תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
ההודעה הזאת מופיעה לי בכל פעם כשאני מדליק את המחשב, ניסיתי ללחוץ על כל הכפתורים, לנקות את המחשב, כל מיני דברים שאמרו באינטרנט וכלום לא עזר, יש לך רעיון איך אפשר לסדר את זה ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כלומר הנורות של הכרטיס רשת לא מהבהבות.
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
הי. נתקלתי בבעיה המוזרה הבאה: כל פעם שאני מדליק את המחשב, הוא נכבה לאחר מספר דקות. בד"כ פחות מדקה אחרי עליית ווינדוז. אם אני פותח את המחשב ומכוון עליו מאוורר ביתי, הוא עובד כנדרש. ההגיון אומר, שהמעבד מתחמם והמאוורר הנוסף עוזר לו להתמודד עם החום, אבל לא! הורדתי מספר תוכנות שמראות את טמפרטורת המעבד (coreTemp, HWMonitor), ובכולן מופיע שטמפרטורת המעבדים (הרגיל והגרפי) לא עולות על 45-50 מעלות (כשהמאוורר החיצוני מכובה), אך עם זאת, המחשב עדיין נכבה. יש למישהו רעיונות מה אני יכול לעשות? חוץ מלנקות את המחשב (כבר עשיתי) תודה.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם!!! יש לי מחשב חדש (בן חודש וחצי בערך) ובכל פעם שאני מדליק אותו בפעם הראשונה אחריי כמה שניות הוא מתכבה (בערך ברגע שהוא מגיע לסמל של הפעלת הווינדוס)ולאחר מכן אני מדליק אותו שוב והוא נדלק בסדר גמור. מה הסיבה שאני צריך כל פעם להדליק אותו כביכול פעמיים? (המחשב לא נמצא במצב שינה, הוא סגור לחלוטין). תודה רבה לכל העוזרים !!!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי המחשב של אחי התחיל לעשות בעיות בחודש האחרון, החומרה המדוברת: Intel Core i5 4430 3Ghz Gigabyte GA-B85M-HD3 FSP RAIDER 550W Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 x2 WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter Sapphire 7870 XT 2GB GDDR5 אתחיל מהסוף: לאחר פירמוט (מ- WIN7 64 BIT פורמט ל WIN8.1 PRO) אותם הבעיות קורות, ניסיתי גם עם DRIVER ישן יותר של ATI וגם עם החדש ביותר, בשתי המערכות, אותם הבעיות, לכן אני חושב שזה חומרה (כרטיס מסך)... הבעיות/סימפטומים: 1. יש קריסה של התצוגה לכמה שניות הכל מחשיך וחוזר 2. מסכים כחולים עם קוד שגיאה atikmpag.sys 3. קריסה של דרייבר הכרטיס מסך (XXX הפסיק לפעל ושוחזר / ההודעה הג'נרית הזאת שמופיעה...) 4. לפעמים המחשב לא עושה POST בכלל, כל המאוררים נדלקים ו…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי מחשב חדש ושמתי לב לתקלה מאוד מוזרה ומציקה שמופיעה ברגע שאני מחבר את את המחשב לטלויזיה. התקלה גורמת למחשב להיתקע ולהיכנס למצב שבו העכבר לא מגיב וכל המחשב פשוט מפסיק לתפקד, המצב הזה מופיע ברגע שאני מחבר את הכבל HDMI בין המחשב לטלויזיה וכשאני עובר בין מצבי התצוגה השונים, כמו "הרחב", "מסך מחשב בלבד" או "מסך שני בלבד", אני לא יודע למה אבל במידה ואני בוחר באופציה "שכפל" המחשב לא נתקע ועובד רגיל. ברגע שאני עובר לאחד ממצבי התצוגה שציינתי למעלה, אני יכול להזיז את העכבר כמה שניות ואז הוא פשוט נכנס לפריז וכל המחשב נתקע. הפעלה מחדש של המחשב גם לא עוזרת, ז"א ברגע שהמערכת הפעלה עולה אבל המצב תצוגה לא השתנה העכבר יתקע תוך כמה שניות אלא אם כן אני מהר מעביר למצב "שכפל" …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול חרשתי על הלוח הידכנתי כשה אני מתקין ווינדוז הור רואה לפי 4טרה וכשה אני עושה רייד רק 2.5
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש אצלי משהו מוזר כל בערך 24 שעות אם לא בדיוק, המסך מחשב שלי נכבה, ומתי שאני מזיז את העכבר של המחשב אז הוא חוזר לפעול תקין. אני בדקתי בהגדרות של מערכת ההפעלה של המחשב, במצב צריכת חשמל, במתי לכבות את הצג, ונקבע שם אף פעם אותו הדבר עם מצב שינה. אז מה לדעתכם הסיבה לזה? האם זה קשור להגדרה בביוס? הלוח אם שלי זה של חברת ASUS דגם P5QL SE. ואם כן איזו הגדרה? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, שמתי לב שבימים האחרונים הכונן c שלי מתמלא לבד, הוא 68 GB, לא מותקן עליו שום תוכנה או משחקים למיניהם. כרגע יש 400 מגה, הורדתי CCleaner, הוא החזיר לי 4.5 GB, ביצעתי איחוי דיסק, זה החזיר לי עוד 1 GB, מחקתי תקיית temp, מחקתי הסטוריה של האינטרנט, שום דבר לא עוזר, אחרי חצי שעה שוב 400 מגה פנויים. אשמח לעזרה! אם זה משנה אני משתמש בוינדוס 8
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן קניתי מק חדש, ואיתו דיסק קשיח חיצוני של WD בנפח 2 טרה. קראתי מדריכים לגבי איך לאתחל את הדיסק הקשיח כדי שיעבוד גם על PC וגם על מק. אתחלתי אותו והעברתי לשיטת exFat. הבעיה היחידה שבגלל שהוא היה חדש לחלוטין, לא חשבתי שאצטרך לגבות ממנו כלום לפני התהליך, ועכשיו הוא ריק לחלוטין (גם קבצי מערכת שמגיעים עם הדיסק נמחקו). ניסיתי כל מיני תוכנות שחזור למיניהן אבל אני לא מצליח לשחזר את זה. השאלות שלי הן: 1. כמה זה קריטי? האם הדיסק יכול לעבוד כרגיל גם בלי הקבצים שמגיעים עליו, או שכדאי ללכת להחליף אותו כל עוד אני עוד יכול? 2. אם יש משהו שאני יכול לעשות עצמי כדי לסדר את העניין, אשמח להסבר. תודה מראש עריכה: יש לי עוד דיסק של WD חדש לחלוטין של טרה אחד. האם העברת הקבצים שעל…
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכם אני מחזיק לפטופ של ASUS מזה 3 שנים היום פתאום נעלם לי פרטישן D (המחשב מחולק לשני פרטישינים C - ו-D ) בניהול אמצעי איכסון אני רואה שטח ללא שימוש - מה קרה פתאום ?????
-
- 7 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
טוב, לפני שפתחתי כאן נושא, בדקתי את הבעיה לעומק, עד כמה שאני יכול. ראשית, זה התחיל כשלאחר שרכשתי מחשב חדש לפני כמה חודשים, התחלתי לקבל מסכים כחולים ("whea_uncorrectable_error"). לאט הבנתי שזה קורה רק כאשר אני צופה ביוטיוב דרך גוגל כרום. חשבתי שאולי מדובר בבעיית תוכנה הקשורה איכשהו לוינדוס 8, אז התקנתי וינדוס 7 רק לשם הבדיקה והמסכים הכחולים חזרו שם מיד. כלומר, כנראה מדובר בחומרה תקולה שרכשתי עם המחשב החדש. הנה המפרט: Intel Core i7 4790 Arctic Freezer i11 GIGABYTE H97-HD3 G.Skill 1600Mhz 8Gx2 GIGABYTE GTX660 2GB GDDR5 Seasonic M12G-550 Samsung EVO 250GB Western Digital 1TB Black Western Digital 3TB Green Western Digital 2.0TB Green Western Digital 2.0TB Green כיצד ניתן…
-
- 19 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש עם לוח [h=1]Gigabyte GA-H97M-D3H LGA1150[/h]ומארז [h=1]Antec GX500 Window[/h] במארז חוץ מיציאות ה USB3 האחוריות גם יש USB 3 מקדימה. כשאני מחבר ליציאות הקדמיות הארד דיסק חיצוני USB3 אני מקבל הודעה מהמחשב "התקן זה יעבוד מהר יותר אם תחבר אותו ליציאת USB3". ובאמת דרך יציאות אלו הארד דיסק החיצוני וגם הפלאפונים שאני מחבר עובדים בקצב העברה איטי. למה זה לא מזהה שחובר התקן USB 3 ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, התקנתי windows 7 ultimate. לא התקנתי אנטיוירוס וכאלה. אחכ התקנתי דרייברים ולבסוף כל העידכונים של windows update. בשלב מסויים ראיתי ש wu מוציא לי כל מיני הןדעות שגיאה ואני לא מצליח לקבל עדכונים.ניסיתי כל מיני דברים שמצאתי בגוגל כולל כיבוי והדלקה מחדש של שירות BITS ושירות WU וכלום לא הצליח לי. אשמח לקבל עזרה. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי לוח amd f2a88x d3h של חברת gigabyte והירכבתי 8 דיסקים של 4 טרה מכוון שאני לא יודע אנגלית אם מישהו בבקשה היה יכול להסביר לי איך לעשות רייד5 פשוט בלוחות אינטל זה בקלות וכאן היסתבכתי תודה
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
היי מקווה שתוכלו לעזור לי, כשאני מחבר את המחשב לטלויזיה עם HDMI (טלויזית LED חדשה ואיכותית) רואים על הפנים. כשאני עושה מסך כפול במחשב עצמו רואים הרבה יותר טוב. כשאני מפעיל את זה מהמחשב הנייד רואים הרבה יותר טוב. יש לי מעבד i3 והכרטיס מסך מובנה בלוח אם אם זה קשור. כבר שבוע מתעסק עם זה ולא מבין איפה הבעיה.
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אז המחשב של חבר שלי מנהל מרד וכבר שבוע שאנחנו עובדים על המחשב שלו ולא מצליחים לעשות שום התקדמות. המפרט שלו באופן כללי הוא: I7 920 MSI x58 Pro-E ThermalTake LitePower 600W ולאחרונה, בשביל GTA V, הוא החליף כמה חלקים ב: G.skill Ares 12GB R9 280X ולפני כמה חודשים החליף את הכונן הקשיח שלו ב1TB WD וSSD 840 של סמסונג. אז המחשב היה יציב כמו סלע עד יום רביעי האחרון, כשהמערכת התחילה לדווח על קבצים שקרסו. הוא לא הוריד דבר או עשה משהו יוצא דופן מלבד לשחק בGTA V. ככל שהזמן המשיך הדיווחים האלה התחילו להיות רנדומלים עד שבאיזשהו שלב המערכת התחילה לעשות Repair באופן יזום ולא מצאה דבר. ניסיתי לעזור לו אבל באיזשהו שלב המערכת החליטה שהיא לא עולה יותר ואפילו לא הצלחתי להכניס אותו לsafe m…
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אהלן חברים הורדתי את המשחק far cry 4.. הכל הותקן חלק שמתי את הקראק ברגיל וכמובן עשיתי את העדכון..רק הבעיה שאני מנסה להפעיל אותו אחרי הכל הוא נותן הודעות שגיאה של קבצי dll שחסרים לי..ניסיתי להוריד כל מיני dll למיניהם אבל כלום..למישהו יש רעיונות אולי? תודה..
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מדליק את המחשב. רואים את הסמל של אינטל. ואז המסך נהיה שחור. מה עושים? ניסיתי להפעיל בסייפמוד אבל לא הצלחתי
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כשבוע קניתי מחשב חדש התקנתי בוא מערכת הפעלה WINDOWS 8.1 64BIT ENTERPRICE מאותו דיסק שהמחשב הישן שלי עובד עליו עכשיו ביצעתי את כל העדכונים גם של הוינדוס גם של כל הדרייברים אז הבעיה החלה כשהייתי גולש בכרום אחרי כמה זמן המחשב היה קופא ואי אפשר לעשות כלום העכבר לא מגיב ולא זז שום כפתור ולא כלום והמחשב לא עושה כלום רק לחצן ריסט מפעיל אותו מחדש חשבתי הבעיה בכרום מחקתי אותו אך לא עזר לפעמים זה ניתקע גם בדפדפן אחר או ביכלל בזמן שאני מישתמש בוינדוס לא יודע כבר מה לעשות זה קורא בתדירות לא קבוע אני לא יושב כל היום על המחשב אבל בכל זאת נ.ב כאשר המחשב קופא הוא נישאר במצב של איפשהו הוא קפא וזהו שום דבר לא משתנה פשוט קפוא מפרט המחשב הוא I7 5820K 16G DDR4 MSI X99 GA…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי הארד דיסק נייד ובטעות מחקתי ממנו תיקייה עם המון המון תמונות ומחקתי אותה ע"י לחיצה של shift + delete. ניסיתי שלוש תוכנות שונות של שחזור קבצים וכולן מצליחות לשחזר רק איזה 100 תמונות שנמחקו רק ע"י לחיצה על delete והופיעו בסל המחזור ומשם עשיתי רוקן סל מחזור ואז הן נמחקו לצמיתות. יש אפשרות לשחזר את התמונות שנמחקו? זאת תיקייה מאוד מאוד חשובה זה תמונות שצברתי במשך 10 שנים, כל מה שתגידו אני מוכן לנסות. האם שחזור מערכת יעזור במקרה הזה? הרי זה משחזר את המערכת עצמה ולא את הכונן הנייד אבל אם הוא יהיה מחובר למחשב זה יכול להשפיע עליו גם? תודה.
-
- 6 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אהלן,רציתי לשאול האם מישהו מכיר אפשרות של שחזור מערכת ההפעלה מהנקודה הראשונה בה היא התחילה לעבוד בווינדוס 8. אני לא מתכוון לשחזור רגיל שניתן לבחור נקודה מסויימת שבה היה גיבוי,אלא שחזור לגמרי נקי של המערכת... הערה:ראיתי משהו שדומה לזה בכניסה לביוס של הווינדוס 8 אך אנני בטוח שזה יכול לעבוד,האם מישהו מכיר או יודע על דבר בנושא? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
נראה לי שיש לי איטיות בדפדפן הכרום שלפעמים חלק מהאתרים לא עולים או לוקח להם מלא זמן לעלות. כשבדקתי את אותם האתרים על אותו המחשב עם דפדפן אחר(OPERA) לא נראה שהייתה בעיה כלשהיא והכל עלה מהר. בנוסף אתמול פעם בכמה זמן דפדפן הכרום התחיל "לשתות" לי את כל ארבעת הCORES כך שהCPU שלי היה כמעט על מאה אחוז, זה קורה לדקה שתיים ואז מפסיק. לא ברור למה. יכול להיות שזה באמת בעיה עם כרום? איך מטפלים בזה? (אני אבדוק אם יש עידכונים)
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
בחלק מהפעמים שאני מדליק את המחשב, נראה שתהליך האתחול לא מתבצע בצורה תקינה. הסימפטום היחיד שאני יכול לראות הוא שהמסך אינו נדלק, אבל אני לא יודע אם זה קורה בגלל כרטיס המסך, בעיה בחיבור שלו ללוח האם, או בכלל רכיב אחר שקודם לו בתהליך האתחול. פירקתי את כרטיס המסך וניקיתי את המגעים, ותדירות התופעה ירדה, אבל אני לא יודע אם יש מובהקות סטטיסטית לקשר בין הפעולות. רעיונות? תודה, ערן
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשקניתי את המחשב (ממש לא מזמן) היה ליד כפתור ההתחל של ווינדווס עוד כפתור שאם אני זוכר נכון היה בצורה של בית וכשלוחצים עליו זה היה נראה כמו ההתחל הישן של ווינדווס 7 וXP ועכשיו הוא נעלם וחבל כי הוא היה ממש שימושי נתן לעשות חיפוש מהיר והפעלה מהירה של תוכנות. חיפשתי ממש הרבה באינטרט ולא מצאתי פתרון (windows 8.1). מישהו יודע איך להחזיר את הכפתור הזה? אתם בכלל יודעים על איזה כפתור אני מדבר? כי יכול להיות שזאת תוספת של לנובו (המחשב הוא Y50-70). תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-