עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by TheSlidead,

שלום לכולם, יש לי מחשב חדש לחלוטין (צפו במפרט בצד) ולא מעט בעיות. אחת הבעיות שמטרידות אותי (ונראה לי שגם קשורה לשאר) היא שהתוכנית iexplorer.exe רצה באופן קבוע ב Task Manager למרות שהאקספלורר סגור. יש לי 2 ג'יגה זכרון ואני בספק אם זה משפיע על הביצועים, אבל כנראה שמדובר בתוכנה טרויאנית שפוגעת בכל מיני דברים. מישהו נתקל בבעיה או שיודע כיצד ניצן לטפל בה? (הרצתי סוגים שונים של Adawerים וAntiVirusים). בנוסף או בעקבות כך, יש לי קפיאות מעצבנות של המחשב שדורשות מידי פעם לבצע Restart, החלפתי כבר את הסטיקים של הזכרון (Kingston) והבעיה נמשכת. הדבר מאוד מציק ופוגע בביצועים של המחשב שמאכז אותי כך כמחשב חדש! תץודה, לכל העוזרים והמגיבים

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  2. Started by DT2387,

היי, השבוע קניתי מחשב lenovo 720s והכל טוב פרט לבעיה ב touchpad. הבעיה היא : בצורה לא עקבית לפעמים כשמדליקים את המחשב ה touchpad לא מגיב כלל, ואז כשעושים אתחול הוא חוזר לעבוד כרגיל. כיוון שכשה touchpad עובד הוא עובד טוב אני נוטה להאמין שלא מדובר בבעיית חומרה. המחשב חדש לגמרי ומבאס עכשיו לשלוח אותו במסגרת האחריות לתיקון כלשהו. האם יש למישהו פה רעיונות למה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה? תודה !

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by yoel11,

ערב טוב. יציאות ה usb לא פועלות דרך כל כבל שהוא ובעצם לא ניתן לחבר שום התקן כדוגמת מצלמה, מחשב כף יד וכדומה אלא רק חיבור ישיר כדוגמת נגן mp3 או דיסק און קי. לא מבין בזה אבל אני מתפתה לומר שיש בעיה בעוצמת המתח החשמלי שמגיע ליציאות.. לא זוכר מאיזו חברה הלוח אם.. אשמח לעזרה

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  4. Started by Sheda,

אני בטוח שכבר שאלו על זה אבל לא מצאתי בחיפוס את הבעיה שלי... פירמטתי את המחשב שלי ועכשיו יש לי WIN XP HOME SP3. אני מחבר כל מחשיר לUSB כמו PSP, SANSA 2GB... והוא כותב לי את ההודעה שאם הייתי מחבר את המכשיר לUSB2 אז זהייה עובד טוב יותר , אבל יש לי USB2 ... "The USB mass storege device is a hi - speed USB ...." כאילו שאין לי USB 2 .... ואני לא יכול להכניס שירים חדשים לMP3 שלי , מה לעשות ? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  5. Started by scratch,

שלום, יש לי 4 יציאות USB אבל שתיים מהן נהרסו אני רוצה להכניס שתיים מהמחשב הישן שהיה לי, יש שם 3 מקומות זהים לחיבור אבל כשניסיתי באחד זה לא זיהה צריך דרייברים או משהו כזה? אין לי הרבה מושג בעניין, מקווה שמישהו יכול לעזור לי, תודה.

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  6. Started by Sygnus,

אז ככה קיבלתי מודם usb ל adsl במהלך ההתקנה כאשר עליי לחבר את המודם ליציאת ה usb ההתקנה אינה נמשכת כאילו שלא חיברתי את המודם. אך הנורית הירוקה של אספת החשמל כן דולקת במודם. בנוסף המחשב לא מזהה את המצלמה כאשר אני מחבר אותה ל usb המודם כן התחבר למחשב אחר. בדקתי ב device manager ושם כתוב שהמודם מותקן כהלכה עובד נכון. אז מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  7. Started by Toxicboy,

יש לי בעיה עם חיבורי ה USB במחשב .. עד לפני כחודש הם עבדו כרגיל ..אך כעת כשאני מחבר משהו ל USB המחשב כלל לא מזהה אותו ..כלומר כאילו לא הוכנס וחובר דבר . לדעתי אולי זה קשור להגדרות במחשב .. תודה מראש לכל העוזרים

8. Started by scratch,

שלום. קניתי לפני כמה שעות מדפסת hp 5743. עברתי לפי כל ההוראות ועשיתי כל מה שנדרש. בחלק של חיבור המדפסת ל usb למחשב, המחשב לא זיהה את המדפסת (בדקתי שה usb תקין והמדפסת עובדת והוציאה כבר את הדפס הבדיקה הראשוני שלפני ההתקנה). דיברתי עם המקום שממנו קניתי והם אמרו שלא צריכה להיות ביעה ונתנו לי את המספר של hp לתמיכה, הבחור שדיברתי איתו אמר לי לבדוק ב "device manager" > "universal serial bus contreollers" , ואמר לי לאגיד לו מה רשום שמה אחרי שנכנסתי לזה, מבין כל מה שרשום היה רשום לי גם כן ..... PCI to USB Host Cntroller. הוא אמר לי שיש לי עוד כרטיס של usb חוץ מזה שעל הלוח אם, ושהוא מותקן על "סטאנדארט". והוא אמר לי שצריך לעשות לו עוד התקן (או התקן אחר או משהו כזה). הוא אמר לי ש…

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  9. Started by shahar07,

קיבלתי היום הארד דיסק חיצוני, כאשר חיברתי אותו התחילו בעיות, פתאום המקלדת האלחוטית לא עובדת העכבר השתגע ושאר היציאות עושות בעיות יש לי לוח asus p5w dh ומותקן עליה win 7 מה יכולה להיות הבעיה ?

• 7 תגובות
    • 921 צפיות
  10. Started by davidcohen,

היי יש לי בעיה רצינית בDOK שכנראה היא וירוס. לאחותי יש דיסק און קי שכשהיא חיברה אותו אצלי במחשב מספר תיקיות הופיעה לה עם סיומת exe אחרי שהיא לחצה עליהם כדי לפתוח המחשב פשוט פתח פרוסס של התיקייה עם סיומת exe ולא סיים אותו. כשעשיתי הצגת קבצים מוסתרים ראיתי את התייקיה המקורית כמוסתרת ואצלחתי להכנס אליה ולקחת משם את כל הקבצים. עשיתי פורמט מלא ל DOK אבל עדיין כל פעם שאני מכניס DOK למחשב (גם אחד אחר) הוא עושה את זה. כאילו המחשב שלי נדבק או משהו. על המחיצות הרגילות c:\ ו d:\ הוא לא עושה את הבעיה הזאת... מישהו נתקל בזה ויש לו פתרון ?! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by nati87,

קניתי Usb Hub 5 Prots שאחד מהם הוא יציאה פנימית של Usb ו-4 חיצוניים, כדי שאוכל לחבר מצלמת אינטרנט ההתקן מתחבר ללוח האם בחיבור PCI אך כשניסיתי לחבר אותו המחשב בכלל לא עלה לי..הדלקתי אותו והוא לא הראה לי כלום ..רק מסך שחור ואפילו לא עשה את הקול הזה של ההדלקה.. אם מישהו יודע מה הסיבה אני אשמח. יש מצב שאין לספק כוח מספיק כוח להתקן?! או שיש כזה דבר נעילת יציאות PCI דרך ה DOS ?! כי כשחיברתי ליציאה אחרת זה עשה אותו הדבר ולא פעל גם כן..אז לא יודע..

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  12. Started by nati87,

קניתי Usb Hub 5 Prots שאחד מהם הוא יציאה פנימית של Usb ו-4 חיצוניים, כדי שאוכל לחבר מצלמת אינטרנט ההתקן מתחבר ללוח האם בחיבור PCI אך כשניסיתי לחבר אותו המחשב בכלל לא עלה לי..הדלקתי אותו והוא לא הראה לי כלום ..רק מסך שחור ואפילו לא עשה את הקול הזה של ההדלקה.. אם מישהו יודע מה הסיבה אני אשמח. יש מצב שאין לספק כוח מספיק כוח להתקן?! או שיש כזה דבר נעילת יציאות PCI דרך ה DOS ?! כי כשחיברתי ליציאה אחרת זה עשה אותו הדבר ולא פעל גם כן..אז לא יודע..

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  13. יש לי בעיה יש לי מחשב ישן פנטיום 3 למחשב יש שתי כניסות של USB על הלוח, אחת מחוברת כדרך קבע למודם ואחת חופשייה. כניסה אחת תפוסה באופן קבוע על ידיי המודם. כאשר אני מנסה להכניס דיסק און קי לכניסה השניה אני מקבל הודעה שאין מספיק רוחב תקשורת כדי להפעיל את הדיסק און קי (נותן ש 78 אחוז מרוחב הפס המודם תופס ,ויש כמה וכמה אחוזים של רזרבה לווינודס או משהו כזה.) כשאני מנתק את המודם אז אין לי בעיה לשים את הדיסק און קי בכל אחת מהכניסות יש למישהו פיתרון איך אני יכול לפתור את הבעיה ? תודה רבה רבה.

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  14. Started by NATANK0,

יש לי שתי חיבורים של USB במחשב. ה USB לא מזהה שום דבר חוץ מנגני MP3 ו MP4, כנראה שזה בעיה בדרייברים שחסרים לי במחשב מישהו יכול להביא לי בבקשה דרייברים ל USB ??

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  15. Started by Jeka90,

לאחר פירמוט המחשב, ה USB שלי נהיה איטי בטירוף... העברת שיר לפלאפון שפעם זה לקח חצי דקה, עכשיו לוקח בסביבות ה- 5 דקות, העברת נתונים מהמחשב לדיסק און קי מאוד מאוד מאוד איטית ( 2 ג'יגה בסביבות ה- 25 דקות!!!!) פעם זה לא היה ככה, לפני הפירמוט העברת הנתונים היתה מהירה. מה לעשות? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ShaharZ1,

שלום, עד לפני כמה ימים הכל היה מצויין עם ה- USB שלי, והיום אחרי שאני מכניס אותו לפתע זה מראה לי את השגיאה הבאה: http://prntscr.com/862hcw אני מאוד מאוד אשמח לעזרה איך לטפל בשגיאה הזאת, אני לא יכול לחיות בלעדי ה USB הזה, תודה רבה מראש!

17. Started by AliasName555,

קניתי Sandisk Micro Cruzer של חצי גיגה לפני כמה ימים, ועפ"י מהירויות הכתיבה והקריאה אני משוכנע שהוא מוגבל ליכולות של USB1 ולא USB2 כמו שהוא אמור להיות, לפי כל התנאים. הלוח שלי (Gigabyte GA7VAX) אמור לתמוך ועדכנתי לו את הדרייברים לא מזמן, וגם היום כשגילית את הבעיה. איפה אני רואה בכלל באיזה תקן USB ה XP חושב שהוא מסוגל לתמוך? לא מצאתי תמיכה בנושא באתר של גיגבייט. מישהו יודע אם הדרייבר שאמור להיות אחראי לזה כלול ב VIA 4in1? בקיצור, מה אני עושה? הוא כותב כל כך לאט, שכבר עדיף לי לצרוב על CDRW של X24....

• 11 תגובות
    • 888 צפיות
  18. Started by shmoolm,

חיברתי את המחשב שלי לכרטיס מסך (Radeon 9800 pro) ובטלויזיה אני רואה ממש(!) מטושטש... לעומת זאת אם אני שם את ההגדרות של הכרטיס מסך שלי לשחור ולבן בלבד אז זה רואים בטלויזיה טוב. לעומת זאת בצבע אני רואה ממש מטושטש... ההגדרות של הטלויזיה שלי נכונות... PAL B

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  19. Started by ad2007,

שלום לכולם כאשר אני מנסה לעלות את virtual box זאת ההודעה שאני מקבל ****אני מנסה להעלות אותה כאשר המחשב במצב בטוח ,האם יש קשר ? תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by wild_3d_raptor,

אלהן חבריה .... הוינדוס נותן לי הודעה מעצבנת שאומרת - you may be a victim of software counterfeiting אנגלית אני מבין ,אני יודע מה זה אומר השאלה שלי היא מה ההשלכות - חבר סיפר לי שתוך 30 יום זה נועל את הוינדוס או משהו כזה , יש בזה מן האמת ?????? מה ניתן לעשות על מנת להוריד את ההודעה המעצבנת הזאת ?????

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  21. Started by fp581,

היה לי טראיל של 30 יום והוא ניגמר ואני לא יכול להיכנס למחשב אם אני לא מאמת את הוינדוס יש משיהו לעסות? יש לי home] זה מה שהוא נותן לי שאני מנסה ליפתוח את המחשב http://up29.siz.co.il/up3/yh2jzeymxmjy.jpg http://up13.siz.co.il/up1/hzmzgjmjjfzi.jpg (הוא גם לא נותן לי לעסות אקטיוציה זה אומר שהוא לא מצליך) אם יש דרך שאני יוכל להיכנס למחשב ולגבות את הקבצים

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  22. Started by Lidor Abu,

חברים יש לי מחשב נייד שקניתי השבוע Dell Inspiron 3537 והwindows כל הזמן שואף ל 100 אחוז (windows 8) עשיתי בדיקת חומרה למחשב והכל תקין מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. יש לי בעיה די מעצבנת למשל אני מכניס דיסק לסידי רום , ואחרי זה פותח את הסידי רום מוציא את הדיסק שהיה בפנים ומכניס אחד אחר לתוך הסידי רום , הסידי רום מזהה לי את הדיסק הראשון ולא את השני, ניסיתי לעשות לווינדוס Update אבל זה לא עזר... למישהו יש פיתרון ? תודה !

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by daniel123,

שלום רב, אני קניתי את המיני מחשב מKSP לפני כמה ימים הוספתי לו עוד זכרון והחלפתי הארד דיסק בחנות ועכשיו רוצה להתקין ווינדוס 7 עליו והוא מראה לי את ההודעה הזאת ולא מעלה את ההתקנה. תודה מראש לעוזרים.

25. Started by David Galante,

הפסיק לפתוח את קנדי קרש האם זו תקלה של ה איפד?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.