עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום חיברת את הטלוויזיה למחשב היום ומה שקרה שהטלוויזיה הפכה למסך הראשי עכשיו אני מנסה להגדיר את המסך של המחשב כמסך ראשי ואני לא מצליח יש לי כרטיס מסך של AMD ןןגה 56 תודה רבה למי שעוזר

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by דני35,

הערב הפעלתי את המחשב ואחד הכוננים לא מזוהה,ניסיתי במנהל הדיסקים לבצע סריקה מחדש ,ועדיין נשאר אותו מצב,כונן שבשימוש ויש בו חומרים.יחסית כונן חדש(פחות משנה), אשמח לעזרתכם.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. יש לי כונן חיצוני Maxtor One Touch 160gb הוא עבד מצויין, עד שיום אחד המחשב הפסיק לזהות אותו! כשאני מחבר אותו לUSB המחשב מזהה שחיברתי אותו ומודיע לי על כך אבל כשאני נכנס ל"מחשב שלי" הוא פשוט לא נימצא שם! הדבר היחיד שהוא נותן לי זה אפשרות ל "הוצאת חומרה באופן בטוח" למטה בסרגל של התחל ב"מנהל התקנים" הוא דווקא כן מזהה אותו! ובDisk managemant הוא לא... מה אני עושה ? יש לי שם המון חומר מאד מאד חשוב!!! מאד אשמח אם תוכלו לעזור !

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Liam Levi,

שלום , חבר אחרי כמה שנים טובות החליט לקנות כמה חלקים ולשדרג את המחשב . הוא קנה לוח אם msi - H61M-P32/W8 מעבד - i5-2320 דיסק קשיח היה לו כבר מהמחשב הישן של 500 גיגה וחבר הביא לו זיכרון 4 GB RAM והוא קנה כרטיס מסך 750GTX עכשיו הרכבנו הכל ברגע שאנחנו מדליקים תמחשב רשום 99 בצד ימין למטה כל המסך שחור ורק 99 בקטן בלבן .. אם מישהו יודע מה הבעיה זה מאוד יעזור תודה רבה לעוזרים ושבוע טוב !

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום רב, לאחרונה רכשתי לאמא שלי לאפטופ שאמור להיות בשביל משחקי אינטרנט בלבד. הלאפטופ הוא G50 Lenovo עם מעבד של AMD E-6010 שממה שהבנתי הוא מקביל ל- i3 של אינטל. לאחר שהתקנתי בו וינדוס 7 ואת כל הרכיבים של המערכת, אני מקבל 100% CPU בדפדפן Chrome (הזכרון לעומת זאת לא מלא). ניסיתי כל מיני דפדפנים. ניסיתי לשחק עם הפלאגין של Adobe ב- Chrome. ניסיתי לעדכן דרייברים של כרטיס מסך. אין כלום במחשב מלבד הוינדוס והדרייברים. הוא חדש חדש. אשמח להכוונות כלשהן.. כמובן שהחלפת המעבד זה הדבר האחרון שארצה לעשות.. תודה רבה לכולם.

6. Started by zvikgold,

שלום רב וברוכים הנמצאים, כשניקיתי את המחשב שברתי את אחד המאווררים של כרטיס המסך (Gigabyte GTX 560 Ti ) האם יש אפשרות למצוא חלקי חילוף לכרטיס המסך או שגורלי נחרץ וצריך לקנות חדש ? תודה מראש, צביקה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by maorcohen1991,

הורדתי משחק ואני רוצה לשנות את הרזולוציה וזה לא מתאפשר לי .. הוא רושם לי "שצריך לגעת בהגדרות של הכרטיס שייתן אפשרות לגעת בהגדרות הרזלוציה / איכות התצוגה". עזרה בבקשה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by devek,

שלום אחים שלי כל פעם שיש לי בעייה במחשב ואני מפרמט אני מרגיש כאילו גם אחרי פירמוט המחשב שלי סוחב מטען מלפני הפירמוט.. כאילו עדיין יש קבצים נגועים והרבה בעיות עם המערכת.. רציתי לשאול אתכם איך אני עושה פירמוט טוטאלי למחשב שיהיה נקי 100% שלא יהיה זכר לשום דבר לשום קובץ רגיסטרי ולשום כלום ממש מחשב חדש כאילו רק קניתי אותו! יש דבר כזה? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by itaysp,

