עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, אני מנסה להבין מאיפה הבעיה הבאה: אני עם ווינדוס 7 והווינדוס אקספלורר נהיה פתאום איטי (לא אינטרנט אקספלורר) כל מעבר לסיפריה לוקח יותר מידי זמן והדסקטופ לפעמים איטי אבל הקטע שזה רק זה, הכרום, תוכנות, וידאו הכל עובד כרגיל.. זה מה ששולל לי בעיית חומרה..נראה לי.. אני לא שניתי משהו מיוחד לאחרונה שזכור לי, מה הנראה לכם הבעיה? מה כדאי לבדוק? מה אומרים? נקודה שאולי קשורה פתאום הופיע לי אייקון של Homegroup לדסקטופ..יש איזה עידכון של הווינדוס שידוע שעושה בעיות? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by dfwyr123,

אני רוצה להתקין מחדש SKYPE אבל כל פעם שאני מנסה להתקין קופצת לי ההודעה הזאת http://i.imgur.com/ozziZcK.jpg לחצתי OK ואז קופץ לי ההתקנה אבל עם http://i.imgur.com/mG2K18z.jpg לחצתי מסכים ההתקנה נסגרת קופצת ההודעה הראשונה לוחץ OK על ההודעה בסגנון של התמונה השנייה בקיצור הבעיה היא גם בתוכנות אחרות שאני מנסה להתקין (אבל בסוף לא הצלחתי להתקין...) תודה על העזרה (windows 8.1 64bit)

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by alex28,

שלום הבוקר הדלקתי את מחשב הוא רושם לי שמאוורר של מעבד לא עובד אחרי שפתחתי את מחשב וראיתי גם שאחד ממאווררים של כרטיס מסך גם לא עובד אחרי שניקיתי את מחשב ושחקתי קצת מאווררים הם חזור לעבוד. השאלה שלי האם זה הספק כוח שגרם לזה או משהו אחר???

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by lior_boss1,

אז ככה המחשב שלי חדש ועידכנתי את הכרטיס מסך אך שאני נכנס ל screen resolution למה לא כתוב לי את הכרטיס מסך? הוא מחובר בכבל DVI

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. יש לי מחשב ישן (בן 10 שנים). לפני כשנה כאשר ראו בו סרטים במסך מלא הוא התחיל לעשות בעיות ולקרטע (גם התמונה וגם הסאונד). לפני שבוע כאשר הדלקתי אותו הפסקתי לראות תמונה בכלל, המסך מזהה שהוא מחובר אבל נשאר במצב המתנה. חיברתי את המחשב למסך אחר שעובד עם מחשב אחר (וגם החלפתי כבל) ועדיין המסך לא מגיב. חשבתי להחליף למחשב את כרטיס המסך אבל יש לי הרגשה שהבעיה לא שם כי כשאני מדליק אותו, אמנם הנורות שלו נדלקות ומהבהבות אבל הוא נשמע לי שקט יותר מהרגיל. האם יש דרך לדעת אם הבעיה היא בכרטיס מסך או ברכיב אחר מבלי להחליף כרטיס מסך? תודה מראש, גיא.

• 15 תגובות
    • 5k צפיות
  6. Started by Orohev,

אהלן, אז ככה, באמצע הלילה המחשב עשה עדכון אוטומטי וריסט את עצמו (שכחתי לבטל עדכון אוטומטי). כשאני מנסה לגשת לאחד הכוננים הווינדוס אומר שאני חייב לפרמט את הכונן.. חיפשתי קצת באינטרנט וכתוב שלרוב chkdsk יעזור במקרה. העניין הוא שסוג הכונן הפך להיות RAW ולא NTFS, ככה שאני לא יכול.. יש איזו דרך לחלץ את הקבצים כמו שצריך (או לשנות את הסוג ללא איבוד נתונים)? בתודה מראש...

