הכחול (מצרף תמונה) ניסיתי לחפש בגוגל אבל לא הבנתי במה מדובר
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כרטיס קול מובנה creative, אין יציאה ברמקולים או באוזניות וינדוס 8, היה עדכון שבוצע אבל שחזרתי מערכת ועדיין אין קול בוינדוס נראה שהכל מותקן תקין, ואפילו רואים שיש קול בגרף
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-