תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה קניתי היום PDA וUSB בכלל לא מזהה אותו בעוד שבמחשב השני שלי הוא זיהה תוך שניה... אני לא מוצא דריוורים חדשים או אחרים להוריד חוץ מאלה של הwindows שהוא מתקין לבד למחשב יש 6 USB את עכבר הוא מזהה רק אם אני מדליק את המחשב איתו כלומר אם אני ינתק באמצע ויחזיר הוא כבר לא מזהה.. יש איזה בעיה בדריוורים שלהם... ניסיתי להסיר אותם בדיוויס מנג'ר ולא עזר..
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בלי שום סיבה מיוחדת העכבר נכבה ונדלק לעיתים תכופות באמצע משחק בCS(בזמן האחרון לא יצא לי לשחק בעוד משהו), עכשיו זה קרה גם כמה פעמים בוינדוס עצמו.. מה נראה לכם הבעיה? MX518
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעלה את ה windows וחוטף מסך כחול עם ההודעה Unmountable Boot Volume. אני חושב שההרד דיסק לא הלך אלא שהיתה איזה תקלה ב windows. העניין הוא שיש לי SATA, וכשאני מעלה את הדיסק של הwindows כדי לעשות restore הוא לא מזהה את ה הארד דיסק... הורדתי דרייברים של ההארד דיסק שלי, אבל אני לא יודע בפתיחה כדי שיזהה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי CDROM של ASUS צורב גם אני עוד מאט קונה של ASUS - והוא IDE HD אחד של WD 40 GB HD של WD 60 GB ועוד אחד חדש HD של MAXTOR 40 GB אין טעם לשאול אותי איך יש לי כל כך הרבה ולמה אני צריך זה פשוט יצא ככה שיש לי הרבה אז..... ותאמינו לי שאני צריך ;D עכשיו כולם IDE ואני לא בטוח שאני יכול לחבר את כולם. כל החומר עכשיו מחוברת חוץ משני דברים : צורב של ASUS (יש לי כרגע צורב אבל הוא SCSI של YAMAHA) ו HD של MAXTOR אני יכול לחבר את ה MAXTOR בלי בעיה, ויש לי עוד כניסה ל צורב (הרי בכל כבל יש שני כניסות...), אבל האם זה יעבוד? וזה אפשרי בכלל?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב,מאז שבוע שעבר יש לי בעיה מוזרה במחשב - הוא יכול לקפוא בפתאומיות ולא להגיב יותר. הדבר היחידי שעוזר לו לחזור לפעול זה restart.אם זה חשוב, בזמן הקפאון של המחשב,האור האדום החיצוני (שנמצא מתחת לאור הכחול אצלי שמסמל שהמחשב פועל) לא מהבהב יותר.אם מישהו יכול להסביר לי את מקור הבעיה, אני אשמח. תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחשב נייד מותאם למשחקים , כאשר מעלה משחק המסך מחשיך ,סאונד נשמע כרגיל,לחיצה על מקש f12 , במקרה זה מקש תאורת המסך,המשחק מופיע במלוא הדרו , שחרור המקש ושוב חוזר לסורו לחיצה קבועה מפעילה אותו כרגיל,אך זה בלתי אפשרי , אשמח לפתרונות!!!
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני כבר מיואש, לא יודע מה לעשות... ווינדוס XP לא עולה, מראה את השגיאה 0x000000ED. הכונן קשיח פחות מחצי שנה. מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כאשר קופץ החשמל המחשב כבה ואין סימן חיים לאל פסק גם כן שום אורות שום צלילים...ואילו כשאני מנתק מהחשמל את האל פסק באופן יזום אז הוא עובד והמחשב גם ממשיך לעבוד...מה ניתן לעשות? הוא כביכול עובד ולכן לא נראה לי שהאחריות תעזור לי במקרה הזה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום נשפכו מיים על הנייד, פירקתי וייבשתי, המקלדת לא הגיבה, אז חיברתי חיצונית. השאר עבד טוב במשך יומיים ואז כבה ולא נדלק, מה עלי לעשות או לבדוק כדי לפתור את הבעייה? תודה לעוזרים דוד
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הייתה לי הפסקת חשמל בסוף השבוע והמחשב היה דולק בזמן הפסקת החשמל!!! אחרי שהחשמל חזר הדלקתי את המחשב הוא עשה קצת בעיות ורעש אבל עלה ... היום ניסיתי להפעיל את המחשב אבל הוא לא עולה .....הוא אפילו לא עושה פוסט ולא מפעיל לי את המסך! מישהו יכול לעזור לי או שיש לו מוסג איפה יכולה להיות התקלה, ומה מפריע למחשב לעלות. תודה מראש!!!
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן לכולם, לפני כחודשיים בניתי את המחשב החדש שלי כדי להחליף את מחשב העריכה הישן שהתבסס על i7-2600k @4.5Ghz . ה 2600 החזיק (עדיין מחזיק) יפה מאוד את רוב המשימות אבל עם השכיחות של קבצי 4K ופלאגינים כבדים יחסית של red giant וכדומה הבנתי שהגיע הזמן לשדרג ואחרי המוווון בדיקות ומחקרים של הנושא חשבתי שהשדרוג הנכון יהיה ל i7-8700k . אז בניתי מחשב עם המפרט הבא: מעבד: i7-8700k (עדיין ללא אובר קלוק, יקרה בהמשך) לוח אם: Asrock fatal1ty k6 זכרונות: Trident z 4X16GB 3200MHZ כרטיס מסך: Gainward GTX1070 כוננים קשיחים: מערכת הפעלה: Crucial MX100 500GB קבצי מדיה ומקור: Samsung 950 Evo nvme 1TB מדיה קאש: Crucial BX200 500GB …
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מסך של DELL U2311H והיום בבוקר אני מדליק את המחשב והכל נדלק אבל המסך לא מראה תמונה הוא דלוק,יש אור של הכפתור ומראה תמונה של DELL בהדלקה של המסך אבל תמונה לא מראה. הכרטיס מסך עובד לא נשרף או משהו , גם כל הכבלים מחוברים בדקתי כמה פעמים חיברתי מהתחלה הוא כותב לי על המסך שהוא ב power saving mode ושאין signal from the computer אין לי מושג מה הבעיה פה .אם מישהו יודע מה הבעיה ואיך לתקן יעזור לי מאוד.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Gigabyte 7VTX Asus V7700 Pure 32MB כששניהם עובדים ביחד, המחשב שלי מאוד לא יציב במשחקים ובשינויי רזולוציות, בעיקר, מסיבה לא ברורה, ב-Half Life. הוא מרבה להתקע.. הבעיה הזו קיימת מאז שקניתי את המחשב, לא היתה לי אפשרות להחליף את הכרטיס מסך מכיוון שהוא נקנה בארצות הברית. את הלוח לא שלחתי לאחריות בארץ מתוך עצלות. בכל אופן, הלוח עובד ללא תקיעות עם GeForce 2 MX תוצרת חברה לא ידועה. הכרטיס מסך עבד מצוין במחשבים נוספים שניסיתי אותו בהם. הבעיה לא נפתרה גם אחרי שעידכנתי את הביוס של הלוח, אבל המחשב יותר יציב מאז שעידכנתי, אבל עדיין נתקע הרבה. חשבתי שאולי זו בעיה של חום, אבל אז הגיעו אלי ה-Blue Orb והיטסניקים לזכרונות מתוצרת ThermalTake. ואם זה לא מספיק, הנחתי מאוורר פנפלו 80 מ"מ מעל ה…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חושש שיש לי יותר מדי תהליכים ברקע, יש גם תהליכים כפולים שאינני יודע אם זה בסדר. המפרט בחתימה והנה התמונות: ולמה בחלק מהתליכים רשום לי "32 סיביות", בזמן שהמערכת הפעלה היא 64 BIT? אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, רכשתי GTX 750TI יד שניה ל-HTPC בסלון; (XEON E5450, 4GB DDR2, ANTEC NSK2480, ANTEC 380W, המארז והספק בני כמעט 10 שנים, העלתי צילום מסך מSPECCY) לפני כן היה לי כרטיס מסך AMD HD5450, רציתי משהו טיפה יותר חזק שיתמוך בהאצת חומרה לסרטים ויוכל להתמודד עם הLIGHTPACK שלי כמו שצריך גם ב1080P. התקנתי את הכרטיס החדש, הורדתי DDU (תוכנה להסרה נקייה של דרייברי כרטיס מסך), הסרתי את הדרייברים של AMD/ATI ולאחר מכן התקנתי את הדרייבר הכי חדש מהאתר של NVIDIA. הכל עבר בסדר, וכשהתחלתי לראות סרט ב-netflix המחשב קפא. עשיתי רסטסט, ניסיתי שוב ולאחר מס' דקות בצפייה בסרט בMPC-HC המחשב שוב קפא והפעם גם עשה רסטרט. בדקתי טמפ', הכרטיס…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
הייתה לי מקלדת אלחוטית של מיקרוסופט,ניתקתי אותה וחיברתי מקלדת רגילה בחיבור PS2 או איך שלא קוראים לזה וזה פשוט לא עובד. מחקתי את הדרייברים של מייקרוסופט וזה עדיין לא עובד מה לעשות ? תודה..
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה מופיעים לי מסכים כחולים, עשיתי קצת בדיקות ברשת כדי לבדוק את מהות התקלות וראיתי שצריך לבדוק מה כתוב כשמופיע מסך כחול, העניין הוא שאני מקבל 4 שגיאות שונות ככה שאין לי הרבה מושג לגבי מקור התקלה. ניסתי לפרמט את המחשב וזה הסתדר לשבוע עד ששוב התחילו המסכים הכחולים. אני עם ווינדאוס 7 64 ביט, אם זה משנה. המפרט שלי: מעבד Q6600 ולוח אם של ג'יגה בייט GA-P31-DS3L עם כרטיס מסך רדון 7750. הנה תמונות של המסכים הכחולים שקיבלתי, אין לי בעיה להחליף מעבד, לוח אם או זכרונות אם הייתי יודע מה ספציפית הבעיה, אבל נראה שיש כמה דברים שלא עובדים ככה שאולי אשקול לרכוש מחשב חדש.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן. לאחרונה החלה לי בעיה עם כונני USB (הארדיסק נייד, דיסק און קי, ואפילו אייפון...). היה מותקן לי על המחשב Windows 7. כאשר חיברתי אחד מהנ"ל, ה-Windows פשוט לא זיהה אותו. בעבר הייתה לי בעיה דומה עם ה-7, מה שעשיתי אז היה להסיר את כל ההתקנים של ה-USB ולאחר הריבוט הוא זיהה. הפעם הדבר לא הלך ואפילו הקפיץ מסך כחול... בכל מקרה המחשב נהיה די איטי אז החלטתי לפרמט ולרדת ל-XP. כעת המצב גרוע יותר - כאשר אני מחבר את ה-USB, לאחר כמה שניות המחשב נתקע לגמרי (העכבר לא זז, נורות החיווי של המקלדת לא מגיבות, הלוח אם משמיע צפצופים אינסופיים). ניסיתי לחבר לחיבור USB שונה אך נאדה. אדגיש שלפי מה שאני רואה הבעיה היא ב-Storage USB מאחר והעכבר שלי מחובר גם הוא ב-USB והוא מתפקד כראוי. אני חושש שדפ…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
הודעת שגיאה, וינדוס 8 מפסיק לעבוד יש משהו שלא מותקן נכון
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה יש לי במחשב hp מעבד i5 3470, המעב התקלקל ואני רוצה לשדרג לi5 9600 האם זה אפשרי? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי במחשב שני דיסקים קשיחים, בגדלים 3TB ו-8TB ולוח אם מסוג P67A-UD3-B3. כשניסיתי להתקין על כל אחד מהם בנפרד Windows 7, הם הומרו אוטומטית ל-MBR והנפח הוגבל ל-2TB בלבד. האם ניתן להתקין Windows 7 על דיסק קשיח GPT גדול בעל נפח מ-2TB מבלי לאבד מהגודל שלו, או שכדאי לשקול קנייה של דיסק קשיח 2TB כדי לא לאבד נפח במידה ולא ניתן לפתור את זה?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום מראש אני מתנצל על "הצעקה" שקשורה לשרות גרוע וחאפרי של הוט שמצויה בשאלה. ( בעיניי חשוב לאמר את הדברים ) בעבר היה לי ממיר מג'ק של הוט שאפשר היה לחבר לו דיסק און קיי , ואפשר היה לבצע copy paste ברשת מהמחשב לדיסק און קיי ( העברת קבצי מדיה שונים וכו' ) , בלשון פשוטה ה USB של הממיר היה "גלוי" ברשת. לאחרונה הממיר הוחלף לממיר פייברבוקס ( שלא חסרות לו תקלות... חלק מצחיקות ) אחת מהן שלא רואים את הדיסק און קיי ( USB ׂ) מהמחשב ולכן אין יותר copy paste ברשת ( הגישה דרך הממיר לצפיה אפשרית ) ,. בשיחה עם התמיכה התקבלה התשובה המוזרה .... מצאנו שלקוחות מורדים קבצים בעלי זכויות יוצרים באופן לא חוקי ... ולכן חסמנו את הגישה מהמחשב ל USB . ( כ…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברים, קניתי מחשב חדש בהמלצת הפורום הכולל SSD SAMSUNG 840 ודיסק קשיח רגיל אך אותו אני לא רואה. כאשר התקנתי את הוינדוס (שמונה) ראיתי את שתי הכוננים והתקנתי על הSSD. אחרי ההתקנה, אני לא רואה את הדיסק השני במחשב שלי. במנהל ההתקנים אני רואה את הדיסק השני.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים המפרט שלי הוא כזה : מעבד- INTEL CORE 2 QUAD Q9550+TERMALTEK V1 FAN לוח אם- ASUS P5Q DELUXE כרטיס מסך- GIGABYTE ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 זכרונות- 4X 2GB DDR2 800MHZ CL4 OCZ TUBE צורב- ASUS DRW-1814BL מארז- COLLER MASTER CM 690+5X12V ספק- Corsair HX Series 620W PSU יש לי מערכת הפעלה VISTA ULTIMATE 64 BIT בזמן האחרון מופיע לי לעיתים קרובות מסך כחול ככה בלי סיבה והמחשב מהתחל את עצמו מחדש ! בנוסף המחשב ניתקע הרבה גם ללא סיבה אפילו בשומר מסך פעם אחת ! פירמטתי את המחשב סרקתי וירוסים ועדיין אותו סיפור יש פעמים שלא כול התוכנות עולות לי בהתחול יש למישהו מושג ? כול החלקים חדשים פרט לדיסק הקשיח (בן 4 ). תודה מראש טל.
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ערב טוב... ברשותי כרטיס גרפי של: Ati radeon HD4800 הבעיה התחילה, כאשר רכשתי black & white 2, וניסיתי לשחק.... כל פעם כשהמשחק הגיע לנקודה מסויימת, התמונה הייתה נעצרת, ולאחר כמה שניות הייתה קופצת לי הודעת שגיאה של ATI, או מסך כחול שאני לא זוכרת מה היה כתוב בו. זה היה קורה באותה נקודה במשחק. נסעתי למעבדה שממנה קניתי את המחשב [מחשב חדש מותאם למשחקים], וספרתי על הבעיה. הם אמרו לי למחוק את הכרטיס הגרפי לגמרה מהמחשב, ואז להתקין שוב, זה מה שעשיתי, והבעיה לא נעלמה. אחר כך, הם אמרו שצריך לפרמט את כל המחשב ולהתקין הכל מ-0... אז זה מה שהם עשו, ועדיין, הבעיה לא נעלמה. בסופו של דבר, הוחלט להחליף לכרטיס חדש...[אותו כרטיס רק אחד חדש]... היום קיבלתי את המחשב, ניסיתי לשחק, והבעיה לא נע…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-