עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לאחי יש מחשב עם הארד-דיסק SATA יחיד והוא רצה לפרמט אותו, אחרי שהתגלו מס' בעיות תוכנה. אני מנבה לעלות את הווינדויס דרך ה- CD, אבל הוא לא מזהה את ההארק דיסק משום מה. ניסיתי להחליף חיבור SATA, אבל זה לא עוזר. מעבר לזה, אני כבר לא מצליח להעלות את הווינדויס, הוא כל פעם מראה לי מסך כחול. מה לעשות - יש מתח להארד-דיסק רק שיש לי הרושם שהמחשב לא מזהה את הארד-דיסק... לוח אם: ABIT NF-S, ביוס - Phoenix Awardbios

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by er0101,

בעת ההדלקה אין תצוגה, נורת הHD נדלקת קבוע ולא משתנה גם אם המחשב נשאר דולק. ניתוק הכוננים (2 אופטיים ו2 הרדיסקים) גורם לנורה לא להדלק אך עדין אין וידאו- סיגנל. מעבד פנטיום 4 SLOT 478, לוח-אם V845DX (לא הצלחתי לזהות יצרן) חשבתי שהבעיה בלוח. יש עוד רעיונות לפני בזבוז 250 ש"ח?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. בזמן האחרון המחשב שלי נתקע בלי שום התראה מוקדמת, כאשר על המסך בחלקו העליון בלבד מופיעה שורה של פסים ירוקים דקים מאוד. מאותו רגע המחשב פשוט קופא ואין שום אפשרות לגעת לא בעכבר ולא במקלדת אלא לעשות ריסט. ???

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Shmoolik,

קניתי לפני איזה 5 ימים את ה ATI RADEON 8500 , וכשאני מריץ 3D MARK אז במשחק הראשון על LOW DETAIL אני מקבל 40± , שזה נמוך מאוד יחסית לכרטיס שיש לי! והתוצאה הסופית שלי היא 3XXX! שזה לא הגיוני! וניסיתי גם עם הדרייברים שקיבלתי עם הכרטיס , גם עם הדרייברים החדשים של ATI שהורדתי מהאתר שלהם, ואני כבר לא יודע מה לעשות.. :'( יש לי : WIN 98SE P3 733 128 RAM לוח של PC PARTNER..... *מישהו יכול לעזור לי בבקשה? רעיונות? משהו? :'(

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Crossair,

אהלן, רכשתי GTX 750TI יד שניה ל-HTPC בסלון; (XEON E5450, 4GB DDR2, ANTEC NSK2480, ANTEC 380W, המארז והספק בני כמעט 10 שנים, העלתי צילום מסך מSPECCY) לפני כן היה לי כרטיס מסך AMD HD5450, רציתי משהו טיפה יותר חזק שיתמוך בהאצת חומרה לסרטים ויוכל להתמודד עם הLIGHTPACK שלי כמו שצריך גם ב1080P. התקנתי את הכרטיס החדש, הורדתי DDU (תוכנה להסרה נקייה של דרייברי כרטיס מסך), הסרתי את הדרייברים של AMD/ATI ולאחר מכן התקנתי את הדרייבר הכי חדש מהאתר של NVIDIA. הכל עבר בסדר, וכשהתחלתי לראות סרט ב-netflix המחשב קפא. עשיתי רסטסט, ניסיתי שוב ולאחר מס' דקות בצפייה בסרט בMPC-HC המחשב שוב קפא והפעם גם עשה רסטרט. בדקתי טמפ', הכרטיס…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  6. Started by mosheamsalem,

אני רוצה להצפין את הכוננים במחשב כולל RAID שעליו נמצאת המערכת הפעלה האם מומלץ לרכוש TPM ולהשתמש בו ? או שלא קריטי ? במידה והלך המחשב ואני מעביר את הכוננים לאחר שאין בו TPM , מה קורה ? ניתן בעזרת המפתח לגשת אליהם או חייב את אותו רכיב TPM מהמחשב הישן ?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by jfkk,

שלום מסך מרצד בעת צפיה בסירטונים בפייס בוק דפדפן כרום ביטלתי האצת חומרה Win 7 תודה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. באמצע עבודה על המחשב הדיסק קשיח התחיל לעשות רעש של תיקתוקים , הרעש היה בלתי נסבל אז עשיתי ריסטרט למחשב מאז כל פעם שאני מדליק את המחשב יש רעש של תיקתוקים כמה פעמים והמחשב נתקע על מסך הBIOS ואז התיקתוקים מפסיקים והמחשב עולה בלי לזהות את הכונן , בבקשה תעזרו לי זה כונן D שלי כל החומר והתמונות שלי נמצאות שמה ללא גיבוי!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by AAS AAS,

בררתי על הנושא של VPN דרך מחשב של חבר בארה"ב בשביל חיבור נוח לשירותים בחו"ל. ברמת העקרון הרעיון בסדר רק שזה מחייב שהמחשב שלו יפעל כל הזמן שזה לא אפשרי. רציתי לשאול אם יש אופציה שה-VPN לא יעבור דרך המחשב שלו אלא דרך המודם שלו ואם כן איך עושים את זה. (יש לי ידע לא רע במחשבים וטיפ טיפה בתכנות) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. נתוני המחשב שלי הם: מעבד Q6600 QUAD זיכרון: 1GBX4 1066MHZ OCZ REAPER לוח אם: GB GA-X38-QD6 ספק: זלמן (ZM 600 HP 600W) הרדיסק: SEAGATE 500MB X 2 16M CACHE כ. מסך: ASUS EN8500GT מארז: THERMALTAKE KANDALF LCS WINDOWS XP PRO הבעיה שלי היא כזו: אתמול הרכבתי את המחשב, הכנסתי את כל הזכרונות (1GBX4) בדואל צאנל וכאשר הדלקתי אותו הוא נדלק נכבה נדלק נכבה, ולא הבנתי מה הבעיה שכן הכל היה מורכב פיקס, המעבד היה בטמפרטורה 30 מעלות, והנחתי כי הבעיה הינה בזיכרונות מאחר והביוס שלי כל הזמן נפל, ואכן צדקתי כאשר הוצאתי 1 GB מהסלוט המחשב עבד פיקס, אבל ברגע שאני מחזיר את הזיכרון הנוסף - שוב אותה בעיה. אני מודע לעובדה שהמחשב יזהה רק 3.2 GB מאחר ואני משתמש בXP PRO ( אין לי ברירה אחרת אנ…

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by eyal00,

שלום, אני לא מצליח לפרמט את המחשב הישן של בן דוד שלי רשום לי במסך הכחול:setup did not find any hard disc drives installed in your computer זה הדגם של הלוח אם: BIOSTAR P4VMAM

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by pro.surfer,

שלום חברים המפרט שלי הוא כזה : מעבד- INTEL CORE 2 QUAD Q9550+TERMALTEK V1 FAN לוח אם- ASUS P5Q DELUXE כרטיס מסך- GIGABYTE ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 זכרונות- 4X 2GB DDR2 800MHZ CL4 OCZ TUBE צורב- ASUS DRW-1814BL מארז- COLLER MASTER CM 690+5X12V ספק- Corsair HX Series 620W PSU יש לי מערכת הפעלה VISTA ULTIMATE 64 BIT בזמן האחרון מופיע לי לעיתים קרובות מסך כחול ככה בלי סיבה והמחשב מהתחל את עצמו מחדש ! בנוסף המחשב ניתקע הרבה גם ללא סיבה אפילו בשומר מסך פעם אחת ! פירמטתי את המחשב סרקתי וירוסים ועדיין אותו סיפור יש פעמים שלא כול התוכנות עולות לי בהתחול יש למישהו מושג ? כול החלקים חדשים פרט לדיסק הקשיח (בן 4 ). תודה מראש טל.

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. כמו שזה נשמע...אחרי לוח אם שנשרף לקחתי את המחשב לתיקון.קיבלתי אותו בחזרה(עם לוח אם חדש מאותו דגם,וזכרון נוסף(2GB עכשיו). והכל עבד טוב עד שקיבלתי כיבוי באמצע משחק... אחרי עוד כמה כיבויים השתמשתי בתוכנה שמסופקת עם הלוח אם, לבדיקת טמפ",וגיליתי שכאשר אני מעלה משחק או תוכנת כיווץ הטמפ" של המערכת(SYSTEM) עולה בתוך 15 שניות ל90 !מעלות מ-30.. והCPU נשאר על 25-33 כל הזמן הזה. הטכנאי בא לבית עוד פעם וראה שהכול מחובר נכון.. 1.ניסיתי לבדוק אם באמת המחשב מחמם :אחרי ניקוי אבק יסודי פתחתי את המארז והדלקתי מחשב,העלתי משחק,ובום.. הטמפ" במארז לא השתנתה... אבל התוכנה הראתה 95 מעלות שוב תוך כמה שניות וכיבוי.. 2.עידכנתי ביוס חדש :עדיין אותה בעיה. משהו יכול לעזור לפני שהטכנאי הערפד לוקח עוד 15…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by פניצילין,

יש לי כונן ssd פנימי שעליו מותקן מערכת הפעלה win10 עכשיו בכל פעם שעשיתי עדכון דאגתי לנקות עדכונים קודמים מניקוי דיסק אני לא מבין איך הגעתי למצב שטח פנוי של 40gb אין לי שום סרט או משחק או תוכנה מותקן על הכונן c ובכל זאת יותר מ80gb חסרים לי זה משגע אותי! יכול להיות שמערכת לוקחת ככ הרבה תודה לעוזרים.

15. מוקדם יותר היום המחשב שלי נכבה בפתאומיות, וכשניסיתי להדליק אותו בחזרה, הוא נדלק לחצי שניה ונכבה שוב. כל פעם מחדש. הסקתי שמשהו גורם לו לקצר ולכן ניסיתי לבדוק מה. לבסוף, לאחר קריאה באינטרנט, החלטתי להחליף את לוח האם שלי בלוח אם זהה שנמצא במחשב ישן בבית. לאחר שביצעתי פעולה זו המחשב עלה, הכל היה נראה תקין, חוץ מהחיבור לאינטרנט. הוצאתי את כבל האינטרנט והחזרתי והיה נראה כאילו המחשב התחבר לאינטרנט (נעלם הסימן של הX האדום מהצג - על הסמל של מצב החיבור) אך לאחר כמה שניות הX האדום חזר. כרגע המצב הוא שאין אינטרנט. כאילו כבל האינטרנט כלל לא מחובר (והוא כן!). למישהו יש רעיון מה כדאי לעשות? האם ביצעתי משהו לא תקין? (על פניו, חיברתי בחזרה הכל למקום לפי התמונות …

16. שלום נשפכו מיים על הנייד, פירקתי וייבשתי, המקלדת לא הגיבה, אז חיברתי חיצונית. השאר עבד טוב במשך יומיים ואז כבה ולא נדלק, מה עלי לעשות או לבדוק כדי לפתור את הבעייה? תודה לעוזרים דוד

17. ניסיתי היום להוסיף כרטיס זיכרון למחשב שלי...ו HD נוסף בעת ובעונה אחת המחשב עומד כבוי בדרך כלל...מדליקים אותו אחת לשבוע כשהתחלתי את המחשב >> הכל נדלק כל המאווררים עובדים לרבות של כרטיס המסך. ולא היה אות במסך הכוונה של DATA כי המסך מזהה כמנתקים את הכבל!!! או מחזירים יש חיווי של נורה כיביתי(מתח ראשי בספק) - ניתקתי את כרטיס הזיכרון הנוסף ( יש כבר 2 של 2G וניסיתי עוד 1G - שניראה לי שזו בעיה בפני עצמה) הדלקתי = כל המאווררים עובדים - אין אות הוצאתי / הכנסתי זיכרונות + מגעי HD + כרטיס מסך + כל מה שתרצו לרבות ערוצים נוספים בספק.... אין אות DATA אבל המסך מזהה אם המחשב מחובר או לא - יש נורת חיווי ניסיתי גם להחליף כרטיס מסך וכבל מסך.....אין אות DATA בניסיון האחרון ( אני חוש…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Adun,

שלום שמתי לב שכשהמחשב שלי חוטף מכה (בטעות מהכסא) או זעזוע, הוא עושה ריסט אוטומטי. האם זה תקין? אולי מערכת הגנה או משהו? אשמח לדעת לוח אם: אסוס MAXIMUS VI HERO http://www.asus.com/Motherboards/MAXIMUS_VI_HERO/

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Aviram Tavor,

שלום יש לי מחשב ישן בן 8, עומד בערך שנתיים ללא שימוש. הייתה לו בעיה שהיה נכבה לפעמים כשהמארז היה מקבל מכה קלה (לדוגמה אם מניחים עליו משהו), וחוץ מזה היה איטי- למשל המוזיקה היתה מגמגמת אם פותחים דף אינטרנט. חשבתי להשמיש אותו בתור מחשב משני, כרגע אני עם מק וחסר לי ווינדוס פה ושם. יש בכלל טיפול כזה שמרענן את המערכת? אולי אצטרך להחליף חלק מהרכיבים? המפרט- intel dual core e8400 זיכרון 4gb ddr2, 800 כרטיס מסך ati hd4850 לוח אם X48-DS5 gygabite כונן קשיח של WD אשמח לעצתכם תודה

20. יש לי AMD Athlon XP 1600+ והיה לי לוח אם - Gigabyte 7vtxe. חזרתי יום אחד הביתה והמסך היה שחור. פתחתי את המארז וראיתי שבעה קבלים מפוצצים על הלוח. קניתי Asrock K7vm3 חדש והחלפתי את הלוחות מבלי לפרמט ולהתקין את מערכת ההפעלה מחדש לאחר מכן. האם יש לזה קשר לכך שהמעבד עובד על 1.05GHZ בלבד במקום 1.4GHZ ? אם לא, איך אני יכול לפתור את זה ? תודה מראש

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום, יש לי מדפסת משולבת תוצרת החברה הרשומה בכותרת. דגם המדפסת הוא MFC-215C. חיברתי את את כל הכבלים אבל הוא לא עובד! תודה למי שיעזור

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Alonleibo,

לאחרונה באחד המחשבים בבית צצה לה בעיה. המחשב עושה BOOT ומגיע עד לשלב שבו ישנו הלוגו של Windows והוא מנסה לטעון - ואז נכבה. לא Restart אלא נכבה. כיבוי מוחלט. אם אני מנסה לעלות ב-Safe Mode אז הוא מצליח לעלות. והוא יכול להשאר פתוח כמה שבא לי.(וסרקתי לווירוסים, NOD32 אומר שאין) בדקתי ב-BIOS, הטמפ' תקינות... למישהוא יש מושג מה הבעיה?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. אני צריך עזרה דחוף!! ברגע שאני מפעיל קבצי אינטרנט במחשב(youtube וכדומה...) אני רואה אותם מפוקסלים משהו נורא מוזר אני הורדתי את הדרייב הכי עדכני שיש מאתר וזה לא עזר הגעתי למצב שאני מפרמט את המחשב וזה גם לא עזר. סרטים במחשב אני רואה רגיל חלק כמו שצריך. יש לי כרטיס מסך של navidia 8600 gt הדרייב האחרון שהורדתי הוא גירסה 195.62 האם למישהו יש פיתרון לזה?? יש מצב שאולי הכרטיס מסך נדפק??

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. היי אנשים, יש לי בעיה מוזרה מאוד, מקווה שאתם יכולים לעזור לי. אז ככה, בכל פעם שאני מכבה את המחשב המאווררים ( של הספק כוח, המארז והמעבד) ממשיכים לעבוד ועושים רעש. ניסתי לאפס את הביוס כמה וכמה פעמים וזה לא עוזר. אני לא יודע איפה מקור הבעיה. יכול להיות שזה בעיה של ניהול צריכת חשמל? הבעיה היא בספק כוח או בלוח אם? מה אתם אומרים? בכל מקרה זאת בעיה מטורפת כי אי אפשר לישון בחדר כשיש בו רעש כזה. בינתיים אני מנתק בסיום עבודה את כל המחשב מהחשמל ומחבר אותו כשאני חוזר לעבוד. תודה לעוזרים ושבת שלום.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום, יש לי מחשב נייד עם כ60 ג'יגה. לגבות אותו כל פעם על כונן קשיח חיצוני יכול לקחת זמן... רציתי לשאול אם כונן רשת, משהו כמו http://www.wallashops.co.il/%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%9F-1tb-3-5-%D7%97%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8-lan/pi1djwd35mwe יכול להיות פתרון טוב? האם אני פשוט מחבר אליו כבל רשת ואז אני יכול להעביר 100 מגה בשניה? האם זה כזה פשוט? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.