עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by GALAI30,

כרגע יש לי את המעבד הזה Intel Core i7 3770 @ 3.40GHz 38 °C Ivy Bridge 22nm Technology והמחשב איטי לאיזה מעבד כדאי להחליף?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by ed1,

קניתי את המסך הזה Fujitsu SCENICVIEW X17-2 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=36416 חיברתי אותו למחשב, הוא עשה כיול אוטומטי ראשוני ומתברר שהוא בוהק מדי ומסנוור וזה קצת מעייף את העיניים. גם כשאני מוריד את הבהירות במסך עצמו השיפור כמעט ולא מורגש. האם זאת תופעה ידועה למסכים דקים או שיש לי סיבה לחשוש שמשהו במסך לא בסדר? החלפתי מחשב והתופעה חוזרת על עצמה, בינתיים הצלחתי לשפר קצת את המצב דרך משחק עם הבהירות והגאמה שמשאפשר הדרייבר של NVIDIA (RIVA TNT 64 במעבדה של היבואן אמרו לי שזאת פעם ראשונה שהם שומעים תלונה על עודף בהירות... קראתי במדריך של המסך וכתוב שם שסדר הפעולות בהפעלה צריך להיות כיבוי המחשב חיבור המסך והפעלת הסך והמחשב, יכול להיות שבגלל שחיברתי את המסך למחשב דולק ג…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. אהלן, החלטתי להוסיף זיכרון למחשב שלי, זה הלוח אם שלי: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3601&kw=GA-H55M-S2V1.4#ov מעבד i3 550, ווינדוס 7 64 ביט. קניתי את זה: http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=9525761&csid=_22 במקום הזיכרון שיש לי כרגע (2X2GB). אחרי התקנת הזיכרון החדש במקום הישן, המחשב קופא במסך העלייה של ווינדוס (איפה שכתוב starting windows ויש את האנימציה הזאת). הBIOS שלי מעודכן, ניסיתי לרסט CMOS, לשנות את הוולטאג' בBIOS ליותר מ1.5 למרות ש1.5 אמור להספיק, לשנות את ההגדרות timing. הכל לשווא, המחשב לא עולה. אם אני מחזיר את הזיכרון הישן הכל בסדר. אם אני מנסה סטיק אחד חדש וסטיק אחד ישן המחשב שוב קופא באותו…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Jack_g,

יש לי מדי פעם ריסט ולא באמצע משחקים אלה סתם כשהמחשב עובד ומוריד מהאינטרנט אז עשיתי ניתוח של ה MINDUMP וקיבלתי את הסיבה הנ"ל: *** WARNING: Unable to verify timestamp for tcpip.sys Probably caused by : tcpip.sys ( tcpip!OpenRCE+257 ) מה יכולה להיות הסיבה?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by ביצה,

אהלן! מה המצב? שמעו, היה לי בעיה שהביוס לא מזהה HDD (אבל במחשב אחר כן) וזה קרה ביום בהיר. חבר'ה פה אמרו לי לאפס את הביוס. כמה שאלות ברשותכם. 1) יכול להיגרם נזק של איבוד מידע? יכול להיות שצרךיך לפרמט אחרי זה או אין קשר? 2) הביוס יזהה אח"כ אוטומתית את ההתקנים וכל החומרה? 3) זה מסובך? משהו יכול לתת לי מין מדריכון קטן? (מדובר בלוח אם של ASUS מדגם P5L-MX אם זה משנה) בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. היו לי בעיות של קפיאות מסך ויציאה כפויה מ-3DMARK 2001SE כשקיבלתי את ה-RADEON 8500LE של הרקולס. הורדתי את הדרייברים מהאתר של הרקולס והבעיות נפתרו. והנה חזרתי אחרי כמה ימים להריץ כמה משחקים ושוב הבלגן המקורי חוגג עם הדרייברים הנ"ל. הורדתי כמה דרייברים שגם הומלצו פה כמו גרסה 6043 של ATI אבל משום מה אני לא מצליח להתקין אותם ומתקבלת ההודעה שצרפתי. אם מישהו יכול לומר מדוע זה כך ואיך לפתור זאת אודה לו.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. אני גולש במחשב פתאום הוא נכבה והמערכת בחדר נכבית גם אבל המדפסת דולקת האור בחדר דולק גם ... המערכת מחוברת לשקע אחר והמחשב לשקע אחר משהו מוזר בחיים שלי לא ראיתי דבר כזה בדקתי טמפרטורה של מעבד 45 - 50 מעלות . בדקתי מתחים ספק תקין מחשב נכבה לא נדלק הוצאתי את החיבור 24 מהלוח וחיברתי מחדש ונדלק אחרי שה WIN עולה שוב נכבה החלפתי ספק כח עדיין נכבה הוצאתי את ה 24 מהלוח והפעלתי מחדש לא נדלק ואחרי כמה פעמים נדלק. עכשיו זה עובד ! למה ? מישהו יודע ? בהגדרות של כיבוי כוננים הכול על לעולם לא ...

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by moryo,

רכשתי מחשב חדש וכאשר התקנתי מערכת הפעלה המחשב עבד טוב אך לאחר שכיביתי אותו מערכת ההפעלה קרסה ולא עולה יותר (משך כחול ויש מצב שראיתי שם גם DISK FAILURE). עכשיו מערכת ההפעלה עולה בסייף מוד אבל כאשר אני מעלה אותה במצב רגיל המחשב שוב קורס מיד (התצוגה משתבשת ואז הוא קורס). יש מצב שמדובר ב-SSD לא תקין או שההתקנה של הווינדוס לא תקינה (התקנתי גם 7 וגם 8 דרך USB שהכנתי עם RUFUS).

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. כשאני מנגן בדיוק את אותו הסרט דרך VLC, או Media player classic, זה עובד חלק עד לרגע שבו אני מנסה לדלג קדימה או אחורה - אז זה פשוט נתקע. כשאני מנגן את אותו הסרט בדיוק דרך פופקורן (מוצג ע"י VLC) הכל עובד חלק. זה כנראה משהו בהגדרות של חלונות?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. שלום לכולם.. יש לי מחשב נייד של TOSHIBA WINDOWS 7 HOME PREMIUM ENG מנסה להתקין משחק כל שהוא.. או תוכנה בסיסית למחשב ואיך שזה בא להיכנס להתקנה אני מקבל את השגיאה הבאה: http://imageshack.us/photo/my-images/560/capturezyg.png/ לפעמים קורה שאני כן מצליח להתקין איזה תוכנה כמו לדוגמא לפניי כמה ימים התקנתי את חבילת המקודדים של K-LITE אבל בדרך כלל אני מקבל את השגיאה..וזה לא בתוכנה ספיציפית... זה בכמה תוכנות שאני מנסה ואפילו לפעמים במשחק פשוט כמו פוקר TEXAS HOLDEM שהורדתי... עזרה לגביי פתרון?? תודה

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. היום הגעתי לבית, מדליק את המדיה פלייר 10, כדי לשמוע מוזיקה, אבל אז אני שומע אותה מקוטע. בהתחלה חשבתי שזה אולי בגלל שהמחשב שלי נתקע כי אני מוריד הרבה דברים, אז הפסקתי את ההורדות לרגע, אבל הוא עדיין משמיע כאילו אני שומע מדיסק שקופץ. אחר כך חשבתי שאולי הבעיה ברמקולים (Creative Inspire T5900) אז חיברתי אוזניות לכרטיס קול ועדיין שמעתי מקוטע (עם קפיצות). לכן אני כמעט בטוח שזה איכשהו קשור לכרטיס קול, אבל אם לא אז מה זה יכול להיות? הכרטיס קול שלי הוא מובנה בלוח שרשום בחתימה. (חשבתי על האפציה שאולי זה וירוס, זה הגיוני?) נ.נ המחשב אחרי פירמוט, ככה שאני לא חושב שזה יכול להיות בגלל שהוא עמוס. ומנהלים אני כמעט בטוח שזה קשור לכרטיס קול, בגלל זה כתבתי את זה פה. תודה רבה לעוזרים, זה באמת…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by eranir,

שלום, יש לי מחשב שהומהר (E8400, אני לא זוכר לכמה). אתמול המחשב נתקע פתאום (מסך קפוא) וכשהפעלתי אותו מחדש שמעתי אותו מתעורר לחיים, אבל קיבלתי מסך שחור. כך זה נשאר בכל פעם שפתחתי אותו מחדש. ניתקתי אותו מהחשמל, והיום בבוקר ניסיתי שוב להפעילו. למרבה הפלא הוא הגיב, וקיבלתי על המסך הודעה (איני זוכר במדויק) כי יש בעיה עם ה-OC וצריל לטפל בהגדרות בביוס. בטעות שמרתי את אותן ההגדרות, המחשב קרס שוב תוך 2 דקות, ועכשיו שוב אני לא מקבל שום תגובה ולכן לא יכול לשנות כלום. רעיונות?

