תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,288 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מסך geforce 7300GT של leadtek התקנתי את המישחק graw 2 אים הדריבר שקיבלתי אים הדיסק המישחק עובד בלי בעיה אבל כאשר אני מעדכן לדריבר החדש מהאתר של nvidia שהוא 162.18 המישחק עושה כמו חירבושים כאלו כל התמונה מהבהבת יש קוים ואז המחשב עושה רסטרט
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב שאין לי חיבור לרשת כלומר יש לי על הסמל של האינטרנט שליד השעון X אדום ואין לי אינטרנט ולא חיבור לרשת (Local area connection אני מתחבר עם כבל לראוטר ) כשאני עושה פתור בעיות זה רושם לי: :המתאם NVDIA nForce networking controller נתקל בבעיות הקשורות למנהל התקן או לחומרה." יש לי וינדוס 7 64 ביט ולוח אם N650SLI-DS4L של GIGABYTE אם זה הכרחי.. מה יכולה להיות הבעיה? בעיה בלוח אם? בהתקן מסויים? תודה מראש!
-
- 22 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אני לא יכול להיכנס לשום אתר עם אינטרנט אקספלורר זה פשוט נתקע ולא מגיב ואז רושם: תיאור: ניסיתי לאפס את הדפדפן אבל זה לא עזר כלל. ניסיתי לעשות תיקון וזה לא פעל. איך אני מסדר את הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מאז שהקנתי את ה CREATIVE 24BIT LIVE (כרטיס קול) המחשב לפעמים קורס לי במשחקים (מסך כחול) עכשיו חשדתי שאולי זה בגלל התנגשות חומרה אז הסרתי את הדרייברים של הכרטיס קול המובנה בלוח אם (AC97) אבל רק כדי ליהיות בטוח הוספתי לדיון 2 קבצי MINIDUMP אם אפשר שמישהו יציץ בהם ויאמר לי בדיוק מה הייתה הבעיה. תודה רבה והמשך יום נעים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אז ככה יש לי את ה 9600XT של סייפר עכשיו הוצאתי אותו בשביל לעשות סידור וזה ושהחזרתי ...... פתאם נהיו לי קווים לבנים על המסך שמפעילים ולא מבינים כמעט כלום ועכשיו נגיד שאני מחר את המצלמה של ב USB המחשב נדלק מחדש האם זה נכונה ההשערה שלי שהספק שלי Simbbada 480w הוא הגורם לבעיה בכל מקרה הזמנתי את הHEC 480 יש מצב שזאת הבעיה כי אני לא רוצה לזרוק סתם כסף
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היי.. יש לי לוח אם של ASUS וניסיתי להעביר אותו למארז חדש.. עכשיו כשאני מחבר אותו למארז ומחבר אליו את כל ההתקנים כגון:דיסק קשיח,כרטיס מסך וסידירום... ואז מנסה להדליק אותו הוא מניע את המאווררים את המקלדת את הסידירוםאבל לא את המסך... חשבתי אוליי זה בעיה אם החיבורים של המארז...כי אני לא ממש זוכר איך מחברים את הכבלים של ההדלקה... יש מישהו שיכול להגיד במדויק איך מחברים אותם..? ניסיתי כבר הכל ולא מצליח לי כלום..אוליי מישהו יגיד לי מה זה..? תודה
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
OK יש לי norton systemworks ואאוטו פרוטקט של האנטי ווירוס לא מופעל ואני לא יכול להפעיל אותו (כם הEMAIL PROTECT לא עובד אבל זה לא חשוב לי) (וכל השאר כן עובד) מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
http://photos.walla.co.il/tommyw תיכנסו לאיפה שרשום בעיה מעצבנת חח ותראו בתוכנה החלק התחתון איפה שצריך להיות רשום עוד משהו לא מופיע... ועוד דבר בתמונה השניה אפשר לראות שהביוס של הכרטיס הוא לכרטיס 9700פרו אם זיכרון סמסונג והזיכרון אצלי הוא של הייניקס... 1.מה זה למה אצלי לא רשום את המידע אל הדרייבר בתוכנה הזאת? הרי דרך שם אני יכול לעשות את כל האפשרויות שיש בתוכנה 2.למה אצלי נמצא הביוס לכרטיס 9700פרו אם זיכרון אחר ולא כמו שיש לי? שכחתי להוסיף שזה ככה אם כל דרייבר שאני שם!! עכשיו החזרתי את הכרטיס בנתיים למצב רגיל ולא FGL ואני עובד עכשיו אם 4.6 קטליסט וזה קורה גם אם כל דרייבר למה :-[
-
קיצור עכשיו כשה פתחתי את ה TASK MANAGER ותראו מה ראיתי: http://img53.imageshack.us/my.php?image=taskmangerjt4.jpg תראו כמה ה SVCHOST לוקח!!מה אני יכול לעשות?וגם יש אולי איזה מהתהליכים שהם יכולים להיות וירוס או משהו? ועוד דבר למרות שאני לא משתמש אם הדפדפן של EXPLORER כל כמה שעות מופיע הודעת EXPLORER נתקל בבעיה ואליו להסגר ויש SENT RPORT או אל תשלח..ואם אני פותח בכל זאת את הדפדפן אז ישר מופיע ההודעה הזאת ונסגר הדפדפן.
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
יש לי לוח של gigabyte ud9 יש לי בעיה אם usb 3 כל פעם שאני מתקין אוות הוא לא מצליח לתקין אוות וזה מה שהוא מראה לי מה אני צריך לעשות הוסרתי ותקנתי מחדש [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח WD10EARS GREEN 1TB לפני מספר ימים החלפתי לעצמי את לוח מעבד וזיכרון מאז הדיסק קשיח פעם מזוהה פעם לא בביוס. ניסיתי לחבר דרך USB גם לא מופיע. שכחתי לציין שזה דיסק משני שבוא נשמרים קבצים לא מערכת הפעלה. הורדתי את תוכנת בדיקה של WD כשדיסק מחובר ב USB הוא מזווה על ידי תוכנה אך לא נותן לעשות שום בדיקה נופל קבוע לאחר איזה 40 שניות. לדיסק יש אחריות. אך אני מעוניין לפני להוציא ממנו את המידע... ולא אכפת אל אחריות.... בבקשה מי יכול לעזור לי בהוצאת מידה שיש על דיסק קשיח תודה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי.. יש לי דיסק קשיח ישן 4 ג'יגה..עכשיו כשאני מחבר אותו למחשב הוא לא נהיה לי תחת מאסטר... רק בסלייב... גם אם אני שם ג'אמפר ולא משנה לאן אני מחבר אותו בקבל IDE הוא עדיין תחת סלייב... מישהו יודע מה הבעיה...אני סה"כ צריך להתקין עליו ווינדאוס.. תודה מראש..
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי את האמפי שלי לUSB מיקדימה של המחשב מישהו ניתקע והוא נהרס האם יש אפשרות שזה גרם לקצר אם הUSB מאחורי המחשב כי גם הם לא עובדים וכולם מוגדרים כמו שצריך בדקתי
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
הנה תראו את הבעיה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
כשאני מתחבר לאינטרנט אז הוא עובד מהר הכל טוב וחלק ללא תקיעות , אחרי כמה דקות הוא מתחיל להתקע! יש למישהו מושג מה הבעיה? אני נואש בבקשה תעזרו לי נמאס לי כבר נ.ב אין המחשב שלי שום וירוס ושום זבל
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני מאמין שזה נפוץ אצל כולם הקספרסקאי לא מתעדכן אצלי כבר מ5 לדצמבר הוא תמיד מעלה לי חלום חלון קטן ואומר שהוא לא מתעכן כנראה צריך סריאל חדש או משהו אם אפשר גם הסבר איך משנים או מסדרים את זה אם זה יעזור אז הגירסא שלו זה 6.0.0.299 תודה רבה מראש ושבת שלום
-
- 7 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, נכון כשמחברים נגיד מדפסת בעל יציאת USB למחשב בפעם הראשונה אז המחשב אומר שהוא זיהה חומרה חדשה נכון?, אז תראו חיברתי את המדפסת שלי והתקנתי אותה ומישום מה המשחב לא מזהה את המדפסת הוהא לא מדפיס למרות שהכל מותקן! עכשיו אם נגיד אני מחבר שוב את המדפסת אז המחשב לא אומר שהוא מזהה חומרה חדשה (והוא בכלל לא מזהה את המדפסת)! מה אני צריך למחוק כדי שהמחשב יזהה שוב את המדפסת כחומרה חדשה? תודה רבה@!
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שתי הרדיסקים של maxtor אחד שהוא ראשי שהוא 40 גיגה והשני 20 גיגה והראשי שלי נמצא על ultra dma 5 והשני נמצא על ultra dma 2 וניסתי הכול לסדר אם זה בביוס ואם זה בוינדוס ואם זה בקבלים עכשיו לאחרונה כאשר אני מפעיל את המחשב כאשר הוינדוס עולה אז ההרד השני ה-20 גיגה מתחיל לתקתק לי איזה דקה או שתיים ממה זה יכול להיות זה בגלל שאחד הוא במהירות של 5 והשני במהירות של 2
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ידועה שללוחות אם של ABIT מדגם KV8PRO יש בעייה עם החיישנים החיישן מעבד שלי מזייף בטירוף... פעם זה 29 מעלות פעם זה 60 מעלות אם אני משחק או לא. שמעתי שבעזרת העידכון של הביוס מסדרים את זה - עידכנתי את הביוס שלי וזה לא עזר ממש... אולי ABIT הוציאו איזה מדריך לאיך לסדר את החיישן חום מעבד שלי? ועל תגידו לי שיכול ליהיות שהוא 60 מעלות כי יש לי קירור SILENT TOWER של THERMALTAKE ששוקל קילו שמוצמד למעבד עם משחה כסופה :< נ.ב אני לא בטוח ב 100 אחוז שעידכנתי את הביוס כי ה"עידכון" דרך ווינדוס שABIT כביכול מציאים זו תוכנה שאפילו בגרסה האחרונה שלה עדיין אומרת לי שהגרסה שלי ישנה מידי בשביל לעדכן את הביוס ניסיתי ידנתים לא יודע אם הלך לי או לא לא יודע איך לבדוק למרות שרוב הזיכויים…
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אז ככה כול פעם כשאני מפעיל משחק חלש כמן CS אומי שמכיר TACTICAL OPS ואחרי זה אני יוצא ורוצה לשחק במשהו אחר כמו NEED FOR SPEED MOST WANTED אז אני נכנס למשחק והמסך מתחיל לרוץ עליו קווים מוזרים או שהוא מתחיל להבהב בדקתי את זה ב2 מסכים בשניהם היתה אותה הבעיה... הכרטיס מסך שלי הוא:6600GT XFX איך אפשר לסדר את זה? והוא לא מתחמם טמפרטורה של 50 מעלות
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש לי בעיה אם הכרטיס קול שלי המיקרופון לא עובד, וזה לא בעיה אם הכרטיס וניסית כבר הכול תאמינו לי אני לא רושם הודעה לפני שניסתי הכול.... אין הכול עובד חוץ מהיקרופון פשוט המחשב לא קולט תמיקרופון לא במשחקים לא במסנגיר לא באי סי קיו לו בסקייפ לא בכלום למשל במסנגיר אני עושה תשף להגדרה מיקרופון ושיש תטסט הזה אני צועק וזה מראה לי רק חצי פס במד קול.... הלוח אמ שלי זה ASUS p5gd1 http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=24&model=163&modelmenu=1
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
המיקרופון תקין במחשב אחר , בשלי הוא לא , אני מכניס והדריבר קולט אותו ורשום שיש מיקרופון אבל בוונטרילו לא שומעים אותי וברשמקול זה לא מקליט כלום ניסיתי את כל החיבורים במחשב וזה לא עובד , אני לא יודע מה לעשות =[ מיקרופון פשוט של 20 שקל ככה שאין שום דריברים שבאים איתו או משהו אוזניות וכל שאר הדברים פועלים תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני אם 1024X 764 ו85hrtz משחק ראשון SILKROADONLINE : אני נכנס למשחק וזה לא משנה את הרענון מסך או תרוולוציה שאני נכנס , אבל מתי שאני יוצא זה עושה קליק כאליו הוא משנה רענון מסך או משהו ?! ובMX VS ATV זה נכנס הופך ל60 HRTZ וישר חוזר ל85 ואז שאני יוצא זה יוצא רגיל זה הורס תמשך נכון?תמוניטור
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי את הלוח ABIT AB9 אם כרטיס קול מובנה ולפני כמה ימים נעלם לי הקול בשלוש רמקולים מתוך חמש שיש לי ניסיתי להיכנס להגדרות של הDRIVER אבל כל פעם מופיע לי שגיאה כזאת אין אני כבר לא יודע מה לעשות ניסיתי להתקין מחדש את הDRIVER וכלום מישהו בבקשה יכול להגיד לי מה הבעיה ומה זאת השגיאה הזאת.
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום אנשים . יש לי צלליות על הסמלים, נסיתי להכנס להגדרות תיקיה ולא מצאתי משהו שיסדר את העניין. הנה תמונה: http://i17.tinypic.com/4tgzkv5.jpg תודה לעוזרים
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-