עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shaolin,

שלום לכולם קבלתי לפני מספר ימים מחשב חדש אולם יש לו בעיה מוזרה - הוא לא מריץ לי כמעט שום משחק. התקנתי את המשחקים הבאים: DEAD ISLAND CALL OF JUARED DEUS EX HUMAN REVOLUTION רק המשחק הראשון ברשימה עבד. בשני המשחקים האחרים כשאני לוחץ להפעיל אותם אני רואה שהמחשב חושב לכמה שניות (יש את האייקון של העכבר שהופך לעיגול כזה...) ולאחר מכן לא קורה כלום... אני גם לא מקבל שום הודעת שגיאה ו/או אזהרה. יש לי מערכת הפעלה WIN 7 32 BIT DIRECTX 11 - מעודכן (וגם תומך בכרטיס המסך שברשותי). התקנתי את הדרייברים האחרונים ביותר של הכרטיס מסך שלי מהאתר של NVIDIA. וזהו... אין לי רעיונות מה עוד זה יכול להיות... יש כל מיני תוכנות שמשחקים חדשים בדרך כלל זקוקים להן - אולי אחת מהן חסרה לי? הבעיה היא שאין…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Grihan,

הי, יש לי מחשב נייד של דל - Dell Inspiron 15 7000 7577 לאחרונה כשהוא מתעורר ממצב שינה המסך מראה רק נקודות צבעוניות (בתמונה) אני צריך לכבות ולהדליק אותו כדי שזה יסתדר. איך אפשר לסדר את זה?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by leoleo,

היי, מזה כחודש בשימוש בדפדפן chrome הוא נתקע לאחר זמן או נהיה איטי מאוד. הסרתי והתקנתי מחדש ונראה שהבעיה ממשיכה. אני לא יודע אם זה בגלל המחשב או הדפדפן או משהו אחר. השימושים פשוטים מאוד:אינטרנט, מוזיקה ומשחקי ילדים קלים במיוחד. אשמח להתייחסותכם.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Wile E Coyote,

ברשותי מחשב PC שולחני בגיל שנתיים (כולל כל מה שבתוכו) עם דיסק קשיח של Hitachi בנפח 300 GB. בחודש האחרון החלו להישמע רעשים מוזרים, אפשר לומר "קליקים", מתוך המארז, רעשים שמאוד דומים לרעש (קליק) שנשמע שניה לפני כיבוי המחשב מאז ומתמיד. התדירות של הרעשים האלה היתה מאוד נמוכה בהתחלה לתקופה ארוכה (אולי פעם ביום ורק קליק אחד), אך בחודש האחרון התדירות עלתה. לא מזמן בעת התעסקות עם המחשב החלה להישמע סדרה של רעשים כאלה, ובאותו זמן המחשב בעצם "קפא" (התמונה קפאה ולא היה ניתן להזיז את סמן העכבר). בהתחלה היה לוקח למחשב מספר שניות או דקות "להתאושש", אך לאחרונה לא היה מנוס מלאתחל את המחשב (עם Reset) לאחר התקרית. בחלק מהמקרים המחשב לא הצליח לאתחל את עצמו, ואף לעיתים דיווח ש"אין Boot", מה …

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by NuKe007,

נניח ויש לי בעיה בספק, איך אני אוכל לבדוק שבאמת יש בעיה?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אני משתמש בתוסף הרבה זמן ולא היה בעיות אבל בזמן האחרון הוא נותן לי את השגיאה הבא מישהוא יכול להגיד לי איך אני מתקן את זה ומה הם רוצים בדיוק שאני יעשה A cookie associated with a cross-site resource at https://api.pinterest.com/ was set without the `SameSite` attribute. A future release of Chrome will only deliver cookies with cross-site requests if they are set with `SameSite=None` and `Secure`. You can review cookies in developer tools under Application>Storage>Cookies and see more details at https://www.chromestatus.com/feature/5088147346030592 and https://www.chromestatus.com/feature/5633521622188032.

7. שלום לכולם! ביממה האחרונה נתקלתי בבעיה מוזרה. כשאני סוגר את מכסה המחשב הוא עשוי לעבר למצב שינה, אך לא, הוא פשוט מאתחל את המחשב... נ.ב איני מוצא את קבצי הDUMP לבעיה משום מה (חיפשתי ב-c:/windows/minidump ואין כזאת תקייה אמר המחשב) הנה הבעיה כפי שתוארה בEVENTS: שם הבעיה: Kernel-Boot מספר זיהוי: 16 מה שכותב: Windows failed to resume from hibernate with error status 0xC00000BB. תודה רבה - System - Provider …

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by mozess,

שלום חברים יש לי מחשב נייד דל XPS אותו אני מחבר עם כבל מיני DP למסך חיצוני של דל. כשהמזגן דולק, אז כל זעזוע קטן בחשמל (כנראה שמדחס מזגן נכנס לפעולה וכדו') מכבה את המסך מידי דקה שתיים לשניה. יש לפעמים שהכבל DP בסדר ולא עושה בעיות, אבל כמה כבלים כבר עשו לי בעיות ואין לי דרך בדוקה לדעת איזה כבל יהיה בסדר.. למישהו יש איזה פתרון לבעיה המעצבנת הזו? תודה

9. Started by shlomomo,

קניתי מחשב חדש הנה פירוט חסר: asus a7n266-e athlon 1700 asus gf2 mx400 maxstor 40 win xp pro אין oc ואין קירורים מיוחדים חוץ מהסטדנדרטים עכשיו כל פעם שאני משחק באיזה משחק כלשהו או לפעמים סתם אפילו בword המחשב עושה ריסט... הטפר של המחשב בעומס יכולה להגיע ל67 ביום קיץ לוהט אבל בדרך כלל עד 60... יש לכם רעיונות

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by benyben,

שלום. סליחה מראש על הבורות. שאלה: ראו בתמונה המצורפת את הרשום. למה, אני שואל את עצמי (ואתכם), רשום שם שכונן ה SSD [שהוא הראשון = Channel 0] משויך ל IDE? האם הכונן הזה איננו אמור להיות SATA? אההה.... כן, כפי שאתם מבינים אני לא כ"כ בעיניינים. http://picasaweb.google.com/lh/photo/KFwV4bmY5bHcgLj95NSt2eCbiTIhBwRM9Ol7yw1YeGM?feat=directlink תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום לכולם, יש לי בעיה שאחת לכמה זמן המחשב פשוט קופא , מכבה את עצמו ונותן הודעת proper boot device צירפתי תמונה שתוכל להבהיר זאת יותר ממני.... אשמח לכל עזרה שאקבל. תודה מראש, דניאל.

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. היי, לפני שבועיים החלפתי מאווררים (מעבד, חיצוני) בעקבות כך שהמסך היה נכבה כל שתי דקות (ואחריו המחשב היה נכבה גם). לאחר ההחלפה: הטמפרטורה בכרטיס מסך בסביבות 60 מעלות. הטמפרטורה ב-CPU סביבות 50 מעלות. הבעיה שלמרות זאת המסך נכבה כל כמה זמן (שעה) בערך והמחשב מאתחל את עצמו. הטכנאי אמר לי בזמנו (לפני שבועיים) שאם זה קורה צריך להוציא ולהחזיר את הכרטיס מסך מהמסילה בהתחלה זה עבד אבל זה לא פתרון לטווח ארוך. רציתי לדעת האם החלפת כרטיס מסך תפתור את הבעיה שרשמתי? אני שואל כי אני חושב שאני מסוגל להחליף לבד וחבל לי לקחת שוב למעבדה לבדיקה בתשלום. רושם בהמשך את נתוני המחשב. תודה לעונים, ניבר נתוני מחשב: מחשב ביתי - נקנה לפני כ-9 שנים לא להיבה…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. יש לי מודם של היצרן pine עם ess chipset 2838 כל פעם שמישהו מתקשר אליי המחשב נדלק איך אני מסדר את זה ----------------------------------------------------------------- אתמול נסעתי לטכנאי הוא אמר שזה בעיה במודם וקניתי אחד חדש מאותו דגם ועכשיו יש לי עוד פעם את הבעיה יכול להיות שזה הדרייבר????????. בבקשה תעזרו לי תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. המעבד שלי מתחמם באופן נוראי (celeron 700), עד לטמפרטורה של 90 מעלות צלזיוס. פירקתי את הצלעות קירור וחיברתי אותם חזרה וזה לא סידר את הבעיה. חשבתי שאולי המקור של הבעיה הוא שלא מרחתי משחה טרמית על הליבה של המעבד, אבל אז גיליתי שזה עוזר להוריד רק טמפרטורה אחת פחות או יותר אז זה לא זה... בדקתי בביוס את המהירות של המאוורר ופעם אחת זה הראה לי 4500, ופעם אחרת 3500. מה אני צריך לעשות?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. הייתי במחשב כרגיל היום ופתאום זה התחיל לשים צבעים מוזרים במסך וכו' אז ניסיתי כמה ריטסטרים למחשב וניתוק מהחשמח והחזרה אחרי דקה וחצי וזה לא עזר. אז פתחתי את המחשב ניקיתי אבק עם שואב אבק. אחרי זה הפעלתי את המחשב התחיל להראות צבעים מוזרים באתחול שלו ויש עכשיו מלא קווים ורודים וירוקים במסך שלא זזים. אני חושב שזה קשור לכרטיס מסך אבל לא בטוח בגלל הסיבה שרשום בdevice manager שהכרטיס מסך לא מתפקד ובכל זאת אני רואה תקווים האלה תמונה : http://img21.imageshack.us/img21/7493/50463255.jpg תודה רבה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by ben672,

שלום, יש לי בעייה מאוד מוזרה ב- Lenovo T530 בזמן ה-BOOT המחשב מהתחל את עצמו כמה פעמים לפני העלייה של הווינדוס. סרטון להמחשה : הדברים שעשיתי הם: בדיקת מאמץ למעבד-עבר ללא בעיה בדיקת מאמץ לכרטיס מסך-עבר ללא בעיה בדיקה לזכרונות עם Memtest86+ במשך + 12 שעות- עבר תקין לחלוטין בדיקה ל-SSD - הכל עבר בשלום. כמובן שגם ניסיתי להתקין מחדש את המערכת הפעלה, וזה לא עזר. ברגע שהמחשב עולה הכל עובד תקין בלי שום בעיות. שכחתי לציין שאם אני מבצע REBOOT אין את הבעיה הזאת בכלל.. אשמח לשמוע אם יש למישהו עוד רעיונות כי זה ממש מציק כל פעם לחכות בין 1-3 דקות לעלייה של המחשב. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Hodi21,

היי... לפתע אני מקבל את ההודעה שרשומה בתמונה שצירפתי ואז המסך מחשיך לכמה שניות וחוזר בחזרה. ככה זה קורה כל כמה דקות ולפעמים כמה פעמים ברצף. הדרייברים מעודכנים וגם הווינדוס (10). מה ניתן לעשות ?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by iveco,

שאני שולח פינג לראוטר הממוצע זה 1 MS אבל שמתי לב שיש קפיצות של 60 MS וכו' רציתי לדעת אם מסתכלים על הממוצע רק ? או ששווה להחליף כרטיס רשת ? כי ב WOT פתאום המשחק משתגע עם הפינגים 90 קופץ 140 ושוב חוזר ל 90 יכול להיות שזאת בעיה בכרטיס רשת ?

19. Started by Im-Tal,

שלום לכולם, הייתה לי תקלה לפני כמה ימים במחשב במהלך משחק ופתאום המחשב קרס, הפעיל את עצמו מחדש, וכשעלה מחדש התחיל לבצע ריסטרט עם עצמו לבד עד שכיביתי את המחשב בלחיצה ארוכה על כפתור ההפעלה. אחרי 10 דקות מאז שכיביתי אותו הדלקתי מחדש ואז המחשב עלה, המאווררים של הלוח אם והמעבד עבדו אך הכרטיס מסך חיצוני לא עבד (יש נורה דולקת אבל המאוורר לא עובד) והיציאות USB של המקלדת ועכבר לא עבדו, ואין תמונה במסך. הבאתי ספק חדש (cooler master mwe 500 230v), חיברתי אותו ללוח אם (ASUS) אך עדיין המחשב לא דלק אבל הנורות של הביוס והכבל רשת דלקו. הפעלתי מחדש את המחשב, וחזרתי לאותה תוצאה שהמאווררים עבדו אבל USB וכרטיס מסך חיצוני לא עובד. ניסיתי לבדוק עם הכרטיס מסך המובנה ועדי…

20. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה חשבתי וחשבתי...והגעתי למסקנה שזה בפורום הזה... אז ככה...יש לי בעיית זיכרון...שאני נכנס למחשב שלי/כל תקיה אחרת אני נתקל בהודעה הזאת מישהו יכול להגיד לי ממה זה?...מאיפה זה פתאום בא??

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. יש לי מחשב חדש, וזה פעם ראשונה שאני מקבל מסך כחול. הטמפרטורות תקינות. אני מצרף קובץ DMP http://www.2shared.com/file/6383224/dab6ee69/Mini062009-01.html (אני כרגע מוריד את התוכנות בשביל לקרוא את הקובץ אבל זה מוריד מאד מאד לעט) ------ זהו הוריד לי מה עושים? Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.11.0001.404 X86 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Documents and Settings\Alex\Desktop\Mini062009-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: C:\WINDOWS\Symbols Executable search path is: Unable to load image ntoskrnl.exe, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestam…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. את המחשב??? מי זה המנייק שתיכנת את הפירסומת שתיתקע חצי דקה או שאני חייב לשחרר אותה דרך הTASK MANAGER? והADOBE FLASH אצלי מעודכן, אני מעדכן כל פעם-וזה קורה בכל דפדפן.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by silky,

אהלן. אני כותב כעת מהמחשב של השותף שלי והוא לא אוהב את זה אז עזרו לי מהר בבקשה... לקחתי את המפרט בחתימה והעברתי את החומרה מהמארז הישן ל ANTEC-900 החדש שקיבלתי. לאחר שסיימתי והעברתי את הכל. המחשב נדלק אך אני שומע צפצוף כל 9 שניות ואני לא רואה כלום. לפי מה שהבנתי זה יכול להיות 4 דברים: לוח,מעבד,זכרון,כ.מסך? נכון? לכן אפרט לכם פה על כל אחד מהחלקים ומה עשיתי לו: לוח: כלום, לא מאמין שהוא נדפק. זכרונות: כנ"ל. מעבד: פירקתי את ה BT שעליו, ניקיתי עם איזה בושם זול(80% אלכוהול) כי לא מצאתי אציטון, ניגבתי ושמתי משחה טרמית ואת הקירור בחזרה. כ.מסך-פירקתי את הקירור , ניקיתי מאבק, אבל לא נשארה לי משחה טרמית אז החזרתי בלי לגעת בכלל בחלק שנוגע בליבה. חשוב לציין: נזהרתי להאריק את…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Aviad56,

היי, בזמן האחרון (חודש-חודשיים) אני מקבל המון BSOD, זה בעיקר כשאני לדוגמא פותח הרבה סרטונים ביוטיוב בלי לסגור את האחרים, או סתם גולש עם הרבה סימניות, פעם זה היה קורה לדעתי בגלל טמפ' - הכרטיס מסך היה מגיע ל90 מעלות ואז המחשב היה מקבל, סידרתי את הבעיה עם TRIXX ככה שהמעלות לא עוברות את ה70-75 בזמן משחק או משהו. כרטיס מסך: HD 7970 - עם הקירור סטוק. יושב אצלי בבית קירור של Arctic Xtreme ל7970 אבל אין לי מושג איך מתקינים וזה גם יהרוס את האחריות אז לא יודע... מעבד: i5 3470 מה דעתכם חבר'ה?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. יש לי בעיה שאני מראש אומרת שאני לא בטוחה אם היא במסך LCD של המחשב או בפלייסטיישן 3 סלים כי שניהם ממוקמים אחד ליד השני. מדי פעם יש רעש של קליק מכיוון המסך/הפלייסטיישן. כרגע ניתקתי את הפלייסטיישן מהחשמל על מנת לראות אם הקליקים ממשיכים ואם כן, הם כנראה מהמסך. המסך שלי הוא Viewsonic VP930, רכשתי אותו בתחילת 2008 וכבר הוחלף לו ספק כוח פעם אחת בשל רעשי זמזום מהמסך, לכן אני חוששת. במידה והבעיה במסך, האם זה אומר שהוא עשה/יעשה את שלו בקרוב וצריך להחליף אותו? פשוט אני חוששת שאם המסך בדרך ללכת פייפן, שזה מסוכן לעבוד איתו. אולי מישהו נתקל כבר בבעיה כזו? האם זו בעיה ידועה במסכי LCD או בפלייסטיישן 3 סלים? העניין הוא ששני המכשירים עובדים באופן תקין אבל אני חוששת להמשיך להשתמש בהם כי אול…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים