תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
נתוני המחשב שלי הם: מעבד Q6600 QUAD זיכרון: 1GBX4 1066MHZ OCZ REAPER לוח אם: GB GA-X38-QD6 ספק: זלמן (ZM 600 HP 600W) הרדיסק: SEAGATE 500MB X 2 16M CACHE כ. מסך: ASUS EN8500GT מארז: THERMALTAKE KANDALF LCS WINDOWS XP PRO הבעיה בשני ה HD........ כאשר אני מתקין קבצים מה HD הוא נעצר באמצע ורושם לי בעית I/O ERROR או CRC ERROR, להערכתי אין בעיה עם הHD אלה עם הגדרות מאחר וניקלתי בבעיה דומה בפורומים בינלאומיים אך ללא פתרון קןנקרטי הרב רק רשמו שזו בעיה של מתח להרדיסק..... למישהו יכול להיות מושג מה יכולה להיות הבעיה?? דרך אגב שמתי לב לפונקציה על הHD לג'מפר שרשום עליו : LIMIT TO 1.5 GB/S OPERATION ו, 3GB/S OPERATION יכול להיות שזו הבעיה? על מה זה צריך להיות? תודה
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
כמעט כל בוקר אני מגלה שהמחשב נסגר בלילה ותמיד מחכה לי הודאת השגיעה הבאה : Windows was temporarily unable to read your hard disk drive. בדקתי את הדיסק גם באמצעות החלונות וגם באמצעות התוכנה של החברה והדיסק עובד כמו שצריך. איך אני יודע אם יש בעיה בספק כוח או בחיבורים של ההארד דיסק או באיזה דרייבר שהורס לי הכל. חשוב לציין שהתקלה קוראת רק כאשר אני מפעיל את האימיול ( ביומיים האחרונים הפעלתי את הסבבה ולא היתה בעיה אבל באימיול אני מורד לפחות מאה קבצים בו זמנית ובסבבה הורדתי רק שלוש) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
הבעיה התחילה לי היום בבוקר המחשב פתאום נכבה ונדלק לבד באמצע שאני עובד איתו מה זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
שלום כולם. יש לחבר שלי בעיה, יש לו P4 3.0 Ghz Prescott 1Mb Cache. היום בבוקר הוא הפעיל את המחשב הווינדוס פעם והכל, הוא הלך לכמה דקות וכשהוא חזר המחשב נכבה ועלה עם האפשרויות של Windows XP של (Safe mode, Last Good configuration וכו....) בקיצור, בכל אפשרות שהוא בחר המחשב הריץ כמה דברים ועשה ריסטרט אחרי שניה. ניסיתי היום להסביר לו בטלפון איך להתקין את XP והסברתי לו בביוס איך לשנות את ה- Boot Drive ואפילו בביוס המחשב עשה ריסטרט כמה פעמים. לאחר מכן באמצע ההתקנה של Windows המחשב עשה ריסטרט כמה פעמים באמצע. אני חושד בבעיה של חימום יתר אך כשהוא בדק את הטמפרטורה בביוס הטמפרטורה הצביעה על 44 מעלות. (זה בכלל הגיוני לפרסקוט?) הוא אמר שהמאווררים בכלליות הרבה יותר שטקים ממה שהם היו פעם…
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב נייח בן 9 שנים, עם מעבד AMD 2000 מגה הרץ (דגם 2400 או משהו כזה), וזיכרון של 512MB של DDR. המחשב מריץ חלונות XP. אתמול בעת התקנת תוכנה חדשה המחשב קפא לגמרי, ובסופו של דבר קיבלתי את מסך שולחן העבודה (תמונת הרקע המקורית) ללא שורה של התחל או אייקונים. בהפעלה מחדש ע"י כפתור ריסט במארז התקבלה הודעה ע"ג מסך שחור שחסר קובץ חיוני למערכת ולכן היא לא יכולה לעלות. הרצתי פקודת תיקון שגיאות, ב- 74% הבדיקה נתקעה למשך שעות, כאשר נורת הדיסק הקשיח האדומה דולקת רצוף - כיביתי. ניסיתי להריץ תיקון כללי עם הדיסק המקורי של מע' ההפעלה, כעת המערכת עולה, אבל מתקבלת הודעת שגיאה שצריך להפעיל את המערכת ע"י מייקרוסופט (היא מקורית), שואל אותי האם לעשות זאת עכשיו או לא. אם אני לוחץ ע…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי...הבאתי לידידה שלי מחשב ישן שאיכלס סלרון 533 (הלוח אם עם צ'יספט via apollo pro) עכשיו שמתי לה סלרון 1000 (מכפלה 6.5 באס 166) והמחשב כל הזמן קרס...שיערתי שזה בגלל שהזכרון בOC אז החלפתי לה מעבד לסלרון 766(באס 66 מכפלה 11.5) הבעיה היא שבפוסט המחשב מזהה את המעבד כמעבד 766 אבל עם באס 219 ומכפלה 3.5 משומה כל שינוי שאני מנסה לעשות לו בביוס לא ממש הולך והוא מסרב לקבל את מרותי (כשאני קובע לו לעבוד ב66 מה"צ באס הוא מסרב ועדין מורה על זה) הורדתי CPU-Z והוא מראה לי כאילו הכל בסדר והמעבד עובד ב-66 מגה"צ WTF נסגר עם המניאק?
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב נכבה באופן רנדומלי ופתאומי ללא שום שגיאה או בלו סקרין ואז נדלק חזרה אוטומתית. שללתי את האפשרות לבעיה בספק בשל העובדה המחשב לא נכבה במאמץ אלה באופו רנדומלי. הוא יכול להיכבות שהוא לא עושה כלום, שרק שומעים מוזיקה, או שמשחקים משחק. תודה ממש גדולה למגיבים!!!!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי כולם המחשב עושה לי בעיות, הוא קורס במשחקים, מסך שחור, מחשב ננעל (או שיש ארטיפקטים), הטמפרטורות תקינות, הדרייברים מעודכנים, כולל BIOS (מפרט בחתימה). הנה תוצאות של מבחן ה OCCT, אני צריך עזרה להבין אותן:
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מהם הסימפטומים של זיכרון ראם דפוק?
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי win7 32bit השעה כל הזמן מישתבשת\מתאפסת ל 2/1/2003 אני מחזיר את זה וכשאני מדליק את המחשב יום למחרת זה שוב מיתאפס וזה חוסם לי אתרים... התקלה בערך כמה חודשים ככה... יש לי גם כמה בעיות את הביאוס ההגדרות כל פעם נימחקות שם... כל פעם שאני מדליק את המחשב אני לוחץ על F1
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בזמן שאני משחק במשחקים בערך אחרי חצי שעה המחשב נכבה ומפעיל את עצמו מחדש המפרט שלי מעבד- intel core i5 661 3.33 ghz 4gb RAM כרטיס מסך- geforce gts 450 1gb הורדתי את התוכנה HWmonitor ועשיתי 2 צילומי מסך זאת התמונה הראשונה בערך אחרי 5-10 דקות ששיחקתי ב BF3 וזאת התמונה השנייה בערך דקה לפני שנכבה המחשב איזה חלק במחשב מתחמם ועושה את הבעיה??... תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המחשב שלי הוא פנטיום 4 2.4 1 גיגה זכרון לוח של אסרוק ... אממ הוא קורס כל הזמן ועושה ריסטים לבד... גם יש לךי 4 מאווררים שמחוברים עם שולט כזה על מהירות שלהם ... יכול להיות זה הספר ואיך אני בודק את זה ... פלייזזז זה חשוב לי
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום! כל פעם שאני מדליק את המחשב מחדש, האינטרנט שלי נפתח מלא פעמים והוא לא מפסיק. עד אחרי איזה חמש דקות הוא מפסיק ואז אני עושה עלב "סיים מסימה". ועשיתי אנטי ווירוס. בדיקת שגיאות וכלום לא עוזר. :asthanos: מה אני צריך לעשות שזה לא יקרה יותר? (אני לא רוצה לפרמט) למה זה קורה בכלל?
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה... קניתי ליפני יומיים צורב של LG GSA-4167B ויש לי בעיה ... התקנתי את הצורב במחשב הכל טוב ויפה ...וינדוס רואה את הכונן וזה ניראה שהכל עובד כמו שצריך .. הבעיה היתה שהוא לא מזהה דיסקים לצריבה של DVD ...נסיתי שתיי סוגי מדיות מדיה של LG ושל home tech ונדה הנורה מהבהבת שעה תוקעת את המחשב ולא מזהה את המדיות...חשבתי שיש בעיה בצורב ...הלכתי היום והחלפתי ושוב אותה בעיה ..לא מזהה את המדיות של DVD .... מדיות של דיסקים רגילים אין בעיה הוא מזהה בקלות וצורב בקלות. אבל מדיות של DVD הוא לא מזהה .. אני משתגע כבר ולא יודע מה לעשות .. מי שיכול לעזור לו בבקשה מימכם דחוףףףף תודה לכל העוזרים!!!
-
- 11 תגובות
- 945 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה אבל הוא לא מזהה שום מהירות של הכרטיס מסך (X1950XT) ורושם Kernel Mode Driver does Not Seem to be running יש אפשרות לפתור את זה ?
-
- 8 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, יש לי מצלמה ואין לי דרייברים בשבילה אתם תוכלו לעזור לי. אני צריך דרייברים ל WIN98SE זה השם של המצלמה היא מהחברה TwinCAM אני חפשתי בגוגל אבל לא מצאתי. Twin CAM 2000 וזה הדגם מודה לכם מאוד.
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך, ושהDAC שלו יהיה איכותי, כלומר שיראו בו את התמונה באיכות טוב, גם ברזולוציה 1280X1024 85HZ. אני אני אדע איזה DAC יש לו? ולפי מה אני אדע שהוא איכותי ושלא סתם עובדים עלי? ??? (כי בכרטיס מסך הנוכחי שלי רואים מטושטש ברזולוציה זו בגלל הDAC, והמסך תקין לחלוטין, SAMSUNG SYNCMASTER 959NF בדקתי את זה ) תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
ה-HD המדובר מותקן על לוח ASUS ?M2NPV-VM עם חיבור SATA, והבעיה היא שהו מזוהה ע"י ה-XP ככונן נישלף?! אודה על עזרתכם.
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי מעבד אינטל 3200 מגהרץ ... רציתי לדעת מה הן טמפרטורות המינימום עד מקסימום ! ... דחוף !!!.... טמפרטורות רצויות .. ,לישי
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
לא רואה שהאפשרות להגביר את מהירות ההקרנה קיימת כאשר צופים בטלוויזיה. למה? אולי צריך להכנס לחשבון שלי כדי לקבל את האפשרות הזו (במחשב גם כצופה לא רשום, ניתן לשנות מהירות).
-
- 0 תגובות
- 388 צפיות
- 1 follower
-
-
הוא עובד אצל כל החברים שלי ואצלי לא למה ? המערכת שלי: amd 2000 giga-byte radeon 9700 pro 256 ddr 3200 corsair giga-byte ga-7vaxp windows xp pro יש לי את הדרייברים הכי מעודכנים לכרטיס מסך זה לא עבד לי עם הdx 8 ולא עובד עם dx9 הבעיה היא שהוא זורק אותי בחזרה לווינדוז ולא רושם כלום
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי לוח של אינט 946gzis. אני יודע שהלוח הזה תומך במעבדים עם hyperthreading. יש לי מעבד 3.06 גיגה prescott. האם מעבד זה תומך ב-hyperthreading. אני מריץ speedfan. האם כאשר יש hyperthreading והוא מאופשר בביוס אני אמור לראות ב-speedfan 2 מעבדים כי כרגע אני רואה אחד ולכן אני חושב שמשהו לא בסדר. האם למישהו יש רעיונות? (דרך אגב גם xp וגם windows 2000 מזהים את המעבד כ-uniproccessor ויש לי מחשב אחר עם אותו לוח ואותו מעבד - ל0פחות ככה טוען המוכר - שמראים ב-xp וב-windows 2000 שהמחשב הוא multiproccessor). תודה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
היי ושבת שלום כל פעם שאני פותח דפדפן של אינטרנט אקספלורר מופיעה הודעה שגיאה ש-"Internet explorer הפסיק לפעול". איך אני מתקן את הבעיה הזאת ?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-