עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ggg456,

שלום לכולם, לפני שבועיים קניתי מחשב חדש לאחי ושמתי לב שהוא קורס טוטלית כשאני מנסה להכנס למשחקים (מעט כבדים לא ממש רציניים) ובנוסף בניגון סרטי HD. בדקתי יותר לעומק והתקנתי בזהירות את הדרייברים של הכרטיס מסך וגם DIRECTX, קודקים והכל אבל שום דבר לא עזר. הועלתה ההשערה שזה אולי בחומרה, לכן הורדתי אוורסט ועשיתי טסט מאמץ למערכת. לאחר שנייה בדיוק המחשב קרס מדובר במחשב די טוב יחסית מעבד אינטל דואל קור 8400 כרטיס מסך של אינוידיה GTX 260 ג'יגה בייט זכרון 4GB ראם לוח אם של ג'יגה בייט עם צ'יפסט E43 אם אני לא טועה הרדיסק 500GB ניסיתי שוב בדיקות מאמץ באוורס ואני רואה שכאשר אני מבצע טסט מאמץ על הזכרון המהיר בלבד (ללא מעבד או שאר החומרה לסוגיה) המחשב קורס מייד וכאשר אני עושה בד…

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  2. יש לי בעיה חמורה במחשב. עד עכשיו הצלחתי להיסתדר ולפתור אותה אבל עכשיו קרה משהו חדש. יש כמו רעש של ירידת לחץ שבא מהמחשב ואחרי כמה שניות ניהיה לי מסך כחול. זה קרה פעמיים ועכשיו חזרתי לבעיה המקורית שהייתה לי (שזה ביעקרון שהמערכת נדפקה והייתי צריך להיכנס לקונסול לעשות צקדיסק ורק אז זה עבד) אבל יש למישהו רעיון? ועוד משהו זה בעיה פיסית או בתוכנה?כי אניוצה לדעת עם פירמוט יפתור את זה. תודה מרארש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. היי חברים, לא השתמשתי במחשב שלי (מחשב נייח) בערך חצי שנה הוא היה בקופסא כאשר הכבל חשמל וכבל hdmi היו מחוברים למסך אך לא למחשב. יש לי מחשב טוב מחשב גיימינג שקניתי לפני שנה ומסך של dell u2414h אני מחבר את המסך למחשב בכבל hdmi. יש שתי יציאות hdmi במסך. ניסיתי את שתיהן כמו גם לשנות בהגדרות hdmi1/hdmi2. חיברתי כבל hdmi חדש ועדיין אותו מקרה. כאשר אני מדליק את המחשב יש הודעה על המסך שלא מחובר מחשב - no cable hdmi is connected אם אני עובר ליציאת hdmi השניה אז הוא נותן לי הודעה אחרת entering power save mode. המחשב עולה עם נורות ונראה שעובד בסדר. עכבר ומקלדת מחוברים עם נורות. הבעיה היא שאין לי מסך נוסף שאני יכול לבדוק איתו כדי לבודד את הבעיה. ממש אשמח לעזרה כאן ח…

4. Started by pogo,

יש לי בעיה . קניתי מחשב חדש וחזק אבל כל איזה 10-15 דקות המסך קופץ ממש ךשניה ואז חוזר לעצמו.... המסך נשאר מהמחשב הישן והוא לא היה עושה כאלה בעיות. תעזרו לי למצוא את הבעיה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by stavko,

בקיצור הבעיה היא כזו, כל כמה רגעים אני שומה מן צליל קצר מאוד משהו משונה, ואז אחרי הצליל פתאם כל הסאונד נכבה. לא משנה מה אני שומע , youtube מדיה פלייר סרטים הכל.. ופשוט אני צריך להפעיל כל הזמן מחדש. אז מישהו מכיר בעיה כזאת? שמע על זה פעם? מערכת VISTA

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  6. שלום לכולם, הרבה זמן לא הייתי פה. (אני עם וינדוס xp) אז ככה, יש לי בעיה עם קבצי dll זה התחיל (אתמול) עם d3d9.dll במשחק prototype וכן בשאר המשחקים הורדתי את קובץ הdll ושמתי אותו בתיקיה של המשחק וכאמור קיבלתי שגיאה חדשה הורדתי גם את הקובץ הזה (ddraw.dll) והחלפתי בתיקיה system32 ו system ושוב אותה שגיאה. ניסיתי להסיר את הdirectx 9.0 והתקנתי מחדש, עדיין לא עוזר, ופה אני חושש לבעיה נוספת! בdxdiag מופיע לי שיש לי directx 9.0 אבל משום מה אני עובר ללשונית display ולוחץ על test direct3d וזה מה שמופיע לי, קוביה כתומה שהיא שייכת בכלל לdirectx 8.1 למי שלא יודע הקוביה (TEST) של directx 9.0 אמורה להיות כזאת מישהו אולי יודע איך אני יכול להסיר בבטחה את כל הקבצים של הd…

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  7. Started by ^ThiZz,

לא ידעתי עם לפתוח את האשכול פה או ב"ציוד הקפי", תעבירו בבקשה אם טעיתי. בכל מקרה, לאבא שלי יש מכשיר HP'>http://www.mobile-review.com/pda/review/image/hp/ipaq114/hp-ipaq-210-214.jpg"]HP IPAQ 214. הוא קיבל דיסק להתקנת המכשיר על המחשב שלו על מנת לעשות סינכרוניזציה בין המכשיר למחשב. ההתקנה תמיד מגיעה לשלב בו היא מנסה להתקין את התוסף ActiveSync 4.5 ואז מתקבל הודעת שגיאה: "2356'>http://www.google.co.il/search?q=2356+ActiveSync.cab&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US%3a%6ffficial&client=firefox-a"]2356 ActiveSync.cab". חיפשנו ברשת ומצאנו הרבה אנשים שניתקלו בבעיה. ניסינו הרבה פתרונות שניתנו להם, ביניהם: -להוריד מאתר אחר את התוסף -למחוק ולהתקין -ל…

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  8. שלום, רכשתי כרטיס מסך GIGABYTE GeForce 8600gt אך כאשר אני מנסה להתקין את הדרייברים של הכרטיס אני מקבל הודעה ש"גישה נדחתה" ושההתקן אינו זמין. אני מצליח להתקין רק "מתאם גרפי VGA רגיל". הורדתי את הדרייברים האחרונים מהאתר של gigabyte + רשום שהכרטיס נתמך ב-vista. מה ניתן לעשות? תודה

9. כשאני מדליק את המחשב, מופיע מסך שחור והווינדוס לא עולה (מסך שחור, לא כתוב כלום). אני גם לא יכול להגיע למצב של safe mode. מה עלי לעשות ?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. בזמן האחרון מדי פעם המחשב קורס לי פתאום בצורה ברורה שהוא נתקע ואז עולה לי מסך כחול שעד כמה שאני זוכר שאמרו לי פעם זה אומר שיש בעיה בחומרה במחשב. המסך הכחול נמשך רק כמה שניות בודדות אז אני לא ממש מצליח לקלות ממנו משהו רק "...Damage......". בפעם הקודמת זה היה הכרטיס מסך (לפני יותר חצי שנה). זה לא קורה לי כול יום, הפעם האחרונה היה אתמול ולפני זה היה שבוע לפני.... . היה לי יום שהיה לי פעמיים בהפרש זמנים קטנים וכשעדכנתי דריבר חדש ללוח אם זה היה נראה שהכול הסתדר כי לא עלהלי המסך הכחול לאיזה שבוע וחצי אם אני לא טועה... עזרה בבקשה ???

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. חיברתי למחשב דיסק קשיח מהחיבורים הקודמים (לפני sata 2) והוא הדיסק קשיח היחידי שלי במחשב. עכשיו כשאני מנסה להתקין את הווינדוס 7 הוא מראה שהוא קיים אבל לא נותן לי לעשות שום פעולה עכשיו שזה Format, New ... בFormat הוא מונע ממני ללחוץ עליו וביצירת מחיצה חדשה (new) הוא זורק שגיאה : failed to create a new partition on the selected unused space error. חשבתי אולי הוא מוגדר ומפורמט כבר אבל הוא לא נותן לי גם לעשות next ולהתחיל בהתקנה אבל הוא וזורק גם שגיאה : windows cannot be installed this disk. this computer's hardware may not support booting to this disk. ensure that the disk's controller is enable in the compuer's BIOS menu. נראה כאילו צריך לאשר אותו בBIOS אבל אני פוחד להתעסק ש…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by ronzilca,

יש לי הארד דיסק ישן IDE יש לי הארד דיסק חדש SATA אני מנסה לחבר את שניהם אבל הוא פשוט מתעלם מה-IDE. אם אני אנתק את הSATA זה יעבוד... מה עושים ? שיחקתי עם הג'אמפר אני לא מוצא משהו אחר..

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  13. בוקר טוב לכולכם , יש לי בעיה , המחשב שלי התחמם לטמפ' דיי גבוהה , כי כל ישום שהדלקתי שמעתי שהמאוור התחיל להסתובב יותר RPM וגם הטמפ' עלתה .. הטמפ' הייתה בגבול שי 45-55 ... אז הורדתי את הגוף קירור של המעבד , הורדתי את המשחה התרמית הישנה , ושמתי חדשה של ZALMAN . המשחה פוזרה לכל אורך המעבד אך כשהפעלתי ראיתי שהטמפ' של המעבד הוא 88 -90 , למרות שהפעלתי את המחשב , הכל עובד נורמאלי! לא נתקע אפילו טיפה , וגם משחקים עובדים נורמאלי לגמריי והמחשב לא נכבה בעצמו . הגוף קירור אכן נוגע במעבד ככה שאני לא מבין מה יכול לעשות את הבעיה הזו ? אולי ה סנסור של הטמפ'? תודה לעוזרים .

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by natanel20,

היי , קניתי ממישו ביד 2 מסך LCD LG במחיר יחסית נמוך (250 שקל) קיצור נקיתי ממנו אתמול אותו והפעלתי את המסך בבית המסך עבד כמה דקות טוב ולאחר כמה דקות יש כל פעם הפרעות כאלו במסך נגיד בלויזיה שאין פתאום קליטה כזה אז יש טשטוש , אז זה משו כזה רק שהטשטוש הוא בעצם תמונה שמתבלבלת בין התמונות אחת בתוך השניה מהכרטיסיות וכאלו קיצור משו משגע .. זה קורה בהרבה אתרים יחסית (פייסבוק שאני לוחץ על תמונה , ועוד מספר אתרים) ולפעמים בכל המחשב גם במסך הראשי.. בדקתי את הכבל , והבעיה לא בכבל החלפתי חדש ועדיין יש אותה תקלה בדקתי ב-2 מחשבים שונים וזה עדיין אותו תקלה של הטשטוש.. למישו יש מושג היכן הבעיה?? איך אפשר לסדר את זה?? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by מתן88,

אז ככה , קניתי לפני חודש מחשב מ SKYPC שהמוכרים המליצו לי עליו מאוד . מפרט : מעבד amd phenom 945 לוח אם MA770T UD3 זיכרון 4GB RAM G.SKILL כרטיס מסך HD6870 עכשיו ברוב המשחקים יש לי נחיתות של FPS לדוגמא ב GTA IV אפשר לשחק הFPS לפעמים מגיע ל70 אבל לפעמים גם ל25 . וקרייסיס הFPS עובד בין 15-35 שזה ממש נמוך . הממוצע אמור להיות לי בערך 35 . ASSASIINS CREED הראשון עובד לי על 30 FPS ובמשחב הקודם עם HD4870 הוא עבד לי על 60FPS . (דווקא BROTHERHOOD עובד מצויין 40-70 FPS ) מה עושים ?? דרך אגב הדרייבר מעודכן .

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. שלום לכל חברי הפורום, יש לי בעיה עם WIN 10 צירפתי תמונה שממכישה את הבעיה בדיוק, בגדול לא מופעים כל האייקונים שהצמדתי וגם כל האייקונים של החלונות הפתוחים. בתמונה ניתן לראות דוגמה ל3 חלונות פתוחים שלא מופיעים בשורה למטה. אשמח אם משהו יודע לפתור את הבעיה. [ATTACH=CONFIG]9339[/ATTACH]

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Roeebenj,

טוב... יש לי כונן SSD 40 GB והוא כל הזמן מתמלא... לפני שבוע עשיתי פורמט ועדיין הוא מתמלא לי.. מה שמוזר הוא : בכל הכונן יש רק 23 gb איפה נעלם לי עוד 13 אני ממש לא מבין! כל הזמן הכונן הזה מתמלא ואני לא מבין במה.. תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, היום נתקלתי בבעיה בכונן קשיח שלי. הכונן המדובר היה מחובר למחשב עם מערכת ווינדוס ויסטה מותקנת עליו. כאשר ניסיתי להתקין את התוכנה DAEMON Tools הוא שאל אותי אם לאפשר לו להתקין דרייבר למרות שאינו מתאים ואישרתי לו להמשיך את הפעולה. כמה שניות לאחר מכן הופיע לי מסך כחול עם כיתוב לבן ולקח לו בערך כ-3-4 שניות להיכבות. כל הפעלה של המחשב מחדש לא עזרה כי כל פעם שניסיתי להתחבר בקושי הספקתי וכבר המסך הכחול הופיע שוב והמחשב איתחל את עצמו. חיברתי את הכונן הקשיח למחשב אחר שלי והמחשב מוצא את הכונן אבל הוא מציג לי אותו בתור כונן נשלף ולא מאפשר לי להכנס אליו ולנסות לפתור את הבעיה. אני רוצה לתקן את הכונן אבל אין לי אפשרות גישה אליו. :-\ מקווה שתעזרו, תודה מראש, עידו. [br]פורסם בתאריך: …

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  19. כל הקבצים שיש לי על שולחן עבודה תמיד איך שהוא עוברים בעתקה לתקייה של המוסקיה שלי ונגיד אם אני מוחק קובץ משם זה מוחק לי אותו גם משולחן עבודה יש לי win 7 מישהו יכול לעזור לי איך לסדר את זה בבקשה

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  20. Started by omripel,

שלום לכולם... יש לי בעיה במחשב.. במשחקים יותר נכון... כשאני משחק במשחקים כמו LOST PLANET או FEAR .. אז יש לי כל מיני נקודות על המסך.. והדרישות שלי מתאימות למשחקים.. =\ ב- LOST PLANET זה התחיל לי רק משלב 8!!! ויש 11 .. ככה שזה ליקראת הסוף... אז מה זה?! למה יש את הנקודות האלו?! הינה כמה תמונות : [attachment deleted by admin]

• 37 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by SyMiC,

יש לי מערכת מחשב P4 3.0GHZ מעבד Palit 8600GT 256MB GDDR3 כרטיס מסך Intel Grand County 2 D102GGC2 לוח M 512MB 533GHZ DDR2 זיכרון WDC WD800JD הרד דיסק עכשיו אני חושב שיש צוואר בקבוק ממש חזק כי לחבר יש מערכת כזאת P D מעבד לוח M לא זוכר כרטיס מסך 7600GT 1GB זיכרון הרד דיסק לא יודע אם זה חשוב 160 גיגה ונגיד במשחקים כמו cs 1.6 הוא מחזיק 400FPS עומד ואני מחזיק 80FPS אם דרופים (ה-FPS מקרטע ) אם ה G-6600GT ההיתי מחזיק 100FPS חלק עכשיו גם נגיד ב FarCry הוא שם הכל על very high אני גם שם על רזולוציה 1024-760 ניראה לי והוא על הרזולוציה הכי גבוה וגם המשחק פועל לו חלק ולי בתקיעות יש מצב קיבלתי כרטיס פגום ?! קניתי מסקייפיסי לפני שבוע מה אני עושה ? ד"א אני קונה עכשיו שתי סטים של 2 …

• 6 תגובות
    • 609 צפיות
  22. מפרט: לוח אם - ASUS H97-PLUS LGA1150, זיכרון - G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 כרטיס מסך - Gigabyte Radeon R9 290 4GB GDDR5 מעבד - Intel Core i5 4690 3.5Ghz 6MB L3 Cache s1150 ספק כוח - SeaSonic 620W 80+ Bronze M12II-620 רקע: המחשב חדש. נקנה ונבנה באוקטובר האחרון. אני משתמש בחיבור DisplayPort. תיאור הבעיה: בכל פעם שאני נכנס למשחק כלשהו, לאחר בין 30 שניות ל-5 דקות משחק המסך כבה (כרטיס המסך קורס) ואני רואה את הדבר הבא: http://s9.postimg.org/yxxocdy3j/20150204_143354.jpg לאחר שזה קורה המחשב לא חוזר לקדמותו, וצריך לכבות אותו. לעיתים לאחר הדלקה מחדש לפני שעולה מערכת ההפעלה אני שוב מקבל מסך כזה וצריך לכבות שוב. אני משתמש בכבל DP עם 19 פינים (ללא פין מ…

23. לפי מה שהבנתי לכרטיס מסך עם חיבור AGP יש לו תמיכה כפול 8 הבעיה שהכרטיס מסך בהגדרות אצלי בווינדוז זה מראה כיאילו הוא כבוי הAGP והרבה משחקים לא עובדים בגלל זה ניסיתי לאפשר את ההגדרות בBIOS שיהיה תמיכה בX8 אבל עדין בהגדרות של הווינדוז זה מראה שאין שהוא כבוי ראו תמונה הינה עוד פרטים בקשר לAGP לפי מה שהבנתי הבעיה נובעת מהלוח אמ או בגלל שיש לו כרטיס מסך מובנה שצריך לבטל אותו כדי שתיהיה גישה מלאה לכרטיס המסך הלחוד או שצריך להפעיל דרך הBIOS את הAGP או שקיימת בעיה אחרת בכל אופן סוג הלוח אמ הוא EP-8RDA+ מחשב מסוג AMD 2600

• 26 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Naor1,

קניתי מחשב חדש , התקנתי את כל הדרייברים של הלוח אמ [ הכרטיס קול מובנה ] וזה אומר לי שאין לי כרטיס קול, אין בקרת עוצמה ולא כלום ! גם כשאני נכנס למשחקים , GTA וכל מיני אז אי אפשר להיכנס בגלל שאין כרטיס קול , ממה יכולה לנבוע הבעיה ? ואיך אני יכול לפתור אותה ?

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  25. אוקיי אז חבר הביא לי דיסק להתקין את COD MW שיחקתי בו,ואחרי כמה זמן נעלמה תמונה: us_smoke_grenade_burnt_c ככה זה רושם בקונסולה,שהוא לא מוצא את התמונה הזאתי. יש אפשרות לתקן את זה,או שחייב להתקין מחדש?

• 2 תגובות
    • 756 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.