עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכם ברשותי מחשב בן 5-6 שנים בערך (אני לא זוכר כלכך) ומהירות התגובה שלו לא משביעה רצון (אני תמיד מקפיד לסרוק וירוסים דרך נוד 32 ו Malwarebytes Anti-Malware ומנקה דרך ccleaner ) אבל עדיין זה לא כלכך עוזר אלא משפר בקצת הניקוי דרך ccleaner. אשמח לייעוץ על מנת לשפר את המהירות שלו בפתיחה וסגירה של ישומים ותוכנות אציין שהשימוש העיקרי של המחשב זה שימוש קל אבל עדיין המחשב זוחל אני מעלה תמונה של המפרט שלי דרך התוכנה AID 64 אם תרצו מידע ספציפי דרך התוכנה תכווינו אותי ואני יעלה עוד תמונות. חשבתי בהתחלה לקנות זיכורן ram או ssd אבל מעדיף להתייעץ עם המומחים פה כדי לא להוציא סתם כסף תודה רבה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by kovar2,

שלום, לאחרונה (3 חודשים) התחילו להופיע לי בעיות מוזרות במחשב. 1) משחקים קופאים פתאום ורק restart מסדר את הבעיה - זה לא קורה תמיד. 2) מקבל הודעה פעם בכמה שעות/ימים שהדרייבר של נוידיה הפסיק לפעול אבל הצליח לשחזר את עצמו. 3) שמתי לב למשהו שלא היה לי פעם, מן פליקרים כאשר אני גורר את העכבר על הדסקטופ (סרטון): כרטיס מסך gtx670 WF2 בן שנתיים וחצי בערך. מישהו נתקל בבעיה? יודע מה גורם לה/ איך לסדר אותה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. היי, הזמנתי מחשב חדש ע"פ ההמלצות בפורום מחשבים מומלצים - מפרטי מחשב. המחשב אצלי כשבועיים ורק עכשיו התפניתי להתעסק עם דברים שרציתי לעשות כמו להתקין דרייבר של כרטיס רשת על מנת לגלוש באופן אלחוטי. ***מערכת ההפעלה של המחשב windows 7 professional 64 bit להלן מפרט המחשב: מעבד: Intel Core i5 4440 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Tray קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 לוח אם: בקניית מחשב חדש בלבד - Gigabyte GA-H81M-S2H מארז: בקניית מחשב חדש בלבד NZXT H230 Glossy Black + FSP 650W Raider זיכרון: בקניית מחשב חדש בלבד - Hynix DDR3 8GB 1600 כרטיס מסך: Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL DUALX with Boost קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB S…

• 22 תגובות
    • 11.9k צפיות
  4. אני משתמש בדפדפן כרום ובשלב מסויים הדפדפן נהיה איטי בטירוף. הומלץ לבטל כל מיני plugins אבל יש לי כולו איזה 4 פלאג אינים בכרום. אחד הפלאגינים הוא FLASH שאני צריך אותו בעיקר בשביל לצפות בסירטונים ביו טיוב או בסטרימינג בTWITCH. נראה לי שברגע שביטלתי את הפלאג אין של פלאש נעלמו כל ההאטות הנוראיות שהיו לי. השאלה היא, האם FLASH באמת עושה כל כך בעיות? או שמע יש לי "ווירוס בפלאש"? או גירסה עם ווירוס? אני יודע שהתקנות אוטמטויות של FLASH וJAVA הם אחת המקורות הכי גדולים להתקנת ווירוסים ותוכנות זדוניות בווינדוס לפחות. כבר קרה לי מזמן שאיכשהוא קיבלתי חלון להתקין JAVA וזה התקין לי ווירוס. יש מצב שבזמנו עוד השתמשתי בEXPLORER. זה היה די מזמן. האם הבעיה אצלי היא באמת הFLASH? ואיך אפשר להתמ…

5. Started by odedraz,

שלום חברים, יש לי לוח אם ConRoe945G-DVI המעבד שמותקן עליו כרגע Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHz אני עוניין להחליף מעבד Intel® Core™2 Quad Processor Q6600 (8M Cache, 2.40 GHz, 1066 MHz FSB) האם הלוח יתמוך? במדה וכן האם אני נדרש לעשות שינויים כלשהם בלוח?

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  6. Started by gtx980sli,

שלום התקנתי כרטיס מסך חדש של amd r9 290 msi והתקנתי את הדריברים שלו גם מהדיסק וגם מהאתר יש לאגים על המסך , מין קוים שרצים אנכית הפכתי את ההכרטיס מסך .) 9600gt (הקודם מסוג נוידיה ללא זמין ומחקתי את הדריברים מא לעשות?

7. Started by adi.c,

שלום יש ברשותי נייד DELL INSPIRION 1015 ומשום מה הוא לא מראה תצוגה הוא נדלק הנורות של הcapslock numLK מהבהבות בלי הפסקה והמסך שחור ולא מראה תצוגה מישהו מכיר את התופעה??? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by furyanaor,

כשאני עורך סרטים בNEST של 4 שכבות FHD סדר גודל של חצי ג'יגה לדקה, הפלייבק רץ חלק בדיוק 10 שניות ואז הוא מקורטע בDROP FPS שאי אפשר לעשות איתו כלום. עצירה וניגון מחדש לא פותר את הבעיה לטובת 10 שניות חלקות נוספות. אני נאלץ לעבוד עד 3 שכבות על מנת שזה ירוץ חלק וגם אז יש סורסים מסוימים שגורמים לאותם התקיעות... הפחתה ברזולוציית PLAYBACK ו\או רינדור לסיקוונס על פי רזולוציה נמוכה יותר פשוט לא מועילים בכלום. הדבר היחידי שבאמת מועיל זה אם אני מקצץ באופן משמעותי את נפח הקבצים (כלומר פוגע באיכות\רזולוציה שלהם) מבצע את הקטטינג שרציתי במצב 'אוףליין' שכזה ואז טוען מחדש את המדיה המקורית. כשאני מגיע למצב הזה כמובן שהCPU נחנק לי על 100% וכנראה שזה הוא צוואר הבקבוק אך אני לא כלכך בטוח ולכן…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Rockstatement10,

בזמן האחרון המחשב שלי מתחיל להיות רועש במנוחה (גלישה באינטרנט), וזה לא היה ככה בעבר. צילמתי תמונה של הטמפ' שלו.. מה דעתכם על זה קודם כל? http://prntscr.com/7emf4n ובמקרה ראיתי תהליך שמאמץ לי את המעבד ומה שפתוח זה רק דפדפן.. מה זה? http://prntscr.com/7emgdp

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  10. Started by ralf7253,

חשבתי להתייעץ כאן לפני שאני פותח את הספק לראות אם יש קצרים או שמשהו נפוח. המחשב קורס בעיקר בזמן מאמץ וללא שום התרעה(אין BSOD ואין DUMP FILE), דבר מוזר נוסף הוא שניסיתי להריץ Sensor test דרך realtemp והמחשב קרס. אוסיף לציין שההארד דיסק התפגר לאחרונה( נתן אותותיו כבר הרבה זמן כך שאני לא בטוח שקשור),המערכת ההפעלה והמשחקים על הSSD. אשמח לרעיונות? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by יוליוס,

איך אני מגיע במחשב נייד לנובו ל safe mode ?

• 13 תגובות
    • 6.7k צפיות
  12. Started by liores121,

רכשתי עכבר חדש , חיברתי למחשב והתקנתי את החומרה. העכבר לא עובד כראוי, נתקע ובקושי מגיב. המחשב חדש אין בעיה עם כניסת הUSB, העכבר תקין - עובד מעולה במחשב אחר. איך אני מסדר את הבעיה? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by I21I21,

למה יש כל כך מעט זיכרון פיזי פנוי ? האם זה בעיה ? מה ההבדל בין זיכרון פיזי פנוי לזמין ? http://www.siz.co.il/my.php?i=co22uzvngjmi.jpg מפרט: windows 7 ultimate 64 bit QuadCore Intel Core i5-3470, 3500 MHz 8 GB Ram המחשב גם קפא כמה פעמים ,בטח זה קשור לזה אולי צריך לנקות את המחשב מאבק המחשב לא עמוס,יש מקום פנוי

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. קניתי מחשב נייד lenovo ללא מערכת הפעלה. יש לי דיסק של מערכת הפעלה חוקי. כיצד מגדיר שיעלה דרך ה cd? עולה כל הזמן מסך שחור לקבוע תאריך ושעה

• 8 תגובות
    • 9.9k צפיות
  15. Started by hadarK,

ביצעתי פרמוט למחשב, ורציתי לדעת האם אני צריך להתקין את הדרייברים באתר של יצרנית לוח האם? או לדבוק ב"מדיניות" של if it aint broke dont fix. התקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך כמובן. יש עוד משהו שצריך לעשות לאחר פרמוט? תודה לעוזרים

16. Started by 3emi,

טוב כבר כתבתי פה לפני כמה זמן על הבעיה הזאת היא פשוט לא עוזבת פעם ביום או פעמיים ביום אני צריך להדליק מחדש את המחשב כי הזכרון מגיע למקסימום זה גורם למשחק לקרוס באמצע להעלאות ליוטיוב להכשל וכל מיני דברים לא נעימים רק כרגע אני מעלה כמה סרטונים ליוטיב כבר כל הלילה ועכשיו נשארה לי עוד שעה ואני לא יכול להפעיל שום משחק בזמן שזה מעלה מפחד שהכל יקרוס וההעלאה תכשל ניסיתי בכל זאת להפעיל WITCHER 3 וברגע שאני מעלה שמירה המשחק קורס לדסקטופ כי אין לו מספיק זכרון לטעון את העולם משחק אז כרגע פשוט צריך להמתין לוידאו שיעלה ואז סוףסוף נוכל לעשות ריסטרט למחשב וזה יפתור לי את הבעיה לכמה שעות עד שהזכרון יתמלא שוב הנה פה רואים איך משחק קורס בזמן אמת בגלל הבעית זכרון בדקה 6:36 https://yout…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני רוצה להתקין ssd במחשב הישן שלי אך אני דואג שהוא יהיה הראשון ולא המכאני ? אני צריך לדעת או לעשות משהו לפני התקנת ssd חדש לפני התקנת הוינדווס

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  18. איך אפשר למנוע ממחשב נייד לקום ממצב שינה אחרי פתיחת המסך ? ניסיתי לחפש את האפשרות בהגדרות צריכת החשמל, אבל לא מצאתי כל מה שיש שם זה מה קורה כאשר אני סוגר את המסך, ולא מה קורה כאשר אני פותח את המסך המחשב הוא HP. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by eins,

שלום קניתי מחשב לפני כ 3 חודשים לוח אם gigabyte ga-x99-gaming 5 על המחשב מותקנת מערכת WIN7 כאשר אני מפעיל את המצב שינה, המחשב נכנס למצב שינה אבל לאחר דקה או שתיים המחשב מתעורר לבד האם למישהו יש כיוון איך אפשר לפתור את זה ? תודה.

• 15 תגובות
    • 3.9k צפיות
  20. Started by alex542,

לאחר לחיצה על כפתור ההדלקה הכל נדלק מלבד המסך לאחר חצי דקה דקה המסך נדלק והכל בסדר. בעיה זו החלה לקרות לאחרונה,בדקתי בעזרת כרטיס בדיקה וקיבלתי את הקוד 25. הבעיה כנראה בכרטיס מסך? אם כן מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  21. יש לי שלט של סוני 3, כשאני מתקין איתו תדרייברים דרך התוכנה ds3 המחשב קורס למסך כחול, ניסיתי להתקין דרייברים גם לא דרך התוכנה ועדיין אותו מסך כחול. יש לי win 7 64 bit. השגיאה שאני מקבל במסך הכחול: 0x0000007e.

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  22. שלום, לאחר שביצעתי פורמט וסימנתי את האופציה של למחוק את מה שיש בכונן בכל זאת התוכן נשאר שהדלקתי את המחשב ראיתי ששולחן העבודה באמת ריק אבל כל הקבצים שהיו בכונן C נשארו ובנוסף הייתה תיקיה windows.old עם כל התוכן הישן ( ההודעה על יצירת windows.old הופיע בהתקנה בלי אפשרות ביטול ) את windows.old מחקתי הבעיה זה כל השאר קראתי שאם הייתי עושה פורמט דרך הרצת הדיסק בזמן עליית המחשב אז הכל היה נמחק , זה נכון ? כי עכשיו שאני מנסה את זה המחשב פשוט נכבה בלי תחילת ההתקנה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by sha-256,

ניי, קניתי SSD מדגם EVO 850 של סמסונג, ואני מנסה להתקין עליו Windows 7 מ- USB, אבל אני מקבל שגיאה Disk Read Error כאשר אני מנסה לעשות boot מה- USB. העניין הוא שכאשר אני מנסה לעשות boot מאותו USB כאשר ה-SSD לא מוחבר, הכל עובד טוב וההתקנה של וינדוס עולה. וכשחיברתי את ה- SSD, הוינדוס שמותקן על ה- HDD זהה אותו כמו שצריך. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by matani122,

אני לא זוכר מתי הבעיה הזו התחילה אבל אני זוכר שזה הציק לי הרבה זמן ועכשיו שנתתי לזה חשיבות זה מציק לי עוד יותר!. כשאני מגלגל למטה זה מגלגל קצת למטה ואז קופץ למעלה חזרה, לעומת זאת הגלילה למעלה עובדת כראוי. זה קורה גם בדפדפן וגם בתיקיות במחשב. ניסיתי להחליף עכבר וזה לא עזר.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by kebibas,

בוקר טוב, יש לי מחשב ישן שאני משתמש בו כHTPC. היום הוא החליט לא להדלק יותר, כשאני מדליק אותו הוא משמיע צפצוף יחיד כאילו שהכל בסדר ואז לאחר כמה שניות משמיע 2 צפצוצים קצרים או 3 צפצופים קצרים (פעם זה ופעם זה). ניסיתי לנתק הכל חוץ ממעבד ולא עזר, ניסיתי להפעיל עם כרטיס זכרון אחת בכל אחת מהסלוטים ולא עבד, עשה אותו דבר בכולם. אני לא יודע מה לעשות, לפי הבנתי הבעיה קשורה בזכרון (ביוס של AMIBIOS). אשמח מאוד לעזרה! תודה רבה

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים