תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
מקווה שזה קשור לפה ... :s05: מאז שאבא שלי התקין איזה מכשיר כזה במחשב שמאפשר לראות דרכו טלוויזיה, אני לא מצליחה להפעיל את המצלמת אינטרנט כשאני מחברת אותה רואים מסך שחור ניסיתי לשחק עם חדות ובהירות , אבל זה לא זה מישהו יכול לעזור ? אמרו לי שזה קשור איכשהו לכרטיס טלוויזיה.. לא מבינה בזה ???
-
חבר שלי קיבל עד לא מזמן מחשב חדש, להלן המפרט: cpu: intel ncore2 due 1.84mhz memory: 1024ddr2 gfx: gigabyte 7900GT 256ddr3 mobo: intel desktop board D946GZIS essential series וכמה שהמחשב טוב יש לו נפילות FPS במשחק עם גראפיקה נמוכה כמו קאונטר-סטרייק. הוא אומר שהוא קיבל את המחשב מוכן עם ווינדוס ודרייברים והכל והוא לא שינה כלום. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? אתם מסכימים איתי שעם מחשב כזה אין סיבה לנפילות ב-FPS.. תודה מראש. ד"א אם זה לא מתאים לפורום הזה אנא תעבירו פורום ואל תנעלו.
-
- 9 תגובות
- 665 צפיות
-
-
הורדתי משחק שתופס במקובץ ב WINRAR ב 3.7 גיגה בפתיחה שלו הוא אמור לתפוס 4 וחצי אז באיזה 97 אחוז לסיום הוא רושם לי דבר כזה .There is not enough space on he disk Write error:only NTFS file system supportsfiles larger than 4 GB כל מי שיודע איך ניתן למנוע את זה מתבקש לענות יש לי הר דיסק יש יחסית של WD
-
- 9 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום, קניתי בשעה טובה מחשב חדש. פירמטתי את דיסק הקשיח ונתתי 40G לכונן C והתקנתי ווינדוס (גירסה שאני יודע בוודאות שהיא טובה). עד פה הכל טוב... עכשיו שאני מנסה להתקין את הדריוורים - המחשב נתקע בזמן רוב ההתקנות... המערכת שלי היא: amd 4200* X2 לוח של ABIT KN9S 1M זיכרון ב-DUAL 250G SATA 2 16M כ. מסך X1900GT וספק 400W SPIRE. אני חושב שהבעיה בספק... יש מצב?
-
- 9 תגובות
- 625 צפיות
-
-
קניתי מסך חדש לאחר שהמסך הישן שלי התקלקל,בכל מקרה התקנתי את הדריוורים והכל ועכשיו יש לי אפשרות רק של 60הרצים(כואב בעניים),איך אני יכול לתקן את זה? מסך דק 19 אינץ של neovo תודה מראש על העזרה(מקווה שהגעתי לפורום הנכון ואם לא אז מצתער)
-
- 9 תגובות
- 640 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי מסך LCD 18" מסוג HP (לא שזה חשוב) וכרטיס מסך gigabyte 5500 אני ברזולוציה של 1280X1024 וקצב רענון 70HZ (חשוב לציין שאני בחיבור DVI) הבעיה שלי היא שאם אני מביט טוב במסך מקרוב אני מבחין בנקודות אדומות ממש קטנות על גבי שטחים ירוקים ונקודות אפורות על גבי שטחים כחולים. זה לא משהו שבולט לעין אבל עדיין זה ברור שיש פה בעיה ואין לי מושג אם הבעיה כרטיס מסך או במסך עצמו (דרך אגב אני לא מבצע OC ) למשהו יש עצה או אולי מכיר את התופעה (בדקתי בעזרת תוכנה ואין לי פיקסלים שרופים) תודה מראש עריכה: כאשר אני יורד לרזולציה של 1024X768 וקצב רענון 60HZ זה נעלם כאשר אני עולה ל 70HZ זה חוזר. וזה גם לא הגיוני - חשבתי שעם חיבור DVI זה לא באמת משנה קצב הריענון
-
- 9 תגובות
- 801 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהפעלת מחשב.. העברתי חלקים ממארז אחד לשני חיברתי הכל כמו שצריך וכאשר אני מפעיל את המחשב המסך לא מגיב... בדקתי את המתחים של הספק והכל טוב נורית הביקורת על הלוח אם פועלת המעבד פועל (לפי התחממות גוף הקרור) והכרטיס מסך נראה תקין למדי וניסיתי להחליף מסך גם לא עזר. מישהו יכול לעזור לי עם זה??? :s05:
-
- 9 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום. ברשותי מחשב P4, 3 Ghz, 512 זכרון פנימי, כרטיס מסך 6600Gt. אתמול, תוך כדי שימוש במחשב המחשב לפתע כבה. שהפעלתי אותו מחדש, הוא נדלק למשך 10 שניות (נורית המחשב נדלקה בצבע אדום), המסך עדין לא נדלק, ונכבה אוטומטית.ושוב, הפעלתי אותו, הוא נדלק למשך 10 שניות ונכבה. ככה כמה פעמים. לאחר 10 דקות, הפעלתי אותו שוב. לאחר 15 שניות קבלתי את ההודעה הבאה: over clocking failed. please enter setup to re configure your system. F1-to run setup F2- to load default value. בחרתי F2. המחשב אתחל את עצמו, לאחר 15 שניות הפעיל את המסך והעלה את מערכת ההפעלה (Xp-2). זמן טעינת Windows מהירה כפי שהייתה קודם. נכון לרגעים אלה, המחשב נכבה באופן אוטומטי לאחר X דקות של שימוש. ואין לי מושג למה. אבהיר כי לא…
-
- 9 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד D400 של חברת DELL. החלפתי אתמול HD לנפח גדול יותר ומאז המחשב לא מוכן לעבוד יותר, כמו כן החזרתי את ה HD הקודם ועדיין אין כלום. יש למישהו מושג מה הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני משחק במשחק ופתאום יש תקיעה קטנה כזו נגיד אם אני פתאום עושה איזה תזוזה מהירה אבל בדקתי עם FRAPS והוא רושם 60 FPS וב Ctrl+Alt+Del אני רואה רק 50% למטה אך יכול להיות? אם זה לא הזיכרון והFPS גובהה? נראה לי זה הארדיסק זה יכול להיות?
-
- 9 תגובות
- 651 צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של GIGABYTE להלן כתובתו http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=1450 וניסיתי לעשות עדכון לדרייברים..ירד איזה קובצ פתחתי אותו מרוב טפשות ודפק לי את כל הBIOS עשה לי בלגאן ברייברים איך אניי יכול לשחזר את מה שהיה מקודם לפני ההתקנה..דרך אגב הלוח אם שלי הוא GIGABYTE GA-7VRXP ver2.0 מודה לכם על העזרה מראש..אתם אחלא [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אני מקבל מסך כחול ככה סתם באמצע עבודה. חשבתי להתקין את ה windows מחדש, ואז באמצע ה ghost קיבלתי מסך כחול בכלל לא מתוך windows האם זה אומר שיש בעיה בחומרה? מה לעשות? פשוט לפרט ולבודד את הבעיה? זה קצת קשה, כי מדובר במסך כחול שמופיע כך פתאום באמצע עבודה. האם יש איזו תוכנה שיכולה לעזור לי לנתח, לזהות או לאפיין את הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 893 צפיות
-
-
נתון: ספק כוח: Enermax 420W EG425P-VE Noisetaker 20/24Pin Power Supply http://www.enermaxusa.com/catalog/product_info.php?cPath=21_46&products_id=108&osCsid=193ea2632700ac4f459e3c649b24899b לוח א': DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US לוח ב': ABIT IS-7E http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=80 שאלה: מישהו אמר לי שהספק אמור להתחבר לשני הלוחות כל עוד הם לוחות של P4. שניהם לוחות של P4 אבל לדעתי הוא מתחבר רק ללוח DFI שבו יש 12 פין של חשמל בATX ולא כמו ב ABIT 8 (פין חשמל ב ATX). מי צודק? ולמה? כתובות אינטרנט נילוות: תמונ…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שוב שלום ... קיבלנו מחשב חדש היום. חיברתי את כל החיבורים על מנת להתקין את הווינדוס. לחצתי על כפתור ההפעלה, עלה מין מסך של הלוח אם (M2NPV). אחרי זה נהיה מסך שחור ולמעלה בצד ימין יש מקף תחתון מהבהב. אי אפשר להזיז כלום, ניסיתי ללחוץ על כל מיני מקשים - אין תזוזה. כשאני מנסה לסגור את המחשב על ידי לחיצה על הכפתור הפעלה\כיבוי - אין תגובה. רק על ידי ריסטרט או לחיצה מאחורה על כפתור שמעל הכבל חשמל - שיש בו | ו-O (כאילו כשO מסומן, אי אפשר להפעיל את המחשב). מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 651 צפיות
-
-
חזרתי היום לפנות בוקר מטיול לפולין מהבצפר, כמובן שצילמתי הרבה תמונות שצריך להעביר למחשב. הדלקתי את המחשב לפני כשעה (לא נגעתי בו כל היום) כדי להעביר את התמונות למחשב, והמחשב לא עולה לי... אני לוחץ על כפתור ההפעלה, המאוורים נדלקים לשנייה ונכבים (גם הלדים של המאווררים) ורק לד אחד נשאר לפעול... הלד מעל הזכרונות (הוא אמור להראות שהזיכרון פועל כמו שצריך?)... המחשב לא עולה לא משנה כמה אני לוחץ על כפתור ההפעלה זה המחשב בראשי שלי, אז אני צריך עזרה דחוף... תודה מראש על העזרה... http://www.youtube.com/watch?v=zn3mP_FIXFY
-
- 9 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום רב... יש לי 6 יציאות USB במחשב. 4 מאחורה 2 מקדימה. מאחרוה הכל תקין אבל מקדימה מה שאני לא מכניס זה תמיד לא מזהה את זה ומאחרוה זה פועל...נראה לי הUSB מקדימה פשוט לא מחובר..תם יודעים איך לחבר אותו?
-
- 9 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם, לחבר שלי יש הארדיסק SATA, וכשהוא עושה BOOT דרך הדיסק של הוינדוס אחרי קריאת הקבצים שזה עושה, הוא מבקש להכניס דיסקט עם הקבצים של הHD [יעני הקבצים להתקנת הHD בתוך הדיסקט] ואומרים לו ללחוץ על F6, וכלום לא קורה... מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 587 צפיות
-
-
ניסיתי לפרמט את המחשב של חבר שלי. באתי עם דיסק טוב של ווינדוס, שבטוח עובד. (XP) סיימנו את חלוקת הכוננים, פירמוט כונן C, והעתקת הקבצים למחשב. הגענו לשלב של הספירה ל Rebot, אחרי הריסטרט המחשב עלה, ובמסך של טעינת הווינדוס, הוא נתקע. ניסינו להתקין עוד פעם, וזה קרה שוב. ניסינו עוד פעם, וקרה שוב. ניסינו גם עם דיסק שונה, ואז בכלל לא עלתה הבחירה של Boot from CD (ה CD מוגדר בביוס כהתקן ראשוני). עכשיו אי אפשר להתקין ווינדוס, ואי אפשר לעבוד במחשב. מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 753 צפיות
-
-
תשמעו לא פירמטתי את המחשב איזה שנה וחצי, ואני מתלבט נורא אם לפרמט, המחשב שלי גם איטי אז זה גם בעייה... תודה רבה לעונים, מתן.
-
- 9 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום יש לי WD2500JB בערך שבוע. עבד כמו שצריך ועכשיו כיביתי תמחשב חיברתי את העכבר מחדש וכשהדלקתי אותו: "A disk read error has occured. Press Ctrl+Alt+Del to restart" איך אני מציל את עצמי? עשיתי חיפוש בפורום ומישהו אמר לבדוק עם התכנה של היצרן... אם זה מה שאני צריך לעשות מישהו יכול להביא לי אותה? תודה רבה למושיעים
-
- 9 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום, יש לי צורב lg h22 ניסיתי להכניס דיסק של דיוידי לצריבה של "sky" מה שכתוב על הדיסק זה : dvd-r 4.7gm/120min 1-8x speed/ver2.0 קיצר.. מה שקורה אני מכניס תדיסק לכונן ולא קופץ לי החלון הזה שהכניסו דיסק לכונן.. ואני כשאני מנסה לפתוח תדיסק דרך המחשב שלי זה לא עובד זה כותב "פונקיצה לא נכונה" - תרגום מאנגלית.. אז למה זה קורה? אמרו לי שהצורב הזה תומך בכל הפורמטים ככה הצורב כתוב בתוכנה אברסט: HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H22N SCSI CdRom Device [glow=red,2,300] עריכה: הוספתי תמונה.. [/glow] אני רואה שזה עושה בעיות עם התמונה אז הנה קישור ישיר.. http://img352.imageshack.us/img352/4714/ashp2.jpg
-
- 9 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן רכשתי מחשב לשימוש משרדי עפ"י המלצות שניתנו פה בפורום. המפרט שלי הוא: מעבד AMD ATHLON 64 3800+ 2.0GHz 1MB 65W לוח אם DFI INFINITY C51PV-M2/G דיסק קשיח SAMSUNG 80GB 8MB SATA2 7200 RPM צורב LG DVDRW GSA-H10N DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK זכרון SAMSUNG 1024MB (512X2) DDR2 667MHz מארז+ספק COMPUCASE CI-6A19B SUPER MIDI TOWER+HEC 300AR-TF לעתים קרובות כשאני מדליק את המחשב הוא לא עולה ובמקום מופיע מסך בגווני לבן - אפור כאשר רק אם אני מכבה את המחשב ומדליק שוב (לעתים אני נדרש לעשות זאת כמה פעמים אחת אחרי השניה) המחשב עולה כרגיל. אשמח אם תוכלו להגיד לי מה הבעייה ואיך אוכל לפתור אותה. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין הארד דיסק של סמסונג 500 ג"ב אבל בביוס ובוינדוס ההארד מזוהה רק כבעל 135 ג"ב?! אני עדין יכול להחזיר אותו לחנות...אלה עם כן זה בעיה תכנית אצלי? תודה לכולם
-
- 9 תגובות
- 832 צפיות
-
-
הכונן dvd חדש רועש ורועד איימים אבל עדיין הצריבה מאוד איכותית מה בעיה שלו?
-
- 9 תגובות
- 653 צפיות
-