תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, לאחרונה כאשר אני מפעיל את המחשב הוא פתאום נכבה, חשוב לי לציין שזה לא קורה תמיד ורק בהתחלה. כלומר, כאשר אני כבר בשולחן העבודה אין תקיעות או איתחולים וכו' רק כאשר שאני מפעיל אותו. האם מדובר בהתחממות? (אני מצרף תמונת מסך של הטפרטורות) מדובר במחשב בן פחות משנה, נרכש בKSP Intel Core i7 5930K 3.5Ghz Corsair H100i GTX GIGABYTE G1 Gaming GA-X99M 32GB DDR4 3000Mhz Nvidia GeForce GTX 970 4GB 1TB SSD Samsung Evo 840 1TB WD מערכת הפעלה Windows 10 pro, Anniversary Update תודה
-
- 9 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
הפורום כאן, האינטרנט, שיחות עם חברים - כל המקומות האלו עמוסים במידע לגבי איזה ספק צריך לקנות. הבעייה היא שכל מה שקראתי נראה כמו הנחות המבוססות על ניסיון, ניחוש פרוע, מידע חלקי או סתם מזל. לא זכור לי שראיתי דרך להגיע לתשובה חד משמעית בנושא. האם יש דרך לחשב, על פי החומרה או אולי בעזרת תוכנות, איזה ספק יתאים למערכת? או שמדובר במשהו כמו דת הדרוזים?
-
- 9 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אחרי שנים של עבודה עם NOD 32, חברה הסבה את תשומת ליבי לקיומו של ה- windows defender. כעת תוקף הרשיון שלי פג ואני מתלבטת האם לחדשו או להסתפק ב- windows defender. אשמח לשמוע מה אתם ממליצים. איך אני יכולה לבדוק שה-defender אכן עובד כמו שצריך? תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא יודע מה עובר על המחשב שלו. אבל פשוט המחשב עובד חרא, נתקע, בקושי עושה מה שהוא צריך. אחד המאווררים (כרטיס מסך,מעבד או ספק כוח) מרעישים ומחרישים את כל הבית בצורה נוראית. המעבד מגיע ל52 מעלות (P4 2.4 533MHZ 512KB) בלי מאמץ. ההארד דיסק עושה רעש כאילו היה חלול. () והכי מרגיז אותי - אני שומע עם סבא שלי מוזיקה במחשב והמוזיקה מקרטעת באמצע. יש כרטיס רשת אלחוטי שעובד מעולה בכל מחשב חוץ מהמחשב של סבא שלי, הוא פשוט מחליט לעבוד פעם אחת, אחר כך הוא לא עובד עד שלא מעבירים אותו חריץ PCI ומתקינים לו את הדרייברים מחדש. מה לעזאזל קורה כאן ומה צריך להחליף פה?? אם יש שאלות אני אענה. המחשב נקי מלכלוך. עבר פרמוט ב-3 שנים האחרונות כ-10 פעמים. אם אתם יודעים מה הבעיה המדויקת תגידו לי,…
-
- 9 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני מקבל מסך כחול ככה סתם באמצע עבודה. חשבתי להתקין את ה windows מחדש, ואז באמצע ה ghost קיבלתי מסך כחול בכלל לא מתוך windows האם זה אומר שיש בעיה בחומרה? מה לעשות? פשוט לפרט ולבודד את הבעיה? זה קצת קשה, כי מדובר במסך כחול שמופיע כך פתאום באמצע עבודה. האם יש איזו תוכנה שיכולה לעזור לי לנתח, לזהות או לאפיין את הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 909 צפיות
-
-
חברה, תקלה מהסרטים להלן המפרט הנבדק: - לוח אם: GigaByte 915 DDR2 PCIx + VGA GA-8I915MDGV - מעבד: P4 3GHz 775 800M 2M 630 - זכרון (2 יח'): 512M DDR2 533 - כרטיס מסך: GigaByte Nvidi 256mb GV-NX62TC256DS - דיסק קשיח: WD 7200 8MB 80GB SATA-II - מארז: Hec Compucase 300W 1X12''fan בנוסף: מסך, מקלדת ועכבר פשוטים מ"ה: Win XP Prof SP2 מהיום הראשון קבלתי BSODs באופן אקראי, בדר"כ תוך כדי גלישה ברשת או הורדת קבצים בתוכנות שיתוף. בחלק מהפעמים זה קרה בדיוק ברגע ההתנתקות מהרשת (מודם רשת ADSL 1.5Mb תקין לחלוטין), או אפילו דקות ספורות לאחר הדלקת המחשב וגלישה ב- IE בלבד. קוד השגיאה כל הזמן משתנה!!! בדר"כ מדובר ב- DRIVER_IRQ_NOT_LESS_OR_EQA…
-
- 9 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום! המחשב שלי כבר קצת ישן אבל אין לי תקציב להחליף אותו. המפרט: מעבד: AMD Pheonom X4 9650 (דור ראשון) לוח אם: Gigabyte GA-MA790FX זכרונות: Patriot DDR2 2GB 400Mhz כרטיס מסך: Gigabyte Radeon HD 5450 1GB ספק כוח: Antec 550W יש לי רק תקציב של 500 ש''ח להחזיר את המחשב הזה שיפעל כמו שצריך.. שיריץ קצת משחקים כמו Need For Speed אבל לא יותר מזה. חשבתי על להחליף את הזיכרון לזה: כ א ן יש לכם רעיון יותר טוב? תודה לעוזרים..
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
את המפרט אפשר לראות בצד ימין. הבעיה הראשונה היא שהמשחקים עובדים די איטי. FEAR אני שם הכל על המקסימום ורזולוציה 1024*768 המשחק די מקרטע. גם כשהורדתי מעט את הFSAA הFSP ממש גבולי. כנ"ל לגבי OBLIVION, הכל על מקסימום עם אותה רזולוציה די מקרטע, וגם פה הייתה צריך להוריד מעט FSAA בהתחלה חשבתי שזה לא אמור לעבוד אצלי על מקסימום. אבל אני רואה פה אנשים שמריצים על הדרישות הללו עם כרטיסים יותר חלשים ללא הרבה בעיות. עשיתי אתמול סריקה ב3DMARK05 יצא לי 8222, שלפי מה שאני מבין זה בסדר לכרטיס מסך הזה. הבעיה השניה היא, כרגע שיחקתי OBLIVION כשעה וחצי עד שהופיע לי המסך הכחול. הנה הקובץ דאמפ: http://rapidshare.de/files/20304383/Mini051206-01.rar.html בקיצור מה שרשום בקובץ: Unable to load image …
-
- 9 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה כונן ה - DVD שלי מזהה רק מדיות של CD-ROM השאלה שלי היא אם אפשר להתקין איזשהו דרייבר או שאני חייב לקנות כונן חדש? תודה לעונים.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה במחשב, המחשב משמיע לי צפצופים והלד הירום מהבהב בהתחלה חשבתי שזה הספק כי ראיתי שהמתח של ה 3.3 וולט עומד על 3 וולט (שגיאה של 10 אחוז) ולכן החלפתי את הספק בספק אחר שיש לי פה.....וחשבתי שהבעיה נעלמה... ובכן מסתבר שלא......איך שאני מחבר דיסק קשיח לרייד הבעיה חוזרת.... אז או שהלוח דפוק (מה שיכול להיות) או שגם הספק הזה דפוק.... אבל לא נראה לי.....כי הספק הזה עבד יופי עם המחשב של אח שלי יש לי גם בעיה נוספת....יש לי פה סטיק זיכרון של 512 מגה שהתוכנה MEMTEST מראה שיש בו שגיאות ואילו כשאני שם את הזיכרון במחשב של אח שלי אין בעיות בכלל,חשבתי שהמחשב מריץ את הזיכרון בתזמונים נמוכים מידי אבל לא...ההגדרות זהות ועדיין יש בעיה מה שכן....על המחשב שלי הזיכרון עובד במהירות של…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הכונן במחשב הישן, WD5000AAKX, נכשל בביצוע BOOT אבל הוא מזוהה בביוס וכן כשאני מתקין אותו במארז חיצוני. בדקתי אותו במחשב החדש, אותו סיפור, לאחר POST פשוט מופיע סמן מהבהב ותו לא. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם מחשב בן 3, P4 לוח אם אסוס P4P800 המחשב לא עולה לאחר כיבוי ארוך (מספר שעות) או כותב שהוא מומהר ולכן לא ממשיך בעליה. מאפשר לעלות בברירת מחדל F2 או להכנס לSETUP על ידי F1 מה זה ולמה זה? תודה, יהודה נ.ב. - המחשב לא מומהר והותקן רגיל !!! עם תוכנות חוקיות
-
- 9 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מעבד E4600 שאמור לעבוד בתדר 2.4, אבל תוכנות מוניטורינג מציגות תדר קטן פי 2. לא עשיתי OC ולא נגעתי בשום הגדרות בביוס. האם התדר תקין? לפי מה שהבנתי, 2 הליבות צריכות לעבוד ב-2.4 ולא שסכום התדרים יהיה 2.4... מצורפת תמונה מ-OCCT. תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני מקווה שזה מתאים פה ולא בסרטים אם לא מתאים אז לנעול ומצטער אז ככה, יש לי צורב dvd כבר שנה ומשו ולאחרונה התחלתי לצרוב dvdr בהתחלה הכל היה טוב יפה וסרטים יצאו בסדר ועכשיו כל סרט שאני מנסה לצרוב יוצא עם קפיצות ותקיעות. כשאני צורב cd רגיל או dvd data אין שום בעיות אבל כשאני צורב סרטי dvdr זה יוצא חרא. אני משתמש במדיות silver line ששמעתי שהן לא משהו לצריבת סרטים, הקטע שבהתחלה כל הסרטים שצרבתי (גם על silver line) יצאו בסדר ורק עכשיו חרא... השאלה שלי היא: האם הבעיה בצורב או שאולי אני צריך לנסות לצרוב עם מדיות אחרות איכותיות כמו VERBATIM? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אז ככה, לפני כמה חודשים קניתי חלקים למחשב בארה"ב והרכבתי הכל. לפני כמה ימים התחילו לי מסכים כחולים כל שעה בערך אז הרצתי MEMTEST. נמצאו איזה 20 שגיאות. כבר שלחתי טופס RMA ל-G.SKILL והתכוננתי נפשית לשלוח את הזכרונות. במקרה שמתי לב היום שיש גרסת BIOS חדשה ללוח (asrock z77 extreme4) אז התקנתי אותה. הפעלתי שוב MEMTEST ועכשיו כבר פועל 4 שעות בלי שום שגיאה (כשמקודם התקבלו שגיאות תוך 10 דקות...) אז מה זה אומר בעצם?? זכרונות תקולים או תקינים?? יש לציין שבשתי הפעמים הזכרונות רצו עם פרופיל XMP על התדר ותזמוני יצרן בלי OC וכו'.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייח עם win7, כשניגשתי למחשב, במקום לראות לי את הדסק טופ , הופיע מסך שמראה שהמערכת מעלה את עצמה, אבל היא תקועה ולא מגיבה לכלום. עשיתי restart המערכת עלתה, אבל עם ההודעה הבאה: עשיתי חיפוש והבנתי שהתקלה כנראה קשורה ל USB שלא הוצא כראוי או לא תקול. אבל לא בטוחה שזו הבעיה. ניסיתי להעלות את המחשב ב safe mode, שם המחשב ישר עשה startup repair. התוצאה הייתה windows is corrupt and unreadable please run the chkdsk utility. אשמח לקבל הארה ואפילו עזרה, האם הלך לי הארד דיסק או שיש משהו שאני יכולה לעשות ב CMOS setup utilitiy תודה
-
- 9 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אחד המחשבים אצלי בבית, מתנהג טיפה מוזר ואני לא בטוח מאיזה רכיב אפילו להתחיל. זה מחשב סלוני, עם מעבד יחסית חדש, בן שנתיים או שלוש, 8 גיגה זכרון ודיסק מכני עם מערכת הפעלה, כ. מסך מובנה בלוח. פשוט. מידי פעם, וזה נהיה תכוף מפעם לפעם, המחשב נתקע בלי אפילו שעשה משהו מלבד התפריט של הקודי. בחלק נכבד מהמקרים התקיעה מלווה ארטיפקט על המסך, לעיתים זה BSOD ברוב המקרים, אם אני עושה ריסטרט, המחשב נדלק לשניה, ונכבה, נדלק ונכבה, אחרי 10-20 פעמים הוא עולה ועובד תקין כמה שעות. אני חושד שזה או הספק או זכרון. מה דעתכם ?
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של לנובו, ווידוס . השבוע חיברתי את המחשב לטלוויזיה עם כבל VGA לטובת קריוקי. בסיום הערב הוצאת את הכבל מהמחשב. כשהגעתי הביתה הדלקתי את המחשב, הווידוס "עלה" (רואים רק ההתחלה של טעינת הווידוס) אך המסך לא נדלק. כשאר אני מחברת את המחשב למסך אחר, המסך כן נדלק. באופן מאוד מוזר המסך שאליו אני מחברת את המחשב נייד בכלל לא מחובר לחשמל ועדיין המסך של המחשב נייד כן נדלק. נסתי כבר המון אפשרויות אך לא הצלחתי לפתור את בעיה. אינני מצליחה להבין מהו מקור הבעיה, יותר מאשמח אם תוכלו לעזור לי(:
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי,קודם כל קבלו צל"ש על התוכן המעניין והעדכונים המרהיבים שהצוות מעיף פה.. כל הכבוד!! אני עוסק בתחום הרבה ואני אשמח לשתף אתכם בידע שלי, לעזור ולתרום לקהילה. ולעניינו: יש לי שני הארדיסקים, אחד 160 GB מחובר דרך כבל SATA והשני 80 GB מחובר דרך IDE, כאשר אני מחבר את שניהם,ומגדיר אחד מסטר ואחד סלייב הוא מעלה אותם, ונותן לי הודעה: F1 TO RESUME אני מבין שיש פה בעיה בביוס אבל כשאני נכנס לשנות משהו אני לא נתקל בבעיה הכל כמו שצריך.. מה יכל להיות? נ.ב לפעמים הוא בכלל לא מזהה לי את ה 80 GB !!ושאני נכנס לביוס, וסלוטים הוא פתאום מראה לי אותו
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-
-
-
הרכבתי את ה GF 8800GTS 320MB של לידטק המחשב פועל והכל פועל כרגיל. עשיתי בדיקה של 3DMARK 03 וגם 06 ובאמצע הבדיקה ניהיה לי מסך כחול וזה עושה לי ריסט? מה יכול להיות הבעיה? ניסיתי גם דרייברים של אומגה וזה עושה לי את אותה הבעיה.... ברשותי ספק כח HEC 400TR-TF שאני יודע שהוא אמור להפעיל אותו בלי בעיה. אבל העניין הוא יכול להיות שזה הספק? כי המחשב גם נמצא בOC ממש רציני(לראות במפרט). יכול' להיות וזה גורם לו בעומס לקרוס? או שיכול להיות טמפ'? איך אני יכול לדעת מה גורם לזה?
-
- 9 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היי לכולם! רציתי לשאול: רכשתי מערכת חדשה שמתוארת במפרט, שמתי לב שהזכרונות שלי מזוהים כ1333 במקום 1600. הזיכרונות הן Corsair 2x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance Blue Edition CL9-9-9-24 צירפתי את הצילומים מCPU-Z. יש לזה סיבה מסויימת? תודה למגיבים! שנה טובה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברה, לאחרונה יש לי בעיה שאני לא יודע מה מקורה. לא יודע אם בכל מחשב יש את זה, אבל כשאני מכבה את המחשב אז ממש כשהוא כבה יש רעש חשמלי כזה. קצת קשה לי להסביר ואין לי אפשרות להקליט, אבל רעש של מכשיר חשמלי כבה. עכשיו לאחרונה התחלתי לשמוע את הרעש הזה גם כאשר המחשב דולק, וכל פעם שיש את הרעש הזה המחשב קופא לאיזה 2 שניות. וזה נורא מעצבן והורס לי את כל החוויה. יש למישהו מושג מאיפה זה מגיע? האם הבעיה היא בספק הכוח? זה הגיוני בכלל שזה יגרום לתקיעות כאלה? אולי מהכונן המכני? אולי מהכונן ssd ? עשיתי בדיקה לכוננים עם זה תוכנה ויצא שהם תקינים. אבל אני חושב שזה לא קשור. אשמח לעזרה. תודה מראש, גיא.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בוקר טוב. אני גרפיקאית. הוחלפה במחשב שלי לפני כמה ימים מערכת הפעלה והוכנס SSD. עכשיו.. קבצי אילוסטרייטור שנמצאים אצלי בהארד דיסק החיצוני שלי לא נפתחים, אלא אם כן, אגרור אותם לדסקטופ ורק משם לתוכנה. גם בשמירה.. לא אוכל לשמור שום דבר בהרד דיסק החיצוני, אלא קודם לשמור על הדסקטופ. כשאני רוצה לפתוח קובץ הוא פותח את התוכנה ואז מוציא הודעה "FILE NOT FOUND" לחלופין כשאני רוצה לשמור - רצ"ב תמונה להודעה. האם מישהו נתקל בבעיה כזו? שמתי לב שזה רק בתוכנה אחת. עשיתי עדכונים למחשב, האם הבעיה היא בהרד דיסק או להתקין מחדש את האילוסטרייטר??? הטכנאי שלי ועוד כמה אנשים ששאלתי לא יודעים את התשובה.. והאמת שגם בגוגל לא הצלחתי למצוא תשובה אשמח לעזרה. …
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ברשותי מספר כוננים ישנים משדרוגים שעשיתי במחשבים שלי. כמובן שלא יעלה על הדעת לזרוק סתם לפח כי הבדואים סורקים את מטמנות האשפה בזכוכית מגדלת וממחזירים/משתמשים/סוחרים בכל מה שהם רק יכולים למצוא שם שראוי. על חלק מהדיסקים הללו דפקתי ארוכות בפטיש. אבל לא בטוח שהדיסקים הפנימיים נפגמו. האם יש דרך אלגנטית יותר לחבל בדיסק כך שאם יתגלגל למישהו, לא יוכל בשום אופן לשלוף ממנו מידע? דרך אגב, אין לי כל כוונה לחבר אותם למחשב ולבצע מחיקה, כי מדובר בדגמים ישנים שלא תמיד מחשב חדש מתממשק להם בקלות (או בכלל).
-
- 9 תגובות
- 4.7k צפיות
- 2 followers
-