תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
בדקתי בגוגל וראיתי שהבעיה הזאת מוכרת ... כל פעם שאני מזיז את הסמן של העבר עם הגלגלת למעלה ומטה יש פריזים קטנים הדף לא זורם חלק זה לא קורה כל הזמן אבל ברוב המקרים או שהדף עולה ויורד לאט יותר מגוגל כרום למשל זה ממש מעצבן , זה נתקע לשניה אבל זה מעצבן הדף לא זורם וצריך לגלול בלחיצה על הסמן של הדפדפן בצד ימין יש פיתרון אחר ? - - - תגובה אוחדה: - - - קראתי קצת בבלוג וירדתי ל AD BLOCK 2..5.1 וגם זה לא עזר חזר ל GOOGLE CHROME
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקי, אז זה הסיפור: יש לי שני מודולים של זכרון sdram, אחד, אשר בא עם המחשב, הוא 64MB וב- 100MHZ. השני שקניתי לאחר מכן הוא 128MB וב- 133MHZ. לוח האם שלי הוא 440BX P3B-F - כלומר לפנטיום 3. העניין הוא שכשקניתי את הזכרון הנוסף לא ידעתי שהלוח שלי תומך רק ב 100MHZ. מה שקורה שכאשר אני משתמש בכל אחד מהזכרונות שלי בנפרד (64 או 128) אז המחשב עובד מצוין (כן גם ב- 128). אך כאשר אני משלב אותם יחד (כלומר 192MB) נוצר כנראה מעין קונפליקט בזכרון. המחשב עולה והכל פועל רק שהוא קורס לעתים מאד תכופות ואני מקבל מסכים כחולים (ב- 2000 ו- XP) אשר לאחר שחקרתי את משמעם גיליתי שהם נובעים מבעיה בזכרון. מסקנתי היא שבגלל הבדלי המהירויות בין שני המודולים יש בעיה. כנראה שלא קורה שהזכרון היותר איטי כופה ע…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברים :'( :'( :'( אחרי שהרכבתי את המחשב ה-LCD לא פעל וראיתי שאיזה חוט יצא מההלחמה. אז פירקתי את הפאנל הקדמי ובחכמתי שכחתי את המחשב מחובר לחשמל, אבל לא דולק. אחרי שפירקתי את ה-LCD, בטעות נלחץ הכפתור הפעלה ופתאום שמעתי קול מהמאוורר של המעבד וראיתי שהוא מסתובב לאט ובשניות קלטתי שההלחמות של ה-FANBUS נוגעות במארז והמחשב דולק!! כנראה שה-12 וולט מה-FANBUS העביר זרם לכל המארז.. יו אני לא מאמין איך כל זה קרה ועוד בטעות.. עכשיו אני מנסה להדליק תמחשב לא נדלק אבל הנורה של ה-RAM LED דולקת בלוח מתי שלוחצים על הכפתור של ההפעלה, עושה רושם שה-RAM מנסים לפעול. עשן יצא מה-FANBUS במהלך התקלה והפסיק, אז ניתקתי דבר ראשון את ה-FANBUS והשארתי רק את הלוח אם מחובר למתח, ללא כרטיס מסך וללא PCI, בני…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי בבעיה כאשר המחשב עושה ריסט לעצמו כל פרק זמן מסויים, ללא שום התראה ושום הודעה, הוא פשוט נתקע לשניה ואז בום! ריסט.. אציין שזהו לא הווירוס הידוע, אותו הסרתי והתקנתי את הטלאי של מייקרוסופט. וכמובן שיניתי את ההגדרות לא לבצע הפעלה מחדש של המחשב במקרה שהשירות נופל. זוהי בעיה אחרת שאין לי מושג מה הסיבה לה, הריסט הוא מיידי ללא כל התראה מוקדמת. אציין תופעה נוספת שאולי היא קשורה לבעיה, לאחרונה כשאני מפעיל יישומים שונים כגון IE, ICQ, מתקבלת הודעה קופצת בתחתית המסך , כמו שניתן לראות בקובץ המצורף. ההודעה משתנה בהתאם ליישום המופעל. עשיתי סריקה מלאה לווירוסים עם Nav 2003 המעודכן ביותר ולא נמצא דבר. אשמח לעזרה.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי וינדוס xp וכרטיס רשת מבית micronet. בהתחלה המחשב לא זיהה את הכרטיס ועשה עליו סימן שאלה ניסיתי להתקין דרייברים והכל. לבסוף איכשהו התקנתי דרייבר של כרטיס רשת אחר מבית realtek ומשום מה פתאום המחשב זיהה אותו . האם זה היגיוני? האם זה יכול לעשות לי בעיות? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם לוח אם Z370 HD3P שהיה מחובר לו כונן HDD בחיבור Sata 3 שתחילה חובר ב-Port 0. לפני כמה זמן רציתי לבצע התקנה מחודשת של כל מערכת ההפעלה ולעשות את ההתקנה על כונן SSD חדש עם חיבור m.2 בלוח האם שלי יש שני חיבורי m.2 וכשקראתי בחוברת ההדרכה של לוח הבקרה שלי הבנתי שכדאי לחבר לחיבור m.2 העליון מביניהם אך שכאשר החיבור הזה תפוס, לא ניתן להשתמש ב-Sata 3 ב-Port 0 ולכן שיניתי את החיבור של כונן ה-HDD ל-Port 1. מאז, הכונן HDD מזוהה בביוס, הוא מזוהה גם בווינדוס כשאני בודק את החיבורים ב״מערכת ההתקנים״ אבל משום מה הוא לא מופיע לי בתיקיית ״המחשב שלי״. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי חלקים למחשב חדש הרכבתי הכל להלן המפרט bios לא עולה המחשב נדלק בלחיצת הפעלה מאוורר cpu עובד בצד התחתון הימני בלוח אם ישנם 4 נורות בריבוע שנדלקות אחת אחרי השניה בשלישית הוא עוצר לאחר כ10 שניות הוא כבה ונדלק מעצמו וחוזר חלילה נסיתי להוציא ram 1 ולהפעיל לנתק כרטיס גרפי ושאר חלקים וכן לאפס bios לא עוזר יש בעיה בלוח או מה יכול להיות?? Intel Core i7 9700K Arctic Cooling Freezer 33 Gigabyte Z370 AORUS Gaming K3 Antec GX500 Window Case Antec HCG-650G 650W Gold Power WD HDD 2.0TB 64MB SATA3 Red Gigabyte GeForce GTX 1060 VR Ready GV-N1060WF2OC-6GD DDR 4 16G (8Gx2) 3200 Trident Z G.Skill ADATA XPG SSD 480G…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב נייד LENOVO S130 11IGM, שהלך לו הלוח אם, החלפתי לו ללוח הזה, (הלוח הקודם שלו היה 5B20R61168) ככל הנראה הלוח הזה שייך לדגם 120S, אך מתאים אחת לאחת לדגם S130. (חשוב לציין שS130 הוא בעצם אותו מחשב כמו 120S, אך מעט יותר מתקדם). אחרי ההחלפה עשיתי התקנה נקייה של WINDOWS, רק שמאז מקש הSHIFT הימני עושה את הסימן "\", ומקש הSHIFT השמאלי עושה את הסימן "#", כל השאר תקין לחלוטין, ניסיתי להתחל את המחשב עם LINUX שמותקן על LIVE CD, והבעיה עדיין קיימת, ככה שככל הנראה הבעיה אינה דרייבר. יש לציין שכשמחברים מקלדת בUSB, התקלה אינה קיימת. ניסיתי לשדרג BIOS, והתקלה עדיין קיימת. חשבתי אולי להתקין על הלוח אם את הBIOS של הדגם S130, אבל אני מפחד שזה…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן מדובר על לוח של Foxconn עם צ'יפסט SIS 963. המחשב נדלק (מאוררים מסתובבים, הרדיסק וCDROM פועלים) אבל אין שום פלט למסך (מחובר דרך OBOARD) ניסיתי לנקות את המחשב, לנתק התקני IDE, להתקין את הלוח מחשב (חשבתי שאולי הוא קיצר), החלפתי זיכרונות (מודלים אחרים), העברתי אותם סלוטים, ניסיתי גוף קירור אחר, ספק כוח אחר (HEC300), כרטיס מסך חיצוני, מסך אחר. שום דבר לא עזר. כמו כן שמתי לב שהמקלדת לא עובדת ברגע שהמחשב פועל. יש לציין ש*מידי פעם* המחשב כן עושה בוט. ואז כשמכבים ומדליקים מחשב הוא שוב חוזר לא לעבוד. מה שלא פסלתי עדיין זה מעבד ולוח מכיון שאין לי מקבילים. משהו ששכחתי ?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מדי פעם (בתדירות גבוהה) המחשב נתקע ומופיעה ההודעה הנ"ל . הדרייבר שמותקן במחשב 28.32 ביצעתי פרמוט והתקנה חדשה וזה לא עזר
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי עכבר אלחוטי ובחוברת ההוראות אומרים שצריך לחבר אותו ל יצאית USB PORT ראיתי שמאחורי המחשב יש יצאית USB ומעליה ציור מן איור, האם לשם צריך לחבר? עוד אומרים שאסור לחבר ליציאת USB HUB מה זה? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום נתקלתי בבעיה מעצבנת מאוד , יש לי מחשב נייד של ג'יגהבייט דגם המחשב W576V נקנה לפני כשנתיים עם כרטיס מסך GEFORCE 9600GS , כמו כן יש לי טלוזית LCD 42 אינץ של פילפס , הבעיה היא כזו בזמן שאני מחבר את כבל ה HDMI למחשב נייד הפקק בבית קופץ ומוריד את כול החשמל בבית ואם אני משאיר את הכבל ה HDMI בתוך המחשב בזמן שאני מנסה להרים את הפקק הוא פשוט מסרב להידרך כול עוד הכבל במחשב . חשבתי שאולי הממסר שמחזיק את המתח בסלון לא חזק מספיק בכול זואת יש לי הרבה דברים שצורכים חשמל בסלון אז החלטתי להחליף את הפחת ושמתי פחת חזק יותר אבל גם זה לא עזר ברגע שאני מחבר את הכבל הפקק קופץ , כמו כן ניסתי גם לחבר לשקע חשמלי אחר בבית אותו סימפטום . מישהו יכול לעזור לי בבקשה עם הבעיה הזו ? אני לא ממש מב…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! מדובר במחשב ישן, בערך מסביבות שנת 2005, לוח אם של GIGABYTE ומעבד Pentium D 2.8 (יש לי את הפרטים המלאים אבל לא לפניי כרגע) המחשב היה מלא בכל מיני רוגלות ותכננתי לפרמט ולהתקין מ"ה חדשה. לפני כמה ימים,כשהבת הקטנה שלי השתמשה במחשב, עלה איזשהו חלון שלא ניתן היה לסגור והבת הקטנה שלי לחצה על איזשהו כפתור. כמה דקות אח"כ ההמחשב נכבה באופן פתאומי. מאז, הוא נתקע באתחול בטבלה שבה מפורטים התקנים שונים עם מספר IRQ וכו' - הוא נתקע כאשר הוא מגיע ל-ACPI חיברתי USB DVD עם דיסק התקנה של XP ואז הוא דווקא הצליח לאתחל ממנו. התקנתי XP. אבל גם עם מ"ה חדשה הוא לא הצליח לאתחל. ניסיתי כמה פעמים ואיכשהו פתאום הוא הצליח לאתחל את ה-HD עם ה-XP החדש כדי לסיים את ההתקנה. אבל מאז הוא שוב לא מצליח ל…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, מחשב נייד של HP שאני מחבר כבל HDMI ממנו לטלוויזיה, יש תמונה אבל אין סאונד. אציין שכמובן הכבל תקין ונבדק על מכשירים אחרים. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, מדי פעם המחשב נתקע על המסך השחור הראשוני ולא עולה. אני צריך לחכות הרבה זמן ואז כשאני מדליק שוב הוא עולה. מה לעשות? חייב עזרה. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי שבת שלום , במחשב Vostro 3568 הסוללה הפסיקה להטען לפני דיי הרבה זמן המחשב עובד ללא סוללה ועם סוללה אבל (מטען מחובר) נעדכנתי את הביוסלגרסא האחרונה . ניסתי לאתחל את הסוללה הערה: בהתחלה הסוללה לא הייתה נטענת , אחרי עדכון הביוס היא לא מזוהה , פעלתי לפי ההדרכה ההבאה: הסוללה זוההת אבל לא נטענת אחרי זה אתחלתי אותה מחדש והיא לא מזוהה מאז. בכלי האבחון של דל , נמצא שגיאה 20000131 ושום דבר על המטען , והמטען מזוהה בביוס כ "לא ידוע " לפני ששולחים לתיקון במסגרת האחריות יש לכם עוד הצעות ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום קניתי את ההרדיסק חיברתי אותו למחשב על parimary slave הכל טוב ויפה הביוס קורא אותו הווינדוס קורא אותו אני נכנס לפרטישן מגי'ק הוא מראה לי את ההרדיסק בסימון צהוב dynamic disk לוחץ בצד creat new partition שואל אותי על איזה הרדיסק ליצור מחיצה אני מסמן לו את החדש ואז הוא נותן לי הודעה מוזרה "the selected disk contains one or more partitions wich cannot be moved to complete this task use