• 16 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. שלום לכולם, יש לי הארד דיסק חיצוני 500GB של samsung. לפני כמה זמן הוא פשוט הפסיק לעבוד, וכאשר מחברים אותו הוא משמיע צפצופים לכמה שניות ופשוט לא עולה. הוצאתי אותו מהקופסא , הארד דיסק כמו של לפטופ בגודל 2.5. ניסיתי לחבר אותו לקופסא חיצונית שעובדת sata to usb (מחובר אלייה הארד דיסק מלפטופ ישן והוא עובד), אך כאשר חיברתי לקופסא הזאת את הארד דיסק המת אותה תוצאה צפצופים והוא לא עולה. אפשר להגיד שהארד דיסק מת סופית ולזרוק אותו? יש דרך להחיות אותו? תודה!

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by Asaf Mor,

זה הספק http://www.amazon.com/gp/product/B00EB7UIZU/ref=oh_aui_detailpage_o01_s01?ie=UTF8&psc=1&tag=affilizr-com-472-20 חדש לחלוטין. המאוורר לא מסתובב גם במאמץ. מה עושים?

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. יצרתי מכונה והכל עבד כמו שצריך בלי בעיה.. ניסיתי להפעיל אותה עכשיו ופתאום הוא קיבלתי שגיאה בדקתי בביוס וזה על Enable. המערכת הפעלה שלי: Win 7 Ultimate 64Bit מעבד : E5300 Dual Core אני לא מבין איך זה פעם אחת עובד ובפעם השניה פשוט לא עולה משהו מוזר פה.. אשמח לעזרה תודה לכולם!

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  10. Started by ruli yeret,
    • 0 תגובות
    • 866 צפיות
  11. אני מנסה להתקין WINDOWS 7 על מחשב "חדש" - ibm z60m וברגע שנכנסים להתקנה, היא לא מזהה את הדיסק הקשיח ומופיעה ההודעה device drivers were found ומציעה לי לטעון דריברים מתאימים שכמובן לא ניתן למצוא בשום מקום. גם לשנות את המצב של בקר הדיסק קשיח לא ניתן כי אין הגדרה כזו בBIOS. מה אפשר לעשות?

• 8 תגובות
    • 4.4k צפיות
  12. האתר הזה - http://www.fxp.co.il/ לא עולה לי כבר משעות הבוקר ולאחרים הוא כן. נכנסתי אליו דרך הפלאפון כשאני לא מחוברת לאינטרנט האלחוטי והוא עבר וכשהתחברתי לאינטרנט האלחוטי הוא לא עבד. ניסיתי לכבות ולהדליק את הראוטר ולא עזר. אני גולשת בדפדפן כרום ומחקתי את העוגיות ואת נתוני הגלישה ולא עזר. מה אפשר לעשות? זאת ההודעה שמופיעה לי כשאני מנסה להיכנס לאתר - http://prntscr.com/6eml3s

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by creek1,

שלום, המערכת: ep45c-ds3r e8400 stock + freezer xtream 4gb ddr3 kingstone saphire hd4870 512 mb + arctic L2 plus corsair vx550w המערכת נקיה ומאווררת היטב. לאחר כמה שעות שימוש התצוגה כבתה, עשיתי RR, הוא עלה וכבה שוב לאחר כמה דקות. מאז הוא לא מראה תצוגה כלל ורק לפעמים, פעם בכמה הדלקות הוא עובר POST ומתחיל לטעון מערכת ואז קורס. הקירור על הכרטיס עבד טוב כבר כמה חודשים. לאחר הדלקה כושלת, דולקת בגב הכרטיס נורת D1601, אחת מארבע נורות אזהרה שמשמעותה: D1601 - Red LED On, shows critical temperature fault אבל בבדיקה אחרונה הכרטיס בטמפ סבירה לגמרי - איזור ה 40, מייצבי המתח לעומת זאת התחממו מאוד (עפ מגע) - כרגע הם קרים לגמרי. הצעות? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום, בחמישי האחרון רכשתי את המחשב הנייד הזה. על פי הפרטים הטכניים, הוא מכיל מאיץ גרפי GeForce GT 840M. עם זאת גיליתי חוסר תאימות: aida64 מציגה שהמאיץ הגרפי/כרטיס מסך הוא Intel HD 4400, בעוד שבדרייברים של NVIDIA שמותקנים במחשב, אכן מאושר שהכרטיס מסך הוא 840M. לא מבין מדוע יש חוסר תאימות... צירפתי צילומי מסך. אשמח לעזרתכם.

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. היי לאחרונה התחדשתי בכונן 5TB חיצוני של SEAGATE דגם STBV5000100 פירקתי אותו וחיברתי פנימי למחשב. דגם הכונן לאחר הפירוק ST5000DM000 לאחר שהרכבתי אותו שמתי לב לביצועים לא יציבים (ראו דיון כאן) לאחר כל הניסיונות השונים לא נפתרה הבעיה.. אבל, שמתי לב שהכונן לפעמים כבה אבל עדיין יש בוא שימוש.. לדגומא, במהלך צפייה בסרט HD ששוקל כ 10 גיגה לשעה וחצי סרט הסרט מתנגן בצורה רגילה אבל שאני מחליט להפעיל משהו אחר במקביל, פתאום הכונן נדלק ומתחיל לשמוע את הכונן מסתובב.. דוגמא נוספת, אני יכול לדפדף בקבצים בכונן במשך דקות אחדות ורק ברגע שאפעיל קובץ מסויים הכונן יתחיל לעבוד (ישמע רעש שהוא נדלק, מסתובב ואחרי כמה שניות הוא יגיב לפעולה [אחרי שיופעל]) משהו שלא קורה בכוננים אחרים (בכוננים האחרים…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by ballistra,

שלום, יש לי מחשב DESKTOP בן 5, תקלה אחרונה שהייתה לי איתו היא שנהרס לי הכרטיס מסך והחלפתי אותו לפני חצי שנה. אתמול פתאום הוא התחיל להיתקע על במסך הלוח אם. אחרי שניתקתי כל חומרה מיותרת ועשיתי ריסט לBIOS המחשב בדרך ככל בהדלקה עושה ריסטרט אחרי שהוא מגיע למסך של הלוח אם ואז ממשיך לעליה מההארד דיסק ושם הוא עושה ריסט שוב. הפעולות שעשיתי ולא עזרו: * ניתוק כל חומרה מיותרת, פרט למקלדת PS2, הארד דיסק, מקל RAM יחיד (ניסיתי להחליף ביניהם וגם ניסיתי לחבר אותם במקומות שונים) * ריסט לBIOS ע"י ניתוק מחשמל ניתוק הסוללה ולחיצה על כפתור הPWR למשך חצי דקה - בעליה עולה שגיעה שרומזת שהBIOS אכן הותחל אבל זה לא עוזר. * כניסה בBIOS והגדרה לעליה ממצב FAIL SAFE - לא שינתה דבר * הכנסת CD של התקנה ש…

• 5 תגובות
    • 3.8k צפיות
  17. Started by ikehgl,

שלום יש לי Windows 7 Home Premium כשומר מסך יש לי שיקופיות צתחלפות. משום מה המחשב לא נכנס למוד שינה--השיקופיות כל הזמן מתחלפות על המסך. מה עלי לעשות ?

18. Started by tidan31,

שלום! התקנתי את התוכנה vdownloader לאחר מכן הסרתי אותה וקיבלתי הודעה לעשות ריסט למחשב עשיתי ריסט ולאחר מכן קיבלתי מסך שחור ועשיתי שוב ריסט ועדיין לא קיבלתי תצוגה על המסך כיביתי את המסך והדלקתי אותו וקיבלתי תצוגה על המסך מה הסיבה לתופעה הזו? נ.ב. ברצוני לציין שאף פעם התופעה הזו לא קרתה לי.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by masteryoda91,

כבר כחודשיים לקבל מידי פעם BSOD הורדתי תוכנה BlueScreenView ויש שוני מידי פעם בסיבת המסך הכחול (מצרף תמונה) ניסיתי לחפש בגוגל אבל לא הבנתי במה מדובר

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by ronto,

יש לי מחשב ישן יחסית שעבד טוב ופשוט יום אחד החליט לא להידלק יותר הוא היה נדלק ומיד נכבה עכשיו החלפתי לוח אם והמחשב נדלק לדקה אין צפצופים ואז נכבה ניסיתי כל דבר אפשרי ניסיתי עם מעבד אחר עם קירור אחר עם זכרון אחר ובלי זיכרון ניסיתי לאפס ביוס ניסיתי להדליק אותו בלי כרטיס מסך דיסק קשיח והכול ניקיתי מאבק המחשב לא עולה פשוט ונכבה כל המאוורים עובדים והמנורות אני לא חושב שזה הספק כי הוא חדש של seasonic 520w שהשתמשתי בו כמה חודשים רק אני כבר אובד עיצות.. תודה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. שלום, נפל לי הארד דיסק, והוא לא מזוה לי במחשב שלי. ניסיתי לבדוק קצת וראיתי שהוא מזוהה בניהול דיסקים אבל לא מצליח לגשת אליו מה אני יכול לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by KerA,

אז ככה קורה לא מעט שסרטון ביו טיוב פשוט חשוך לי ויש רק סאונד אם הסרטון חשוך י ביוטיוב אז סרטונים במחשב בפורמט MP4 או MKV חשוכים ואז פתאו זה מסתדר לכמה דקות\שעות ועוד פעם הבעיה חוזרת לכמה דקות ככל הנראה זה משהו שקשור לקידוד h.264 המחשב שלי דיי חדש עם כרטיס AMD Readon R9 270x דרייברים מעודכנים FLASH מעודכן זה מתחיל לעצבן

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום רב. תופעה מוזרה במחשב שלי. נותרת ללא מענה מצד בזק או הוטנט. במחשב שמחובר בכבל רשת אין גלישה בדפדפן. מתקבל פינג אך בגלישה הוא נתקע במצב "ממתין לתשובה" או משהו בסגנון. החלפתי כבל רשת, ואף החלפתי לראוטר חדש ללא שינוי. בווי פי אין בעיה. הכל תקין. במחשב המחובר בכבל לאחר הרצת הפקודה לריסט לכרטיס רשת בCMD וריסטרט עובד תקין לזמן קצר ושוב נתקע. התופעה מופיעה במספר מחשבים כאשר הם מחוברים בחיבור כבלי כל אחד בנפרד, כך שהבעיה אינה לוקלית של המחשב הספציפי או בכרטיס רשת ספציפי. ראוטר חדש, כבל רשת אחר, מחשבים שונים והבעיה רק בחיבור קווי ולא באלחוטי. רעיונות מישהו?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  24. Started by haim.gds,

יש לי מחשב עם לוח אם Asus P7P55D ועם i5 מואץ (2.4 ל 3.7) שעובד אצלי 24/7. בשנה האחרונה הוא עשה מספר בעיות בזמן עלייה (במיוחד לאחר הפסקות חשמל) בצורה של קפיאה בזמן הדלקה (מדליקים אותו ונורת הדיסק דולקת רצוף בזמן שלא יוצא סיגנל וודאו) שנפתרו ע"י מספר נסיונות הדלקה עד שהוא עלה. אתמול החלטתי להחליף את אחד מהמאוורים במארז ולאחר מכן המחשב נתקע בזמן שהוא מציג את מאפייני לוח האם. החלפתי כרטיס מסך, לא עזר. הלד המעיד על בעייה בזיכרון נדלק למספר שניות בהתחלה. הכנסתי/הוצאתי זיכרונות, החלפתי בין הסטיקים, לא עזר. הלד המעיד על בעייה באיתחול נשאר דולק וזהו. האם התקלה ניתנת לתיקון? (אפילו באופן זמני) האם התקלה היא בלוח האם, מעבד או זיכרונות?

25. נראה כמו תקלה בבוטינג אז ככה: יש פה כונן SSD חדש לאחר שהHDD המקורי שבק חיים. זה עבד נהדר כמעט חודש ועכשיו לעיטים המחשב עולה רגיל ולעיטים יש את המסך הסימפתי הזה. אמרתי נפרמט לצורך שלילת אפשרות של בעיית תוכנה, בשלב של בחירת הכונן להתקנת המערכת הוא לא זיהה כוננים כלל, החלון היה ריק. נכנסתי לביוס ושם הכונן כן הופיע. נכנסתי להתקנת ווינדוס שינית והפעם הכונן כן הופיע . . . מוזר. מה הולך פה ?

• 12 תגובות
    • 3.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים