עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by kinggil,

TNX

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by sPoiled,

כמובן במנוחה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. יש לי 7870XT ועד היום היו לי 2 מסכים מחוברים, אחד בHDMI ואחד בDVI. עכשיו הוספתי עוד אחד שמחובר לDP, אך משום מה הוא נותן לי לעשות EXTENDED רק עם שני מסכים בו זמנית, לא עם שלושה ביחד. פתרון?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. -יש לי מחשב עם מערכת הפעלה WINDOWS 7 HOME PREMIUM -מדפסת HP PSC 1310 מחוברת עם USB -כאשר אני רוצה להדפיס אז אופצית "הדפס לקובץ " נשארת כבויה ואין אפשרות לבחור בה. -האם יש פתרון שיפעיל אופציה זו ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכם, שנייה לפני שאני קונה מחשב חדש (נייח) מתוך יאוש - אולי מישהו יוכל לעזור לי. לפני כמה ימים המחשב שלי התחיל לרסט את עצמו באופן אקראי (בין אם בזמן מנוחה או בזמן עבודה). אני לא מבין גדול במחשבים, אבל לנקות אבק בתוך המחשב - אני יודע. גם להחליף רכיבים אני יודע... קראתי באיזה מקום שזה כנראה ספק, אז החלפתי ספק (שמתי ספק חדש). חשבתי שזה התחממות, אז שמתי מאוורר חיצוני מול המחשב (כאשר המחשב היה "פתוח" בלי דופן צד) ועדיין התופעה חזרה על עצמה. חשבתי שזאת בעיית וירוס, אבל אני לא מצליח להגיע למצב של סריקה מלאה, כי באיזה מקום בטווח הזמן של הסריקה -המחשב מתרסט... לפני חצי שנה היתה לי בעיה דומה ואז החלפתי את לוח האם, כך שאני מניח שזאת לא בעיה של לוח אם. ראיתי בתקלות דומות…

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. נניח שהסרט בגודל 700 מגה. (זה לא משנה באיזו תוכנה הוא יעשה ריסטרט תמיד) מפרט: AMD DURON 1300 JETWAY663AS ULTRA - VIA KT 133A 128SDR תודה מראש .

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Ralph,

קניתי מחשב לפני כחודשיים וקיבלתי את הרמקולים הכי זולים שיכולים להיות... (בלי שום דיסק או דיסקט עם דרייברים) עבדו מצויין. פתאום היום אני מדליק את המחשב והוא אומר שהוא לא מוצא את הדרייברים ושאני צריך לאנסטל אותם מכונן שאין לי.... הרמקולים של חברת soundmax ה"מהוללת"... SoundMax Integrated Digital Audio (MSI 865PE Neo2) PCI באתר שלהם לא מוסבר כלום ואין שום דרייברים או שאולי יש ואני סתם סתום.... למה דרייברים בכלל נמחקים? איך אני אומר לאנסטל כאלה חדשים... (כבר עשיתי ריסטרט למחשב...)

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by nitzchia,

שלום, ברשותי מחשב נייד של hp מדגם: hp probook 470 G3 אני רוצה להכניס לו כונן ssd, הבנתי שלא כל כונן מתאים, אני מקבלת תשובות שונות וסותרות אחת את השנייה, לכן אני מנסה את מזלי כאן, 1. איזה סוג כונן של ssd מתאים? 2. מהו הנפח המקסימלי שאני יכולה להתקין במחשב הזה? 3. האם ssd M2 מתאים למחשב הנ"ל? אם כן, איזה סוג הייתם ממליצים? 4. יצרן מומלץ (שמעתי שסמסונג הוא טוב ) לכונן. אך אשמח לשמוע על עוד יצרנים טובים גם במחיר וגם איכותיים במוצר.

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. כרטיס מסך חדש מבוטל אוט' בביוס וכרטיס קול לא? שקונים מחשב חדש שיש בו כרטיס מסך מובנה ואח"כ מוסיפים לו כרטיס מסך אחר,הביוס מבטל את הכרטיס מסך מובנה אוטומטי. ובכרטיס קול הוא לא מבטל אוט'?

• 10 תגובות
    • 759 צפיות
  10. Started by mrbig,

שלום הלך לי המאוורר על הלוח אם (העגול הכחול בתמונה -לינק מצורף) רציתי לדעת איפה אפשר להשיג כזה ואם אפשר להסתדר בלעדיו?? אני לא רוצה להחזיר את הלוח לתיקון כי זה לוקח משהו כמו שבועיים לפחות ולא בא לי לחכות כל כך הרבה זמן. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_315_536&products_id=4181 המאוורר שלי הוא הכחול העגול וזה הלוח שלי..

• 10 תגובות
    • 856 צפיות
  11. שלום. נכון שלפעמים שרוצים להתקין מערכת הפעלה ואז באמצע ההתקנה מופיע לך הודעה שהWINDOWS לא מזהה את ההר דיסק שלך? אז הביאו לי פתרון ,שאני יכול להכנס לביוס ולהפוך את המחשב למצב PATA. השאלה שלי היא כזאת: האם זה מוריד מביצועי המחשב? תודה.

• 10 תגובות
    • 905 צפיות
  12. Started by adi.c,

שלום לכולם יש ברשותי exel 2013 מישהו יודע איך אני יכול להוסיף לו power pivot אני מוצא רק של 2010 וזה אומר לי שזה לא מתאים תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by bbnbbn,

יש בעיה עם הלוח כנראה , הוא התחיל להשמיע צפצופים כאלו שלא היו, והוא היה מצוין עד עכשיו. השאלה מה היא הבעיה?? ניסיתי להחליף זיכרון , מעבדים, הוצאתי את כל הכרטיסים ואת כל ההראד דיסקים והסידירומים ושום דבר לא עוזר... מה נראית לכם הבעיה??? (מצורף לינק לקובץ הצפצוף שהקלטתי עם ה-MP3) http://bnk.web.lsrv.co.il/bips.wav העתק ישר למדיה פלייר וזה יעבוד תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 940 צפיות
  14. אחד מין הפרתישנים שלי לא מגיב ולא פועל כמוה שצריך (ראו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=261425.0) ניסיתי לפרמט אותו וזה מה שזה נותן לי: :s05: אני כבר מיואש ולא יודע מה לעשות... תודה לכל המגיבים !!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by shimi 1,

אהלן, יש ברשותי מחשב עם כונן חדש (הוא הראשי + היחידי) ,לאחר יום בערך (לפני שבועיים) הדלקתי את המחשב כרגיל בבוקר ו..הופ המחשב לא עלה והציג לי את השגיאה של windows error recovery. אז כמו ילד טוב תיקנתי את זה עם הדיסק ואכן חזר לעבוד (נאלצתי כמובן לשחזר עם תוכנה את כונן D) . הבעיה היא ששוב היום התופעה הזו חזרה! , אחי הדליק את המחשב והופיעה לו השגיאה הזו. הכונן עצמו חדש, לא פגום ונוסה במחשב אחר ועבד מצוין, הוא נקי כמעט מתוכנת ויש עליו ווינדוס , תוכנות מעטות (5-6 לא יותר) ובערך 160GB של תוכן (מתוכן 70 י'גה סרטים, 25 ג'יגה טיול משפחתי , וכל השאר תוכן רגיל). אני מתחיל לחשוב שיש כאן בעיית חומרה? הסיבה שהחלפתי כונן מלכתחילה היא שהכונן הקודם הציג לי את אותה בעיה בדיוק כשניסיתי…

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. התקנתי לוח אם חדש. יש לי כרטיס הרחבה עם חיבורי USB3. המחשב עלה והכל היה תקין, הוא ביקש לעשות ריסטרט ולעדכן. לאחר העדכון, כרטיס הרחבת הUSB הפסיק לעבוד. אני מניח שצריך לעדכן דרייברים של הלוח, אך איזה מהם? הלוח: Z490M

17. Started by skuki1,

שלום! אני כמעט בטוח שהיציאות USB שלי מוציאות מתח וזרם גבוה מהתקן. אם יש דרך לבדוק זאת? תודה

• 10 תגובות
    • 989 צפיות
  18. חבר שלי ניסה לעדכן את הביוס בלוח אם שלו (Abit NF-7) ועכשיו המחשב אפילו לא עושה POST. האם יש עכשיו מה לעשות חוץ מלנסות להשיג צ'יפ חדש? אולי אם יש לי את אותו הלוח אפשר איך שהוא להלות את המחשב שלי לדוס , להחליף את הצ'יפים ולעדכן את שלו? או שהוצאת הצ'יפ מהמחשב שלי תוך כדי שהוא פועל יהרוס אותו? תודה לכל מי שיכול לעזור!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אנשים היום הרכבתי פעם ראשונה תמחשב שלי לבד כלומר הכול מחלקים למשהו שעובד ועכשיו באתי להתקין ווינדוס ובדוס שהמחשב עולה כלומר פסוט זה רושם לי שהערכים של המעבד השתנו נא לגשת ל cmos ולשמור את ההגדרות למה הוא מתכוון? אגב הלוח הוא 8kda3j והמעבד a64+3200 ם כן הטמפ לא משוה בסיסות ה51 בהפעלה מה לעשות?

• 10 תגובות
    • 979 צפיות
  20. Started by מכבי חיפה,

שלום לכולם: לפני שבוע קניתי מחשב חדש : amd64 3200 veince core 1giga ram (dual channel) 6800GS dif nf4 ultra infinity 160GB HD ביום הראשון התקנתי את הוינדוס הכל הלך סבבה ביום השני התחלתי להתקין CSS... התקנתי את המשחק נכנסתי לשחק ב ופיתאום אחרי 5 דקות המשחק פשוט נתקע..אתחלתי ת'מחשב מחדש ניסיתי לשחק עוד פעם קרה אותו דבר אבל אחרי דקה זה נתקע אמרתי אוקי אולי זאת בעיה מהמשחק...התקנתי את HL2:LOST COST...בזמן הLOADING זה נתקע...(כל הזמן היה לHD טימפרטורה גבוה 48-52 במנוחה 52-61 במאמץ...והזכרונותו כל הזמן הטמפרטןרה עולה ויורדת שניה זה 14C אחרי שניה זה 36C ואחרי עוד שניה זה 50C או 46C...) התקתשרתי בנאדם שממנו קניתי ת'מחשב אמר לי אולי יש כבל לא מחובר וזה אמרתי לו אוקי אני אביא לך ת'…

• 10 תגובות
    • 809 צפיות
  21. Started by BandiT,

שלום, אתמול המחשב התחיל לעשות לי בעיות, מותקן עליו WINXP, כל פעם כאשר המחשב עולה עוד במסך של הלוגין, עוברות בערך 10 שניות והוא מאתחל את עצמו, וככה כל הזמן, ניסיתי לכנס לSAVE MODE, אך גם לשם הוא לא נכנס, בדיוק אותה תופעה, מתחיל לעלות ואז עושה אתחול. החלפתי זכרונות, כרטיס מסך, ספק כח. כל זה לא פתר את הבעיה. העלתי win mini מהדיסק של HIREN במקרה הזה לא היו אתחולים, הייתי שם קרוב לשעה, אבל כשניסיתי לעלות שוב את מערכת ההפעלה האתחולים לא חלפו. מה יכולה להיות הבעיה, מה עלי לעשות בשביל לפתור את הבעיה. תודה..

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה ,קניתי כרטיס מסך למחשב של חבר HD5450 מותכן אצלו WIN7 64Bit ,חיברתי את הכרטיס הדלקתי את המחשב והוא ניתקע בסמל של החלונות (הסמל ממשיך "לנשום") אבל המערכת לא עולה. הוא יכול להישאר ככה גם שעה ולא להראות סימן שהוא ניתקע פשוט לא לעלות את המערכת ,אם אני מחבר את המסך לכרטיס המובנה של הלוח אם ,אפילו כשהכרטיס מסך יושב בPCIE המחשב כן עולה . אבל ברגע שאני מחבר את המסך לכרטיס החדש המחשב לא מסכים לעבוד ...אני כבר עובד עצות : : את הכרטיס חיברתי למחשב אחר (לשלי) עבד מצויין בבקשה עזרה תודה לכולם

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Sarm1x,

היי, יש לי בעיה במחשב שבצורה אקראית המחשב פשוט קופא ולא מגיב ולאחר הארד ריסטרט לוקח לו המון זמן לעלות גם אחרי שעולה לוקח לכל הרכיבים החיצוניים זמן להיקלט (מקלדת, מסך וכו). לגבי העליה האיטית זה קורה לפעמים ולפעמים לא אין לי מושג מה גורם לזה. המערכת רצה על SSD ויש לי חשד חזק שדווקא זה הצורב דיסקים שכנראה דפוק או כבל דפוק. רעיונות ממה זה נובע? מפרט בצד, תודה.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by ITSIK86,

חבר שלי קנה מחשב חדש חיבר הכל כמו שצרך הדלקנו אותו באנו להתקין את הוינדוס ובחלון ההתחלתי הראשון ראשון של ההתקנה,כשרצים מלא מילים כאלה במסך כחול,אז אחרי איזה כמה דקות המחשב פשוט קורס למסך הזה הכחול שמודיע על שגיאה עם כל האפסים... מה הבעיה פה???

• 10 תגובות
    • 701 צפיות
  25. יש לי כרטיס קול מדגם creative sb live!value הוא עובד מצוין בXP ועבד עד עכשיו 98 אלא שהוא החליט היום לצאת לחופשה (זה רק ניראה לו) :AR15: ניסיתי להתקין את הדריוורים מחדש :-\ לא עזר וגם הסרה של ההתקנים והפעלה מחדש של 98 :AR15: כדי שיזהה אותו מחדש לא עזר ב device manager הוא מראה כי הכל בסדר אין התנגשיות וההתקן עובד ופעיל אבל לא שומעים כלום מה עוד אני יכול לנסות

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.