עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לפני שאני הולך לישון אני משאיר את המחשב דולק ומכבה את המסך. קורה לי לפעמים שהמסך פשוט לא מגיב אחרי שאני רוצה להפעיל אותו למחרת. החשמל במסך מגיב אך הוא נשאר חשוך כאילו לא נגעתי. יש למישהו מושג מה הבעיה? זה מחשב חדש.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by D.A.Y.C,

שלום לכולם. יש לי מחשב ווינדוס 10 ואני הרבה משתמש על מערכת הפעלה ubuntu שאני מתקין אותה על המחשב. לו על מכונה וירטואלית. אני צורב את מערכת ההפעלה על usb על ידי התוכנה rufus עכשיו בטעות לחצתי בתוכנה של rufus על משהוא כזה אם המילה usb לחצתי שימשיך והדיסק און קי שהיה בו קבצים חשובים, הלך כי כל הקבצים נמחקו מה עושים

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום. יש לי בעיה במסך שמוציאה אותימדעתי. אני מדליק את המחשב וכעבור שניה מדליק את המסך ( LG Flatron L1750SQ), המסך נדלק, במרובע מלבני כותב הודעה כזו: Stromsparmodus ואז המסך חוזר להיות שחור ולא מופיעה תמונה ולא כלום. ( האור הירוק בפינה, שאמור להראות שהמסך דולק, הופך לכתוןם. ) כרטיס מסך - ATI Radeon HD 5600 מישהו יכול לעזור לי? מה זאת המילה הזאת שהמחשב מציג? ( Stromsparmodus ) תודה ויום טוב, רונן.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. לאחר בעיות ותקלות רבות במחשב, הצלחתי לפרמט ולהתקין מערכת הפעלה מחדש (Windows XP). לאחר סיום ההתקנה, נדהמתי לגלות כי אחת מתוך שתי המחיצות של הדיסק הקשיח בלתי נגישה, כלומר לא ניתן להכנס אליה ובכל פעם שאני מנסה לעשות זאת אני מקבל את ההודעה הבאה: "The disk in drive D is not formatted Do you want to promat it now?" יש לציין כי יש לי מידע יקר במחיצה הזו, לכן גם אינני מפרמט את כל הדיסק אלא רק את מחיצת C. ערכתי בדיקה דרך דוס וגיליתי כי אכן יש גישה לקבצים דרך דוס וכל התוכן עדיין קיים. מה עלי לעשות כדי לתקן את הבעיה ולהציל את כל המידע? עכשיו תורכם, תודה

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Necessary_Evil,

שלום אנשים, לאח שלי יש בעיה... כשהוא משחק heroes4 יש לו לפעמים את ההודעה הזו... מערכת הפעלה WIN2K , פנטיום 3 866, 128 מ"ב זיכרון פנימי, יש לו 4 ג'יגה פנויים בכונן של הוינדוס, כרטיס מסך וודוו 4500. הגדלתי לו את הזיכרון הוירטואלי וזה לא עזר... הצעות יתקבלו בברכה (: תודה, חציל

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Gohan,

ok i need NVidia Refresh Rate Fix for win 98 plz if some 1 can put url and i have a prob today 1 off my ram (sdram) die and now i have 256 and i have 450 nis i am big gamer and my old moderbord cost me 80 nis and it sux what will help me more new 256 rem or new moderbord (i want to buy gigabait modarbord. my comp now is : k7 850 256 mb sdram gf-3 64 mb ddr mexstor 40gb and my modarbord is from compeny that is name is "chntec" !?! plz help. nis = new israer sakel and myb i got "sgiot ktib" so sorry

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by puNani,

אוקיי אז ככה, יש לי בעיה, כשאני מחבר את המצלמה שלי של LOGITECH או את העכבר שלי למחשב דרך ה USB הם מקרטעים - פשוט ככה... הסמן של העכבר כאילו מקורטע, במקום להראות ב REALTIME את התזוזה, הוא קופא לשנייה במקום אחד ואז בסוף נמצא במקום החדש... וכנ"ל לגבי המלצמה... היא מתעדכנת כאילו כל כמה שניות... אמרו לי שזה כנראה כי לא התנתי את ה VIA 4 IN 1 או משהו כזה, שזה הדבר שאחראי על ה USB במחשב שלי, כי יש לי לוח-אם של GIGABYTE 7TX-H... הורדתי מהאתר את הגרסא הכי חדשה של הVIA אבל קיבלתי אותם תוצאה, הכל נשאר אותו דבר, והשתייאשתי... אבל משהו מדהים - אם אני מנגן שיר ב WINAMP זה מסתדר!!!! אני יודע שזה נשמע לא הגיוני, אבל זה ככה... (יש לי כרטיס AUDIGY), ברגע שהווינאמפ מנגן שיר אז המצלמה פתאום ע…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום ידידיי אני קיבלתי היום דיסק קשיח חדש של WD 80JB זה עם ה8 מ"ב באפר ולמזלי הטוב כמו תמיד אני לא מוצא את הווינדוז 98 אין לי איך לפרמט בFAT מה אני עושה ? כמו כן אני חושש לבעייה הדיסק אמנם לא מפורמט אבל זה בסדר אם אני לוחץ מאפיינים והוא רושם לי 0 מ"ב פנויים ו0 בשימוש ? אני מבואסססססס ביותר תעזרו לי חבר'ה עריכה של גוסט - פעם הבאה כותרות ענייניות ונורמליות, בלי סיפורים מיותרים.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Jack_g,

יש לי מדי פעם ריסט ולא באמצע משחקים אלה סתם כשהמחשב עובד ומוריד מהאינטרנט אז עשיתי ניתוח של ה MINDUMP וקיבלתי את הסיבה הנ"ל: *** WARNING: Unable to verify timestamp for tcpip.sys Probably caused by : tcpip.sys ( tcpip!OpenRCE+257 ) מה יכולה להיות הסיבה?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. היום התחדשתי בעכבר חדש של ROCCAT אבל יש לי בעיה עכשיו שהייתה לי בעבר אבל שכחתי איך פותרים אותה. הבעייה היא כזאת: ברגע שאני שם את המחשב למצב שינה והעכבר עדיין מחובר למחשב כל לחיצה של אחד הכפתורים על העכבר מעירה את המחשב. השאלה שלי היא מה איזה הגדרה צריך לשנות כדי שהמחשב לא יתעורר מכל לחיצה ? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  11. Started by rockstarr,

שלום לכם. יש לי מחשב לוח חדש: P8H77 מעבד I7 הבסיסי גם חדש (כ3 חודשים) בנוסף יש לי זכרונות חדשים לחלוטין. בנוסף לזה יש דיסק קשיח די ישן (כמה שנים). לעולם לא היו בעיות. היו לפעמים נקישות במחשב כאילו כשמנסה לכתוב או לקרוא משהו. בכל אופן לאחרונה אני גולש באתרים והמחשב פתאום קופא. זה קורה לפעמים למספר שניות ולפעמים קופא לחלוטין. בנוסף גם בהעלה של המחשב יש מסך שחור של הלוח אם ולאחריו מופיע מסך הכנסת הסיסמה של וינדוס. אז גם שם לוקח לו כ30+ שניות עד שעולה הסיסמה ועוד כ50 שניות לאחר הקשתה (שזה די קבוע היה). בדקתי את ההארדיסק בעזרת 3 תוכנות שונות ביחד עם חלקי מחשב האחרים. הבדיקות פשוט מושלמות. עשיתי פורמט פעמיים, עדיין אותה בעיה. ווינדוס מקורי, יש עדכונים, כל הדרייברים מותקנים א…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by meni7702,

חברים בעיה . אני מתחבר לדומיין של החברה שלנו כתובות איי פי ו די אן אס תקינים הכל כמובן משרת dhcp יש חיבור לדומיין אבל אין גלישה התקלה היא no internet access למישהו יש פיתרון?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום, יש ברשותי 2 כרטיסי מסך HD6870 ב crossfire. ומסך של סמסונג T220P (משהו כזה) הבעיה שלי היא כשאני רוצה להציג את מה שרואים במחשב בטלויזיה. מפני שהרזולוציה של מסך המחשב היא 1920x1200. והטלויזיה היא ב 1920x1080. אם אני מציג את אותו דבר על שניהם, הרזולוציה של מסך המחשב הופכת ל 1920x1080 ואז הכל נראה מעוות. מעבר לזה, אם אני משחק במשחק מחשב, או מפעיל סרט, אני רוצה לראות את זה גם בטלויזיה. כרגע במצב Extended, תמיד אני חייב לגרור את הסרט (תוכנת VLC) למסך הטלויזיה כדי לראות אותו שם. ומשחקי מחשב אני לא יכול לראות (ככל שידוע לי) במסך הטלויזיה. מה אני צריך לעשות בשביל להתגבר על זה? האם זה בכלל אפשרי?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. המפרט שלי מופיע בצדץ הסיפור מקרה פשוט -- השארתי את המחשב דולק, כשאני חוזר המסך מכובה ושום דבר לא מגיב..אין ריח של שרוף או משהו ואף אחד לא שמע ציפצופים... פתחתי לראות מה הסיפור -1. כרטיס מסך זה לא, בדקתי והוא עובד. 2.המעבד לא נראה שרוף או משהו אבל ה-4 נורות PHASE_LED דולקות כל הזמן, אין ציפצופים שאני מדליק אבל לא רואים כלום במסך. 3. אין קבלים שרופים על הלוח אם והוא נראה בסדר 4. ניקוי CMOS לא עוזר מישהו יכול להגיד לי מה עוד לבדוק???

15. Started by OlegK,

יש לי לפטופ בלי כונן סידי , לפטופ קטן איך אני יכול לפרמט אותו? שמעתי שאפשר עם כונן USB , איך אני יכול לעשות את זה למה לא הצלחתי...

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום, הרכבתי לאחותי מחשב חדש עם לוח GA-880GM-D2H. כאשר אני מחבר את חיבור הרמקולים מאחור, קופצת הודעה של התוכנה של הכרטיס קול ששואלת אותי איזה התקן חיברתי ומסומן "רמקול אחורי יוצא", אני מאשר. אך לאחר מכן לא שומעים דבר. כאשר אני מחבר את חיבור הרמקולים מלפנים (לפאנל אשר בחזית המארז), קופצת שוב ההודעה הזו כאשר מסומן בה הפעם "אוזניות", אני מאשר ושומעים נהדר. מה יכולה להיות הבעיה? מדוע לא שומעים ברמקולים כאשר הם מחוברים ליציאה האחורית? תודה רבה, אורן.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by בזיק2,

שלום אני מתכוון להרכיב מחשב חדש ולשים בו את הדיסק הקשיח של המחשב הישן שכולל את מערכת ההפעלה. השאלה היא איך זה עובד: אני יכול פשוט לחבר אותו והוא יעבוד? אני צריך לפרמט? תודה

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by yovel44e,

שלום.. היום התחילו בעיות במסך זה קורה לי בכל דבר (משחקים, דפדפן וכ'ו ) . קופצות לי כל פעם תמונות ציורים מוזרים כאלה במסך לשנייה ונעלמים .. זה יכול להיות הכרטיס מסך? ( בנתיים אין שום DROP FPS במשחקים ).

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by helpplz,

טוב, אחרי בירורים באתר compaq, הבנתי שאני לא יכול להתקין כרטיס מסך AGP כי הכרטיס שבא עם המחשב הוא onboard, אז מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס PCI? או פתרון אחר? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום! יש לי מק מיני עוצמתי אבל אני תוהה האם יש למק מיני i7, Late 2012 עם TB מגרסה 1, תחנת כרטיסי מסך תואמת כמו זו: https://hwzone.co.il/קטן-וקטן-אפילו-יותר-תחנות-כרטיסי-המסך-ה/ אשמח לדעת!!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  21. Started by iAvishay,

אהלן, לאחרונה התחילה לי בעיה חדשה עם הכונן דיסקים שלי, כנראה. כשניסתי להשתמש ב-Daemon Tools קפצה לי הודעה שגיאה על משהו שקשור לכוננים. אז התחלתי לחפש בגוגל, ובמהלך ניסוי פתרונות גיליתי שיש בעיה עם הדרייברים שלי: http://imageshack.us/a/img19/2392/4oj1.png (בצד ימין) אז ניסיתי כל מיני פתרונות, ביניהם לעשות Uninstall לדרייברים ברשימה ולהתקין מחדש את ה-Daemon Tools, וזה לא עבד. ואפילו בסוף התקנת ה-DT קפצו לי שתי שגיאות של דרייברים שלא צליחו להיות מותקנים, אחת מהן: http://imageshack.us/a/img32/6797/s20j.png יש למישהו הצעות לפתרון? תודה מראש

22. מה שעוד מוזר, זה שכפתור הריסט בזמן שהמחשב נתקע\קפא המקש של הריסט כלל לא מגיב.. עשיתי בדיקה לHDD+ראם שתיהם יצאו תקינים. הטמפרטורות נעות בין 38 ל71 למעבד ו45-74 לכ"מ. ga-h87-hd3, 4590, hyperx blue 8gb cl10, seagate 2tb, neo eco 520w

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Doron Pagot,

היי יש לי מחשב שקניתי ב KSP, והוא מרסט; לפעמים אחרי עשר דקות ולפעמים אחרי שעתיים מהרגע שפותחים אותו. זה קורה גם בביוס, אז אפשר לשלול את המערכת הפעלה מה שכן, הבאתי אותו לבדיקה כמה פעמים בKSP והם טוענים שזה לא קורה להם. מבחינתם המחשב עובד מצויין בלי בעיות בבית ניסיתי להחליף את הכבל חשמל (ניסיתי 3 כבלים שונים) וניסיתי לחבר לשקעים שונים ברחבי הבית. ניסיתי לנתק הכל חוץ מהכבל חשמל וזה עדיין קרה. בהתחלה חשדתי שאולי זה קשור להתחממות אז קניתי מערכת קירור למעבד. זה לא עזר דברים שלא עשיתי שחשבתי לעשות: לנתק את ההארדיסקים ואת הצורב להחליף ספק לנסות לשים אותו אצל שכנים שלי לעמוד על רגל אחת ולקפץ שבע פעמים בזמן שהמחשב עולה ... הבעיה שהמחשב אצל ההורים שלי אז אין לי כל כך זמן…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שייכות הדיון לפורום: פורום תמיכה טכנית עוסק בתקלות הקשורות לחומרה בלבד ! כל דיון שלא נפתח עקב תקלה או שנפתח עקב תקלה שלא קשורה לחומרה, מקומו אינו כאן! לצורך העניין: בעיות הקשורות לוירוסים או לדרייברים מקומם בפורום תוכנה. התייעצויות לפני קניה או התאמה של רכיב חומרה חדש ללא קשר לתקלה קיימת יפתחו בפורומים המתמחים באותו רכיב. כתיבת כותרת מפורטת: שימרו על כותרת נקיה מסימני פיסוק מרובים, כפל אותיות ותוספות לא נחוצות כמו "דחוף", "חייב עזרה", "למבינים בלבד" וכו'... חובה לציין פרטים ממוקדים בכותרת ולא לרשום כותרות כלליות או "פתוחות". לפני כתיבת ההודעה תחשבו האם הכותרת שבחרתם יכולה להתאים למגוון בעיות או שהיא מספיק ממוקדת ומתאימה אך ורק לבעיה הספציפית שלכם. דוגמא לכותרת לא נכונה: "…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by noam Ben,

אהלן, הייתי על המחשב הכל היה רגיל, חוזר לאחר כמה דקות והוא כבוי. לחצתי על כפתור ההדלקה, יש רעש מהמאווררים של כמה שניות, ונכבה שוב. שזה קורה יש הבהוב מהנורת טעינה בצבעים לבן וכתום, כשהוא כבוי זה מראה כאילו הוא מטעין רגיל. המחשב dell insprion בן שנתיים פלוס מינוס. מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי להדליק כשהוא מחובר לחשמל/מנותק ב2 המקרים אותה תוצאה. תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.