עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by edy18,

שלום, יש לי אנטי וירוס AVG בזמן האחרון הוא רושם לי שהוא התעדכן והוא צריך רסטרט עשיתי כמה פעמים רסטרט והוא עדיין מופיע לי עם סימן קריאה ומבקש לעשות רסטרט.... מישהו יודע איך פותרים את זה?? חוץ מזה היה לי בצד שמאל למעלה אפשרות לסקאן מהיר ואדייט מישהו יודע איך אני מחזיר את זה?? ושאלה אחרונה- התקנתי פרו 13 והקראק נקרא כוירוס אצלי ואצל חבר לשי לא.....אצלו האנטי וירוס מאפשר לו להזין את הקובץ כקובץ אפשרי....אני לא מצליח זה בעיה בתוכנה או משהו? ??? תודה על העזרה למי שיעזור!!!

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  2. Started by מתן 202,

שלום יש לי בעיה יש לי מחשב של IBM ואני רוצה לפרמט את המחשב אני נכנס לביוס לוחץ F1 ואני לא מוצא את הBOOT אני משתגע אין לי מושג איפה זה בבקשה תעזרו לי תודה רבה לעוזרים !!!

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  3. Started by Hade,

בזמן ששיחקתי BURNOUT PARADISE נתקע לי המחשב. כשהפעלתי אותו מחדש- הXP לא מצליח לעלות, אני מקבל מסך "מבולגן" לכמה שניות ואז המחשב עושה ריסטרט. אני כן מצליח להפעיל את המחשב בSAFE MODE, אבל לדעתי הבעיה היא בBIOS - כי האותיות מתבלבלות בזמן האתחול, למשל Q וS מתחלפות, ועוד כמה אותיות. ניסיתי לשחזר את הXP לאתמול, אך ללא הצלחה. מה אפשר לעשות? יש לי מעבד ATHLON 4200, לוח אם S2 של GIGABYTE כרטיס מסך NVIDIA 8500 בבקשה תעזרו לי!!!

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  4. Started by alino,

מערכת ההפעלה לא עולה לי. המחשב עם הודעה please enter setup to recover bios setting press f1 to run setup מה עליי לעשות? לחצתי על f1 ולא ידעתי כיצד להמשיך תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by cold fire,

יש לחבר שלי פנטיום 3 על המעבד רשום שהוא במהירות של 800mhz אך הלוח "מכיר" רק 600mhz הוא וגם אני ניסינו הרבה ניסיונות ושינינו את ההגדרות של הביוס שינינו את המהירות לידנית והעברנו אותה ל (8*100) (multiple) אך עדין הוא לא משנה את המהירות (לא שינינו לא את המתח (פחדנו שהמעבד ישרף) ולא את המהירות של הלוח אם. זה די דחוף לו כי הוא רוצה למכור את המחשב. חפשנו באינטרנט אך ללא תוצאות מצורפים כל הנתונים של המעבד ושל הלוח אם (ע"י תוכנת aida) [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  6. Started by alon.hadad,

ניסיתי לעדכן ביוס דרך תוכנת עידכון הביוס אך המחשב לא עלה המסך נשאר שחור ואין צפצופים מלוח האם בהדלקת המחשב הבנתי שאני צריך להחליף את רכיב הביוס אפוא אפשר למצוא רכיב כזה תודה לעונים אלון

7. Started by Elad_m,

שלום קרה לי משהו מוזר במחשב אני מדליק אותו ומופיע לי מסך שחור עם הודעה: invalid partition table ניסיתי לפרמט דרך הדיסק של xp ולא הצלחתי ניסיתי לפרמט דרך partition magic גם לא הצלחתי מופיע שם שגיאה בצהוב. מה הבעיה? מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  8. Started by er0101,

בעת ההדלקה אין תצוגה, נורת הHD נדלקת קבוע ולא משתנה גם אם המחשב נשאר דולק. ניתוק הכוננים (2 אופטיים ו2 הרדיסקים) גורם לנורה לא להדלק אך עדין אין וידאו- סיגנל. מעבד פנטיום 4 SLOT 478, לוח-אם V845DX (לא הצלחתי לזהות יצרן) חשבתי שהבעיה בלוח. יש עוד רעיונות לפני בזבוז 250 ש"ח?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by MDK,

כשאני מפעיל את זה הכל על המקסימום ברזולוציה 1280X1024 זה קורס ודופק ERROR מVISUAL C ++... כשאני לא מפעיל חלק מהדברים בPERFOMANCE על המקסימום זה עובד.. עדכון: שמתי לב שכאשר הDYNAMIC LIGHTS לא על המקסימום זה פועל בסדר..

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by TeaTime,

יש לי WIN XP והCD לא מזהה כשאני שם בו דיסק אבל הוא מזהה את קיומו של הCD והCD מופיע גם בביוס והבעיה היא לא בכונן מכיוון שהחלפתי לאחד אחר והבעיה עדיין נשארה נ.ב. אותה תופעה קוראת גם בצורב

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  11. Started by pakariel,

יש לי מחשב עם WIN XP ואני רוצה לשדרג אותו לWIN 7, כאשר הכנסתי את הCD התקנה של WIN7 המחשב לא הצליח לקרוא אותו (לא שלא פתח אותו אלא בכלל לא קרא אותו) ניסיתי להיכנס למחשב שלי והכונן CD היה ריק. * אין בעיה בכונן כי הוא קורא דיסקים אחרים בלי בעיה (כולל דיסקים צרובים) * אין בעיה בדיסק כי במחשב אחר הכנסתי והוא קרה אותו בלי בעיה ** אותה תופעה הייתה לי עם 2 דיסקים שונים של התקנה של WIN7 למישהו יש רעיון?

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  12. Started by gator_play12,

הכונן לא קורא דיסקים אני מכניס דיסק וזה מראה כאילו אין כלום

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  13. Started by spooky,

חבר שלי הביא לי CASE(ככה רושמים? :s05:) עם מלא סרטים כדי שלא לבזבז דיסקים התחלתי להעתיק אותם למחשב ואחרי הסרט השני התחילה הבעיה כשאני מכניס לCD ROM או לצורב דיסק ולוחץ PLAY או העתק או כל דבר אחר המחשב מפסיק להגיב ניסתי לעשות ריסטים(וכמובן זה לא עזר) מחקתי את הCD ROM ואת הצורב מהDEVICE MANAGER וזה לא עזר מה שכן עזר פעם אחת היה SYSTEM RESTOR אבל גם זה היה רק לסרט אחד אחרי זה הבעיה חזרה ניסתי עוד פעם לשחזר את המערכת אבל הפעם זה לא הצליח יש למישהו רעיונות? זה ממש דחוף לי :-\

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  14. Started by pakariel,

שלום, כאשר אני מנסה להכניס למחשב דיסק של WIN7 המחשב לא מזהה אותו לא בBOOT וגם לא אחרי שהמערכת הפעלה הקיימת על המחשב עולה * דיסקים אחרים עובדים בלי בעיה (כולל דיסקים בעלי BOOT) * הדיסק הספציפי הצליח לעלות לי במחשב אחר (לצורך הבדיקה) * עדכון קושחה של הCDROM לא עזר לוח אם: ga-ma69gm-s2h CDROM: סמסונג sh-w183a/bsbn x18sata יש למישהו רעיון?

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  15. Started by Sifo Jen,

היי, לא מזמן השתמשת בקופון של סטים שלי והורדתי את קאונטר סטרייק, עכשיוו כל פעם שאני מטעין הוא תוקע את המשחק בשלב של PRECACHING RESOURCES. מיותר לציין שהכרטיס שלי הוא רדאון 9600 איקסטי... ד"א, שלחתי מייל לתמיכה הטכנית של וולוו אבל מסתבר שהם לא קוראים מייל כי עבר שבוע ולא קיבלתי תשובה אז מנסה למצוא תשובה מניסיונכם האישי... ד"א(2) , לא ניסיתי להריץ אותו על מחשב אחר זו פעם ראשונה שאני משחק בו מעולם לא העלתי אותו... תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  16. Started by WsS_MLG,

מישהו שמבין בנושא יכול לעזור לי? חבר מחק לי את החשבון בדיסקורד וכדי לשחזר אותו אני צריך לבדוק בתמיכה באתר של דיסקורד אבל אני לא מצליח למצוא שם מה לעשות, וכשאני מנסה לפתוח חשבון חדש זה כותב שהאימייל שלי נחסם ואני לא יכול אפילו לפתוח חשבון ;( בבקשה תעזרו אני לא יודע מה לעשות

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by MYST,

מוזר אחרי כיבוי של המחשב סתם כי הייתי צריך בדרך כלל הוא לא מכובה :-\ הדלקתי אותו וDVD לא הופיע במחשב שלי שלא לדבר על הCD בבדיקה שהעלתי מצאתי כי הוידוס אינו יכול לאתחל את הכונן כי משהו עם REG שלו לא שלם או פגום משהו מההגדרות :Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19) :'( עזרה בבקשהההההה :nixweiss:

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  18. Started by dna,

שלום יש לי DVD של APEX דגם DVX815 והוא קורא כל מה שצריך כדי לראות סרטים מהמחשב וצרובים וDIVX וXVID אני יודע את זה בוודאות עכשיו דיסקים רגילים שאני צורב עליהם סרטים אין בעיה בכלל אבל שאני צורב על DVD פה מתחילה הבעיה...הDVD רוב הפעמים עושה לי NO DISC ולפעמים שאני מנסה אחר כך עוד פעם פתאום הוא קורא...שמתי לב בהתחלה שזה קורא עם דיסקים שהמהירות שלהם היא 16 אבל אז ראיתי שגם באלה עם ה8 הוא עושה בעיות זה מעצבן אותי...ניסיתי לנקות אותו עם דיסק ניקוי עינית עדיין כלום...זה משהו שאני יכול ללכת לחנות ויחליפו לי או יתקנו לי או שיש עדכון או משהו? [br]פורסם בתאריך: 3.07.2007 בשעה 19:45:08 הבעיה תוקנה ע"י התקנת עדכון...תודה מנהלים לנהול בבקשה...

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  19. Started by IDAN AMRAM,

אני משתמש באימיול החדש של ליונטוורק גירסא 5 ..... הכל פועל כמו שצריך חוץ מזה שאני מקבל הודעה על הקובץ קרדיט כל פעם שאני מפעיל את אי מיול אני לוחץ אישור ואז ההודעה שוב מופיע שוב אישור ושוב מופיע ככה 6-7 פעמים.... זה מעצבן..... מישהו יודע איך לטפל בזה?? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  20. Started by adirnasri,

שלום אני מנסה לראות משהו באתר של אגד והוא פתאום מקפיץ לי את הדבר הבא: http://img504.imageshack.us/img504/9287/15001500148815131501tf1.jpg איך אני מבטל את החסימה במחשב שלי? וגם יש לי עוד בעיה בExplorer אני לא יכול להכנס ללינקים שמביאים לי איך אני מתקן את זה? תודה רבה לכם ולילה טוב

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  21. Started by BabaGaNushka,

יש לי כרטיס FIREWIRE ג'נרי מפלונטר, הוא עובד טוב אבל לעיתים כאשר אני מוציא את המצלמה ומחבר אחרכך עוד הפעם הוא מפסיק ומופיע סימן קריאה בDEVICE MANEGER עם אני מחליף את הSLOT שלו בלוח האם הבעיה נפתרת אבל חוזרת אחר כך. MAD1.2 ABIT KT7A WIN2K

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by RGod,

בהדלקת המחשב הכונן דיסקטים עושה רעשים מוזרים ,ואז ב WIN הוא לא קורא שום דיסטק שניכנס אליו ניסיתי לנתק וחבר מחדש לא עזר . מה יכולה להיות הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  23. Started by Colorless,

יש לי rx 5700 xt ומעבד i5 6500 לפני זה היה לי gtx 1060 עכשיו כל משחק שאני משחק לא משנה איזה איכות זו איזה רזולציה אפילו 800x600 זה בין 30 ל50 fps אפילו מיינקראפט לא רץ לי על 60 fps

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  24. Started by Colorless,

יש לי rx 5700 xt ומעבד i5 6500 לפני זה היה לי gtx 1060 עכשיו כל משחק שאני משחק לא משנה איזה איכות זו איזה רזולציה אפילו 800x600 זה בין 30 ל50 fps

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by jj516,

לפני יומיים קניתי HARD DRIVE חדש של WD 60 GB (לא 8 מגה) חיברתי אותו למחשב והכול עבוד בסדר, אחרי כ 2-3-4 שעות של עבודה רצוף פתאום שמעתי צליל התנתקות והתחברות מהמחשב, כמו משהוא שנדלק ונכבה. בפעם השנייה שזה קרה פתחתי את המחשב ובפעם השלישית כבר שמתי לב שההתחברות וההתנתקות באה מה HARD DRIVE החדש. זה לא הפריעה לביצועים עד מאוחר יותר כשניתוקים והחיבורים היו מקצב ממש ממש וכול ה WINDOWS נתקה, עשיתי RESET ידני ואחרי שהמערכת ההפעלה עלתה (לאחר בדיקת מערכת בגלל ה RESET הידיני, בדיקה שערכה 10 דקות כשהיא אמורה לקחת 40 שניות!!!) היא חזרה להגדרות המקור שלה, ה START MENU נהיה כמו שמקבלים אותו עם התקנת המערכת, כול הדרייברים נמחקו, בקיצור הכול הלך. וגם SYSTEM RESTOR לא עבד! עשיתי FORMAT ושיח…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.