עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי. יש לי מחשב בן חצי שנה בערך ובזמן האחרון המסך התחיל פתאום להכבות ולהדלק תוך מספר שניות. לאחרונה הוא התחיל להיכבות בלי לחזור לעבוד עד שלשום שמאז יש לי הודעה על המסך "אין אות" או משהו בסגנון. המחשב מחובר בכבל hdmi וניסיתי לחבר גם דרך כבל dvi התוצאה זהה. המחשב בן חצי שנה עם כרטיס מסך gtx 970 בן שנה וחצי בערך. הלוח והכרטיס מסך כן מקבלים חשמל כל האורות דולקים על הלוח ועל הכרטיס כמו גם המאווררים. המחשב נקי מאבק ונוקה קבוע פעם בשבוע. ניסיתי גם שלושה מסכים שונים כך שהמסך שלי תקין בוודאות. פירקתי את המחשב לגורמים והרכבתי מחדש מחשש שאולי איפה שהוא איזה משהו השתחחר, לצערי זה לא היה המצב. מה יכולה להיות הסיבה לכך? האם יש מנוס מללכת לחנות מחשבים וזרוק…

2. Started by Matanel Cohen,

אהלן! קניתי מחשב חדש של לנובו והוא נתקע לי באמצע ההפעלה. יש רק סימון של העכבר על המסך. מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by TAMIR80,

שלום !!! יש לי הארד דיסק חיצוני 250 GB בחיבור USB נוצרה לי בעיה שפתאום המחשב לא מצליח לזהות את הארד דיסק והוא דורש לאתחל אותו אני לא רוצה לאתחל את הארד דיסק משום שאני לא רוצה לאבד את כל הנתונים שיש לי עליו שהם בערך 200 GB ניסיתי להוריד את תוכנת UN-DELET והוא מזהה לי את הכונן אך לא ניתן לשחזר את הקבצים משם מה עלי לעשות ? בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אני סובל מריסטרטים פתאומיים כבר מעל חודש , ורק במשחקים . אין תדירות קבועה זה יכול להיות 6 פעמים ביום ולפעמים גם רק כל יומיים , זה קורה רק במשחקים ביחוד GTA החדש אבל גם קרה ב ET וגם ב rome total war ביטלתי את ה OC שהיה לי וזה לא עזר הטמפ" אצלי לא השתנו וזה קורה ללא קשר לטמפ" . כבר פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את הדרייברים העדכניים ולא עזר קראתי במדריך באתר ובדקתי עם MEMTEST 6 שעות וללא ERRORS , לאחר הפרמוט האחרון לא התקנתי אף תוכנה מלבד החובה(NERO , KASPERSKY אנטי וירוס ) ודרייברים המעודכנים ולא עוזר. ביטלתי את האופציה ל RESTART אוטומטי אבל הוא עדיין מרסט את עצמו ולא נותן מסכים כחולים אני לא ממש יודע מה עוד לעשות אז אם מישהו יכול לבדוק את קבצי ה MINID…

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  5. שבת שלום לכולם, רכשתי לפני כשלושה חודשים לכל היותר מחשב נייד מדגם DELL INSPIRON 7559 על הנייר מחשב די חזק עם נתונים מרשימים. לא הגבלתי את עצמי (שווי הקניה 5K). מחשב בשווי כזה אמור לעבוד חלק עם תגובה מהירה לפעולות במערכת. חקרתי את נושא זכרונות הSSD והבנתי שהם האידיאליים היום לתפעול מהיר של המחשב. פניתי ל Dell התקנתי מה שכביכול היה אמור לפתור את הבעיה, עידכנתי BIOS לפי הדרישה של הטכנאי מטעמם. בכל מקרה לא עזר דבר. הטכנאי אמר לי תן למערכת להסתדר ותפנה אלינו בעוד כחודש. התקשרתי שוב, לא עזר שום דבר. אני אתאר בפניכם את הבעיה תנסו אולי לייעץ לעזור מה שאפשר. הבעיה היא שהמחשב איטי בצורה לא מובנת(חשבתי שאקבל את המחשב המושלם עכשווי זמני תגובה מהירים) הכל מרוח ה…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. קניתי רק עכשיו מחשב התקנתי DRIVER לכרטיס הגרפי מתוך הדיסק ואז התחילו הבעיות, כאשר אני מפעיל משהו עם קצת עיבוד גרפי (אינטרנט, media player) אז פתאום יש פקיסלים לא במקום והמסך נתקע למשך שנייה או שתיים, ואז המסך נכבה, לאחר כמה דקות נדלק שוב, ועולה הודעה של ATI על בעיה בין ה-DRIVER ל-HARDWARE, ניתן גם לשלוח לתמיכה את המידע של הקריסה. לאחר כמה דקות נוסופות זה קורה שוב, אמנם הפעם המסך לא חוזר, ואני עושה כיבוי ידני. הורדתי את הרזולוציה, ואז המחשב עבד הרבה יותר זמן עד שהוא נתקע שוב! רק ב-SAFE MODE אין בעיות ניסיתי להתקין את ה-DRIVER הורדתי את כל העידכונים של המערכת הפעלה בנוסף הורדתי גם DX10 שום דבר לא עזר!!! מפרט מחשב: sapphire radeon hd 2600 pro intel e4400 ga-p35-ds4 pqi 1X…

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  7. שלום, מחשב שרץ כבר כמה שנים >> מערכת הפעלה 7, 64 BIT. בימים האחרונים המחשב קופא כאשר הוא בשולחן העבודה, בצורה רנדומאלית. ניתקתי שומר מסך \ והגדרות כיבוי, לא עזר. התקניתי חלונות מחדש לא עזר. החלפתי HD והתקנתי שוב חלונות לא עזר. DXDIAG >> ספויילר ------------------ System Information ------------------ Time of this report: 6/1/2017, 11:16:58 Machine name: 800D-PC Operating System: Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_rtm.101119-1850) Language: Hebrew (Regional Setting: Hebrew) System Manufacturer: Gigabyte Tec…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by Doctor Robert,

היי... כבר תקופה ארוכה (כמה חודשים) שהמחשב שלי נתקע באופן פתאומי, ללא כל הודעה מראש והופך לגמרי משותק, הפתרון היחיד למעשה הוא לעשות ריסטארט. מקרה כזה קרה לי גם לפני מספר שעות, אך כשהדלקתי את המחשב הוא הפך איטי וכל פעולה הכי קטנה לוקחת הרבה מאד זמן. למעשה, לא הצלחתי לפתוח אפילו את הדפדפן,לכן אני כותב מהמחשב השני. ניסיתי לעשות שחזור מערכת אך אין שיפור. בדיקת נגד ספיוורס עשיתי ולא מצאתי כלום. בדיקה נגד וירוסים - האנטי וירוס לא מתריע על וירוס... וגם אין קבצים חשודים במנהל המשימות. אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה... המפרט שלי(מחשב ישן): intel pentium 4 2.4ghz 512mb RAM RADEON 9550 256MB דיסק קשיח 80GB של סאמסונג מחכה לעזרה! תודה

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  9. Started by jackhammer,

פעם ראשונה מזה הרבה זמן שהוא שולח לי BSOD שיחקתי אובליביון ופתאום הוא קפא לגמרי אחרי איזה 3-4 דקות של קיפאון הוא מתכווץ לשולחן עבודה ומראה לי שגיאה של שלח/אל תשלח של ה MSN אני לוחץ CTRL+ALT+DEL אחרי שנה יוצא לי שגיאה שמנהל המשימות לא יכול היה להפתח אני לוחץ אוקי ועוד פעם הוא קפא אחרי איזה עוד 2-3 דקות BSOD אחרי הריסט אני בוחר בתפריט של ש GRUB את האפשרות של ווינדוס והוא שולח לי איזה שגיאה שם נמאס לי אז הוצאתי את הדיסק של לינוקס ועשיתי FIXBOOT עכשיו הסתדר הווינדוס (בנתיים, מי יודע מתי יבוא עוד איזה BSOD נחמד) מישהו יודע ממה יכולה לבוא הבעיה?

• 7 תגובות
    • 841 צפיות
  10. Started by lior46,

יש לי בעיה מאוד מוזרה, קניתי מעבד ולוח חדשים וניסיתי לחבר אותם במארז הישן שלי אחרי שהרכבתי והמחשב לא עבד כלומר הביוס לא עלה רק המאווררים הסתובבו ניסיתי להרכיב אותו מחוץ למארז והוא עבד, שמתי לב שבכל פעם שאני מחבר בורג אחד אפילו למארז יש אותה בעיה(הביוס לא עולה). איך אפשר לסדר את זה??? החלפת מארז תעזור ??

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  11. שלום, היתה לי מדפסת משולבת cannon mx300 שלא עשתה לי בעיות לאורך 7 שנים למרות שפעמיים נפלה מידי על הריצפה. היום, בלי ליפול, החלה להשמיע קולות פרפור והבנתי שבא קיצה. בשמחה הייתי קונה שוב cannon mx300 אך היכן ?! בחנות הציעו לי cannon mx 445 או משהו דומה אך האירו עיני בדבר המצאות מדפסת hp שמחירה זהה אך מחיר הדיו שלה הוא כדי מחצית והותירו אותי לבד עם ההתלבטות: מה עדיף: cannon אן hp. מישהו יוכל לעזור לי בבחירת המדפסת ? לא איכפת לי לקנות בחנות עתיקות את ה mx300 אך כנראה שאין אזי, החלטה בין קנון ל hp בהחלט יכולה להיות צעד קדימה. תודה

12. הי המחשב שלי לא נדלק, ככל הנראה עקב בעיה בלוח. אשמח לקבל עצות. ספק תקין - נבדק במחשב אחר ניתקתי דיסקים וזכרונות - לא עולה אין כרטיס מסך - בנוי במעבד חיברתי את חוט הסוויץ' של ה-PWR ללוח במחשב אחר וחיברתי בין הקצוות החשופים - המחשב ההוא נדלק. אותה פעולה במחשב שלי - לא נדלק. האם יכול להיות שהפינים אליהם מחובר הסוויץ' לא תקינים, או לא מקבלים זרם? מה עוד יכולה להיות הבעיה? תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by most,

שלום, מקווה שאני בפורום הנכון. לעניין: מותקנים אצלי dvd rom ו dvd rw המערכת(xp pro) מזהה את הכוננים. אבל כשמכניסים דיסק לאיזשהו כונן הוא לא מזהה שיש דיסק וכמובן לא ניתן להפעיל כלום (כותב שאין דיסק....נא להכניס דיסק) שאר המחשב עובד תקין ניסיתי הסרה של ide primery וגם secndery וזה לא עזר. מודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  14. Started by kobi1473,

לי ולחברה שלי יש מערכת ווינדוס 8, אצלי המערכת קיימת במחשב מסוג אסוס ואצלה זה קיים במכשיר מסוג htc x,מערכת ווינדוס פון מובייל 8 משום מה בשני המקרים המערכת הפעלה מציגה את התקלה פעם אחר פעם ,מסך כחול חלק בלי כיתוביות בכלל על המסך מהבהב ואז הוא פיתאום ניכבה אותה תקלה חוזרת על עצמה פעם אחר פעם גם במחשב וגם בנייד ניראה לי מפה באג ?? אשמח לקבל תשובות מפה ותודה רבה שיהיה לכולכם.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Grihan,

הי, יש לי מחשב נייד של דל - Dell Inspiron 15 7000 7577 לאחרונה כשהוא מתעורר ממצב שינה המסך מראה רק נקודות צבעוניות (בתמונה) אני צריך לכבות ולהדליק אותו כדי שזה יסתדר. איך אפשר לסדר את זה?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by eliko78,

לוח של P67A-UD3 הרצתי את NFS החדש ומערכת ההפעלה קרסה (מסך כחול) גם כאשר אני מריץ את האימיול לאחר כמה דקות אני מקבל מסך כחול הקשיח מחובר לאחד החיבורים של SATA2 יכול להיות שזה קשור לתקלה ב SATA 2 שיש בלוחות החדשים?

17. Started by luvan,

שלום, רציתי לשאול האם יש בעיה בהתקנת אופיס 2013 חוקי על ווינדוס 7 לא חוקי. האם יהיו בעיות בהתקנה או בשימוש במקרה זה? תודה איתי

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by elisb123,

היי, החלפתי קירור למעבד ומאז הכרטיס הפסיק לעבוד, ניסיתי לחבר כרטיס מסך אחר (ATI 7790) עובד מעולה, גם בלי כרטיס עובד. חשוב לציין שהמחשב עובר פוסט אבל עדיין NO SIGNAL לא משנה מאיזו יציאה - HDMI או DVI יש לכם רעיון מה יכולה להיות הבעיה? כמובן שהכל מחובר כמו שצריך המאווררים מסתובבים והכל והאם אם בכלל אפשר לתקן כרטיס מסך במידת הצורך כי אני קצר בכסף וכרגע אין לי אפשרות לקנות כרטיס חדש נורמאלי

19. המחשב נידלק לממש שניה ואז נכנס ללופ הבעיה שזהה לא מסך כחול זה ממש לשניה או שתיים נדלק ואז נכנס ללופ של הדלקות כאלו חשוב להגיד שזה ללא אוברקלוק עשיתי ClearCMOS זה רק הלוח או המעבד יש מצב שהTX750 שרף אותו???

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Infinite17,

אהלן יש לי בעיה במחשב בזמן האחרון. ולדעתי זאת בעיה חומרתית. הקטע שאני לא יודעה באיזה רכיב הבעיה לכן פתחתי את הדיון הזה. לדעתי זה לוח האם אבל תחליטו לבד. בחודשים האחרונים המחשב נתקע לעיתים ממש ממש קרובות. כל יום הוא נתקע בערך 4-3 פעמים ואתמול היה שיא - 9 פעמים ביום אחד. כמו שאתם מבינים זה משגע לי ת'חיים ואי אפשר ככה. אז ככה, ניסיתי פירמוט, לא עזר. הוצאתי ת'בטריה של הלוח אם והכנסתי - לא עזר בדקתי בביוס- לא היה שם משהו יוצא דופן אה ולפני שתגידו לי משהו על טמפרטורות, הטמפרטורות של הלוח מצויינות( 35 במנוחה ו41-42 במאמץ) והמעבד גם כן בטמפ' מצויינות של 45 בערך במנוחה ו52 במאמץ. אם זה יעזור המפרט שלי הוא כזה: INTEL 2.6GHZ NORTHWOOD C MSI NEO2 865PE MSI RADEON 9800PRO 128MB 256BI…

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  21. Started by alia,

פתחתי קובץ minidump והשתמשתי באופציה analyze-v איך משתמשים\קוראים\מנתחים את המידע מאופציה זו? תודה!! אם אפשר בבקשה דוגמא פרקטית

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  22. Started by CashMAn,

טוב המחשב נדפק הוא ממשיך לעשות RESTART לא יודע מה יש לו תעזרו לי דחוףף!!

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  23. Started by idan-cohen,

שלום חברים קיבלתי מחשב חדש השבוע ואני עובד עליו יומיים נטו,המפרט: q6600 Gigabyte GA-965P-DS3 leadtek 8800gts 640mb Kingston ddr2-800 2gb corsair 520 hx עכשיו השאלה שלי היא כזאת אני בינתיים בודק אותו עם כל מיני מבחני ביצועים והתוצאות שקיבלתי הם super pi 21.3 3dmark06 9764 משהו ששמתי לב אליו זה שלדעתי המעבד עובד די במאמץ בלי שום סיבה לדוגמא אם אני גורר את הגלגלת בדפדפן לאורך הדף במהירות המעבד משתמש ב20 אחוז פלוס!! אני חייב תשובות מהר אם איך הניקוד במבחני הביצעוים ויותר חשוב אם במעבד כזה חזק דיפדוף באינטרנט לוקח 20 אחוז ולפעמים מתקרב ל30?? שרק nod32 פועל ברקע מה שנראה לי ממש מוזר הקטע הזה. עוד משהו בcpu-z המהירות המוצגת היא 1600mhz ולא 2400 .מה הבעיה? תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  24. Started by jambo222,

שלום המנורה בפאנל הראשי ( ליד כפתור ההדלקה ) מהבהבת. את רעש ההבהוב אני שומע באזניות וזה מפריע. השאלה האם המנורה צריכה להבהב ? מה עושים לביטול הרעש ? תורה

25. Started by zzz727,

הורדתי משחק לסוני 2 ואני צורב את ה iso שלו בנרו דרך disc image or saved project וזה לא עובד לי בסוני מישהו יודע מה הבעיה????

• 4 תגובות
    • 795 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.