עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ytoledano,

מפרט: E6750 Gigabyte P35-DS3L (הסאונד הוא onboard) Windows XP והשאר לא משנה. הבעייה: אחרי ניסיון לאוברקלוק התחילו להופיע לי רעשים - "פצפוצים" - בזמן שהמחשב משמיע צליל אחר כמו MP3 או הצלילים של windows. גם, אם אני שומע MP3 השיר רץ משמעותית יותר לאט, בערך ב20%. ניחשתי שזה בגלל שהמעבד מבלה זמן בkernet time ובאמת אפשר לראות בtask manager שבזמן שמושמע צליל הkernel time מגיע לאחוזים בודדים. אפשר לראות את זה יותר טוב בProcess Explorer שם ה process של interrupts נמצא ב3-5% בזמן שמושמע צליל. מחדש: הבעייה יותר בסיסית: השעון של המחשב זז לאט - הכל זז לאט! אני מודד עם סטופר דקה ובזמן הזה השעון של המחשב מתקדם 50-52 שניות. החלפתי את הבטריה של הCMOS - לא עזר. מה נסגר?! כאמור זה התחיל כשה…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Cilay,

שלום, המפרט: P4 3.0GHZ 2GB DDR I לוח אם כלשהו.. 80GB WD ספר ג'נרי ניסיתי התקנה עם 2 גרסאות שונות של ווינדואס , ככה שהבעיה כנראה בחומרה. אני מקבל ב48 אחוז \51 אחוז את השגיאה הבאה: http://ufu.co.il/files/07686q5riurdmcpw2oln.png אשמח לקבל הכוונה למה יכולה להיות הבעיה.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by AGK,

שלום יש לי אנטי וירוס של symantec שמגיע עם חומת אש ואני רוצה לעשות תיקיית משותפת ברשת אבל כשהחומת אש של סימנטק מופעלת -אין גישה לתיקייה המשותפת ממחשבים אחרים ניסיתי לפתוח את הפורטים של השיתוף -ללא הצלחה אני חושב שטעיתי בדרך שבה פתחתי את הפורט, ושצריך לפתוח את זה אחרת, אני מצרף תמונות, ואשמח אם תעזרו ךי! תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  4. Started by yoni8866,

עשיתי היום עדכון דרייב AMD. כרגע מותקן לי על המחשב גרסה 14.9. אבל אחרי העדכון פתאום הווינדוס שלי כאילו חזר למב בסיבי, כאשר סרגל הכלים למטה הפך להיות לבן (יש לי ווינדוס 7). וכשאני לדוגמא פותח כמה חלונות אינטרנט זה מראה לי אותם ברשימה ולא בכמה חלונות כמו שזה מראה בדרך כלל. הוספתי תמונה כדי להמחיש... אני לא מצליח להחזיר את המצב לנורמלי, כשאני נכנס למאפיינים דרך שולחן העבודה, אני רואה שזה על מצב ווינדוס 7 רגיל ולא על בסיסי, אבל הכול נראה כאילו הוא על מצב בסיסי. זה די משבש לי תוכנה מסוינת של אדובי שאני מנסה לעבוד איתה. אני גם שמתי לב שזה קצת תוקע לי את העכבר כשאני מזיז אותו לכיוון "האיקס האדום" כשאני מנסה לסגור חלון. איך אני מתקן את המצב? האם יהיה חכם להסיר את עדכון הדרייבר …

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by harfoof,

שלום לכולם אני מנסה לנקות מקום בהארד דיסק שעליו מותקנת מערכת הפעלה win 10 / ניסית את רוב המדריכים אך ללא הצלחה כאשר מגיע לניקוי דיסק לא מופיע אצלי התיקייה הרצויה למחיקה יש רעיונות?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by DJ Avishay,

יש לי בעיה במסך, מסך לא מוכר של compoint 17 לפעמים המסך הופך לצהוב בכל המסך וזה מעצבן נורא וגשאני מוציא ומכניס את הכבל של המסך למקום אז זה מסתדר אבל לא להרבה זמן אם מישהו יוכל לעזור אני מאוד יודה לו

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלום, יש לי כאן מחשב בן שנה וחצי שלא עולה, אחרי ההדלקה, אני רואה בבוט סקרין את הפרטים של הכרטיס מסך ואז ישר אחרי זה זה נתקע עם השם של Award bios 2000 ו 4 ציפצופים ארוכים. אחרי ריסטרט נשמע רק אחד ארוך. נראה לי שבהתחלה זה היה 5 ארוכים. מה פשר התקלה בחומרה? מה כדאי לבדוק?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Chumlee,

למה המנהל משימות מזהה 8155 מגה בייט במקום 8192 מגה בייט ? יש לי 8 גיגה' שעשיתי PAGE פייל היה רשום מומלץ 12232 מגה כי במנהל משימות רשום שיש לי 8155 כפול 1.5 אז זה יוצא 12232 אבל בתכלס זה צריך להיות 8192 כפול 1.5 שזה 12288 איפה נעלם ההפרש 56 מגה ? אין לי כרטיס מסך OB

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  9. שלום לכולם. משהו מאוד מעצבן, כמו שרשום בכותרת אני לא מצליח לקבוע STATIC IP (הסיבה שזה לא יאומן כי במחשב הקודם עשיתי את זה בלי בעיה) בקצרה,עקבתי אחרי המדריכים בPORT FOWARDING אני רוצה לפתוח פורט ליוטורונט. אבל ממש מההתחלה כלום לא הולך לי. עקבתי אחרי השלבים של המדריך, בהתחלה ניסיתי להוריד את הכלי האוטומטי להגדר STATIC IP אבל הוא מזהה כתובת IP לא ברורה, אחת שמתחילה ב 10.0 וכו' ולא ב192.168.1 כמו שהם אומרים שצריך להיות עפי המדריך שלהם. ניסית להגדיר באופן ידני אבל בשורת הדוס כאשר אני מקליד IPCONFIG/ALL אני רואה שאכן הIP של מתחיל ב10.0 אז ניסיתי להכנס להגדרות של הראוטר דרך הדפדפן ושם מופיעה לי כתובת IP שונה ממה שהוצג לי בדוס. בנוסף לכך בחלון הDOS כתובת הGATEWAY שלי זהה לכתובת ה…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by mdmdmd,

שלום אני יודע ששאלו פה כבר כמה פעמים ואני אישית עניתי חלק מהפעמים אבל אני חסר אונים ממש ותשובה לשאלה שלי לא מצאתי! היה לי ווינדואוס XP עם כל הדרייברים של NVIDIA מותקנים כמו שצריך וראיתי שטלויזיה מצוין מהמחשב עם חיבור TVOUT והתקנתי את ווינדואוס מחדש(שדרוג) ואז מחקתי את הדרייברים שלי של ה 6600 שלי והתקנתי את הגרסה הכי חדשה שלהם מחדש..החיבור לכרטיס הזה הוא S-VIDEO למי שלא יודע אז יש לי חיבור RCA זכר מחובר לטלויזיה וצד שני של הכבל הוא חיבור RCA זכר גם הוא, עכשיו לפני ששדרגתי את הווינדוס שלי היה לי כבל שקיבלתי עם הכרטיס מסך שאני מעריך שיש לכולם פה בערך..S-VIDEO מחובר למחשב שיוצא לארבע חיבורים: ירוק, כחול,אדום ועוד חיבור לS-VIDEO (למעריך אני מניח...)בכל מקרה הRCA שלי היה מחוב…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Sargon,

נראה לי שיש לי איטיות בדפדפן הכרום שלפעמים חלק מהאתרים לא עולים או לוקח להם מלא זמן לעלות. כשבדקתי את אותם האתרים על אותו המחשב עם דפדפן אחר(OPERA) לא נראה שהייתה בעיה כלשהיא והכל עלה מהר. בנוסף אתמול פעם בכמה זמן דפדפן הכרום התחיל "לשתות" לי את כל ארבעת הCORES כך שהCPU שלי היה כמעט על מאה אחוז, זה קורה לדקה שתיים ואז מפסיק. לא ברור למה. יכול להיות שזה באמת בעיה עם כרום? איך מטפלים בזה? (אני אבדוק אם יש עידכונים)

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  12. קניתי משחה טרמית מרחתי על הכרטיס מסך וגם על המעבד ואז כמובן שמתי את המאוור עליו אך שמתי לב שלא שמתי נכון..... אז באתי להוציא תמאוור על מנת לשים אותו נכון והיה ממש קשה השתמשתי בכוח והוא יצא ביחד עם הCHIP של המעבד כי המשחה גרמה להם להדבק כול כך חזק.... עכשייו המחשב נדלק אך המסך רשום NO SIGNAL וגם על העכבר אין אור וגם על המקלדת אין אור כאילו שלא עובר אליהם חשמל אז לדעתי לוח האם מת גם אין שום BEEP הוצאתי את הבטרייה של CMOS ואז החזרתי ואז זה עשה DEFULT לSETTINGS לדעתי כי המאוור של הכרטיס מסך יתחיל לעבוד יותר מהר אז מה זה יכול להיות? הוצאתי גם הכול דיסק קשיח כרטיס מסך RAM ורק ספק כוח ומעבד נשארו ועדיין אין BEEP

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום, לאחר שנות כ-5 שנות פעילות פוריות מחשבי הפסיק לעבוד. בדיקה שערכתי גילתה שהדיסק שווק חיים. טוב חשבתי, נחליף דיסק ונעביר אותו לבני הקט. החלפתי לדיסק אחר, ישן אולם תקין. ה-bios מזהה את הדיסק ללא בעיות אולם מערכת ההפעלה מסרבת להתייחס אליו בעת ההתקנה. ניסיתי מספר דיסקים נוספים ובכול פעם אותה בעיה. ביצעתי low level format דרך ה-bios והדיסק עשה רעשים של מגיב. אולם, בכל הפעלה של fdisk או format מערכת ההפעלה לא הצליחה לגשת לדיסק. דיסקים נוספים הגיבו באותו אופן. האם סביר להניח שה-mother board נדפק ? ואם כן, האם יש דרך לתקנו ? מדובר במחשב פנטיום 200Mhz P1 64Mb זכרון ודיסק של 3Gb אודה לכל עזרה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. תקשיבו יש לי את הראם הזה: G.Skill DDR2 2048MB (1024X2) 1066Mhz CL5-5-5-15 PK, והמלצתם לי על זה : ולפי מה שכתוב לי בEVERST וב CPUZ יש לי רק 800MHz..מה אני עושה? למה זה ככה? בדקתי בBIOS וכתוב לי בMEMORY FREQUANCY 1066. ולא הצלחתי למצוא דרך לשנות את זה..חבר שלי אמר לי שזה משהו בMEMOERY MAPPING..אני לא יודע אני לא מבין בזה ממש..יש לי את הלוח אם הזה: GIGABYTE GA-P35-DS3L הינה תמונה מהBIOS שמראה שכתוב שם 1066..: http://img690.imageshack.us/img690/6724/dsc00301h.jpg מה אני עושה? איך אני משנה את זה כדי שזה יהיה 1066 ולא 800? למישהו יש רעיון?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by or_shoshany2018,

מה קורה חבר'ה יש לי שאלה ממש חשובה ודחופה... אני בעל מחשב עם R7 3700x וRTX 2060 מחשב חדש(שבועיים אצלי) ושהוא לא במאמץ המעבד הוא טמפרטורה של כ50-60 מעלות ולרוב על 55 פלוס, ובמאמץ של משחקים כמו GTA, FORTNITE ועוד כל מיני המעבד קופץ לטמפרטורה של 70-80 מעלות והכי גבוה שיצא לי זה 76 מעלות וישר עצרתי כי נלחצתי שלא תיהיה בעיה בלתי הפיכה. בעיה כאן והשאלה שלי פה זה שזה קראתי וראיתי מלא דברים על הR7 3700X וכתוב ורואים שהוא מגיע לטמפרטורות גבוהות ורציתי לדעת אם שלי טמפרטורה תקינה כי זה מוריד לי FPS ברמות הזויותתת במקום שאני איהיה בFOPRTNITE על 200-240 זה מוריד לי ל120 (זה לא דבר נורמלי) ודרך אגב אני עם המאוורר סטאק שמגיע בקופסא עם הR7, יודע שאופציה מעולה זאת להחליף מאוורר אבל עכשיו …

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by ariel007,

יש לי את הלוח הזה של אסוס. בממוצע כל חודשיים הם מוציאים עדכון ביוס. הם גם ממליצים על הביוס האחרון, אבל בגלל שעדכון ביוס כרוך בסיכון - כדאי באמת לעדכן אותו כל פעם? המחשב עובד בסדר גם ככה תודה לעונים

17. Started by shaolin,

שלום לכולם קבלתי לפני מספר ימים מחשב חדש אולם יש לו בעיה מוזרה - הוא לא מריץ לי כמעט שום משחק. התקנתי את המשחקים הבאים: DEAD ISLAND CALL OF JUARED DEUS EX HUMAN REVOLUTION רק המשחק הראשון ברשימה עבד. בשני המשחקים האחרים כשאני לוחץ להפעיל אותם אני רואה שהמחשב חושב לכמה שניות (יש את האייקון של העכבר שהופך לעיגול כזה...) ולאחר מכן לא קורה כלום... אני גם לא מקבל שום הודעת שגיאה ו/או אזהרה. יש לי מערכת הפעלה WIN 7 32 BIT DIRECTX 11 - מעודכן (וגם תומך בכרטיס המסך שברשותי). התקנתי את הדרייברים האחרונים ביותר של הכרטיס מסך שלי מהאתר של NVIDIA. וזהו... אין לי רעיונות מה עוד זה יכול להיות... יש כל מיני תוכנות שמשחקים חדשים בדרך כלל זקוקים להן - אולי אחת מהן חסרה לי? הבעיה היא שאין…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by OrBen91,

שלום לכולם, אני משדרג במחשב הנייד שלי כונן רגיל לכונן SSD, המחשב במקור הגיע עם וינדוס 8, וכרגע מותקן עליו וינדוס 10, על התחתית של המחשב יש מדבקה שכתוב windows 8 ללא סריאל, אני מעוניין להתקין וינדוס 10 חדש ונקי על הכונן החדש, יש דרך להוציא את הסריאל נאמבר מהכונן הנוכחי? או שאין מנוס מלעשות קלון לכונן החדש?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  19. זה התחיל היום כשניסיתי להפעיל את מקס פיין. אחרי תעינה קצרה המחשב קפא, ולא היתה אפשרות לעשות כלום חוץ מרסטרט. אחר כך בדקתי עוד משחק וגיליתי שזה ממשיך גם במשחק הזה. ניסיתי לראות סרט והמחשב קפא לפני שהסרט התחיל. עשיתי בדיקת ווירוסים, וזה לא גילה כלום. מה לעשות? פנטיום 3. 660 מה"צ. Riva TNT 2.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by SweeT_EviL,

בלי שום סיבה מיוחדת העכבר נכבה ונדלק לעיתים תכופות באמצע משחק בCS(בזמן האחרון לא יצא לי לשחק בעוד משהו), עכשיו זה קרה גם כמה פעמים בוינדוס עצמו.. מה נראה לכם הבעיה? MX518

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by benyben,

שלום. המחשב לפתע הציג מסך כחול. הנה הדו"ח: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1 Locale ID: 1033 Additional information about the problem: BCCode: 7f BCP1: 0000000000000008 BCP2: 0000000080050031 BCP3: 00000000000006F8 BCP4: FFFFF80002F02BDB OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\050211-28610-01.dmp C:\Users\Black965\AppData\Local\Temp\WER-36239-0.sysdata.xml Read our privacy statement online: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409 If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement of…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Im-Tal,

שלום לכולם, הייתה לי תקלה לפני כמה ימים במחשב במהלך משחק ופתאום המחשב קרס, הפעיל את עצמו מחדש, וכשעלה מחדש התחיל לבצע ריסטרט עם עצמו לבד עד שכיביתי את המחשב בלחיצה ארוכה על כפתור ההפעלה. אחרי 10 דקות מאז שכיביתי אותו הדלקתי מחדש ואז המחשב עלה, המאווררים של הלוח אם והמעבד עבדו אך הכרטיס מסך חיצוני לא עבד (יש נורה דולקת אבל המאוורר לא עובד) והיציאות USB של המקלדת ועכבר לא עבדו, ואין תמונה במסך. הבאתי ספק חדש (cooler master mwe 500 230v), חיברתי אותו ללוח אם (ASUS) אך עדיין המחשב לא דלק אבל הנורות של הביוס והכבל רשת דלקו. הפעלתי מחדש את המחשב, וחזרתי לאותה תוצאה שהמאווררים עבדו אבל USB וכרטיס מסך חיצוני לא עובד. ניסיתי לבדוק עם הכרטיס מסך המובנה ועדי…

23. Started by leoleo,

היי, מזה כחודש בשימוש בדפדפן chrome הוא נתקע לאחר זמן או נהיה איטי מאוד. הסרתי והתקנתי מחדש ונראה שהבעיה ממשיכה. אני לא יודע אם זה בגלל המחשב או הדפדפן או משהו אחר. השימושים פשוטים מאוד:אינטרנט, מוזיקה ומשחקי ילדים קלים במיוחד. אשמח להתייחסותכם.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by itaysp,

שלום לאחרונה לקחתי כמה חלקים שיש לי בבית ובניתי מחשב חדש. המחשב לא מציאה, אבל אני מתכן לעשות עליו כל מיני נסיונות עם שרתים ולינוקס. זה פנטיום 3 לוח אם זה EPOX ו 128 מגה זיכרון פנימי ודיסק קשיח 20 ג'יגה. עד כאן הכל טוב, אבל המחשב לא רוצה לעלות. המחשב מזהה את ה HDD ואת ה CD-ROM, אבל הוא לא נטען פשוט. יש את הבדיקה הראשנית כשהמחשב עולה (הבדיקה ההיא שאפשר ללחוץ DEL כדי להגיע לביוס) אחריה לא קורה כלום. יש מסך שחור וקו תחתון בצד שמאל למעלה של המסך שהוא מהבהב וזהו. אני לא מצליח לעשות בוט מדיסק ולא מדיסק קשיח. ניסיתי לשנות את ההגדרות של הביוס, לשחזר להגדרות הבסיס, אבל כלום לא עזר. מה קורה פה? יום טוב.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by neogod,

הייתה לי הפסקת חשמל בסוף השבוע והמחשב היה דולק בזמן הפסקת החשמל!!! אחרי שהחשמל חזר הדלקתי את המחשב הוא עשה קצת בעיות ורעש אבל עלה ... היום ניסיתי להפעיל את המחשב אבל הוא לא עולה .....הוא אפילו לא עושה פוסט ולא מפעיל לי את המסך! מישהו יכול לעזור לי או שיש לו מוסג איפה יכולה להיות התקלה, ומה מפריע למחשב לעלות. תודה מראש!!!

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים