עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ayal45,

היי יש לי בעייה בהתקני ה usb3 שבפנל קידמי הבהרה יש צמה מהלוח שמחוברת לפנל קידמי לצערי אני לא יכול להפעיל כונן שעובד עם חיבור usb3 שאני מחבר יש זה אכן מציג שזה עובד אבל מתנתק וחוזר ואז הוא אומר לי תאתחל את הדיסק ואני כבר בדקתי ב 3 כונני usb3 באותו מחשב ויש אותה בעייה עכשיו שאני מכניס דיסק usb2 הכל עובד טוב וגם אפילו כניסות ה usb3 המחשב הוא משודרג , לפי מה שאני בדקתי כל יציאות החשמל שם תפוסות כל 4 מאווררים כל הדריברים במחשב עדכנים מערכת ההפעלה הותקנה מחדש והספק שלי הוא huntkey v power 550w המארז שלי Cooler Master HAF XM המיפרט שלי > Mainboard : ASRock Z77 Pro4 > Chipset : Intel > Processor : Intel P6 @ 3400MHz > Physical Memory : 16384MB > Video…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by GanJaval,

פירמטו לי את המחשב וזה אז אין לי קול אני בא להתקין את הדריברים של הכרטיס קול (מובנה על הלוח ) מהדיסק של הלוח והוא רושם לי שגיאה:device doesn't exict or maybe removed by manually please plug in device or reboot and try install again בבקשה תגידו לי מה לעשות אני משתגע בלי קול מה אפשר לעשות ?? אשמח לקבל עזרה תודה

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by yovel44e,

שלום.. היום התחילו בעיות במסך זה קורה לי בכל דבר (משחקים, דפדפן וכ'ו ) . קופצות לי כל פעם תמונות ציורים מוזרים כאלה במסך לשנייה ונעלמים .. זה יכול להיות הכרטיס מסך? ( בנתיים אין שום DROP FPS במשחקים ).

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by saharbz,

שלום, יש לי וינדוס 10, בכמה חודשים האחרונים, המחשב נכנס למצב שינה ולא חוזר לעבודה כאשר אני נוגע בעכבר/מקלדת, אין שוםפ תגובה, המסך מתעורר אבל לא רואים כלום, יש כביכול חשמל במחשב אבל אני לא רואה ושומע כל תגובה מהארד דיסק, בסופו של דבר אני נאלץ לבצע reset ולהפעיל את המחשב מחדש וכמובן הוא מראה מסך של כיבוי לא תקין ומריץ בדיקה במשך כמה שניות וחוזר לעבודה. רעיון ממה נובעת הבעיה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by CyberBot,

נראה שכיאלו הארד נמצא בפעולה כתיבה/קריאה מתמדת וגורמת לשירים(מקומית)+ משחקים וסרטונים ביו טויב לקרטע לא יודע אם זה קשור אבל ההארד מחובר בצורה אנכית למארז ולא אופקית

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by omri55,

יש לי מחשב נייד דל 1557 מעבד I7. כל כמה דקות הוא נתקע ואז אני צריך לכבותו. עשיתי שחזור מערכת וזה לא עזר כי אין לי נקודה ישנה מאוד. זה קורה בדכ שאני נכנס לסרטונים (למשל בחדשות וואלה) אבל יכול לקרות גם סתם ככה. ניסיתי בכל הדפדפנים ואותו דבר. WIN 7 64 BIT תודה

7. Started by erezMASTER,

שלום, לאחרונה נקלעתי לבעיה דיי מוזרה. ברגע שאני מכניס את ה- DATA TRAVELER של KINGSTON, המחשב קולט את זה כ- USB 1.1 כאשר בעבר זה לא היה קורה. מוצגת מול עניי הודעה ליד השעון הדיגיטלי: This usb can perform faster if you connect it to a Hi-Speed USB 2.0 Port. ניסיתי כל כניסת USB במחשב. אשמח לקבל כל תגובה.

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. יש לי תקלה במחשב שהוא עולה אבל לא מציג מסך.. ואני די בטוח שמשהו נשרף.. יש סממנים מיוחדים שניתן לדעת? הלוח אם לא מצפצף אך המאווררים שמחוברים מסתובבים כרגיל (למרות שהSPEAKER מחובר למקום שהוא צריך להיות) המעבד מתחמם. הספק כח מעביר מתח כרגיל (לא נראה משהו מוזר ואין כבלים מנופחים)... בכל זאת יש אפשרות לדעת מה שרוף. אני יודע שהכי טוב זה להחליף חלקים ולבדוק אבל כרגע אין ברשותי. תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by I7210I,

שלום יש לי DISK ON KEY שמותקנת עליו מערכת EASY2BOOT ובתוכה מערכות הפעלה להתקנה, במערכת רגילה בדקתי את הDOK והוא עובד רגיל,אצלי במערכת שיש UEFI ומבוטל CSM זה לא עולה,רציתי לדעת אם יש דרך לעשות שזה יעלה?וכן נגיד ובתיאוריה אני מקבל מחשב חדש והוא כמובן ללא UEFI האם שייך לעשות דרך DISKPART בעצם את כל העבודה בזמן ההתקנה בלי לגעת בDOK כרגע ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by maimon_y,

לפני כמה ימים חברתי כונן SSD חדש למחשב נייח ומאז מופיע לי הודעה הזאת Sec Master Hard Disk:S.M.A.R.T. Command Faild Press F1 to Resume. בדקתי על ההודעה הזאת בגוגל והצלחתי לבטל אותה דרך ביטול שאיזה פונקציה בלוח אם שקשורה לכונן. השאלה אם להתעלם מהביעה זה הפתרון או שיכול להיגרם נזק?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by SciFi7,

שלום לכם וערב טוב, המחשב של אמא שלי החליט לא לעלות יותר... ברגע שמדליקים את המחשב המסך בכלל לא עונה ואחרי 2 שניות מתחיל צפצוף אני לא בטוח עם זה מהלוח אם או מהמעבד.. המאוור פועל והכל.. איו לי מושג מה לעשות, אולי לכם יש רעיונות?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by lidor_abo,

חברה הוצאתי את הבטריה שבלוח לכמה שניוות והחזרתי כדי לאפס את הביוס ואז פתאום לא עולה הוינדוס הוא רושם לי disk boot failure ד"א יש לי כונן קשיח sata 2 בקיצור אחריי ניסיונות עזרה של טכנאי בטלפון החלטתי לפרמט ואז פתאום בהתקנה מופיעה לי הודעה שאין גישה לדיסק קשיח חברה מה עושים...?

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. שייכות הדיון לפורום: פורום תמיכה טכנית עוסק בתקלות הקשורות לחומרה בלבד ! כל דיון שלא נפתח עקב תקלה או שנפתח עקב תקלה שלא קשורה לחומרה, מקומו אינו כאן! לצורך העניין: בעיות הקשורות לוירוסים או לדרייברים מקומם בפורום תוכנה. התייעצויות לפני קניה או התאמה של רכיב חומרה חדש ללא קשר לתקלה קיימת יפתחו בפורומים המתמחים באותו רכיב. כתיבת כותרת מפורטת: שימרו על כותרת נקיה מסימני פיסוק מרובים, כפל אותיות ותוספות לא נחוצות כמו "דחוף", "חייב עזרה", "למבינים בלבד" וכו'... חובה לציין פרטים ממוקדים בכותרת ולא לרשום כותרות כלליות או "פתוחות". לפני כתיבת ההודעה תחשבו האם הכותרת שבחרתם יכולה להתאים למגוון בעיות או שהיא מספיק ממוקדת ומתאימה אך ורק לבעיה הספציפית שלכם. דוגמא לכותרת לא נכונה: "…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Jack_g,

יש לי מדי פעם ריסט ולא באמצע משחקים אלה סתם כשהמחשב עובד ומוריד מהאינטרנט אז עשיתי ניתוח של ה MINDUMP וקיבלתי את הסיבה הנ"ל: *** WARNING: Unable to verify timestamp for tcpip.sys Probably caused by : tcpip.sys ( tcpip!OpenRCE+257 ) מה יכולה להיות הסיבה?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by רחלי חממי,

בני נעל את המחשב ניד ולא זוכר את הסיסמא מה עושים ,איך פותחים את המחשב

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Dudu Abitbol,

שלום לכולם וחג שמח אתמול ניקתי את המחשב הנייח שלי מאבק מיד לאחר שחיברתי אותו התצוגה על המסך השתנה לצבע כחול ( כלומר המסך מונוטוני עם תצוגה רגילה ) ביצעתי מס פעולות : החלפתי כבלים עידכנתי את כרטיס המסך ואיפסתי את ההגדרות חיברתי מחשב נוסף ו התוצאה זהה מה שמצביע על מסך תקול אבל כאשר מכבים ומדליקים את המסך עולה הלוגו של החברה בצבע מלא כנל גם תפריט המסך . אשמח לעזרתכם... תודה רבה

17. Started by Quickly,

קודם כל סליחה אם זה לא הפורום הנכון . אני צריך לדעת איפה אני משיג מתאם שקע חשמלי בין שקע אנגלי ושקע ישראלי תודה.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Netanel16,

שלום איך אומר את זה בפשטות, המחשב נפל לי מהשולחן כשהוא פועל (אל תשאלו איך זה קרה... ), מגובה של 70 סנטימטר בערך, ונחת על הצד העליון של המארז. כיביתי את המחשב מיד וניתקתי לגמרי את החשמל. המארז עצמו מסוג Thermaltake Soprano ספג פגיעה רצינית, והחלק הקדמי שלו (הדלת) נשבר לגמרי, אבל המארז קשוח מאוד ונראה בסדר. הסידירום נדחף פנימה לתוך המארז מעוצמת המכה אבל נראה בסדר. כשפתחתי את המחשב נדהמתי לראות שהמאוורר האחורי בגודל 120 עף לגמרי מהתושבת שלו, וכנראה שהוא פגע במאוורר של המעבד, כי אחד מהלהבים שלו נשבר (של המאוורר למעבד). חוץ מהנזקים הללו לא ראיתי עוד משהו שנפגע, כרגע המחשב פועל כרגיל (אני מקווה :-\) אבל המאורר של המעבד מרעיש מאוד מאוד מאודדדד ומרעיד את כל השולחן. את המ…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Gohan,

ok i need NVidia Refresh Rate Fix for win 98 plz if some 1 can put url and i have a prob today 1 off my ram (sdram) die and now i have 256 and i have 450 nis i am big gamer and my old moderbord cost me 80 nis and it sux what will help me more new 256 rem or new moderbord (i want to buy gigabait modarbord. my comp now is : k7 850 256 mb sdram gf-3 64 mb ddr mexstor 40gb and my modarbord is from compeny that is name is "chntec" !?! plz help. nis = new israer sakel and myb i got "sgiot ktib" so sorry

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by KoDkOd,

שלום הזמנתי את ה drgon ורציתי לדעם זה אמרו להיות קשה להרכיב הכל במארז החדש ?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by pssheba,

שלום, נתקעתי עם כונן ה System שלי (Drive C) שהתמלא והמחשב שלי משותק. רציתי להרחיב את מחיצת (Partition) C. נכנסתי ל Disk Management וקיבלתי את מפת הדיסק כמוצג בתמונה הרצ"ב. מימין ל C קיים שטח בעל 350 Mg ללא שם Volume, עם הכיתוב: Healthy Recovery Partition. רציתי לצרפו ל C ומתפריט מקש ימין על C אני מקבל אך ורק את האפשרות Shrink Volume. ניסיתי למחוק את ה Volume מימין ל C אך מתפריט מקש ימין על על המחיצה חסרת השם המוצבת מימין ל C אני מקבל רק את האפשרות Help. ב Help הופניתי לאתר של Microsopft ושם יעצו לי לבחור מתפריט מקש ימין ב Computer Management על Computer Management לבחור את האפשרןת: Run as Administrator. האפשרות הזו איננה קיימת אצלי בתפריט מקש ימי…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. המחשב שלי: E7200 לוח אם Intel DG43RK זיכרון: Transcend PC3-10700 667 Mhz 2GB *3 כרטיס מסך: Radeon HD 6850 GB 16 GDDR5 WIN 7 32 BIT ספק: 500W גנרי

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. יש לי בעיה קשה, כל פעם שאני משחק משחק אחרי איזה חמש עד עשר דקות פתאום המשחק נסגר בלי שום הודעה וחוזר לחלונות.... אין לי שמץ של מושג מה הבעיה, יש לי כרטיס msi gforce3 ti200 128mb, הוא ממש חדש ולא יכול להיות שהוא לא יריץ את המשחקים. עכשיו שחקתי בwarcraft3 וכרגיל נסגר באמצע המשחק אבל ראיתי שהמשחק יצר דו"ח שגיאות, הקובץ מצורף להודעה. מקווה מאוד שתוכלו לעזור, בתודה מראש! ------------------------------------------------------ דו"ח שגיאות WarCraft3 =============== ============================================================================== Warcraft III (build 4448) Exe: C:\WARCRAFT3\WAR3.EXE Time: Jun 23, 2002 3:41:24.000 PM User: ירמי אופנהיים Computer: YIRMI ----…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. אז ככה מאז שבת שהיתה סופת ברקים ורעמים אין לי תצוגה למחשב. המחשב מחובר כדרך קבע למסך הטלוויזיה (אין מסך מחשב ייעודי). היה בום קטנטן ומאז אין תצוגה. יש לי במסך שלושה חיבורי HDMI, המחשב מחובר דרך הכרטיס מסך ישירות ליציאה 1. ניסיתי להעביר ל - 2 ו - 3 ללא הצלחה. ממיר יס מחובר ליציאה 2 - עובד כרגיל, עובד גם ביציאה 3 ואילו ביציאה 1 (שהיתה שייכת למחשב) - לא. החלפתי בין הכבלים ולא עזר. התחברתי למחשב דרך אפליקציית TEAM VIEWER והמחשב כן עובד ולפי מנהל ההתקנים יש כרטיס מסך והכל נראה תקין. אולם שאני נכנס להגדרות של הכרטיס מסך בזיהוי מסך הוא מזהה רק חיבור VGA (שלא בשימוש) - חיבור אנלוגי. מה קורה פה? האם הלך הכרטיס מסך? …

25. Started by Max Yakovi,

שלום לכל חברי הפורום התותחים ! יש לי מחשב נייד מסוג lenovo z570 ביום בהיר הוא עשה ריסט לבד.ומאז הוא לא עובד .שמדליקים אותו הוא מבצע ריסטים בדיוק בשלב שהווינדוס עולה.ניסיתי לפרמט ל win 7 ו win 10 והוא נתקע בול באותו מקום בהתחלה של ה win . גם בsafe mode הוא לא עולה. קניתי ארד דיסק חדש מקופסה . ואותו שגיאה באותו מקום בדיוק... מישהו נתקל בתופעה הזו? לביוס כן אפשר להכנס..

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים