עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אחרי שינוי בסלרון למהירות 1536MHZ ויש כרטיס מסך GF2 TI קיבלתי רק 1550 נקודות ב 3DMARK שבעוד בהשוואה למחשב שווה של מישהו אחר עם אותו כרטיס ואותו מערכת וOC קיבל 5600 מה לא בסדר , מה אני צריך לבדוק במערכת ?

• 17 תגובות
    • 3.6k צפיות
  2. Started by dj shay 30010,

יש לי בעיה שאני משחק Need for Speed Underground 2 אני יכול לשחק שעה ואין בעיה ואני יכול לשחק 10 והוא או שזורק אותי מהמישחק או שנותן הודעת שגיאה של WINDOWS התקנתי DOOM3 ישם יש לי את הדבר הבא יש מצב ש 9800 לא תקין

• 8 תגובות
    • 665 צפיות
  3. Started by Jextrick,

אחרי 10 דקות של משחק תמונה http://img36.imageshack.us/img36/8092/mycombugged.jpg [איזה דאבל קיל ] זה קורה להרבה מאוד אנשים בעלי 9800GT לא מצאתי פיתרון לזה או מקור לבעיה [אני לא מבין בלהתעסק עם חומרה שבתוך המארז] זה כבר איזה 4 חודשים ככה 5 אפילו.. וזה קורה במשחקים ישנים בדרך כלל.. [הדרייבר מעודכן ל 7/6/2010] בדקתי טמפרטורת מקסימום : 68 מעלות.. אחרי בערך 5 דקות זה עולה ל 68 מעלות במאמץ ונשאר ככה... לא במאמץ זה 40~47 [ספק 350W]

• 7 תגובות
    • 650 צפיות
  4. Started by Imbernir,

הזמנתי את הלוח מארצות הברית לפני חודש אז זה לא קשור חיברתי הכל כמו שצריך (זה לא פעם ראשונה או משהו כזה) ושניסיתי להפעיל את המחשב המאוררים הסתובבו לשניה היה אור אדום כזה לשניה מהלוח אם ומחשב כבה. ניסיתי להדליק עוד פעם וזה לא עבד. צריכים להוציא את הקאבל של החשמל בשביל להפעיל אותו. הוצאתי את ה HARD DRIVES ו את ה CD ROMS השארתי רק 512 DDR אחד וניסיתי וקרא את אותו הדבר. עכשיו למי שיש לוח של ABIT יודע שיש כזה LED עם מספרים שמראה את המצב של הלוח , לי זה מראה 20 או 02 ואין דבר כזה בחוברת ההדרכה.. עזרה בבקשה?

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  5. או.קיי אז ככה יש לי R9550 128 BIT 128 M"B ועשיתי לו אוברקלוק והכל טוב ויפה הרצתי בדיקת 3DMARK05 והתוצאה היא 351 שזה מאוד אבל מאוד נמוך לא הבנתי למה עד שנכנסתי ל OREB ושם היה רשום שהכרטיס מסך עובד על AGP X4 בעוד שהלוח שלי תומך AGP X8 ובאוורסט רשום שהכרטיס עובד על AGP X8 השאלה היא למי להאמין יש לי את הדריברים הכי חדשים לכרטיס מסך שאר המפרט למטה אני ממש מתוסכל אני מרגיש שהכרטיס מסך שלי הרבה יותר חלש ממה שהוא אמור להיות שאר המפרט שלי למטה... וגם שאלתי את השאלה הזאתי באשכול של תוצאות 3DMARK05 ואומרים שהתוצאה יחסית נמוכה אבל על שאר הדברים הם לא ענו לי אז ענה ממכם האם תוכלו לעזור לי דרך אגב זה הלוח שלי: http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4s8x-x/overview.htm#

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  6. Started by mp91,

אני לא יודע אם זה בעיה אבל נירא לי אם אני זוכר טוב בהתחלה שהביאו לי את הכרטיס מסך לא היה לי שום כתם צהוב בבדיקת הארכיפקטים. עכשיו יש לי ככה: מה אתם אומרים יש לי בעיה בכרטיס מסך? או שזה בסדר אם יש כתמים צהובים?

• 9 תגובות
    • 744 צפיות
  7. Started by iyehuda,

בלוח של GIGABYTE GA-7VXRPב BIOS תחת INTEGRATED יש ONBORD PROMISE עם המצבים הבאים : ATA RAID DISABLE היתה לי בעיה בכל הדלקה של המחשב היתי רואה שכתוב : BIOS CANT BE INSTALL BECAUSE THE DRIVER ARE NOT ATTACHE שאלתי את GIGABYTE והם אמרו לי לשנות את ONBORD PROMISE לDISABLE השאלה שלי מה זה ה ONBORD PROMISE האם עכשיו אני ללא RAID מה ההבדל בכל שלושת המצבים והאם זה פיתרון נכון בכל אופן אני כבר לא מקבל את ההודעה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by alex15,

יש לי בעיה בבלוטוט הוא לא מזהה לי את הפלאפון עם הבלאוטוט וגם כל מה שאני מקרב אליו מוצרים של בלוטוט יש אפשרות שאני חייב להחליפ אותחו ? דרך אגב התקנתי את הדריברים שלו לפני יומיים הןא עבד עכשיו לא ... :s05:

• 7 תגובות
    • 589 צפיות
  9. Started by SssnakE,

שלום לכולם. יש לי מחשב פנטיום 4 2.4GHZ לוח אם 645E MAX-C של MSI ויש לי בעיה מוזרה... לפני כמה חודשים נשרף לי הספק ועזבתי את זה, לפני כמה ימים סוף סוף קניתי ספק חדש, חיברתי הכל וניסיתי להפעיל אותו. המחשב נדלק מגיע לקטע של הבוט (מההרד דיסק או מהסידי - זה לא משנה) וכותב לי: remove disks or other media. press any key to restart. יש על ההרד דיסק מערכת הפעלה בוודאות אבל זה לא קשור כי גם מהסידי הוא לא עושה בוט. בדקתי את הדיסקים על מחשב אחר - עושים בוט ניסיתי כונן סידי אחר בדקתי ג'ימפורים על הכוננים ניסיתי כבלים אחרי של IDE ניסיתי לשים את הכוננים על IDE אחר בלוח ניסיתי רק סידירום או רק הרד דיסק איפסתי את הביוס ע"י הוצאת סוללה והגדרתי מחדש ניתקתי את הכונן דיסקטים ניסיתי כל מיני ור…

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  10. Started by CrazyDanil,

שלום לכולם בזמן האחרון בזמן שמחשב עולה הוא נעצר ומחקה ללחיצה של F1 התוכן של המסך : Copyright 1996-2001 intel Coporation GB85010a.86a.0078.p18.0110081719 Intel Pentium 4 Processor , 1.7 GHz 1536MB System RAM Fixed Disk 0 : WDC WD800JB-00JJC0 Fixed Disk 1 : WDC WD800JB-00ETA0 ATAPI CD-ROM SONY CD-RW CRX225E ATAPI CD-ROM _NEC DVD_RW ND-3520A Legacy Keyboard .... Detected Legacy Mouse ...... Detected USB Legacy ........ Enabled Press F1 to Resume Hit <F12> if you want to boot from the network אם מישהוא מכיר מה הפתרון של בעיה או רעיון לפתור את הבעיה אשמח לשמוע את התגובות והצעות שלכם תודה מראשת CrazyKavkazi Inc

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  11. Started by A.Iniesta,

אני רוצה לפרמט את המחשב, אז בביוס הגדרתי שהוא יעשה בוט ראשון מהcd, אבל הוא לא עושה שום בוט, והכנסתי ווינדוס מקורי, ושוב לא עשה בוט מהדיסק, הוא רושם: booting from cd... ואז עולה רגיל, לא מאתחל את ההתקנה של ווינדוס. וניסיתי לשנות שוב את סדר הבוט בביוס, ושאני נכנס לביוס הוא נתקע, ולא מגיב לשום פעולה פרט לריסט. help? :s05:

• 10 תגובות
    • 977 צפיות
  12. Started by most,

שלום לכולם, קניתי צורב dvd פיליפס 1628 (שהוא בעצם 1648) הבעיה: לא ניתן לבצע ריפ מושלם לדיסק שירים (אורגינאלי, צרוב וכו') כל שיר הוא מראה לי error וזה קורה בכל מיני תוכנות (cd mate,media player,audio grebber) בצורב cd הקודם לא הייתה כל בעיה אגב, אין בעיה בצריבת dvd קריאת(ניגון) השירים שלא הצליחו בrip. למישהו יש מושג מה הבעיה??

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  13. Started by X-_PLOSIVE,

שלום יש לי בעיה שפתאום קרתה אני בא לצרוב דיסק פתאום הנירו לא מזהה את הצורב , אח"כ אני מסתכל גם הסי די רום נעלם , נעלמו מהמחשב שלי , עכשיו נכנסתי ל device manager והיה לידם הסימן קריאה הצהוב אם תוכלו לעזור לי זה די דחוף. תודה אלירן

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by -swap-,

אז ככה : Hardisk Maxtor Primary - Master Hardisk IBM Primary - Slave CDROM Secondary - Master CDRW Secondary - Slave הדבר היחיד שיפעל ב DMA זה הארדיסק MAXTOR ניסיתי הכל אני לא יכול לצרוב דיסקים אלא אם כן אני צורב ואז אני לא יכול להשתמש במחשב וזה X2 זמן!! Plextor 40/12/40A אם אני מוריד משהו ל הארדיסק של ה IBM לא משנה באיזה מהירות ואני שומע מוזיקה שומעים תקטיעות האלה של התקיעה... ניסיתי הכל אם מישהו נתקל בבעיה הזאת או יודע מה אפשר לנסות ד"א ניסיתי לשנות מקומות זה לא עוזר תודה!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by amigamerlin,

שוב שלום, הפעם המערכת שלי חוננה בבעייה ב dual channel. מפרט המחשב עצמו כולל: Gigabyte nforce4 ultra-9 3200+ venice לא מומהר פעמיים Corsair xms c2 1GB 6600GT pci-e bios: גרסת בטא חדשה, אם כי ניסיתי גם גרסאות לא בטא קודמות. מערכת ההפעלה היא winXP pro. עד לא מזמן לא היו לי בעיות, ואז התחילו הצרות - הספק עשה בעיות, ואולי דפק את לוח האם. המעבד פתאום מצפצף כשאני מכניס אותו, ורק אחרי נסיונות שכנוע עובד (ואז הוא עובד מצויין, בלי שוב הפרעות). והבעיה הנוכחית - הזכרונות פתאום לא רוצים לעבוד ב dual channel. אם אני מנסה, המחשב לא עולה ומתחילים הצפצופים המודיעים על בעיה. בsingle הם עובדים מצויין, כך שאין בעיה בסטיקים עצמם. בדקתי תקינות ויציבות. החלק המעניין הוא, שפעם המחשב מוכן לקבל ש…

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  16. Started by alergic,

כשאני סוגר אותו הוא לא נסגר עד הסוף וצריך לדחוף אותו ידנית... איך אפשר לפתור את זה? אולי משהו נתקע או שהוא זז מהמקום?

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  17. Started by מכבי חיפה,

המחשב לא מזהה את ה DVD .. תסתכלו בתמונה למטה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  18. Started by CASIOMAN,

אז ככה אני כבר המון זמן עם 2 כוננים 40 ו 20 ששניהם אוחדו באמצעות דיסק דינמי לאחד והכל עבד כרגיל עכשיו עשיתי ghost של כל תוכן הכוננים (נחשב לכונן אחד) לדיסק קשיח אחר ואז מחקתי את שתיי הכוננים והחלפתי את הדיסק 20 ב 40 ככה שעכשיו יש לי 2 של 40 גיגה עשיתי אותם דינמיים והעתקתי בחזרה את המידע עכשיו הפעלתי מחדש ניתקתי את הדיסק שאליו העתקתי את כל המידע בהתחלה והפעלתי מחדש ו אין שום קבצים בדיסקים שהעתקתי אליהם (שוב נחשב לכונן אחד) אבל שאני בודק את הגודל של הכונן רשום שחצי ממנו תפוס בדיוק כמו שאמור היה להיות רק בלי כל קובץ בתוכו ניסיתי גם להיכנס דרך cmd ולראות עם יש קובץ וגם שם הוא רושם שאין קבצים מה אפשר לעשות? זה מלא חומר שכרנאה הלך

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  19. Started by credo,

הקיצר חיברתי את ההרדיסק למחשב החדש ( WD 120GB SATA) והדלקתי את המחשב הכל עלה בסדר.. אבל כשאני מנסה לכתוב fdisk דרך הדיסק של הWINDOWS זה רושם שהרדיסק לא קיים :\ אז אני לא יודע מה לעשות,אולי צריך דיסקט מיוחד. אולי צריך להגדיר משהו בביוס? תודה

• 13 תגובות
    • 899 צפיות
  20. Started by War-Hammer,

יש לי מחשב ישן שחיברתי לו הארד דיסק של 2.5 שמחולק לשתי מחיצות אחת של 1.19 ואחת של 1.8 בקיצור, רציתי לעשות את זה מחיצה אחת לפני שאני מתקין ווינדוס... אז נכנסתי ל FDISK מחקתי את כל המחיצות הישנות ואז יצרתי מחיצת PRIMERY חדשה, זה עשה כמה דברים ואז אמרתי לו SET ואז ריסטרט ופורמט ומה אני מגלה !?!? הוא עשה לי את ההארד דיסק 4 ג'יגה! ,התקנתי ווינדוס בכל זאת, חשבתי שהוא השתגע וזה יסתדר... אבל גיליתי ש 3 ג'יגה הוא מראה כחסומים ולי נשאר רק 800 מגה (200 ירדו בגלל ווינדוס) בקיצור אני ישר רצתי שוב לFDISK וניסיתי שוב ולא עבד, ניסיתי עוד כמה פעמים, אה !! נזכרתי, גם בפורמט הוא אמר לי TRYING TO FIX ALLUCATION UNITS או משהו כזה, ואז הוא הריץ מספרים וזה לקח כמה שעות לסיים כל פורמט בגלל זה…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by SnakeBite,

שלום,יש לי צורב nec 4551 dvd ועשיתי לו flash מגרסת 1.06 לגרסת 1.08 חשבתי שתמיד טוב להיות יותר מעודכן בגרסה ומסתבר שטעיתי עכשיו הצריבה נכשלת כל הזמן אחרי 20 אחוז ודופקת לי דיסקים ויש עוד בעיות... הורדתי את העדכון מהאתר הרשמי לא מאיזה אתר מפוקפק כך שאני לא מבין מה הבעיה. מישהו יכול להגיד לי איך אני מחזיר חרה את המצב לקדמותו והאם פירמוט יעזור? בתודה עידו

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  22. Started by ben-bassat,

שלום לכולם ! אתמול החלטתי לעשות קצת סדר במחשב אז הוספתי מאורר 80 נקיתי אבק. פרקתי את הכרטיס מסך כדי לנקות את ההיטסינג ניקיתי הכול והחזרתי. הדלקתי את המחשב והכל היה כרגיל אבל מתי שנכנסתי ל nfs והתחלתי לשחק אז המשחק עושה תקיעות קטנות מדי פעם ולפני שפרקתי המשחק לא היה נתקע בכלל, זה לא בעיה של חום כי כלום לא הספיק להתחמם. מה זה יכול להיות ? תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  23. Started by lidor_abo,

יש לי שאלה, אם הדיסק הקשיח שלי מחובר אליו חשמל וכבל נתונים ובכל זאת המחשב לא מזהה אותו לפעמים הבעיה בספק כוח או שאני טועה?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by lidor_abo,

חברה כבר הרבה זמן שמתנתק לי הדיסק קשיח באמצע עבודשה ולאחרונה אמרו לי לבדוק עם התוכנה הבאה וזו הייתה התוצאה האם אני אמור להחליף HD? Uploaded with ImageShack.us בתודה lidor_Abo

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  25. Started by DarkStorm,

שלום לכם, הסיפור מתחיל כך; המחשב שעם הארד דיסק מסוג WD SATA II פתאם הפסיק לעבוד לאחר שבועיים משקניתי אותו, המחשב הפסיק לזהות אותו והבנתי שהוא נשרף, והיום אותו קטע במחשב השני שלי רק שזה מסוג SATA, והקטע שבסוף עבד, ולא הבנתי למה הפסיק לזמן מה לזהות אותו. בימים הקרובים אני מחליף ההארד דיסק שנשרף. שאלתי היא, מה יכול לגרום להארד דיסק חדש שבקושי שבועיים נמצא אצלי להישרף? האם זה מהחשמל?יש קשר למערכת ההפעלה שמותקנת עליו במיוחד שזה SATA II? אשמח לקבל עצות\עזרה כל מה שקשור תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 650 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.