עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ben_amitai,

היום התקנתי את הדרייבר החדש של ATI 7.2 אחרי שעסיתי ריסטרט למחשב אני רואה הודעה שרשום בה "you do not have premission to change Catalyst Control Center setting. pleas contact your administator for further help. ניסיתי להחזיר לדרייברים ישנים יותר ולא עזר כלום, אותה בעיה.

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Hodi21,

היי... לפתע אני מקבל את ההודעה שרשומה בתמונה שצירפתי ואז המסך מחשיך לכמה שניות וחוזר בחזרה. ככה זה קורה כל כמה דקות ולפעמים כמה פעמים ברצף. הדרייברים מעודכנים וגם הווינדוס (10). מה ניתן לעשות ?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום רב , קניתי לוח אם חדש וזכרון חדש. לוח האם - H87-HD3 של ג'יגהבייט הזכרון : DDR 3 16G (8Gx2) 1600 Kingston HyperX Blu Kit כאשר אני נכנס לביוס , משום מה אני רואה שהזכרון עובד במהירות של 1333 . ה system memroy multiplier מכוון ל auto מה אני אמור לעשות על מנת שיעבוד ב 1600 ? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by iveco,

שאני שולח פינג לראוטר הממוצע זה 1 MS אבל שמתי לב שיש קפיצות של 60 MS וכו' רציתי לדעת אם מסתכלים על הממוצע רק ? או ששווה להחליף כרטיס רשת ? כי ב WOT פתאום המשחק משתגע עם הפינגים 90 קופץ 140 ושוב חוזר ל 90 יכול להיות שזאת בעיה בכרטיס רשת ?

5. כאשר קופץ החשמל המחשב כבה ואין סימן חיים לאל פסק גם כן שום אורות שום צלילים...ואילו כשאני מנתק מהחשמל את האל פסק באופן יזום אז הוא עובד והמחשב גם ממשיך לעבוד...מה ניתן לעשות? הוא כביכול עובד ולכן לא נראה לי שהאחריות תעזור לי במקרה הזה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by zabal12,

שלום ביצעתי פרמוט לDOK שלי ועכשיו המחשב לא ממש מזה אותו אני לא מצליח לכתוב אליו. ואין עליו שום קובץ . מה עושים ? עדכון : רק המחשב שלי לא מזהה את ה-DOK במחשב אחר הוא עובד רגיל

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלום כשאני מעלה את ההמחשב שלי הוא מקבל הודעת שגיאה cpu fan error press f1 to contine והמחשב עצמו לא מצליח להחזיק הרבה זמן 20-30 דקות עד שהוא נכבה לבד נסיתי לפתוח אותו ולנקות את כל האבק המצטבר \ הוצאתי את מאוורר המעבד ולנקות אותו ראיתי שהמשחה הטרמית יבשה לגמרי \ עכשיו אני מחפש תשובות והבנתי שיכול להיות שזה בעייה אחרת בספק הכוח , מישהו יכול לתת כיוון...

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Orohev,

אהלן, קוד כל תודה לכל מי שענה לי אשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/560501-Cyclic-redundancy-check?p=5025227#.VR40IWccSUl , הייתי במילואים ולא יכלתי לענות.. הצלחתי לשחזר בערך 95% מהנתונים, הHDD הלך טוטאלית.. דבר שני, רציתי להתייעץ ולשאול לגבי HDD שיש לי. יש לי HDD אחר יחסית ישן (4 שנים), שעושה קצת רעשים כשנגשים לקבצים מסויימים עליו (למעשה, הקבצים שהצלחתי לשחזר מהHDD ההרוס). יש תוכנה שנקראת HD sentinel, שאני לא יודע כמה היא אמינה, אבל היא אומרת שהhealth של הHDD הוא 88% (שאגב אמרה שהhealth של הHDD ההרוס הוא 46%). בנוסף, יש לי HDD נייד אפילו יותר ישן (בערך 6 שנים או יותר), שהhealh שלו הוא 100%, אך עבודה איתו גורמת לרעשים טיפה יותר חמורים מהHDD שציינתי. כאן כן נ…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. 1) הBOOT עולה דיי לאט... אני מתכוון כאילו הטעינה של ווינדוז.. הPOST עולה במהירות הרגילה 2)יש לו בעיה עם קבצים מכווצים... במיוחד עם SFXים למיניהם... צריך לפתוח אותם ידנית עם וינראר וגם אז זה לא תמיד עובד לפעמים אפילו יש בעיות עם.cabים מפרט (חלקי) של המחשב שלו: Athlon 1600XP לוח אם ג'יגהבייט לא זוכר את הדגם, זה שמבוסס על 266A וינדוז98SE asus v8200 Gf3 Ti200 ואני חושב שזה כל מה שחשוב.. לא? התקנתי את ה4in 1 שבא עם המאדרבורד.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. יש למישהו מושג מה הבעיה? זכרון? תודה

11. שלום לכם, שלשום עשיתי פירמוט ולמרות התקנת כל הדרייברים הנדרשים, אין לי קול בשירים במחשב ובמשחקים. יש להדגיש שבסרטים במחשב אין כל בעיה וגם באתר - YOUTUBE אני מצליח לשמוע שירים. יש לי את התוכנה - Driver Booster והתוכנה מראה לי שכל ההתקנים מעודכנים. אשמח לעזרה.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by leon2810,

לאחרונה המחשב שלי מפיק צליל מעצבן(ולא זה לא מהרמקולים) המערכת הפעלה עובד והכול אם היו ספקות אך פתאום באמצע השימוש המחשב מתחיל לעשות צליל ארוך ומעצבן ואני צריך לשחק איתו(לתת לו מכות להזיז אותו וכו' ולוקח זמן עד שזה נירגע קצת) אבל אז שום מתחיל מחדש... מה זה הדבר הזה? שווה לנתק את הרמקול אם זה במקרה זה?או שזה מאוורים? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Eviljelly,

שלום לאחרונה אני חווה כמות מתסכלת של מסכים כחולים במחשב: מפרט: i5 4570 Gigabyte B85-HD3 GTX760 24GB RAM SSD CT240BX200 HD WD10EZEX windows 10 הבעיות התחילו לפני כשבועיים, עם מסכים כחולים שהחריפו עד לרמה שוינדוס לא מצליח לעלות, תקוע בלופ אינסופי של מסכים כחולים, בשלב הזה פירמטתתי את המחשב והתקנתי וינדוס חדש, רבע שעה אחרי ההתקנה כבר הופיעו מסכים כחולים ומאז הם מופיעים בקצב של מסך כחול כל שלוש ארבע שעות. אין קשר לאם אני משחק או לא , אני יכול לשחק שעתיים ולא יקרה כלום ויכול להדליק את המחשב ושניה אחרי פתאום מסך כחול. דברים שניסיתי לעשות עד עכשיו: ניקוי המחשב מאבק החלפת משחה טר…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Roy.T,

ממה זה יכול להיגרם? המעלות תקינות, דרייבר מעודכן.. המשחקים קופאים בצורה ראנדומלית.... FALLOUT 3 MIRRORS EDGE PROTOTYPE יש למשהו מושג?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום, אני בתהליכי התקנה של חלונות 10 מסקרצ': המחשב (NUCI3) מחובר לטלויזיה (LG) דרך כבל HDMI. כאשר אני מחבר אוזניות - אין בעיה. כאשר אני מוציא את האוזניות - השמע לא מנותב לרמקולים של הטלויזיה. נראה שהשמע מקונפג כמו שצריך, לפי לוח הבקרה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אהלן, אני עומד להתקין H100i במחשב שלי, ויש לי בעיה קטנה. החיבור חשמל שלו הוא SATA כמו של כונן קשיח רגיל, ויש לי כבר כבל אחד מהספק עם שלושה חיבורים כאלה שאחד מהם כרגע פנוי. אני מעדיף לא להוציא עוד כבל עם שלושה חיבורים מהספק רק בשביל ה-H100i וגם לדחוף עוד כבל מיותר בסידור כבלים. מה שאני צריך זה כבל מאריך SATA שיתחבר לחיבור השלישי הפנוי בכבל שכבר בשימוש, בדקתי ב KSP, TMS, אא מחשבים ואין להם דבר כזה... נראה לי שאני צריך משהו כזה: http://www.ebay.com/itm/12-SATA-15-Pin-Male-to-Female-Power-Extension-Cable-/161031826927?pt=US_Power_Cables_Connectors&hash=item257e3eadef מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ אם בכלל? אם לא אני אזמין מאיביי. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. כי זה פשוט נראה הגיוני... כי זה מסך פשוט פצצה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. היי. יש לי לוח אם די ישן של ASUS דגם P5G41C-M LX. כאשר אני מפעיל את המחשב והוא מתחיל לעלות, הוא נעצר על מסך הביוס (עם הלוגו של ASUS). צריך ללחוץ ALT+CTRL+DEL מספר פעמים, בדרך כלל 6-8 פעמים עד שהוא "משתכנע" ועולה. לאחר מכן הוא עובד והכל בסדר. האם מישהו מכיר את התופעה ו/או יש לה פתרון או שלוח האם סיים את הקריירה שלו?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  19. Started by vld69,

שלום רב לכל טובי הלב שיעזורו, אשמח אם אוכל לקבל עזרה או הכוונה כלשהי כי אני פשוט אובד עצות. ברשותי מחשב נייד של dell מדגם ispiron n5010 . מעבד i5- m450 זיכרון 6GB, ווינדו 7 64 bit מקורי. כרטיס מסך radeon hd 5400 . המחשב ברשותי כבר כ-3.5 שנים והוא לא איכזב אותי אף פעם עבד נהדר. יש לציין שאני עושה במחשב שימוש לדעתי מעל המשתמש הממוצע, אם זה משחקים בינוניים (פיפה14, אן ביאיי, היטמן האחרון, wot) תוכנות פוטושופ וירטואל סטודיו תכנות בסי, solidworks, matlab, רואה סרטים באיכויות גבוהות fhd וכו.. המחשב עובד כ-8 שות ביום. אנסה לפרט כמה שיותר כדי להסביר כיצד ניסיתי להתמודד עם הבעיה, יתכן שאני חושב שאני מבין בדבר זה או אחר ולא באמת מבין אז מבקש סליחה מראש. אני נוהג להתקין עידכונים ש…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  20. Started by blackmore,

מחשב חדש https://www.tms.co.il/60614 מגיע לטמפרטורות גבוהות המעבד מגיע במאמץ בסטרס טסט לבין 89-93 והכרטיס ל80 יציב במשחקים המעבד נע בין 78-83 תלוי במשחק ובעומס הכרטיס במשחק 75-79 הטפרטורה משתנה לפעמים יותר נמוך גם עשיתי בדיקה עם דלת פתוחה ירד בערך 10 מעלות עשיתי עוד בדיקה עם דלת סגורה וכל המאוררים על פול ירד 10 מעלות מחשב חדש נקנה לפני 4 ימים בTMS מה יכולה להיות הבעיה RTX2080TIOC I7-9700K

21. Started by anafi,

אהלן קראתי בכמה מאמרים שיש אפשרות ב VISTA להפוך התקן USB לשימוש לזיכרון RAM - יש לי HD חיצוני של 250GB ואני רוצה להשתמש ב -2 GIGA ממנו למטרת זיכרון RAM . האם זה אפשרי? אם כן אשמח לדעת איך ?

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. לא יודע אם שייך לפורום הזה, אם לא אז תקנו נא. הבעיה: המארז מצוייד בשקעי אודיו קדמיים רק בקונקטור של AC97. הלוח מצוייד בהתקן אודיו VIA HD עם חיבור על הלוח לפאנל קדמי בהתאם. יש חוסר התאמה המתבטא בכך שברגע שמחברים את התקע של המאז אל הפינים בלוח, אין שמע ליציאות שמאחור. אין לכך קשר אם יש או אין בפועל חיבור של אוזניות/מיק מקדימה, מספיק שהתקע של החיבורים מחובר אל הלוח. בעת התקנת הדרייבר שמסופק על ידי יצרן הלוח, לא היתה אפשרות לבחור ב AC97 בלבד. יש פתרון? מתאם או שינוי בחיבורים?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. היי, לפני שבועיים החלפתי מאווררים (מעבד, חיצוני) בעקבות כך שהמסך היה נכבה כל שתי דקות (ואחריו המחשב היה נכבה גם). לאחר ההחלפה: הטמפרטורה בכרטיס מסך בסביבות 60 מעלות. הטמפרטורה ב-CPU סביבות 50 מעלות. הבעיה שלמרות זאת המסך נכבה כל כמה זמן (שעה) בערך והמחשב מאתחל את עצמו. הטכנאי אמר לי בזמנו (לפני שבועיים) שאם זה קורה צריך להוציא ולהחזיר את הכרטיס מסך מהמסילה בהתחלה זה עבד אבל זה לא פתרון לטווח ארוך. רציתי לדעת האם החלפת כרטיס מסך תפתור את הבעיה שרשמתי? אני שואל כי אני חושב שאני מסוגל להחליף לבד וחבל לי לקחת שוב למעבדה לבדיקה בתשלום. רושם בהמשך את נתוני המחשב. תודה לעונים, ניבר נתוני מחשב: מחשב ביתי - נקנה לפני כ-9 שנים לא להיבה…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. יש לי מודם של היצרן pine עם ess chipset 2838 כל פעם שמישהו מתקשר אליי המחשב נדלק איך אני מסדר את זה ----------------------------------------------------------------- אתמול נסעתי לטכנאי הוא אמר שזה בעיה במודם וקניתי אחד חדש מאותו דגם ועכשיו יש לי עוד פעם את הבעיה יכול להיות שזה הדרייבר????????. בבקשה תעזרו לי תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by adidas1,

אהלן, קניתי היום מחשב של DELL מדגם VOSTRO 3550. למרות שאני מתקין את הדרייבר של ה WIRELESS כאשר אני מתחבר לרשת דרך WIFI אני לא עובר את מהירות ההורדה של כ 2 מגה, למרות שאני על חבילה של 12 מגה. מישהו מכיר את הבעיה הזו? מחיפושים ברשת הבנתי שיש בעיה עם כרטיס הרשת הזה, לפני שאני פונה לאחריות, מישהו נתקל מתישהו בבעיה זו? כרטיס ה WIRELESS הוא מדגם INTEL CENTRINO 1030 N. תודה,

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים