תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,281 דיונים בפורום זה
-
שלום!יש לי דיסק קשיח (WD) שהיה מותקן עליו WIN XP. אתמול נמחקו הרבה תיקיות מערכת (בערך כל תיקיית WINDOWS). עכשיו הWIN לא עולה, כותב שחסר לו קובץ HAL.DLL (די מובן).אני צריך לשחזר תיקיות שהיו מאוחסנות במסמכים שלי ועל שולחן העבודה, אבל כשאני מחבר אותו למחשב אחר, אין לי גישה לתיקיות המשתמשים.יש דרך לעשות את זה? אני לא רוצה לשחזר את WIN, רק להוציא את הקבצים.תודה רבה לעוזרים, העניין קריטי...
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. הdirectx הפסיק לפעול תחת 32bit ,ב64 אין שום בעיה ניסיתי כבר כמה פטרונות מהאינטרנט כולל עידכון של DX וגם הסרה של driver של כ.מ ועדכון ישירות מאתר אינטל גם זה לא עזר. מחשב ASUS UX31A עם כרטיס מסך מובנה של אינטל. מערכת WIN7 HOME PREMIUM 64bit חייב את 32bit להפעלת KODI. תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בנוסף הבחנתי בהודעת שגיאה לצורב שעבד לפני כמה ימים, לא הצלחתי להתקין מחדש את ה Cdrom (לא הועיל) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, משום מה ביומיים האחרונים כל עמוד אינטרנט שאני פותחת מתפרש כמעט על כל המסך ומכסה גם את השורה של "שולחן העבודה" בתחתית המסך. הכוונה לאותה שורה בה יש אפשרות לראות את סרגל השפה, כפתור התחל וכו'. המשמעות היא שבכל פעם שאני רוצה לעבור מדף אינטרנט למסמך וורד למשל, אני צריכה לסגור את חלון האינטרנט, לחזור למסך הבית ואז לגשת למסמך הפתוח. מצרפת דוגמא בקובץ המצורף. המסך לא מוגדר על מסך מלא (F11)!!! איך אני מבטלת את זה? האם מדובר בעדכון של ה-CHROM?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי קניתי כרטיס מסך חדש, ואני רוצה לחבר אותו לספק כוח אבל אין לי מושג איך... אני לא רואה שום חיבור שמתאים. ובלי קשר, הכבלים שקיבלתי עם הכרטיס מסך לא מספיק ארוכים בשביל להגיע לספק כוח... צירפתי תמונה http://postimg.org/image/i668jiref/
-
- 6 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
כל הזמן שיש שידור חי של ספורט כדורגל כדורסל וכו' אני נכנס לאתר ויש לי פוברינג השידור נתקע ויש לי חבילה של 100MB ב HOT לפני זה הייתי בבזק והיה לי חבילה של 40MB וגם שם השידור היה נתקע זה משגע אותי אני רוצה לראות שידור ספורט וכל דקה שתיים השידור נתקע ולפעמים כל 10 שניות ... הספק שלי זה " אורנג " 100 מגה ואני חושד שהם הצרה הגדולה , אני לא סגור על זה אבל יש מצב שהם הבעיה ? או שסתם השרתים עמוסים עד 0 מקום מה שמביא אותי לשאלה מה זה שווה 100 מגה או 6000 מגה אם השרת יוצר צוואר בקבוק ורוב השרתים הם עמוסים כמו הורדות קבצים או צפיה בסרטים ולמעשה יותר 100מגה בייט שזה 12.5 מגה בייט לשניה זה סתם על הנייר . כמה מגה צריך שידור חי ? השרתים העמוסים בכלל לא תואמים לחבילה של האינטרנט יש …
-
- 15 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר שידרוג ופירמוט המחשב (הוספת זיכרון והוספת כונן SSD המשמש ככונן C, בו מותקנת מע' ההפעלה Windows 7) אני חווה ירידה משמעותית בקצב הגלישה (ירידה של 90% !!!). המחשב (נייח) מחובר ישירות למודם ע"י כבל רשת. (אני לא משתמש בראוטר כלל). תשתית האינטרנט שלי: HOT והספק: Hot net במסלול של "100 מגה". כאשר אני מבצע בדיקת מהירות (באתרים שונים, בזק, 012, 013 Speedtest.net וכו') התוצאה המתקבלת היא: 9.5Mbps כאשר אני מחבר מחשב נייד, אחר, ישירות עם אותו כבל רשת, התוצאה שמתקבלת מראה כ 100Mbps. אציין שהמהירות הייתה בסדר גמור גם לאחר הפירמוט. כאשר אני מריץ בדיקת Windows Network Diagnostics, מתקבלת ההודעה הבאה: "Your computer appears to be correctly configured, but the device or res…
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי אני לא יודעת אם זה קשור לכאן.. אני מנסה להריץ תכנית בשפת C בטרמינל. מזינה תווים, ויוצא לי מן ריבועים כאלה או סמיילים (בטרמינל אחר) מצרפת תמונה מישהו יודע...?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ישמח אם תעזרו לי ליפתור תבעיה תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
כיצד אני מבטל התראה על שתמונות מהמכשיר גובו ומוכנים לשיתוף?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אבא שלי חושב שהמחשב שלו לא בסדר. תכנית שהוא צופה בה נתקעת, מה שלא קרה בעבר. לדעתי זה לא קשור למחשב. אבל יש בעיה שנראית יותר רצינית: הוא לא מצליח לכבות אותו. כל פעם שהוא מנסה לכבות המחשב נדלק מחדש. מה דעתכם? ארי
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי סופסוף כונן קטן בשם SSD. עכשיו הבעיה שאיני יכול לחבר אותו עם החבר שלו HDD או רק להניח אותו לידו, כדי שלא יזוז. ברשותי מתקן זה: http://srv1.jpg.co.il/2/54e0c418d2766.jpg http://srv1.jpg.co.il/8/54e0c099e813f.jpg 1) אולי אני זקוק לכלים אלה אשר יתאימו לחיבור גודל 2.5 ? http://ksp.co.il/?uin=12563 - Scythe Twin Mounter 2.5 Rev.C For 2 HDD http://ksp.co.il/?uin=25565 - Gold Touch 2.5 Inch Bracket BR-2535 2) בנוסף, ראיתי שאין לי חיבור Sata 3 מאחורי המארז, מה יתאים יותר? http://ksp.co.il/?uin=13698 - SATA Slim-Line Scythe http://ksp.co.il/?uin=4128 - SATA +(בדקתי במארז) חושב שיש לי חיבור של הספק כוח, ככה ש- SATA יספיק? תודה רבה לתמיכה חברים!
-
- 14 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון לפעמים כשאני רק רוצה לגשת לאחד מהכוננים במחשב שנמצאים ב- "My Computer\מחשב שלי" אז לוקח מלא זמן להראות את הכוננים, גם כשהמד הכחול מגיע לקצה הוא ממשיך לטעון ולא מראה דבר. לקחתי תמונה "מהמחשב שלי" וכן מה- "מנהל משימות"\Task Manager . אני חושב שיש לי 2 פעולות "חדשות" שמופיעות בשם: swprv - 15864 - Microsoft software Shadow Copy Provider VSS - 13496 - Volum Shadow Copy אי אפשר לבטל אותן. http://jpg.co.il/view/5509dbdb3ac08.png/ האם יש רעיונות\הצעות\פיתרונות, כלי לבדיקה בבקשה? תודה רבה לתמיכה חברים.
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן (בן 10 שנים). לפני כשנה כאשר ראו בו סרטים במסך מלא הוא התחיל לעשות בעיות ולקרטע (גם התמונה וגם הסאונד). לפני שבוע כאשר הדלקתי אותו הפסקתי לראות תמונה בכלל, המסך מזהה שהוא מחובר אבל נשאר במצב המתנה. חיברתי את המחשב למסך אחר שעובד עם מחשב אחר (וגם החלפתי כבל) ועדיין המסך לא מגיב. חשבתי להחליף למחשב את כרטיס המסך אבל יש לי הרגשה שהבעיה לא שם כי כשאני מדליק אותו, אמנם הנורות שלו נדלקות ומהבהבות אבל הוא נשמע לי שקט יותר מהרגיל. האם יש דרך לדעת אם הבעיה היא בכרטיס מסך או ברכיב אחר מבלי להחליף כרטיס מסך? תודה מראש, גיא.
-
- 15 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן SSD עליו מותקנת מערכת ההפעלה. הוא כל הזמן מתמלא ללא סיבה נראית לעין, וכבר לא נשאר לי מה למחוק. יש דרך לברר מהם הקבצים האחרונים שנוספו על מנת שניתן יהיה למחוק אותם ולפנות את המקום?
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי את הבעיה הזאסת קרוב לשלושה חודשים.. זה סיוט, נסיתי הכל, מחקית דרייבר, התקנת דרייבר, פירמוט, שום דבר לא עוזר! מה הפיתרון לעזלזל!? http://imgur.com/PyFQJho קניתי את המחשב בKSP, יש לי עדיין אחריות.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אהלן. אני מנסה להוציא סאונד מהמחשב לרסיבר. לוח האם שלי הוא: Gigabyte GA-H87-HD3 for 1150, מערכת הפעלה Win8.1 64bit. יש סאונד דרך יציאת האוזניות של המחשב, אבל אני מעוניין להעביר את הסאונד דרך כבל ה-hdmi, ולא להשתמש ב-aux. בגלל שהרסיבר ישן יחסית (Kenwood KRF-V5100D) ולא כולל כניסת hdmi, אני מחבר כבל מיציאת ה-hdmi שבלוח האם למפצל הזה: http://www.ebay.com/itm/321653665284 שמקבל כאינפוט hdmi ומוציא hdmi וכבל אופטי. את ה-hdmi אני מחבר לטלויזיה (שעובדת גם עם המפצל, ולכן אני מסיק שהוא תקין) ואת ה-optical out אני מחבר לכניסה האופטית ברסיבר. אבל - אין סאונד. אני מסתכל על הכבל האופטי ורואה שהיציאה שם אדומה באופן קבוע, ולכן אני חושב שהבעיה היא שהמחשב לא מוציא סאונד דרך יציאת ה-HDMI. …
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים , יש לי מחשב נייד של טושיבה SATELLITE A300 . יש לי בעיה שכאשר מחברים מטען המחשב עושה כל הזמן ריסטריטים . זה לא קורה כאשר המחשב עם סוללה טעונה . המחשב נמסר לתיקון לאיזו מעבדה שלא הצליחה לפענח את הבעיה , אמרו אולי כ.מסך? מה הקשר ? הרי המחשב עובד רגיל כאשר הסוללה טעונה ? מה יכולה להיות הבעיה לדעתכם ? האם יש בכלל צורך לתקן אותו או לבדוק אותו שוב ? המחשב די ישן . תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי שרת מסוג Buffalo Linkstation Pro Duo עם שני כוננים של 2TB כל אחד. בזמן שהעתקתי קבצים לאחד מהם פתאום הכל קפא והשרת נפל, ממש ניכבה, הייתי צריך להוציא אותו מהחשמל ולחבר שוב כדי שיתחיל לעבוד ואז אותו כונן כאילו מת אני לא רואה אותו בשרת יותר וגם כשהוא מחובר אליו לוקח לשרת המון זמן לעלות (בסביבות ה-5-10 דקות) ניסיתי לחבר את הכונן למחשב והוא גם גורם למחשב להיתקע ולא לעלות כלל, הוא ניתקע ממש אחרי שהלוגו של הבאיוס נעלם וגם בבאיוס אני לא רואה שום כונן מחובר. מישהו יודע מה לעשות ? אני חייב עזרה...יש לי שם מידע ממש חשוב ואני לא רוצה לאבד אותו :-( אפילו אם אתם מכירים מישהו מיקצועי אשמח לשמוע, אני גר האיזור הקריות. תודה רבה לכל מי שיכול לעזור.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למה היוטיוב מוזר אצלי? יש למישהו פתרון? ניסיתי למחוק עוגיות וכו'.. בכרום ואינטרנטאספלורר זה לא קורה אבל כרום הרבה פעמים נתקע לי באמצע חיפוש אז העפתי אותו... אשמח לפתרון.
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי חברים, יש לי בעיה מוזרה, איני מצליח להתקין XP במחשב. העלתי את הדיסק התקנה דרך BOOT הוא מתחיל להתקין את הXP ואז נעצר באמצע ונותן את ההערה הבאה: עשיתי כבר הכל,החלפתי הרד דיסק אחר,הוספתי זיכרון למחשב,ניסתי להחליף דיסק התקנה (יש לי כמה) של XP מה הבעיה ? תודה רבה לעוזרים !
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב בן שלוש שנים עם המפרט הבא: Amd athlon II x4 640 s9cket am23 gigabyte GA-880GM-UD2h 2x2gb ddr3 giagbyte radeon HD 6870 samsumg 500gb 7200 RPM 12cm fan 880rpm seasonic 600w הבעיה עם המחשב שהוא עובד לאט כבר הרבה זמן, כל הפעולות שאני עושה עובדות ב delay. משחקים עובדים ממש גרוע. ניסיתי לשחק ב cod mw2 והוא עבד לי עם fps ממש נמוך. מה שלא היה לפני שנתיים שהכל היה בסדר. כמן כן אני זוכר לפני חצי שנה בערך פירמטתי את המחשב וזה לא עזר בכלל. השאלה שלי מה לעשות? יכל להיות שיש צוואר בקבוק בגלל שהמעבד מעפן? או בגלל שאים אוורור טוב ו וא מתחמם יתר על המידה? או שאין מספיק ראם? ועוד משהו אם ארצה לשדרג ראם ומעבד אוכל לעשות זאת על הלוח אם הזה? אני דיי מעוניין עך i5 והוספת ראם. א…
-
- 6 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום משום מה אחרי בערך חצי שנה שהפריצה עבדה פתאום הוא אמר שהיא נגמרה(היא לא אמורה להיות תלויה בזמן כי במחשב אחר היא עובדת כבר יותר זמן) אז התקנתי אותה שוב(windows loader) ואז הופיע לי פתאום מסך של boot בעלייה שאין לי תמונה שלו אבל הופיע בו: windwos 7 server windows 7 (no slic) windows xp loader helper ואולי עוד שורה או שתיים שאני כרגע לא זוכר וזה גם לא כזה משנה זה וינדוס 7 רציתי לסדר שזה לא יופיע יותר בעליית המחשב ואמרתי שאני אנסה להסיר את הפריצה להתקין שוב מאז לא עולה לי בכלל המחשב ומופיע המסך הבא שעולה כל פעם מחדש ומרסט את עצמו תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, היתה לי בעיה פתאומית במחשב, התחלתי לקבל מסכים כחולים. הנחתי לעצמי שזה קשור לאבק, והוצאתי את כל החלקים; מאווררים, זכרונות, כ.מסך וכו' וניקיתי אותם יפה מאבק. בנוסך החלפתי משחה טרמית למעבד. מה שקורה כרגע, זה שהמחשב עובד, אך המסך לא נדלק, רק נורת ההדלקה שלו מהבהבת, וזהו. כאשר אני מכבה את המסך ומדליק מחדש-הוא כותב לי "No signal" וכעבור כמה שניות חוזר להיות שחור. ניקיתי מגעים, ניסיתי להחליף זכרון, ניתקתי את הכ.מסך מהמחשב וחיברתי את המסך ללוח אם...שום דבר מזה לא הועיל. אני אובד עצות, אשמח לעזרה. תודה רבה מראש! אליסף
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-