תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה כשאני נכנס למחשב שלי ובודק את הכונן שלי אני רואה שיש לי 6GB פנויים ולמרות זאת כשאני מנסה להתקין משחקים\להוריד דברים לכונן וכד' אני מקבל הודעה האומרת שכמות השטח הפנוי בכונן נמוכה ואני לא יכול לבצע את הפעולה שרציתי מה עושים? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי במחשב 3 כוננים: אחד SSD שעליה מערכת ההפעלה (Windows 8.1 64 ביט) ועוד 2 הארד דיסקים של 2 טרה כ,א (סמסונג וסיגייט). לאחר התקנת מערכת ההפעלה הלכתי ל-Manage ושם אני רואה את 2 הכוננים של ה-2 טרה והוספתי אותם (קליק ימני ו-new volume...). מה שקורה זה שאחד מהכוננים כל הזמן נעלה לאחר ריסט ואני חייב לעשות את התהליך הזה של ההוספה שלו מחדש לאחר כל ריסט, ניסיתי את כל הפשרויות שם של delete, change drive latter וכו' וכל הזמן הכונן ממשיך להיעלם לאחר כל ריסט.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיברתי למחשב דיסק קשיח מהחיבורים הקודמים (לפני sata 2) והוא הדיסק קשיח היחידי שלי במחשב. עכשיו כשאני מנסה להתקין את הווינדוס 7 הוא מראה שהוא קיים אבל לא נותן לי לעשות שום פעולה עכשיו שזה Format, New ... בFormat הוא מונע ממני ללחוץ עליו וביצירת מחיצה חדשה (new) הוא זורק שגיאה : failed to create a new partition on the selected unused space error. חשבתי אולי הוא מוגדר ומפורמט כבר אבל הוא לא נותן לי גם לעשות next ולהתחיל בהתקנה אבל הוא וזורק גם שגיאה : windows cannot be installed this disk. this computer's hardware may not support booting to this disk. ensure that the disk's controller is enable in the compuer's BIOS menu. נראה כאילו צריך לאשר אותו בBIOS אבל אני פוחד להתעסק ש…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל קובץ וידאו המסך עושה לעצמוRESTART . נכבה ונדלק . רק בקבצי וידאו. אני לא חושב שזאת תקלה במסך אלא הגדרה שאין לי מושג איפה לשנות אותה. יש לי כרטיס מסך של NVIDIA ועדכנתי אותו לא מזמן.
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צופה בשידורי סטרימינג באיכות של 3,000 kb מדובר בשידור ספורט (כדורסל) לפעמים התמונה רצה מהר מדי באופן שנראה לא טבעי ולא חלק כחלק מדרישות השידור באתר nba אני משתמש בנגן פלאש מעודכן בגרסה האחרונה( מהאתר של adobe ) הסרת האופציה של האצת החומרה בנגן לא עזרה נתונים: קו 15 מגה (אני מדגיש שהשידור עצמו לא נתקע ולא קופא-רק הבעיה הזו) מעבד אינטל- e8500 3.16ghz כרטיס מסך- nvidia 9800gtx+ עם דרייברים אחרונים מעודכנים מהאתר של נוידיה ניסיתי לצפות ב- דפדפנים שונים (אקספלורר כרום ופיירפוקס)- אותו דבר אודה לעזרתכם בפתרון הבעיה אגב, האם שדרוג הקו ל-30 מגה היה מסדיר הבעיה? (למרות שאני בספק כי השידור לא נתקע) תודה רבה מראש
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב מסוג לנובו דגם 560 נתע רו קופא אחרי זמן ממושך של עבודה יש לציין שהחלפתי זיכרון ראם(הזיכרון חדש ותיקני),מעבר לזה ההרדיסק עבר בדיקה והוא תקין גיליתי משהו מוזר הבחנתיכי המחשב נתקע רק כאשר יש הורדה ממושכת. אגב המחשב מחובר לרשת האלחוטית שלי. פורמ6ט ושוב אותה בעיה. תודה לכל העוזרים המשך יום טוב.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מסך Dell U2414H ומחשב עם כרטיס מסך GTX750 ואי אפשר לחבר ביניהם? מה הפיתרון? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בזמן האחרון היו לי כל כמה זמן איתחולים של המחשב. היום הוא הציג לי הודעה שאולי משהו נתקל בה ויוכל לעזור (למרות שהיא כללית): Hardware Malfunction. Call your hardware vendor for support. The system has halted למרות שהיום זה פעם ראשונה שהמסך הכחול הזה הופיע, האיתחולים נמשכים כבר זמן מה. המפרט שלי הוא: P4 3.0 800 מקורר ע"י CNPS 700A-ALCU P4C800 Deluxe Micron 400x2 3D prophet 9800 Pro Audigy2 Enermax EG651P-VE תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קרה לעוד מישהו פה... פרסמתי מוצר בלוח, השארתי את המייל שלי, קיבלתי מודעה ממישהו שהתעניין וכשניסיתי לענות לו זה נותן לי את ההודעה (החופרת) הבאה, ולא מצויין המייל של הבן אדם אז אין לי איך לחזור אליו...זה די דפק לי מכירה וחבל... פיתרון? עריכה: מתנצל, בסוף מצאתי את המייל שלו בהודעה החופרת אז קבלו ביטול ומתנצל שבזבזתי את זמנכם - יום טוב
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חיייב תעזרה שלכםםםםםם !!!!!!!!!!!!!!!!!!! בזמן האחרון שאני מפעיל את המחשב.. אז שהוא מגיע לברוך הבא הזה הוא מראה לי מן הודעה שיש לי זיכרון וירטואלי קטן כזה והוא אומר לי שאני יגדיל זה מה שהוא כותב: זיכרון וירטואלי מוגבל במערכת שלך לא קיים קובץ דפדוף או שקובץ הדפדוף קטן מידי. כדי לתקן את הבעיה עבור על מערכת שבלוח בקרה לחץ על כרטיסיה מיתקדם ותחת ביצועים לחץ על הגדרות. בכרטיסיה מיתקדם לחץ על שינוי לחץ על גודל מותאם והקלד גודל התחלתי או מרבי של קובץ ההחלפה. הוא גם לא נותן לי ללחוץ על המתנה איפה שמכבים תמחשב.. שאני ניכנס למשחק מסוים הוא אומר שאין זיכרון.. מה עושים אחים שלי?????????????? הינה תמונה שאני מנסה לסדר ולא הולך... הינה תמונה של המשחק שלא נותן לי …
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
הרכבתי מערכת מבוססת AMD ASROCK 990 EXTREME 3 AMD PHENOM 2 X4 965 C3 3.4GHZ COOLER MASTER 212X HYPER 2X4 GB G.SKILL 1333MHZ SNIPER SAPPHIRE HD7950 3GB OC DP CORSAIR CX750W ANTEC P280 SEAGATE 1TB 7200RPM LG DVDRW X24 הסתכלתי במדריך של הלוח יש שם הנחייה לגבי כרטיס מסך יחיד , שמומלץ לשים על PCIE2 כשאני שם את הכרטיס מסך על החריץ הרחבה הוא נוגע בצורה קצת מלחיצה על החיבור של הSATA בלוח אם (זה כרטיס מסך DUAL PLATE) השאלה היא אם זה כזה משנה אם אני אחבר את הכרטיס מסך בPCIE2 או PCIE3 מבחינת מהירות עבודה או בכלל אם יש חשיבות לחריץ הרחבה ראשי שיהיה PCIE2 או PCIE3 ? ובנוסף כשהכרטיס מסך על חריץ PCIE2 הוא מעל לסוללה של הביוס , אני מניח שזה כרטיס מסך שמתחמם... , זה לא עלול להזיק ? כמו כן …
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שאני שם סרט לא משנה באיזה נגן הוא נהיה כהה כזה... מה הבעיה ? מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום. הdirectx הפסיק לפעול תחת 32bit ,ב64 אין שום בעיה ניסיתי כבר כמה פטרונות מהאינטרנט כולל עידכון של DX וגם הסרה של driver של כ.מ ועדכון ישירות מאתר אינטל גם זה לא עזר. מחשב ASUS UX31A עם כרטיס מסך מובנה של אינטל. מערכת WIN7 HOME PREMIUM 64bit חייב את 32bit להפעלת KODI. תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מותקנת לי מערכת הפעלה SP2 התקנה חדשה מהבוקר ניסיתי להתקין את ALCOHOL 120% גרסה 1.9.2.1705. איך שמפעילים את התוכנה, ב ו ם מחשב נופל כאילו הפסיקו לו את החשמל... ניסיתי הכל, כלום !!! ניסיתי להתקין את Daemon_Tools_3.33 וגם כן, המחשב קורס. רק שפה אחרי שהוא עולה הוא מנסה לאתר חומרה חדשה ואז הוא רושם "pnp bios extension" אני אציין שגרסת הביוס שלי כרגע היא F2 ולפי מה שבדקתי היא הכי מעודכנת. עוד אציין שהמחשב עשה לי טונה בעיות בשבוע שיש לי אותו, והתקני את הXP אולי 15 פעם עד שהגעתי כרגע ליציבות שיש לי. אני חייב להתקין איזה תוכנה של כונן וירטואלי, ממש לא בא לי לצרוב כל פעם... לא יודע מה עושים ?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכר לי סלרון 2400 והסביר לי שזה טוב לאינטרנט וכו' הבעיה שכל פעולה הכי מסכנה כמו קאזה , אימיול או פתיחה של כמה דפי אינטרנט במכה המחשב נתקע וניהיה איטי רצח יש מישהו שיצא לו לעבוד עם המעבד הזה ? כי החלפתי אותו במעבד דומה אחר והיה גם איטי רצח , עכשיו אני לא גיימר ככה שחשבתי להחליף את זה בסלרון 775 64 אבל אמרו לי ב KSP שאני לא ארגיש את ההבדל אז מה עושים ? לא רוצה להשקיע כסף על מעבד יקר אבל מצד שני נמאס לי לסבול מאיטיות אני חייב לציין שיש לי לוח אם מצויין של ASROCK P4V88 PLUS ככה שאין סיכוי שהאיטיות נובעת משם
-
- 11 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, האם כיבוי פתאומי או הפסקת חשמל זה מסוכן לחומרת המחשב? רציתי לסובב את המחשב והוא נכבה לי בגלל שהכבל שמחובר לספק התנתק. השאלה שלי האם זה מסוכן לחומרה? ועוד שאלה... חיברתי את הכבל ובטעות התנתק לי שוב, כאילו הדלקה וכיבוי בשנייה... מסוכן?
-
- 13 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים שעושים בעיות, אודה לכם אם תעזרו לי. הבעיה הראשונה: מחשב פנטיום 350, 192 זיכרון ראם. אני התקנתי על המחשב הזה את גירסאת השידרוג של win xp(על גבי win 98 se) ומחקתי. פירמטתי את המחשב ועכשיו אני לא מצליח להתקין שוב את win xp. אלה ההודעות שאני מקבל כשאני מנסה להתקין: windows setup: this language of this installation of windows xp differes from one you are installing. windows setup: setup cannot continue because upgrade functionality is disabled and your copy of windows xp only allows upgrades. לא יודע עד כמה זה קשור, אבל שניהם בעברית. בעיה שניה: יש לי מחשב amd 1800+ עם 250 sdram. יש שני הארד דיסקים- C: ו- E: לפעמים כשאני פותח את המחשב, המחשב ש…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משתמש במקאפי די הרבה זמן ובזמן האחרון אני לא יכול להיכנס לINTERNET applications של הפיירוול שרק שמה אני יכול לשנות ולראות איזה תוכניות יכולות לצאת לאינטרנט ועכשיו חסמתי בטעות תוכנה ואני לא יכול לשנות את זה אם מישהו קרה לו אותו דבר או שיודע מה צריך לעשות או למה זה קורה תעזרו לי בבקשה
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי כרגע מושבת אני לא יודע איך ליפתור תתקלה הזאת אז ככה.. הכל התחיל כשהכנסתי דיסק יום אחד לפני חודש אז המחשב עשה ריסט ומאז אני לא שם דיסקים בכונן ממש כל דיסק שנאי מכניס ברגע שהוא ניכנס המחשב מיתכבה ועושה הפעלה מחדש ואני לא יודע מה הבעיה.... ואחר כך היום זה הגיע לסוף .. כשאני מדליק המחשב מגיע למסך שחור או כחול ואוטומטית עושה ריסט וככה שוב ושוב ואפילו יש פעמים שלא נידלק. ניסיתי דרך הביוס לתקן ניסיתי גם לאפס תבטריה של הביוס ואני לא מצליח אולי זה לא קשור תוכנתית . אני אולי 99 אחוז מהמר שזה בעיה חומרתית כניראה אולי זה ספק הכוח? אין לי מושג .. אם יש לכם פיתרון אודה לכם מאוד . תודה. :'(
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-
-
לא קישורים, אלא גירסת דף הדפסה(שכוללת טבלה ) של מחיר נאמר מ- KSP ,איך מדביקים כאן לפורם, אם אין ולא רוצים להתקין וורד או אקסל
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כל פעם שאני מעלה את המחשב הוא נותן לי הודעת ארור, גיליתי שהבעיה טמונה שהמתח של ה 3,3 volt יורד כל פעם, זה בעיה בספק?
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום וברכה, אני לא יודע איך אבל פתאום הרזולוציה של המסך שלי השתנתה ל600*800 ואי אפר לשנות את זה בכלל. ניסיתי דרך הלחצן ימני בעכבר->מאפיינים->הגדרות, ושם אי אפשר להוזיז את הסמן על הסרגל כי יש רק אפשרות של 600*800. איך אני משנה את זה בחזרה לרזולוציה רגילה?(איך אני יכול להקטין את הסמלים והחלונות שוב?!) או איך אני גורם לזה ששוב אני יוכל לבחור בין כמה אופציות? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב לא נשלח סיגנל למסך מחשב (המסך תקין , כבל תקין)לאחר כיבוי והדלקה ריסטים וכו התצוגה פועלת האם זה סימן שהכרטיס מסך "נדפק"כל המחשב בנוי על לוח אם מובנה כ.מסף רשת קול וכו...תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה המחשב שלי.. Q9400 4GB DDR2 1066HZ HD4870 לוח אם של ג'גה בייט תומך CF ספק כח אנרמקס 525 W.. המחשב עבד בסדר במסך חודש וחצי.. ופתאום לפני שבוע התחילה לי בעיה.. אני משחק כרגע רק COD4 (ברשת) לאחר טעינת המפה אני מקבל מסך שחור והמחשב קורס (לרוב ריסטארט.. לפעמים סתם נתקע ל10 דקות.. יש לציין שיש סאונד של המשחק בזמן הזה) בנוסף שאני מעלה את הווינדוס אני מקבל הרבה מסכים כחולים.. אני לא מספיק לקרוא מה שרשום שם.. אבל אני מאמין שהבעיה היא זהה.. דבר אחרון , כשהחלפתי תכרטיס מסך שלי בכרטיס מסך של אחי הגדול (7600 GS :\) הכל עבד בסדר , אבל כמובן שאני לא יכול להשאר איתו.. גם כשהורדתי את ה MEMORY וה GPU CLOCK של הכרטיס מסך הקיים הכל עבד בסדר.. מבחינת קירורים אני דיי מסודר TWIN TURBO על הכר…
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
טוב ככה חיברתי את המחשב שלי ששבוע לא השתמשתי בו פתאום אני קולט הכל נדלק אין את הביפ הרגיל שיש וגם אין תצוגה על המסך.. ניסיתי כל דבר אפשרי. הוצאתי את כל הכוננים הקשיחים,הצורבים,הזכרונות,המעבד הקירור הכל פשוט הכל חוץ מהספק והספק פועל למה הנורית הקטנה של הלוח נדלקת. קיצר אני מפעיל את המחשב ואין ביפ הלוח נדפק?
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-