עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. רציתי לשדרג את הזיכרון במחשב מ-4 ל-8. קניתי סטיק קינגסטון 1600 של 4GB, אני מצליח לזהות אותו ב-BIOS אבל יחד עם שני הסטיקים הנוספים 2+2 הוינדוס עצמו לא עולה. נתקע בלוגו של Windows Loading הזיכרון הקיים הוא 2 סטיקים של 2GB 1333. ב-BIOS הוא מאפשר לראות שיש סה"כ 8GB. כמו כן, אם אני שם את הסטיק 4GB החדש לבד המחשב לא עולה ונכנס ללופ של ריסטרט (מוזר). מחיפוש הבנתי שאולי צריך להעלות את המתח לזיכרון. הלוח אם - GA-P55A-UD4P זיכרון חדש 4GB - KVR16N11S8/4 אני קצת חושש לעשות עדכון ל-BIOS, כי מצד אחד הוא מזהה אותו ב-BIOS יחד עם הסטיקים האחרים אז למה כן לעדכן. האם לבקש החלפה לסטיק של 1333? למרות שהלוח אם תומך ב1600 ומעלה אפילו. האם זה בעייתי שזה 3 סטיקים? לא אכפת לי מ-dual channel. קרא…

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. Started by lidorx7,

אהלן חברים, יש לי בעיה מוזרה בכניסה ויציאה ממשחקים. כשאני נכנס ל BF3 עם הרזולוציה הרגילה בDESKTOP 1280X800 המסך נהיה כחול וכותב No signal , אך אני שומע את המשחק רץ, לחיצה על ALT+F4 מחזירה אותי לדסקטופ , גיליתי שכאשר אני משנה רזולוצית דסקטופ לNATIVE זה עובד והמשחק רץ. או לחילופין אם אני מעלה את המשחק כחלון ( ALT+ENTER) יש לציין שאני יכול להריץ רזולוציות גבוהות כמו 1900 + אבל קורה שאני שם רזולוציות נמוכות ממנה ושוב הבעיה חוזרת..המשחק נעצר ,מסך כחול NO SIGNAL הדבר קורה ברזולוציות מסויימות.. קורה גם ב far cry 3 וב FSX , המשחק פועל ואז כשאני יוצא לדסקטופ אני שוב מקבל את המסך ואז חייב לעשות RESTART למחשב דרך הכפתור. הבעיה ביציאה יותר מטרידה אותי.. פירוט מחשב: I5 GTX660 OC מחוב…

• 9 תגובות
    • 893 צפיות
  3. Started by hike101,

שלום. יש לי תוכנה שמנטרת ומתריאה על טמפרטורת ה CPU , סיבובי מאוורר, מתח וכדומה. הטמפרטורה "הרגילה" , כשהמחשב נמצא במצב רגיל, מגיעה ל40 עד 45 מעלות. לעתים כשאני מריץ משחק מסויים (far cry, thief3 ) , הטמפרטורה עולה ל 60 עד 63 מעלות והתראת הטמפרטורה מצפצפת ומאלצת אותי להפסיק לשחק מחשש להתחממות יתר. יש לי מאוורר אחד כעת במחשב וחשבתי להוסיף עוד אחד אך נאמר לי ש60 עד 65 מעלות זה נורמלי לפעמים. האם זה נכון? האם אני צריך עוד מאוורר? אנא הציצו במפרט המחשב בשביל פרטים נוספים על המערכת שלי. תודה

• 9 תגובות
    • 22.9k צפיות
  4. Started by khzkhz,

יש לי מחשב פנטיום 4 1.7 ג'יגהרץ.. לא שזה ממש משנה הכרטיס קול שלי הוא AC97 מובנה על הלוח... לפני כמה זמן נתקע לי המחשב משום מה, אז נתתי לו ריסט ומאז כשאני מפעיל אותו, אני לא יכול לכוון נורמלי את הווליום מ-ה- SYSTRAY.. שיש אייקון אפור כזה. כשאני מזיז את הסמן ומשחרר את הפס הזה של הכיוונון יש כמו רעש מוזר מהמחשב עצמו ולא ה "דינג" הזה שהרמקולים מוציאים. ואני חושב שזה גורם לבעיה של התקעות לפעמים.. אני לא בטוח.. התקנתי מחדש את הדרייבר של הכרטיס קול מהדיסק שקיבלתי עם המחשב, אבל הבעיה נמשכת. אם מישהו יכול לעזור אני מודה לו.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by oz25,

היי ושבת שלום כל פעם שאני פותח דפדפן של אינטרנט אקספלורר מופיעה הודעה שגיאה ש-"Internet explorer הפסיק לפעול". איך אני מתקן את הבעיה הזאת ?

