עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי, כרגיל, המחשב שלי ממשיך לעשות בעיות. הפעם, הלכתי לישון כשהמחשב דלוק ועסוק בהורדות, וכשקמתי בבוקר, המחשב עבד אבל היה מסך שחור וריק. מאז, הוא לא מצליח לעשות פוסט אפילו, הכל מסך שחור וגם בלי צפצופים. הצפצוף היחיד שאני מקבל הוא כשאני מוציא את הזכרון. בדקתי זכרונות נוספים ואותה הבעיה - מסך שחור. ניסיתי לנתק הכל מהלוח ולחבר בהדרגה, שום דבר לא עוזר. ניסיתי לפרק את המאוורר של המעבד ולחבר בחזרה, גם לא. המחשב פשוט משותק. מצפה לתגובות, תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by מתן 202,

שלום יש לי בעיה כל פעם אחרי פירמוט אני מתקין תוכנות שדרושות הפעלה מחדש כגון: כרטיס קול מסך אינטרנט אחרי זה המחשב לא עולה הוא רושם לי ntldr is missing ואני חייב לעשות repair למה זה קורה איך מבטלים את זה? תודה רבה לעוזרים!

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום רב, מעוניין בעזרה איך להגדיל את כונן c. בכונן c כבר לא נשאר לי מקום ואני מעוניין להעביר אליו זיכרון מכונן d. בעצם להגדיל את הנפח של כונן c על חשבון הנפח של כונן d אני מעלה צילום מסך של 2 תוכנות שברשותי. בצילום אפשר לראות את החלוקה הקיימת אצלי במחשב. תודה רבה לכל העוזרים

4. שלום לכולם, אצלי בבית הראוטר נמצא בממ"ד. (ראוטר של בזק) אני מעוניין בקליטה טובה יותר בחדר שנמצא בקומה העליונה. ניתן לקנות משהו שיעשה את העבודה? בנוסף, בחדר יש לי מחשב HTPC שמותקן עליו OpenElec. רציתי לחבר אליו דונגל לWIFI, של TPLINK, איך אני מתקין את הדרייבר עליו? לפי מה שקראתי קצת ברשת, קיימים פתרונות כמו להעביר את האינטרנט דרך החשמל, עם כל מיני תוספות שאפשר לקנות. העניין הוא, שמדובר על מודם נוסף גם בחדר שינה. האם אצטרך את הדונגל? אם אכן צריך עוד ראוטר, איך זה מבחינת קרינה? בעייתי? מדובר בחדר שינה עם תינוק קטן.. תודה רבה על העזרה. ערב טוב.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by tmac1131,

לא מזמן התקנתי את הדרייבר הכי חדש של ATI ופשוט מאז כל 5 דקות המחשב נתקע כזה, המסך עושה פריז לכמה שניות ואז יש מסך שחור כזה עם צורות מוזרות ואז זה חוזר להיות רגיל וזה אומר לי שהייתה שגיאה בדרייברים של הכרטיס מסך והמערכת הצליחה לחזור לתפקד בהצלחה ( זה בצד ימין למטה) יש לי עוד בעיה שנראה לי קשורה לכרטיס מסך, במשחק קוד7 אחרי איזה 20 דקות פשוט המשחק קופא, ואני צריך לצאת מהמשחק ע"י קונטרול אלט דליט עכשיו, שאני מוחק את הדרייברים בכלל זה לא קורה אבל זה בעייתי... כי אני צריך דרייברים תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. יש לי טלויזיה toshiba 32av600e...לטלויזיה יש גם חיבור VGA וגם HDMI כשאני מחבר לVGA אין בעיה אבל כשאני מחבר לHDMI הוא עובד אבל אם אני מעביר ערוץ ואז מחזיר לHDMI הוא פתאום לא קולט ואני צריך להפעיל את המחשב מחדש כדי לראות תמונה שוב...מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  7. הנורא מכל קרה (חוץ ממוות אולי). לאחר נסיון צריבה כושל עשיתי איתחול מסודר והמחשב התקשה בזיהוי IDE. הוצאתי את ה DVD שהיה בכונן ולחצתי על RESET ועכשיו המחשב מת. לא יודע למה או מה הקשר אבל עכשיו אין אפילו POST. הוצאתי את הזכרון והמעבד וניתקתי התקנים ובכל מקרה אותה התגובה - אין צפצופים ואין אפילו POST. כל מה שאני מפרק לא משפיע על המחשב. האורות דולקים והמאווררים עובדים אבל כלום. המעבד מתחמם אבל לא מצליח לאבחן מה לעזאזל קרה. האם הלך הלוח ? המעבד ? כרטיס המסך ? זיכרון ? מעולם לא ניתקלתי במצב כזה. מדוע אין ולו ציפצוף אחד לנחמה ? מיואש וזקוק לעזרה. :'(

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by AxeOr,

-------

9. הוספתי היום כונן סלייב,חיברתי ככה לוח-מאסטר סלייב כבל אחד ולוח-צורב-די וי די כבל שני. הכנסתי דיסק התקנה של ווינדוס לכונן די וי די והוא לא שאל אותי press any key to boot from cd... אבל בצורב כן זאת בעייה ראשונה למה זה קורה?(ממקודם הוא עלה משניהם,אם אותן הגדרות ביוס כמו עכשיו). בעייה שנייה היא שכאשר אני נכנס להתקנה של win 2k או XP אני מקבל \i386\ntkrnlmp.exe is invalid error code 7 (הסלאש האחרון הוא בהתחלה). הרצתי חיפוש במייקרוסופט,לא מצאתי ת'תשובה. מישהו יכול לעזור לי????? ד"א אני יודה אם תוכלו לעזור לי גם בלמה אין לי כונן דיסקטים כשהכבל והכונן בסדר... אל תסדרו חוטים זה מוביל לאין ספור בעיות!!!

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום לכולם! אני הזמני מאייבורי דיסק קשיח חיצוני דגם מדוייק: http://ivory.co.il/product.asp?productid=2464&CatCode=405 והתקלה היא שהדיסק קשיח מתקתק בל פעם שהוא נדלק או נכנס למצב "שינה" אבל לא בהעברת קבצים. לעומת זאת במחשב אחר הוא כן משמיע תיקתוקים ואף התקיע את המחשב -האם הדיסק תקין? זו הפעם השניה שאני החלפתי דיסק קשיח מאותו דגם והבעיה חזרה על עצמה... יש לזה פתרון ,כמו עדכון קשוחה כי אני לא מצאתי. תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by תמרה,

מחשב בן 4 מתחיל להתקשות בהצגת סרטים: הוידאו לעתים תקוע חלקית על התמונה הקודמת ומערבב אותה עם הבאה. הסרתי את כל הקודקים והתקנתי מחדש K-LITE עם MPC, הבעיה נשארה. בעיה בהגדרות? רכיב חומרה ישן? מה אפשר לשנות כדי לזכות שוב בצפיה נקיה? אשמח לכל עזרה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by arik_bulldog,

הרבה זמן יש לי רעשחזק מהמחשב, לפעמים כשאני מדליק אותו הוא נשמע ממש כמו הנעת אוטו קטן, לפעמים זה פחות חזק אבל עדיין אני יודע שזה לא הרעש הטבעי של המחשב ומשהו לא בסדר שם. (לפעמים גם אין בכלל רעש) אני מכיר 4 מאווררים במחשב- על המעבד, על הכרטיס מסך, כללי ובספק, וכולם עובדים בסדר, אין שום חוט שנמצע שם וגורם לרעש המיותר. הפתרון המיידי שלי בא כאינסטינקט של קווקזי, זה לבעוט במחשב עד שהוא נרגע, עם זאת, אני מבין שזה פתרון מיידי ויכול לגרום נזק למחשב, או לרגל. (הפינה של השולחן, עם האגודל... לא נעים בכלל) אני ממש נואש למישהו יש פתרון?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by yotam.m,

הבעיה היא כזאת לוח של ASUS אני כמעט בטוח שהדגם לא חשוב אבל אם זה רלוונטי אני ירשום אותו, מסרב לזהות מקלדת אני מדבר על כל מקלדת שהוכנסה כולל USB ומקלדת PS2 תמיד השורה אותו דבר "no keyboard detected or keyboard error" יש למישהו מושג האם יש לזה סיבה מדוייקת או שהלוח סיים את חיו?

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by asaft,

לאחרונה כאשר אני מפעיל משחקים כמו פיפא פרו היטמן וכו' המחשב קופא לי לאחר כמה דקות.... עדכנתי דרייברים בדקתי את הזכרוות ניקיתי פתחתי הכל כלום לא עוזר... המשחקים עבדו בעבר על המחשב....והתקנתי לאחרונה רק sp3 אני לא יודע יותר מה לעשות מישהו יודע איך לעזור לי?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Devil Servant,

שלום. מאז שקנינו לאחותי מחשב (בערך חודש) קנינו לה גם את המסך samsung 730bf,מסך איכותי מאוד. אבל מאז ששמנו אותו הוא מרצד בקטנה,ולפעמים זה ממש חמור. כמובן שהמוכרים אמרו לי לשנות את מס' ההרצים אבל זה לא עזר,לפני שאני לוקח אליהם את המסך? אני רוצה לציין שהמסך מחובר באנולוג ולא בDVI,אין לי חיבור כזה

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אני צריך למצוא קובץ שעושה פלאש לביוס ואני לא מצאתי אם מישהו יודע איפה אפשר להוריד את הקובץ אז בבקשה לידע אותי דרך האי מייל שלי בתודה רבה ארז בויום

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by amisu,

lenovo thinkpad x230 בן שנה וחצי האם זו בעיה במסך או בתוכנה?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. יש לי בעיה דיי רצינית במחשב. לאחר ניסיון פירמוט (הצלחתי לעלות את ה-USB שיעלה ראשון בהפעלת ה-WINDOWS) וביצעתי המרה והכל לMBR , הגעתי לשלב ההתקנה בחרתי כונן C להתקין והוא התחיל בתהליך ההתקנה , באמצע ההתקנה היית שגיאה שלא ניתן להשלים את ההתקנה וכל השינויים בוטלו. כיבתי את המחשב והדלקתי אותו מחדש ואני כרגע ללא מערכת הפעלה במחשב. התקנתי על USB חדש ואחר מערכת הפעלה WIN 10 64 חדש הכנסתי למחשב מנסה לאתחל דרך ה-USB אבל אני מקבל את השגיאה הבאה אני אובד עצות מה עושים ?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Orendp,

היי, הלפטופ נדלק בשניות ונכנס ישירות ל Bios. Boot Option Priorities נעול ולא ניתן להכנס אליהם.

20. Started by עמית שוסהיים,

שלום רב! ברשותי מחשב נייד dell xps, בעל כונן ssd. האם פרמוט המחשב פעמים רבות עלול להזיק לו? (יכול להבין למה זה לא טוב בדיסק רגיל, אבל בssd?) תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by StrikeEagle,

היום בבוקר המחשב עבד ואחרי כמה שעות שמפעילים מחדש הוא מראה את ההודעה הזאת:

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by dragonXxX,

שלום אנשים, תשמעו אני משתגע, נמחק לי הכרטיס קול, הוא קיים כמובן אבל לא מותקן, לא יודע מי מחק אולי אח שלי הקטן אבל בכל מקרה אין לי מושג איפה הדיסק ואני צריך שמישהו יתן לי איזה אתר שאני אוכל להוריד את ההתקנה, חבר שלי אמר שיש אתרים שאפשר להוריד את ההתקנה, כאילו כמו ההתקנה של הדיסק, בדקתי בהודעה הראשונה בפורום שרשום על אתרים להורדת דרייברים ולא מצאתי, אין לי מושג מה השם של הכרטיס קול אני משתגע, אני גומר משחקים בלי קול במחשב חחח, בבקשה תעזרו לי, אם מישהו מכיר איזה אתר או משהו

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by chaim_f,

אני מקבל שגיאה - אני מוסיף תמונה חיפשתי והורדתי את הקובץ החסר ושמתי בסיסטם 32 וזה עדיין לא מצליח אשמח לקבל עזרה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. מה קורה היה הפסקת חשמל בבית והמחשב לא עלה. עשיתי איפוס BIOS ואז הוא עלה רגיל אבל עם תקיעות אז בדקתי עם HWMONITOR ואיפה שיש +12V אז זה נמוך ולא עובר את ה-2V היה לי ספק כוח למקרה חירום והחלפתי אבל זה לא עזר אז כנראה שהספק בסדר. מישהו יודע מה אפשר לעשות לפני שאני יקח אותו לתיקון? תודה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by simonidis1,

שלום רב קניתי פלאש בעל קיבולת של 15 gb אך כאשר אני מנסה להעביר סרטי blue ray רושם שאין מספיק מקום אף שקבצים אלה שוקלים הרבה פחות מ 15 GB לציין שקבצים אחרים עוברים בצורה מיטבית לעזרתכם אודה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים