תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
1 . הלוח מחלק מתחים בצורה לא תקינה 2 . הציפסט מתחמם - מתפקד לא טוב ( גשר דרומי / צפוני ) 3 . בעיה בתושבת של המעבד 4 . במאמץ הלוח מזייף ? זורק מתחים לא נכונים ? 5 . ספק כח גנרי ? למרות שהחלפתי מגנרי ישן לגנרי חדש ( המחשב משרדי מאוד בסיסי הכול הלחמות ) 6 . מאמץ שומעים את הכונן קשיח מרעיש אבל ב MHDD תקין _________________________________________________ יכול להיות שאלה הסיבות הקלושות שהמחשב שלי מזייף ?
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אהלן, בבית שלי יש עמדת מחשב גדולה ע"ג שולחן עץ שמעליו זכוכית ובעמדה יש מספר מכשירים כמו מחשב, מדפסת, ראוטר, מודם וכו' (רובם מחוברים למפצל חשמל של 8 יציאות) המחשב הקודם שלי כל הזמן העביר חשמל סטטי אך חשבתי שהבעיה היא בגלל המחשב וגילו - לפני כחודש החלפתי מחשב מסך וכל היוצא בזה אך הבעיה עדיין נשארה. המחשב ולפעמים גם רכיבים אחרים מעבירים חשמל סטטי. מישהו מבין בבעיה ויש לו תובנות? פתרון אולי?
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
טוב כשאני מדליק את המחשב המסך לא מגיב כאילו הוא לא מחובר בכלל ורק הנורה האדומה נדלקת ולא הירוקה מה יכול לגרום לבעיה הזו? אני מצטער שאני לא ממש מובן
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום רב! לא בדיוק בעיה טכנית, יותר שאלה... יש לי כונן מכאני בעל נפח של 1TB וכונן נוסף SSD בנפח 64GB רציתי לשאול כאן כיוון שאני לא בטוח מה עדיף יותר? להתקין את מערכת ההפעלה על כונן ה SSD ולהשתמש בכוני המכאני ככונן לתוכן בלבד? או שעדיף להשתמש בכונן המכני ולהיעזר בכונן הSSD כמעין CACHE MEMORY באמצעות Intel RST? אני שואל אם מבחינת מהירות או יציבות יש הבדל בין בין שתי הקונפיגיורציות ואם כן אשמח לשמוע מה ההבדל ומה עדיף תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
הי, מחשב נייד עם ווינדוס 10 (לא באחריות). לא היו עדכוני תוכנה לאחרונה. המסך התחיל להבהב. כשמנתקים את המטען - המסך נכבה והמחשב ממשיך לעבוד מסך חיצוני שמחברים ללפטופ - עובד תקין. יש למישהו רעיון מה הבעיה ואיך לתקן? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי לפעמים פריזים במחשב והוא נתקע כל מה שצריך לעשות זה ריסט....הכל מותקן חדש יש דרייברים ויש מה שאתם רוצים! לא יודע מה לעשות....עד שכתבתי את ההודעה הזאת המחשב נתקע פעמיים....רעיונות? למישהו יש תופעה כזאת? קרה לו?
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום רב. לאחרונה אני מדליק את המחשב אבל תצוגה או באמצע עבודה התצוגה נעלמת ו המחשב ממשיך לעבוד . עשיתי חיפוש פה בפורום ובצעתי את הבדירות הבאות: 1. בדיקת דיסק קשיח על ידי תוכנת WD - יצא תקין לגמרי 2. בדיקת MEMTEST -אחרי 4 שעות המערכת קרסה ובהתבצעה הפעלה מחדש ולא הספקתי לראות אפם היהו פסים אדומים 3. בדיקת כרטיס מסך על ידי 3DMARK אבל איני יודעה אך לבדוק את התוצאה הוא נתן כך:3DMark Score 58 3DMarks מדובר על P4 3.0 GEFORCE 5200 ASUS P5P800 512MB DDR400 אשמח לקבל תגובות תודה
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם... בזמן האחרון המחשב שלי פשוט התחיל לקפוא ללא תגובה ולעשות מדי פעם ריסט. הטמפ' שלי בסדר אז אולי זה בעיית ספק? יש למישהו רעיון? תודה לעוזרים.
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי במחשב 2 כוננים, האחד צורב רגיל והשני DVD. אני רוצה להגדיר את ה boot שיתחיל מה DVD אבל הוא לא מרשה לי, כל מה שהביוס נותן לי הוא אפשרות לעשות Boot מהכונן הרגיל, היינו הצורב. מישהו אולי יודע למה הוא לא נותן לי לעשות boot מה DVD ?
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום לכולם ניסתי להתקין מערכת הפעלה חדשה ווינדוס 7 או אקספי אבל באמצע התהליך המחשב פתאום רושם לי לא נמצעו כונניםטען מנהל התקן כדי לספק מנהל התקן לאחסון בנפח גדול להתקמה..מה זה אומר? מה אני צריל לעשות? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
זה כותב אין אפשרות למחוק את BACKUP הספריה אינה ריקה איך מוחקים ?! ואין כלום בתיקיה ! ???
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
פיטרמתי את המחשב ובטעות את הכונן הלא נכון ונימחקו לי בו דברים .. איך אני יכול לשחזר את כל המסמכים שלי ?? אמרו לי שצריך לבדוק משהו סקטורים אם הם נמחקו ואם הם לא אז אפשר לשחזר .. איך אני יכול לעשות את זה או שיש דרך אחרת .. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתקין כ מסך חדש N250GTS במחשב שלי וכשאני מדליק את המחשב המסך שחור אני חושב שאני צריך לחבר את הכרטיס לספק אבל אני לא מוצא את המקום הנכון או את הכבל הנכון מישהו יכול להראות לי על התמונה מה המקום? עריכה: מקריאה ברשת הבנתי שאני צריך לחבר חשמל לחיבור שהקפתי בצד השמאלי של התמונה, הבעיה היא שהחיבור הזה הוא מסוג מולקס מורחב או משהו כזה ואין לי יציאה כזאת מהספק. איך אני פותר את זה? הולך לחנות וקונה מתאם? אם כן, איך קוראים למתאם? אני אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום, לפני כשבוע הייתה לחברתי הפסקת חשמל בבית ומאז המחשב שלה נדלק רגיל רק ללא מסך. ראוי לציין שהחלפתי ספק כוח, הוצאתי והחזרתי את הזכרון, בדקתי שהכל מחובר כראוי וניקיתי אותו מאבק. היות ויש לה כרטיס מסך מובנה בלוח אם, ניסיתי לחבר לה כרטיס מסך ישן ואליו את הכבל vga ועדיין כלום. תודה
-
אהלן. במקור הלאפטופ הישן הזה (שסה"כ עובד סבבה למה שאשתי צריכה...) בא עם win 7 . רק שום דבר כמעט כבר לא רוצה לעבוד עם win 7 מבחינת תוכנות שהיא משתמשת בעבודה ( office, teams ) לכן התקנתי לו win 10 ע"י דיסק און קי עם המדיה קריאשן של מיקרוסופט. הכל עובד חוץ מזה שעכשיו אין לו אינטרנט. עדכנתי כל דרייבר שמצאתי, בהתאם לרשימת החומרה שראיתי באינטרנט, אבל עדיין המחשב לא מציע רשתות זמינות ופשוט אין אינטרנט דרך WIFI . ב device manager מופיעים unknown device תחת קטגוריה other devices ואני לא מצליח למצוא משהו שיסתדר שמה. במאפיינים שלו מצוין שזה משהו שיושב ב- pci express root complex ושגיאה 28. באתר של HP אין דרייברים של win 10 למחשב הזה כי הוא די ישן, כנראה... אז שואל אם למישהו יש מושג,…
-
-
- 36 תגובות
- 5.7k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי בעיה עם הצורב... זה לא שהוא לא צורב או משהו... אתמול צרבתי איתו והכל היה טוב ויפה, היום שמתי לב שחסר לי כונן אחד ב MY COMPUTER... חשבתי אולי יש איזה בעיה בכבלים או משהו החלפתי כבלים IDE עם ה סידירום ועדיין הוא לא מזוהה על ידי הווינדוס למרות שהוא מזוהה בתוך ה BIOS יש לי צורב LITE-ON 16\10\40 ו WINDOWS XP SP 1 איך אני פותר את זה אנשים בתודה מראש, גיא.
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לפני כשבוע פירמטתי את המחשב פירמוט אחד רגיל והתקנתי Winme שוב... ופתאום כל הבעיות התחילו לי מאז כל פעם שאני מפעיל את המחשב ישר ה Ram usage יורד לי ל77% כשמה שמופעל לי ב System tray זה האיסיקיו ואם אני בכלל מפעיל מוזיקה ומירק אז זה יורד לי מתחת לחמישים אני לא יכול לשמוע שיר נורמלי... יש לי 128 ראם ומקודם זה לא קרה לי (אבל בכל זאת אני קונה עוד) אבל עדיין מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה תודה - זאת לא בעיה פרטית שלי, אלא של חבר שלי, אני כותב את זה בשמו.
-
- 7 תגובות
- 998 צפיות
-
-
למחשב בעל CD ו-HD היושבים כל אחד על BUS נפרד, אני רוצה להוסיף צורב: האופציות: 1. לחבר את הצורב כ-SLAVE ל-CD. 2. לחבר את ה-CD כ-SLAVE ל-HD על BUS אחד, והצורב על BUS נפרד. (ה-HD ב-ATA100 - האם יפריע?) מה כדאי לעשות כדי להשיג ביצועי צריה מיטביים בצרבה מ-HD ומדיסק לדיסק ? תודה על העזרה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים! כל זכרון שאני מנסה להכניס למחשב בין אם זה הארד דיסק חיצוני או usb קטן כמו ה16 גיגה או 8 המהירות שאני מעביר אליו את הקבצים היא איטית להחריד... סרט של hd ששוקל 4 ג'יגה יכול לקחת 20 דקות ויותר! יש איזה פתרון לעניין הזה??אני משתמש במערכת הפעלה windows 7
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היתה לי בעיה של נפילות של ריסטרט באמצע צריבה וצריבה תקועה (רק בצריבת AUDIO CD) . בדקתי את זה בקבצי MINIDUMP וראיתי שהבעיה נגרמת עקב NTOSKRNL.EXE והייתי צריך לתקן אותו נכנסתי לRECOVERY CONSOLE שם הקשתי פקודה שמעתיקה את NTOSKRNL יותר נכון הוא ביקש ממני לעשות OVERWRITE על הקובץ הקיים ועשיתי. נכנסתי לנרו לצרוב דיסק AUDIO CD ושוב הצריבה נתקעת ב7% ואז אחרי חצי דקה עד דקה בום ריסטרט אוטומטי. מה לעשות? הגעתי עד לקובץ החלפתי אותו הבעתקה וזה עדיין לא עוזר
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הדפדפן אדג' בטאבלט שלי שומר את סיסמאות הכניסה לבנק. אם הטאבלט שלי ייפול בידיים לא נכונות, מישהו יכול לרוקן לי כמה חשבונות... אפשר לבטל שמירת סיסמאות ספציפית לאתר של הבנק?
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, יש לי בעיה שהלוח הנ"ל במערכת שלי לא מבצע POST לאחר RTC CLR האם למישהו יש מושג? ביצעתי RST לפני עדכון BIOS - מה שלא היה מחוייב המציאות אבל בכל זאת לפי הוראות היצרן מצויין שכדאי אשמח לעזרה לוח: asus P8P67-m-pro מעבד: i5 2500K עם OC ל 4.7 זכרון: GSKILL 8G 1600 ספק: seagate 620W כ.מסך: saphire 6950 2G
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
היי חברה האם יש אפשרות לשכפל דיסק און קי? יש בו התקנה של גרסה ישנה של וינדאוס ואני רוצה להעתיק אותו כך שתהיה אפשרות להתקין מדיסק און קי אחר את הוינדאוס. (זה דיסק און קי שיצרתי בו התקנה של וינדאוס עם הכלי שיש באתר של מיקרסופט) תודה
-
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
ערב טוב. כבר כמה פעמים אני מקבל שגיאה בהעברת קבצים שמשקלם עולה על 5 ג'יגה בדרך כלל, עם דיסקים חיצוניים שונים לרבות 2.5, זה כבר הדיסק הקשיח השלישי שאני מחבר על מנת להעתיק סרטים לחברים, ומידי פעם אני מקבל את השגיאה הבאה. אני שולל פגם במערכת ההפעלה כי עברתי לפני שבוע מ-7 ל-8. הפעם מדובר בדיסק חדש לגמרי של Transcend StoreJet 25H3 1T.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם :> לבן דוד שלי, יש בעייה בסאונד. מתי שהמחשב נמצא במצב בטוח, הסאונד עובד ומתי שהמחשב נמצא בנורמל הרמקולים לא עובדים. בהתחלה הייתה הנחה שהחיבור USB דפוק אבל אז כשהוא ראה שבמצב בטוח זה עובד...אז זה לא ה USB. (יש לו כרטיס קול USB חיצוני). הוא הלך לטכנאי והטכנאי אמר שזו תקלה במערכת ההפעלה (שחכתי לציין, זה קרה לו אחרי שהוא פירמט את המחשב. והוא פירמט את המחשב עוד כמה פעמים והבעייה לא נפתרה). אני אף פעם לא נתקלתי בכזה מצב ואם תוכלו לעזור אז תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-