שלום לאחרונה לקחתי כמה חלקים שיש לי בבית ובניתי מחשב חדש. המחשב לא מציאה, אבל אני מתכן לעשות עליו כל מיני נסיונות עם שרתים ולינוקס. זה פנטיום 3 לוח אם זה EPOX ו 128 מגה זיכרון פנימי ודיסק קשיח 20 ג'יגה. עד כאן הכל טוב, אבל המחשב לא רוצה לעלות. המחשב מזהה את ה HDD ואת ה CD-ROM, אבל הוא לא נטען פשוט. יש את הבדיקה הראשנית כשהמחשב עולה (הבדיקה ההיא שאפשר ללחוץ DEL כדי להגיע לביוס) אחריה לא קורה כלום. יש מסך שחור וקו תחתון בצד שמאל למעלה של המסך שהוא מהבהב וזהו. אני לא מצליח לעשות בוט מדיסק ולא מדיסק קשיח. ניסיתי לשנות את ההגדרות של הביוס, לשחזר להגדרות הבסיס, אבל כלום לא עזר. מה קורה פה? יום טוב.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Yochi Gerashi Rahavi,

אשמח לעזרה, מזה כשבועיים שאינני מצליחה לפתוח קבצי PDF באינטרנט גוגל ככרום אני מקבלת הודעת שגיאה : " לא ניתן היה לטעון את הפלאגין" יש לי adobe reader מותקן, וגם תוספים שלו מי יכול להסביר לי איך אני יכולה לתקן את זה? תודה מראש

11. שלום לכולם. לפני כשבוע וחצי התקנתי את מערכת ההפעלה שלי מחדש, ולאחר מכן את אופיס 2013 בהצלחה, עם קוד האקטיבציה שסופק איתו. לפני מספר ימים שוב נאלצתי להתקין את המערכת מחדש בגלל שקרסה, וכעת - עם אותו קוד האקטיבציה, אני לא מצליח להתקין את אופיס 2013 ומקבל את ההודעה הבאה: מישהו/י יודע כיצד ניתן לפתור את הבעיה? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Integer,

זה המחשב שלי: --------[ EVEREST Professional © 2003, 2004 Lavalys, Inc. ]----------------------------------------------------------- Version EVEREST v1.20.148/he Homepage http://www.lavalys.com/ Report Type Report Wizard Computer B7C6BD2DDEED4ED Generator אסף אלקוסר Operating System Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600 (WinXP Retail) Date 2004-12-04 Time …

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by a-v-i,

שלום הרכבתי מחשב חדש שכולל Athlon XP 2500 ולוח של Abit NF7-s2. לפי CPU-Z, היחס עובד על 5:6, כשהיחס הרצוי הוא 1:1 ללא אוברקלוק, נכון? האם זה בגלל שהמעבד עובד בבאס של 333Mhz? איך ניתן לשנות את היחס ל 1:1? ועוד משהו, הזכרונות מוגדרים בביוס לעבוד על 3-3-3-8, והם עובדים בפועל על 2-3-3-8... איך זה הגיוני בכלל שהם יציבים על התזמונים האלה ??? ??? ???

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. יש לי מודם של היצרן pine עם ess chipset 2838 כל פעם שמישהו מתקשר אליי המחשב נדלק איך אני מסדר את זה ----------------------------------------------------------------- אתמול נסעתי לטכנאי הוא אמר שזה בעיה במודם וקניתי אחד חדש מאותו דגם ועכשיו יש לי עוד פעם את הבעיה יכול להיות שזה הדרייבר????????. בבקשה תעזרו לי תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by musari,

פנטיום 4 GHZ 3000ht 1MB CASH Socket 775 לוח :P5GD2 ASUS Intel LGA775 Pentium 4 CPU Intel 915P chipset Dual-Channel DDR2 533 PCI Express Architecture זכרון :Dual-Channel DDR2 533 1024MB OCZ כ.מסך :Asus Extreme AX800XT/2DT PCI-E X16 כ.קול :creative audigy 2 platinum ex פנלים:hardcano 12 termaltake&musketer cooler master 3 מאווררים smart fan 2 termaltake הרד דיסק8MB CASH 120GB 7200RPM SATA WD צורב LG 52X מה אתם מציעים לשפר אם יש? דרך אגב הדרייברים שקיבלתי מאסוס של הכרטיס מסך לא עובדים מראה מסך כחול בוינדוס אקס פי אז היתקנתי קטליסט 4.10 מהאתר של ATI...

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by hagay,

זה קרה לי כמה פעמים בזמן סתם גלישה באינטרנט.. פתאום המסך נכבה.. ועובד למצב המתנה.. ואז שאני מכבה ומדליק את המסך אני רואה רק מסך שחור.. ותוך כמה שניות זה שוב מתכבה.. הסרתי והתקנתי מחדש את driver של הכרטיס מסך.. והתקנתי שוב את הdriver של המסך .. שהוא iiyama 454... מישהו יודע מה גורם לזה?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by tomegozi12,

עשיתי התקנה נקיה של win8.1. בהתחלה לא עבדה מקלדת .כרטיס רשת פנימי. אחרי חיפוש הצלחתי להתקין.כרגע לא עובד בלוטוס. וקול .ההודעה שמופיעה זה לא מותקן התקן פלט שמע. ואייקון עם רמקול ואיקס אדום. איך אפשר לסדר בנוסף גם לא מזוהה כרטיס מיקרו sd

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Burkey,

שלום לכולם יש לי מחשב בן שנתיים ומשהו, עם חלונות 10 ואופיס 2013. לפני כמה ימים החלה תופעה מוזרה. כל קיצורי המקלדת: Ctrl+C, Ctrl+V, Ctrl+Z, Ctrl+S ועוד, לא עובדים ב - WORD. זה כן עובד בתוכנות אחרות, כולל בתוכנות אופיס אחרות כמו אקסל. בנוסף, הפעולות עצמן עובדות אם אני מבצע את זה באמצעות העכבר וסרגל הכלים. בעיה נוספת שצצה ב - WORD, זה שכל פעם שאני כותב משפט כמו was treated, זה מסמן לי אותו בכחול. גם אם המשפט תקין תחבירית, זה מסמן לי בכחול. המסמך מלא סימנים כחולים. ניסיתי לתקן את אופיס, זה לא עשה כלום. מה יכולה להיות הבעיה, ואיך אני אמור לפתור את זה ? אבי

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום לכולם! ביממה האחרונה שמתי לב, כשאני נכנס לווינדוס ישנו שירות ששואב לי את כל הCPU עד שאני סוגר אותו. שאלתי היא כיצד להפטר ממנו כליל? שמו של השירות כמו כל החבר'ה האלה העונים לשם: svchost.exe אני מצרף פה את הדאמפ: TRIAGER: Could not open triage file : e:\dump_analysis\program\triage\oca.ini, error 2 TRIAGER: Could not open triage file : e:\dump_analysis\program\winxp\triage.ini, error 2 TRIAGER: Could not open triage file : e:\dump_analysis\program\triage\user.ini, error 2 ******************************************************************************* * * * …

20. יש לי מחשב די חזק שאני משתמש בו למשחקים וגלישה , ורציתי להשתמש בו גם לצורכי עבודה ( שרטוט ) , ורציתי שתהיה הפרדה בין שתי השימושים , אז על הכונן הראשי שעליו מותקן הווינודוס 10 ניתקתי מהמחשב וחיברתי כונן חדש ועליו התקנתי ווינדוס 10 חדש עבור העבודה , כדי שההתקנה על הכונן החדש לא תמחק את מערכת ההפעלה מהדיסק הישן , ואז חיברתי בחזרה את הדיסק הראשי ( שתיהם SSD אם רלוונטי ) , וכל פעם שרציתי לעבור בין מערכות ההפעלה , כיביתי את המחשב וקבעתי במסך הראשוני של המחשב מאיזה כונן המחשב יעלה הפעם , וזה עבד מצוין , אבל מאז שהווינוס בכונן הישן ביצע שדרוג במערכת ההפעלה מגירסה לגירסה ( נראה לי סוג של התקנה מחדש של הווינדוס ) אז אני לא יכול להעלות את המחשב מהכונן של העבודה ויש שגיא…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by shtrodel,

אני פשוט לא מבין איך! לוח דנדש.. בקיצר הלכה הסוללה: 1) מהיכן אני משיג חדשה? זמין בחנויות? 2) יש בז סוגים? טוב יותר, פחות טוב או לא יודע... 3) כתוב לי בחוברת שרצוי אותו סוג.. בולשיט? 4) אני שונא את גי'בייט עכשיו באופן מוחלט! 5) סתם אין לי מה לרשום אבל אני יודע 5 נגד עין הרע... אה כן ותודה....

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. יש לי לוח אם של P2, ויש בו רק 2 שקעים של מאורר, אחד ליד המעבד (תפוס) ואחד ליד כרטיס המסך (פנוי). למארז שלי אין מאורר ולכן פירקתי מאורר מספק כח הרוס ואני רוצה לחבר אותו למארז. 2 אופציות לפני: א. להשיג חוט ארוך עם חיבור מתאים ולחבר את המאורר המפורק ליציאה שיש לי ליד כרטיס המסך. ב. לחבר את המאורר לספק כח (הוא משהו כמו 250W, ישן וג'נרי), ושוב על ידי שאמצא חיבור מתאים. השאלה, בעיקר לאופציה השניה: איך אני מוודא שהמאורר לא יישרף לי מהחשמל שיקבל מהספק כח? (או מהלוח אם)?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום לכולם ,יש לי מחשב עם מערכת הפעלה Windows 10 פרוץ , המחשב רץ איתו כבר קרוב לשנה ולאחרונה המחשב היה מתעדכן כל פעם לבד והעדכון היה משנה את הצבעים על המסך לסוג של צבעי הקשת , וזה היה מסתדר על ידי החזרת המחשב לבילד הקודם שלו ,ובפעם האחרונה שהמחשב התעדכן והמסך שינה את הצבעים אז חיפשתי איך לתקן מפה לשם אחריי שעוד פעם החזרתי לבילד הקודם , המחשב נתקע בבוטלופ ואני לא מצליח להכנס למחשב , מה אפשר לעשות ? תודה לעוזרים. נ.ב שניסיתי לתקן את המחשב עשיתי משהו דרך אתר שאמר לרשום sfc/scannow או משהו כזה ואז שחזרתי לבילד הקודם,תמונה מצורפת עם חלק ממה שהיה רשום. מצורפת תמונה של איך המסך שינה צבעים . ואני אעלה סרטון ליוטיוב של הבעיה - קישור -

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. בעקבות תקלה שהיתה לי עם לוח האם, נאלצתי לפנות לTMS למימוש אחריות. הם סידרו את הבעיה (פחות או יותר - לא רלוונטי לנושא הדיון) מבלי להחליף את הלוח, ועל הדרך עדכנו את הביוס של הלוח - מבלי שביקשתי, אגב. הרכבתי את המחשב מחדש ביום ראשון האחרון, ומאז יש לי בעיות בלתי פוסקות עם כרטיס הרשת (EDIMAX 7711ln, חיבור PCI). בתחילה, המחשב וכל התקניו עלו כמו שצריך, מלבד כרטיס הרשת. התקנה של הדרייבר שהגיע עם הכרטיס לא עבדה. התקנת הדרייבר המוצע באתר היצרן לא עבדה. התקנה של איזשהו דרייבר בטא שמצאתי באינטרנט שבכלל מיועד לוינדוס 8 (לי יש 7) כן עבדה - עד אתמול, לאחר שאתחלתי את המחשב בפעם הראשונה מאז אותה התקנה. אחרי האתחול, הוינדוס לא עלה (נתקע). אחרי שהעלתי אותו במצב last known good configuratio…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום, שדרגתי לאחרונה את המחשב (החלפתי לוח, מעבד וקירור) ולאחר שהתקנתי Windows 8.1 על כונן ה-SSD, שמתי לב שהמחשב נתקע לפעמים (פעם-פעמיים ביום). כשאני עושה ריסט המחשב מעלה את ה-BIOS ולא מראה את ה-SSD. אני צריך לעשות כיבוי מלא של המחשב ולהדליק שוב כדי שהוא יזהה את ה-SSD. מה לדעתכם הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.