תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
בעיה מזרה לפתע פתאום צורב עובד נורא לאט, גם בצריבה וגם בקריאה. צורב של סמסונג SATA מה יכולה להיות הבעיה? חושב להדגיש שהוא עובד טוב, לא דופק דיסקים ולא עושה בעיות בקריאה, רק המהירות פתאום ממש בלתי נסבלת תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס ATI HD4870 OVERCLOCK EDITION עם 512 זיכרון. כמה שהכרטיס הזה חזק, בכל המשחקים שיש לי הוא עושה כל כמה דקות הודעת VPU RECOVERY וממזהר את המשחק. בכל המשחקים אני סובל מהבעיה הזאת, לאחרונה במיוחד במשחקים F.E.A.R 2 וBURNOUT PARADISE. פירמטתי את המחשב לפני יומים (הבעיה הייתה קיימת גם לפני זה) וישר התקנתי את הדייבר הזה: http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonx-xp ככה שאין שום קונפליקטים בן דרייברים חדשים לישנים. הבעיה קורה גם שהATI OVERDRIVE מופעל וגם שהוא כבוי. בנוסף נסיתי גם לבטל את ההודעה של הVPU RECOVERY לגמרי ובסופו של דבר המשחק פשוט קפא והשבית את המחשב. המפרט שלי הוא: כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 512MB DDR5 PCIe ספק…
-
- 9 תגובות
- 964 צפיות
-
-
יש לי לוח אם 848p neo-v, קניתי לי שני זכרונות high density ddr400 1G של סמסונג דגם K4H510438D-ZCCC הדלקתי את המחשב וכל מה שנדלק זה הלוח אם והמנורה בקידמת המחשב - בלי הכוננים והמסך וכלום בעצם... בדקתי את המגבלות של הלוח ורשום שם שהוא מסוגל להתמודד עם DDR400 עד 2G, אז מה הקטע שלו? מצאתי את המאמר (אל דאגה - זה לא חופר) - http://www.samsung.com/global/business/semiconductor/products/dram/downloads/applicationnote/pc3200dimm_spd_program.pdf באתר של סמסונג , נגיד וזה קשור לבעיה שלי... איך אני מבצע את העניין?
-
- 9 תגובות
- 812 צפיות
-
-
עקרונית קיבלתי מחשב נייד HP PAVILON DV5000 המאוורר לא היה עובד אז פירקתי את המחשב נייד עד למאוור ניקיתי את האבק מהמחשב ומהמאוורר שמתי משחה תרמית חדשה שימנתי את המאוורר המאוורר עובד מצויין עכשיו. הבעיה שלי שמחשב נכבה ברגע שאני מנסה להתקין על המחשב WINDOWS XP בשלב ההתקנה של המסך הכחול כמו כן המחשב גם נכבה ברגע שאני נכנס לביוס. עכשיו בוינדוס זה לא נכבה לי הרצתי עליו SPUERPI איזה חמש דקות בדקתי טמפ' בעזרת SPEEDFAN והטמפרטורה היא 90C האם זה תקין ? אם זה לא החום של המעבד מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחשב XP רוב ההתקנים פתאום לא עובדים (עד עכשיו פעלו) הסרתי את התקנת ההתקנים ואז איתחלתי את המחשב וה-XP התקנין הכל לבד (מצ"ב תמונה) ההתקנים עובדים במחשב אחר Motherboard Name Epox EP-8RDA3(I)/8RDAE(I) (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio Motherboard Chipset nVIDIA nForce2 Ultra 400 [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שהכותרת נשמעת מוזרה, אבל זה בגלל שהעניין עצמו הוא מוזר. אני כותב כאן כי לא ממש ידעתי לאיזה פורום לשייך את השאלה. אז ככה: יש לי מחשב שרץ תחת מערכת ההפעלה Windows Vista. הדיסק הקשיח שלי מחולק לשני כוננים (C ו- D), כאשר מערכת ההפעלה היא בכונן C מן הסתם. יש לי כמה עשרות של קבצי MP3, אשר מאוכסנים בכונן D. לפני שאני מאכסן קובץ MP3 בתיקיה היעודית שלי בכונן D, אני נוהג לשמוע את השיר במלואו ומוודא שהוא לא פגום (CDROM לא תקין או תקלה בתוכנה במהלך ההקלטה בהחלט עלולים ליצור צלילים לא נעימים ולא רצוניים במהלך השיר). בזמן האחרון אני מגלה, שפה ושם חלק מן השירים, שהיו שמורים בתיקיה שלי במשך שנים, נפגם. במילים יותר פשוטות: אני שומע שיר ופתאום באמצע נשמע מין צליל הפרעה מעצבן (שלא …
-
- 9 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב שנרטב אני לא יודע בדיוק איזה חלקים נרטבו אז אני רוצה לחבר חלק חלק כדי לראות מה נפגם . השאלה שלי במידה ואני שם במחשב תקין כרטיס מסך לדוגמא שנרטב והוא לא עובד האם זה יכול לפגוע/לקצר משהו במחשב התקין ? תודה בכל אופן
-
- 9 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אהלן... יש לי לוח ASUS M2A-VM HDMI ופתאום הויסטה לא עלה - קיבלתי מסך כחול... ראיתי ב POST שיש לי רק 127M זיכרון. (מתוך 2G) לא הצלחתי להבין מאיפה הבעיה. החלפתי זיכרונות - לא עזר. אני חושב לשלוח את הלוח למעבדה. אשמח לשמוע פיתרון אם יש. תודה.
-
- 9 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי עושה ריסטים לעיתים יחסית קרובות....הריסטים קורים רק בעיקר מתי שאני משחק משחקים כשהוא עושה ריסט אין מסך כחול ואין שום כלום....ישר בום ריסט כנראה שהבעיה היא בכרטיס מסך אני לא יודע אשיתי בדיקה ב IntelBurnTest והכול תקין המעבד לא עובר את ה 52 מעלות.... המשחקים עובדים נקי וקורסים לאחר כמה זמן וזה לא קבוע.... תודה מראש לעוזרים מפרט בצד
-
- 9 תגובות
- 816 צפיות
-
-
הי במחשב פנטיום 4 שלי, כרטיס המסך המובנה החליט לחדול לעבוד. כשהמחשב עולה לא מופיעה שום תמונה על הצג CRT שלי (לא עובר אות - החיבור הוא VGA רגיל) החלפתי מסך , והתופעה המשיכה, לכן הסקתי שהבעיה היא בכרטיס המסך המובנה. יש לי כרטיס מסך נוסף ששמתי ב-AGP, הבעיה היא שאני לא רואה כלוםעל המסך כדי שאוכל לתת פקודה למחשב איך להתחיל לעבוד מעכשיו דרך הכרטיס AGP ולא דרך הכרטיס מסך המובנה. יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני כבר בערך חמש שעות משחק פינג פונג בין ההארד דיסק הקודם שלי לנוכחי ומנסה דברים שונים ללא הועיל.. אני ממש אודה למי שיפתור לי את הבעייה. אז ככה: יש לי לוח אם ישן עם חיבור IDE, ועד עכשיו היה מחובר אליו HD עם חיבור IDE. קניתי HD חדש עם חיבור SATA, ומתאם SATA ל IDE כדי שאוכל לחבר אותו ללוח אם (שוב, לוח אם ישן עם חיבור IDE ולכן יש צורך במתאם). אני מעונין להחליף לחלוטין את הHD הקודם, כלומר להוציא אותו מהמחשב. הבעייה היא שהBIOS (ולכן גם ההתקנה של הXP) לא מזהה את הHD. דגם הלוח אם: Gigabyte GA-8S648(-L אתר היצרן: http://tw.giga-byte.com/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=1680 ככה חיברתי: הHD סאטא מחובר למתאם עם כבל סאטא, והמתאם מחובר ללוח אם, ובנוסף המתאם מחובר…
-
- 9 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב יש לי USB ומחוברים אליו כמה דברים יש לי 4 יציאות מאחורה אליו מחובר מסך(DELL עם 4 יציאות USB)מדפסת מקדימה יש פאנל שמחובר לUSB שמאחורה בתוך המחשב דרך חיבור USB בלבד ואצלו יש עוד 3 יציאות קורה מידי פעם שהיציאות לא עובדות ורק אלו שמאחורה עובדות.יש גם עוד שתי יציאות מקדימה שמחוברות ישר ללוח והם גם תמיד עובדות. חשבתי שהבעיה היא בספק הכוח בזמנו ולכן החלפתי אותו לספק חזק אבל לא זאת היתה הבעיה ואמרולי שאולי עלי לקנות עוד כרטיס USB2 לPCI מכיון שכרגע כל היציאות USB הם עובדות בעצם תחת כרטיס אחד שקורס. השאלה שלי האם זה יפתור לי את הבעיה?וכן איך אני יכול לדעת האם יש לי מקום להוסיף את הכרטיס הזה במחשב? תודה
-
- 9 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש והשארתי את הכונן הקשיח הישן (ראו מפרט בפרופיל). 1. הצורב והדיסק הקשיח השני (WD) מחוברים לשקע IDE כך שהקשיח מוגדר MASTER 2. הדיסק הראשון (SUMSUNG) מחובר ל- SATAII 0 . ?גם כן MASTER) 3. עוד ב- BIOS ה- WD משום מה התעקש להיות- C. וכאשר החלפתי אותו לSLAVE - מערכת הפעלה לא הצליחה לעלות מהצורב כלל. הופיעה הודעת שגיאה: NDTLR MISSING (אני כנראה טועה בקשר לאותיות המדויקות בשגיאה, כי זה קרה לפני שבוע) 4.לאחר כמה שינויים, פירמוט, התקנה ש מערכת ההפעלה על ה- SUMSUNG ושינוי אותיות, הצלחתי לגרום למחשב לזהות את ה-SUNSUNG כ -C (BOOT) , אבל המחשב עדיין התעקש על WD כ- SYSTEM ואם אני מנתק אותו מערכת ההפעלה לא עולה! 5. השאלה שלי - למה המחשב (לוח אם?) ממשיך לחשוב על הכונן ה…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה יש ליי בעיה שחוזרת על עצמה התקנת משחקיםםם נתקעת כללל הזמן באמצע ואין שום שגיאה זזה פשוט לא ממשיך להתקדם ניסיתי להתקין את המשחק רגיל לא דרך הדיימון טולסס ושוב אותה הבעיהה ושיוצאים מההתקנההה דרך מנהל המשימות זה פשוט לא נסגר עד שעושים הפעלה מחדשש ושאנ עושה הפעלה מחדש המחשב לא עושה ריסטרט עד שעושים ריסטט מיואששש אחרי החלפת לוח אם מאייבוריי...(ד"א בהתקנת תוכנות זה לא קורה) בבקשה תעזרו לי.
-
- 9 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש לי לוח ישן שיש בו ציפסט של חברת VIA הוא לא מזהה לי הארד דיסק SATA, אחרי שעולה המחשב אני לוחץ TAB הוא מגיע להגדרות של הבקר רייד אבל תקוע ניסיתי לעשות F6 אחרי ההתקנה כולל עידכון דרך הפלופי שום דבר..? אני צריך למחוק את הדרייבר של הבקר ולהתקינו מחדש שיזהה את ההארד דיסק SATA תודה..? הלוח הוא kt600-a דגם ECS Elite group הציפסט הוא VT8237 זה הדרייבר מהאתר VIA SATA RAID Controller Driver מה עושים...?
-
- 9 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב. למשל היום התקנתי Far Cry 2 ועשיתי הכל על מדיום וניסיתי גם על הכי נמוך ויש לי תקיעות. נפילת FPS משו כזה. עשיתי הרבה פעמים פירמוט למשחב לא עזר מעדכן דרייברים גם לא עזר עידכנתי Bios לא עזר קניתי קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro עם גריז טרמי Arctic Cooling MX-2 וקניתי גם קירור קירור לכרטיס מסך Arctic Cooling Accelero Twin Turbo וגם הכרטיס מסך עם גריז טרמי Arctic Cooling MX-2 ויש לי מאוורר גדול בצד של המחשב 120MM עובד על חשמל ישיר מהשקע זה מאוורר של ארונות חשמל. אני יביא לכם את המיפרט של המחשב שלי אולי תידעו מה הבעיה הינה מיפרט של המחשב שלי בידיוק! לוח אם: ASUS P5GC-MX/1333 מעבד: Intel Pentium 4 540 (3.2Ghz) 800MHz Socket LGA 775 Processor Review …
-
- 9 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי אוורסט אולטימייט, ובדקתי טמפ'. צירפתי תמונה של מה שאני רואה בsidebar. יש לי מעבד 4 ליבות Q9450, ויסטה 64, 4 גיגה זכרון. אני לא מבין מה ההבדל בין מה שהוא רושם עבור CPU, לבין מה שהוא רושם עבור כל 4 הCPU האחרים. עבור CPU הוא רושם 34 מעלות. עבור האחרים כמעט כפול. מה הקובע? הרי יש לי 4 מעבדים, אז מה זה המעבד הבודד שהוא רושם? זה לא יכול להיות ממוצע של הטמפ'... האם להתחיל לדאוג? אנא הסבירו.... תודה! רועי [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אהלן. קיבלתי רמקולים למחשב בחיבור USB - לא ידעתי שיש דבר כזה. הכל מחובר, הרמקולים זוהו ואין לי סאונד. לפני שתתנו לי עצה רציתי גם לדעת האם לכרטיס הקול במחשב עדיין יש משמעות כי הרמקולים בכלל לא מחוברים אליו. תודה.
-
- 9 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום לאחרונה התקנתי מס חלקים חדשים במחשב שלי. לאחר זמן מסויים התחלתי לחוות קריסות פתאומיות של המחשב, שלאחר מכן הוא לא רוצה להדלק, רק לאחר שאני מוציא את כבל החשמל ומחכה קצת הוא נדלק . העניין הוא כזה אני חושב שספק הכח שלי פשוט לא מספיק חזק, יש לי ספק 450W ומפרט דיי חזק ( אפשר לראותו אותו בצד ), כמו כן אני חזק בכיוון של הספק מיכיוון שלפעמים אני רואה נורות אדומות על הכ.מסך שלי, כמו נורות התראה כאלה, שלפי דעתי מעידות על חוסר בחשמל . כמו כן יש לי עוד שלאה, האם ספק חלש יחסית יכול לפגוע בביצועי המחשב ?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כשהמחשב עולה לא מוצג דבר על המסך והדבר הראשון שרואים הוא סמל החלונות של ויסטה ומיד אח"כ את שולחן העבודה. דבר זה מונע ממני להיכנס למסך ה- BIOS SETUP. כשניסיתי ללחוץ על מקש DEL , נראה כאילו המחשב אכן נכנס ל- BIOS כי הוא הפסיק לעלות וחיכה לי... למישהו יש רעיון איך לשכנע את המסך להציג לי ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן בבית, עכשיו סידרתי אותו, עכשיו למה כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא אומר לי ללחוץ על F1 כדי שהמחשב ידלק ? וגם הנורה של הכונן דיסקטים דולק סתם? וגם כשאני מכבה את המחשב אז הוא מראה לי הודעת שגיאה ואומר לי שכונן הדיסקטים פתוח? תודה רבה!!
-
- 9 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם. כיבלתי היום את המחשב החדש שלי וכשחיברתי את המסך הישן שיש לי (f900b של LG) דרך המתאם DVI ל VGA הרגשתי חשמל זורם דרך כל המארז. המחשב לא היה דלוק כך שאני מקווה שלא קרה לו כלום. מה לעשות וכיצד להמשיך? (כרגע הוצאתי את התקע חשמל של המסך מהשקע ואני לא נוגע בכלום)
-
- 9 תגובות
- 839 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 3000,לוח אם אינטל D865GSA,אני מקווה שלא טעיתי בדגם. 1 ג'יגה זיכרון,וכרטיס מסך 6800 GS. כבר הרבה זמן שהכרטיס מסך עושה בעיות וקצת צולע ומקרטע,ולפעמים המסך לא עולה ואז אני מפרקת תכרטיס ומחזירה וזה עובד לשבוע וחוזר חלילה. כרגע,אפשר לומר שכבר שבועיים זה פשוט לא עובד,המסך לא עולה וכנראה שהכרטיס שבק חיים סופית. בכל אופן,יש חשמל במחשב והאור נדלק,פשוט לא עולה תמונה. בקיצור,יש לי כרטיס מסך מובנה בלוח אם כמו לרוב הלוחות..הבעיה היא שאין לי מושג איך להעלות אותו במקום הכרטיס שמותקן כרגע. ניסיתי להוציא ת'כרטיס ולהכניס את החשמל של המסך לחשמל של הכרטיס שבלוח אם,אבל זה גם לא עולה. אולי צריך לעשות עוד משהו? אשמח אם תעזרו לי,אני מבינה דיי בסדר,אז כל פעולה שתידרש,אני יכולה…
-
- 9 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אחי הקטן נכנס למקום שהוא לא היה צריך להכנס וחטף וירוס קטלני ש"העלים" לו את ההארדיסק, חסם לו את הקישוריות לאינטרנט וכו'... כשאני מפרמט את ההארדיסק בעת התקנת חלונות xp, אני מקבל בסיום הפירמוט את ההודעה הבאה: .setup was unable to format the partition the disk may be damaged Make sure the drive is switched on and properly connected to your computer. If the disk is a SCSI disk, make sure your SCSI devices are properly terminated. Consult your computer manual or SCSI adapter documentation for more information. You must select a different partition for Windows XP. To continue, press ENTER. לאחר חיפוש הנושא בפורום - יש לי רק מחיצה אחת (אחת של 8 מגה-קבצי מערכת והשניה - הכונן). …
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה בתקופה האחרונה כאשר אני משתמש במחשב הוא נתקע לפעמים ולוקח לו זמן רב לבצע תהליכים פשוטים זאת לאחר שהגדלתי את הRAM שלי לכ2 ג'יגה . לדוגמא אם פעם היה לוקח לי לפתוח קובץ RAR בערך חצי דקה עכשיו אני עומד על בסביבות 4 דקות . כמו כן שאני שומע בWINZIP מוזיקה השיר כאילו מאט לכמה שניות כל כמה זמן. אודה לכם ממש אם תעזרו לי לפתור את הבעיה . חג שמח!
-
- 9 תגובות
- 781 צפיות
-