עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי, קניתי לא מזמן מחשב , זה המפרט שלו : core i5 4590 3.3ghz radeon r9 290x corsair vengeance pro 2*4gb 1600hz msi h97 gaming 3 אני כרגע עם וינדוס 8.1 64BIT קניתי את המחשב מKSP אילת בגלל שאין שם מעבדה הרכבתי אותו לבד. טוב, עכשיו לעיניין, ברוב המשחקים שאני מוריד (החדשים בעיקר) יש תקיעות המשחק לא רץ חלק כמו שדימיינתי וציפתי ממחשב חדש . לאחרונה זה קרה לי ב Far cry4 ,emergency 5 , assassin's creed unity אין לי מושג למה המחשב ככה , לפי הנתונים של המחשב הוא אמור להריץ משחקים על ULTRA לפחות לשנה שנתיים הבאות (לא?) יש למישהוא כיוון ?אולי יש חלק שלא הרכבתי נכון? אולי תקלה באחד הרכיבים? יש אפשרות לבצע בדיקה מקיפה למחשב? אולי דריברים לא מעודכנים (זה יכול להשפ…

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. שלום חברים, יש לי בעיה. ברשותי מודם "הוטבוקס" שממנו יוצאים 2 כבלים, אחד למחשב שלי ואחד למחשב השני. במחשב שלי אני מקבל אינטרנט רגיל בלי בעיה, במחשב השני יש X על חיבורי הרשת שאומר local area connection doesn't have a valid ip configuration נכנסתי כבר לחיבורי הרשת בשביל לוודא שIPv4 מושך IP אוטומטי. ניסיתי לעשות ipconfig release ואז renew. אבל בכל זאת משהו לא מסתדר. כלל ההגדרות תקינות, אני לא מבין מה יכולה להיות הבעיה?

• 11 תגובות
    • 4.9k צפיות
  3. Started by Batels,

אמא שלי קנתה מחשב מסוג Asus x555LA והוא ללא ווינדוס. בעבר כבר התקנתי כמה ווינדוס לכמה מחשבים שונים אבל לא מסוג ASUS, שמתי את ההתקנה של הווינדוס בדיסק און קי וחיברתי למחשב החדש, לחצתי מהר על delete וזה הכניס אותי לתפריט, הגעתי שם לBios ושם לpriority אבל זה לא הראה לי את האפשרות של הדיסק און קי, חשבתי לצרוב על דיסק את ההתקנה אבל אין לי דיסק עם גודל מתאים... מה אפשר לעשות? האם יש דרך להתקין את זה? מישהו חווה את זה בעבר? עריכה: ניסיתי לעבוד דרך הסרטון הזה: אבל בגלל שזה לא אותו סוג מחשב זה לא עזר, כאילו הופיע לי מסך חדש עם Intel בצד אבל לא הופיעה לי האפשרות להפעיל את המחשב עם USB, והעדכון של הביוס אצלי הכי גבוה זה 308 ובסרטון הוא אומר שאפשר להתקין עם USB רק מביוס של 500…

• 1 תגובה
    • 5.4k צפיות
  4. Started by יוספי,

ניסיתי להתקין דרך USB ניסיתי דרך 2 דיסק און קיי שונים והורדתי כל פעם את הווינדוס ממקום שונה, בדיסק און קיי הראשון אני מקבל שגיאה כזאת כאשר הוא מתחיל להתקין את הווינדוס מנהל התקן נדרש של כונן תקליטורים\DVD אינו זמין. אם יש לך מנהל התקן בתקליטון, תקליטור, DVD או כונן הבזק מסוג USB, נא הכנס אותו כעת בדיסק און קיי השני אני מקבל http://srv2.jpg.co.il/8/547109abac84e.jpg מה ניתן לעשות בבקשה? תודה

• 10 תגובות
    • 5.1k צפיות
  5. Started by gal2,

קניתי מחשב ליפני כחודש זה המפרט : i 5 4460 cpu @3.20GHZ G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 לוח אם Gigabyte G1.Sniper Z97 LGA1150, Intel Z97, DDR3 1600, 2xPCI-E, HDMI, DP gigabyte gtx 970 שמתי לב שבמשחק מסוים שהוא fifa 15 זה פשוט נתקע בשלב מסוים במשחק ..אחרי זה בדקתי בtask manager ושמתי לב שהשימוש בram מגיע ל90 אחוז גם אחרי שאני יוצא מהמשחק fifa 15 .. יכול להיות שהמשחק גורם למשהו ? או שזה לא קשור ? יש לציין שהמשחק נתקע לי בצורה מטורפת לכן החלטתי לנסות לפרמט לwindows 8.1 וזה פתר את הבעייה אבל גיליתי שוב שמשחקים קצת זה מתחיל להיתקע שוב וגורם לבעייה הזאת בram ... דבר נוסף ששמתי לב אליו זה שבסאונד ברמקולים שמחוברים אצלי בחיבור האחורי של המחשב י…

• 31 תגובות
    • 5.1k צפיות
  6. אהלן, אז ככה לא השתמשתי במחשב הנייד הזה הרבה זמן (מחשב נייד MSI). בפעם האחרונה שהשתמשתי בו (לפני כמה חודשים) גם אז הוא לא עבד ונראלי שהתעסקתי לא נכון עם הווינדוס או משהו והוא נפגע, אין לי מושג מה קרה אז. בכל מקרה, עכשיו כשדלקתי אותו זה עשה כל מיני עידכונים (הנה תמונה אחרי ההודעה הזאת כשאני לוחץ על Finish הווינדוס לא עולה וזה מראה לי כמה אפשרויות כדי לתקן את זה: אני רק רוצה לציין שניסיתי את האפשרות הראשונה (Startup Repair) אך לאחר כמה דקות זה אומר שזה לא הצליח לתקן את הבעיה. ניסיתי גם את האפשרות האחרונה ברשימה להתקין מחדש את הווינדוס אבל זה נותן לי שגיאה "windows could not display the images available for installation" אשמח לעזרה =/

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. המסך: viewsonic 2370s/2370 כרטיס מסך: (radoen R9 280x (MSI התמונה קופצת פעם בכמה דקות, וזה קורה בעיקר בדפדפן (chrome) גם הכרטיס מסך וגם המסך יחסית חדשים (חצי שנה), אני לא עושה OC לשום דבר, וחוץ מהבעיה הזאת הכל תקין ואין בעיות יציבות. עדכתי דרייבר (catalyst 14.9 whql). כשאני עובד עם הכרטיס מסך של המעבד (core i3 4130), הבעיה נעלמת. *יש לציין שאת הכרטיס הזה קניתי מחנות (בינתיים לא נגלה מי...) אחריי שקניתי אצלם radeon HD7970, והוא היה תקול אז החלפתי אותו, וגם הכרטיס השני היה תקול. אז אם תאמרו לי שצריך פשוט להחליף כרטיס זה לא יהיה מפתיע. אבל השאלה היא אם זה אולי משהו שקשור לדרייברים של AMD...? או אולי לדפדפן עצמו?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. Started by avihaizipel,

שלום רב: אז ככה פתאום נתקלתי במסך כחול במחשב, הראשון אומנם אך לפני שיהיה מאוחר מדי אשמח לעזרה בנושא. המסך הכחול רושם לי את זה: whea_uncorrectable_error משום מה יש לי הרגשה שהמחשב נעלבה כי אני עומד להחליף אותה ולזרוק אותה לאישתי מפרט תכני: מעבד: i5 2500K לוקח: P8Z68-V זיכרון: 8GB כ.מסך: R9 280X זה הכל אני חושב. תודה מראש לעוזרים. אביחי נ.ב. בעבר הלא רחוב המחשב הייתה מריצה את המשחקים הכבדים בקלות רבה, אך פתאום בזמן האחרון היא מזייפת באותן משחקים כגון LEAGUE OF LEGENDS שזה משחק ממש לא כבד ואם זאת עדיין ה-FPS נוחת ל4+- ככה שאין לי מושג מה הבעיה שלה (המחשב) כשהחלטתי שאני רוצה להתגרש (לפני כמה ימים) היא פתאום מתחילה לזייף והינה האות הראשונה מסך כחול. יש מצב שהי…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. למישהו יש מושג מה הבעיה הזו ? אני חושב שזה חומרה... ישמח לדעה ממישהו שמבין

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, הוספתי למחשב שברשותי כונן SSD בנוסף על 2 כוננים קשיחים הנמצאים כרגע בתצורת RAID 0. אני רוצה להשתמש בכונן ה-SSD ככונן ראשי ולבטל את תצורת ה-RAID משני האחרים. בזמן ההתקנה קבלתי את ההודעה הבאה "CANNOT BOOT FROM CD-CODE 5 ". צירפתי קובץ DXDIAG. כמו כן מצורפת תמונה של הביוס, האם צריך לשנות משהו? תודה.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  11. Started by jfkk,

מחשב איטי בדיקת וירוסים /תכוניות ריגול בדיקת חום עולה עם התוכנה mhdd לא מבצעת לי סריקה עם התוכנה מעלה תמונות https://www.dropbox.com/s/bpk8hjpaoxa7g5i/2014-11-... https://www.dropbox.com/s/crmbub5nevlt5ez/2014-11-... תודה

• 13 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. נתחיל מהמפרט כרטיס מסך 650TI מעבד Q6600 זכרון 4GB כבר תקופה ארוכה שיש לי תופעה מעצבנת שכל הסרטונים ברשת נתקעים לי במיוחד בגוגל כרום אם זה ביוטיוב פייסבוק או בכל אתר שמפעיל סרטונים הסרטונים פשוט מופיעים בהילוך איטי באופן תקוע גם סאונד וגם תמונה יש לציין שבאקפלורר הסרטונים ביוטיוב פועלים חלק אך בשאר האתרים נתקעים. בנוסף לכך יש לציין שסרטים שאני רואה במחשב לאחר שהורדתי אותם שהם FULL HD אינם נתקעים בכלל. הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי שוב כנ"ל לגבי הזכרונות והמעבד לוודא שאין שום דבר שהוא רופף ולא מחובר טוב הכל מחובר באופן תקין עם ריפוף קל של הכרטיס מסך שאין לו סגירה על מנת להושיב אותו שלו יזוז אז אילתרתי לו אחיזה שלא יצא או יזוז מהתושבת קשה לי לדמיין שהבעיה מהכרטיס מסך כי ש…

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by itamar960,

אהלן אני מנסה לשנות את המנוע חיפוש שלי לגוגל בדפדפן כרום, אבל הוא לא נותן לי משום מה הנה תמונת מצב איך אני משנה את הברירת מחדל הזאת של tasearch? מה לעשות? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Nadav Barami,

אהלן, יש לי בעיה מוזרה במסך. לפעמים (והדגש הוא על לפעמים, מדי פעם זה קורה ומדי פעם לא) נשארות "שאריות" ממסך קודם שהייתי בו. למשל, הייתי בgmail לצורך העניין, ואח"כ נכנסתי למשהו אחר, עם רקע כהה יותר חשוב להדגיש, ואני עדיין רואה את המסך של הgmail שהייתי בו. רציתי לצלם screenshot כדי להעלות, אבל אז גיליתי שבצילום מסך ה"זבל" הזה שנשאר מאחור לא מופיע, ולכן אני מעריך שזוהי או בעיה של מסך או בעיה של כבל. למישהו יש רעיונות, או בכלל שמע/מכיר את הבעיה? מצורפת תמונה שצילמתי עם הפלאפון (כי, כאמור, בצילום מסך לא ניתן לראות את הבעיה). שימו לב שבתמונות אני לא בgmail! סתם נכנסתי לתמונה עם רקע אפור בגוגל וממש רואים את המסך הקודם שהייתי בו באופן ברור! תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. התקלה רשומה בכותרת, אני לא יודע אם הבעיה בזכרונות או בלוח אם עצמו בכל מקרה המחשב נדלק לא משדר אות למסך ומצפצץ רצוף לפני שאני רץ לקנות זכרונות חדשים יש למשהו מושג מה התקלה? בדקתי בגוגל אין הרבה מידע לא הצלחתי להעלות על הבעיה תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום לכולם, סתם עלה לי בראש... לפני כחודשיים ( בערך, לא זוכר מדויק ) התעוררתי וגיליתי שכרטיס המסך ולוח האם נדפקו. בכדי שזה לא יקרה שוב, החלפתי לוח אם ( ומעבד, ממחשב אחר בבית שלא בשימוש ), קניתי כרטיס מסך חדש וספק כוח איכותי של SEASONIC. הייתי בטוח שפה מפסיקות הצרות, רק בחיבור הראשון של הכונן הקשיח למחשב ( בעצם בהדלקה הראשונה ) הוא גם כן החליט למסור את נשמתו לבורא. מה הקטע של המחשב הזה? האם מדובר בצירוף מקרים? המחשב מחובר למתאם ( ל 3 חיבורים ), האם ייתכן וזה מקור הבעיה? סתם צירוף מקרים של 1 למיליון? :bash::bash::bash::bash:

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Peace,

היי! בעוד מספר ימים יגיע אליי מחשב חדש שהזמנתי. רציתי לדעת, האם ישנם עוד דברים שמומלץ לעשות חוץ מעדכון דרייברים לכרטיס המסך, והורדת העדכונים והתיקון לבאג של ה Samsung 840 EVO 500GB (אם כבר מדברים על זה, מאיפה ניתן להוריד את התיקון הנ''ל?) תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 3.8k צפיות
  18. הי, *מפרט מלא של החומרה שלי מעודכן בפרופיל. מעולם לא בוצע OC. השבוע, באופן פתאומי יחסית התחלתי לחוות מגוון BSOD עם windows 8.1 (שהותקן רק לפני חודשיים). כל פעם מסיבה אחרת ותמיד הבעיה כללה את התהליך ntoskrnl.exe. אחרי troubleshoot ארוך של החומרה גיליתי בבדיקת memtest שאחד הסטיקים של הזיכרון תקול (מאוד! תוך זמן קצר מאוד הגעתי ל-70,000 שגיאות). הסטיק השני תקין (Pass 4). אחרי הוצאת הסטיק, פחתו המסכים הכחולים אבל נותרתי עם 2 הבעיות הבאות: 1. המעבד מתנהג כאילו יש לי מחשב 286, בכל פעולה שאני מבצע הוא מיד טס ל-90%-100% (מספיק להפעיל כרום, אופיס או סתם סייר קבצים - לא דברים כבדים) 2. עדיין מתקבלים לי מסכי BSOD בעיקר בדברים שקשורים ללוח האם (דרייבר gdrv.sys) מה כבר ביצעתי: …

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  19. היום התקנתי מחשב חדש שהחליף את הישן. התמונה במסך שונה מהמוכר לי. יותר גרעינית/יותר מט מבעבר. התמונה נראית לי גם יותר קעורה.. איך אני משנה זאת? או שאין באמת מה לשנות והכל בתחושה... מערכת הפעלהWindows 7 Home Premium 64-bit יע"מ Intel Core i3 4340 @ 3.60GHz 26 °C Haswell 22nm טכנולוגית RAM ‎8.00GB בודד-ערוץ DDR3 @ 798MHz (11-11-11-28) לוח אם Gigabyte Technology Co., Ltd. H81M-HD3 (SOCKET 0) 28 °C גרפיקה DELL 2209WA (1680x1050@59Hz) Intel HD Graphics 4400 (Gigabyte) אחסון 119GB Crucial_ CT128MX100SSD1 SCSI Disk Device (SSD) 17 °C 931GB Seagate ST1000DM 003-1ER162 SCSI Disk Device (SATA) 24 °C 7GB SanDisk Cruzer Force USB Device (USB) כוננים אופטיים HL-DT-ST DVDRAM GH24NSC0 …

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. טוב אז בשבוע - שבועיים האחרונים המחשב שלי החליט להשתגע, יש לי מחשב נייד מסוג dell inspiron 5110 הוא כבר בן 3 שנים בערך והיו לו כבר כמה טיפולים בעבר של החלפת לוח אם, ועוד כל מיני דברים אחרים... בזמן האחרון, המחשב התחיל להכבות על דעת עצמו, ואז כנראה (לא ראיתי את זה מתבצע בלייב, זה קורה לרוב כשאני ישנה או כשאני בבית הספר) הוא נדלק חזרה ומופיע מסך שחור עם כתוביות לבנות - ואז בשביל לצאת מזה אני צריכה ללחוץ לחיצה קצרה על מקש הכיבוי ואז המחשב מתכבה ואני צריכה להדליק אותו מחדש וכשהוא נדלק מחדש לוקח לו הרבה זמן עד שהוא מגיע למסך הפתיחה מה שלא קורה לרוב ולא קרה עד למתי שהוא התחיל להתחרפן. בנוסף זה, קרו כמה פעמים שרציתי להפעיל את המחשב מחדש אחרי המסך השחור הזה וההפעלה נתקעה על …

21. Started by ShaharSi,

האם יש אופציה של ביטול המתח של חיבורי ה usb3 כאשר המחשב מכובה? הארד דיסק החיצוני שלי ממשיך לעבוד והרעש שלו משגע אותי!

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by fenix5545,

המחשב שלי מזה זמן מה עושה לי בעיות זה התחיל בכך שהכרטיס מסך שלי (sapphire hd 7950) לא היה מקבל מספיק מתח (זה מה שנאמר לי בזמנו ובדיקות שעשיתי מהמחשב הראו זאת) זה היה מתבטע בנפילות פריימים בניסיון OC אפילו קטן הוא היה קורס בנוסף לכרטיס מסך שמתי לב על פי עין ובשלב מאוחר יותר על פי תוכנות שהמאוורריים מסתובבים לאט לאחר טיפה זמן הבעיה עם הכרטיס הסתדרה (לאחר שיצא חומרה מהמחשב והיתווספה) והמאווררים נשארו כפי שצינתי וליפני חודש וחצי חודשיים התחילה בעיה חדשה במידה והמחשב היה לא בשימוש אך דלוק והיה מגיע למצב כיבוי מסך המחשב לא היה נידלק שוב וההיתי צריך לכבות ולהדליק מחדש דרך הכפתור הפיזי במארז ולעיתים המחשב לא היה עולה וקורס ובניסיון ההדלקה השני היה עולה או ליפעמים רק בשלישי עברתי …

• 28 תגובות
    • 7.3k צפיות
  23. בזמן האחרון (קורה אחת לחודש בערך לפעמים יותר), כשאני מדליק את המחשב אז אין תצוגה במסך בכלל, וכשאני מחבר לכרטיס מסך המובנה אין בעיות בכלל. בדרך כלל המחשב עובד מצוין וטוב אבל לפעמים הוא מתנהג מוזר.. אני מנסה לחבר שוב לכרטיס החיצוני ואין תצוגה וצריך לשחק עם זה עד שזה יעבוד, והכרטיס מחובר תקין בוודאות ונקנה לא מזמן. לא יודע מה הבעיה, לעיתים גם אם לא נוגעים במחשב הרבה זמן אז הוא נכנס למצב שינה כזה ואז אם מזיזים את העכבר המסך לא נדלק ואז צריך לשחק שוב עם הכבל שם.. היום גם במקרה כשהמסך לא נדלק אז יחד איתו גם העכבר והמקלדת לא הגיבו בכלל, לא יודע מה הסיבה לזה.. יש לי ספק כוח איכותי שקניתי לפני כמה חודשים אז פה לא הבעיה. אולי לוח נדפק?

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. התקנתי לפני כשבועיים - שלושה התקנה נקייה של ווינדוס 7 אולטימייט 64 ביט (SP1), ובשבוע-שבועיים האחרונים יש בעיה מוזרה ומציקה, בה כל הסאונד במחשב פשוט מפסיק לעבוד באופן רנדומלי. הפתרון היחיד שמצאתי לזה הוא או ריסט למחשב, או ריסט לWINDOWS AUDIO דרך SERVICES.MSC. עשיתי CHKDSK וכל הTOOLS של ווינדוס, הדרייברים הורדו מהאתרים של אותו רכיב בגרסא הכי חדשה ובווינדוס XP שהיה מותקן לפני לא היה בעיה עם הסאונד. גם בתחילת השימוש עם הווינדוס 7 לא זכור לי שהבעיה הזאת הייתה קיימת ואני לא מצליח לשים לב לאיזהשהו PATTERN קבוח שגורם לבעיה, לפעמים כשאני עוזב את המחשב היא נעלמת מעצמה. הלוח אם הוא P5KPL-CM של אסוס כאשר רק אוזניות ומיקרופון מחוברים בחיבור 3.5. אני די עובד עיצות בעניין, גם חיפוש…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. שלום במהלך משחק היום המחשב קרס ולא הציג כלום על המסך. אחרי כיבוי והפעלה מחדש עדיין לא ראוים כלום ובנוסף לא שומעים את מערכת ההפעלה עולה (כנראה נתקע במהלך הBOOT). כדי לבדוק אם הבעיה בכרטיס המסך הוצאתי אותו וחיברתי את המסך לכרטיס המסך המובנה על הלוח אם. התוצאה היתה זהה. אחרי איפוס של ה-BIOS המחשב עלה על הכרטיס המובנה. בהפעלה התבקשתי לבחור איזה גירסה של BIOS אני רוצה לעלות, את הבררת מחדל או את האחרונה שהיתה. בחרתי באחרונה והמחשב עלה כמו שצריך כולל מערכת ההפעלה. כדי להיות בטוח שהתקלה בכרטיס מסך חיברתי אותו בחזרה למחשב. אבל פתאום גם כרטיס המסך(החיצוני) עובד כמו שצריך ואין בעיות. אחרי זה החלטתי לחזור לשחק אבל שוב המחשב קרס והכול התחיל מחדש. ממה יכולה להיות התקלה הזאת כרטיס תקול?…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים