עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by arieler,

שלום לכולם לפני שבוע בערך עשיתי עדכון של ווינדוס ומאז יש לי בעיות - המחשב נתקע בעליה ועולה רק לאחר כמה ריסטרטים, נתקע בתהליך הכיבוי , נתקע כשאני מפעיל את הfile explorer של הווינדוס , נתקע בלי קשר לכלום והשיא הוא ההודעה שאני מקבל מדי פעם " microsoft windows - אפליקציה זאת אינה פועלת באופן תקין . האם לחכות או לסגור " מה עשיתי * סריקה באנטיוירוס eset - התגלו 5 קבצים נגועים, ניקיתי . לא עזר * ראיתי שיש בעיה עם anniversary update של ווינדוס 10 וקיים PATCH תיקון. ניסיתי להפעיל אותו אבל הוא מודיע שיש בעיה עם windows installer * הרצתי cc cleaner. לא עזר * הפעלתי System file check (SFC) . לא עזר נתוני המערכת - windows 10 home גירסא …

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by yovel44e,

שלום.. היום התחילו בעיות במסך זה קורה לי בכל דבר (משחקים, דפדפן וכ'ו ) . קופצות לי כל פעם תמונות ציורים מוזרים כאלה במסך לשנייה ונעלמים .. זה יכול להיות הכרטיס מסך? ( בנתיים אין שום DROP FPS במשחקים ).

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. אהלן, ערב טוב:) אחרי הרבה זמן בו רציתי לגבות את המחשב הישן שלי ניגשתי לפעולה...באמצע המאמצים לגבות המחשב הישן סרב להדלק וכדי להמשיך בפעולת הגיבוי ניסיתי הוספתי את ההארד דיסק מהמחשב הישן למחשב הפחות ישן, שיניתי הגדרות דרושות בביוס והמשכתי בפעולות הגיבוי...על הכונן הישן היו שני כוננים : C שעליו מותקן הווינדוס ו- D כונן נוסף בו נמצאים רב הקבצים...את הכונן D גיביתי ללא קושי אך עם הכונן C אני נתקל בבעיות של הרשאות לפי דעתי... גם כאשר אני מביא ליוזר האדמין (בו אני משתמש במחשב הפחות ישן) הרשאות לשימוש בתיקייה- 1) לוחץ המשך 2) לוחץ כרטיסיה 'אבטחה' 3) לוחץ המשך 4) מביא הרשאה ליוזר האדמין אני עדיין לא מקבל אפשרות להשתמש\לגבות את הקבצי…

4. Started by smootskin,

הי, מאז שרכשתי את הזיכרון SSD MX500 אני מקבל מדי פעם שגיאות בהפעלת המחשב (כותרת). הפעם הייתי באמצע משחק ופתאום הופיע מסך כחול. פתחתי את המחשב ונגעתי בכונן, נראה שהוא התחמם מאוד. האם חימום יתר יגרום לכונן SSD לקרוס? לא יודע כמה זה משנה, אבל לא הייתה לי מגשית לכונן, פשוט קשרתי אותו לאחת הצלעות מתכת של המארז. 🙁

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Peter Rabbit,

למחשב שלרוב עושה עבודה משרדית + מעט גיימינג עם כרטיס gtx 1070 בעל 3 מאווררים? קירור אויר כלומר - אני בונה על 2 מאווררים שיגיעו עם מארז מיקרו. או שמומלץ קירור נוזלי? המחשב עם מעבד i5 דור שלישי, בחדר שלרוב ממוזג.

6. Started by ענת עובד,

שלום, אשמח לקישור להתקנת מצלמת רשת חברת elta דגם 104 לא מצאתי בשום מקום כבר מיואשת.

7. Started by sPoiled,

כמובן במנוחה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Funkyzord,

אז כמו שכבר אמרתי אין לי מושג למה הכרטיס מסך שלי נעשה להיות יותר עיטי כלומר יש לו ביצועים גרועים יותר ככה אם למישהו יש רעיונות למה אוו אך לאתר את הבעיה שבבקשה יגד לי. כרטיס מסך:geforce 2 mx עם הדריברים הכי חדשים ה27.70 ונעישיתי להחליף ולא עזר. וינדוס xp home help :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by TheSoupNatzi,

המ...נגיד ויש לי 2 יציאות IDE מהלוח(סטנדרתי) ויש לי 4 התקני IDE (שתי הארדיסקים,צורס ודיוידי) מהי הדרך הטובה ביותר לחבר אותם? לפי מה שהבנתי, זה לא טוב לשים הארדיק וסידי על אותו כבל, אז בעצם יותר טוב לשים שתי הארדיסקים על אותו כבל?! זה לא מאט כל אחד מהם?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. מה יכולה להיות הבעיה של דבר כזה???? תודה רבה לכולם... המחשב שלי כך: dell inspiron 5555 (laptop) 12 GB ram SSD Samsung MZ7TE256HMHP - 256gb AMD A10 8700 4G readon R6

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום! קצת רקע: ברשותי Microlab Solo 6C שנקנו בקנייה הקבוצתית לפני כחודשיים, פתחתי אותם רק לפני שבועיים כשהגיע המחשב החדש. התקנתי אותם והכל היה טוב עד היום שהדלקתי את המחשב לאחר שכל השבת הוא היה סגור ובאתי לשמוע מוזיקה וחשתי שמשהו לא בסדר ואכן רק רמקול אחד עבד (הראשי עובד). הרמקולים שמורים מאוד מונחים על שולחן המחשב ללא פגע, אני לעולם לא הגעתי לעוצמות מטורפות או שמתי מוזיקה מפוצצת בבאסים שסוחטים את הרמקולים והם לעולם לא עברו את ה30 בעוצמה והבאס והטראבל על 0 קבוע. עוד יותר, אף פעם לא הורדתי את כיסוי הבד המכסה את הטוויטר מלבד היום כשהרמקול הפסיק לנגן אז הסרתי את הכיסוי כדי לבדוק שהכל תקין וכמובן שכל תקין ונמצא במקומו. חשוב לציין שאני מקפיד לכבות את הרמקולים בסוף כל יום. כמו …

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום, אני מנסה להתקין windows 11 על נייד חדש. בשלב מסויים אני מתבקש להתקין network driver. הורדתי את הdriver מהאתר של Lenovo. אבל אני מקבל את ההודעה "No network drivers found"

13. Started by Shay Sas,

אחרי פירמוט מחשב ועדכון דרייברים התחלתי לקבל את ההודעה הזאת הפעלה של המחשב. עקבתי אחרי ההוראות באתר הזה- https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_other-update/atkexcmdexe-has-stopped-working/a0299c08-d717-4101-b87b-838c2849ac1f?auth=1 ולמרות שעידכנתי שם את מה שצריך ההודעה עדיין מופיעה. יש פיתרון אחר שניתן ליישם?

14. שלום חברים! Windows 8 אשמח לעזרה עם שתי בעיות: 1) אני רוצה להקשיב לרדיו של רשת ב' לתוכנית מסוימת ולהקליט אותה כך שאוכל לשמוע את התוכנית אחר כך. מה שאני רוצה בעצם זה לשים הקלטה נגיד לשעה 8 בערב שתהיה באורך של שעתיים לצורך העניין ואוכל לשמוע את זה יום אחרי נגיד. יש חיה כזאת? 2) יש לי המון קבצים כפולים במחשב. אני רוצה לקחת את כל הקבצים הכפולים ולהעביר לכונן אחר כך שזה יהיה בתור גיבוי. איך אני מוצא את הקבצים הכפולים ומעביר אותם? אגב, בדקתי את הנושא קצת לפני שהתייעצתי פה, אני שם לב שרוב התוכנות החינמיות נותנות לך אפס אופציות ממש אודה לכם על כל עזרה שהיא עם שתי הבעיות הללו. שיהיה המשך שבוע מצוין ותודה!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Ymac,

שלום, רכשתי לוח אם, מעבד וזיכרון חדשים לגמרי ואני רוצה להתקין מחדש ווינדוס ולהעביר את המידע להתקנה החדשה - אני לא מדבר על תוכנות חלילה, אלא על מידע כמו סרטים תמונות ומסמכים. אני עובד במתכונת נפוצה של SSD + HDD כך שאפרמט את ה-SSD ופחות או יותר אשאיר את ה-HDD ללא פגע. השאלה איזה פעולות אני צריך לבצע שלא יהיו לי בעיות עם הרשאות גישה לקבצים שלי (שכביכול קשורים ליוזר אחר במחשב אחר, זכורות לי בעיות עם זה ממחשבים קודמים) או שפשוט אני מחבר את ה-HDD ומתחיל לעבוד כמו קודם? תודה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by xxxlr1,

היי אז אני מנסה כרגע לפרמט תWIN7 שלי, אז הכנסתי דיסק של המערכת, עשיתי RESTART וחיכיתי שהכל יעלה עכשיו הבעיה שיש מסך כחול של WINDOWS אחרי ההמתנה של הREADING FILES ואז כלום אחרי זה לא קורה.. ניסיתי גם דיסק אחר וזה אותה תוצאה, וזה כן BOOT FROM CD ROM זה בחיים לא היה לי תמיד פירמטתי כרגיל כמה פעמים עם אותו דיסק עזרה?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by yosda-boy,

היי, יש לי בעיית לגים במשחקים מחשב, יש לי ראוטר של Edimax וגם כרטיס רשת של Edimax ובמשחקים יש לי קפיצות פינג (לשנייה עולה ואז יורד, מידי פעם גם עולה לאיזה 20 שניות לפינג 600-800). כשאני עושה בדיקת מהירות אינטרנט בSpeedTest כתוב 12 מגה בדיוק כמו שאני אמור לקבל מהספקית בזק בינלאומי. חשוב לציין שאחי שיש לו מחשב עם כרטיס רשת מסוג אחר שמחובר לאותו ראוטר בדיוק ואין לו לאגים בכלל או בעיה כלשהיא. לדעתי זה הכרטיס רשת שלי שמשהו נדפק בו, אבל זה מוזר שזה מראה שמהירות האינטרנט נקלטת במלואה. חסר רק כרטיס מסך GeForce 7800GTX Windows 7 Ultimate 64-bit Gigabyte P35-DS3L Intel Core 2 Duo CPU E6750 Memory 2G RAM

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. אהלן יש לי גרסא שלי שעשיתי לWIN7 עם כל העדכונים וכמה תוכנות נוספות על BOOTABLE USB שעשיתי. לפרמט מחשב כלשהו איתו עובד מעולה. ניסיתי להריץ אותו בVMware Player גם. לא הצלחתי בהתחלה לעשות BOOT מהUSB ישירות, לאחר חיפוש קצר ראיתי שבשביל שהוא יזהה בכלל את הUSB ויוכל לעשות ממנו BOOT צריך איזה משהו מקשר , וכולם הצביעו על אותו דבר - plpbt-5.0.13 . סוג של ISO קטן שבעצם פותחים אותו בVM ואז ממנו ישר עולה אופציה לעשות BOOT מUSB. ואז זה התחיל לבד להתקין את הWINDOWS והכל עבד כשורה, עד שהוא הגיע לקטע שהוא צריך לעשות ריסט כדי להמשיך ולסיים את ההתקנה. ואז כשהוא מגיע לקטע הזה והלוגו של ווינדואוס עם האנימציה מתחיל , באמצע הוא נתקע ונופל למסך כחול הזה. (צירפתי תמונה) אם מישהו יוכל לעשות לי ל…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שייכות הדיון לפורום: פורום תמיכה טכנית עוסק בתקלות הקשורות לחומרה בלבד ! כל דיון שלא נפתח עקב תקלה או שנפתח עקב תקלה שלא קשורה לחומרה, מקומו אינו כאן! לצורך העניין: בעיות הקשורות לוירוסים או לדרייברים מקומם בפורום תוכנה. התייעצויות לפני קניה או התאמה של רכיב חומרה חדש ללא קשר לתקלה קיימת יפתחו בפורומים המתמחים באותו רכיב. כתיבת כותרת מפורטת: שימרו על כותרת נקיה מסימני פיסוק מרובים, כפל אותיות ותוספות לא נחוצות כמו "דחוף", "חייב עזרה", "למבינים בלבד" וכו'... חובה לציין פרטים ממוקדים בכותרת ולא לרשום כותרות כלליות או "פתוחות". לפני כתיבת ההודעה תחשבו האם הכותרת שבחרתם יכולה להתאים למגוון בעיות או שהיא מספיק ממוקדת ומתאימה אך ורק לבעיה הספציפית שלכם. דוגמא לכותרת לא נכונה: "…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. מה המצב חברים? בזמן האחרון יוצא לי לעבוד כ פרילנסר, ונראה שהגיעה הזמן להרכיב לי מחירון עבודה, התחלתי לתקן יותר מחשבים ניידים, קיבלתי איזה נייד של קומפאק CQ60, והוא מתחמם יותר מידי, כ 90 ומשהוא מעלות על מעבד במצב עבודה, אז אני צריך לתת הצעת מחיר, זה יכלול :ניקוי אבק, החלפת משחה טרמית, ופירמוט מלא + תוכנות. כמה הייתם לקוחים?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  21. היי יש לי מחשב חדש (מהחודש האחרון) מהיום הראשון שקיבלתי אותו, אם אני שומע מוסיקה דרך WINDOWS MEDIA או דרך VLC או ביוטיוב או כל דבר אחר שיש לו סאונד - כל כמה זמן יש שנייהשתיים של שקט למרות שזה עדיין רץ. אלה אותם רמקולים שהיו במחשב הקודם ולא היה איתם בעיה במחשב הקודם. אני על וינדוס 10. יש כיוון מה זה יכול להיות שגורם לבעיה הזאת?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  22. העניין קורה עם ה-Dok החדש כמו שקרה עם ה-Dok הישן ועם כל Dok ולכן אני משוכנע שהבעיה במחשב. אני מחבר אותו ל-Usb הקידמי שלי ואת הלוח שלי אפשר לראות במפרט שבצד. יש למישהו רעיון? זה יכול להיות כמה שניות אחרי שאני מכניס אותו,שהכל קופא ולא עוזר כלום חוץ מהפעלה מחדש.. לעומת זאת זה יכול להיות גם לפעמים רבע שעה.. חשבתי שזה קשור לנפח התעבורה,ושה-Usb פשוט קורס,אבל מצד שני כשזה קופא אחרי כמה שניות שה-Dok בפנים - שום דבר לא הועבר.. אשמח לעזרה או רעיונות שיובילו למשהו..

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. נקנה לפני כ4 חודשים הדלקתי אותו מקודם והוא עושה רעש מאוד חריג לפעמים הוא ממש משמיע רעש כמו אגזוז של אוטו מירוץ וזה מדאיג אותי.. מה הפיתרון?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Rondh,

היי, יש ברשותי כרטיס מסך בדגם 9600GT ובזמן האחרון כשאני מדליק את המחשב המחשב עולה שומעים את הוינדוס פועל אבל אין שום צג על המשך, לאחר שאני עושה ריסט במחשב (כפתור קטן הזה של הריסט) כן נידלק המסך והכרטיס עובד. יש גם בעיה עם סרטונים מהאינטרנט הכל קטוע ואי אפשר לראות ככה כלום. בדקתי את הדריור, מחקתי והורדתי מחדש, במקרה גם עשיתי פרמוט למחשב לא מזמן לאחר שהייתה הבעיה. שום דבר לא עזר אני חייב עזרה!! יכול להיות דיי הוא כבר מתחיל למות להתחיל לחסוך לקנות חדש? מה עלי לעשות?? תודה מראש לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by shimon360,

ככה קנייתי לפני כמה ימים כרטיס זיכרון של חברת קינגסטון. נפח : GB2 מהירות : PC 5300 667MHz DDR2 במחשב יש לי כרגע 512MB ויש לי פינים פנויים, השאלה היא האם ההתקנה של הכרטיס יש לה דרך מיוחדת או פשוט להוציא את ה-512 ולהכניס את הכרטיס החדש? תודה רבה , שמעון.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים