תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
-
המערכת i5-2500 8gb 1333mhz gtx460 768mb ספק 520 antec המשחק כ"כ כבד שהוא לא אמור לרוץ חלק? שמתי הגדרות הכי גבוהות כמו בכל משחק, והוא לא רץ חלק האמת גם כשהורדתי זה לא הסתדר. יש רעיונות? ד"א cod wm עובד חלק על הגדרות הכי גבוהות
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי P4 2.0 ו 256 זיכרון פנימי ו WIN 2K SP3 המחשב עולה לי לאט מדי כ 5-4 דקות. אין לי הרבה תוכניות מותכנות. הבעיות היחידות שיכולות לגרום לזה לדעתי הם הדיסק הקשיח - QUANTUM FIREBALL 6.4G - ישן וכרטיס מסך RIVA TNT 2 - גם ישן. מה דעתכם האם ההבדל הוא כזה גדול. אם אתם חושבים למה אתה לא מחליף אותם אתם צודקים אני מחליף אותם בשבוע הבא רק רציתי לדעת אם זה כל הבעיה שלי או שיש לעשות או לבדוק דבר נוסף - לדוגמא בביוס.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מלפני 3 ימים החלפתי במעבדה את הראם שלי ולאחר מכן כשחזרתי הביתה הפעלתי את המחשב ואז במחשב שלי לא נמצאו כל הסידירומים שלי כולל הוירטואלי שהתוכנה VIRTUALCD עושה לי. נכנסתי למנהל ההתקנים והוא הראה לי התנגשות בכל דבר שקשור בסידירומים כולל הSCSI. העברתי את הראם לסלוט אחר וזהב עדיין לא פועל ובדקתי את כל החיבורים במחשב, ניסיתי להיכנס לSafe Mode וגם שם יש התנגשות והוא כותב לי קוד 41. יש לי מחשב: P3 800MHZ, TNT 2, 128 SDRAM,MOTHERBOARD PC PARTNER,WINDOWS XP PRO מי שיצליח גאון! :AR15:
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הכפתור שמפעיל את האינטרנט האלחוטי במחשב הנייד התקלקל . האם יש דרך חלופית להפעיל את האינטרנט האלחוטי ללא שימוש הכפתור במחשב הנייד ? . תודה רבה .
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מישהוא יודע אולי איך לסדר את הבעיה ? תודה
-
- 9 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי את המשחק מאפיה ב-3 דיסקים והסי די לא מצליח להתקין אותו אז העתקתי אותם למחשב ואת זה הוא הצליח עכשיו אני רוצה להפוך כל דיסק לקובץ אחד של bin כדי להתקין אותו מהמחשב בכונן וירטואלי... איך אני עושה את זה??? (המשחק עובד טוב מהדיסקים האלה היה לי אותו במחשב הישן)
-
- 9 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי מלא מסכים כחולים והנה הפירוט של האחרונים... מקווה שתוכלו לעזור לי oading User Symbols Loading unloaded module list .......... ******************************************************************************* * * * Bugcheck Analysis * * * ******************************************************************************* Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 4E, {99, 2283d3, 7, 0} Probably caused by : memory_corruption ( nt!MiDeletePte+447 ) Followup: MachineOwner --------- Loading User Symbols Loading unloaded module list ................…
-
- 9 תגובות
- 933 צפיות
-
-
בוקר טוב, יש לי כרגע 2 מאוררים מחוברים במארז, אחד של הספק ואחד מאורר רגיל. שניהם מחוברים לשני שקעי 3 פין על הלוח אם. קניתי מאורר נוסף כאשר גם הוא דורש שקע של 3 פין אך יש לי רק 2 שקעים, שתפוסים, על הלוח אם ורציתי להתייעץ איתכם על איך אני מחבר את המאורר השלישי .. ? תודה מראש * אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים, הלכתי על הכותרת משנה"פתרון לבעיות חומרה", אז מצטער מראש.
-
- 9 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש אצלי לוח אם מהדגם הזה: http://www.intel.com/design/motherbd/mv/ שעד לפני שנה עבד ותפקד, מאז שכב כמה חודשים אצלי במחסן ולא נגעו בו. ללוח אין מעבד עליו כרגע אז לפני שאני קונה אחד רציתי לעשות נסיון ולהדליק אותו. עקב העובדה שהמארז היחיד שיש לי לא מתאים לו ניסיתי לעשות הדלקה עם מברג. כשאני מחבר את הספק ללוח ואת הספק לחשמל אני רואה נורה ירוקה דולקת על הלוח אבל הלוח מסרב להידלק גם על ידי המברג וגם על ידי חיבור לכפתור הPOWER של המארז שיש לי. בדקתי באתר של אינטל שאני אכן מחבר את המפסק לפינים הנכונים (למרות שבעצם כבר ניסיתי את כולם) ועדיין אין הדלקה. סביר להניח שהוא לא שרוף כי יש מנורה דולקת, יש סיכוי שהוא מסרב להידלק כי אין לו מעבד מחובר אליו?
-
- 9 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אוקי יש לי כמה מאווררים במחשב. אחד לCPU אחד לכרטיס מסך אחד לספק ועוד אחד חופשי שבעיקרון הוא ה System Fan. עכשיו הורדתי תוכנה : SpeedFan. היא מראה לי כל מיני נתונים על הטמפרטורה בתוך המחשב ועל מהירות המאוררים. עכשיו FAN1 שזה המאוורר למעבד מראה ~4400RPM ומאורר FAN2 שזה המאוורר למערכת (נראה לי) מראה 0RPM עכשיו בצד יש לי TEMP1=51C TEMP2=31C עכשיו זה נראה לי קצת לא טוב שיש 51 מעלות בתוך המחשב שלי.... ונראה לי קצת מוזר שמאורר המערכת לא עובד (למרות שלא זכור לי אי פעם שהוא עבד... אולי פשוט לא שמתי לב) בכל מקרה רציתי לדעת מה עושים במקרה כזה והאם כדאי לנסות להפעיל את המאוורר של המערכת (ואם כן, כיצד ? ) תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
[table][tr][td]שבת שלום לכולם. במהלך התקנה של מערכת הפעלה חדשה נתקלתי בדבר המוזר שנראה כמו שורות שורות של סימני דולר ע"ג מסך כחול. יש תמונה מצורפת. המחשב מבוסס מעבד AMD Athlon 64 3200 ע"ג לוח אם של ALBATRON דגם KM51PV. ראו תמונה מצורפת של תכונות הלוח. כמובן שלא המשכתי בהתקנה, למרות שהמחשב כן המשיך לבצע את העתקת הקבצים. בהתחלה (למרות שמראש זה לא היה לי הגיוני) עשיתי LOW FORMAT לדיסק הקשיח. בהמשך שמתי לב שתופעת ה"דולרים" הופיע כבר בהתחלת ה-BOOT כלומר במסך השחור שמופיע ב-STRAT כשפתחתי את המכסה שמתי לב לכמה קבלים שלכאורה נראה שהכובע שלהם קצת נפוח. צירפתי תמונה עם סימון חצים אדומים שמראים איזה מהם התנפחו. כמו כן ה-NORTH BRIDGE זה עם ה-COOLER עליו (מסומן עם חץ סגול) מאוד מאוד ח…
-
- 9 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אוקי, הכול התחיל כשחבר שלי ביקש ממני שאני אצרוב לו משחקים.. :\ הדיסק הקשיח שלו היה בפורמט FAT32, אז לא הייתה לי אפשרות לשים לו קבצים מעל 4 ג'יגה. ניסיתי להביא את הדיסק הקשיח שלי אליו [500GB של WD, בפורמט NTFS] אחרי שחיברתי את הכונן, המחשב נתקע [ישר אחרי שהוא נדלק, שזה רושם PENTIUM INSIDE] טוב, לקחתי את הכונן שלו, פירמטתי לו את D מ FAT32 ל NTFS, שמתי לו משחקים, החזרתי לו את הדיסק, והמחשב שוב נתקע [רק עם הכונן שלו] הכונן מחובר ב S.ATA, ומותקן Win XP על המחשב שלו.. מה אני יכול לעשות? לא נעים לי ממנו =[
-
- 9 תגובות
- 872 צפיות
-
-
טוה תשמעו אני רוצה לדעת אחת ולתמיד איך זה צריך להיות מחובר במחשב........ טוב אז תראו יש לי שתי כבלים IDE עכשיו יש לי סידירום צורב ושתי הארדיסקים עכשיו איך לחבר אותם אם סלב ומאסטאר וכל השטויות ואיך לשים את הג'מפאר תודה לכל מי שעוזר לי תודה תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חג שמח לכולם, בזמן האחרון שמתי לב להבדל ביצועים גראפיים בין מחשב שאמור להיות כביכול חלש יותר משלי: i5 דור שני + GTX 560 + 8 GB DDR 3 1600 לעומת המחשב שלי: i7 2600 + GTX 970 + 16 GB DDR 3 1333 הבדלי הביצועים מסתכמים בריצת המשחק בצורה לא "חלקה" אף כי כמות ה FPS המצויינת אצלי במשחק גבוהה יותר מאשר המחשב השני, שנינו עובדים עם SSD עבור מ"ה ו 7200k עבור המשחקים, עשיתי Benchmarking לכרטיס המסך והוא נראה תקין, נראה לי שחשוב לציין בנוסף שב Benchmark, לקח לכרטיס המסך חצי דקה בה עבד בצורה נוראית ולאחר מכן משהו השתנה פתאום והוא התאים לתוצאות המצופות ממנו. שכחתי לציין, מערכות ההפעלה זהות, Win 10 64bit אשמח מאוד לעזרתכ…
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום חבר'ה שמעו יש לי לוח IS7 והאיידה מזהה לי IS7-G שזה בעיקרון דגם אחר.עידכנתי את האיידה,התקנתי דרייברים של הצ'יפסט מחדש וכלום לא שינה את ה is7-g ל is-7 לדעתי זה קרה מאז שהוצאתי את המעבד מהתושבת שלו והחזרתי אני מקווה שתוכלו לעזור לי... [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 805 צפיות
-
-
בעיה חדשה שהתחילה לפני כשבוע. בחיי לא נתקלתי בה. אני לוחץ כמו תמיד לכבות את המחשב דרך ההתחל. עכשיו הווינדוס נכבה אבל המעבד והמאווררים של המארז ממשיכים לעבוד. אני חושב שהכוננים נכבים ולא ממשיכים לעבוד. עכשיו אני מוציא את החשמל של המחשב ומחכה דקה. מכניס חזרה, לוחץ על הכפתור להפעיל את המחשב והוא לא מגיב. הדרך היחידה להפעיל את המחשב היא לנתק את הספק כוח מהלוח אם ולהחזיר. רק כך הוא מתחיל לעבוד. עכשיו המחשב די חדש. הנה מפרט: GA-EP45-UD3P Intel Q9550 4GB DDR2 800MHZ Vista x64 (בקרוב 7) והספק: Hiper Type R Mk-II 680W תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כשאני צופה בשידור סטרימינג ערוץ 2 ערוץ 10 או סתם ערוצים מהעולם אפילו YOUTUBE וזה רק בצפיה בסטרימינג אני מקבל מסך כחול עם השגיאה IRQL_NOT_LESS_REQUAL אז בדקתי עם MEMTEST והכל תקין לאחר 6 שעות בדיקה... Microsoft ® Windows Debugger Version 6.3.9600.17029 AMD64 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Windows\MEMORY.DMP] Kernel Bitmap Dump File: Only kernel address space is available Symbol search path is: *** Invalid *** **************************************************************************** * Symbol loading may be unreliable without a symbol search path. * * Use .symfix to have the debugger choose a symbol path. …
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה יש לי מחשב חדש עם windows xp 32bit motherboard abit ip43 מעבד core2duo e7300 2gb memory ddr2 graphic card : geforce 9800gt עכשיו המחשב עושה ריסט בכל מיני מצבים מוזרים למשל כאשר אני מנסה לראות סרט הוא תוקע את המחשב ועושה ריסט או לא מציג שום הודעה כחולה וביקשתי ממנו כאשר יש כשל מערכת להראות מסך כחול בנוסף בדקתי עם זיכרון אחר אולי הזיכרון הוא הבעיה אבל הזכרון טוב מה יכולה להיות הבעיה מודה מראש לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב במפרט הבא והילדים שלי רוצים לשחק משחקים כמו פורטנייט GTA ,Disney Adventures ואחרים שדורשים קצת כוח האם ניתן לשדרג את הnחשב הקיים או לחליף ? תקציב יכול להיות עד 2000 ש"ח לנושא Processor Intel Core i3 6100 clocked at 3.70 GHz Processor frequency measure (core0): 3.70 GHz Number of cores: 2 physical, 4 logical Processor socket: Socket 1151 LGA CPU Temperature (core 0): 59 °C Motherboard Gigabyte Technology Co., Ltd. H110M-S2PV DDR3-CF x.x Serial number (motherboard): To be filled by O.E.M. SKU Number: To …
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אם זה לא הפורום המתאים אני מצטער ותעבירו בבקשה. יש לי מחשב נייד של לנובו, ויש בו מחיצה נסתרת שממנה אפשר לשחזר את המחשב למצב ברירת המחדל כפי שהוא בא מהמפעל. אני חושב לפרמט את המחשב, ואני רוצה לגבות את המחיצה הנסתרת הזו כדי שבמקרה הצורך, או אם משהו ישתבש יהיה לי גיבוי. לא הצלחתי למצוא באינטרנט איך לגבות את המחיצה או איך לגשת אליה. אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי, תודה, אביעד.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה החלקים המינימליים הדרושים למחשב בכדי שהוא יעלה..?? ??? "יעלה" אני מתכוון בלי תצוגה רק יעלה ולא יעשה כל מיני צפצופים או דברים מוזרים אחרים..... בבקשה רק מי שיודע שיענה...אל תנסו לשער עכשיו מהם החלקים האלו.... עריכה: והאם זה אותו דבר במחשבים החדשים וגם בישנים? יענו האם החלקים המנמליים להפעלה במחשב ישן הם אותם החלקים הדרושים במחשב חדש (ולהפך..)? 10X
-
- 9 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום, קודם כל הבהרות: 1) פרסמתי פוסט בנושא לפני כמה חודשים והבעיה הסתדרה אך היא חזרה ואנחנו לא מצליחים לפתור אותה אז אני מנסה את מזלי שוב. 2) מקווה שזה הפורום הנכון, לא הייתי בטוח אם לפרסם כאן או לפרסם בפורום של מעבדים, לוחות אם וזכרונות כי אני מעריך שהבעיה קשורה לאחד מהם (אולי אני טועה, אבל זה הכיוון) 3) אני טכנאי מחשבים בעברי אבל אני לא מתגורר בארץ כרגע והמחשב הוא של אחיין שלי ואני לא ליד המחשב. אז זה חלק מהקושי בסיטואציה. אבל אתם מוזומנים להציע הצעות ואראה מה אני יכול לעשות. ועכשיו לבעיה: כאמור כפי שכתוב בכותרת בעת עליית המחשב עושה 5 צפצופים (די בטוח שהם נחשבים ארוכים, או לא מאד קצרים) ואז עושה ריסטרט (או אם תרצו מכבה את עצמו…
-
- 9 תגובות
- 11.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אני התקנתי משחק , נכנסתי והמסך התחיל להבהב כזה, יצאתי מהמשחק , מחקתי אותו , נכנסתי למשחק אחר וגם שם הוא הבהב . מה הבעיה? במסך? כאילו ככה המסך לא עושה בעיות, סרטים וסתם כשאני עובד הכל בסדר, רק במשחקים וזה לא היה ככה, רק לפני כמה ימים שיחקתי והיה בסדר.. חוץ מזה המסך והמפרט די חדישים...חודש בערך. המסך הוא T220P . דרייבר של כרטיס מסך מותקן 8.12. תודה. המשך יום נעים.
-
- 9 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני מדבר מבית של חבר. מה שקרה שאתמול שמתי את המחשב להורדה ופתאום הייתה הפסקת חשמל והמחשב נפל. שהדלקתי אותו הוא פתח את הביוס והוא דורש סיסמא כדי להמשיך . ניסיתי כל מיני אני לא יודע מה לעשות עכשיו...... אם משהו יודע איך לפתוח את הסיסמא הזאת אני מאודדדד מאוודדדד יודההה לו
-
- 9 תגובות
- 916 צפיות
-