תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. יש לי בעיה בלפטופ כבר הרבה זמן . תחילה זה inspirion עם i5 , geforce 2gb ,hd 500gb, 4gb ram. דבר שני, המחשב עובד מאוד לאט בהתחשב למפרט, ושמתי לב שכשרגעים כאלה קורים, יש 100 אחוז שימוש בדיסק כאשר פותחים מנהל משימות ואז נכנסים לביצועים. השימוש בדיסק מקרים נדירות יורד מתחת ל90-100 אחוז שימוש ולדעתי זה גורם לבעיה. יש לי אנטי וירוס מקאפי שהגיע עם המחשב שרץ ברקע ומעבר לזה לא משו מיוחד. לוקח איזה רבע שעה עד שהמערכת מבצעת כיבוי מערכת(נשאר הרבה זמן על המסך של "מבצע כיבוי"). משהו בטוח לא בסדר. האם מישהו יודע מה גורם הבעיה לזה? שירות של ווינדאוס שגורם לזה ? משהו? מצורפת תמונה עם החלון ביצועים.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי טלויזיה פוג'קום 42" מדגם LC42G72-SD, יש בה 3 חיבורי HDMI, לאחרונה קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך טוב HD6870, וכשאני מחבר את המחשב לאחד מחיבורי ה-HDMI אני מקבל הודעה "לא נתמך" ומסך שחור. עוד אציין כי כאשר אני מחבר את אותו המחשב לטלויזיה פנסוניק 32" הכל עובד תקין כך שברור שאין בעיה במחשב מצד אחד, ומצד שני אין בעיה גם בשלושת חיבורי ה-HDMI שבטלויזיה. ניסיתי לשחק קצת בהגדרות של התצוגה במחשב אך ללא הועיל. מה עושים? תודה, גיל.
-
- 10 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
ברשותי מחשב בן פחות משנה ולאחרונה כשאני לוחץ על כפתור ההפעלה לרוב אין שום תגובה, לפעמים הנורה של המחשב נדלקת לשניה ואז נכבית. וכשאני מנתק אותו מהחשמל ומחכה כמה שניות אז הכל עובד כרגיל. זה קורה רק לאחר שהמחשב היה כבוי כל הלילה. שהמחשב כבר פועל אז אין שום בעיה, אפשר לשחק, לצפות בסרטים הכל עובד פיקס. דברים שניסיתי: החלפתי בין כפתור הריסט לכפתור ההפעלה לוודא שזה לא הכפתור. ניתקתי את חיבור ה24 פינים, וחיברתי בחזרה, והמחשב עבד, מה שגורם לי לחשוד בלוח אם. עידכתי ביוס לגרסא האחרונה. מפרט: i7 4790K CORSAIR Vengeance Pro Red 16GB 2x8GB 2400MHZ RAM Asus Z97M-Plus Crucial 512GB MX100 Series ASUS GeForce GTX 760 2GB Seasonic X-Series 650W GOLD Modular Fractal Design Define Mini תודה!
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי R9 290 של MSI והתקנתי את הGAMING APP דרך הדיסק (יענו גרסה ישנה) הלכתי לאתר והורדתי גרסה חדשה וכאשר אני מחליף למצב SILENT GAMING אוOC זה מראה בתוכנה שהתדר ליבה מגיעה למקס שלו כאילו שאני לוחץ על OC אז זה אומר שהכרטיס על 1007 (אני לא שומע רעש מיוחד מכיוון המחשב ) לא אימתתי את הנתונים עם תוכנה אחרת בגרסה הישנה גם שלחצי על 0C התדר נשאר על 300 (מינימום) ורק שפתחי קבצים התדר עלה מה לעשות? האם זה בעייתי ? התכנה הישנה נטולת פיצרים כמו EYE RESET וכאלא אז אני רוצה תחדשה.
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים באופן פתאומי הקיצור alt+shift הפסיק לעבוד. הוא לא משנה שפה. ניסיתי לבדוק בהגדרות שפה וקיצור מקשים אחר שהגדרתי עובד בלי בעיה. לא הצלחתי למצוא פתרון ברשת, אשמח לעזרה. אני משתמש ב windows 8.1 תודה.
