תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
המחשב הוא AMD 5000 MSI k9n neo 512mb DDr2 667 המחשב נתקע איך שאני מדליק אותו אין לתקיעות זמן קבוע הם באים באקראי לעיתים קרובות שבקושי הצלחתי להיכנס לביוס של המחשב כדי לחפש אולי מה הבעיה שם משהו יודע למה הבעיה הזאת? תודה!
-
- 9 תגובות
- 814 צפיות
-
-
היי, מקווה שהגעתי לפורום הנכון... קניתי מחשב חדש וכן מסך חדש של סמסונג, ומהרגע שחיברנו את המסך למחשב מופיע כל הזמן בצד שמאל של המסך מעין תפריט/מגש/בלון שנראה כמו פרסומת שלהם ובו כתוב: HDTV MONITOR ומתחת את כל האופציות שניתנות. זה נראה ממש כמו מדבקה שמדביקים על מקרר , רק שזה בתוך המחשב ומופיע ונעלם לסירוגין. ניסיתי בכל דרך אפשרית להעלים את זה לגמרי כי זה מסתיר חלק נכבד מהצד השמאלי של המסך- אבל ללא הצלחה. חפרתי הרבה במחשב, תחת Intel® graphics ותחת מתאמי תצוגה אבל אני לא מוצאת את הפתרון. מה גם שכשצילמתי את המסך כשההודעה הופיע הוא כאילו לא קלט אותה... בקיצור, בעיה הזויה.... אשמח לדעת אם מישהו מכיר את העניין....
-
- 9 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חדש כאן בפורום ואני מקווה להנות פה לפני כמה ימים החלטתי לפנק את עצמי במחשב חדש לא משהו מטורף אבל חמוד+ CPU : Pentuim d3.4 Dual Core Motherboard : Dual DDR2 Memory : 1024 DDR2 harddrives : Sata III 160 giga 7200 rpm 8mb video card : Geforce PCX7600 GS 8MB case : impress frontier ca105 כל זה בתכלס עלה לי 3200 שקל! שזה מחיר לדעתי נחמד מאוד על המחשב הזה! לפי תגובות שקראתי רובכם לא אוהבים איטנל אז רציתי בכללי שתגידו לי מה אתם חושבים על המחשב הזה בלי לבאס יותר מדי וסתם שאלה מישהו יודע איך להשתיק תמאוורים המעצבנים האלה חחח? הם רצים על 4500 RPM שזה מז**ן תשכל רצח!!! תודה רבה לעוזרים וגם על התגובות בהמשך
-
- 9 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני בדרכי לפרמט סופית את המחשב יש לכם אולי עצות? מה לשמור ,מה להכין על דיסקטים ומה על דיסקים? אשמח לתשובות
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, עקב כל מני העתקות כוננים ופרטישנים ריקים של AOMEI ניסיתי למחוק פרטישן קטן ולאחד אותו עם מערכת ההפעלה. התוצאה לא טובה (מצורף תצלום מסך מAOMEI - התקן נייד וכן מסך שחור בעלייה). יש למישהו רעיון שלא כולל לפרמט הכל? ממש לא בא לי תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום,לאחר כמה ימים שהמחשב דלוק,בהדרגתיות השימוש בראם עולה,לאחר כמה ימים - שלושה ארבעה ימים השימוש מגיע לסביבות ה99%. אני די בטוח שזה קרה לאחר העדכון הגדול של ווינדוס 10,לפני זה לא היו לי בעיות. מה אפשר לעשות?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך מתוצרת PNY gf4 4600ti לאחרונה כל משחק שדורש טיפה גרפיקה כבדה המסך נתקע או מקרטע בכבדות יש לי XP PRO ופנטיום 2.4 הבעיות התחילו רק לאחרונה למי יש רעיון איך אני יכול לבודד את הבעיה ולבדוק עם זה הגדרות או בעיית כרטיס? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב בן שנתיים בערך שיש בו 3 הארדיסקים. לפי בדיקה בתוכנה HDDLife הטמפ' של אחד מהם היא 55c בערך אני מבין שזה נחשב מאוד גבוה להארדיסק. יש משהו לעשות על מנת לקרר אותו אם אני לא טועה יש כבר במחשב שני מאוררים אם לא שלושה. אם זה חשוב זה הארדיסקים בנפחים של 250 ג'יגה, ושניים 500 ג'יגה של WD. בנוסף בדקתי גם בתוכנה everest ושם זה רשם לי ששניים מהם אלה של ה-500ג'יגה בטמפ' של c53-56 בערך והשלישי הישן יותר מביניהם בטמפ' של 82c!!! הייתי ממש שמח לעזרה יש לי המון מידע עליהם ולא הייתי רוצה שיקרה להם משהו. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 765 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם לפני כ-4 ימיים , פתאום , ללא כל ביצוע או התקנה מיוחדת של תוכנה או משהו מיוחד נעלמו לי הכוננים של הצורב והסידי מהמחשב שלי ניסיתי לחבר מחדש , להוריד את הדרייברים מה-DEVICE MANAGER ולהתקין שוב אך אני מקבל תמיד 2 סימני קריאה צהובים על 2 הכוננים !! רק לציין שהם עובדים בטוח כי בדקתי והם עולים ב-DOS עם דיסקט BOOT !!! רק ב-WINDOWS אני לא רואה אותם !! אם משהו מכיר את הבעיה או וירוס או לא יודע מה זה , אנא ממכם עזרו לי אני מיואש !! רק לציין שהצורב הינו SCSI עם כרטים ולא על אותו כבל של ה-CD בתודה מראש TOCHKEL
-
- 9 תגובות
- 987 צפיות
-
-
לא גיימינג ולא עריכה. רק שימוש לעבודה בפיתוח.
-
- 9 תגובות
- 947 צפיות
- 1 follower
-
-
מנסה להתקין WIN7 ULTIMATE 64BIT עם OFFICE2010 PRO, שניהם קבצי התקנה מקוריים מ-MSDN. על המחשב הראשון הלכ מותקן ועובד במכה ראשונה, במחשב השני WIN7 מותקן אבל לחלק מהעדכונים לוקח פעם-פעמיים עד שהם מותקנים (לפעמים נכשלים בפעם הראשונה) וההתקנה של OFFICE 2010 נכשלת די בהתחלה ללא כל הודעת שגיאה ברורה. מפרט המחשב שבו הכל תקין: I7-930, GA-X58A-UD3R, 6GB DDR3 מפרט המחשב הבעייתי: I5-2500K, ASUS P8Z68V, 8GB DDR3 רצ"ב קובץ ה-LOG שנוצר בעת השגיאה: Log Name: Application Source: Windows Error Reporting Date: 2/4/2012 9:39:27 AM Event ID: 1001 Task Category: None Level: Information Keywords: Classic User: N/A Computer: GONEN-MAIN Description: Fault bucket …
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי לוח אם 848p neo-v, קניתי לי שני זכרונות high density ddr400 1G של סמסונג דגם K4H510438D-ZCCC הדלקתי את המחשב וכל מה שנדלק זה הלוח אם והמנורה בקידמת המחשב - בלי הכוננים והמסך וכלום בעצם... בדקתי את המגבלות של הלוח ורשום שם שהוא מסוגל להתמודד עם DDR400 עד 2G, אז מה הקטע שלו? מצאתי את המאמר (אל דאגה - זה לא חופר) - http://www.samsung.com/global/business/semiconductor/products/dram/downloads/applicationnote/pc3200dimm_spd_program.pdf באתר של סמסונג , נגיד וזה קשור לבעיה שלי... איך אני מבצע את העניין?
-
- 9 תגובות
- 826 צפיות
-
-
יש לי מחשב נוסף שאני עובד איתו ופתאום הוא הפסיק להגיב הוא מראה שהוא עושה בדיקה של המסך עם 3 צבים וכתוב שהמסך בסדר ושאני אבדוק אם הכבל של המסך מוחבר היטב אבל הוא מחובר היטב , הוצאתי אותו והכנסתי אותו שוב ושום דבר לא מגיב אפילו הוצאתי מהחשמל וחיכתי חצי שעה כדי לבדוק שוב אם זה עובד אבל עדיין אותו בעיה וכמו כן ניסיתי להחליף כרטיס מסך ועדיין אותו בעיה וחיברתי את המסך למחשב אחר והמסך בסדר וכמו כן ניסיתי להוציא את חוטי IDE ולדחוף אותם מחדש וכלום לא עולה והוא אפילו לא משמעי את הביפ בהתחלה שהמחשב עולה.............האם זה יכול להיות שהלוח אם הלך? או שיש משהו אחר...........אנא עזרו לי בבקשה.....
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים. רציתי לדעת לפי הלוח אם שלי והמעבד איזה גיגה ראם הכי מומלץ לי? יש כמה משחקים שאני רוצה לשחק ואני מנסה להריץ אותם בCEN I RUN IT והבעיה היחידה שלי זה ה4 גיגה ראם שיש לי כיום. אז אני מחפש כרגע להגדיל אותו אז מי שיכול להמליץ לי על כרטיס מומלץ שיתן לי את הביצועים הכי טובים ביחס למעבד וללוח אם אשמח מאוד תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד ישן שמצאתי קצת ישן של windows 7 החלטתי לשדרג אותו windows 10 חיברתי את הUSB של WINDOWS כשהגעתי לשלב של המחיצות עשיתי לכולם מחק כלומר חיברתי את כולם ונשאר לי רק מחיצה אחת הוא עשה לי שהיא אפשר להתקין מהסיבה הזאת הפעלתי את המחשב מחדש וזה עשה לי הודעה כזאת מה אפשר לעשות?
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח חדש של w.d 800 jb עם 8 מגה בפר ה fdisk של win98 מזהה אותו כ-10gbבלבד. בחנות אמרו לי שאי אפשר להשתמש איתו עם win98 אלא רק עם xp למישהו יש אולי פיתרון ??
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב נייח עם מערכת הפעלה Windows 7 Ultimate 64-bit. בכל פעם שאני מדליק את המחשב בפעם הראשונה ביום (המחשב כבוי בלילה), קורה דבר מוזר בתהליך האתחול: בשלב מסוים מופיע פתאום מסך עם רקע כחול עם כיתוב בסגנון DOS. המסך מופיע במשך 2 שניות בממוצע, ולכן עקב ריבוי הכיתוב בו קשה להבחין או להבין במה מדובר. הפרטים היחידים שאני מצליח לקלוט הם משהו שקשור ל- Memory, ישנה הרצה מהירה של מספרים מ-0 עד 100 (כפי שאמרתי - במשך 2 שניות), ומיד לאחר מכן המסך מחשיך והמחשב מאותחל שוב, אך הפעם מערכת ההפעלה בדרך כלל מפנה אותי להפעלה במצב בטוח (במקרה של ויסטה) או לניסיון Repair (במקרה של 7). כמובן שאני לא מסכים לכך ומאתחל את המחשב שוב (או פשוט לוחץ על האפשרות של הפעלה רגילה), אך הפע…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי טלויזיה שאליה אני מחבר את המחשב ואת הXBOX בחיבור HDMI, לצערי אין יציאת אוזניות/אודיו כלשהיא ולכן אנני יכול לחבר רמקולים חיצוניים האם למישהו יש פתרון לבעיה? חשבתי אולי לחבר כבל שבצד אחד הוא HDMI בצד השני הוא HDMI וגם אודיו וכך אני יוכל לחבר רמקולים, מצאתי משהו בEBAY http://www.ebay.com/itm/High-Speed-HDMI-HDTV-V1-4-Audio-Mix-Cable-Supports-3D-1080i-1080p-/251053246959?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item3a73f089ef אבל לא בטוח שזה זה. למישהו יש מושג אם זה באמת זה והאם יש פתרונות נוספים? תודה.
-
- 9 תגובות
- 999 צפיות
-
-
כל דבר שמצריך גרפיקה, גם אם הגרפיקה ממש ממש גרועה הוא פשוט מתחיל להרעיש, מספיק שאני עושה ALT + TAB בשביל שהוא יהיה שקט שוב. כרטיס מסך : ATI Radeon HD 5670. האם המחשב מלוכלך? או שהכרטיס מסך עושה צרות? אשמח להצעות לפיתרון! תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי זיכרון SDRAM חדש שעובד ב-PC133 וקיבולתו 256MB במחשב שלי (ראה "מפרט מחשב") הוא מזוהה כ256MB ועובד כמו שצריך ללא בעיות. הבעיה היא, שאת הזיכרון קנינו בשביל המחשב של אבא שלי, אצלו הזיכרון מזוהה, משום מה, כ-128MB. המחשב שלו זה פנטיום 2 350 מג"ה, לוח של אינטל אני חושב, כרטיס מסך voodoo banshee 16mb בנוסף, ניסינו להעביר את ההארדיסק הישן שלי (60GB של IBM) למחשב של אבא שלי, אך ההארדיסק לא מזוהה בביוס כלל... כשאני נכנס לזיהוי התקנים בביוס, כשהוא מנסה לזהות את ההארדיסק, הוא פשוט נתקע. אצלי במחשב ההארדיסק עובד מהר וללא שום בעיות. רציתי לדעת כתוצאה ממה 2 בעיות אלו נגרמות? האם ללוח יש מגבלה כלשהי של כמות? כעת יש לאבא שלי הארדיסק 6.4 ג'יגה. כמו כן, ניסינו לחבר את הזיכרון ללוח אחר…
-
- 9 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני כבר ממש לא יודע מה לעשות. אתמול פתחתי אשכול בנושא אחר, לגבי אותו מחשב, אך לפחות הוא עבד: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=556560 היום, במהלך גלישה קיבלתי מסך כחול והמחשב חזר לבוט לופ. הוצאתי את הסוללה מלוח האם כ20 ד' ואז המחשב הצליח להגיע לPOST, הוא כתב שהוא משחזר את הביוס, אך שוב לא הצליח לעלות. התייאשתי וניסיתי להתקין ווינדוס מחדש מדיסק, הוא זיהה את הדיסק אך לאחר כדקה אמר שהקרנל פגום ולא ניתן להמשיך בהתקנה. אני על סף ייאוש מוחלט, למישהו יש רעיון?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתמול הכונן שלי הפסיק להגיב - זוהה בביוס אבל לאחר מכן המחשב לא מצא אותו. חיברתי למחשב אחר כ SLAVE וכשניסיתי (הפעם הוא זוהה בווינדוס) להיכנס היה כתוב לי שהכונן לא מאותחל ויש לפרמט אותו. חשבתי שהכונן הלך, אבל בכל זאת ניסיתי התקנה מחדש של ווינדוס שכללה מחיקת המחיצה ופירמוט. עכשיו נראה שהווינדוס עובד כמו שצריך. מה יכולה הייתה להיות הבעיה ? האם היא תחזור ? איזו תוכנה מומלצת לשיחזור הנתונים ועד כמה היא תצליח? תודה
-
- 9 תגובות
- 734 צפיות
-
-
חלק הוא מזהה (סורק, מודם) וחלק לא מזהה (זיכרון נייד, מצלמה דיגיטלית שאמורים לבוא ללא דרייברים) כאשר הוא לא מזהה, הוא כן מזהה שחיברתי משהו אבל מחפש התקנת חומרה שלו ואז : USB לא מוכר. הבעייה: דרייברים באתר החברה של לוח האם פגומים!! http://www.giga-byte.co.il/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=1881 מה ניתן לעשות? לוח אם Motherboard Name Gigabyte GA-K8NSC-939 (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN) Motherboard Chipset nVIDIA nForce3 250Gb, AMD Hammer מצלמה שלא מזוהה אופימפוס FE-210 וזיכרונות ניידים שונים שגם לא מזוהים יש לי XP SP2
-
- 9 תגובות
- 814 צפיות
-
-
לאחרונה הורכב לאחי הקטן מחשב ישן למשחקים : P4 3.2 GHZ 1 GB RAM HD4650 GB-945GCM-S2L 500W ג'נארי עכשיו כשאני מתקין לו משחקים אני נתקל בבעיה מעצבנת כמעט בכל משחק - בתדירות קבועה המחשב נתקע , בלי קשר להגדרות שעליהם שמתי את המשחקים , בערך 10 ~15 שניות הכל עובד חלק ואז יש תקיעות לכמה שניות (כדי להמחיש את התקיעות תנסו לדמיין CRYSIS על כרטיס מסך מובנה ) וזה חוזר על עצמו לאורך כל זמן המשחק =\ רזולוציה: 1024X768 מערכת הפעלה: WINDOWS XP SP1 נקי אחרי פרמוט (ניסיתי גם לפני פרמוט על SP3 ונתקלתי באותה הבעיה ) משחקים בהם נתקלתי בבעיה : COD 4 CRYSIS VIRTUA TENNIS 3 יכול להיות שרשימת המשחקים כבר גדלה , אם כן אני אעדכן בהמשך *כרטיס המסך תקין , את זה בדקתי על המחשב שלי *עם כל המשחקים האלה…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לחבר שלי יש HD שמחובר ב-SATA עכשיו שאני מפרמט מחשבים אני מפרמט את ה-HD עם הדיסק של הוינדוס.. ואצלו ההתקנה של הוינדוס לא מזהה את הכונן הקשיח... רעיונות?
-
- 9 תגובות
- 899 צפיות
-