עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אהלן! ברשותי מחשב נייד HP PAVILION DV5 עם מערכת ויסטה הום פרימיום. לאחרונה קניתי כונן קשיח של WD 1.5TB וכאשר הוא מחובר למחשב, בעת הדלקה - הוינדוס לא עולה, יש מסך שחור וכלום לא זז כאשר הוא מנותק - הכל עולה תקין וגם בעת חיבור בוינדוס עצמו, הכונן תקין ואפשר לעבוד איתו. ניסיתי לשחק עם ענייני הBOOT - אך ללא הועיל.. יש עצות ?

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  2. Started by ROTEMan,

התקנתי ויסטה והכונן קשיח שלי מרעיש והוא חדש לגמרי של WD מדגם 32000AAKS והבעיה חוזרת על עצמה בעוד דיסק קשיח שיש לי פשוט יותר. אני לא מעוניין בויסטה אני רוצה להתקין XP אבל משום מה יש לי שגיאה. בדיסק קשיח הישן שלי אני כן מצליח להתקין XP אבל בדיסק החדש שלי אני מתקין את הXP דרך דיסק ההתקנה ואחרי שהוא מסיים את העתקת הקבצים עם המסך הכחול הוא עושה אתחול ואז במקום להעלות את המסך הרגיל של השלמת ההתקנה הוא נותן לי שגיאה שכתוב בה כך :"Error loading operating system" מישהו יודע למה דווקא בדיסק קשיח הזה נותן את השגיאה הזאת ובדיסק קשיח הישן שלי לא?.. אני מציין שעכשיו אני משתמש בדיסק קשיח החדש עם ויסטה שאני לא מעוניין בה בגלל הרעשים ובגלל הממשק הכבד יותר. רותם.

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  3. Started by laviy,

מותקן אצלי כרטיס 8800gt nvidia של גיגבייט קירור של זלמן עם מאוור שקט. ספק של טרמאל טק 550 וואט . בזמן משחק ( farcry 2 ) , הכרטיס מגיע ל85 מעלות ואז כאילו הכרטיס נכבה , והמחשב עדיין עובד אבל אין תצוגת מסך. אני מכבה אותו ולאחר כמה דקות מדליק שוב . האם אין בררה אלה להחליף את גוף הקירור שלו , או שיש דרך להעלות את ה cut off של הטמפרטורה ? ניסיתי דרך הדרייבר אבל אין שם שום דרך לשנות את הטפרטורה , [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  4. Started by LeftRight,

TEMP 3.. אין לי מוש מזה זה ולמה זה כל כך חם [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  5. Started by Tal14,

שלום אני משתמש במחשב חדש כחודש בערך,ועד היום לא היו לי שום בעיות היום נכנס לי SPY למחשב ורציתי להסיר אותו אז הורדתי את התוכנות Ad Aware וSpyBot הרצתי אותם וקפץ המסך הכחול ועשה ריסטרט למחשב בהתחלה חשבתי שזה בגלל עומס ואז כשעלה המחשב הרצתי רק את הAD AWARE ושוב זה עשה מסך כחול הנה שני המיני דאמפס שלי : http://rapidshare.com/files/75127101/2_MiniDumps.rar.html מה הבעיה ? תודה שכחתי לציין גם שהSPY הופיע כאשר האנטי וירוס שלי נתן אזהרה שהקובץ Services משתמש ביותר כוח ממה שהוא צריך(משהו כזה..) ואישרתי את זה ואז הכל התחיל.. אה ומיד שהתחילו הפופ אפים וכו' (שזה הSPY)עשיתי סריקה של אנטי וירוס וזה לא מצא כלום.

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  6. לא כל כך יודע איך לתאר את הבעיה אבל המסך קופץ ומרצד אם זאת המילה, בזמן שאני גולש בדפדפן וצופה בסרטים כל זה קורה רק שהדרייבר מותקן. כשאין דרייבר התופעה לא קיימת. מדובר ב HD 5870

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  7. Started by yuvalg,

ה-disk on key שלי קיבל מכה בזמן שהיה מחובר למחשב ואני לא מצליח לקרוא ממנו יור מידע. המחשב מזהה אותו אבל כדיסק חדש ומבקש לפרמט אותו. הדיסק נראה פועל תקין (יש לו נורת ביקורת שנדלקת שמחברים אותו ל-USB). איך אפשר להציל אותו (ובעיקר את המידע)?

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  8. Started by Shaka,

שלום לכולם! יש לי מחשב בן 7 שאחרי שהובלתי אותו מסרב להידלק. הרצתי כמה בדיקות ואני נוטה להאמין שזה הלוח אם אבל אשמח לדעת אם יש עוד בדיקות שאפשר לבצע על מנת לוודא. עד כה ניסיתי לעקוף את המתג(שבהתחלה חשבתי שהבעיה בו) ולהפעיל את הספק ע"י קיצור של החוט הירוק והשחור וראיתי שהספק עובד(גם בדקתי עם מולטימטר שיש מתח על הקווים) וגם שהכוננים הקשיחים נדלקים וכל המאווררים של הרכיבים השונים(מעבד כרטיס מסך וכו') עובדים גם הם(אבל הנורה שבקדמת המחשב לא נדלקה). לפני שאני קונה לוח אם חדש(ישן), האם יש סיכוי שהבעיה היא בכלל ברכיב אחר? תודה לכל עוזר!

9. שלום. קניתי לפני כמה ימים את הכרטס של סאפייר 1950 PRO לAGP 512 היו לי לא מעט בעיות עם הכרטיס. בהתחלה הרטיס היה עושה ריסטרטים פתאומיים והמסך היה קופא לשנייה והLCD היה מראה מסך שחור לכמה שניות וחוזר למצב הרגיל ואז קופא שוב וחזור. ככה ללא הפסקה-כל זה היה קורא כשהייתי נכנס להגדרות של הכרטיס מסך ב 3D או לשינוי הגדרות ביצועים וכמובן כניסה למשחק כלשהו. לאחר כמה שעות קיבלתי שגיאה של CLI.EXE ומסך כחול עם השגיאה ATI2DVAG. לאחר כמה שעות של חיפושים בגוגל הגעתי לאתר/פורום הזה http://www.sightsea.com/pghpchd/forum/forum_posts.asp?TID=19&PN=1 ושם הסבירו למישהו שהייתה לו את אותה הבעייה מה לעשות.. במקרה הזה הפעולות לפתרון הבעיה היו עדכון של.. Right click on My Computer Choose Proper…

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  10. Started by the yak,

היי, יש לי כרטיס טלויזייה שיש בו כניסות: video-in tv-in וכבר חיברתי אליו את המצלמת וידאו הסטנדרטית שלי אליו וראיתי את עצמי בזמן אמת אז רציתי גם לנסות לעבוד עם המצלמת וידאו בנט מיטינגט אותוכנות אחרות דומות אבל זה לא עבד! כי המחשב לא זיהה את המצלמה כמצלמת אינטרנט. אז רציתי לדעת אם יש איזה תוכנה או משהו שאני יכול לעשות שכשאני יחבר את הצלמה בחיבור s-video אז זה יזהה אותה כמצתלמת אינטרנט ואני יוכל לדבר ככה עם חברים שלי............ תודה מראש, יובל

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. בבעלותי ג'וי סטיק ומצערת מדגם X-36/35 Combo מחברת Saitek. הבעיה: כדי שהסטיק יותקן במערכת צריך לעשות מספר דברים: א) התקנת תוכנת הכיול של הסטיק מהדיסק, או הורדה של התוכנה מאתר החברה. ב) ביצוע איתחול.. ג) חיבור הסטיק למחשב בחיבור USB. ד) התוכנה תתקין את הדרייברים, והסטיק יזוהה במערכת. אני התקנתי את התוכנה של שלב א'. לא היו שום בעיות (לתוכנה קוראים Saitek Gaming extractions) אחרי ההתקנה, המחשב עשה איתחול וכשהווינדוס עלה, הוא ביקש ממני לחבר את הסטיק. חיברתי את הסטיק. הווינדוס זיהה את החיבור, אבל התוכנה לא. ברצוני לציין, כי החיבור USB של המחשב עובד מצויין. בבדיקה שערכתי, העברתי את המודם USB שלי לשקע שבו היה הג'ויסטיק, והוא עבד מצויין. ניסיתי להוריד דרייברים מעודכנים לסט…

• 8 תגובות
    • 4.2k צפיות
  12. שלום כפי שצוין בכותרת החלפתי לוח אם כרטיס מסך זכרונות ומעבד. לאחר שנכנסתי לבדוק מהירות אינטרנט בזמן שהוא מחליף בן בדיקת מהירות הורדה למהירות העלאה הוא נתקע. ממה זה יכול לנבוע? יש לציין שאני גולש ברשת אלחוטית המפרט הישן שלי: המפרט שלי: מארז: raidmax tornadoספק כוח:a .pfc 12cm ss-500et 500w Seasonic לוח אם: gigabyte ga-ep43-s3L מעבד: intel core 2 duo e5200 box מאוורר: אינטל מקורי לסוקט 775 זכרון: special ops edition ocz ocz2soe8002gk 2x1gb 800mhz cL5 דיסק קשיח: seagate st3500410as 500gb sata-2 16mb כונן דיסקים: lg gh22ns30 x22 dvd+-r/rw sata black כרטיס מסך: palit geforce 9600gt 512mb ddr3 השידרוגים: Video Card: Sapphire ATI Radeon 6870 1GB GDDR5 PCI-E DVI HDMI Dual …

13. Started by liav_n,

שלום לכולם, כבר מספר חודשים שאני חווה קריסות רנדומליות בזמן משחקים שונים, ללא דפוסי זמן קבועים. לרוב הקריסות מסתיימות בחזרה לwindows, נדירים הפעמים בהם המחשב קופא לחלוטין. פרמטתי והתקנתי שוב מספר פעמים, בווריאציות שונות ובכולם חזרו אותן התקלות ביצעתי בדיקות מאמץ למעבד ולזכרונות, יצא תקין. שלחתי את המחשב לבדיקת מעבדה, החליפו לי כרטיס מסך ועדין התקלות נמשכות.. מפרט: מעבד i7 1150 quad 4770k (לא מוגדר oc) קירור של noctua nh-d14 ספק 750wשל corsair לוח asus maximus vi gene זכרונות 2 של 4gb 1600mhz מדגם cl9v corsair דיסק ssd sandisk ultra plus 64gb עליו מותקנת מערכת ההפעלה דיסק WD 2T עליו מותקנים המשחקים כ.מסך gtx760 oc 4gb-5 של gigabyte חיפשתי והפכתי ועדין לא מצאתי את הגאלוה, א…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by etaish,

אחרי שהצלחתי לפתור לפתור את בעיית הצפצופים, ננסה למצוא פתרון לעד בעיה שדיי מעצבנת אותי, יש לי שני הרדיסקים , שניהם של WD , אחד של 80 והחדש יותר של 160, בביוס הזיהוי שלהם מוגדר על אוטומטי, מידי פעם הוא עושה לי בעיות, ומזהה את ה 80, אבל לא את ה 160 , במקרה כזה אני פשוט מנתק לו את ה IDE , ומחבר מחדש , ולרוב זה מסתדר , הכבל IDE דפוק ? או שאני דפוק ... ? : ) תודה לכולכם, וד"א למי שיש בעיות צפצופים, תבדקו את הזכרון, ואת הסלוטים ..

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  15. Started by Ligi,

היי, היה לי מסך כחול היום היה כתוב שזאת אשמת הדריבר של הכרטיס מסך ATI ויש לי את ה6850 של SAPPHIRE אני עם E8400 ולוח P35 כאשר המעבד OC ל 3.6 איזה תוכנה יש לבדוק את התקינות של הכטיס מסך? בתהליך עלית המחשב. וOC בוטל. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by kip,

היי, מצטער על השאלה הסתומה אבל שום דבר לא עובד.... קיבלתי נייד חדש DELL 510 מחבר אותו מה S-VIDEO ולא רואה כלום בטלוויזיה. ניסיתי לשחק בהגדרות אבל הוא מסרב!! ברגע החיבור יש רעידה על המסך וזהו!! מי יושיעני מי? לא, גם החברה שלי לא הצליחה לפתור את זה...

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  17. Started by law89,

פתחתי בעבר טופיק בנושא הניקיון, ו-A-10 שלח לי שני סרטונים. אחד היה נראה עם ציוד מקצועי שאין לי. השני השתמש עם מייבש שיער, הוא מוציא "גושים" אך לא אבק שדבוק למאווררים. האם יש דרך אחרת להוציא למעט פירוק שלהם? גם אם מפרקים, לא קל לנקות אותם. שאלה שניה - יש איזה תקתוק מעצבן שאני לא חושב שהיה בעבר. אני משער שזה מאחד המאווררים. איך אני יכול לבודד אותם כדי לדעת מה המקור? האם יש אפשרות קלה להשבית חלק מהם בלי להתחיל להוציא חוטים מהלוח אם? ושאלה אחרונה - ציינתי באותו טופיק שהוצאתי את המאוורר והצלעות קירור של המעבד לצורך ניקיון ושבטעות חלק מהמשחה הטרמית יצאה. אשמח להמלצה למשחה טרמית. אני לא יודע אם זה משנה, אבל אציין שהמעבד של אינטל. בנוסף, אני לא בטוח ב-100%…

18. שלום לכולם, ברשותי פנטיום 3 ישן, עם ווינדוס 98 עליו, שהותקן לפני יומיים שוב. מודם PCI ADSL פנימי. הגדרתי חייגן. נכנסתי לרשת וגלשתי. מאז, בכל פעם שאני פותח את החייגן ולוחץ על "התחבר", המחשב עושה מיידית RESTART, ללא כל התראה (זה לא הוירוס המפורסם ההוא, שתוקף רק XP לפי מיטב הבנתי ונותן התראה של 60 שניות לפני שהוא מכבה את המחשב). על המחשב יש נורטון אנטי וירוס, פיירוול של סייגייט, אד אוור וספייבוט. אלו התוכנות היחידות שהתקנתי עד עתה. למישהו פתרונים? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  19. Started by KrustyTheKlown,

רכשתי מחשב חדש לפני כשבועיים לפי המפרט הזה : http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=10160 עד אתמול הכל עבד סבבה, ואז היה מסך כחול ראשון. אחרי כמה שעות הגיע עוד אחד (שניהם במהלך צפיה בסדרה) ומאז המצב כבר התדרדר. כל פעם שהפעלתי את המחשב מחדש אחרי כמה שניות קיבלתי מסך כחול. (לפעמים הווינדוס לא עלה לגמרי אלא פשוט קפא ב-Wellcome) אני עם Win 7 ultimate ניסיתי לעשות שיחזור ללפני עדכון שהיה באותו הבוקר אך זה לא עזר הרצתי Memtest משהו כמו שעתיים ולא קיבלתי שגיאות (הבדיקה עברה במלואה פעם אחת), יש טעם לבדוק שוב ? הורדתי והרצתי Malwarebytes, גם לא עזר הרצתי Chkdsk /f על ה-SSD וההארד דיסק ולא קיבלתי שגיאות לפי WhoCrahsed, זה מה שאני מקבל ב-Dump בד"כ On Sun 10…

• 15 תגובות
    • 5.5k צפיות
  20. Started by THELAD,

שלום לכם, היום כאשר פתחתי את המחשב, התחילו לצאת מן המארז רעשים כמו של אופנוע.......... ??? ניסתי לבדוק אם הבעיה היא מן המאווררים, אז הפסקתי אותם, ועדיין יש את הרעש המעצבן הזה... :-\ מישהו יכול להציע לי פתרון ?

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  21. Started by Exzate,

קניתי מחשב חדש. הרכבתי הכל שניתי בביוס את הFERST BOOT לCDROM ואני מגיע לחולן הזה ( http://zix.co.il/images/1314843407.JPG ) וזהו אין מה לעשות זה כל הזמן נימצא בחלון הזה מה הבעיה?

• 10 תגובות
    • 978 צפיות
  22. שלום אני היום משתמש במערכת הפעלה Win Xp Vista עד היום היו לי 2 ג'יגה של ראם והויסטרה קרא אותם והכל בסדר,אבל היום קניתי עוד 2 ג'יגה נוספים של ראם בתדר של 400Mhz והוינדוס מזהה לי רק 2800 מתוכם,כשאני נכנס לBios מופיעים לי אכן 4 דימים שבכל אחד ג'יגה של זיכרון,וזה שהמערכת פועלת על מצב "דו ערוצי" אבל הוא לא מנצל את כל הזיכרון, אם אתם יודעים אולי מהיא הסיבה?,חשבתי שיכול להיות שהספק כוח שלי לא מספיק חזק ,זה הגיוני??אני רץ על מעבד פנטיום 4 3000Mhz וכרטיס מסך 8600GT אז בבקשה אם מישהו יכול לתת לי ייעוץ,או דרך לגרום לכל הזיכרונות לעבוד אשמח מאוד....

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  23. ניסיתי להתקין וונדוס 7 התקין הכל טוב ויפה סיים להתקין עשה ריסט למחשב ואז תמיד שהעתי למסך של הboot זה עשה ריסט או שהופיעה הודעת שגיאה 0xc0000428 משהו שהוונדוס לא מקבל את החתימה של המוצר הנערף ניסיתי להתקין עוד 100 גירסאות מדיסקים שונים מאנשים שונים ותמיד אותה בעיה פרשתי באתי להתקין xp בחזרה שוב בעיה b0100800 אותו דבר בעיה עם החתימה של המוצר. מה עושים ? צריך לשנות משהו בביוס ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. יש לי Windows XP SP2 אני מכניס אותו ולא קורא כלום... לא אמורים לשמוע צליל כזה...של חיבור ואז לראות מן כונן כזה...? :s05:

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  25. שלום. אני התקנתי משחק , נכנסתי והמסך התחיל להבהב כזה, יצאתי מהמשחק , מחקתי אותו , נכנסתי למשחק אחר וגם שם הוא הבהב . מה הבעיה? במסך? כאילו ככה המסך לא עושה בעיות, סרטים וסתם כשאני עובד הכל בסדר, רק במשחקים וזה לא היה ככה, רק לפני כמה ימים שיחקתי והיה בסדר.. חוץ מזה המסך והמפרט די חדישים...חודש בערך. המסך הוא T220P . דרייבר של כרטיס מסך מותקן 8.12. תודה. המשך יום נעים.

• 9 תגובות
    • 715 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.