תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
יש לי מסך LG FLATRON 775FT וכרטיס מסך AGP X8 GEFORE FX 5600 256MB הכרטיס עובע מעולה בויונדוס אין בעיות אבל לפעמים כשאני מפעיל את המחשב מחדש מופיע החלון של הכרטיס מסך (הלוגו שלו)- הכול טוב ואחר כך כשמופיע החלון שסופר את הראם אני לא רואה כלום או לפעמים רואים תצוגה משונה, תצוגה רצה מקצה לקצה בלי להיות יציבה (דומה להפרעות בטלויזיה כשאין קליטה) אחר כך מופיע החלון של הטבלאות (לפני טעינת הווינדוס)- גם הוא עובד טוב ויציב אך כמופיע החלון שטוען את הווינדוס (XP HOME EDITION) שוב פעם אותן הפרעות מוזרות וכשהויונדוס עולה אין הפרעות בכלל וגם הכול יציב במשחקים. בנוסף לפעמים שאני מפעיל את המחשב מחדש בווינדוס עצמו גודל התצוגה במסך ניהיה קטן (במידה קטנה- בשוליים)! כול החלקים במחשב…
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אם כשני עושה ווליום גבוה ויש באסים חזקים והרמקולים איזה מטר מהמסך אז יכול להגרם לו נזק בגלל כל ה"רעידות" האלה מהבאס?
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ישן שלא באחריות ,ולו קבלים נפוחים. ברצוני להחליף לו את הקבלים (בעבר כבר החלפתי ללוח אחר). הבעיה היא שבעבר קניתי אותם בחנות בירושלים ,ואין לי זמן להתחיל לנסוע לשם ,כי אני גר באיזור המרכז. מישהו מכיר חנות אמינה/חנויות שמוכרות קבלים ללוח-אם באיזור ת"א - ואני מדבר על קבלים טובים (לא המזוייפים, שאחרי כמה חודשים שוב פעם יתחילו לדלוף)? תודה לעונים
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום היום המחשב שלי ציפצף כמה פעמים וחשבתי שזה בגלל החום פתחתי את המארז וגליתי שגוף הקירור מלא אבק פקרתי את גוף הקירור לקחתי רובה לחץ אוויר וניקיתי את הגוף קירור חשבתי לעצמי "למה שאני לא ינקה כבר את כל המחשב מאבק?" יצא טונות של אבק עכשיו החזרתי כל דבר למקום והמחשב לא עולה! הוא נדלק ולא מראה אפילו את המסך השחור של ההתחלה הוא לא מראה סינמני חיים הוא לא מצפצף בהתחלה (כמו בד"כ) אבל המחשב עצמו דלוק! האוורירים עובדים מה יכולה להיות בעיה? לפני שאני הולך לטכני
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
האים חלונות 98 מזהה אוטומטית את הסידירום או שצריך להתקין לו דריברים?
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
איזה קטע זה יהיה אם מישהוא יקנה SSD וישתמש עם FAT32 ........ בהזדמנות זאת (אולי לא קשור לפורום הזה) אני מחפש תוכנה לבדיקת זכרונות וכאשר אני בודק זכרונות האם לחבר את כולם ביחד או לבדוק אחד אחד?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי יש לי בעיה רצינית עם המחשב ואני יפרט אותה פה ואת התהליך שניסיתי כדי לתקן את הבעיה המוזרה הזאת אוקיי אחרי שקיבלתי את המחשב לפני שבוע וחצי בערך הייתי שמח וטוב לב שקיבלתי סוף סוף מחשב חדש וגם חזק בדיוק כמו שרציתי... אני מפעיל אותו בדיוק כמו שהוא בא עם רק עם סידירום של asus וכל שאר הדברים שיש במפרט חוץ מהצורב... ביום שלמחרת נזכרתי שלא חיברתי בכלל את הצורב לקחתי רת הצורב הכנסתי אותו חיברתי את החשמל הכל.... המחשב לא עולה!!! אני מסתכל חושב ולא מבין מה יכולה להיות הבעיה כי המאווררים נדלקים כלומר המאוורר של המעבד המאווררי מארז והמאווררים של ה5900 כולל המנורות של הצורב והסידי משום מה המתח לא מגיע להרד דיסק שלא נדלק בכלל... כלומר לא מתחיל להסתובב.. אני כבר אמרתי מי יודע אולי …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם אנשים יקרים צריך את עזרתכם כמה שיותר מהר יש לי מחשב בן שנתיים כשיש לו הארדיסק של ווסטרן-דיגיטל WD1600JS בגודל 60 ג'יגה! עכשיו קניתי הארדיסק חדש גם של ווסטרן-דיגיטל WD1600AAJS בנפח 160 ג'גה! שתיהם אותה מהירות 7200 ואותו זיכרון 8 מגה אני מעלה תמשחב מחדש עכשיו האקס-פי זיהה תכונן , אך כשאני נכנס למחשב שלי אני רואה רק כונן אחד C כמו שהיה עד עכשיו רק מה שפתאום הנפח שלו נהיה 160 גי'גה, אך אם אותו מקום פנוי בדיסק שהיה ואת הכונן החדש הוא פשוט לא מזהה כביכול(למרות שבביוס הוא מזוהה וכנ"ל גם במנהל ההתקנים) כלומר נוצר מצב שהוא רואה תכונן שהיה לי כ 160 גיגה ואת החדש לא מזהה מוזר לחלוטין צריך את עזרתכם כמה שיותר מהר תודה מראש אסף
-
- 8 תגובות
- 649 צפיות
-
-
החלפתי לא מזמן כרטיס מסך X1950PRO 512MB והוא דורש הרבה מהספק, היו לי מס' נפילות לווינדוס לאחר ששחקתי ב TEST DRIVE או ב FSX, אני לא יודע אם זה בגלל הספק או בגלל משהו אחר, האם הספק עושה את העבודה או שלא למפרט שלי? MSI K8N NEO2 AMD ATHLON 64 4000+ 939 E6 SAPPHIRE X1950 PRO 512MB CORSAIR TWINX 2048 XMS3200 DDR400 HARD DISC WD 160 GIGA CMV 221D 22" WIDESCREEN CH HOTAS FIGHTER STICK+PRO THROTTLE+PRO PEDALS TRACKIR 3 PRO+VECTOR PRO 6DOF תודה.
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אוקיי, הבעיה היא כזאת... בביוס ההרד דיסק, (WD800JB הרד דיסק 80 ג'יגה עם 8MB CACHE) מוגדר בUDMA, וזה גם מה שהוא כותב לי בטבלה של הPOST . אך במנהל ההתקנים של WINXPPRO, הMASTER בבקר הIDE הראשון מוגדר כפועל במצב PIO משום מה, הדבר גורם לפעולה הרבה יותר איטית של ההרד דיסק מהרגיל. לפני כן אגב הכל עבד בסדר, עד שהרצתי משחק כבד עם E-MULE עובד ברקע. (יש לי RADEON 9500 PRO והוא היה מחובר לכבל חשמל שממנו יש פיצול למאוור ולהרד דיסק)... כלומר כנראה הכרטיס התחיל לזלול המון חשמל, מה שגרם להרד דיסק למין חוסר בכח, (ספק 300 וואט ג'נרי) וההרד דיסק פשוט נטען מחדש כמה פעמים באמצע המשחק, והכל המשיך לעבוד. רק אח"כ שמתי לב שיותר לאט פשוט. ואחרי כמה מסכים כחולים שקיבלתי, הWINDOWS הריץ CHKDSK בהפ…
-
- 8 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שזה המקום הנכון בפורומים לשאלה מסוג זה - במחשב שלי היה מסך lcd שחובר דרך יציאת dvi ונדפק עד שאתקן אותו אני מנסה לחבר למחשב מסך crt ישן (שעובד לי במחשב ישן יותר) דרך יציאת ה-vga משום מה הוא לא מצליח להראות תמונה במחשב החדש (נשאר על check signal) - בדקתי את החיבורים כמה פעמים, כיביתי והדלקתי גם את המחשב וגם את המסך ועדיין נשארת אותה בעיה. למישהו יש רעיון לפתרונה ? תודה רבה לכל העוזרים !!!
-
- 8 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם, אספתי כמה חלקי מחשב בין חברים והיום החלטתי לחבר הכל יחד. הלוח הוא Intel AL440LX מספר סידורי ISAL80472482 ביוס PhoenixBIOS 4.0 Release 6.0 על הלוח יושב מעבד פנטיום 2 233, זיכרון 32MB ( :-\), כרטיס ATI PCI וכו. ועכשיו לבעיה: אני מפעיל את המחשב, אין אף ציפצוף. הביוס מזהה את כרטיס המסך, את הלוח, את המעבד, את הזיכרון וכן את המקלדת והעכבר. לאחר מכן הוא נעצר בשורה "Press (F2) to enter SETUP", נעצר ולא ממשיך. אני לוחץ F2 ואז מופיעה השורה "... Entering SETUP" וכאן הוא נעצר. פשוט לא קורה כלום! אם אני ממשיך להקיש על מקשי המקלדת, אז לאחר כמה לחיצות, הוא מתחיל לצפצף. קראתי באינטרנט (בקובץ PDF של הלוח הנ"ל) שיש ג'מפר שאפשר לשנות אותו ואז להיכנס למצב קינפוג של הביוס. שינית…
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
שלום, יום אחד הפסיק המחשב לעבוד לפתע, תמיד נתקע בטעינה של windows. הרצתי memtest ויצא תקין. הרצתי chkdsk היו כמה שגיאות, פירמטתי את בדיסק. ניסיתי להתקין windows מחדש מדיסק, מגיע עד לשלב של תחילת ההתקנה, אבל כל פעולה לוקחת הרבה יותר זמן מהרגיל. לאחר מכן שוב נתקע. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלומות לכולם יש לי מחשב סלרון 1.7 דיסק 40 עם 256 זיכרון windows zp home edition המחשב הנ"ל עובד קצת לאט לאחרונה ומקבל מדי פעם חלונות כחולים ... רציתי לעשות לו דיפראג וקיבוע של הזיכרון הוירטואלי לפי 1.5 (כמו שמקובל) אבל ברגע שאני כותב את המספר ... 384 מגה .. ולוחץ על "שנה" המחשב מקבל חלון כחול ועושה ריסטרט ... זה כנראה אחד הטריגרים שמקפיצים אותו ... לפני שאני מתחיל בשיטה הרגילה של ניסוי וטעייה ... החלפת זכרונות , לוח, מעבד ..... וכ"ו ... יש תוכנה שתוכל לעזור לי להתמקד על התקלה בצורה יותר רצינית ? נגיד סיסופט סנדרה או משהו שכזה ? בתודה טל .... אשמח לתגובה מהירה ... כי העניין של התקלה קצת דחוף .... נ.ב ... ייתכן וזה קשיח ?
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום רכשתי מחשב חדש והתקינו לי אאוטלוק. ברגע שאני לוחץ delete על מייל הוא מסמן אותו בקו ולא מעביר אותו לתיקית פריטים שנמחקו. איך אפשר לבטל את זה? אני רוצה שבלחיצה על delete המייל יילך לפריטים שנחקו. תודה רבה אלעד
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
רכשתי לוח חדש של ג'יגבייט - 965P DS3 ויש עליו רק 2 יציאות למאווררים אחד למאוורר המאבד והשני למערכת. יש לי לפחות עוד 2 מאווררים נוספים - 1 על המארז והשני לקופסת הHDD מה ניתן לעשות?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
בדקתי בspeedfan את הטמפרטורות פתאום אני רואה 110 מעלות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פתחתי את המארז והמאוורר של המעבד לא פעל יש לי E2160 אני לא יודע מה לעשות הוא מחובר במין מגנט כזה איך אני יכול לחבר אותו?
-
- 12 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שבת שלום! יש לי מחשב נייד acer דגם aspire 5612zwlmi. כשאני מפעילה את המחשב, שומעים רעש כמו "שלג לבן" מהטלוויזיה. שמקשה עליי להוציא אותו מהבית..... זה נפסק ברגע שמערכת ההפעלה עולה (עולה ממש, לא נטענת). יש למישהו רעיון מאין זה יכול להגיע? תודה מראש, נוי
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אפשר לפרמט מחשב בלי לאבד מידע מסויים? ולא לגבות ולצרוב כי אני לא יכול.... זה נייד ואין שם צורב
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אהלן אני כרגע במצב בטוח, יש לי ווינדוס 7 והכל היה בסדר עד שיום אחד הוא פשוט החליט לכבות את עצמו, ומאז הוא נתקע לי שום ושוב בהפעלה של ווינדוס בקטע של הלוגו (של 4 החלונות)...אם אני עושה ריסטרט הוא כותב לי שהוא FAIL TO BOOT , ואז אני צריך לכבות אותו ולהכנס דרך מצב בטוח.. עשיתי סיסטם רסטור, וזה עובד, אבל אחרי כחצי שעה הוא נכבה עוד הפעם.. בלי חלונות כחולים בלי כלום, אני לא חושב שזאת תקלה בחומרה..אם יש תוכנה כלשהי לתיקון הווינדוס דרך מצב בטוח אני אשמח מאוד תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חיברתי את האוזניות וגם דרכן שמעתי רק דרך רמקול אחד. אני מסיק מזה שהבעיה במחשב. התקנתי מחדש את הדרייבר של כרטיס הקול, והבעיה לא נפתרה. אני מסיק מזה שכרטיס הקול עצמו נדפק. כרטיס הקול מובנה בלוח אם. אז פיתרון לבעיה זה קניית כרטיס קול והתקנתו. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בעקבות עצה של חבר שידרגתי במחשב שלי. לשם כך השתמשתי במחשב אחר בביתי שהיה בו מעבד טוב יותר, קניתי כ.מסך חדש והוספתי 2G זכרון. לצורך השדרוג החלפתי את ההארד דיסק במחשב הישן יותר (שבו יש את הקבצים שלי) יחד עם ההארד דיסק במחשב החדש. עכשיו ניסיתי להפעיל את המחשב והוא עולה עד לנקודה שבה הוא צריך לטעון את מערכת ההפעלה (windows 7 אם רלוונטי) ואז קורס. ניסיתי כמובן לשנות את הboot sequence בביוס אבל לא זו הבעיה. אני לא יודע מה לעשות מכאן, אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, התחילה לי בעיה במחשב שאני לא יודע אם זה בעיה בכרטיס מסך או במשו אחר. נתחיל בזה שהמסך שלי הוא לרזולוציה 1920x1080. כשאני משחק משחקים אני שם על רזולוציה יותר נמוכה בשביל לקבל ביצועים יותר טובים. פתאום באמצע משחק המסך כאילו התנתק אבל המחשב עבד והיה את הסאונד של המשחק. עשיתי ריסטארט למחשב אבל לא הופיע שום דבר (אני מתכוון לכל הנתונים של הווינדוס שתמיד עולים). המחשב עובד רגיל,המשחקים עובדים כל עוד אני על הרזולציה סבירה ולא יותר מידי נמוכה,וכשני שם על רזולוציה נמוכה שוב קורה שהמסך כאילו מתנתק ואני לא יכול לעשות כלום רק ריסטארט. זה קורה גם בלי קשר למשחקים לדוגמא כשאני משנה את הרזולוציה בהגדרות של הוינדוס. מחקתי,עדכנתי חדש פעמיי…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
בבקשה תמצאו לי מדריך כיצד להתקין את ההיטסינק של ה 775.
-
- 13 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום אז בניתי מחשב בשביל מישהו והיה לי ניסיון עם אותו דגם רק לא הE אז קניתי את הE עם זכרון Hynix מעבד BARATON 2500 וכרטיס FX5200 ומה שקורה זה כאשר אני מדליק את המחשב המאוורר מתחיל להיסתובב ולא קורה כלום(אפילו לא power on test) ניסיתי להחליף את כל החלקים ועדיין לא עבד אז אמרתי טוב ניתן את הלוח שלי ונחליף לוחות אם ואני כבר ייסדר אותו. עכשיו כל החלקים עבדו על שלי (הלא E) ויש לי את המחשב שלי שהוא זהה ברוב וגם כל החלקים שלי לא עובדים על הלוח האם הלוח פגום או שזה משהו אחר?? בתודה דניאל נורמן
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-