תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
אוקי פירמטתי אתמול , והיום אני בא להדליק את המחשב והוא לא נדלק.. הסי די רום עושה כאילו הוא עובד אבל אחרי כמה שניות המחשב עושה ביפ ארוך והמסך לא נדלק והמחשב לא מגיב. מה יכולה להיות הבעיה
-
- 9 תגובות
- 632 צפיות
-
-
חברה קמתי בוקר אחד ופתאום הרשת הפסיקה להגיב תראו מה רשום לי בבקשה תעזרו לי..!
-
- 9 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתקין כרטיס מסך נוסף ע"מ להשתמש בשני מסכים בו זמנית. שני הכרטיסים תקינים ועובדים כשהם עולים זה ללא זה. אך כאשר שניהם יחד כרטיס ה-PCI לא פועל. חיפשתי בביוס הגדרה בנושא אך לא מצאתי משהו שעזר. יש למישהו מושג איך אני פותר את זה? *הבעיה קורה גם עם כרטיסי PCI תקינים אחרים. *מצורפת תמונה של המצב במנהל ההתקנים. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יש לי עכשיו שני זיכרונות של 256 מאותה חברה עכשיו אני רוצה לקנות עוד שניים של 256 סה"כ כולל הישנים 1024 איזה זיכרונות לקנות? אותה חברה מה שיש לי את השניים שעכשיו נמצאים בפנים? או שזה לא משנה? העיקר שיהיה 256 ו 256 ?? תודה רבה רבה לכל העוזר...
-
- 9 תגובות
- 651 צפיות
-
-
ברשותי כונן אחד של LG שאמור לנגן סרטי DVD משולב צורב. שאני שם בכונן דיסק רגיל (700 מגה) הסרט מתנגן, אך שאני שם סרט DVD הוא לא מתנגן, לפעמים הוא לא מזהה שיש קבצים בכלל בדיסק, ולפעמים אני מקבל הודעת שגיאה שהוא לא מסוגל לקרוא את פורמט הקובץ. יש לי כמה דיסקים של DVD 4.7 GB את כולם הוא לא קורא, כולל דיסק מקורי אחד. אני משתמש בנגן BSplayer. מה יכולה להיות הבעיה? התקנתי גם חבילת קודאקים של K-Lite Codec Pack. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם k8nf-9 של ג'יגה בייט הגרסה שהייתה לי ב bios הייתה f1 עדכנתי את הביוס לגירסה f4. העדכון עבר בהצלחה אך מאז הכרטיס רשת הפסיק להגיב. התקנתי כרטיס רשת בנוסף והוא עובד. הגדרתי את כל ההגדרות האפשריות בביוס, הכרטיס מופיע ב device manager כתקין לגמרי. אם למשהו יש רעיון לגבי איך אני פותר זאת אני אודה לכם מאוד. פרטי המחשב הם: מעבד: amd athlon 64bit s939 +3500 לוח אם:nforce 4 4x k8nf-9 זכרוןן: 256*2 dual chanel ddr 400 של קינגסטון כרטיס מסך: ati radeon x700 pro pci e
-
- 9 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום יש לי הארד דיסק שמשום מה ביום בהיר החליט שהוא לא גלוי למחשב כלומר הוא נמצא במנהל הדיסקים אבל אין לו אות, אם אני ישים לו אות אני אצטרך לפרמט אותו, איך אני משחזר מה שיש עליו? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני שומע מוסיקה וכשאני פותח נגיד את הFIREFOX או אקספלור או אימיול או כל תוכנה אחרת יש רעשים מהרמקולים ובקושי שומעים את השיר ועם התוכנה לוקח הרבה זמן לטעון אותה אז בכלל המוזיקה מפסיקה לגמרי לכמה שניות. מה יכולה להיות הבעיה ? זה הלוח: GIGABYTE - Product - Motherboard - Overview - 8S661FXMP-RZ http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1855
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי קראתי את המדריך באתר ואחרי כמה בירורים הבנתי שצריך למרוח את המשכה על כל החלק הכסוף במעבד. אבל זאת לא הבעיה יש לי מאין מדבקה כזאת על המעבד(ראו תמונה) ורציתי לדעת האם אני צריך להוריד את המדבקה מהמעבד לפני שאני מורח את המשכה שלי....
-
- 9 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אחי הקטן נכנס למקום שהוא לא היה צריך להכנס וחטף וירוס קטלני ש"העלים" לו את ההארדיסק, חסם לו את הקישוריות לאינטרנט וכו'... כשאני מפרמט את ההארדיסק בעת התקנת חלונות xp, אני מקבל בסיום הפירמוט את ההודעה הבאה: .setup was unable to format the partition the disk may be damaged Make sure the drive is switched on and properly connected to your computer. If the disk is a SCSI disk, make sure your SCSI devices are properly terminated. Consult your computer manual or SCSI adapter documentation for more information. You must select a different partition for Windows XP. To continue, press ENTER. לאחר חיפוש הנושא בפורום - יש לי רק מחיצה אחת (אחת של 8 מגה-קבצי מערכת והשניה - הכונן). …
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז ככה, הוצאתי מהבוידעם את המחשב הישן וסידרתי אותו. כשאני מנסה לחבר CDROM אז המחשב לא עולה. הוא נדלק, אבל אין שום דבר על המסך, נאדה. יש גם על הלוח אם מן 4 נוריות מחוברות שכאשר אני מדליק את המחשב אז הן הופכות לאט מאדום לירוק עד שכולן ירוקות והמחשב עולה. כאשר אני מחבר CDROM (וניסיתי כבר שניים שונים) אז הנוריות נשארות אדומות והמחשב לא עולה. ניסיתי כל מיני כבלים אבל זו לא הבעיה לפחות להערכתי. מישהו יכול לשער מה הבעיה? אני חייב לציין שפעם הCDROM עבד מצויין על המחשב הזה.
-
- 9 תגובות
- 685 צפיות
-
-
חיברתי כרטיס PCI IEEE 1394 למחשב פנטיום III 800 המחשב לא עולה באתחול. החלפת מיקום הכרטיס לא פתרה את הבעיה, כמו כן הורדת כרטיסי PCI אחרים מהלוח לא עזרה גם. מודה מראש לכל היועצים.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי צורב optiarc 7170A. כשאני מנסה למחוק דיסקים מסוג CDRW או DVDRW אז הוא כותב לי שהדיסק הוא לא RW ולכן אי אפשר למחוק. הבעיה היא לא בדיסק כי בצורבים אחרים הוא נמחק בלי בעיות. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום רב, מהבוקר אני שומע צליל של כניסת USB למרות שאיני מנסה להוציא או להכניס כל התקן USB בדקתי בDevice Manager הכל תקין, בצעתי סריקה באנטי וירוס/רגלות נקי. עשיתי שחזור מערכת שום דבר לא עוזר. הסרתי את כל החיבורים והחזרתי לא עזר גם שלא היה שום חיבור היה עדיין צליל של כניסת USB. הטפרטורות בסדר (המעבד מחובר לתקן קירור מים). ברשותי מחשב נייח מסוג: Intel Core i7 I7 3930K Gigabyte G1 Assassin 2 16GB DDR3 Nvidia GeForce GTX 660 Ti 2GB יש לי אותו כמעט שלוש הכל מעודכן מעדכוני מערכת ההפעלה ועד הדרייברים. אנא סייעו לי לפתור את זה כי זה לא מספיק! כל טוב ותודה ברשותי Windows 7
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהילן חברים, קניתי מחשב חדש GIGABYTE P35 DS3L G-Skill 2*1GB INTEL 2 QUAD Q6600 Arctic Cooling freezer 7 pro GIGABYTE 8800GT 512mb CORSAIR 450W חיברתי הכל (בדקתי 10 פעמים שהכל נכון) אני לוחץ על כפתור ההדלקה - המאווררים מתחילים להסתובב - הוא לא עושה צליל של POST והמסך לא מגיב, ואז המאוררים מפסיקים לעבוד (המחשב נכבה). אחרי 3 שניות שוב המאווררים נדלקים ל5 שניות ואז שוב כובים, כששום דבר לא עולה על המסך ואין צליל של POST. ניסיתי לעשות RESTART לCMOS, לא עזר. בדקתי עם ספק אחר (480W של Thermaltek) - בדיוק אותה בעיה. החלפתי קירור למעבד - לא השתנה כלום. ניתקתי את כל הפריפרלים מהלוח, אותה בעיה. מה זה יכול להיות? בעיה בלוח אם אני מניח, מה אפשר לעשות? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדובר במחשב לפני 4 שנים שאני מנסה לתקן. מאיפה כדאי להתחיל? חשבתי אולי זו בעיה בכרטיס מסך ואם כן מה כדאי לעשות?
-
- 9 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב בן 4 שהחל להיתקע לעיתים קרובות, עד אשר היה נתקע 2 ד' ישר אחרי שהייתי מדליק אותו. לאחר פורמט הבעייה לא נעלמה. (אני חייב לציין כי לאחרונה קניתי דיסק קשיח חדש שהוספתי למחשב.) לאחר שהוצאתי את הדיסק קשיח (החדש) המחשב הפסיק להיתקע. אבל הוא עובד לאט (לאחר פורמט!). המליצו לי לבדוק את הטמפרטורות במחשב, ומסתבר שהן מגיעות עד ל50 מעלות בלוח אם, ול60 מעלות ב CPU. מה לעשות? האם כדאי להשקיע בתיקונים? או שכדאי לקנות כבר מחשב חדש?
-
- 9 תגובות
- 601 צפיות
-
-
לא ידעתי באיזה פורום בדיוק לשאול, בכרטיסי מסך או מסכים, אז שאלתי פה.. לעניין, אני רוצה לחבר למחשב הנייד שלי 2 מסכים. למחשב יש חיבור אחד של VGA וחיבור אחד של HDNI. בהנחה ששני המסכים ישנים ויש להם רק כניסה של VGA, מה מומלץ לי לעשות? האם יש מפצל לVGA או מתאם VGA to HDNI? אני מעוניין להרחיב את שולחן העבודה ולא להכפיל את המסך, ובבדיקה בגוגל ראיתי שלא כל הפתרונות תומכים בזה, לכן אני שואל פה, כדי להיות בטוח. תודה!
-
- 9 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
פתאום היום ללא סיבה כפתור הF2 לא עובד. השתמשתי הרבה בקיצור הזה בשביל לשנות שמות של קבצים. אני לא בטוח שהבעיה במקלדת LOGITECH WAVE. איך אני יכול לבדוק שהכפתור הוא לא זה שדפוק?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב שלי מקבל לפעמים מסכים כחולים כשהמערכת עולה. ממש אחד אחרי השני, או כמה דקות אחרי שהמערכת עלתה.. חבר שמבין אמר לי שזה קוד f4 וזה קשור לאיחסון שלי.. יש לי ssd חדש דגם Kingston v300 על מערכת Windows 7 ultimate 64 bit המחשב שלי בטיפול במעבדה, אשמח לרעיונות לטיפול כדי למקד אותם.. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני ממש מבקש שתקראו ותעזרו לי בבעיה הזאת. יש לי בעיה כזאת: אני ישבתי היום במחשב בבוקר. ופתאום הוא נכבה ומאז המסך של המחשב לא מראה תצורגה(אור כתום במסך) אבל המחשב עובד. דבר ראשון שעשיתי הוא לקחתי את המסך למחשב השני שלי ושם הוא עבד. אז כבר אני יודע שהבעיה היא לא במסך. דבר שני שעשיתי הוא פתחתי את המחשב ובדקתי את כל החיבורים. ניתקתי את כל החיבורים כולל כל החומרה והחזרתי הכל בחזרה, ועדיין אין תצוגה, והמחשב פועל. אחרי זה הוצאתי את הסוללה של הביוס ל10 דקות, החזרתי אותה, ועדיין אין תצוגה. פה כבר התחלתי לשחק עם החומרה, להוציא את כל החומרה חוץ מהמעבד ולחבר אחד אחד. כאשר הסרתי את כל החומרה, המחשב ציפצף לי ציפצופים כל פעם(לא ציפצוף אחד ארוך). אחרי זה התחלתי עם הזיכרונות. חיברתי…
-
- 9 תגובות
- 933 צפיות
-
-
בס"ד ברשותי דיסק לא מזוהה בחלונות 10. בניהול כתוב עליו מחיצת מגן של gpt. האם מישהו יודע כיצד מחלצים ממנו את החומר שבו?
-
- 9 תגובות
- 6.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים. במחשב נייח שהרעיש לי מאוד החלפתי את הספק כוח לחדש, את מאוורר המעבד לחדש ואת המאוורר מארז אחורי 8 ס"מ לחדש ועדיין מרעיש אותו דבר ואפילו יותר מהם הצעדים הבאים? איפה יש בביוס את ההגדרה שמורידה את סיבוב המאווררים לדקה (סלד) תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הורדתי משחק שתופס במקובץ ב WINRAR ב 3.7 גיגה בפתיחה שלו הוא אמור לתפוס 4 וחצי אז באיזה 97 אחוז לסיום הוא רושם לי דבר כזה .There is not enough space on he disk Write error:only NTFS file system supportsfiles larger than 4 GB כל מי שיודע איך ניתן למנוע את זה מתבקש לענות יש לי הר דיסק יש יחסית של WD
-
- 9 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי בלוח אם 2 חריצים עבור זיכרון SDRAM ו - 2 עבור DDRAM. במחשב עצמו יש לי 256 SDRAM ורציתי לחזק/לשדרג וקיבלתי מחבר זכרונות של DDRAM כדי לבדוק איך זה על המחשב, והמחשב לא עולה איתם. (זיכרון אחד היה של 128 והשני 512 ולא ניסיתי ביחד כמובן). הרצתי את התוכנה everest והיא נתנה לי שיש לי לוח אם : Field Value Motherboard Name PCChips M920LR למישהו יש מושג מה אני צריך לעשות על מנת שה - ddr יעבוד? בתודה מראש
-
- 9 תגובות
- 746 צפיות
-