עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Haflo,

מחשב P3 866Mhz בתצורה רגילה (אפילו פשוטה!) לאחר מספר שבועות של עבודה מתחיל להיתקע (WinXP) ולאחר מכן הספק כח פשוט נשרף ולא עובד...! החלפנו ספק בפעם השלישית כבר!!! והתופעה חוזרת על עצמה?! יש למישהו רעיון?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Jack_g,

היי חברה, יש לי מחשב: AMD Xp1900+ @2100 256mb corsair pc3000 MSI kt333 ultra aru raid GF4 Ti 4400 Leadtek HD 80gb Seagate baracuda IV Windows Xp +service pack1 build in כל השאר לא משנה ממש למשחק. בקיצור המשחק MAFIA זז כל כך אל הפנים פשוט לא ניתן לסבול, כל שאר המשחקים זזים מצויין בלי בעיות אני אפילו מקבל ציון ב 3DMARK 2001SE 9921 התקנתי ווינדוס נקי הכולל sp1 גם לא עוזר התקנתי דרייברים מקוריים של לידטק 29.43 ו ניסיתי גם 40.41 בטה של נווידיה. בקיצור לא משנה איזה גרפיקה אני עושה במשחק הוא צולע ניסיתי 1024*768*32 בלי AA זה אמור לרוץ חלק וזה לא. ראיתי את אותו המשחק רץ חלק בקנפיגורציה של מחשב פחוט טובה באותם הגדרות שכרגע ציינתי. אתם יכולים לעזור???

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. התקנתי הארד דיסק של 60 GB ובביוס הוא מזהה אותו כ 30 GB. יש לי מעבד 733. מה עושים?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by trionax,

מה קורה? יש לי עכבר ומקלדת מתוצרת לוג'יטק, שניהם אלחוטיים (אבל כל אחד מדגם שונע...משמע יש 2 מקלטי רדיו) עכשיו החלטתי בשביל למנוע סיבוכים של חוטים ומקום שאני ישים אותם בתוך המארז... עכשיו השאלה שלי היא האם יכול להיות שהם לי תחומרה בגלל הגלי רדיו? או שזה לא קשור?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by zeroone,

שלום לכולם יש לי בעיה משונה המחשב לא נדלק בבית שלי במספר שקעים שונים. אין כל תגובה כאילו ואין מתח. אם אני עובר לדירה אחרת הוא עובד. הוחלף כבל מתח וספק וגם לא עובד. בבית יש עוד שני מחשבים שניהם עובדים ללא בעיה. בבקשה עזרה!!!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by lightning,

אני בא לשחק במשחק כלשהו ואחרי דקה שתיים קופא לי המסך גם זה קורה לי לפעמים שאני מפעיל תוכנות איך אפשר לסדר את זה ? ;[

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. כאשר כל פעם כאשר אני מפעיל את המחשב אחרי הרבה זמן שהוא לא פועל מופיע לי פתאום (בכל זמן ובכל מצב) את המסך הכחול הבא ואני לא יכול לעשות כלום חוץ מRESET "beginninf demp of physical memory. physical memory demp complete" זה רשום למטה אחרי כל בלבולי השכל ואחרי שאני עושה RESET למחשב זה לא מופיע עוד עד להדלקה אחרי זמן רב תעזרו לי בבקשה אם אתם יכולים

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. יש לי לוח אם של PCCHIPS מסוג M756MRT (ישן. ל-P-III) שעשיתי לו שדרוג ל-BIOS וזה הסתיים עם שגיאה. אחרי שלא יכולתי לצאת מתוכנת העדכון אלא רק על ידי הפעלת המחשב מחדש, המחשב הפסיק להגיב (נדלק אבל לא עולה הבן-אלף). יש משהו שניתן לעשות עם הנבלה (חוץ מלעשות Clear ל-CMOS שלא עוזר) או שמקומו בפח?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. מהר, אני מנסה לחבר ת'פאן קונטרולר של המעבד,בדקתי עוד פעם ועוד פעם ת'חיבורים!אני לא מבין למה הוא לא מפסיק לצפצף. הוא כל הזמן מצפצף אבל המאוורר של המעבד פועל,התצוגה של הפאנל עובדת,הוא מראה ת'טמפרטורה אבל עדיין לא מפסיק לצפצף! מה עושים??? זה הפאן קונטרולר של ואנטק זה שבא עם 3 צבעים והפוטנ' שלו הוא עגול במאצע,יש שם גם שתי חיבורי USB ופייר ווייר אחד אם זה עוזר. שוב,זה דחוף!

• 10 תגובות
    • 948 צפיות
  10. Started by PayneBack3251,

שלום. יש לי רשת ביתית קווית של 3 מחשבים ויש לי בעיה בהעתקות לדוגמא אני מנסה להתיק ממחשב למחשב סרט אז או שזה בכלל לא מתחיל או שהוא מתעיק ובאיזה 100 מגה שהוא העביר הוא נותן שגיאה זה היה קורה לי פעם במחשב אחר אבל זה הסתדר... בכל המחשבים יש מערכת הפעלה Xp תודה מראש על התשובות.

• 10 תגובות
    • 645 צפיות
  11. Started by bigram,

האם מישהו נתקל בתופעה שהעכבר שט/ נסחף על פני המסך בצורה עצמאית? לי זה קורה ורק בנגיעה בעכבר התופעה נפסקת עד הפעם הבאה. זה פשוט מעצבן. יש עצות או רעיון איך לפתור הבעיה? עכבר אופטי A4 TECH בחלונות XP SP2 תודה.......

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by AMD Sempron +3100,

היה לי ATI 3D RAGE 8 MB ושמתי במקומו GE FORCE 4 64 MB ולא מספיק שלא רואים טוב יותר פשוט רואים פחות טוב והמסך ניהיה כזה קשה לצפיה מסנוור כזה (מכה של אור) למה זה ? זה לא אמור להיות כרטיס טוב יותר ? ובדקתי את הכרטיס הוא תקין ! אולי זה משהו בהגדרות ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by AMD Sempron +3100,

יש לי לוח ELITE של פנטיום 3 עם צי'פסט VIA ואני רוצה לעדכן את הביוס ! ניסיתי לחפש את הביוס שלי דיי הסתבכתי באתר של Elite הוא לא קיים בכלל ! איך מעדכנים ביוס בכלל ? עזרה HELP !

• 10 תגובות
    • 921 צפיות
  14. Started by Verjil,

שלום לכולם, אני משתמש חדש באתר כפי שאתם יכולים לשים לב. אני מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי לפתור תא הבעיה המאוד מעצבנת שיש לי. :kopfpatsch: :kopfpatsch: הבעיה: מהפעם האחרונה שכיבתי את המחשב שלי, לא שינית כלום ומאז אני שומע סאונד מעצבן שהיה מוכר היטב בווינדוס 98 ו 95. כזה "טי, נו" כל כמה שנית (בערך 10). מה לעשות, איך לתקן את זה?. בבקשה עזרו לי! מידע מערכת: Windows XP service pack 1. 5 in 1. 512MB DDR. 120 GB. Geforce 5500. 128. *בקרוב יצורף קובץ סאונד. סליחה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by BoA,

שלום אנשים יש לי צורב asus 52x24x52 וכמעט כל דיסק (90%) שאני מנסה לצרוב יוצא דפוק. אני משתמש ב Nero 6 Enterprise Edition והתוכנה מגיעה ל 100% והכל סבבה, אבל כשאני מנסה את הדיסק יש בו איזה דפקט והוא לא עובד כמו שצריך. אז מה לעשות? להחליף תוכנה? (אפשר המלצה?) הצורב עצמו דפוק? (לא נראה, אבל איך אפשר להיות בטוח?) תודה

• 10 תגובות
    • 945 צפיות
  16. Started by mrbig,

שלום הלך לי המאוורר על הלוח אם (העגול הכחול בתמונה -לינק מצורף) רציתי לדעת איפה אפשר להשיג כזה ואם אפשר להסתדר בלעדיו?? אני לא רוצה להחזיר את הלוח לתיקון כי זה לוקח משהו כמו שבועיים לפחות ולא בא לי לחכות כל כך הרבה זמן. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_315_536&products_id=4181 המאוורר שלי הוא הכחול העגול וזה הלוח שלי..

• 10 תגובות
    • 835 צפיות
  17. עד היום הכל עבד יופי פתאום בזמן האחרון אחרי שאני צורב ב-NERO המחשב נתקע ב-100%. התקנתי NERO חדש גירסה 6 עדכנתי את הקושחה של הכונן שלי (LG) עדכנתי דריוורים של לוח האם. אין לי מושג מה לעשות? יכול להיות שזו בעיה בכונן עצמו? ואם כן מישהו מכיר תוכנות לבדיקת כוננים צורבים של LG?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. קניתי מ-comp-il דיסק קשיח של מקסטור: 200 ג'יגה, 8 מגה קאש. חיברתי אותו למחשב וציפיתי לטוב. הדלקתי את המחשב, הדיסק התחיל להרעיש בצורה מוזרה והמחשב לא זיהה אותו מה שנחשב מוזר כי הדיסק הגיע עטוף ומוגן מחבטות. החלפתי כבל חשמל, כבל IDE, שיחקתי עם הג'אמפר וניסיתי לזהות דרך הביוס. נאדה. האם אין מנוס מהחלפת דיסק בן יום?

• 10 תגובות
    • 827 צפיות
  19. יש לי את הלוח MSI K8N NEO 2 ויש לי 2 הארד דיסקים מחוברים (בחיבורים הימניים לא אלו שקרובים למעבד) ושאני מחבר עוד הארד דיסק שלישי המחשב לא עולה. יכול להיות שאני צריך להגדיר משהו בביוס ואם כן אז מה?

• 10 תגובות
    • 785 צפיות
  20. המחשב שלי עושה BOOT לאחר כ20 או 300 דקות לערך. זה לא מערכת ההפעעלה או הHD כיוון שהתקלה חוזרת גם עם מערכת הפעלה אחרת בHD אחר. זה לא הזכרונות כיוון שעשיתי עליהם בדיקה והם יצאו בסדר. לא נראה לי שמדובר במעבד כיוון שהרצתי עליו כיווץ DVD לDIVX והוא עבד לאורך כ15 דקות ב100% . נשאר הלוח והספק. מה דעתכם? מה כדאי לעשות?

• 10 תגובות
    • 765 צפיות
  21. ברשותי עכבר אופטי אלחוטי של לוגיטק (Cordless Optical), הבעיה היא שלעיתים הנורה האדומה פשוט מתחילה להבהב מהר מאוד, ללא הפסקה. אני מודע לכך שזו בעצם הדגימות המאפשרות לו להיות אופטי, אבל אני מדבר על מצבים שבהם אני בכלל לא משתמש במחשב, אלא רואה את ההבהובים מרחוק. (השולחן גם לא זז, העכבר לא זז). האם זה תקין ? (זה הרי יגמור את הסוללות מהר מאוד, לא ?) ומדוע זה קורה ? תודה.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  22. כשהבאתי לו את המחשב היה win ב אנגלית.................... כשקיבלתי את המחשב היה win ב עיברית...................... כשעיתי לו פורמט עם ה win באנגלית והיתקנתי את ה win באנגלית הישן שלי אז כל הבעיות חלו.. לא היה דרייבר של קול לא דרייבר של כרטיס מסך לא דרייבר של עכבר..ועוד אני לא ממש זוכר.. והשידרוגים שהוא עשה לי הוא סם לי פיקס 5200 + לוח אם חדש + 256 דידיהר מהרץ 400 מגהרץ אני חושב שזה בעייה בוואינדוס אקיספי שלי אולי הגירסא ישנה??? ושאני מפעיל מישחק הוא ניתקע קצת ואז הוא חוזר לעצמו .. זה יכול לפוצץ לי את כל המערכת נידמה לי איך אני מתקן את הבעייה הזאת? ניסיתי פורמט נוסף אבל זה לא עזר..תעזרו לי :s05:

• 10 תגובות
    • 992 צפיות
  23. שלום רב, אתמול הרכבתי דיסק קשיח חדש, בלי לשים לב משכתי את הכבלים שיוצאים מהמארז מכפתור הריסטארט ומתחברים ללוח אם. עכשיו יש לי שמונה כבלים, בצבעים שונים ומספרים ואותיות שרשומות עליהם, מישהו יכול להגיד לי איך לחבר ע"מ שכפתור הריסטארט יפעל לי ? 8 כבלים והם : צבע מספר ואותיות שרשומים עליו אדום 1+5V לבן 2 מינוס D לבן 1 מינוס D ירוק D פלוס 2 ירוק D פלוס 1 אדום 2+5V שחור 1GROUND שחור 2GROUND את הסדר משמאל לימין בבקשה. תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 991 צפיות
  24. בעליית המחשב מופיעה ההודעה: cpu is unworkable or has been changed please recheack cpu soft menu ונותן אפשרות להכנס לביוס ע"י Del או להעלות את הווינדוס ע"י F1. עכשיו אני הרצתי חיפוש ומצאתי הרבה פתרונות. והפתרון שנראה לי הכי מתאים הוא להכנס לביוס , לשמור ולצאת. עשיתי את זה וזה לא עזר ההודעה עדיין מופיעה. עכשיו בביוס יש אפשרות להחזיר אותו למצב ברירת המחדל שלו. ורציתי לשאול האם לעשות את זה? והאם זה יעזור? כי לפי דעתי כן. אבל באתי לשאול אתכם כיוון שזה מחשב של אחי ואני לא מעוניין לעשות לו בעיות (גם ככה הוא ישן ובקושי זז - המחשב לא אח שלי ;D). אז כדי להחזיר את הביוס למצב ברירת מחדל , לשמור ולצאת. והבעיה תפתר?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by ras81,

שלום התקנתי 6600GT של leadtec ועכשיו המחשב שלי נתקע בלי שום סיבה (לרוב בהתקנת תוכנות, אבל לא תמיד) וגם עושה איתוחולים (שוב זה קרה לי בתהקנה) מה העיה? יש לי ספק של HEC 475

• 10 תגובות
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים