עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, יש לי מחשב חד שיחסית ובחיבור אוזניות מכל סוג כולל bose ואחרות, השמע שאני מקבל באוזניות הוא מאוד לא נקי, בחלק מהמקרים שומעים רק רחשים וכלל אין שמע ברור. שקע האוזניות הוא קדמי. מה אפשר לעשות? Windows 7 Home Premium 64-bitיע"מ Intel Core i3 4160 @ 3.60GHz 37 °C Haswell 22nm טכנולוגית RAM ‎8.00GB בודד-ערוץ DDR3 @ 798MHz (11-11-11-28) לוח אם Gigabyte Technology Co., Ltd. H81M-HD3 (SOCKET 0) 28 °C גרפיקה DELL 2209WA (1680x1050@59Hz) Intel HD Graphics 4400 (Gigabyte) אחסון 119GB Crucial_ CT128MX100SSD1 SCSI Disk Device (SSD) 28 °C 931GB Seagate ST1000DM 003-1ER162 SCSI Disk Device (SATA) 29 °C כוננים אופטיים HL-DT-ST DVDRAM GH24NSC0 SCSI CdRom Device שמע Real…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום, המחשב שלי בעבודה עובד לאט בעומס תחת משימות. המשימות הן: גלישה ברשת(לעיתים 10 חלונות במקביל), יישומי OFFICE במקביל (וורד אקסל וPDF), ומערכת ניהול מידע(כמשתמש- המחשב שלי הוא לא השרת). לאחר אתחול, המחשב רץ חלק, וככל שהמשימות מתרבות הוא נחנק. בנקודה הזו, גם אם אני סוגר את רובן, הוא ממשיך להיות איטי עד לאתחול הבא. המפרט שלו: מעבד E5700 4 ג'יגה RAM WIN7 המפרט לא חדש, ומהעבד הוא מ2010, אבל הוא מגיע בקלות ל100%. אני מצרף צילום מסך של בקרת המשאבים. אשמח לעזרתכם- האם הבעיה היא בתוכנה? האם פעולות איחוי יעזרו? איזו החלפת רכיב תתרום?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by henpl900,

שלום רב, אתמול קיבלתי את ה PIPO החמוד הזה, שלהבדיל מהביקורות על גרסה אחת קודמת, ממש לא מתחמם שזה היה הפחד, למרות שהוא רק יום אחד בשימוש מסיבי אבל טפו טפו טפו. המכשיר מריץ גם אנדרואיד 4.4 וגם וינדוס 8.1 ובעליית המכשיר צריך לבחור איזה מערכת הפעלה תעלה, אם לא בחרת תוך כמה שניות הוינדוס עולה, אני מניח שאפשר לסדר את זה בהגדרות. 1. האנדרואיד עובד מצוין חלק מהיר, טוב מאוד,ממש מרוצה גם מריץ KODI והכל טוב, השאלה רק איך אני "מכבה" את המכשיר כאשר אני בתוך האנדרואיד אין לי כפתור כיבוי רק כפתור החלפה לוינדוס ורק מהוינדוס אני מבצע כיבוי. 2. לגבי כיבוי והדלקה, בבוקר אחרי שהמכשיר בכוונה נשאר דלוק לא הצלחתי לראות בטלווזיה, לחצתי על העכבר לחצתי על שיפט לחצתי אנטר ורק לחיצה על המכשיר פיזית…

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by Chura,

טוב, אם באתי לפה לשאול כנראה שאני נואש. אני מגדיר את עצמי אחד שיודע לבדוק דברים, להגיע למסקנות בנוגע לתקלות וכאלה, אבל אני נואש יש לי מחשב דיי חזק: מעבד i5-4670k, לוח Gigabyte B85, זכרון 4 גיגה. המחשב לא מפוצץ בזכרון מהסיבה הפשוטה שהוא משמש להורדות וקצת עבודות ללימודים, שום דבר מעבר. גם לא נראה שכל הזכרון מנוצל. הבעיה, שכל פעולה שאני עושה לוקחת 20-30 שניות, למשל ללחוץ על START ואז מחכה חצי דקה עד שזז משהו. אם אני פותח כרום, 2-3 דקות כמו כלום. מותקן Malwarebytes בגרסאתו האחרונה, נקי, Windows Defender מעודכן (חלונות 8.1 חוקי) הדיסק קשיח של מערכת ההפעלה הוא 500 גיגה 7200 סל"ד, דיי ריק אז יש מקום. מצורף רשימת התוכנות שמותקנות, ניתן לראות ששום דבר כבד. אני משום מה …

• 23 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. שלום, היה לי בעבר ווינדוס ויסטה, וכשהייתי מחפש קובץ, הוא היה מחפש לפי שמות הקבצים, ואם רציתי, הייתי יכול לסמן לו שיחפש גם בתוך הקבצים, בתוכן שלהם. לפני כמה חודשים עברתי לווינדוס 7, ואני רואה שהדיפולט שלו זה לחפש בתוך הקבצים. כשאני עושה חיפוש פשוט, אני יכול לקבל מאות תוצאות... איך אני מונע ממנו שיחפש בתוך הקבצים?

6. צילמתי בזמן גלישה באינטרנט http://up414.siz.co.il/up1/m24dmm1einjk.jpg הנה המפרט שקניתי וקיבלתי את המחשב לפני 4 שבועות: מעבד אינטל: Intel Core i5 4590 Tray מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H81M-D2V LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair Vengeance 8GB DDR3 1600MHz CL9 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX970 G1 GAMING SOC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI 3xDP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 1TB Desktop Sata III ST1000DM003 1 צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM 1 מארז: Antec GX500 Window ס…

7. Started by sonix123,

ברשותי המפרט הבא מעבד: i7 4790k לוח אם: gigabyte z97 d3h זכרון: 16גיגה כ.מסך: gigabyte 970gtx g1 ספק :seasonic X-750. מ.הפעלה: win 8.1 64bit המחשב חדש ונמצא אצלי שבוע. לאחרונה, לאחר שהמחשב נכנס למצב שינה , הוא לא נדלק בחזרה. גם לאחר שכיביתי ,הוצאתי את הכבלים של הספק וחיברתי מחדש, בדקתי שאין כבלים רופפים. מדי פעם המחשב כן נדלק והכל עובד כשורה , אבל אם אני מכבה ומנסה מיד להדליק שוב המחשב לא עולה. האם יש משהו שאני יכול לעשות בעצמי כדי לנסות ולפתור את הבעיה ,לפני שאני שולח את המחשב חזרה לחנות לבדיקה?( כל החלקים באחריות).

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by adi.c,

שלום לכולם יש ברשותי חשבון gmail שאני לא זוכר את הסיסמה שלי ..מספרי בעבר היה מירס 057......והיום השתנה ל053 וכשאני מנסה לשחזר את החשבון הוא מבקש את המספר שאיתו יצרתי את החשבון שזה 057 ומיד זה אמור לשלוח הודעה ושיחזור הסיסמה רק שהוא לא שולח הודעה כי היום המספר הנכון הוא 053 יש למישהו דרך שאפשר לשחזר את הסיסמה ניסיתי crome pass אז זה לא זוכר את הסיסמה תודה לעוזרים מדובר בטאבלט וינדואס 8

9. Started by FruitLoops,

שלום בניתי מחשב גיימינג מזמן (שנתיים פלוס מינוס) ובזמן האחרון הכרטיס מסך קורס אז בדקתי את זה (בעזרת HWMonitor) וראיתי שהוא מגיע במשחק LOL ׁׁ(למי שמכיר המשחק לא כול כך כבד מבחינה גרפית) והוא הגיע ל 84 מעלות הכרטיס המסך המדובר הוא GTX 670 רציתי לדעת האם זה נורמלי או שצריך לשפר קירור הטמפרטורה הזו היא אחרי ניקוי המחשב מאבק

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by 9almog9,

בזמן האחרון בזמן שאני במשחק המחשב שלי רנדומלי קופא ואחרי שתי דקות עושה ריסט לבד ניסיתי לנקות את המחשב לא עזר בדקתי ווירוסים לא עזר

11. שבוע טוב לכולם, כרטיס מסך שברשותי HD 7870 XT של ספיר, נקנה ב-1000 שקל במכירה הקבוצתית שהייתה פה מ-TMS לפני שנתיים ככה... משחק אחד: COH2: Ardennes assault היה קופא ומשמיע רעש של נתקע, ככה שרק כיבוי והדלקת המחשב הייתה פותרת את הבעיה, ומשחק שני: Killing Floor 2, פשוט נתקע ומפסיק לעבוד ככה שעדיין אפשרי להמשיך בפעילות תקינה בלי ריסטרט. מצד אחד, אף פעם לא ראיתי ארטיפקטים, מצד שני - אני חושד שהכרטיס תקול מכיוון שכיבוי ה-AA ב-COH2 פתר את הבעיה כמעט לגמרי. איזה תוכנה להריץ בשביל לבדוק יציבות בכרטיס? איזה עוד בדיקות כדאי לעשות?