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by GanJaval,

פירמטו לי את המחשב וזה אז אין לי קול אני בא להתקין את הדריברים של הכרטיס קול (מובנה על הלוח ) מהדיסק של הלוח והוא רושם לי שגיאה:device doesn't exict or maybe removed by manually please plug in device or reboot and try install again בבקשה תגידו לי מה לעשות אני משתגע בלי קול מה אפשר לעשות ?? אשמח לקבל עזרה תודה

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום. מדובר במחשב חדש. כאשר חיברתי שלושה התקני USB לקידמת המארז, הם תיפקדו כראוי. כאשר הדלקתי את המחשב מחדש, הם לא פעלו. הוצאתי והכנסתי - ודבר מעניין קרה: כאשר הוצאתי את ההתקן הראשון, אחד חזר לעבוד. נדמה שכאילו יש מגבלה של כמה התקנים יכולים לעבוד בו זמנית. האם אכן כך? מדוע הוצאה של התקן אחד מחזריה לפעולה התקן אחר? תודה

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. יש לי תקלה במחשב שהוא עולה אבל לא מציג מסך.. ואני די בטוח שמשהו נשרף.. יש סממנים מיוחדים שניתן לדעת? הלוח אם לא מצפצף אך המאווררים שמחוברים מסתובבים כרגיל (למרות שהSPEAKER מחובר למקום שהוא צריך להיות) המעבד מתחמם. הספק כח מעביר מתח כרגיל (לא נראה משהו מוזר ואין כבלים מנופחים)... בכל זאת יש אפשרות לדעת מה שרוף. אני יודע שהכי טוב זה להחליף חלקים ולבדוק אבל כרגע אין ברשותי. תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by fedora,

שלום. ברשות אמי מחשב נייד ישן COMPAQ עם WIN8, הHD כנראה מת (מידי פעם יש לו נקישות) אף מחשב שחיברתי את הHD אליו לא זיהה אותו. לפני מס' שנים (בתקופת WIN XP) הייתה לי אותה בעיה עם HD חיצוני (NTFS) והצלחתי עם CMD להציל את המידע שעליו. לצערי אני לא זוכר איזו פקודה הזנתי אני כן זוכר שזה לקח כמה שעות ויכולתי לראות בCMD את כל מה שהוא משחזר. ניסיתי תיקון עם chkdsk /r /f /x - לא עזר מישהו אולי מזהה עם איזו פקודה\תוכנה בCMD ביצעתי זאת? או מכיר דרך להציל את המידע שעליו? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by ayal45,

היי יש לי בעייה בהתקני ה usb3 שבפנל קידמי הבהרה יש צמה מהלוח שמחוברת לפנל קידמי לצערי אני לא יכול להפעיל כונן שעובד עם חיבור usb3 שאני מחבר יש זה אכן מציג שזה עובד אבל מתנתק וחוזר ואז הוא אומר לי תאתחל את הדיסק ואני כבר בדקתי ב 3 כונני usb3 באותו מחשב ויש אותה בעייה עכשיו שאני מכניס דיסק usb2 הכל עובד טוב וגם אפילו כניסות ה usb3 המחשב הוא משודרג , לפי מה שאני בדקתי כל יציאות החשמל שם תפוסות כל 4 מאווררים כל הדריברים במחשב עדכנים מערכת ההפעלה הותקנה מחדש והספק שלי הוא huntkey v power 550w המארז שלי Cooler Master HAF XM המיפרט שלי > Mainboard : ASRock Z77 Pro4 > Chipset : Intel > Processor : Intel P6 @ 3400MHz > Physical Memory : 16384MB > Video…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by saharbz,

שלום, יש לי וינדוס 10, בכמה חודשים האחרונים, המחשב נכנס למצב שינה ולא חוזר לעבודה כאשר אני נוגע בעכבר/מקלדת, אין שוםפ תגובה, המסך מתעורר אבל לא רואים כלום, יש כביכול חשמל במחשב אבל אני לא רואה ושומע כל תגובה מהארד דיסק, בסופו של דבר אני נאלץ לבצע reset ולהפעיל את המחשב מחדש וכמובן הוא מראה מסך של כיבוי לא תקין ומריץ בדיקה במשך כמה שניות וחוזר לעבודה. רעיון ממה נובעת הבעיה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. אהלן, ערב טוב:) אחרי הרבה זמן בו רציתי לגבות את המחשב הישן שלי ניגשתי לפעולה...באמצע המאמצים לגבות המחשב הישן סרב להדלק וכדי להמשיך בפעולת הגיבוי ניסיתי הוספתי את ההארד דיסק מהמחשב הישן למחשב הפחות ישן, שיניתי הגדרות דרושות בביוס והמשכתי בפעולות הגיבוי...על הכונן הישן היו שני כוננים : C שעליו מותקן הווינדוס ו- D כונן נוסף בו נמצאים רב הקבצים...את הכונן D גיביתי ללא קושי אך עם הכונן C אני נתקל בבעיות של הרשאות לפי דעתי... גם כאשר אני מביא ליוזר האדמין (בו אני משתמש במחשב הפחות ישן) הרשאות לשימוש בתיקייה- 1) לוחץ המשך 2) לוחץ כרטיסיה 'אבטחה' 3) לוחץ המשך 4) מביא הרשאה ליוזר האדמין אני עדיין לא מקבל אפשרות להשתמש\לגבות את הקבצי…

20. Started by yortem,

כבר כמה חודשים שיש לי את הבעיה הזאת והבלגתי אבל הגיע הזמן למצוא פיתרון. בדרך כלל זה קורה כשאני גולש באינטרנט, אני מדפדף בין כרטיסיות בדפדפן ופתאום שום אתר לא עובד השלב הבא הוא שורת המשימות הופכת להיות בצבע של הרקע של שולחן העבודה ואחר כך אני מקבל הודעה על שהוונידוס קרס. אי אפשר לעשות CTRL ALT DEL ואני חייב לכבות את המחשב דרך הכונן. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  21. מצב מוזר מאד במחשב של אחי. מערכת ההפעלה עולה (שומעים ברמקולים), אבל אין תצוגה במסך. ניסיתי מסך אחר, ניסיתי להוציא את כרטיס המסך ולחבר לחיבור ה-VGA המובנה - עדיין כלום. ניסיתי את חיבור ה-HDMI המובנה בחיבור לטלויזיה - גם כאן אין סיגנל. איפה הבעיה?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by alexrebiner,

אך ניתן לעבוד עם כרום מבלי שהאטבים יופיעו למטה (ראו קובץ מצורף). תודה.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. (או כל כרטיס אחר)

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by smootskin,

הי, מאז שרכשתי את הזיכרון SSD MX500 אני מקבל מדי פעם שגיאות בהפעלת המחשב (כותרת). הפעם הייתי באמצע משחק ופתאום הופיע מסך כחול. פתחתי את המחשב ונגעתי בכונן, נראה שהוא התחמם מאוד. האם חימום יתר יגרום לכונן SSD לקרוס? לא יודע כמה זה משנה, אבל לא הייתה לי מגשית לכונן, פשוט קשרתי אותו לאחת הצלעות מתכת של המארז. 🙁

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. אז.. קניתי מארז חדש והעברתי אליו אחר כבוד את כל החומרה. זו לי הפעם הראשונה בעניין כזה ובאופן כללי אני לא איש טכני ואין לי רקע במחשבים. למעשה כמעט את כל מה שאני יודע למדתי כאן בפורומים. לוח האם שלי הוא זה, יש גם gtx 1070 של ג'יגבייט שמשום מה זכור לי שבמארז הקודם הוא היה מחובר עם שישה פינים בלבד ולא עם כל השמונה (?!) עם האתחול הראשון התבקשתי להגדיר דיסקים ובחרתי בכוננן הssd (יש עוד אחד מכני). המערכת על דואל בוט של לינוקס (מערכת ראשית) + חלונות 8.1 (למשחקים בלבד - שם נעשה שימוש בכונן המכני). לינוקס עולה יפה. עלו מספר בעיות: 1. בהעלאת חלונות אני מקבל הודעה שהמערכת לא אותחלה טוב ויש לי מספר אופציות כמו לאתחל שוב או לנסות הגדות מתקדמות …

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים