תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
הפעלתי את המחשב ופתאום לא עובד הקליק הימני זה עכבר אלחוטי של מייקרוסופט והחלפתי בטריות ולא עוזר הקליק השמאלי עובד והכל אבל משום מה אין קליק ימני מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב שנקנה לפני כ שנתיים וחצי 1 GB זכרון מעבד 2.8 DUAL CORE כ.מ GEFORE 6600 בהתחלה משחקים כמו פיפא ו PES היו רצים על FPS מקסימלי לאט לאט פשוט ה FPS יורד בהדרגתיות באותם משחקים לדוגמא 6 PES פעם היה רץ לי על 60 FPS עד לפני כמה חודשים עוד היה 30-40 ולאחרונה זה בקושי מגרד את ה 20 וזה פשוט ממשיך לרדת בהדרגתיות ככל שהימים עוברים וזה משפיע על כל המשחקים ניסיתי לפרמט להתקין דרייברים דיירקט X הכל לא עובד האם ייתכון שהכרטיס מסך נשחק? אולי המעבד? מה יכול להיות ההסבר לבעיה? מה ניתן לעשות? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי כרטיס PCI IEEE 1394 למחשב פנטיום III 800 המחשב לא עולה באתחול. החלפת מיקום הכרטיס לא פתרה את הבעיה, כמו כן הורדת כרטיסי PCI אחרים מהלוח לא עזרה גם. מודה מראש לכל היועצים.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה קניתי מעבד סמפרון 3400 המחשב " במאמץ " קרס .. שזה אומר " אימיול , אתרים כבדים : ONE , ספורט5 , בלוגים עם מצלמות .. " , CAMASTASIA באתר ספורט5 למשל אם אני מגולל את האתר הוא נתקע ממשיך נתקע ורואים שהמעבד מגיע בשניה עם הגלילה ל 100 אחוז . אז אמרו לי " סמפרון חלש תקנה 4200 " קניתי 4200 אותו דבר חלש ביותר לא ראיתי שום הבדל אותם תופעות :'( בדקתי זכרונות קינגסטון 2GB 667 - MEMTEST תקין , בדקתי כונן קשיח MHDD תקין , בדקתי הורטוס יציבות תקין ... בדקתי טמפרטורה תקין , בדקתי כרטיס מסך OB עם 3DMARK תקין !!! את כל התוכנות ניסיתי תקין " במאמץ " תקוע ... החלפתי כמעט חצי מחשב הכול נשאר אותו דבר שניסיתי להחליף לוח אם נתנו לי אותו לוח משומש ( פלסטיקים מארז היו עליו ) בלי קופסא מקור…
-
- 9 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שבוע טוב! לפני שבוע בערך התחילה לי בעיה מעצבנת - כל כמה זמן ( בד''כ בזמן שימוש במחשב , אני לא בטוח , אבל נראה לי שככל שהפעולה מסובכת יותר הוא "קופא" לזמן ארוך יותר - כך למשל פתיחה של קבצי rar גדולים או התקנות של משחקים תוקעות אותו יותר מאשר הקפיאות שיש מדי פעם שאני גולש באינטרנט. ) בזמן שהוא "קופא" הנורית חיווי של הכונן הקשיח דולקת קבוע, מה שגרם לי לחשוב שהבעיה בכונן קשיח. התקנתי תוכנה לניטור הקשיח ( ברח לי השם כרגע... אולי Hdlife משהו... לא משנה,) ולפיה הקשיח היה בסדר - חוץ ממדי פעם שהייתה מתריאה לי על התחממות - אבל הטמפ' הייתה באזור ה30 מעלות - ובמנוחה באזור ה20 מעלות. אח''כ הורדתי מהאתר של WD את התוכנה לHD הספציפי ולא נמצאו סקטורים פגומים או משהו. לאחר בדיקה של~4 שע…
-
- 9 תגובות
- 824 צפיות
-
-
עבדתי במחשב שלי פתאום הוא נכבה והפעיל את עצמו מחדש ואז הוא התחיל לעשות רעשים והוא מבקש דיסקט A אין לי מוסג למה זה קרה ככה פתאום זה לא היה אמור לקרות לא התקנתי ולא עשיתי כלום שאלה עכשיו היא איך אני מעדכן את הביוס דרך הפלופי על הרכיב של הביוס שלי היה מדבקה ועליה כתוב: 686 AMIBIOS 1999 BU87 3180 השמח לכל עזרה רק על תגידו לי לקנות מחשב או רכיבים חדשים כי זה לא פיתרון ואין תקציב
-
- 9 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום המפרט שלי הוא: מעבד אינטל 2.4 לוח אם ASUS p4s533 זכרון פנימי ddr sdram kingston 1024 MB בכרטיס אחד כרטיס מסך geforce 6200 le הארד דיסק western digital 80 gb המחשב אחרי פירמוט. כשמעפילים משחקים, מופיעות צורות ומשולשים מוזרים על המסך, במקום הגראפיקה של המשחק, בערך כמו בתמונה הזו, רק הרבה יותר גרוע, ברוב המשחקים כמעט כל המסך מלא בהם: http://i9.photobucket.com/albums/a76/PirateTom500/pc2.jpg התקנתי מחדש את הדרייברים של הכרטיס מסך, התקנתי גם גרסאות ישנות יותר ניקיתי את כל המאווררים של המחשב החלפתי כרטיס זכרון וגם ניסיתי להעביר אותו לסלוט אחר החלפתי ספק כוח החלפתי כרטיס מסך פירמטתי את המחשב והתקנתי הכל מחדש שום דבר לא פותר את הבעיה הזאת. זה נראה לי איכשהו קשור לחימום, כי כ…
-
- 9 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש, הגיע מורכב מהמעבדה והכל עובד. התקנתי XPproSP3. בכל פעם שאני מכניס את המחשב ל-hibernation, הוא מבצע את הפעולה, כבה ומיד מתעורר אוטומטית. זה קורה גם עם standby. כיביתי את כל ה-Wake up on... ב-BIOS, כיביתי את ההגדרות הרלוונטיות ב-Windows (כלומר allow this device to bring the computer out of standby וגם wake-up capabilities של שני ה-LAN-ים), עדכנתי את ה-BIOS לגרסה F9, ניסיתי לנתק את כל חיבורי הרשת/מקלדת/עכבר/מסך/כל כבל אחר שמצאתי, ועדיין המחשב מתעורר אוטומטית מיד עם סיום תהליך ה-hibernation. מדי פעם, לעתים רחוקות מאוד, המחשב לא מתעורר, אלא רק בלחיצה על כפתור ההדלקה. בכל מקרה, בכל פעם המחשב עולה בצורה תקינה. יש לכם עצות בנושא? תודה.
-
- 9 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום, היה לי מחשב שכלל את הרכיבים הבאים (כרשום במפרט): A64 3200+ socket 754 Abit NV-8 2GB DDR400 Ocz Radeon X1800GTO המחשב היה נתקע לפעמים במשחקים. ניסיתי להחליף מעבד למעבד אחר שהיה לי, לנסות את הכרטיס מסך על מחשב אחר, לנתק סטיקים של זיכרון, להחליף בינהם, למרוח משחה מחדש על כל המחשב, לנתק את הכרטיס קול, לנתק את הכרטיס טלווזיה וכו'. המחשב המשיך להיתקע. אוקיי- הביאו לי ליום הולדת Asus 8800GS TOP. עדיין היו תקיעות מדי פעם- מה שכמובן אומר שהבעיה אינה בכרטיס מסך. בסוף נמאס לי והחלטתי להחליף שילוש- גם בגלל התקיעות וגם כי החלטתי שהגיע הזמן לעבור לכפול ליבה. קניתי את הרכיבים הבאים: Pentium DC E5200 MSI P45 Neo 4GB DDR2 של kingston (הגיע כסט של 2X2). החלפתי גם HD ל …
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם מחשב שהרכבתי אצלי בבית , וכרגע עושה לי המון בעיות, המחשב מורכב מלוח אם : AsusA8n-SLI Premium Revision1009 CPU: Athlon 64 3200 הבעיות שכרגע צצות הם: בעליית המשב עולה שגיאה: CMOS checksum error - Defaults loaded ויש לי אפשרות לSETUP עם DEL או להמשיך עם F1 במקרה שאני נכנס לSETUP בתפריט הBIOS עולה לי השגיאה הבאה: Message confirmation The system intruded' chassis opened or tempered before please check the system ברגע שאני בוחר לא להעלות את הBIOS עולה לי ה ווינדואוס , וישר קורס (אני לא יודע אם הסיבה לכך היא שאני משתמש בגרסאת 32 ביט, אבל בכל מקרה אני הולך עכשיו להביא גרסאת 64 ביט בשביל המחשב, וגם כמו שאני זוכר הוא עבד עד עכשיו עם 32 ביט) מה עלי לעשות (נסית…
-
- 9 תגובות
- 856 צפיות
-
-
יש לי מחשב משני פירמטי אותו מספר פעמים וזה קורה שוב הווינדוס מתחיל לעלות ואז במסך של הטעינה של הווינדוס הוא עושה ריסטרט אין לי שמץ של מושג למה זה אולי וירוס אולי לא למי שיש מושג מה זה ויכול לעזור יבורך לא חושב שזה בעיית חומרה כי גם ב SAFE MODE זה קורה אותו דבר רק ששם הוא נתקע לפני מסך הטעינה תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 838 צפיות
-
-
המחשב החליט להשתגע - והוא מאתחל את עצמו ללא הרף עד שאני מנתק אותו מהחשמל (יודע שזה גרוע...) עד עכשיו עבד בסדר ולא היה שום שינוי בחומרה כל שהיא. יכול להיות שזה קשור לספק (ז'נרי) שכבר עשה את שלו?
-
- 9 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב (מפרט בצד) שכנראה הכרטיס מסך שלו עושה לי בעיות. הדרייבר של ATI קורס וחוזר ויש מסכים כחולים שרשום שהם כתוצאה מ-ATI. ה-4850 הוחלף לכרטיס 4850 חדש של יצרן אחר ועדיין התקלה ממשיכה. הטכנאי כבר לא יודע מה לעשות, אצלו זה עובד, אצלי מן הסתם זה לא עובד. האם מנסיונכם הכרטיס 4850 הוא כרטיס בעייתי או שבכלל כרטיסי ATI הם בעייתיים? האם אתם ממליצים לי להחליף לכרטיס של NVIDIA בעל תכונות דומות ל-4850? אודה לעצתכם.
-
- 9 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אז כחה ליפני כמה ימים הלך לי הלוח אם לוח ישן של asus מדגם p4v800x נתנו לי מחשב עם לוח אם של foxconn ניראה לי שהוא של אינטל בכל אופן העברתי את המעבד כרטיס מסך ושני הרדיסקים ושני כרטיסי זיכרון של 512 מגה כל אחד וגם את הספק כוח ,אני מפעיל את המחשב הwindows מתחיל לעלות (קו כזה שרץ למטה זה windows xp ) ואז מסך כחול עם הודעת שגיעה : Stop 0x0000007B עם מישהוא יוכל לעזור אני ממש ישמח תודה רבה לכולם
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני ממש מבקש שתקראו ותעזרו לי בבעיה הזאת. יש לי בעיה כזאת: אני ישבתי היום במחשב בבוקר. ופתאום הוא נכבה ומאז המסך של המחשב לא מראה תצורגה(אור כתום במסך) אבל המחשב עובד. דבר ראשון שעשיתי הוא לקחתי את המסך למחשב השני שלי ושם הוא עבד. אז כבר אני יודע שהבעיה היא לא במסך. דבר שני שעשיתי הוא פתחתי את המחשב ובדקתי את כל החיבורים. ניתקתי את כל החיבורים כולל כל החומרה והחזרתי הכל בחזרה, ועדיין אין תצוגה, והמחשב פועל. אחרי זה הוצאתי את הסוללה של הביוס ל10 דקות, החזרתי אותה, ועדיין אין תצוגה. פה כבר התחלתי לשחק עם החומרה, להוציא את כל החומרה חוץ מהמעבד ולחבר אחד אחד. כאשר הסרתי את כל החומרה, המחשב ציפצף לי ציפצופים כל פעם(לא ציפצוף אחד ארוך). אחרי זה התחלתי עם הזיכרונות. חיברתי…
-
- 9 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן ניסיתי לחבר דיסק קשיח בעזרת קאבל IDE ללוח אם , כאשר בנוסף מחובר דיסק קשיח ראשי עם קאבל SATA. ניסיתי לחבר את הכל אבל לא הלך לי ובסוף השארתי את הרגיל שהיה עם החיבר SATA, לאחר הניסיונות הרבים לחבר את הדיסק הנוסף בתוצרת SLAVE, הדיסק הקשיח שהיה מחובר כבר מתפקד נורא לאט, לוקח למערכת הפעלה לעלות יותר זמן ממה שהיה כל הפעולות נהיו איטיות, משחקים ,התקנה של משחקים וכו'... מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? האם פגמתי ברכיב כאשר ניסיתי לחבר דיסק קשיח נוסף? אשמח מאוד לעזרה, אני נואש.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה המפרט מחשב שלי intel core 2 duo processor E8400 3.0GHZ 1333MHz 6 MB ARctic Cooling Freezer 7 Pro GiGabyte Ga-P45-DS3 G.Skill DDR2 4096MB 800MHz Pi Cl4-4-4-12 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200RPM 16MB GeCube Radeon HD4850 512MB DDR3 NZXT Teampest SeaSonic S12II-500W אני משחק במשחק איזה 5 דקות ואז אני מקבל מסך ורוד עם ריבועים אפילו צילמתי את זה מה עושים ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ככה זה נראה בקרייסיס.. ככה בgta החדש לאחר הדריבר החדש וכדומה: אוקי אז ככה יש לי קודם כל מלא אשכולות בפורומים בארץ ובחו"ל אבל נתחיל במפרט המעפאן: e4400 box- מעבד 2gigram 600 ומשהו מגהרץ. my motherboard is intel dg965ry והכרטיס מסך ati readon 2600pro 512mb. יש גם tvcard flytv אוקי עכשיו אני אגיד לכם בערך את כל הדברים שניסיתי עד עכשיו: א': בדיקת טמפרטורות- הכל תקין. ב': פרמוט המחשב מספר פעמים לפחות והתקנת הדריברים מחדש אם או בלי עזרת התוכנה driver cleaner pro. (גפ את הדרייברים מהדיסק ניסייתי) ג': בדיקת ארפיאקטים דרך התוכנה ההיא של ati. ד': הגדרות ביוס גם שיחקתי איתם לפי ההמלצות. ה': החלפת כל החומרה כגון לוח אם, זכרונות, כרטיס מסך לחדשים. (אל תדאגו לא קניתי מk…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אתמול בערב ניסיתי להפעיל את מחשב המדיה סנטר שלי, והוא פשוט לא נדלק.אין שום תגובה בלחיצה על הכפתור, לא שומעים רעש של מנוע כפי שהיה קודם בכל הפעלה. האם הלך ספק הכוח? מדובר ב-ENERMAX LIBERTY 400W האמת שכבר תקופה ארוכה המחשב לא נדלק בקלות. לפעמים כאשר לחצתי על הכפתור ולא הייתה תגובה, חשבתי שהתקע פשוט לא יושב היטב בשקע החשמל (מעביר 6 שקעים) ואז כאשר ניסתי להחליף לשקע אחר והכנסתי את התקע יותר חזק- המחשב הופעל ללא בעיה. בהנחה שאכן מדבר בספק כוח תקול, האם מומלץ להחליף לספק מאותו סוג (דווקא קראתי כאן המלצות חיוביות לגבי ה- LIBERTY , אבל יש לי אותו רק שנה אחת בלבד), ואולי בכלל כדאי ספק כוח חזק יותר? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום חברים, לא מספיק שהמחשב שלי שבק חיים, זה קורה גם ביום שישי בצהריים, ומעל ליום עבודה הולך לי לאיבוד...אכן, צרות באות בצרורות. אז קודם כל, הינה כמה נתונים: מדובר במחשב 'אינטלי' - מעבד פנטיום 4 הפועל במהירות שעון של 3GHz, ובעל 2MB זכרון. המעבד הנ"ל יושב על לוח אם של asus, מודל P5GD. מערכת הפעלה - חלונות XP PRO SP3, אבל אני חושב שהנתון הזה לא ממש רלוונטי. הסימפטומים: עם הפעלת המחשב, הספק אמנם מופעל וכך גם נוריות החיווי של המחשב (הכונן הקשיח תקין, לדעתי), אך הצג (שגם הוא נמצא תקין), נשאר שחור לחלוטין. הביוס כלל לא מראה סימני חיים - מסך הפתיחה האופייני של לוח האם, המעיד על כך שמערכת הופעלה, אינו מופיע, אין כל אפשרות להכנס להגדרות של הביוס, ומערכת ההפעלה כלל לא מתחילה להטען.…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה יש לי מחשב חדש עם windows xp 32bit motherboard abit ip43 מעבד core2duo e7300 2gb memory ddr2 graphic card : geforce 9800gt עכשיו המחשב עושה ריסט בכל מיני מצבים מוזרים למשל כאשר אני מנסה לראות סרט הוא תוקע את המחשב ועושה ריסט או לא מציג שום הודעה כחולה וביקשתי ממנו כאשר יש כשל מערכת להראות מסך כחול בנוסף בדקתי עם זיכרון אחר אולי הזיכרון הוא הבעיה אבל הזכרון טוב מה יכולה להיות הבעיה מודה מראש לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המחשב שלי כל פעם קרס, אז החלפתי וינדוס, מפרמיום 32 ביט לאולטימט 64 ביט. ואז הוא המשיך לקרוס. רק נראלי מסיבה אחרת. במסך הכחול כתוב STOP 0x0000001D ואח"כ משהו NDIS.SYS הורדתי WINDEBUG, אבל לא הצלחתי לפתוח את קובץ ה MINIDUMP (בעיה שקוראת לי רק בויסטה ,הוא כותב שאין לי הרשאה להיכנס לקובץ או לפתוח אותו יותר נכון) , בקיצור נכנסתי ל SAFE MODE, לא שמתי אבל את הSRV*c:\websymbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols . סתם פתחתי קובץ DUMP , ואז הוא הראה שזה נגרם מ ndis.sys (ndis+1a4b1c חיפשתי בגוגל , אבל לא הבנתי מה הבעיה =S בבקשה תעזרו לי. תודה בכל אופן יום טוב.
-
- 9 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד DELL XPS M1530 שבו הHDD נמצא בחזית.לעיתים אני שומע "טיק" חד פעמי.האם זה אומר משהו לגבי עתיד הHDD? זה לא רעש טיקטוקים של HDD מת,אלא "טיק" חד פעמי. תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב בן 4 שהחל להיתקע לעיתים קרובות, עד אשר היה נתקע 2 ד' ישר אחרי שהייתי מדליק אותו. לאחר פורמט הבעייה לא נעלמה. (אני חייב לציין כי לאחרונה קניתי דיסק קשיח חדש שהוספתי למחשב.) לאחר שהוצאתי את הדיסק קשיח (החדש) המחשב הפסיק להיתקע. אבל הוא עובד לאט (לאחר פורמט!). המליצו לי לבדוק את הטמפרטורות במחשב, ומסתבר שהן מגיעות עד ל50 מעלות בלוח אם, ול60 מעלות ב CPU. מה לעשות? האם כדאי להשקיע בתיקונים? או שכדאי לקנות כבר מחשב חדש?
-
- 9 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני מתכוון כיצד ניתן להוציא את הפלסטיקים הלבנים שתופסים אותו על הכרטיס. תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 688 צפיות
-