עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. מדובר במחשב נייד של LG X120 עם נטסטיק פנימי אריקסון F3507G. הבעיה היא שהווינדאוס (XP) מפסיק לזהות את המודם ורושם התקן USB לא מוכר לסירוגין, זאת אומרת דקה אחת מזהה אותו והוא יופיע במנהל ההתקנים בצורה תקינה, ודקה אחרי הוא יעלם משם! לבנתיים הפתרון היחידי שמצאתי הוא להתקין מחדש את ה-XP, כשעם התקנה חלקה הבעיה הזו נעלמת. היא חוזרת אחרי תקופת שימוש קצרה של כמה שעות (כבזמן הזה כבר ביצעתי עידכונים מלאים לווינדאוס והתקנתי תוכנות בסיס כמו פיירפוקס וכו'). מישהו יודע איך פותרים את הבעיה ומונעים ממנה לחזור? להתקין מחדש את כל הווינדאוס פעם אחרי פעם לא יעיל, כשכמובן ניסיתי לפני להסיר את המודם ולהתקין אותו לבד מחדש אבל לא עזר. לבנתיים אני לא מבצע עידכונים לווינדאוס (למקרה שאחד מהם יוצר…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by dor_e2,

שלום ישלי בעיה קצת מוזרה. שאני באיסיקיו (icq6) יש קטעים שפתאום התוכנה מפסיקה להגיב ושוב חוזרת לפעולה. שאני גולש באינטרנט הגלישה לא חלקה, היא מקוטעת וכאשר אני מפעיל אנימציות פלאש המחשב כמעט ולא מגיב. השאלה היא אם הבעיה היא בכרטיס או מסך או שהיא בזכרון. ATI RADEON HD 2600 PRO (מעודכן-8.5 hotfix) 1 GB RAM תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 976 צפיות
  3. Started by zuzu89,

היי, יש לי HD SATA אחד 120 גיגה שאותו המחשב מזהה יפה מאוד וגם עליו מותקנת המערכת הפעלה . ויש לי דיסק חדש של maxtor 200 giga sata . התקנתי את הדיסק (לאחר מאבק עיקש עם הספק וניתוק כמה חלקים לא חשובים בשביל עוד קצת חשמל ...) אבל המחשב לא מוסיף לי את הכונן . הינה כמה תמונות : הכונן שזוהה המקום שבו אמור להופיע הכונן החדש אך הוא לא מופיע . תודה לעוזרים .

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  4. מחשב חדש קניתי עם הארדיסק 320GB בחיבור SATA2. צירפתי כונן מהמחשב הקודם, 60GB בחיבור IDE. התקנתי ווינדוס והכל. נכנסתי ללוח בקרה > כלי ניהול > ניהול מערכת > ניהול דיסקים, בשביל לבדוק משהו וראיתי שהכונן SATA מוגדר כמערכת והIDE כאתחול. למרות שהווינדוס מותקן על הIDE. בביוס ראיתי שהSATA מוגדר ככונן הראשון והIDE כשני. אני יודע שאי אפשר לשנות את זה אחרי שהווינדוס כבר מותקן, מה גם שניסיתי ולא עלה המחשב כתוצאה מתקלת תכנה אז שיניתי חזרה. השאלה שלי היא כזאת: אם אני מפרמט את ה-IDE, אח"כ משנה בביוס את סדר הכוננים ככה שהוא יהיה ראשון ואז מתקין עליו את הווינדוס, הוא יוגדר ככונן מערכת+אתחול נכון? לא יהיה לי עוד פעם אחד מערכת ואחד אתחול? ושאלה נוספת - יש לי הרבה דברים על הSATA, הא…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום! חזרתי מחופשה יחסית ארוכה בה לא נגעתי במחשב בכלל וחזרתי להפתעה לא נעימה נכנסתי למשחק (overwatch לצורך העניין ) ואחרי בערך עשר דקות משחק המחשב נתקע והמסך הפך כחול ראו תמונה- אחרי שהמחשב עושה ריסטרט הוא נכנס למצב בוט ולא מזהה בכלל את הSATA.רק אחרי כמה ריסטרטים הוא מזהה. ניסיתי לערוך כל מיני בדיקות שונות לזכרון ולהארד דרייב ולא מצא שום בעיה בסופו של דבר החלטתי לפרמט את C drive-איפה שהווינדוס ממוקם והשארתי את D איפה שכל שאר הדברים אחרי הפירמוט ניסיתי שוב פעם להכנס למשחקים וזה עשה לי את אותה הבעיה לפני שאני קופץ למסקנות ומבזבז כסף רציתי לשאול מה דעתכם הבעיה? מה נראה לכם שגורם לזה? אני משתמש בWindows 10 pro x64 bit חשוב ל…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. כאשר אני מבצע OC במעבד P4 2.6C שלי הכרטיס קול המובנה פשוט לא נמצא יותר הוא כאילו מכבה את עצמו! וזה ממש מעצבן! מה אני יכול לעשות?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by bisly,

אני עובד עם מערכת הפעלה windows XP PRO SP2 ובמחשב שלי מספר חיבורי יו אס בי. הבעיה היא שווינסוס מזהה את היציאות של המחשב כ USB 1 ולא 2 . זה מקשה עליי מאוד מכיוון שברצוני לחבר הרדיסק חיצוני וקצב העברה הוא איטי מאוד בצורת USB 1 . לוח האם של המחשב שלי הוא ASUS P5GD1 http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=24&l4=0&model=163&modelmenu=1 כתוב במפורש: "PCI Express x1 interfaces and 8 high-speed USB 2.0 ports" קיבלתי הצעות של התקנת הווינדוס מחדש אך זה דורש פירמוט וגיבוי ועבודה ארוכה. רציתי לדעת אם יש פתרון אחר לבעיה- פאטצ' מסויים או דרייבר.. תודה רבה BISLY

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  8. Started by rani,

שאני מדליק את המחשב שלי הוא נדלק וכול זה אבל הוא מדליק את המנורה של הטעינה ברציפות במשך 10-20 שניות ואז מפסיק ותוך כדי המסך בכלל לא נדלק והמחשב גם לא עשה את הפיפ הזה בהתחלה שמפעילים את המחשב צריך עזרה דחוף אני כבר המון זמן מנסה לתקן אותו כול החומרה מחוברת וכול זה אבל זה התחיל לי שפתחתי את המחשב ניקיתי אותו מאבק ואז שחברתי הוא לא עבד... הבעיה כבר היתה לי בעבר וגם אז שברתי את הראש איך לתקן חזרתי על הכבלים מליארד פעמיים עניין של ימים ואז פעם אחת בפוקס הוא עלה לביוס ומשם הצלחתי אחרי שהוא נתקע כמה פעמיים במשך העלייה ומתישהו הוא כבר הצליח והינה אני שוב... תודה!...

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  9. Started by david1882008,

שלום יש לי בעיה במסך מחשב, כשאני מדליק אותו הוא נידלק לשנייה מראה לי תמסך וישר ניכבה יש לציין שהמנורה שלו ממשיכה לעבוד הוצאתי וחיברתי את הכרטיס מסך החלפתי כבלים ולא הישתנה כלום, המחשב עובד כרגיל בחיבור לטלווזיה בלי בעיה מה יכולה ליהיות הבעיה במסך ואם זה אפשרי לתקן? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by babu,

יש לי מחשב HP G60 243CL נייד הכל תקין רק המסך חשוך לגמרי כאילו הורידו את הבהירות עד הסוף והבעיה היא לא בהגדרות לאחר מאמצים רבים המחשב פורק לגורמים הוצאתי כרטיס שהוא יושב מתחת למסך ממש מן כרטיס ארוך וצר בצורה של מקל ארטיק INVERTER BOARD כך קוראים לזה הבנתי שזה ממיר זרם או משהו כזה יש למישהו מושג איפה אני משיג את החלק הנ"ל?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Guy950,

שלום, לפני כשבועיים קניתי כרטיס מסך GTX 1070 G1 של חברת ג'יגהבייט וכשהתקנתי את הכרטיס אז ניקיתי אבק מתוך המארז באמצעות מיכל אוויר דחוס והתקנתי את הכרטיס החדש. חשוב לי לציין שהקפדתי לפרק חשמל סטטי באמצעות מגע תמידי עם המארז, הפעם היחידה שלא היה מגע ביני לבין המארז הוא כשהייתי צריך להתקין את הכרטיס עם שתי הידיים. מלבד זאת פרקתי חשמל סטטי מהידיים באופן קבוע. זה הרגל שפיתחתי לעצמי לאחר שקראתי טיפים כאלה בפורום ובאינטרנט כשהייתי צריך לפרק מחשבים אחרים בעבר. לאחר שהתקנתי את הכרטיס החדש וחיברתי את החוטים חזרה, כל פעם שניסיתי להפעיל את המחשב הוא היה נכנס ללופ של הפעלה וכיבוי. המחשב היה נדלק, מצפצף פעם אחד ונכבה, וככה היה ממשיך עד שהייתי מכבה את הספק כוח. …

12. הקול במחשב נתקע כל כמה זמן לכמה שניות בזמן שאני משחק או רואה סרט ולא יודע מה יכולה להיות הבעיה. אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by Dalmedigos,

שלום. לפני יומיים קניתי מחשב חדש: Intel core 2 duo (Conroe) E6400 2.1Gh 1066FSB 512X2 667 DDR2 Intel 945G ספק 420W לא יודע של איזה חברה.. כל פעם שאני מתקין משהו / מעביר קבצים ברשת / מוציא מזיפ (קובץ גדול) המחשב עף לריסט.. בלי הודעות מיותרות =] אם למישהו יש רעיון מה זה יכול ליהיות לפני שאני רץ לצעוק שם בחנות? תודה איתי.

• 13 תגובות
    • 816 צפיות
  14. Started by asaf_amar,

שלום לכולם! יש לי מחשב AMD 64 BIT 2800+ לוח אם: K8M800 GIGABYTE קניתי דיסק קשיח חדש של 80GB SATA, ואני מחבר אותו למחשב, פתחתי את האופציה של הסאתא בביוס, אבל עדיין הוא לא מזהה לי שום דיסק קשיח. לא בביוס וגם לא בהתקנה של הווינדוס. הכל מחובר טוב גם החשמל וגם הסאתא, אבל המחשב לא מזהה אותו. הודה מאוד למי שיוכל לעזור לי לפתור את הבעיה. כל טוב.

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  15. המסך שלי מהבהב ונהייה צהוב (כאילו לא מחובר טוב מאחור) ורק כשאני לוחץ על הפאנל הפלסטיק זה מסתדר...

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  16. זה קורה בכל מיני מצבים, אני לא בטוח אבל מתישהו עם המוסיקה עכשיו הורדתי את הAUTO RESTART וראיתי שיש מסך כחול פעם ראשונה שאני רואה אחד כזה על המחשב הזה אחרי הריסט ניסיתי להגיד לכמה שיותר מידע התמונה הראשונה , זה מהפרטים של התקלה השניה - השניה זה מתוך הפרטים לא זוכר בדיוק איפה אבל ראיתי את הנתיב את הזה שזה כביכול נראה לי מקור הבעיה אז ניסיתי להגיע אליהם אבל הם נעלמו שניסיתי להעתיק אותם השלישית והאחרונה זה שניסיתי לשלוח למייקרופסוט פרטים של הבעיה אז הEROR הזה קפץ לי מה עושים ? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  17. Started by בתאל אא,

אפשר לדעת מאיפה אני יכולה להוריד ולהתקין את הבקר RAID? כי במנהל התקנים יש לי סימן שאלה צהוב ליד בקר הרייד. והסאונד לא עובד, ואמרו לי שכנראה זה בכלל קשור לבקר רייד. תודה על העזרה.

• 16 תגובות
    • 3.5k צפיות
  18. Started by SssnakE,

שלום לכולם. יש לי מחשב פנטיום 4 2.4GHZ לוח אם 645E MAX-C של MSI ויש לי בעיה מוזרה... לפני כמה חודשים נשרף לי הספק ועזבתי את זה, לפני כמה ימים סוף סוף קניתי ספק חדש, חיברתי הכל וניסיתי להפעיל אותו. המחשב נדלק מגיע לקטע של הבוט (מההרד דיסק או מהסידי - זה לא משנה) וכותב לי: remove disks or other media. press any key to restart. יש על ההרד דיסק מערכת הפעלה בוודאות אבל זה לא קשור כי גם מהסידי הוא לא עושה בוט. בדקתי את הדיסקים על מחשב אחר - עושים בוט ניסיתי כונן סידי אחר בדקתי ג'ימפורים על הכוננים ניסיתי כבלים אחרי של IDE ניסיתי לשים את הכוננים על IDE אחר בלוח ניסיתי רק סידירום או רק הרד דיסק איפסתי את הביוס ע"י הוצאת סוללה והגדרתי מחדש ניתקתי את הכונן דיסקטים ניסיתי כל מיני ור…

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  19. Started by Eviljelly,

שלום לאחרונה אני חווה כמות מתסכלת של מסכים כחולים במחשב: מפרט: i5 4570 Gigabyte B85-HD3 GTX760 24GB RAM SSD CT240BX200 HD WD10EZEX windows 10 הבעיות התחילו לפני כשבועיים, עם מסכים כחולים שהחריפו עד לרמה שוינדוס לא מצליח לעלות, תקוע בלופ אינסופי של מסכים כחולים, בשלב הזה פירמטתתי את המחשב והתקנתי וינדוס חדש, רבע שעה אחרי ההתקנה כבר הופיעו מסכים כחולים ומאז הם מופיעים בקצב של מסך כחול כל שלוש ארבע שעות. אין קשר לאם אני משחק או לא , אני יכול לשחק שעתיים ולא יקרה כלום ויכול להדליק את המחשב ושניה אחרי פתאום מסך כחול. דברים שניסיתי לעשות עד עכשיו: ניקוי המחשב מאבק החלפת משחה טר…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by rbu99fm,

שלום, המחשב פתאום קופא, שום כפתור לא מגיב. מה עושים? קורה בתדירות של פעם ביום... כל המאווררים תקינים...

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  21. Started by Aviv C,

יש לי בעיה עם הדיסק הקשיח השני שלי. לפני כמה זמן התחילה להופיע לי הודעה כזאת ב- POST: Pri Slave Hard Disk S.M.A.R.T. Status: BAD, Backup and Replace מה אני אמור לעשות? הדיסק הקשיח הוא מדגם Maxtor 6E040L0.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  22. Started by kobi63,

Hi, I recently started getting VPU Recover errors when playing games. It all started when I tried to play Crysis with some extreme config that was probably to much for my PC. I said OK, let's remove the driver and reinstall, it didn't work. After i got frustrated I formatted my PC and I still got the message. I tried turning ATI Overdrive off and it worked, but the problem is I want to turn it on so I can get better results from my graphics card playing games, and it wasn't like that before, I used overdrive many times before and this message didn't appear until that damn Crysis config.... What should I do? is the card damaged? my pc specs are: Processor: Intel Core 2 QUA…

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  23. במהלך משחק המסך נכבה וכותב שהמחשב נכנס לSLEEP MODE והרמקולים משמיעים קול מאוד צורם וחזק. הדרך היחידה לצאת מזה היא לכבות את המחשב ולהדליקו מחדש. הווינדוס טוען שזה אירוע בלו-סקרין למרות שכאמור לא ראיתי מסך כחול של שגיאה. ניסיתי גם לשחק את המשחק על ההגדרות הכי נמוכות שאפשר וגם זה לא עוזר באמצע המשחק המחשב קורס. פרטי מערכת- WIN 7 32 BIT אין בעיות זיכרון-הרצתי את MEMTEST וגם את בודק הזיכרון שיש בדיסק של WIN 7. אין בעיות בדרייברים וכו-כולם מעדוכנים. פרטי הבעיה כפי שהWIN כתב לי: ‏‏חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.768.3 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 116 BCP1: A05ED198 BCP2: B29995BC BCP3: C0…

• 43 תגובות
    • 4.5k צפיות
  24. Started by elior021,

היי קיבלתי מסך כחול עם השגיאה 0x00000080, ניסיתי לעבוד לפי מה שכתוב בסטיקי אבל שרשמתי את הפקודה %systemroot%\minidump קיבלתי שגיאה שאני לא כותב נכון את הפקודה ולנסות שנית למרות שעשיתי copy past ישירות. שניסיתי לחפש את הקובץ ידני לא מצאתי אותו כנראה שהוא לא נוצר בכלל,יש לי מערכת הפעלה WIN 7, אשמח לקבל קצת עזרה תודה מראש אליאור

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. היי אתמול בלילה המחשב היה איטי ברמות נכנסתי למנהל המשימות וגיליתי שתהליך system משתמש ב 100 אחוז CPU סגרתי אותו והוא חזר תוך כדי פתיחת מיקום קובץ ראיתי שתי קבצי DLL miner usft_ext ועוד הרבה קבצים מוסתרים וראיתי עוד הזכר לביטקוינס אבל לא זוכר בדיוק איך (אחרי יציאה..) נכנסתי ל EVGA precision וראיתי את שתי הכרטיסי מסך שלי עובדים כמו חמורים בינתיים ביטלתי את הרשאות האתחול של של התהליכים והמחשב הפסיק לכרות האם יש דרך בטוחה ב 200 אחוז למחוק את החרא הזה מהמחשב או שרק פרמוט ? ויש למישהו מושג איך הדבר הזה הגיע לי למחשב ? (הכוונה לאיזה קובץ פופולרי שמסתובב ברשת תחת שם סמוי) אני ממליץ לכולם לבדוק בתהליכים שלא גונבים לכם כוח עיבוד !

• 20 תגובות
    • 4.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.