the oporations menu rathar then a wizard" מה לא ניסיתי בתוכנה לא הצלחתי ליצור מחיצה חדשה בהרדיסק אני משתגע כבר, אם מישהו יוכל לעזור לי אני או להסביר לי איך ליצור מחיצה אחת של 50 ראשית שבה תהיה מערכת ההפעלה ועוד 2 מחיצות שכל אחת של 100 ב NTFS כמובן אני יודה לו מאוד ... ד"א ההארדיסק חדש מהש…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ממה זה יכול להיגרם? המעלות תקינות, דרייבר מעודכן.. המשחקים קופאים בצורה ראנדומלית.... FALLOUT 3 MIRRORS EDGE PROTOTYPE יש למשהו מושג?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני שבוע המחשב נכבה, ומסרב להידלק . חברתי את החוט הירוק עם השחור בספק והמחשב נדלק אחרי 3 ימים המחשב נכבה, חזרתי על אותו סיפור והמחשב נדלק אחרי 3 ימים המחשב נכבה ! מהי הבעיה בדיוק ? בדקתי את הטמפרטורה והיא נראתה נורמלית (למעבד, כרטיס מסך, הרדיסק )- אין שינוי במה שהיה קודם הערה : המחשב עובד כל היממה מבלי לכבות אותו (רק אם יש הפסקת חשמל הוא לא נדלק) ספק שלי 450W כרטיס מסך 7300Gt הרדיסק 250 רגיל ומעבד 65 נמ' ולא יותר
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כאשר נשרף המעבד, אז הלוח אם לא מפעיל את המאוררים בכלל?, מה קורה אם יש בעיה בזיכרון? כי אני לא מבין איפה הבעיה אצלי המחשב לא עולה מחשב חדש, abit nf7 rev 2.0 , זיכרון a-data מעבד amd mobile 2500+ וredaon 9600 xt ספק כח בינתיים גנרי, אבל הוא 400 W תוןדה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! באחד המחשבים שרציתי לעשות בהם פירמוט באמצע האיפוס של הווינדוס המחשב כבה, מה שגרם שאח"כ הוא אומר לי שגיאה שא"א לאפס. השגיאה היא: "לא ניתן לאפס את המחשב שלך. מחיצת כונן הנדרש חסר" מה אני אמור לעשות כרגע? תודה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
בכמה ניתן למכור מחשב עם המרט הבא: i7 870 מעבד h55ms2h לוח 6 rab זכרונות DDR3 artic freezer 7 מאורר למעבד 120GB SSD sandisk דיסק קשיח 1 -ראשי 500 GB WD - דיסק קשיח 2 - משני Antec 500W ספק כוח Asus GTX 560ti -כרטיס מסך
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי מחשב נייח לנובו בן 4 שנים לא מעלה מערכת הפעלה בהדלקה ראשונה ורק לאחר כיבוי והדלקה שניה פועל המחשב .מה יכולה להיות הסיבה ומה ניתן לעשות ? תודה ובשורות טובות אהוד
-
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי ווינדוס 7 ויש לי קובץ שזה סרט בפורמט AVI איך צורבים אותו על DVD דרך הווינדוס ?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים לאחרונה רכשתי מחשב של Dell Inspiron מסדרת 7559-67001G2HGUW1 מפרט מצורף בתמונה למטה. הרזולוצייה מוגדרת על 2160*3840 ו 30p הרץ. ( מצורף גם תצלום של המפרט של הכרטיס גרפי). במסך רואים מצוין אך בהפעלה של תוכנות מסוימות ( מצורפת תמונה ) הרזולוצייה לא מותאמת לגודל המסך והממשק של התוכנה מוצג ברזולוצייה קטנה מאוד (מצורפות תמונות) לאחר פניה לתמיכה טכנית של Microsoft ושל Nvidia לא הצלחתי להתגבר על הבעיה, התומכים של מיקרוסופט ניסו לשחק עם הגדות התצוגה ולשנות DPI אף לשווא התצוגה נותרה קטנה, חלקם אמרו שזה בעייה נפוצה במסכים 4k וצריך לפתור אותה לפי הוראות היצרן Dell ,שגם אצלו לא מצאתי מענה לבעיה הזו. אשמח אם תוכלו לשפוך אור על הנושא ולסייע. התקנתי דרי…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-