תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם הדיסק הקשיח החיצוני שלי מתוצרת WESTERN DIGITAL... ברגע שאני מחבר אותו המחשב מקפיץ הודעה "טעינת המתקין עבור Volume לא הצליחה. פנה לספק החומרה לקבלת סיוע" מיד אחרי זה קופצת הודעה גם שהמחשב זיהה חומרה חדשה.. ואז שהחומרה החדשה מותקנת ומוכנה לשימוש אם כי יש בעיה... המחשב לא באמת מציג את הדיסק הקשיח החיצוני ב"מחשב שלי" ולא בשום מקום אחר ולכן לא ניתן לעשות בו שימוש.. אני חייב דחוף תשובה לבעיה! תודה לעוזריםםם ! אגב שלחתי הודעה גם ב"אמצעי איחסון" כי לא ידעתי לאיזה חלק מהפורום ההודעה משתייכת, זאת אומרת שאין בכוונתי לעשות פה ספאם.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי הרד דיסק עם מערכת הפעלה עליו הגודל הכללי שלו הוא 100 ג'יגה (זה PARTITION לא הרדיסק שלם). אנ בודק באפשרויות והוא אומר לי שהנפח שבשימוש הוא 96 ג'יגה מתוך 97. עכשיו אני נכנס לדיסק מאפשר לראות את כל הקבצים הנסתרים ואת קבצי המערכת הנסתרים , מסמן את הכל וסך הכל הוא מראה לי שיש לי 64 ג'יגה בשימוש. עשיתי בדיקת דיסק של WINDOWS וזה לא השתנה. עשיתי ניקוי ואמרתי לו שינקה גם את הRRECOVEY שלו פרט לנקודה האחרונה-גם לא עזר אני באמת לא יודע כבר מה לעשות ואני ממש לא רוצה לפרמט את הדיסק מכיוון שזה הרדיסק עם מערכת הפעלה. ??? תודה לכל העוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב כל הזמן נתקע זאת אומרת קופא ושום דבר לא עוזר מלבד ריסטרט רציתי לשאול איך אני יכול לאתר שריטה בדיסק הקשיח? ז"א איך אני יכול לדעת אם הוא נשרט??
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש לי בעית זיהוי של גודל הדיסק קשיח ( זה לא קשור לכמה גיגבייט שנעלמים לטובת SYSTEM RESTORE). הרצתי בדיקות ע"י EVEREST וקיבלתי תוצאה שגודל הדיסק קשיח הוא 149 גיגבייט, ולמעשה הכונן אמור להיות 160 גיגבייט. הכונן הוא WD 1600JD SATA. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי הארדיסק חדש ! (בערך שבוע ) קיצר העתקתי עליו איזה 20 ג'גה ואחרי שעשיתי ריסט הוא לא נותן לי גישה אליו ?! ההרדיס מחובר בתור CS והוא המישני ... מישהו יכול להגיד לי מה הקטע שלו ?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
יש לי שתי דיסקים קשיחים עם 80G כל אחד עשיתי ריסטרת למחשב ופיתאום כונן אחד נעלם (זה שלא מותקן עליו הוינדוס) כיביתי את המחשב הוצאתי את הדיסקים הקשיחים ואז הפעלתי את המחשב כיביתי הכנסתי את הדיסקים הקשיחים הדלקתי ואז הכל עבד מה קורה פה?
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
הפעלתי בטעות את ה S.M.A.R.T בביוס והחשב הדיסק קשיח לא עובד גם אחרי שכיבתי את זה מה עושים???
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום ! אז ככה יש לי בעיה בהרדיסק שלי ! כל פעם שאני מחבר חומרה (הרדיסק אחר ,כרטיס מסך...) ואחרי זה מדליק תמחשב אז ההרדיס המשני עושה מין רעש כזה מציק "קכ קכ" יעני שהוא נכבה ... מה זה החרא הזה ?? ואחרי איזה 50 פעם המחשב עולה ועוד משהו אם אני קונה הרדיסק חדש אם חיבור seta 2 או מה שזה לא יהיה יש מצב שיהיה 3 הרדיסקים על המחשב ?
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
צהריים טובים , יש לי חשד שבמחשב הנייח שלי יש בעיה בהארד דיסק אבל העניין הוא שניתקתי דיסק קשיח ממחשב אחר שעבד כמו שצריך וחיברתי אותו למחשב שלי אבל הוא לא עובד הוא מגיע לבוט הוינדוס והמחשב מפעיל את עצמו מחדש וזה קרה עם שני הארד דיסקים שבטוח עובדים ולא תקולים ... מה יכולה להיות הבעיה ?? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה בדיסק קשיח של חברת Seagate, כשהוא מחובר למחשב אחרי כמה זמן המחשב מתחיל להתקע. יש עליו אחריות אבל הבעיה שקניתי אותו במרדנית שפשטו רגל, אני לא יודע מה לעשות.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, נפל בחלקי לטפל במחשב עם בעיות ריסטארטים שנבעו אחרי הפסקת חשמל. הבעיות הם שהמחשב נטען עד לשלב של הטעינת ווינדוס (XP), אחרי 3-4 בארים שמתמלאים הוא עושה ריסטארט ואז שוב נדלק וכך חוזר חלילה, ניסיתי להוציא זכרונות ולהפעיל אחד אחד וזה לא עבד, ניסיתי לפרמט ודיסק קשיח לא היה מוכן להתפרמט והראה לי שגיאת רגסטרי, לקחתי את ההארד דיסק למחשב אחר וחיברתי וגם ניסיתי לפרמט והבעיות עלו שוב, רק שהפעם הדיסק בכלל לא זוהה ולא הראה לי הודעה כל שהיא. האם הבעיה באמת נובעת מהארד דיסק תקול? או שיש עוד משהו שאני צריך לנסות? אני רוצה לדעת אם אני צריך לקנות הארד דיסק חדש.
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
מה עושים? (אתחול לא בא בחשבון. יש חומר חשוב) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, התקנתי דיסק קשיח 3TB של סיגייט חדש בתוך מגירה נשלפת, במחשב שיש בו עוד 3 דיסקים פנימיים. לאחר כתיבה וגיבוי, העברתי את הדיסק למחשב אחר גם כן בתוך מגירה. להפתעתי המחשב לא יכל לקרוא את החומר בדיסק והציע לפרמט אותו. כשהחזרתי אותו לשרת שהיה בו לראשונה, גם שם לא היתה אפשרות קריאה ושוב המחשב הציע לפרמט. אני מבקש לציין שהתקלה חזרה מספר פעמים עם דיסקים אחרים באותו נפח. מעקכת ההפעלה היא win-7 ,usv
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
הבעיה קוראת בזמן כתיבה, אי אפשר פשוט לכתוב עליו כלום. כתוב גם משו כמו" כתיבה מושהית נכשלה" הדיסק הוא 500GB של סטיג'ט. מערכת הפעלה XP, הדיסק הוא לא הדיסק הראשי אלה דיסק נטול MICROSFT. חיפשתי מדריכים לתיקון ושום דבר לא עזר, כיביתי את האפשרות של הזיכרון מטמון וכמה פקודות ב regdit. עשיתי כמעט כל מה שהיה כתוב באתר של מיקרוסופט וכלום לא עבד. אשמח אם מישו יוכל לעזור :s05:
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק קשיח seagate freeagent go 320G שאני מחבר אותו למחשב הוא לא מופיע לי ב"מחשב שלי". נכנסתי למנהל התקנים רשום "התקן זה פועל כראוי." מה אני יכול לעשות? לא אכפת לי שהקבצים שבפנים ימחקו.. ניסיתי לחבר לכמה מחשבים אחרים וזה לא עובד..
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש בעיה בדיסק הקשיח במחשב הזה, וכנראה אין מנוס מלהחליף את החלק. זה מראה בהפעלה של המחשב 301 FALIURE. לפי בירור באינטרנט מדובר בסוף סיפור. תוכלו להמליץ לי על כוננים קשיחים מומלצים ומתאימים למחשב? המעבד שלו - AMD II P340 Dual Core. תודה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לכול באי הפורום! קניתי דיסק קשיח חדש והרצתי עליו התקנה חדשה של XP ואת הפירמוט וחלוקת המחיצות עשיתי דרך ההתקנה של הWIN ,העיניין הוא שההתקנה בנתה שני מחיצות אבל היא לא נתנה שם למחיצה השנייה(D) וכך נוצרו לי 100GB איפה שהם בתוך ה-C ואני צריך לחלץ אותם.-הדיסק הוא 250GB. בכלי ניהול של הדיסק החלונות הוא מראה לי את המאה ג'יגה הנוספים אבל אני לא יכול לגשת אליהם. ניסתי גם דרך FDISK וגם לא עובד משם. בקיצור אני צריך עזרה כאן. תודה מראש עיניין אחר(אולי זה לא הפורום הנכון)- לגבי זכרונות בדואל-צ'אנל, אפשר מחברות שונות?, ואני יכול רק מאותה מהירות, נכון?
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שאני מחבר את הדיסק למחשב ומפעיל אותו אני מקבל הודעה שאי אפשר לגשת אליו וצריך לפרמט. כאשר אני עושה CHKDSK הוא נתקע על 2 אחוז ולא זז. האם זה הסוף?
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום, יש לי בדיסק קשיח החיצוני שלי WD PASSPORT 250GB 2.5" יש לי בוא מלא דברים והכל עבד תמיד הייתי מנתק אותו שהייתי מסיים ועכשיו שהלכתי לבסיס שכחתי אותו מחובר אז הוא היה מחובר שבועיים ועכשיו שבאתי להכינס אליו זה פתוח לי הודעה קטנה "הדיסק בכונן I איננו מאותחל, האם ברצונך לאתחל אותו עכשיו?" איך זה קרה פתאום? יש לי שם הרבה דברים חשובים שאני צריך... יש סיכוי להציל אותו?? תודה
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
בעיה בדיסק קשיח חיצוני 1.5 טרה של סמסונג יש ברשותי דיסק קשיח חיצוני 1.5 טרה של סמסונג יש עליו כ 800 ג'יגה קבצים הדיסק חדש בן חודש כשה אני מחבר אותו אני מקבל הודעה עליך לאתחל את הדיסק בכונן בטרם תוכל להשתמש בו למרות שהוא מאותחל ויש עליו חומר האם יש אפשרות להציל את החומר תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי דיסק קשיח חיצוני של סמסונג, 320GB חיבור USB. כאשר אני מעתיק קבצים לדיסק הוא מתחיל להעתיק אותם במהירות של 10-20 מגה לשניה אבל אחרי כמה קבצים הוא יורד למהירות של פחות מ-1 מגה - למרות שיש יותר מ-100GB מקום פנוי. גם לאחר המתנה ארוכה (חשבתי אולי יש לו באפר בהתמלא), הוא ממשיך לעבוד במהירות איטית מאוד. ביצעתי פירמוט לכונן, אבל הבעיה חוזרת על עצמה. מערכת ההפעלה שלי היא XP. מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי היום דיסק קשיח חיצוני של WD, 320GM. בהתחלה חיברתי אותו, והעברתי תיקייה לתוכו, בזמן ההעברה מישהו בטעות הזיז את הדיסק ולשנייה הנורה בו כבתה ואז נדלקה בחזרה. מאז אני לא מצליח לגרום למחשב לקלוט אותו, כשאני מנסה לחבר אותו המחשב עושה מן בועה בפינה וכתוב בה התקן לא מוכר, אני עושה התקנה באופן אוטומטי, ולאחר ההתקנה אני מקבל את הבועה הזו: "אחד מהתקני ה-USB המחוברים למחשב זה פעל באופן בלתי תקין ו-WINDOWS אינו מזהה אותו. לקבל סיוע בפתרון בעיה זו לחץ על בועה זו". ואז כשאני לוחץ על הבועה מופיעה לי רשימה עם התקני ה-USB, ובאחד מהם רשום "התקן לא מוכר". נראה לי שקרה לי מה שתמיד חששתי שיכול לקרות אם לא עושים לדיסק-און-קי הסרה בטוחה. מה אפשא לעשות?
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
בימים האחרונים קרו לי מספר בעיות עם הדיסק הקשיח שלי... הדיסק: 250 ג'יגה של מקסטור... משום מה אחרי שהפעלתי מחדש את המחשב זה הסתדר עם הבדיקת דיסק... אתמול זה עוד פעם חזר...אני רוצה להגיד: יש לי שם הרבה חומר חשוב...פירמוט לא בא בחשבון... אלה השגיאות שהוא רושם לי... אני בא להיכנס לכונן וזה אומר לי את הדבר הבא: Q:\is not accessible. The disk structure is corrupted and anreadable. הפעלתי מחדש את המחשב זה התחיל לעשות את הcheck disk... ופתאום רשם לי את הדבר הבא: Corrupt mater file table. אני לא יודע מה לעשות, בכונן הזה יש לי דברים מאוד חשובים... מי יודע אולי מה לעשות או שקרה לו כזה דבר ואיך הוא פתר את זה... אני עובד עצות... תודה
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
תגידו לי אם זה בסדר ואם לא אז תעזרו לי לפתור את הבעיה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
מדובר במחשב נייד מסוג ACER עם וינדוס XP עם העלאת המחשב הוא רושם לי הודעה שעלי לגבות את החומר כי הדיסק קשיח עומד להתקלקל הוינדוס כל איזה חצי שעה נותן לי מסכים כחולים . אני מתלבט אם לקנות דיסק קשיח חדש ולהרכיב או שאפשר לתקן את הנוכחי ? בכל מקרה למחשב יש תוכנה מקורית של XP בפנים מה יקרה איתה אם אני יחליף דיסק כי אין לי את הדיסק האורגינלי יש רק אפשרות לRecovery תודה לעונים !
-
- 7 תגובות
- 671 צפיות
-