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. היי, אני נתקלתי בבעיה היום כשפתחתי פוטושופ, התוכנה נתקעת, אני מקבל אחת משתי הודעות error 3 על OpenGL והתוכנה מתרסקת ואז ווינדוס מודיע לי ש"מנהל תצוגה הפסיק להגיב וביצע שחזור בהצלחה" המחשב בן שנתיים אבל הוא באמת טס למרות השימוש הכבד בתוכנות גרפיות אבל עכשיו אני לא יכול להשתמש בפוטושופ בכלל כי כל פעם שאני מפעיל אותה אני מקבל את הודעת ה-ERROR הזה ואני צריך לעשות ריסטרט כי המחשב מאיט. ניסיתי לעדכן דרייבר, ניסיתי לבדוק בגוגל פיתרון, מצאתי פיתרון לקבל ניהול הגלובלי של החשמל וניסיתי אותו אבל הוא לא עוזר לי העתקתי לכאן את פרטי המחשב, האם מישהו אי פעם נתקל בבעיה כזו? אשמח לעזרה Mainboard : Gigabyte B75M-D3H Chipset : Intel Ivy Bridge Processor : Intel Core i7 3770 @ 3400 MHz…

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  13. Started by georgeki,

כשמפעילים את המחשב לא מועברת אינפורמציה אל המסך וגם הנורות של המקלדת לא נדלקות.המסך והכבל תקינים.

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  14. Started by toms979,

הוספתי תמונה. את החיבור מצד שמאל אני מזהה hdmi. למה משמש החיבור מצד ימין? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Epidem,

יש ברשותי בסלון מחשב ישן, עם מעבד כפול ליבה של AMD וכרטיס מסך שחיברתי היום Ati Radeon HD4850 (כן, הוא נקנה לפני שAMD קנו את ATI) שתומך בvideo decode אך כשאני מנסה להפעיל סרט \ סרטון מהאינטרנט (יוטיוב) ב- 1080p 60fps, הוא מקרטע, הCPU על 100% וברור שהכרטיס מסך לא משחק שום תפקיד בעיבוד הוידאו. מבדיקה בגוגל כרום, ובפיירפוקס, ההאצה לא עובדת בכלל (ראו קובץ מצורף) אני לא מצליח למצוא בהגדרות של הcatalyst אפשרות של video decode או משהו דומה ואשמח אם מישהו יעזור לי לטפל בתקלה

16. שלום, אני מנסה לחבר טלוויזיה כמסך שלישי דרך יציאת displayport עם ACTIVE ADAPTER לHDMI, לאחר החיבור אין שום תגובה מצד הטלוויזיה או המחשב. כשאני מנסה לחבר מסך אחר באותה הדרך המסך מראה שיש סיגנל אבל עדיין אין תגובה מצד המחשב( המסך שחור). רציתי לשאול אם יש איזו דרך לגלות את מקור הבעיה (אין לי עוד מחשבים עם יציאות DISPLAYPORT). כרטיס המסך: amd radeon r9 280x sapphire vapor-x tri-x הADAPTER חדש, נקנה היום ( למקרה שלינק יכול לעזור http://ksp.co.il/?select=.216..695.&list=1&sort=3&glist=1&uin=22105&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0) תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by tmpusr,

מנסה להחליף את ה-HDD הגוסס ב-ASUS X200L באיזה SSD ישן שיש לי (CRUCIAL M4 128G) משתמש ב-EASEUS partition master כדי לשכפל את הדיסק אבל המחשב לא עולה ונותן הודעת שגיאה: Recovery Your PC needs to be repaired A required device isn't connected or can't be accessed.Error code: 0xc0000225 Press Enter to try again Press F8 for Start-up Settings Press Esc for UEFI Firmware Settings ... The application or operating system couldn't be loaded because a required file is missing or contains errors. File: \Windows\system32\winload.efiError code: 0xc0000225

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by ronikoz,

האלן.. יש לי בעיה עם הכרטיס מסך GTX960, הלוח אם מראה לי שהבעיה היא B2 אני הבנתי מהאינטרנט שזה בעיה בקראיה של הBIOS של הכרטיס ע''י הלוח אם... העניין הוא שהכרטיס עצמו כן עובד במחשב אחר.. גם אחרי העידכון ביוס שלו.. אצלי במחשב עובדים גם כרטיסים אחרים (HD 5850 ו GTX980) התכנון שלי הוא להביא אותו לבדיקת מעבדה.. אבל אני בצבא ולא יוצא לי יותר מדי להיות בבית... וניסיתי הכול הדבר היחיד הוא שכשאני בSAFE MODE המחשב כן מזהה את הכרטיס כשאני על הכרטיס מסך של הלוח אם. כאשר אני מתקין את הדרייבים של NVIDIA דרך הסייף המחשב קורס עם הכרטיס הזה... עם ה980 הוא עובד. יש רעיונות? אגב המפרט: gigabyte z97x gaming g1 לוח אם intel 740 ssd core i7 4790k והבעיה לא בראם. ספק 600W

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. שלום אני מחפש דרך להציג את מסך המחשב על הטלוויזיה באיכות HDMI בצורה אלחוטית. כיום אני עושה זאת באמצעות כבל אך אני עושה שינויים בחדר ורציתי לדעת אם יש אופציה כזו ללא delay (כמובן כשלא משתמשים בפס הרחב) בצורה אלחוטית..תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by proevo4ever,

אהלן חברים, בעבודה אנחנו רוצים לאפשר RemoteFX ב HYPER-V . בכל מקרה על מנת לעשות זאת המעבד צריך לתומך באופציה של HYPERTHREATING ו EPT בכל אופן יש תוכנה של מייקרוסופט שנקראת COREINFO.EXE לבדוק את הנושא. הקטע המוזר הוא שכאשר ה - HT עובד ה EPT כביכול מכובה ושאני מכבה אתה HT פתאום ה EPT נדלק. איך אפשר להפעיל אותם ביחד? המעבדים בוודאות תומכים ב-2 הפוקנציות העלאתי פה קישור תמונה עם ה COREINFO http://s13.postimg.org/9qgemuvzr/EPT.png

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by sw500,

המחשב שלי נדלק ונכבה בתדירות גוברת(לפני חודש חשבתי שזה סתם משהו חד פעמי אבל בשבוע האחרון זה קורה כמעט כל יום תלוי מה אני עושה) ולפעמים אף נתקע אבל בעיקר נכבה ונדלק. ניסיתי לנקות את המחשב ואת המאווררים עם שואב אבק כמו שהרבה פעמים אומרים לעשות במצבים כאלה אבל לא רק שזה לא עזר הוא אפילו נתקע לי כמה כמה פעמים ברצף אחרי שסיימתי לנקות וממש חשבתי שהמחשב הלך כפות אבל בסוף זה "עבר" לו פחות או יותר. וזה לא סתם רק מידי פעם עושה רסטרט המחשב כבר ממש לא נותן לי לעשות דברים "כבדים" כמו לעבוד עם תוכנות כמו lightworks(עריכת וידאו), הוא תמיד נכבה ונדלק הורדתי cpuid hwmonitor אבל אני לא כל כך מבין אם יש פה בעיה או לא. אתם יכולים לומר לי אם יש בעיה עם הטמפרטורה? כבר פתחתי חלק אחד מהמארז ש…

22. Started by Kleinet,

שלום, ברשותי מחשב נייח של חברת דל. אי שם לב שהתצוגה במסך לעיתים משתנה מעצמה. האם זה הגדרות של המסך עצמו או במחשב ?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by amig,

שלום לכולם, יש לי תקלה במחשב שהוא כל הזמן נתקע - מופיע חלון שהפיירפוקס לא מגיב, ולפעמים המסך נעשה שחור. התקלה הזו מופיע כשעה מרגע הדלקת המחשב. המחשב בן ארבע וחצי שנים, וצרפתי כאן תמונה של פרטי המערכת. מכיוון שאני לא מבין במחשבים אודה לכם אם ההסברים יהיו ברורים. תודה עמי

24. אהלן ח'ברה. יש לי מחשב (כרטיס מסך 670 GTX ) מחובר עם כבל HDMI לטלויזיה TOSHIBA REGZA וכשאני נכנס לפאנל ההגדרה של NVIDIA אני לא מוצא את הטלויזיה עוד באופציות. בעבר גם כן היו לי בעיות דומות אבל איכשהו הם נפתרו (כעבור זמן פתאום הטלויזיה כן זוהתה או אחרי עדכון דרייבר) הקטע שהכל עבד טוב אבל כשהתקנתי דרייבר חדש (האחרון, בשביל הGTA) הטלויזיה לא מזוהה במחשב עוד. החלפתי פורטים בטלויזיה, כיביתי טלויזיה ואז מחשב ולהפך, שום דבר לא עוזר. מה אפשר לעשות? אני לא מוצא דרך..

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים