תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
הי, קניתי מחשב חדש מסוג לנובו דגם ideapad 3-15ITL6 ללא וינדוס, מנסה להתקין באמצעות USB (דיסק און קי), הורדתי את כלי ההתקנה של ווינדוס ויצרתי לו התקנה. כשאני מפעיל את המחשב החדש אני מקבל הודעה, די ארוכה שהכותרת שלה default boot device missing, ואז הוא נכנס לBOOT ואין שם אפשרויות לבחירה. חיפשתי קצת ברשת לגבי ההודעה וכולם אומרים שצריך לשנות הגדרות של ה-BIOS שה-BOOT MODE יהיה LEGACY במקום UEFI אבל לי אין בכלל אפשרות לשנות, וראיתי באתר של לנובו שבמחשבים החדשים הם ביטלו את האפשרות של ה-LEGACY והיום יש רק UEFI. בקיצור שורה תחתונה לא מצליח אפילו לגרום למחשב לזהות את הדיסק און קי. נ.ב. הדיסק און קי בתצורת FAT32 (ראיתי באיזה אתר UEFI מזהה רק את זה). …
-
- 9 תגובות
- 7.7k צפיות
- 2 followers
-
-
ערב טוב יש לי לפטופ אסוס חדש עם כרטיס מסך NVIDIA 3070 עד היום עבד מצויין היום הכרטיס לא מזוהה יותר ולא ניתן היה לעדכן את הדרייבר או להשתמש הכרטיס הסרתי את הדרייבר ואני לא מצליח להתקין אותו מחדש מקבל שגיאה שהדרייבר לא תואם למערכת ההפעלה ניסיתי הסרה מלאה דרך DDU לא עזר אודה לעזרתכם הדגם הוא FA506QR
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
בתמונה שצירפתי איך זה יתכן? זה חייב להיות באג. יש לי : i7-8700K 16RAM 1070 GPU
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 3 followers
-
-
היי משתמש כרגע בפרגון. אני מדי פעם אאלץ לעשות שינוי בגודל של המחיצות ונראה שבמצב כזה פרגון לא עובדת כמו שצריך (ניסיתי למחוק את המחיצות החדשות ולהחזיר את המחיצה המקורית לגודלה המקורי וזה לא עבד. מישהו יודע אם ניתן לעשות זאת עם אקרוניס או תוכנה אחרת?
-
- 9 תגובות
- 993 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, קודם כל הבהרות: 1) פרסמתי פוסט בנושא לפני כמה חודשים והבעיה הסתדרה אך היא חזרה ואנחנו לא מצליחים לפתור אותה אז אני מנסה את מזלי שוב. 2) מקווה שזה הפורום הנכון, לא הייתי בטוח אם לפרסם כאן או לפרסם בפורום של מעבדים, לוחות אם וזכרונות כי אני מעריך שהבעיה קשורה לאחד מהם (אולי אני טועה, אבל זה הכיוון) 3) אני טכנאי מחשבים בעברי אבל אני לא מתגורר בארץ כרגע והמחשב הוא של אחיין שלי ואני לא ליד המחשב. אז זה חלק מהקושי בסיטואציה. אבל אתם מוזומנים להציע הצעות ואראה מה אני יכול לעשות. ועכשיו לבעיה: כאמור כפי שכתוב בכותרת בעת עליית המחשב עושה 5 צפצופים (די בטוח שהם נחשבים ארוכים, או לא מאד קצרים) ואז עושה ריסטרט (או אם תרצו מכבה את עצמו…
-
- 9 תגובות
- 11.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם , השאלה מופנית למבינים בתחום בלבד. בעקבות יציאת הסוקט החדש בקרוב 1700 ברצוני לשדרג ולמכור את החומרה שיש ברשותי היום רציתי לדעת כמה אוכל לקבל על כל חלק , והמטרה למכור הכל ביחד. מעבד - I7 8700K יש לציין כי המעבד לא עבר OC לוח - gigabyte arous z370 ultra gaming קירור למעבד - giabyte ATC800 זיכרונות - corsair ddr4 2*8 3000 שחורים עם תאורה לבנה מהבהבת ( יש שמועה כי הלוחות עם הסוקט החדש יתמכו ב DDR4 אז הזיכרונות בסימן שאלה) מארז - coller master haf-x full tower (אפשרי להוסיף אותו , המערכת לא מורכבת על המארז הזה) תודה רבה לעונים.
-
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
- 3 followers
-
-
ניסיתי כלצמיני דברים וסריקות ומה שראיתי במסך הזה (מסומן בחץ) מעלה לי חשד שאולי זו הסיבה. אם כן, מה המשמעות ואיך פותרים את זה? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן, יש לי דוקינג סטיישן Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 שמאפשר לחבר למחשב 2 מסכים, ואם מחשב של לנובו היא עובדת מעולה. כשאני מנסה לחבר את המחשב Dell inspirion 5490 המסכים נשארים שחורים אבל שאר הרכיבים שמחוברים לדוקינג עוברים (כמו מקלדת עכבר, אינטרנט קווי וכו'). לעיתים נדירות המסכים כן עובדים אבל בפעם הבאה שאני מחבר הם שוב לא. ניסיתי לעדכן דרייברים למחשב, לדוקינג, לכרטיס מסך ולא עזר, עוד רעיונות? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
כשאני נכנסת לגוגל כרום המסך מתחיל לרצד לי בלי סוף, ובשום תוכנה אחרת זה לא קורה, סרקתי את המחשב מפני וירוסים ולא נמצא שום דבר, אשמח לעזרה, אם משהוא מכיר את התופעה ואם לא לאן אפשר לפנות ולקבל עזרה
-
- 9 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום, הדיסק קשיח שלי ככל הנראה נהרס, ורציתי להשקיע כבר ב SSD חדש, בערך 250GB. חשבתי על Crucial BX500 או MX500. https://m.newegg.com/global/il-en/product/20-156-187?ignorebbr=1 עדיף להשקיע בMX500 או שהמחיר עכשיו (170 שקלים) על BX500 עדיף? אם יש גם הצעה אחרת אשמח לשמוע.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייח משנת משנת 2-12-13 , בו מותקן לוח אם GIGABYTE GA-H77-D3H לפי הסריקה שלי ב CPU-Z , שמתי לב שלוח אם כזה תומך ב PCIe3 שנותן מהירות הרבה יותר גבוהה מאשר SATA III, השאלה האם מחשב כזה ( עם מעבד i7-3770 וזיכרון 8GB -800MB) יכול לנצל את היתרונות של כונן SSD כזה ? כי הוא יקר יותר . תודה, מוחמד mb_manual_ga-z77(h77)-d3h(-mvp)_e.pdf
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ישלי מחשב נייד לנובו 530s בזמן האחרון מלא ניתוקים פתאומיים בויפי, אני גולש ופתאום לא עובד, זה רק במחשב הנייד כי שאני גולש מהפלאפון על הויפי זה עובד חלק, בדקתי ואין לי עדכון גרסא לדרייבר של הרשת, מה עושים? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב במפרט הבא והילדים שלי רוצים לשחק משחקים כמו פורטנייט GTA ,Disney Adventures ואחרים שדורשים קצת כוח האם ניתן לשדרג את הnחשב הקיים או לחליף ? תקציב יכול להיות עד 2000 ש"ח לנושא Processor Intel Core i3 6100 clocked at 3.70 GHz Processor frequency measure (core0): 3.70 GHz Number of cores: 2 physical, 4 logical Processor socket: Socket 1151 LGA CPU Temperature (core 0): 59 °C Motherboard Gigabyte Technology Co., Ltd. H110M-S2PV DDR3-CF x.x Serial number (motherboard): To be filled by O.E.M. SKU Number: To …
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן אנשים טובים, אתמול הדלקתי את המחשב ופתאום אני גיליתי שאין לי קול. הסימן של הרמקול בצד עם איקס אדום וכשאני מסמן אותו עם העכבר רשום לי "לא מותקן התקן פלט שמע" וכשאני לוחץ עליו נפתח לי הפותר בעיות שלא פותר שום דבר. ניסיתי כל דבר אפשרי. נכנסתי למנהל התקנים, עדכנתי דרייברים, הסרתי, התקנתי מחדש, הורדתי מהאתר של היצרן דרייברים, עשיתי חיפוש שינויים במנהל התקנים כדי שזה יתקין מחדש.. וכלום, שום דבר לא עוזר לי. **מה שכן בהתקנת הדרייבר הייתה הפעלה מחדש ביוזמת ההתקנה, לאחר שהופעל המחשב מחדש הרמקולים כן עבדו, אך כאשר ההתקנה המשיכה והסתיימה - שוב זה חזר למצב הקודם של איקס אדום.** המחשב הוא מחשב נייד DELL G5 5587 אשמח מאוד לעזרה ממישהו שאולי זה…
-
- 9 תגובות
- 15.5k צפיות
-
-
אחרי שנים של עבודה עם NOD 32, חברה הסבה את תשומת ליבי לקיומו של ה- windows defender. כעת תוקף הרשיון שלי פג ואני מתלבטת האם לחדשו או להסתפק ב- windows defender. אשמח לשמוע מה אתם ממליצים. איך אני יכולה לבדוק שה-defender אכן עובד כמו שצריך? תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד ישן שמצאתי קצת ישן של windows 7 החלטתי לשדרג אותו windows 10 חיברתי את הUSB של WINDOWS כשהגעתי לשלב של המחיצות עשיתי לכולם מחק כלומר חיברתי את כולם ונשאר לי רק מחיצה אחת הוא עשה לי שהיא אפשר להתקין מהסיבה הזאת הפעלתי את המחשב מחדש וזה עשה לי הודעה כזאת מה אפשר לעשות?
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן, רכשתי לא מזמן מחשב LENOVO והתקנתי מערכת הפעלה מסוג WIN10. הכל עובד מעולה למעט חיבור HDMI שלא מתחבר לטלוויזיה (כמובן שבוצעו כלל הריסטים, רזולוציה ובדיקות). מ-LENOVO נאמר שצריך לעדכן את ה-BIOS אך כשאני מנסה דרך האתר שלהם קופצת לי הודעת שגיאה בנושא המחיצות. האם מישהו נתקל בזה? יכול להיפתר בלי לפרמט את המחשב? ואם כן - כיצד. תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 4.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, עקב כל מני העתקות כוננים ופרטישנים ריקים של AOMEI ניסיתי למחוק פרטישן קטן ולאחד אותו עם מערכת ההפעלה. התוצאה לא טובה (מצורף תצלום מסך מAOMEI - התקן נייד וכן מסך שחור בעלייה). יש למישהו רעיון שלא כולל לפרמט הכל? ממש לא בא לי תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
האם זה בסדר? שדרגתי את המעבד שלי, החזרתי את קירור הסטוק והפעלתי עליו לחץ אז הקליפסים שלו נשברו חלקם.. אז הוא לא ממוקם הכי טוב אבל המחשב מאוד שקט והטמפ' תקינה, בערך 35 מעלות.. אך משום מה המחשב איטי בצורה מוזרה.. למה זה? כדאי בכל זאת קירור חדש?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקיי אז ככה, יש לי 2 בעיות, 1. אחרי פירמוט המחשב, והתקנת ווינדוס 10, כאשר אני עושה ריסט ומנסה להיכנס לbios המקלדת לא מגיבה לי בזמן העלה של המחשב. רק אחרי שהווינדןס עולה היא מגיבה. מקלדת מחוברת ביו אס בי rgb של חברת corsair מה הפיתרון? 2. אחרי הפירמוט, לא מוצא את אחד הכונני ssd שלי, ניסיתי גם דרך disc manager ולא מופיע שם
-
- 9 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
הפרסומות ביוטיוב של פרטנר "קצת" מתסכלות ואחת האפשרויות היחידות שמצאתי היא להתקין תוכנה על המחשב (pi-hole), איתה ניתן לחסום פרסומות עבור כל הרשת. במסגרת המדריך ( https://www.andrewdenty.com/blog/2020/01/25/installing-pi-hole-on-windows-10.html שלב 5) יש בקשה לשנות את האייפי לאייפי סטטי ורציתי לדעת מה החסרונות של מהלך שכזה? תודה רבה ושבוע טוב!
-
- 9 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
הערב הפעלתי את המחשב ואחד הכוננים לא מזוהה,ניסיתי במנהל הדיסקים לבצע סריקה מחדש ,ועדיין נשאר אותו מצב,כונן שבשימוש ויש בו חומרים.יחסית כונן חדש(פחות משנה), אשמח לעזרתכם.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כונן קשיח PATRIOT BRUST 120GB - ACHI ________________________________________ עשיתי בדיקה לכונן SSD ויש מלא נפילות בכתיבה וב HDD TUNE BRUST RATE אפילו בכונן המכני ה BRUST RATE מראה ביצועים גבוהים יותר
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, בימים האחרונים המחשב עושה ריסטרט כמעט בכל פעם שאני משחק (POE (Path of Exile ללא התראה או מסך כחול, פשוט נכבה ומתחיל מחדש, הרצתי ברקע Speccy על מנת לבדוק טמפ' בזמן משחק והכרטיס הגרפי לא עובר את ה76 מעלות (GTX 1080), בנוסף הרצתי גם 3DMARK על מנת לבדוק אם עומס על המעבד או הכרטיס הגרפי הם הבעיה והמבחן עבר ללא בעיות. מישהו יכול לעזור כאן? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה, ברשותי מחשב נייד של חברת HP דגם Omen 15-ax200nj. לאחר רכישה של מודם ראוטר של TP-Link דגם Archer VR600, אני נתקל בבעיות התחברות לאינטרנט. לאחר כיבוי והדלקה או הפעלה מחדש של המחשב, אני נתקל בבעיה להכנס לאתרי אינטרנט, למשחקי רשת ולמעשה כל דבר הקשור לאינטרנט כלל לא עובד. רק לאחר הפיכת כרטיס הרשת ללא זמין ואח"כ לזמין, הוצאת כבל הרשת מהמחשב ולפעמים גם הפעלה מחדש של המחשב אני מצליח לגלוש. חשוב לי לציין שהכל תקין במחשבים אחרים שגולשים גם עם wifi וגם עם חיבור כבל ישיר. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-