תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה דאי נפוצה שאני משחק במשחקים וכו'.. או סתם לא נוגע במחשב (ליפעמים) אז המחשב פשוט נתקע לי פריז כלום לא עובד זה כבר דאי הרבה זמן : pissed:היום הוא כבר עשה לי RR למחשב פעם ראשונה ! ----------------------------------------------------------- המפרט : CPU Type DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz (14 x 200) Motherboard Name Gigabyte GA-8I945P-G-RH Leadtek Geforce 7.3GT 256MB 128BIT x16 pci E DRAM Slot #1 512 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) DRAM Slot #2 512 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) ------------------------------------------------------------ טמפ: Cpu 46 GPU 40 WDC 32 Cooling FAN 2.2 CPU core 1.3 ------------------------------------------------------------- טמפ בשעת מאמץ של …
-
- 9 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים שהם ברשת כשאני מעביר קבצים מהמחשב הראשון לשני ברשת(לא אלחוטית) מערכת ההפעלה קורסת ומופיע לי מסך כחול מה הסיבה לכך?
-
- 9 תגובות
- 544 צפיות
-
-
החלפתי ספק ישן ג'נרי לספק של HEC 650W !!! אחרי לחיצה על POWER מאווררים נדלקים ומפסיקים מיד והלוח כן מקבל חשמל!! מה דעתכם!! מישהו?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון כשאני נכנס לתיקיות שונות, בעיקר בכונן D לאחר שבריר שנייה של כניסה לתיקייה המחשב חוזר לדסקטופ, כל פעם שאני מקליק על התייקה, לחצי שנייה אני שם וחוזר לשולחן העבודה, זה ממש מתסכל. זאת לא בעיית חומרה כי למעשה במצב בטוח הבעייה הזאת לא קיימת. רק במצב רגיל!
-
- 9 תגובות
- 888 צפיות
-
-
רכשתי לא מזמן כרטיס מסך Radeon X1650XT לPCIe חיברתי אותו הכל עבד מצויין למשך שבועיים אחריי שבועיים כיביתי את המחשב לכמה שעות וכשהדלקתי אותו שוב הכרטיס לא עבד והמסך לא הציג כלום חיברתי את המסך לכרטיס המובנה על הלוח והכל עובד מצויין מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום! יש לי בכיתה איזה ילד אחד שכל הזמן פורץ לי לג'ימייל , בלי סיבה, פשוט ילד משועמם... נמאס לי כבר, הוא משיג משם את הססמאות של כל הדברים שלי! כולל סטים, מסנג'ר אייסיקיו וכל הפורומים... הנה פעם אחת הוא פרץ לי לפה והתחיל לקלל מישהו... יש דרך למנוע את הפריצה? אני יודע שהוא עושה את זה בלי קשר למחשב שלי, ז"א הוא לא פורץ לי למחשב, אלא דרך האינטרנט לג'ימייל.... זה ממש מעצבן, הוא גם התחיל לשנות לי ססמאות! בבקשה תעזרו לי, יש משהו שאני יכול לעשות כדי להפסיק את זה? לפרק אותו מכות זו האופצייה האחרונה שלי, רק אם לא נשאר מה לעשות אני אשתמש בה... מה שממש לא בעיה כי הוא ממש קטן וחלש...
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נכון המסך הראשון שעולה, של הפנטיום ויש את הסמל של אינטל מצד ימין למעלה ואפשר ללחוץ בשביל להכנס לBIOS? אז שם, לשם המחשב מגיע ולא ממשיך יותר לשום מקום. פירמטתי את המחשב, התקנתי את המערכת הפעלה מחדש, עשיתי המוני ריסטרטים וכיבויים למחשב ולא קרה כלום.. ופתאום לאחר הריסטרט האחרון, הגעתי למצב הזה.
-
- 9 תגובות
- 650 צפיות
-
-
לא יודע מה קרה פתאום, עשיתי הפעלה מחדש למחשב קיבלתי איזה הודעה על vga שצריך להתקין כי מצב התקן חדש (ולא חיברתי כלום למחשב) ואז פתאום המחשב עובד כרגיל אבל כל מה שקשור לגלילה למשל או לגרירה של חלונות עובד לאט בטירוף זו בעיה שהייתה לי בעבר אני רק לא זוכר איך זה תוקן אז, אשמח לעזרה מקווה שהכל מובן.
-
- 9 תגובות
- 725 צפיות
-
-
זה קרה בלי סיבה כשפתחתי את המחשב. ניסיתי להוציא את כונן הדיסקים ולהחזיר. ניסיתי לשים את דיסק ההתקנה של הווינדוס. ניסיתי להוציא את הסוללה בלוח האם ולהחזיר. ניסיתי לעשות ריסט לביוס, למרות ששם כל הHDD והCDROM מוצגים. כלום לא עובד איך אני מסדר את זה? תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
לאחר ששידרתי את המחשב ל4 ג'יגה RAM החלו להופיע לי מסכים כחולים מידי שעה בערך שכתובשהוא עושה dumping לדיסק (אני לא ממש יודע מה זה אבל הבנתי שזה בערך בעיה בזכרונות) עכשיו ניסיתי עם כל סטיק לבד (2X2) ועדיין זה המשיך. לפני זה היה לי 2 ג'יגה(1X1) אחרים אחרי שהמסך הכחול קורה אז המחשב נתקע שהוא מגיע ל100% בdunping דיסק אבל אז שאני עושה ריסטרט בפעם הראשונה הוא לא עובר את הpost אבל אחרי עוד ריסטרט הוא עולה.. מה עושים? תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות איתחול למחשב אבל אין BOOT לדיסק וגם לא מצליח להיכנס ל BIOS אין לי כונן דיסקטים כדי ליצור BOOT. מה אפשר לעשות בנוגע לזה? אני חייב לעשות איתחול למחשב. תודה לעוזרים נ.ב. אני יודע איך להיכנס לBIOS אבל מישום מה זה לא ניכנס, אני לוחץ DEL כל הזמן אבל לא קורה שום דבר.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תמיד היה לי את הבעיה הזאת אבל ממש בקטן עכשיו זה ניהיה ממש בגדול למשל אני משחק דיאבלו 2 ורק במשחקים זה קורה כל משחק שהוא לא משנה ברגע שאני מזיז את העכבר אני שומע חריטות של הארדיסק ממש חריטות כאילו הוא חורט שם באבנים מיצריות .... הכרטיס מסף מותקן הכרטיס קול מותקן והעכבר והמקלדת תמיד מזוהים אוטומטית...הרעש בהחלט לא מהרמקולים ...הוא בא בפירוש מהארדיסק חריטה שמשגעת אותי אני לא יכול לשחק שום דבר ...ושוב זה קורה במשחקים בלבד רק כאשר אני נכנס למשחקים עצמם...ורק כאשר אני מזיז את העכבר אם לא אז הוא שקט .. :'(
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברשותי לוח אם P4P800E של אסוס. שני רכיבי SATA מחוברים ליציאות SATA ה"רגילות" של הבורד. על הבורד יש שתי יציאות נוספות של SATA שמופיע לידם RAID. האם אני יכול להשמיש אותן כיציאות SATA "רגילות" גם כן?! אם כן, כיצד אני עושה זאת?
-
- 9 תגובות
- 864 צפיות
-
-
מעבד AMD AM2 4400 לוח אם M2N-E 2 גיגה זכרון התקנתי הבוקר ווינדוס מחדש ופתאום כשאני משחק BATTLEFIELD 2 עומס החום של המעבד מגיע לגבהים שאני מקבל אזהרות.... התקנתי אז תוכנה שמראה את הטמפרטורה, והיא בסביבות ה50 בIDLE ומריקע לסביבות ה70 במשחק מה לעשות :s05: ?
-
- 9 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב סלרון מעפן. ניקיתי אבק מהמחשב הוצאתי את הזכרונות,הכרטיס מסך וניקיתי אותם את הסלוטים שלהם, ואת כל שאר המחשב. אחרי הניקיוי בעיה: * המחשב נדלק אך המסך לא (לפעמים שאני נותן מכה למחשב המסך נדלק אך פועל לאט ואחרי כמה זמן הוא נתקע ואני חייב לעשות ריסט ואחרי הריסט המסך בד"כ לא נדלק) * יש לי במחשב כרטיס מסך GEFORCE וכרטיס מסך מובנה ובשניהם הוא עושה את הבעיה , אבל לפעמים כשהוא היה מחובר לג'יפורס לא היו רואים כלום וכשחיברתי לכרטיס המובנה כן ראו (עדיין פעל איטי ונתקע אחר כך).יש לציין שהג'יפורס נבדק במחשב אחר ונמצא תקין. * לפעמים המסך מגיב להדלקה אך לא מראה את התצוגה של המחשב (הוא פתאום נדלק אבל מופיעה הודעה של המסך שהוא לא זיהה מחשב מחובר) מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 9 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום מיד אחרי שחיברתי מסך חדש של סמסונג 2243 התחילו להיות לי הפעלות מחדש של ווינדוס סתם בהמשלך העבודה. שמתי לב ששניה לפני שהמחשב עושה זאת יש מסך כחול כמו של דוס עם הרבה מלל שאני לא מספיק לראות מה כתוב. כשווינדוס עולה מופיעה הודעה שהמחשב שוחזר אחרי בעיה חמורה: אני לא יודע איך מדביקים פה תמונה.... הבעיה קשורה לקבצים:- sysdata.xml ן- mini062308-01.dmp מישהו יודע למה זה קורה האם זה קשור למסך?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי כרטיס טלויזיה מדגם tv200 xp rm של leadtek. אני רוצה להתחיל להעביר קלטות למחשב, אז חיברתי את הוידאו הישן שלי(תומך בחיבור RF בלבד לצערי), בזמן הצפייה רואים ושומעים הכי טוב שאפשר, אבל בהקלטה הסאונד מוקלט עם רעש סטטי חזק. בעייה זו בגלל החיבור המיושן (RF)? - להזכירכם בצפייה הסאונד היה בסדר גמור.. או בעייה בהגדרות? תודה רבה, ושבת שלום.
-
- 9 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני מעוניין לבנות אותו בעצמי. כלומר לקבל הכל בקופסאות ושאני ארכיב בעצמי וישים כל דבר במקום. כבר התעסקתי עם מריחת משחה טרמית, הוצאת והכנסת גופי קירור, הוצאת ספקים וחיבורם, והוצאת HDD וחיבורם וגם הוצאת כרטיסי מסך וחיבורם. אבל אם צריך להגדיר משהו בלוח אם וכדומה איך שמדליקים את המחשב וזה - אני פשוט לא יודע. אשמח לשמוע על כאלה שניסו להרכיב בעצמם ונתקלו בבעיות כלשהן. ואחרי שאני מרכיב ? יש איזושהן בדיקות שאני צריך לעשות ? שהכל תקין ופועל כראוי ? בתודה, Quantom.
-
- 9 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי דיסק און קיי בנפח 512 מגה (התקן USB), קרתה תקלה והמכשיר היה במכנסיים בשעה שהם היו במייבש הכביסה. לאחר מכן הוא עבד חלק ללא בעיות (עבר בין תיקיות, הציג מידע, פתח קבצים). אבל כעת הוא לא עובד בכלל ונותן הודעת שגיאה: PLEASE INSERT DISC INTO DRIVE F שמכניסים את הדיסק הוא מזהה שיש דיסק ומציג אותו במחשב האישי אבל לא נותן לגשת לתכנים שבו וזה כבר נבדק בשלושה מחשבים שונים ובשתי מערכות הפעלה שונות, האם יש דרך לגרום לו לעבוד שוב על מנת שיהיה ניתן להוציא את המידע או שכדאי לפרמט ישר בתקווה שזה מה שיחזיר אותו לפעילות? בנוסף אני רואה שהוא לא מזהה את הקיבולת של ההתקן (0 BYTES) והמצב של ההתקן הוא BUSY. תודה רבה ושבוע טוב.
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז ככה אני משחק במשחק הנוסטלגי WORMS עכשיו אני מתחיל לשחק והכל בסדר אבל לאחר דקה, חצי דקה זמן משתנה כל המסך נהייה לי בצבעים מוזרים כאלה ולא נח לשחק ככה! יש לי מחשב נייד עם כרטיס GeForce 8400GS יש לציין שאין לי בעייה עם יישומים אחרים זה ספציפית למשחק הזה כי הוא כנראה יישן! יש דרך לפתרון?? תודה רן
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. כאשר אני מנסה לנטרל איזה כבל מאחור.. אני מרגיש ממש זרם.. מה יכול להיות הבעיה? ועוד שאלה.. לאחרונה אני מרגיש שהמחשב שלי עובד לאט יחסית.. ואין שום וירוס או רוגלות על המחשב.. יש מצב שזה בגלל החום של המחשב? ואם כן, איך אפשר לבדוק את זה שהכל תקין שמה? תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום,הודיעו לי כי מצב מנוחה למחשב הוא מסוכן... רציתי לשאול את דעתכם לגבי מצב המנוחה שיאפשר לי להדליק את המחשב במהירות של שניות (או אפשרות נוספת חוץ ממנה) תודה יום טוב
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מותקן אצלי VISTA 64. כרטיס המסך הוא GIGABYTE 9800GTX. אחרי שאני מתקין את הדרייברים (ניסיתי גם את אלה שבאו עם דיסק ההתקנה וגם מהתאר של NVIDIA) הווינדוס לא עולה בכלל, רק ב-SAFE MODE. אחרי הPROGRESS BAR שכתוב למטה MICROSOFT CORPORATION המסך פשוט נהיה שחור והמחשב נתקע. אחרי הסרת הדרייברים, אין שום בעיה, אבל מן הסתם אני צריך דרייברים לכרטיס המסך. חיברתי לכרטיס המסך את שני חיבורי הPCI-E אבל יש לו עוד כניס כזאת של שני פינים קטנים ליד. זה רלוונטי? עדכון: מצאתי את זה בפורומים של NVIDIA: http://forums.nvidia.com/lofiversion/index.php?t47148.html מסתבר שזאת בעייה נפוצה. מישהו כתב למטה: Due to Nvidia enforcing EDID/DDC, Monitors which do not have a complete, or proper EDID will have …
-
- 9 תגובות
- 979 צפיות
-
-
לפני בערך חודש קנו לי מחשב חדש ליום הולדת שהמפרט שלו היה AMD Athlon X2 5200 nVIDIA GeForce 9600 Gigabyte MA69G-S3H Kingston 2048 MB (2*1024) 800 Mhz Samsung 320 Gb 16MB בשבועיים הראשונים הוא עבד באופן תקין וידע להריץ משחקים כמו COD4 בהגדרות הגרפיות הכי גבוהות, אבל אח"כ הוא התחיל בזמן משחקים להכבות פתאום, בד"כ אחרי שעתיים שלוש של משחק רצוף ולעיתים נדירות יחסית. האמנתי שזה אולי בגלל הספק הזול שמכרו לי איתו, וחיכיתי בינתיים ל-Sonata III של Antec שהזמנתי קודם לכן שחשבתי שיפתור את הבעיה. החלפתי מארז וספק, והבעיה עדיין נשארה ואפילו החריפה. עכשיו הוא התחיל להכבות כבר אחרי 5 דקות של משחק, והתחלתי לשים לב שהשבב AMD 690 שעל הלוח אם נעשה חם מאוד. דרשתי שיחליפו לי לוח אם, ובסוף החליפ…
-
- 9 תגובות
- 749 צפיות
-
-
הכפתור FN כאילו תמיד לחוץ גם בלי שאני ילחץ עליו לדוגמא המשפט: בעיה ע6 הכ*ת4ר FN בנייד - ב2י שהFN 214.(בלי שהFN לחוץ) בעיה עם הכפתור FN בנייד - כאשר ה FN לחוץ. מה ניתן לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-