עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Lirans,

שלום חברה לפני יומיים היה לי restart פתאומי בלי bsod ובלי שום קול מהמחשב. עלה כרגיל והכל עבד עד היום. אחרי שהוא הפעיל מחדש גם היום התחלתי חיפושים באינטרנט ולאחר חצי שעה עוד פעם restart. המחשב עלה ובמסך הlogon של הוינדוס עוד פעם restart. עכשיו אחרי קצת מנוחה למחשב הוא כן פועל כבר איזה רבע שעה. אני די בטוח שהספק כוח אשם בבעיה אבל האם יכול להיות משהו אחר שיבצע restart בלי שום bsod ולא הודעה ב event viewer? הספק כוח שלי הוא enermax noisetaker 420w כבר עובד כשנה וחצי. לא שיניתי במחשב שום דבר לאחרונה. הערה: לקחתי מחשב אחר בבית (שעובד) וחיברתי אליו את הספק שלי וכשהפעלתי את המחשב שומעים את המאווררים אין תמונה ויש צפצופים ( כל צפצוף באורך של 2-3 שניות ובמרווח דומה). לאחר מכן החזרת…

• 9 תגובות
    • 811 צפיות
  2. Started by nivz,

הצורב DVD שלי לא צורב דיסקים... לפעמים הוא צורב ובקטע הסופי של הWrite lead out הוא עושה ERROR אבל רוב הפעמים כשאני מכניס לו דיסק ריק הוא אפילו לא מזהה את הדיסק. פעם אחת לעשרים בערך כשאני מכניס דיסק ריק הוא מזהה אותו כריק ואז צורב - או בהצלחה, או שעושה error בסוף... הצורב חדש (בן חצי שנה או פחות) לא נעשה בו שימוש אינטנסיבי, וכשאני מכניס דיסקים אחרים הוא קורא אותם כל פעם (מוסיקה וכו') ד"א יש לציין שדיסקים שהוא צורב הוא לא מזהה מאז שהוא חדש, והכונן DVD השני או כל כונן אחר בבית קורא אותם. לאחרונה גם הDVD שקורא וצורב DIVX הפסיק לזהות את הדיסקים שהצורב הזה מוציא, אולי בעיה בDVD ואולי לא את זה אני עוד לא בדקתי.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. זכרונות החלפתי מעבד חדש לוח אם לא מזמן החלפתי ועדיין יש בעיה מוזרה כזאת מדי כמה ימים... מה אתם אומרים ספק 480 וואט לא מספיק? QUAD 6600 4GB DDR2 8800GTX שני קשיחים ב SATA לוח BAD AXE 2 הספק לא גנרי.

4. Started by Goat17,

שלום לכולם יש לי מחשב עם לוח IP-35 PRO של אביט מעבד 6550, כ.מ.8800GTS וספק thermaltake 480 ללא אוברקלוק, במשך 4 חודשים המחשב עבד פיקס עם 2 סטיקים של OCZ Platinum 1GB 800Mhz, אתמול החלטתי להוסיף לו עוד שניים כאלה- זהים ב100%. המחשב התחיל להתקע בשלבים שונים של העליה, כשהוא כן הגיע לווינדוס הוא התחיל לזרוק לי בBSODים, ניסיתי כמה ריסטים ואז ניכנתי לביוס וגיליתי שההגדרות הפכו פתאום מעצמן לUSER DEFIEND, אבל אותן הגדרות כמו שהיו קודם.. החזרתי אותן לDEAFULT- לא עזר, אותן בעיות, בסוף הדבר היחיד שעזר לי נכון לעכשיו זה להוריד את התדר ל667... שזה דיי מבאס בהתחשב בזה שהזיכרונות אמורים לעבוד ב800. שוב המחשב עבד פיקס עם 2 סטיקים של אותו הזכרון בתדר 800! אם למישהו יש רעיון של משהו שאפשר …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by kmmng,

