תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
מחשב פנטיום 4 מעבד 2 גיגה הרץ 775 זכרון 2*512 מגה 533 H.D 160 גיגה מסך PXI -E 7200GS לוח ASUS P5VD2-MX SE הבעיה: המחשב כל הזמן נתקע, התחיל כל כמה שעות ולאחרונה כבר היגיע לכמה דקות כאשר העכבר נתקע ורק כיבוי מעולץ משחרר אותו. בדקתי התחממות-שום רכיב לא מתחמם והמאווררים כולם עובדים. בדקתי את הזכרונות-תקינים בדקתי דיסק קשיח-יצא תקין לוח נראה תקין חיצונית-אין קבלים מנופחים הוצאתי את כרטיס המסך וזה לא שינה כלום. החלפתי ספק גם לא ממש עזר. החלטתי לעלות את המחשב עם מינימום חלקים (ספק חדש,לוח אם,דיסק קשיח...) והמשכתי להתקין מחדש ווינדויס אחרי פירמוט. הבעיה של התקיעות עברה ועכשיו יש לי בעיה חדשה- המחשב בזמן העליה נתקע כמעט חמש דקות על מסך הפתיחה של הביוס-מוזר לא? השאלה שלי, האם מי…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחר שנאלצתי להתקין windows מחדש הסתבר לי שצריך להתקין את כל הדרייברים. הבעיה: לא משנה איזה דרייבר אני מוריד המחשב מסרב לזהות את הכרטיס. ניסיתי להוריד את הדרייבר גם מati וגם מmsi (יצרן לוח האם). מה שיותר מוזר שEVERST טוען שבכלל יש לי כרטיס מסך (ATI FireGL V3100 (RV370GL. כשניסיתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס הזה windows זיהה את הכרטיס אבל כשעשיתי RESTART כנדרש הוא נותן מסך כחול עם ATI DUMP. אם אני מבין נכון windows מזהה בטעות ככרטיס אחר ולא נותן לי להתקין את הדרייבר של הX300. א. האם אני צודק? ב. אם כן איך אני פותר ת'בעיה? אם לא, מה הבעיה? נ.ב לא ניתן להתקין את הדרייבר גם עם הדיסק המקורי שקיבלתי עם המחשב (של MSI עם לוגו של ATI).
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ערב טוב המחשב שלי לא עולה אחרי הפעלה מחדש רק איפוס לביוס גורם לו לעלות והוא עובד תקין כל זמן שהוא עובד אבל ברגע שמכבים אותו ומנסים להדליק שוב הוא לא עולה אלה רק אחרי איפוס ביוס
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, הבעיה שלי היא כזאת: איני מצליח למנוע מתוכנות שונות (וחצופות) שתעלינה עם אתחול המחשב. ב 98 היה msconfig, ובו ה sturtup menu. שאלתי חברים מה עושים ב2000. לך ל registry הם אמרו לי (regedit). מה אני מבין ב registry? אז השאלה: אין פתרון יותר פשוט? איך מעיפים את האיציק (ICQ) מתפריט האתחול? בתודה מראש, דניאל.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. יש דרך לבדוק את בריאותו של ספק הכוח? בכל זאת עובד כבר כמה שנים. תמונה שאני מצרף שאולי תעזור מעט (או לא). תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מתכוון להרכיב מחשב חדש ולשים בו את הדיסק הקשיח של המחשב הישן שכולל את מערכת ההפעלה. השאלה היא איך זה עובד: אני יכול פשוט לחבר אותו והוא יעבוד? אני צריך לפרמט? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, במהלך עבודה עם 2 מסכים עם המחשב הישן והנאמן שלי , Dell Vostro 3550 , לפתע החל המסך המובנה במחשב לרצד, הריצוד התחיל באופן חלש, ואז התגבר תוך פחות מדקה לרמה שהוא נראה בווידאו המצורף. ראיתי באיביי שאפשר להזמין מסך חלופי למחשב, וזה כנראה יפתור את הבעיה. אבל, יכול להיות מצב שהמסך עצמו תקין והבקר של המסך תקול, או אולי הכרטיס מסך. חיבור הHDMI עובד כשורה עם מסך חיצוני בFULL HD, ללא תקלות נראות לעין. האם הבעיה היא נטו במסך? מצורף ווידאו: https://www.dropbox.com/s/4sgb0ga6yfg9s4c/MVI_5378C.mp4?dl=0 תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
מחשב נייח בהתחלה נדלק לפעמים ללא העברת מתח לאביזרים החיצוניים ,כמו כן לאחר מכן היה מתכבה לבד לאחר שימוש קצר או לא נדלק כלל , בהמשך גיליתי שהבעיה הייתה בחום המעבד בגלל שרגל אחת שמצמידה את המאוורר , נשברה איכשהו, והמאוורר טיפה רופף , ניסיתי להצמיד אותו בדרכים שונות שעזרו האופן חלקי אך הבעיה כל פעם חוזרת ואף פעם לא נעלמת כליל. יש הצעות
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב כותב לי: secondary IDE channel no 80 conductorcable installed על הסקנדרי יושב כונן DVD (סלייב) והוא עובד למרות ההצהרה הנ"ל מה זה אומר ומה צריך לעשות???? תודה מראש לכל מי שיכול לעזור (וגם למי שלא, אבל אם הוא/היא היה/היתה יודע/ת הוא היה מוכן לעזור (הכתוב מכוון לזכר ולנקבה כאחד )
-
עקרונית קיבלתי מחשב נייד HP PAVILON DV5000 המאוורר לא היה עובד אז פירקתי את המחשב נייד עד למאוור ניקיתי את האבק מהמחשב ומהמאוורר שמתי משחה תרמית חדשה שימנתי את המאוורר המאוורר עובד מצויין עכשיו. הבעיה שלי שמחשב נכבה ברגע שאני מנסה להתקין על המחשב WINDOWS XP בשלב ההתקנה של המסך הכחול כמו כן המחשב גם נכבה ברגע שאני נכנס לביוס. עכשיו בוינדוס זה לא נכבה לי הרצתי עליו SPUERPI איזה חמש דקות בדקתי טמפ' בעזרת SPEEDFAN והטמפרטורה היא 90C האם זה תקין ? אם זה לא החום של המעבד מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נראה לי שדרוש ידע תיאורטי איך בנוי ה PC . גם דיסק חיצוני וגם עכבר (אינטלימאוס אקספלורר 3) - לדים החיווי פועלות באור חלש. לא לד התנועה בעכבר. המחשב עצמו - כנראה לוח האם עושה בעיות (תומך DDR2 וDDR3): באוברקלוק , עם DDR2 ,יש קריסות או BSOD כל 10דקות שימוש ב DDR3 לא אפשרי , אין אפילו ביוס , רק הודעה לא מובנת בשחור לבן שאף פעם לא ראיתי בלי אוברקלוק אבל +0.2V לזכרונות (מתח סטוק שלהם) המחשב יציב בסטארקראפט 2 לעומת הקריסות התכופות מאד. בגלל שהלדים עובדים ב3.3V , אור חלש של לדים מצביע על מתח דומה , וזה דומה למתח של זכרונות ... אז אוקיי , ה 5V סטנדביי אבל למה שיהיה מתח בUSB כשהמחשב כבוי ?? אולי זו לא תקלה בלוח אם ?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיית לגים במשחקים מחשב, יש לי ראוטר של Edimax וגם כרטיס רשת של Edimax ובמשחקים יש לי קפיצות פינג (לשנייה עולה ואז יורד, מידי פעם גם עולה לאיזה 20 שניות לפינג 600-800). כשאני עושה בדיקת מהירות אינטרנט בSpeedTest כתוב 12 מגה בדיוק כמו שאני אמור לקבל מהספקית בזק בינלאומי. חשוב לציין שאחי שיש לו מחשב עם כרטיס רשת מסוג אחר שמחובר לאותו ראוטר בדיוק ואין לו לאגים בכלל או בעיה כלשהיא. לדעתי זה הכרטיס רשת שלי שמשהו נדפק בו, אבל זה מוזר שזה מראה שמהירות האינטרנט נקלטת במלואה. חסר רק כרטיס מסך GeForce 7800GTX Windows 7 Ultimate 64-bit Gigabyte P35-DS3L Intel Core 2 Duo CPU E6750 Memory 2G RAM
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום!יש לי דיסק קשיח (WD) שהיה מותקן עליו WIN XP. אתמול נמחקו הרבה תיקיות מערכת (בערך כל תיקיית WINDOWS). עכשיו הWIN לא עולה, כותב שחסר לו קובץ HAL.DLL (די מובן).אני צריך לשחזר תיקיות שהיו מאוחסנות במסמכים שלי ועל שולחן העבודה, אבל כשאני מחבר אותו למחשב אחר, אין לי גישה לתיקיות המשתמשים.יש דרך לעשות את זה? אני לא רוצה לשחזר את WIN, רק להוציא את הקבצים.תודה רבה לעוזרים, העניין קריטי...
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, יש ברשותי כרטיס מסך בדגם 9600GT ובזמן האחרון כשאני מדליק את המחשב המחשב עולה שומעים את הוינדוס פועל אבל אין שום צג על המשך, לאחר שאני עושה ריסט במחשב (כפתור קטן הזה של הריסט) כן נידלק המסך והכרטיס עובד. יש גם בעיה עם סרטונים מהאינטרנט הכל קטוע ואי אפשר לראות ככה כלום. בדקתי את הדריור, מחקתי והורדתי מחדש, במקרה גם עשיתי פרמוט למחשב לא מזמן לאחר שהייתה הבעיה. שום דבר לא עזר אני חייב עזרה!! יכול להיות דיי הוא כבר מתחיל למות להתחיל לחסוך לקנות חדש? מה עלי לעשות?? תודה מראש לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, נשרף לי לוח האם, ואני משתמש כרגע באחד אחר. הם מדגם שונה אבל אותה יצרנית ואותם נתונים טכניים. אז לקחתי את הדיסק הקשיח וחיברתי אותו ללוח אם החדש. מה שקורה שאני לא מצליח להעלות את הווינדוס 7. אני מקבל את השגיאה הבאה: 0Xc000000f the boot selection failed. ברור לי שזה מצב בעייתי ולא תקין כי תוכנת מערכת ההפעלה מנסה לטעון דרייברים אחרים שלא קיימים..אך מה ניתן לעשות על מנת להתגבר על הבעיה הזו? הדברים שניסיתי עד כה ולא הצליחו: *ניסיתי את תיקון המערכת עם דיסק ההתקנה, הוא מוצא את הווינדוס 7 סורק אותו, ולבסוף אומר שהוא אינו יכול לפתור את הבעיה. *ניסיתי את הפקודות, bootrec.exe /fixboot /fixmbr chkdsk /f /r אני מעוניין לשמור על ההתקנה הנוכחית ..האם זה ניתן וכיצד? מערכת הפעלה נוספ…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שייכות הדיון לפורום: פורום תמיכה טכנית עוסק בתקלות הקשורות לחומרה בלבד ! כל דיון שלא נפתח עקב תקלה או שנפתח עקב תקלה שלא קשורה לחומרה, מקומו אינו כאן! לצורך העניין: בעיות הקשורות לוירוסים או לדרייברים מקומם בפורום תוכנה. התייעצויות לפני קניה או התאמה של רכיב חומרה חדש ללא קשר לתקלה קיימת יפתחו בפורומים המתמחים באותו רכיב. כתיבת כותרת מפורטת: שימרו על כותרת נקיה מסימני פיסוק מרובים, כפל אותיות ותוספות לא נחוצות כמו "דחוף", "חייב עזרה", "למבינים בלבד" וכו'... חובה לציין פרטים ממוקדים בכותרת ולא לרשום כותרות כלליות או "פתוחות". לפני כתיבת ההודעה תחשבו האם הכותרת שבחרתם יכולה להתאים למגוון בעיות או שהיא מספיק ממוקדת ומתאימה אך ורק לבעיה הספציפית שלכם. דוגמא לכותרת לא נכונה: "…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברגע שמחברים תמחשב לחשמל הוא נדלק אבל הכפתור של ההדלקה לא מגיב בכלל ניסיתי גם לחיצה ארוכה לא עזר חוץ מלוח אם, שממש לא בא לי להחליף, זה יכול להיות עוד משהו? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקישור להתקנת מצלמת רשת חברת elta דגם 104 לא מצאתי בשום מקום כבר מיואשת.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, השאלה היא כללית, אך במידה וזה משנה אז זה הנייד Asus x200ma האם אפשר לפצל את הכונן עליו כבר מותקנת מערכת ההפעלה? במידה ולא, אני מניח שעושים זאת תוך כדי שמתקינים וינדוס מבוט, בחלון בו בוחרים איפה להתקין את מערכת ההפעלה. הבעיה היא שבחלון הזה משום מה אני לא מצליח לפצל ליותר מכמה מאות mb בלבד, כאשר ההראד דיסק הוא 500Gb+-
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חד שיחסית ובחיבור אוזניות מכל סוג כולל bose ואחרות, השמע שאני מקבל באוזניות הוא מאוד לא נקי, בחלק מהמקרים שומעים רק רחשים וכלל אין שמע ברור. שקע האוזניות הוא קדמי. מה אפשר לעשות? Windows 7 Home Premium 64-bitיע"מ Intel Core i3 4160 @ 3.60GHz 37 °C Haswell 22nm טכנולוגית RAM 8.00GB בודד-ערוץ DDR3 @ 798MHz (11-11-11-28) לוח אם Gigabyte Technology Co., Ltd. H81M-HD3 (SOCKET 0) 28 °C גרפיקה DELL 2209WA (1680x1050@59Hz) Intel HD Graphics 4400 (Gigabyte) אחסון 119GB Crucial_ CT128MX100SSD1 SCSI Disk Device (SSD) 28 °C 931GB Seagate ST1000DM 003-1ER162 SCSI Disk Device (SATA) 29 °C כוננים אופטיים HL-DT-ST DVDRAM GH24NSC0 SCSI CdRom Device שמע Real…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אנשים, לאח שלי יש בעיה... כשהוא משחק heroes4 יש לו לפעמים את ההודעה הזו... מערכת הפעלה WIN2K , פנטיום 3 866, 128 מ"ב זיכרון פנימי, יש לו 4 ג'יגה פנויים בכונן של הוינדוס, כרטיס מסך וודוו 4500. הגדלתי לו את הזיכרון הוירטואלי וזה לא עזר... הצעות יתקבלו בברכה (: תודה, חציל
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, ערב טוב:) אחרי הרבה זמן בו רציתי לגבות את המחשב הישן שלי ניגשתי לפעולה...באמצע המאמצים לגבות המחשב הישן סרב להדלק וכדי להמשיך בפעולת הגיבוי ניסיתי הוספתי את ההארד דיסק מהמחשב הישן למחשב הפחות ישן, שיניתי הגדרות דרושות בביוס והמשכתי בפעולות הגיבוי...על הכונן הישן היו שני כוננים : C שעליו מותקן הווינדוס ו- D כונן נוסף בו נמצאים רב הקבצים...את הכונן D גיביתי ללא קושי אך עם הכונן C אני נתקל בבעיות של הרשאות לפי דעתי... גם כאשר אני מביא ליוזר האדמין (בו אני משתמש במחשב הפחות ישן) הרשאות לשימוש בתיקייה- 1) לוחץ המשך 2) לוחץ כרטיסיה 'אבטחה' 3) לוחץ המשך 4) מביא הרשאה ליוזר האדמין אני עדיין לא מקבל אפשרות להשתמש\לגבות את הקבצי…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אז.. קניתי מארז חדש והעברתי אליו אחר כבוד את כל החומרה. זו לי הפעם הראשונה בעניין כזה ובאופן כללי אני לא איש טכני ואין לי רקע במחשבים. למעשה כמעט את כל מה שאני יודע למדתי כאן בפורומים. לוח האם שלי הוא זה, יש גם gtx 1070 של ג'יגבייט שמשום מה זכור לי שבמארז הקודם הוא היה מחובר עם שישה פינים בלבד ולא עם כל השמונה (?!) עם האתחול הראשון התבקשתי להגדיר דיסקים ובחרתי בכוננן הssd (יש עוד אחד מכני). המערכת על דואל בוט של לינוקס (מערכת ראשית) + חלונות 8.1 (למשחקים בלבד - שם נעשה שימוש בכונן המכני). לינוקס עולה יפה. עלו מספר בעיות: 1. בהעלאת חלונות אני מקבל הודעה שהמערכת לא אותחלה טוב ויש לי מספר אופציות כמו לאתחל שוב או לנסות הגדות מתקדמות …
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה בווינדוס 7, בעיה שהמחשב פשוט נתקע בזמן שהוא נכנס לאינטרנט לדוגמא, והוא צריך לחכות כדקה או יותר עד שהמחשב מחליט שהוא ממשיך לזוז. הוא גם אומר שכשהוא לוחץ לפעמים על עוד משהו אז מופיע לו מסך כחול, ושהוא חייב לעשות ריסט למחשב. הוא מספר שזה גם היה לו ככה כשהו התקין VISTA וזה לא רק ב7 ספציפי. ובווינדוס XP המחשב עבד טוב בלי הבעיות הנ''ל. מפרט מחשב: מעבד: E8400 כרטיס מסך: HD 4870 512MB זיכרון: 4GB Ram של USI או משהו בסגנון הזה, משהו שלא מוכר, לי לפחות. לןח אם: GA-N650SLI-DS4L מקווה שיש מספיק פרטים.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שאפשר להבין מהכותרת, בזמן האחרון מופיעות שלל תופעות/תקלות בלפטופ, ועוד לא מניתי לגמרי את כולן. הלפטופ שלי הוא DELL Inspiron N5010 4504AW7 והוא ברשותי כמעט כשנתיים (מנובמבר 2010) א. נתחיל בזה שלפני כחודש פתאום עלתה הודעה בקשר לסוללה של הלפטופ - יש בעיה עם הסוללה, יש לשקול להחליפה. זה מה שמופיע לי כשאני לוחץ על האייקון של הסוללה למעטה: http://imageshack.us/photo/my-images/443/batterysucks.jpg/ לא התרגשתי כל כך כי סה"כ המחשב מתפקד, והרי במילא אני 99% מהזמן מחובר עם הלפטופ לחשמל (ואני לא אתפלא אם בגלל זה זה קרה מלכתחילה - מין טעינת יתר או משהו כזה) בכל מקרה זו בעיה אחת. ב. יש לי היום מלא קריסות של פלאש/שוקווייב בגוגל כרום (לא בדקתי באמת אם יש בעיה ספציפית עם ג…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-