עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לפני כשבוע וחצי לאחר עדכון דריבר לחדש, כל דריבר שאני מנסה להתקין גורם לי לBLACK SCREEN או בהתקנה או בהפעלת המחשב מחדש, ללא דריבר המערכת עובדת אני יכול להריץ משחקים (עולים ממש לאט) כמו כן לראות סרטים ולהשתמש במחשב, כך שנראה שה GPU תקין.... דברים שניסיתי: בדיקה על שתי מערכות win 7 ו win 8.1 (נקייה) מעודכנים (חוץ משני UPDATES הראשון KB3000850 שגורם ללולאת אתחול אין סופית על המחשב, והשני KB 3004394 שAMD ממליצה להסיר מכיוון שהוא גורם לבעיות גראפיות והתנגשויות עם דריברים) בדקתי את כל הדריברים של המערכות (ואני מתכוון כולם) בין דריבר לדריבר בוצעה הסרה מלאה של הקודם (SAFEMODE, מהריגסטרי ושאריות של תקיות) התקנה ישירה של הדריבר בלבד OLDSCHOOL ביטול אנטי וירוס (AVG) …

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. יש לי AMD Athlon XP 1600+ והיה לי לוח אם - Gigabyte 7vtxe. חזרתי יום אחד הביתה והמסך היה שחור. פתחתי את המארז וראיתי שבעה קבלים מפוצצים על הלוח. קניתי Asrock K7vm3 חדש והחלפתי את הלוחות מבלי לפרמט ולהתקין את מערכת ההפעלה מחדש לאחר מכן. האם יש לזה קשר לכך שהמעבד עובד על 1.05GHZ בלבד במקום 1.4GHZ ? אם לא, איך אני יכול לפתור את זה ? תודה מראש

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום לכולם, יש לי בעיה שאחת לכמה זמן המחשב פשוט קופא , מכבה את עצמו ונותן הודעת proper boot device צירפתי תמונה שתוכל להבהיר זאת יותר ממני.... אשמח לכל עזרה שאקבל. תודה מראש, דניאל.

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by orila,

שלום לכולם אני אשמח לעזרתכם בנושא של מסכים כחולים עם שתי הודעות חוזרות : 1- memory management או 2- page fault in a none page area בתחלה חשבתי שזה כרטיס המסך של שהוא לא מעודכן אבל עידכנתי אותו (AMD RANDON 6700) מדובר בPC עם WIN 7 64 BIT 8 ג'יגה זכרון חיצוני (הרצתי את הבדיקה של WIN ולא מצאתי פגם בחומרה) כרטיס מסך של AMD RANDON (*) משום מה אני לא מצליח לעדכן את הWIN שלי (עותק חוקי אבל אני לא מצליח לגרום לו לבדוק עדכונים) תודה רבה אני אשמח לעזרתכם

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום לכולם. תופעה מאד מאד מוזרה. אני מקבל מסך כחול מיד כשאני מנסה להפעיל קבצי וידאו מקומיים וגם סרטים שאני מנסה לראות אונליין (יו טיוב למשל) . אבל ואבל גדול.. התופעה קוראת אך ורק לאחר שאני משחק משחק תלת מימד כלשהו. איך הבעיה נפתרת? אני מבצע ריסטרט למחשב ואז יכול לראות סרטים ללא כל בעיה! שיחקתי שוב משחק? שוב אני מקבל מסך כחול בהפעלת קבצי וידאו. מה ניסיתי לעשות על מנת לפתור את הבעיה? 1. הסרה לגמרי של דרייבר כרטיס מסך,כרטיס קול,צ'יפסט,כרטיס רשת והתקנתם מחדש בגריסה הכי מעודכנת. 2. הסרה של חבילת codec pack (משתמש בK-LITEׂ) והתקנה מחדש 3. הרצה של אנטיוירוס ותוכנה נגד רוגלות. 4. בדיקת זיכרון ארוכה של ווינדוס. נ…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by yosda-boy,

שלום, לפני כ-3 חודשים החלה בעיה לאגים במשחקי מחשב חשוב לציין שמדובר בכל משחק (CSS B3 MW הכל) והדבר לא משפיע על הדברים מחוץ למשחקים... נגיד באינטרנט אני מוריד על מהירות גבוהה (12 MB משומש עד הסוף). עשיתי בדיקת מהירות תוצאות כמו שאמורות להיות. לפני בערך 3 חודשים החלפתי כרטיס מסך לכרטיס מסך יותר גרוע, האם יש סיכוי שהכרטיס מסך משפיע על הלאגים? בתודה מראש Mystery

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by yaki cohen,

מחשב נייד מותאם למשחקים , כאשר מעלה משחק המסך מחשיך ,סאונד נשמע כרגיל,לחיצה על מקש f12 , במקרה זה מקש תאורת המסך,המשחק מופיע במלוא הדרו , שחרור המקש ושוב חוזר לסורו לחיצה קבועה מפעילה אותו כרגיל,אך זה בלתי אפשרי , אשמח לפתרונות!!!

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by maor18,

שלום לכולם. אני סובל בחיבור האינטרנט שלי מפינג גבוה והבנתי שכדאי לנסות לפתוח פורטים. אין לי מושג איך לעשות את זה וראיתי מדריך כאן: https://portforward.com/hot/hotbox/ הבעיה שזה להוטבוקס ולא לפייברבוקס, האם זה יתאים או שיש מדריך מותאם גם לפייברבוקס?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  9. כמה שחיפשתי בגוגל, רק מצאתי בעיה שהדיסק הולך לישון, אצלי זה הפוך מדובר בכונן גיבוי. אני צריך שיהיה בSLEEP ויעבוד רק כאשר תוכנת הגיבוי מופעלת, פעם פעמיים ביום. וזהו. מדובר בפירמה סיגייט, יש תוכנת ניהול, אבל אין שם שליטה במצבי שינה. אני מניח שזה ברמת הווינדוס 10.. התקני USB וכו.. אשמח לעזרה תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Roy.T,

ממה זה יכול להיגרם? המעלות תקינות, דרייבר מעודכן.. המשחקים קופאים בצורה ראנדומלית.... FALLOUT 3 MIRRORS EDGE PROTOTYPE יש למשהו מושג?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום רב. יש לי XP, כ. קול (כנראה ישן מאוד אבל זה מה שיש כרגע...) של קריאטיב דגם CT4810 ובדריבר ג'יניוס התוכנה מצאה לי דריבר בשבילו.זה לא עזר. עדיין לא שמעתי כלום. ד"א בדקתי ה-כ-ל. חיבורים,התנגשוית,ווליומים למיניהם... ואין כלום. זה בעיה של דריבר פה? אולי הדריבר לא מתאים? ואם כן,יש למישהו דרך להשיג אותו? * קיבלתי ממישהו דריבר SBAudioSetup_W2k מהאתר http://ccftp.creative.com/manualdn/D...oSetup_W2k.zip אבל עדיין אני לא שומע כלום.וד"א זה אותו דריבר בדיוק שהXP נתן לי כשהוא זיהה אותו אוטומטית. אז מה? הכרטיס דפוק? זה כבר כרטיס שני שאני מכניס. ד"א,במנהל ההתקנים הוא נראה כך:‬ Creative AudioPCI (ES1371,ES1373) (WDM) תודה מראש!;-)

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by DJ Avishay,

יש לי בעיה במסך, מסך לא מוכר של compoint 17 לפעמים המסך הופך לצהוב בכל המסך וזה מעצבן נורא וגשאני מוציא ומכניס את הכבל של המסך למקום אז זה מסתדר אבל לא להרבה זמן אם מישהו יוכל לעזור אני מאוד יודה לו

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. נתוני המחשב שלי הם: מעבד Q6600 QUAD זיכרון: 1GBX4 1066MHZ OCZ REAPER לוח אם: GB GA-X38-QD6 ספק: זלמן (ZM 600 HP 600W) הרדיסק: SEAGATE 500MB X 2 16M CACHE כ. מסך: ASUS EN8500GT מארז: THERMALTAKE KANDALF LCS WINDOWS XP PRO הבעיה שלי היא כזו: אתמול הרכבתי את המחשב, הכנסתי את כל הזכרונות (1GBX4) בדואל צאנל וכאשר הדלקתי אותו הוא נדלק נכבה נדלק נכבה, ולא הבנתי מה הבעיה שכן הכל היה מורכב פיקס, המעבד היה בטמפרטורה 30 מעלות, והנחתי כי הבעיה הינה בזיכרונות מאחר והביוס שלי כל הזמן נפל, ואכן צדקתי כאשר הוצאתי 1 GB מהסלוט המחשב עבד פיקס, אבל ברגע שאני מחזיר את הזיכרון הנוסף - שוב אותה בעיה. אני מודע לעובדה שהמחשב יזהה רק 3.2 GB מאחר ואני משתמש בXP PRO ( אין לי ברירה אחרת אנ…

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by adirmor455,

שלום אני רוצה לחבר מפסק ביניים למנורת קיר איך אני עושה את זה ? וגם אם אפשר הסבר איך המפסק הזה עובד לידע כללי...

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. טוב בגלל שהכרטיס הקודם שלי radeon9600xt התחמם כנראה יותר מדי, משהו שם נדפק וזה עושה לי בעיות במשחקים..אבל בכל מקרה לווינדוס זה לא מפריע אז אני יכול לחבר אותו מתי שצריך אם יש בעיות.. טוב אז קניתי geforce 7600GS AGP וחיברתי והתקנתי דרייברים והכל, והמחשב לא זז אחרי זה והטמ של הכרטיס מסך הייתה גבוהה, ואז ראיתי שלא חיברתי את המולקס אז כיביתי וחיברתי אותו (לא יודע אם חיברתי את המולקס עד הסוף, אני אבדוק אח"כ) בכל מקרה אין לי בעיות עם משחקים עכשיו אבל הטמפ' של הכרטיס מסך מאוד גבוהה, ואם זה יישאר ככה בטח הוא גם יידפק.. הטמ כבר 70+: זה הכרטיס אין לו מאוור, אבל יש לו צלעות קירור כאלה מאוד גדולות..הם גם רותחות עכשיו אני נוגע בהם ד"א יש לי אחריות ..ואני יכול להחליף לכ"מ אחר…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. כשהמחשב שלי נכנס למצב שינה המאווררים עדיין עובדים וזה מפריע לי . מי אחראי על זה הלו או הספק?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. חברים :'( :'( :'( אחרי שהרכבתי את המחשב ה-LCD לא פעל וראיתי שאיזה חוט יצא מההלחמה. אז פירקתי את הפאנל הקדמי ובחכמתי שכחתי את המחשב מחובר לחשמל, אבל לא דולק. אחרי שפירקתי את ה-LCD, בטעות נלחץ הכפתור הפעלה ופתאום שמעתי קול מהמאוורר של המעבד וראיתי שהוא מסתובב לאט ובשניות קלטתי שההלחמות של ה-FANBUS נוגעות במארז והמחשב דולק!! כנראה שה-12 וולט מה-FANBUS העביר זרם לכל המארז.. יו אני לא מאמין איך כל זה קרה ועוד בטעות.. עכשיו אני מנסה להדליק תמחשב לא נדלק אבל הנורה של ה-RAM LED דולקת בלוח מתי שלוחצים על הכפתור של ההפעלה, עושה רושם שה-RAM מנסים לפעול. עשן יצא מה-FANBUS במהלך התקלה והפסיק, אז ניתקתי דבר ראשון את ה-FANBUS והשארתי רק את הלוח אם מחובר למתח, ללא כרטיס מסך וללא PCI, בני…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. זה מה שקורה כשאני מדליק אותו יש לי דריוור הכי חדש מהאתר שלהם מנהל התקנים בסדר..

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. זה התחיל היום כשניסיתי להפעיל את מקס פיין. אחרי תעינה קצרה המחשב קפא, ולא היתה אפשרות לעשות כלום חוץ מרסטרט. אחר כך בדקתי עוד משחק וגיליתי שזה ממשיך גם במשחק הזה. ניסיתי לראות סרט והמחשב קפא לפני שהסרט התחיל. עשיתי בדיקת ווירוסים, וזה לא גילה כלום. מה לעשות? פנטיום 3. 660 מה"צ. Riva TNT 2.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. היי, יש לי מחשב במפרט: לוח אם: Asus P8H77-M ספק כוח: Cheiftec ctg-600-80P מעבד i5 3570 כרטיס מסך קואדרו FX - 1800 3 דיסקים קשיחים: 1 טרה של סיגייט 2 טרה של ווסטרןדיגיטל 500 גיגה סיגייט. Disk Management בכלל לא נפתח. 5 מחיצות עולות. 3 מחיצות מוצגות אבל ללא פרטים. כמה תפוס\פנוי, אם בכלל יש חומר... מאיפה להתחיל לבדוק? אגב המחשב פורמט היום ועדיין אותה תופעה... תודה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by ElPelado,

שלום לכם לפני כשבוע פגע ברק בבניין שלי ונשרפו כמה דברים. ביניהם המחשב. כלומר הוא לא נדלק. לפני כחמש שנים פגע גם ברק ונשרפו העכבר, מקלדת, מצלמה אינטרנט, ספק וכפי מה שחנות המחשבים אמרה, הלוח אם גם. ממה שהצלחתי לבדוק עד כה, רק המצלמה נשרפה ולא המקלדת או העכבר. ברור לי שהספק נשרף... אבל איך אני יכול לבדוק בעצמי אם הלוח אם נשרף גם, מבלי לשלם לחנות מחשבים שאחר כך תגיד לי שזה כן נשרף כדי שאני אשלם להם איזה 1000 ש"ח? ממה שרואים, שום קבל לא התפוצץ או נזל חומר כלשהו החוצה... האם אפשר להסתמך על זה או שחייבים לחבר ספק חדש ולבדוק? תודה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by GZA3,

רכשתי מחשב חדש לאחרונה. (כמעט חדש: מעבד לוח זיכרון וכרטיס מסך) זה הטמפרטורות של המחשב כרגע: Temperatures Motherboard 40 °C (104 °F) CPU 40 °C (104 °F) CPU #1 / Core #1 18 °C (64 °F) CPU #1 / Core #2 20 °C (68 °F) GPU 59 °C (138 °F) Maxtor 6V250F0 41 °C (106 °F) Seagate ST3320620AS 43 °C (109 °F) WDC WD2000JD-22HBC0 37 °C (99 °F) WDC WD2500KS-00MJB0 43 °C (109 °F) Maxtor 7L250S0 38 °C (100 °F) המפרט הוא: CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2, 2100 MHz (10.5 x 200) 4000+ Motherboard Name Asus M2NPV-VM (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Chipset nVIDIA GeForce 6150, AMD Hammer System Memory 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRA…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. יש לי מודם של היצרן pine עם ess chipset 2838 כל פעם שמישהו מתקשר אליי המחשב נדלק איך אני מסדר את זה ----------------------------------------------------------------- אתמול נסעתי לטכנאי הוא אמר שזה בעיה במודם וקניתי אחד חדש מאותו דגם ועכשיו יש לי עוד פעם את הבעיה יכול להיות שזה הדרייבר????????. בבקשה תעזרו לי תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by MotorcycleBoy,

אחרי פירמוט של המחשב , הטאצ פד לא מזוהה . חשוב לציין ווינדוס 10 מחשב של אסוס X441U הורדתי את הדרייבר מאתר היצרן , אבל פתאום עולה לי ההודעה הזו באמצע התקנת הדרייבר There is a problem with this Windows Installer package. A program run as part of the set up did not finish as expected. Contact your support personnel or package vendo למישהו יש פיתרון?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום יש לי מחשב נייד דגם DELL INSPIRON n5030 והיום רציתי לשחזר אותו להגדרות היצרן {אני יודע איך עושים את זה } עשיתי לפי הסרטון הזה Restore Dell Recovery Partition (Dell DataSafe) Windows 7 ואז שאני בא לעשות את זה זה פשוט לא מראה לי את האפשרות של השחזור להגדרות יצרן אין לי את האפשרות dell datasafe restore Emergency back up\ מה אני עושה עכשיו ?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים