תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שאני שולח פינג לראוטר הממוצע זה 1 MS אבל שמתי לב שיש קפיצות של 60 MS וכו' רציתי לדעת אם מסתכלים על הממוצע רק ? או ששווה להחליף כרטיס רשת ? כי ב WOT פתאום המשחק משתגע עם הפינגים 90 קופץ 140 ושוב חוזר ל 90 יכול להיות שזאת בעיה בכרטיס רשת ?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב וברוכים הנמצאים, כשניקיתי את המחשב שברתי את אחד המאווררים של כרטיס המסך (Gigabyte GTX 560 Ti ) האם יש אפשרות למצוא חלקי חילוף לכרטיס המסך או שגורלי נחרץ וצריך לקנות חדש ? תודה מראש, צביקה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני בתהליכי התקנה של חלונות 10 מסקרצ': המחשב (NUCI3) מחובר לטלויזיה (LG) דרך כבל HDMI. כאשר אני מחבר אוזניות - אין בעיה. כאשר אני מוציא את האוזניות - השמע לא מנותב לרמקולים של הטלויזיה. נראה שהשמע מקונפג כמו שצריך, לפי לוח הבקרה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היום התקנתי את הדרייבר החדש של ATI 7.2 אחרי שעסיתי ריסטרט למחשב אני רואה הודעה שרשום בה "you do not have premission to change Catalyst Control Center setting. pleas contact your administator for further help. ניסיתי להחזיר לדרייברים ישנים יותר ולא עזר כלום, אותה בעיה.
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1) הBOOT עולה דיי לאט... אני מתכוון כאילו הטעינה של ווינדוז.. הPOST עולה במהירות הרגילה 2)יש לו בעיה עם קבצים מכווצים... במיוחד עם SFXים למיניהם... צריך לפתוח אותם ידנית עם וינראר וגם אז זה לא תמיד עובד לפעמים אפילו יש בעיות עם.cabים מפרט (חלקי) של המחשב שלו: Athlon 1600XP לוח אם ג'יגהבייט לא זוכר את הדגם, זה שמבוסס על 266A וינדוז98SE asus v8200 Gf3 Ti200 ואני חושב שזה כל מה שחשוב.. לא? התקנתי את ה4in 1 שבא עם המאדרבורד.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
c6183 hp הוא רושם לי Eror 0xc18a0206 ובמחשב הוא רושם תקלה במערכת הזרקת הדיו, ניסיתי להוציא את הדיו ולהחזיר, לנתק מהחשמל ולהחזיר. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לא מזמן מחשב חדש ונתקלתי בתופעה קצת מעצבנת, לפעמים המסך לא עובר ל-Power Saving Mode למרות שכן מוגדר לו לעבור. מה שקורה במקום זה שהמסך "מתרוקן" והרקע של ה-Windows 7 נשאר דולק (בלי אייקונים וחלונות פתוחים). זה לא קורה כל הזמן ואני לא מצליח לזהות דפוס קבוע. עכשיו קרה לי משהו אחר - כבר פעם שנייה שאחרי שהמסך כן עובר ל-Power Saving Mode אז הוא לא יוצא ממנו (המסך לא מתעורר) עד שמכבים את המחשב בלחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה ומדליקים מחדש. קראתי קצת באינטרנט והבנתי שיכול להיות שכרטיס המסך תקול, ורציתי לוודא שזו אכן אפשרות לפניי שאני פונה לממש אחריות. תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משדרג במחשב הנייד שלי כונן רגיל לכונן SSD, המחשב במקור הגיע עם וינדוס 8, וכרגע מותקן עליו וינדוס 10, על התחתית של המחשב יש מדבקה שכתוב windows 8 ללא סריאל, אני מעוניין להתקין וינדוס 10 חדש ונקי על הכונן החדש, יש דרך להוציא את הסריאל נאמבר מהכונן הנוכחי? או שאין מנוס מלעשות קלון לכונן החדש?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
לא מזמן עדכנתי את המחשב הנייד שלי ל windos 10 מ windos 8.1. מאז העדכון שקע האוזניות (3.5mm) לא קולט שום אוזנייה או רמקול שנכנס אליו. ראיתי באינטרנט שזו תקלה נפוצה בקרב אנשים שעידכנו ל windos 10, מראים שם שיש כל מיני שיטות כמו לעדכן את מנהל ההתקן בכל מיני צורות שונות. ניסיתי כל דרך אפשרית בערך אבל כלום לא עוזר. תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, בבקשה מכם תהיו אלה שיעזרו לי! ניסיתי ליצור מחיצות ע"י התוכנה Acornis Disk Director, באמת עשה ריסטרט והתחיל לעבוד הגיע בערך ל40 והמחשב קרס. עכשיו הוא לא עולה, המערכת עולה עם תיקון בעיות דיסק ואתחול ונכשלת ועושה כיבוי, הלך לי כל מה שהיה על המחשב? מערכת הפעלה WIN 8.1, ניסיתי שחזור לא הלך, ניסיתי סייפ מוד לא הלך. בבקשה מכם יש לי המון חומר חשוב של שנים על המחשב, 2TB של חומר. מתחנן לעזרה מכם. כל דבר! תודה מראש.. *ויש עלי דיסק של המערכת הפעלה, אנשים אני באמת מבקש עזרה, זה חומר מאוד חשוב שגובה עשרות פעמים, הגיבוי הבא היה אמור להיות בעוד שבוע בדיוק כל החומר שמאמצע חודש קודם לא גובו! בבקשה מכם כל מי שיכול לעזור לשאול לברר הכל. תודה לכם..
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לאחרונה אני חווה כמות מתסכלת של מסכים כחולים במחשב: מפרט: i5 4570 Gigabyte B85-HD3 GTX760 24GB RAM SSD CT240BX200 HD WD10EZEX windows 10 הבעיות התחילו לפני כשבועיים, עם מסכים כחולים שהחריפו עד לרמה שוינדוס לא מצליח לעלות, תקוע בלופ אינסופי של מסכים כחולים, בשלב הזה פירמטתתי את המחשב והתקנתי וינדוס חדש, רבע שעה אחרי ההתקנה כבר הופיעו מסכים כחולים ומאז הם מופיעים בקצב של מסך כחול כל שלוש ארבע שעות. אין קשר לאם אני משחק או לא , אני יכול לשחק שעתיים ולא יקרה כלום ויכול להדליק את המחשב ושניה אחרי פתאום מסך כחול. דברים שניסיתי לעשות עד עכשיו: ניקוי המחשב מאבק החלפת משחה טר…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול חיצוני FireWire Presonus Firebox הבעיה היא שאני לא מצליח להגדיר אותו במחשב יש לי ווינדוס 7 32bit התקנתי דרייברים אבל הוא עדיין לא מזוהה ככרטיס קול מה אפשר לעשות??
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך מדגם: Gigabayte HD4350 אני עובד עם שני מסכים ולשנייהם יש רק יציאת VGA אחד מחובר ישר לכרטיס והשני מחובר עם מתאם VGA DVI ברגע שאני מכבה את המחשב או עושה הפעלה מחדש למחשב שני המסכים לא עובדים כאילו יש התנגשות בנייהם ניסיתי להחליף מתאם וניסיתי גם את הכרטיס מסך במחשב אחר וניסיתי גם את הדרייבר הכי חדש ועדיין הבעיה נשארה, אבל שאני מחבר שני מסכים לכרטיס עם כבל אחד ישיר ל DVI ואחד ישיר ל VGA המסכים עובדים מצויין ואין שום בעיה, האם הכרטיס מסך דפוק? כי לפני זה היה לי גם כרטיס מסך פשוט אבל של NVIDIA והוא היה מחובר בידיוק עם אותו מתאם לאותו מחשב והוא לא עשה שום בעיה. זה הקישור לכרטיס: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2924&dl=1#ov
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Gigabyte 7VTX Asus V7700 Pure 32MB כששניהם עובדים ביחד, המחשב שלי מאוד לא יציב במשחקים ובשינויי רזולוציות, בעיקר, מסיבה לא ברורה, ב-Half Life. הוא מרבה להתקע.. הבעיה הזו קיימת מאז שקניתי את המחשב, לא היתה לי אפשרות להחליף את הכרטיס מסך מכיוון שהוא נקנה בארצות הברית. את הלוח לא שלחתי לאחריות בארץ מתוך עצלות. בכל אופן, הלוח עובד ללא תקיעות עם GeForce 2 MX תוצרת חברה לא ידועה. הכרטיס מסך עבד מצוין במחשבים נוספים שניסיתי אותו בהם. הבעיה לא נפתרה גם אחרי שעידכנתי את הביוס של הלוח, אבל המחשב יותר יציב מאז שעידכנתי, אבל עדיין נתקע הרבה. חשבתי שאולי זו בעיה של חום, אבל אז הגיעו אלי ה-Blue Orb והיטסניקים לזכרונות מתוצרת ThermalTake. ואם זה לא מספיק, הנחתי מאוורר פנפלו 80 מ"מ מעל ה…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי במחשב שני דיסקים קשיחים, בגדלים 3TB ו-8TB ולוח אם מסוג P67A-UD3-B3. כשניסיתי להתקין על כל אחד מהם בנפרד Windows 7, הם הומרו אוטומטית ל-MBR והנפח הוגבל ל-2TB בלבד. האם ניתן להתקין Windows 7 על דיסק קשיח GPT גדול בעל נפח מ-2TB מבלי לאבד מהגודל שלו, או שכדאי לשקול קנייה של דיסק קשיח 2TB כדי לא לאבד נפח במידה ולא ניתן לפתור את זה?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש למישהו מושג מה הבעיה? זכרון? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אתמול קיבלתי את הכרטיס מסך החלופי שלי5750 של גיגהבייט, ובגלל שהבנתי שהוא אוברקלוקר מעולה ניסיתי לעשות לו אוברקלוק. העלתי לו את התדר של הליבה לסביבות ה850 בקפיצות קטנות כשאחרי כל העלאה הרצתי לו FurMark ו3Dmark 11. אחרי זה התחלתי להעלות לו את תדר הזיכרון גם בקפיצות קטנות שגם לאחר כל העלאה עשיתי את הבדיקות הנ"ל. אחרי שהגעתי לתדרים סופיים החלטתי להריץ OCCT בהתחלה רק 15 דקות (היה 3 בלילה), אבל במהלך הבדיקה הכרטיס נתקע ונאלצתי לעשות ריסט למחשב. מאז הכרטיס לא נדלק יותר אפילו לא בזמן העליה של המחשב, ניסיתי לאפס למחשב את הביוס, ניקיתי את כל הדרייבירים של הכרטיס גם בעזרת Driver Sweeper, כשבכל הזמן הזה הכרטיס מסך של הלוח אם (On-Board) עדיין תקין, ואם אני מחבר את המסך אליו אז ה…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחרונה כאשר אני מכבה את המחשב לוקח למחשב להיכבות המון זמן, הקטע הוא שלפעמים המחשב נכבה כמו תמיד לאחר מספר שניות ולפעמים (יותר לכיוון של הרוב) מספר דקות. אשמח לפתרון btw המערכת הפעלה מותקנת על כונן SSD.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב מבוסס (P4 2.8 (478 ,לוח אם של MSI. הבעיה היא שבחצי שנה האחרונה נאלצתי להחליף 3 ספקים שעושה רושם שנשרפו (המחשב נדלק רק אחרי החלפת ספק). כמו כן המחשב מבצע ריסטים במהלך העבודה באופן קבוע, שללתי בעיית תוכנה. בבדיקת זכרון התגלו המון שגיאות, אך כשבדקתי את הזכרונות במחשב אחר הם יצאו תקינים. יכול להיות שיש בעיה רצינית בלוח ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן מדובר על לוח של Foxconn עם צ'יפסט SIS 963. המחשב נדלק (מאוררים מסתובבים, הרדיסק וCDROM פועלים) אבל אין שום פלט למסך (מחובר דרך OBOARD) ניסיתי לנקות את המחשב, לנתק התקני IDE, להתקין את הלוח מחשב (חשבתי שאולי הוא קיצר), החלפתי זיכרונות (מודלים אחרים), העברתי אותם סלוטים, ניסיתי גוף קירור אחר, ספק כוח אחר (HEC300), כרטיס מסך חיצוני, מסך אחר. שום דבר לא עזר. כמו כן שמתי לב שהמקלדת לא עובדת ברגע שהמחשב פועל. יש לציין ש*מידי פעם* המחשב כן עושה בוט. ואז כשמכבים ומדליקים מחשב הוא שוב חוזר לא לעבוד. מה שלא פסלתי עדיין זה מעבד ולוח מכיון שאין לי מקבילים. משהו ששכחתי ?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תקשיבו יש לי את הראם הזה: G.Skill DDR2 2048MB (1024X2) 1066Mhz CL5-5-5-15 PK, והמלצתם לי על זה : ולפי מה שכתוב לי בEVERST וב CPUZ יש לי רק 800MHz..מה אני עושה? למה זה ככה? בדקתי בBIOS וכתוב לי בMEMORY FREQUANCY 1066. ולא הצלחתי למצוא דרך לשנות את זה..חבר שלי אמר לי שזה משהו בMEMOERY MAPPING..אני לא יודע אני לא מבין בזה ממש..יש לי את הלוח אם הזה: GIGABYTE GA-P35-DS3L הינה תמונה מהBIOS שמראה שכתוב שם 1066..: http://img690.imageshack.us/img690/6724/dsc00301h.jpg מה אני עושה? איך אני משנה את זה כדי שזה יהיה 1066 ולא 800? למישהו יש רעיון?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום , יש לי בעיה שאני מנסה להפעיל את גוגל כרום הוא רושם this application was unable to start correctly 0xc00007b ובנוסף לכך יש נגיד משחקים שאני מנסה לפתוח והם פשוט לא עושים כלום ( מופיעים כפעילים במנהל המשימות ולא באמת מופעלים) . אודה לעזרה .
-
הלוח אם ישן בן איזה 5 שנים כבר ונשבר לי התושבת פלסטיק השחורה שלו שמחזיקה את המאורר של המעבד.. השאלה האם ניתן להחליף רק את הפלסטיק או שצריך להחליף את כל הלוח אם ??
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, במשך תקופה המחשב נייד שלי קורס לפעמים מתנועה של המחשב, לרוב תוך כדי משחקי מחשב. הקריסה היא מסך שחור פתאומי עם הרבה ריבועים לבנים מהבהבים ורק כיבוי כפוי של המחשב מתקן את זה ומפעיל את המערכת מחדש עד הקריסה הבאה. מצרף תמונה (חשוב לציין שלא מדובר בתמונה שלי אלא ממישהו אחר ששיתף ברשת אבל מדובר באותה תקלה בדיוק): מצרף גם את הפירוט של המחשב והמערכת: המחשב עצמו זה asus rog strix G נקנה לפני כשנתיים. האם מדובר בגסיסה של כרטיס המסך . GPU? אודה לעזרתכם
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, עשיתי Clean בטעות לכונן SSD וכל הפרטישנים נעלמו. באותו רגע ישר כיביתי ולא כתבתי שום דבר חדש לכונן אך ניסיתי כמה וכמה תוכנות שחזור פופלאריות וכולן ללא יוצא מן הכלל מצליחות למצוא לי רק את הפרטישן היחיד שהוא לא שימושי ובגודל 100 מגה. איך יכול להיות שאני לא מצליח לשחזר שום דבר מהכונן? יכול להיות שזה בגלל שהמידע לא נכתב פיזית כמו שנכתב בהרד דיסק?
-
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-