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לוח אם H71M-DGS, מעבד G640, שני כונני SATA 500G/1TB, זיכרון DDR3 4GB, כרטיס מסך מסדרה R7. WINDOWS 7 HOME מדי פעם משום מקום המחשב נתקע לכמה שניות וישר אחרכך מתקבל מסך כחול, וריסטרט אוטומטי. התקנה מחדש של ווינדאוס לא עוזרת. זה מאוד רנדומלי, יכולים לעבור ימים בלי, ויכול לעבור יום אחד עם כמה מסכים כחולים. צירפתי קובץ dmp שהתקבל גם לאחר התקנה מחדש של ווינדאוס. אשמח לעזרה, אם רכיב מסוים תקול שאוכל לקנות חדש ולהחליף.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם ברשותי מחשב בן 5-6 שנים בערך (אני לא זוכר כלכך) ומהירות התגובה שלו לא משביעה רצון (אני תמיד מקפיד לסרוק וירוסים דרך נוד 32 ו Malwarebytes Anti-Malware ומנקה דרך ccleaner ) אבל עדיין זה לא כלכך עוזר אלא משפר בקצת הניקוי דרך ccleaner. אשמח לייעוץ על מנת לשפר את המהירות שלו בפתיחה וסגירה של ישומים ותוכנות אציין שהשימוש העיקרי של המחשב זה שימוש קל אבל עדיין המחשב זוחל אני מעלה תמונה של המפרט שלי דרך התוכנה AID 64 אם תרצו מידע ספציפי דרך התוכנה תכווינו אותי ואני יעלה עוד תמונות. חשבתי בהתחלה לקנות זיכורן ram או ssd אבל מעדיף להתייעץ עם המומחים פה כדי לא להוציא סתם כסף תודה רבה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב הינו נייח או נייד? נייח שפת מערכת ההפעלה : עברית/אנגלית. עברית מהו קצב הביט, 32 או 64 סיביות? 64 תארו את התקלה, במידת הצורך הוסיפו תמונה: לפני כמה ימים המחשב היה מכובה,כשהדלקתי אותו הנורה במסך הפכה מכתומה (כבוי) לירוקה (מופעל) אבל המסך נישאר שחור,שומעים ברמקולים שהווינדוס עולה ועוד תוכנות אבל המסך שחור מרגע ההדלקה ולא מראה כלום. הנורה הירוקה מהבהבת בצבע ירוק וזהו,פתחתי את המחשב וניקתי אותו,אין כבלים נפוחים או קרועים,ניתקתי את הזיכרונות והחזרתי ועשיתי הכל וכלום לא עובד. הכרטיס מסך חדש יחסית וגם אותו ניתקתי וניקתי וחיברתי וכלום לא עוזר. ממתי התקלה קיימת? 3-4 ימים האם בוצעו שינויים כלשהם בחומרה, או שהתקנתם תוכנות לאחרונה? אם כן, פרטו אותם: לא - - - תגובה אוחדה: - …
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
שעה אחר ההדלקה המחשב נתקע מסך כחול ,מאתחל את עצמו לא מזהה את דיסק ההתקנה ומבקש דיסק איתחול. מכבה את המחשב כולל המתג הראשי בגבו מחכה כמה שניות מדליק את המחשב הוא עולה בצורה תקינה למשך שעה בדיוק ושוב התקלה וחוזר חלילה. ההודעה שאני מקבל לגבי הבעיה problem-blue screen- os version-6.1.7601.2.1.0.256.1 local id-1037 bccode-f4 bcp1-00000003 bc2-0887DCD28 BCP3-887DCE94 BCP4-83C5E3B0 OS VERSION-6-1-7601 SERVICE PACK-1_0 PRODUCT-256_1 עזרה בבקשה
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום ישלי מחשב די ישן ואחרי שבאתי להעיר אותו מהמקלדת אולי דרך מצב שנה הוא לא הגיב. לחצתי על כפתור הדלקה כדי להעיר אותו. הוא לא הגיש אז לחצתי לחיצה ארוכה והוא גם אל הגיב יש כפתור של הספק מאחורה העברתי לצד השני וניתקתי את הכבל של הספק והוא נכבה. החזרתי שוב את הכפתור לצד שהיה והמחשב לא נדלק. העברתי לצד השני והוא שוב אל נדלק. הכפתור מצולם בתמונה יש שני צדדים לכפתור מה לעשות? בברכה דביר.
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום! רכשתי מחשב נייד y-70 של לנובו האם מומלץ לפרוק את הסוללה לגמרי בסוף כל שימוש ולהטעין אותה במלואה?
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, הבוקר הדלקתי את המחשב הנייח. אחרי בערך עשרים דקות הוא נכבה פתאום ושוב לא נדלק. ניתקתי את כל החיבורים למחשב, ניתקתי כוננים ומאווררים, בקיצור כרגע רק הספק מחובר ללוח וכאמור הוא לא נדלק. יש אפשרות לבצע איזושהי בדיקה כדי לדעת בודאות שהספק לא תקין? אני לא רוצה לקנות סתם ספק ולגלות שעדיין יש בעיה. כמו כן אציין שהספק בן 4 שנים והמחשב עד עכשיו לא עשה בעיות. אודה למי שיכול לעזור.
-
- 19 תגובות
- 9.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. לאחר שניסיתי לעדכן את ווינדוס 7 (לווינדוס 8 ) ווינדוס חסם אותי כמנהל, כך אני חושבת לפחות, כי כל פעם שאני רוצה לעשות משהו כמו להוריד תכנה או לעשות כל דבר אחר שרק 'מנהל' יכול לעשות- אני מקבלת הודעה מבקרת משתמש שמבקשת ממני סיסמה בשביל לאשר את הפעולה אך הבעיה היא שבהודעה אין שום מקום לרשום את הסיסמה של המנהל וכתוב שההודעה נשלחה מהכונן הקשיח של המחשב, הווינדוס שלי לא חוקי, אז אני צודקת בכך שווינדוס השתלט לי על המחשב ולא נותן לי לעשות דברים כמנהל? אם כן, יש דרך לעקוף את זה? או שצריך להתקין מחדש את ווינדוס (ואם זה יעזור להתקין מחדש)? ואם אתה לא חושב שזו הבעיה, אז מה כן? אשמח לתשובה, תודה רבה, פריידי
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון חלק מהפעמים הדפדפן אינו מציג חלק מהתמונות. לא יודע אם קשור אבל גם באתר הבנק הלחצים לא נלחצים (אחרי מילוי פרטים) אשמח מאוד לעזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה מתסכלת במחשב. (מחשב שעובד לא רע, אחרי פירמוט) כל פעם שאני נמצא בתוך חלון (וורד, פאוורפוינט, דפדפן אינטרנט, הכל...) הוא יוצא מפוקוס בזמן שאני בפנים. נניח אני מקליד מסמך בוורד, כאילו נפתח חלון מעל החלון שלי, ואז אני לא יכול להמשיך להקליד, ואני צריך להקליק בתוך החלון כדי לחזור לפוקוס. בעודי רושם הודעה זו, כל 20 שניות אני צריך ללחוץ על העכבר בתוך החלון שיחזור לפוקוס. עכשיו אלה לא חלונות קופצים, כי כלום לא קופץ לי! זו בעיה מתסכלת כי גם קשה להסביר אותה ואנשים לא מבינים בדיוק מה הבעיה. פה הסברתי די טוב. אשמח לעצות תודה נ.ב. מדובר על ווינדוס 7 פרופשונל
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
ברשותי נייד עתיק ונחמד של לנובו, והייתי רוצה להשמישו. הוא נקנה עם OEM של ויסטה. המחשב לאחר פירמוט. מה עלי לעשות כדי להשמיש אותו עם אותה מערכת הפעלה? מי תומך, IBM? לנובו? תודה מראש למכוונים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח asus b85m חדש חדש. אני מנסה לעלות את המחשב והוא לא מזהה את המקלדת usb, ניסיתי גם ps2 וגם לא זיהה. בדקתי בכל מיני מקומו ואנשים שנתקלו בזה אמרו לאפס את הלוח עם הג'מפר. עשיתי את זה והעברתי את המקלדת ל usb מקדימה, עכשיו ב post נרשם שהוא זהה מקלדת אבל כשאני לוחץ del או f2 כלום לא קורה וה post אומר שהוא יכבה את המחדב תוך 15 שניות. למשהו יש מושג מה עושים???
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה קלה... קניתי מחשב חדש עליו כונן ssd בנפח 500gig ssd. עד היום, הייתי מחלק את הכוננים לשתי מחיצות: אחת בת 100-200גיגה לטובת מערכת ההפעלה והשאר לדטה. האם לדעתכם המלומדת, עליי לבצע זאת גם בכונן החדש? איך כונני ה ssd מתנהגים כשמחלקים אותם למחיצות? בתודה מראש, תומר
-
- 12 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אני מתוודה . כמעט כול משחק ששיחקתי היה פרוץ ואף פעם לא לי בעיות האם משחקים פרוצים יכולים לגרום תקלות עתידיות? אני משחק שנים בפרוץ ולא קרה כלום עוד משהו. האם directx 12 יצא ל Windows 12
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
2 תקלות שיש לי כבר כמה חודשים טובים. היה לי לפני כמה חודשים סוג של הפסקת חשמל ומאז לא עובדים כמה דברים: 1.מאותו רגע הכרטיס מסך לא עבד ( לקחתי לבדיקה הוא נשרף אמרו יכול להיות בגלל שהמאוורים יפסיקו לעבוד בגלל כל האבק שהצטבר שם ) . 2. חלק מיציאות ה usb הפסיקו לעבוד וגם הכרטיס רשת הפסיק לעבוד. 3. המחשב כשאני עושה לו כיבוי הוא מכבה את הוינדווס אבל במארז חלק מהדברים כמו מאוורר ממשיכים לעבוד ורק כיבוי מכפתור כיבוי המחשב פותר את הבעיה. 4. שמתי לב לאחרונה שהמאוורר של המעבד לא מסתובב . לקחתי לבדיקה באמת לא עבדו החלקים הללו חשבתי אולי בעיה בדרייברים אבל אחרי התקנת הדרייברים עדיין אותה בעיה. התקנתי וינדווס מחדש כולל כל הדרייברים המעודכנים עדיין הדברים שאמרתי לא עבדו. אודה לעזרת…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום לכולם: לאחר צפייה בסירטון כלשהו ב-Youtube, המסך לפתע נכבה למשך מספר שניות, ואז הופיע מסך כחול. נתונים משני קובצי ה-Dump מ-BlueScreenView מצורפים בקובץ המצורף. מה הגורם לבעייה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד hp 250 g3 וספיקר BOSE soundlink mini, אני מצליח למצוא את הספיקר דרך הבלוטות' של המחשב - ואז הוא אומר שאני צריך להתקין איזה דרייברים - וכשאני מנסה להתקין אותם (דרך חלון שהוא פותח לי אני לוחץ על aplly this fix) ואז זה כותב לי שהם לא הותקנו בהצלחה וככה חוזר חלילה..אני יכול ללחוץ גם על skip this fix ואז זה כותב לי: bluetooth peripheral device doesn't have a driver למישהו יש מושג איך לסדר את זה? אני ממש לא מבין במחשבים אבל לא חשבתי שזה אמור להיות כזה סיפור, לאייפון נגיד זה התחבר בשנייה.. תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בס"ד דבר ראשון, אני לא בטוח אם פה זה הפורום הנכון לפתוח את האשכול הזה, אז מצטער מראש אם לא, ואם אפשר להעביר לפורום הנכון. לנושא, יש לי מסך 144HZ, ואני לא בטוח איך להגדיר את THE WITCHER 3. המפרט שלי זה R9 290, i5 4590, 8GB הקטע הוא שאני מנסה להפעיל את המשחק על אולטרה ולפני ששינתי את ההגדרות CCC שיפעיל את המסך על 144HZ לא על 60 (בדיוק אחרי פירמוט שחכתי מזה), הוא רץ על אולטרה, די חלק. ועכשיו כששיניתי את ההגדרות ל144HZ התחילו התקיעות, גם בHIGH זה פחות או יותר ככה. אז איך בדיוק אני אמור להגדיר את המשחק עכשיו? ובכללי, עדיף להפעיל את ה144HZ נכון? זה לא איזשהו OVERKILL? עריכה: והגרסה של הדרייבר זה: "14.12 AMD Catalyst Omega Software"
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6000.2.0.0.768.3 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: c2 BCP1: 0000000000000007 BCP2: 000000000000113D BCP3: 0000000004060008 BCP4: FFFFFA8004BE5320 OS Version: 6_0_6000 Service Pack: 0_0 Product: 768_1 קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\Mini061315-01.dmp C:\Users\Lior\AppData\Local\Temp\WER-70777-0.sysdata.xml C:\Users\Lior\AppData\Local\Temp\WER4C5A.tmp.version.txt קרא את הצהרת הפרטיות שלנו: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0x040d המחשב לאחר פירמוט.. כל חצי שעה בערך המחשב קורס עם בלו סקריין. …
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-