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by RayZ,

בקצרה - יש לי 2 מחשבים. האחד, מעבד AMD Athlon 64 3000+ (אתם יכולים לראות אותו בצד, במפרט), שמתנהג כמו מחשב ישן, מקרטע במשחקים בצורה חמורה, מוציא בסופר-פאי 60 טיימינג-זמן, מקבל תוצאות מדאיגות בבנצ'מארקים וכו'. הכרטיס מסך שם הוחלף פעמיים, ויש שם בעיות צבע.. בקשר לבעיות הצבע, אפשר לקרוא אותם בת'רד הבא שפתחתי לפני שבועיים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=153096.0 עכשיו, יש לי עוד מחשב. Celeron D 2.8GHZ, לוח GIGABYTE עם צ'יפ SIS תומך SATA, זיכרון 256MB, כרטיס מסך GF4 והארדיסק של WD. בקיצור, שם אותם הבעיות.. מקרטע בצורה הכי חמורה במשחקים (אתם לא תאמינו באיזה משחקים, אפילו במשחקי מחשב דו-מימדיים משנת 1999-1997, גם מחשב ה AMD ד"א) ש GF4 אמור להריץ די יפה. המחשב עצמ…

• 9 תגובות
    • 858 צפיות
  7. אהלן, זקוק לעזרת המומחים: במחשב פנטיום D עם לוח ECS P4-M800-M7 הספק התחיל לעשות בעיות (ריסטרטים לא רצוניים). החלפתי ספק ועם ההדלקה הראשונה המסך נתקע על הפוסט וראו מעין קווים ירוקים כאלה על גבי המסך. כיביתי מיד וכשניסיתי להדליק שוב, המחשב כאילו נדלק אבל אין כלום על המסך. המאווררים מסתובבים, שומעים את ההרדיסק אבל אין תצוגה. ניסיתי עם כרטיס מסך חיצוני במקום המובנה, ועם מסך אחר - וכלום. ניסיתי להוציא את כל החלקים ולהפעיל רק עם החיבור ללוח ולמעבד - וכלום. בשום מצב אין תצוגה ואפילו לא צפצופים מהספיקר. למישהו יש מושג מה לעזאזל קרה פה?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. כשאני משחק WarCraft III לעתים קרובות המשחק נתקע קצת... אמרו לי שרוב הסיכויים שזה בגלל הזיכרון ושכדאי לי להוסיף עוד (יש לי 512 - להוסיף עוד 512) כשפתחתי את Task Manager כשהמשחק נתקע ראיתי שה Commit Charge לא עולה 400K השאלה שלי - אם Commit charge זה מה שאני חושב שזה (זיכרון?) אז הבעייה היא לא עם הזיכרון אלא עם הכרטיס מסך (יש לי nVIDIA GeForce FX 5200 - 128 מגה) מה דעתכם? כתבתי את ההודעה הזו פה בהנחה ש Commit Charge זה זיכרון וזה אומר שאני צודק בהנחה שהבעייה היא לא עם הזיכרון (או שלא? אני לא מבין בזה הרבה) אז מה להחליף? כרטיס מסך או זיכרון? אמרו לי שיש בעייה עם הספק... צריך להחליף ספק ובשביל זה צריך להחליף מארז... המפרט: Computer: Operating System Micro…

• 9 תגובות
    • 701 צפיות
  9. שלום ניסיתי לחבר כרטיס TV פשוט לסלוט PCI. הכרטיס מזוהה בdevice manager אבל עם עיגול צהוב שבתוכו סימן קריאה. אם אני לוחץ עליו בdevice manager רשומה לי ההודעה: This device cannot start (code 10) התוכנה של הכרטיס לא מזהה אותו בכלל. החלפתי סלוט ושם הכרטיס עובד מצוין. ניסיתי לנקות אבק עם לחץ אוויר ולהכניס את הכרטיס שוב לסלוט הראשון אבל שם זה לא עובד בכל זאת. הבעיה היא שאם אני שם את הכרטיס בסלוט השני אז הוא חונק את הכרטיס מסך, ולכן אני לא מתכוון להשתמש בו בסלוט הזה. האם ניתן לעשות משהו בעניין? הערות: הכרטיס המסוים הזה מניסיוני עושה בעיות עם סלוטים במחשבים שונים. הסלוט שבו הכרטיס לא עובד, היה בשימוש כשנה וחצי בלי בעיות עם כרטיס אחר שאותו הוצאתי לפני כמה חודשים בגלל שלא הייתי צרי…

• 9 תגובות
    • 990 צפיות
  10. Started by idoleff,

שלום, מזה 3 ימים כל פעם שאני חוזר מהעבודה, וכשאני מנסה להזיז את העכבר על מנת "להעיר" את המחשב, אני רואה תמונה לפחות משנייה, ומייד לאחריה מסך שחור. כשאני מכבה את המחשב ומנסה להדליק, קורה אותו דבר, רק עם תמונת הביוס. רואה אותה למספר רגעים, ומייד לאחר מכן מסך שחור קבוע. חשוב לציין שאחרי כמה הדלקות (4-5) המחשב נדלק כרגיל ועובד בצורה חלקה. למישהו יש רעיונות מה יכולה להיות הבעיה? המון תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by MK007,

יש לי 2 מחשבים שהם ברשת כשאני מעביר קבצים מהמחשב הראשון לשני ברשת(לא אלחוטית) מערכת ההפעלה קורסת ומופיע לי מסך כחול מה הסיבה לכך?

12. Started by Burkey,

שלום, רציתי להתייעץ אתכם לגבי תקלה שיש לי. מדובר על מחשב בן 3 בערך, עם לוח אם עם צ'יפסט 945 ומעבד Pentium D. מערכת ההפעלה היא חלונות XP. בכל פעם שמדליקים את המחשב, צריך לבחור איך להתחיל את חלונות, safe mode או התצורה האחרונה שעבדה, ... (כי הוא לא נכבה כמו שצריך, אז הוא שואל כל פעם). אם בוחרים safe mode, הוא נתקע. אם בוחרים להעולת את חלונות רגיל, הוא עושה לעצמו ריסטרט מיד עם הגעתו למסך השחור עם הלוגו של חלונות. החלפתי את ההארד דיסק לדיסק של מחשב אחר, שאני יודע בוודאות שעובד (כלומר שההתקנה של חלונות תקינה), והמחשב עושה ריסטרט פחות או יותר באותו שלב, כלומר עם הגעת המסך השחור עם הלוגו של חלונות. איזה רכיב אינו תקין ? האם ההימור שלי כי מדובר בלוח האם נכון ? אופציה נוספת היא הז…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. כמה צריך להגדיר בזיכרון הווירטואלי ???

• 9 תגובות
    • 727 צפיות
  14. שלום לכולם רכשתי אתמול מחשב נייד חדש Y700 LENOVO אחרי שהתקנתי את כל הדרייברים עדיין אין לי WIFI וגם במנהל התקנים לא מופיע לי בכלל האדפטר של הWIFI אני ממש חייב עזרה כבר דברתי פעמיים עם השרות לקוחות של לנובו שלחו לי דרייברים וזה עדיין לא עוזר, וגם התקשרתי פעם שנייה ועשיתי שיחזור הגדרות יצרן, ועדיין לא פתר את הבעיה . המחשב עדיין לא מזהה את האדפטר של הWIFI עכשיו אני ראיתי בפורומים וביוטוב שזאת בעיה נפוצה בוינדוס 10 ממש אשמח לעזרה תודה אני כבר משתגע. (וכן אני מחובר כרגע על כבל למחשב, ואני מעדיף לפתור את הבעיה בעצמי כי לשלוח אליהם זה סיפור ולוקח זמן והאמת שהכל עובד מצויין , זאת הבעיה היחידה ) תודה מראש

• 9 תגובות
    • 4.4k צפיות
  15. Started by mdmdmd,

שלום לפני יומיים אחי ניסה להתקין איזה דרייבר לא טוב על המחשב, דרייבר שנראה לי של Intel Desktop אבל של הגרסה הלא נכונה או משהו..בכל מקרה מאז המחשב הראה בטעינת ווינדואוס שגיאה C:\...\system32\pci.sys is corrupted or missing... כן אני יודע צריך דיסק של ווינדואוס(XP) כדי לתקן את הבעיה הזאת אבל הבעיה שהבנתי את זה רק אחרי שפירקתי את המחשב כמו מטומטם בנסיוני לתקן אותו סיפרתי את כל זה בתור רקע כי אולי זה קשור לבעיה האמיתית שיש לי כרגע. עכשיו אני מקליד מהמחשב של אח שלי אבל הוא לא אוהב שמתעסקים לו במחשב ואני חייב ת'מחשב שלי דחוף!!!! בכל מקרה פירקתי את המחשב ומאז כל פעם שאני מפעיל אותו הוא עושה שלושה צפצופים באותו אורך ורק אז מופעל אבל המסך לא עובד!! אמרו לי אנשים בבטחון רב שזה או …

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by cupidil,

הי, מחשב נייד עם ווינדוס 10 (לא באחריות). לא היו עדכוני תוכנה לאחרונה. המסך התחיל להבהב. כשמנתקים את המטען - המסך נכבה והמחשב ממשיך לעבוד מסך חיצוני שמחברים ללפטופ - עובד תקין. יש למישהו רעיון מה הבעיה ואיך לתקן? תודה

17. Started by orenmj23,

שלום לכולם, ברשותי דיסק און קיי בנפח 512 מגה (התקן USB), קרתה תקלה והמכשיר היה במכנסיים בשעה שהם היו במייבש הכביסה. לאחר מכן הוא עבד חלק ללא בעיות (עבר בין תיקיות, הציג מידע, פתח קבצים). אבל כעת הוא לא עובד בכלל ונותן הודעת שגיאה: PLEASE INSERT DISC INTO DRIVE F שמכניסים את הדיסק הוא מזהה שיש דיסק ומציג אותו במחשב האישי אבל לא נותן לגשת לתכנים שבו וזה כבר נבדק בשלושה מחשבים שונים ובשתי מערכות הפעלה שונות, האם יש דרך לגרום לו לעבוד שוב על מנת שיהיה ניתן להוציא את המידע או שכדאי לפרמט ישר בתקווה שזה מה שיחזיר אותו לפעילות? בנוסף אני רואה שהוא לא מזהה את הקיבולת של ההתקן (0 BYTES) והמצב של ההתקן הוא BUSY. תודה רבה ושבוע טוב.

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by hadarK,

היי, יש לי לפטופ קורס אחרי שימוש קל לדוגמה אם אני יראה סרטון ביוטיוב שאורכו כ-5 על 720P המחשב יקרוס לפני שאני יספיק לגמור לראות את הסרטון. מקווה שתעזרו

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. רכשתי ימהה 2100 סקזי,הבעייה היא כאשר הדיסק נטען בהתחלה או כאשר הצורב עובד על מהירות גבוהה,נשמעים רעשים נוראים כמו של טרקטור. לפעמים נדמה כאילו הצורב מתכונן להמראה ולעוף עם המארז השאלה שלי האם זה טבעי? יש לציין שבמהירות נמוכה כפול 8 או כפול 4 הכל בסדר ורק בהטענת הדיסק נשמעים הרעשים. מה עושים? ???

• 9 תגובות
    • 3.7k צפיות
  20. Started by AmitDanan,

אז ככה פירמטתי היום את המחשב הכל עבד יפה. לאחר הפירמוט ניקיתי אבק והוצאתי את הכרטיס מסך ונקיתי אותו החזרתי הכל למקום לפני כשבוע קניתי ארדיסק 2TB החלטתי להרכיב אותו למחשב לאחר ההרכבה חיברתי את המחשב לחשמל המחשב משמיע קול כאילו הוא עולה ונכבה בלופ, בין לופ ללופ משהו כמו 15-20 שניות. המסך מהבהב כמו בסטנד ביי כלומר הוא לא מגיב החזרתי הכל לקדמותו פירקתי את ההרדיסק החזרתי הכל למצב הקודם לא הישתנה שום דבר. מה יכולה להיות הבעיה? כל עצה תתקבל בברכה.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by gal_il50,

הדלקתי את המחשב שלי לאחר לסידרתי כבלים והווינדוס לא עלה אז שמתי לב שלא חיברתי את הכבל שמגיע מהספק אז חיברתי אותו והמחשב נכבה ועכשיו הוא לא נדלק לי אלא אם כן אני מנתק את הכבל מהספק(הכבל השני IDE מחובר ולא משפיע). מה עושים? יכוללהיות שהרסתי את ההארד דיסק? אסור לחבר כשהמחשב דולק?

• 9 תגובות
    • 989 צפיות
  22. הי נשבר לי כפתור ה-POWER במארז, האם ניתן לחבר את כפתור ה-RESET ללוח האם למיקום של ה-POWER, כך שישמש להדלקת המחשב? האם זה עלול לגרום נזק ללוח, או שלא אמורה להיות בעיה? תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by qpalzm,

אחרי שעדכנתי ל-SP2 שמתי לב שהדפדפן מאפשר להתקין תוכנה בשם activeX. ניסיתי להתקין את התוכנה וברגע שלחצתי OK קיבלתי ריסטארט לפנים, כאילו מישהו לחץ על RESET. המחשב עלה מחדש, התחברתי לאינטרנט, ניסיתי שוב להתקין את activeX - ושוב חטפתי ריסטארט! הערה: הפיירוול עובד והאנטי-וירוס מעודכן. מישהו יכול להסביר את הבעיה?

• 9 תגובות
    • 786 צפיות
  24. Started by parlux,

יש לי בעיה במחשב. למשל היום התקנתי Far Cry 2 ועשיתי הכל על מדיום וניסיתי גם על הכי נמוך ויש לי תקיעות. נפילת FPS משו כזה. עשיתי הרבה פעמים פירמוט למשחב לא עזר מעדכן דרייברים גם לא עזר עידכנתי Bios לא עזר קניתי קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro עם גריז טרמי Arctic Cooling MX-2 וקניתי גם קירור קירור לכרטיס מסך Arctic Cooling Accelero Twin Turbo וגם הכרטיס מסך עם גריז טרמי Arctic Cooling MX-2 ויש לי מאוורר גדול בצד של המחשב 120MM עובד על חשמל ישיר מהשקע זה מאוורר של ארונות חשמל. אני יביא לכם את המיפרט של המחשב שלי אולי תידעו מה הבעיה הינה מיפרט של המחשב שלי בידיוק! לוח אם: ASUS P5GC-MX/1333 מעבד: Intel Pentium 4 540 (3.2Ghz) 800MHz Socket LGA 775 Processor Review …

• 9 תגובות
    • 928 צפיות
  25. Started by alfus73,

שלום. ברשותי מחשב P4, 3 Ghz, 512 זכרון פנימי, כרטיס מסך 6600Gt. אתמול, תוך כדי שימוש במחשב המחשב לפתע כבה. שהפעלתי אותו מחדש, הוא נדלק למשך 10 שניות (נורית המחשב נדלקה בצבע אדום), המסך עדין לא נדלק, ונכבה אוטומטית.ושוב, הפעלתי אותו, הוא נדלק למשך 10 שניות ונכבה. ככה כמה פעמים. לאחר 10 דקות, הפעלתי אותו שוב. לאחר 15 שניות קבלתי את ההודעה הבאה: over clocking failed. please enter setup to re configure your system. F1-to run setup F2- to load default value. בחרתי F2. המחשב אתחל את עצמו, לאחר 15 שניות הפעיל את המסך והעלה את מערכת ההפעלה (Xp-2). זמן טעינת Windows מהירה כפי שהייתה קודם. נכון לרגעים אלה, המחשב נכבה באופן אוטומטי לאחר X דקות של שימוש. ואין לי מושג למה. אבהיר כי לא…

• 9 תגובות
    • 994 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.