שלום לכולם, יש לי מחשב שכל כמה חודשים מתחיל לעשות בעיות עד שבסוף בכלל לא עולה - הוא נדלק אבל שום דבר לא מופיע על המסך. ברגע שאני מנתק את הספק מלוח האם ומחזיר, הוא שוב מתחיל לפעול כאילו כלום לא קרה וככה זה מחזיק כמה חודשים לפחות עד שזה קורה שוב. שום דבר אחר לא עוזר, לא לנתק את המחשב מהחשמל, לא לנתק כבלים אחרים בתוך המחשב, רק זה. האם הבעיה פה היא בלוח אם ואם אני אחליף אותו הכל יסתדר או שזה יכול להיות משהו אחר - ספק ? או בעיה בחשמל בבית ? כי זה דבר שאי אפשר לבדוק אותו, אם אני מחליף משהו, בהתחלה זה בטוח יעבוד כמו שצריך ואחרי כמה חודשים פתאום הכל יקרה שוב ויתברר שבזבזתי סתם כסף על לוח אם. מדובר במחשב P4 סוקט 478 לוח אם של ASUS. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 580 צפיות
  6. אתמול קיבלתי ריסטרט פתאומי ומאז כל בוט גורר מסך כחול, אבל הוא מופיע לחצי שנייה ואז יש ריסט (וחוזר חלילה..) לא מצליח להכנס ב-safe mode (רציתי לבדוק את ה-dump( וכרגיל ה-last known good configuration והשיט הזה זה סתם פלופ... החזרתי את הביוס לדיפולט ועדיין אותו דבר יש למישהו רעיון? אין לי כוח לפרמט בפעם המיליארד

7. הרכבתי את ה GF 8800GTS 320MB של לידטק המחשב פועל והכל פועל כרגיל. עשיתי בדיקה של 3DMARK 03 וגם 06 ובאמצע הבדיקה ניהיה לי מסך כחול וזה עושה לי ריסט? מה יכול להיות הבעיה? ניסיתי גם דרייברים של אומגה וזה עושה לי את אותה הבעיה.... ברשותי ספק כח HEC 400TR-TF שאני יודע שהוא אמור להפעיל אותו בלי בעיה. אבל העניין הוא יכול להיות שזה הספק? כי המחשב גם נמצא בOC ממש רציני(לראות במפרט). יכול' להיות וזה גורם לו בעומס לקרוס? או שיכול להיות טמפ'? איך אני יכול לדעת מה גורם לזה?

• 9 תגובות
    • 756 צפיות
  8. היי. יש לי זיכרון 4GB במהירות 800MHZ CL4-4-4-12, ובCPU-Z בכרטיסיה Memory זה רושם 4096MB שזה בסדר, ומהירות 402MHZ. אמור להיות רשום 800MHZ לא?? מה הבעיה? אולי משהו בביוס שצריך לשנות? תודה רבה. עוד בעיה: המחשב חדש. קיבלתי אותו לפני כמה ימים אז קיצר מהפעם הראשונה שהדלקתי אותו עם הכפתור של המארז כולל הפעם הראשונה אז הוא כזה נדלק, אני שמעתי את הרעש של המאווררים נדלקים והכל וגם ראיתי את האורות של הלד, ואז לפני שהמסך הספיק להידלק פתאום ניהיה דממה. המחשב נכבה אוטומטית בלי שכיביתי ואז שוב הוא נדלק אוטומטית שמעתי את הרעש, ואז שוב נכבה לשניה וחזר ככה כמה פעמים, ואז אחרי כמה פעמים הוא נדלק ומתייצב. וזה מעצבן כי זה מבזבז לי זמן זה לא אמור להיות ככה זה אמור ישר להידלק על הפעם הראשונה…

• 9 תגובות
    • 782 צפיות
  9. Started by Galbal,

ככה, יש לי את המחשב שלי כבר כמעט שנתיים, ובחודש וחצי האחרון הרבה פעם המסך פתאום לא מראה כלום! לפעמים זה קורה כשאני הולך לכמה דקות, ואני מכבה את המסך, ושאני חוזר אני מדליק את המסך והמנורה שלו מהבהבת וגם המסך עצמו מהבהב כל 3 שניות בערך. זה קורה גם כאשר המחשב עולה (לפעמים). וגם שאני נכנס למשחקים. נכנסתי ל-DXDIAG ועשיתי בדיקה שם, ולפעמים הבדיקה של ה-Direct3D גורמת למסך להיות שחור, אבל אחרי שזה מסיים אותה (שהמסך עדיין שחור) אז הוא חוזר, ורשום שהבדיקה הצליחה. אם צריך לדעת אז: המסך שלי זה ViewSonic VX922 LCD 19INCH והכרטיס מסך שלי זה LeadTek PX 7600 GT TDH EXTREME הייתי מאוד שמח לדעת מה אפשר לעשות בשביל לסדר את זה. תודה ויום טוב

10. Started by MoMo-P,

אהלן, יש לי לוח אם P5B של אסוס .. אני חייב לעדכן את הביוס וההוראות האתר של אסוס: http://support.asus.com/technicaldocuments/technicaldocuments.aspx?root=198&SLanguage=en-us אני קצת לא מבין למה הם מתכוונים שם. יצרתי דיסקט אתחול וצרפתי אליו את הקובץ AFUDOS אבל אז אין לי מקום מספיק בשביל P5B.rom . ואחרי שאני מתחיל את המחשב מחדש ומעלה את הדיסקט אתחול איפה הוא אמור למצוא את הקובץ ROM ?!? אני דיי משתגע מזה וישבתי על זה 3 שעות... בבקשה, עזרה. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 916 צפיות
  11. Started by shaibend,

שלום, לאחרונה כונן ה - DVD שלי מזהה רק מדיות של CD-ROM השאלה שלי היא אם אפשר להתקין איזשהו דרייבר או שאני חייב לקנות כונן חדש? תודה לעונים.

• 9 תגובות
    • 991 צפיות
  12. המחשב הוא AMD 5000 MSI k9n neo 512mb DDr2 667 המחשב נתקע איך שאני מדליק אותו אין לתקיעות זמן קבוע הם באים באקראי לעיתים קרובות שבקושי הצלחתי להיכנס לביוס של המחשב כדי לחפש אולי מה הבעיה שם משהו יודע למה הבעיה הזאת? תודה!

• 9 תגובות
    • 796 צפיות
  13. Started by bubugu,

יש לי מלא מסכים כחולים והנה הפירוט של האחרונים... מקווה שתוכלו לעזור לי oading User Symbols Loading unloaded module list .......... ******************************************************************************* * * * Bugcheck Analysis * * * ******************************************************************************* Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 4E, {99, 2283d3, 7, 0} Probably caused by : memory_corruption ( nt!MiDeletePte+447 ) Followup: MachineOwner --------- Loading User Symbols Loading unloaded module list ................…

• 9 תגובות
    • 921 צפיות
  14. Started by Eltroxin,

שלום כשאני מחבר עכבר ומקלדת בחיבור PS2 המחשב מופעל אך אינו עולה, המסך נשאר על נורה כתומה כשאני לא מחבר אותם - המחשב עולה כרגיל האם אוכל לחבר סט עכבר+מקלדת בUSB וזה ייפתר ? אם לא, מה אני צריך לעשות ? תודה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום יש לי לוח אם של אסוס P5B עם כרטיס קול מובנה הכל עבד בסדר ושמעתי מוזזיקה בווינאמפ באתי להעלות את הפרו סוקר אבולושיין והמחשב נתקע ניסיתי כל מיני כפתורים כדי לחזור לווינדווס וכלום לא עזר אז עשיתי ריסטרט עכשיו המחשב לא מזהה את הכרטיס קול התקנתי את הדרייבר שלו ועדיין הוא לא מזהה אין סאונד במחשב וב device manager הכל תקין ואין איקסים לא יודע אם זה יעזור , אבל כשהפעלתי את המחשב לאחר ריסטרט הצליל של העלאת ווינדווס עבד מה עושים?

• 9 תגובות
    • 689 צפיות
  16. Started by Nirtz,

הוצאתי את המעבד מהלוח אם והגוף קירור פשוט דבוק אליו אני לא מצליח להפריד אותם הורדתי את המשחה הטרמית מסביב למעבד עם קיסם וזה פשוט לא יוצא רעיונות והצעות בבקשה?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. הנה תמונה: http://img361.imageshack.us/img361/2345/hfhfsgsah8.jpg כיצד לתקן את זה

• 9 תגובות
    • 656 צפיות
  18. היי, אני מתקין מחשב חדש: לוח אם Intel DQ35MP, מעבד 2180, זיכרון קינגסטון ספק HEC כשהתקנתי את המחשב עם כונן WD IDE בהתקנת XP, בשלב של זיהוי החומרה כשמגיע ל "starting windows'" (המעבר מההתקנה הטקסטואלית הראשונית ה-DOSית), מהבהב ל 3 שניות ומתקבלת הודעת מסך כחול הבאה - stop : 0X0000007B . הכונן עובד תקין על מחשב אחר, וככה גם הזיכרון של המחשב. אמרתי ננסה עם כונן WD SATA 160G חדש. בדקתי את הכונן על מחשב אחר והוא תקין. התחלתי את ההתקנה... ואותה בעיה בדיוק. (הביוס מוגדר על SATA במצב מדומה IDE) מה זה ה-7B הזה? מה אפשר לעשות?

• 9 תגובות
    • 983 צפיות
  19. Started by eliil1,

הוא מראה לי את זה כשאני נכנס לוינדוס: מה זה? בעיה בחומרה? ואיך אני מתקן את זה?

• 9 תגובות
    • 929 צפיות
  20. Started by amitsi1,

מידי פעם שאני מחבר דברים לUSB המחשב לא מזהה אותם וכותב הודעה שזה התקן לא מוכר קניתי אייפון והמחשב שלי לא מזהה אותו, כל פעם שאני מחבר אותו המחשב כותב התקן לא מוכר חשוב לציין שבמחשבים אחרים אצל חברים המחשבים ישר מזהים את המכשיר באייפון גם שלא מותקן אייטונס על המחשב אני מצרף תמונה של ההודעה אני כבר חסר אונים אני ממש אודה למי שיוכל לעזור לי לסדר את זה תודה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 806 צפיות
  21. שלום ניסיתי לחבר כרטיס TV פשוט לסלוט PCI. הכרטיס מזוהה בdevice manager אבל עם עיגול צהוב שבתוכו סימן קריאה. אם אני לוחץ עליו בdevice manager רשומה לי ההודעה: This device cannot start (code 10) התוכנה של הכרטיס לא מזהה אותו בכלל. החלפתי סלוט ושם הכרטיס עובד מצוין. ניסיתי לנקות אבק עם לחץ אוויר ולהכניס את הכרטיס שוב לסלוט הראשון אבל שם זה לא עובד בכל זאת. הבעיה היא שאם אני שם את הכרטיס בסלוט השני אז הוא חונק את הכרטיס מסך, ולכן אני לא מתכוון להשתמש בו בסלוט הזה. האם ניתן לעשות משהו בעניין? הערות: הכרטיס המסוים הזה מניסיוני עושה בעיות עם סלוטים במחשבים שונים. הסלוט שבו הכרטיס לא עובד, היה בשימוש כשנה וחצי בלי בעיות עם כרטיס אחר שאותו הוצאתי לפני כמה חודשים בגלל שלא הייתי צרי…

• 9 תגובות
    • 974 צפיות
  22. שלום לכולם, ברשותי מסך סמסונג מדגם 226bw שמאוד מסנוור אותי - וגורם לי לכאב ראש. האם יש אופציה לשנות את הטמפרטורה של הצבע , ואם כן היכן היא מופיעה? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אהלן. ההארדיסק הזה ממש לא חדש. 40GB של WD משנת 2004, אבל עובד מצוין בכל מחשב שאני מחבר אותו אליו. כל פעם שאני מעביר איתו קבצים למחשב שלי הוא יורד ואחרי כמה שניות חוזר חזרה. הלכתי למנהל ההתקנים ובדקתי ששום וי לא מסומן ב"ניהול צריכת חשמל". לא יודע מה לעשות ??? אני רק אציין שהמחשב שלי חדש יחסית (בן שנה וקצת), והספק לא ג'נרי. (compucase) אולי זו הגדרה בביוס שצריך לשנות ? תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 835 צפיות
  24. שלום, בזמן האחרון אני מקבל הרבה מסכים כחולים. אחרי כל מסך כחול יש ריסט וכשהמחשב עולה אני מקבל הודעת שגיאה. ביטלתי את הריסט האוטומטי אחרי כל מסך כחול וצירפתי תמונות של השגיאות שמופיעות כשהמחשב עולה מחדש. המסכים הכחולים מופיעים בפתאומיות ובאקראיות. בגלל בעיה שהייתה לי עם דריבר הקול, התקנתי אותו מחדש. יכול להיות שזו הבעיה? הרצתי את בדיקת הכונן הקשיח (CHKDSK) אבל זה לא עזר והמסכים הכחולים ממשיכים להופיע. המפרט שלי: Q6600 8800GT 2GB GEIL 800MHz CL4 CORSAIR VX450 ABIT IP35-E WIN XP PRO SP2 טמפרטורת המחשב: מעבד: סביבות ה-41 מעלות במנוחה. 56 במאמץ. כרטיס מסך: סביבות ה-50 מעלות במנוחה. 65-70 (מקסימום) במאמץ. הודעות השגיאה (הופיעו לי כמה הודעות שגיאה): http://img225.imageshack.us/…

• 9 תגובות
    • 979 צפיות
  25. Started by ZaKeN17,

ערב טוב, קניתי מחשב חדש להלן המפרט: מעבד- Q6600 לוח אם - gigabyte p35 ds3l זיכרון- ocz ddr2 1000mhz 4GB כרטיס מסך- Club3D Geforce 9800GTX 512MB ספק כוח- HEC 600W הצגת הבעיה: כאשר אני משחק במחשב (assasians creed) אחרי כשעה בערך עולה לי המסך הכחול של הוינדוס שאומר שהפסיק את פעולת הוינדוס ע"מ למנוע נזק לחומרה... איפה יכולה להיות הבעיה?

• 9 תגובות
    • 778 צפיות

דיונים חדשים בפורומים