תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
קניתי דברים חדשים (מעבד, לוח אם, זכרון, כרטיס מסך, צלעות קירור ומאוררים) וחיברתי אותם לספק כוח חלש (300 וואט) הפעלתי את המערכת והכל נשמע בסדר אבל לא רואים כלום על המסך
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי את המסך הזה Fujitsu SCENICVIEW X17-2 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=36416 חיברתי אותו למחשב, הוא עשה כיול אוטומטי ראשוני ומתברר שהוא בוהק מדי ומסנוור וזה קצת מעייף את העיניים. גם כשאני מוריד את הבהירות במסך עצמו השיפור כמעט ולא מורגש. האם זאת תופעה ידועה למסכים דקים או שיש לי סיבה לחשוש שמשהו במסך לא בסדר? החלפתי מחשב והתופעה חוזרת על עצמה, בינתיים הצלחתי לשפר קצת את המצב דרך משחק עם הבהירות והגאמה שמשאפשר הדרייבר של NVIDIA (RIVA TNT 64 במעבדה של היבואן אמרו לי שזאת פעם ראשונה שהם שומעים תלונה על עודף בהירות... קראתי במדריך של המסך וכתוב שם שסדר הפעולות בהפעלה צריך להיות כיבוי המחשב חיבור המסך והפעלת הסך והמחשב, יכול להיות שבגלל שחיברתי את המסך למחשב דולק ג…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים פתחתי אשכול שבאמצע משחק בהארי פוטר החדש המחשב מאפשר לי לשחק כ5 עד 10 דקות (במקרה הטוב) ואז קורס טוטאלי אחרי שפתחתי כמה תרדים ודיונים לגבי הבעיה המוכרת הזאת של אנשים אחרים גיליתי כי הסיבה היא נובעת כתוצאה של התחממות אחד מהגופים במחשב (cpu כ.מסך וכדומה) *חשוב לציין שאני משחק בגרפיקה הגבוה של המסך וזה מגביל גם למשחק עצמו. אז ניגשתי למחשב ופתחתי והתחלתי לשחק במשחק ואז ניסיתי לגעת במעבד ולא היה שום סימן להתחממות (לפחות אני לא הרגשתי) לאחר מכן ניסיתי לגעת בכרטיס מסך והופתעתי הכרטיס עצמו והקירור היו לוהטים... עוד חשוב לציין שהמשחק אינו כלל וכלל משחק כבד הקירור של הכרטיס מסך הוא הקירור המקורי של הכרטיס עכשיו השאלה שעולה היא כזאת: האם הבעיה נובעת מעצם התחממות…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אני לא יודעת אם זה קשור לכאן.. אני מנסה להריץ תכנית בשפת C בטרמינל. מזינה תווים, ויוצא לי מן ריבועים כאלה או סמיילים (בטרמינל אחר) מצרפת תמונה מישהו יודע...?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב שלי P4VXASD2 P4 @ 1.7GHz 320 אסדיראם @ 100 TNT 2 XP proffesional מדי פעם מסיבה לא מוגדרת המחשב עושה memory dump....ואחרי זה כשאני מנסה להפעיל את הווינדוס שורת המשימות לא נטענת, רואים רק את קווי המתאר וצבע הרקע שלה, והמחשב נתקע.... הדרך היחידה לסדר את זה היא להתקין מחדש את הווינדוס, ונמאס לי לעשות את זה כל פעם למה זה קורה בכלל? שמתי לב שהdumps התחילו לקרות עם בוא הקיץ, אני מאמין שהמעבד מתחמם יותר מדי ( עם ההיטסינק המקורי שבא איתו) הטמפרטורה שלו זה בסביבות ה45 מעלות. כדאי לי להחליף לווינדוס 98? שמעתי שהוא דורש פחות מהמעבד והזיכרון. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז כמו שכבר אמרתי אין לי מושג למה הכרטיס מסך שלי נעשה להיות יותר עיטי כלומר יש לו ביצועים גרועים יותר ככה אם למישהו יש רעיונות למה אוו אך לאתר את הבעיה שבבקשה יגד לי. כרטיס מסך:geforce 2 mx עם הדריברים הכי חדשים ה27.70 ונעישיתי להחליף ולא עזר. וינדוס xp home help :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם חברי הפורום. יש לי שאלה אליכם. הבנתי מאיש מיקצוע שאני צריך להגדיל את הזיכרון במחשב נתוני המחשב שלי הם: intel® pentium® 4 CPU 3.20 GHz RAM של448MB,3.20GHz איזה זיכרון אני צריך לקנות?מה המקסימום שאפשר לשים במחשב ?איפה הכי זול לקנות את זה וכמה זה יעלה לי? תודה לכם. אהוד.
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחשב מסוג פנטיום MMX במהירות 233MHz עם 128 מ"ב זיכרון. החלפתי עכבר לאחר שזה שהיה מותקן התקלקל, מאז כבר חודשים ארוכים יש לי בעיה ממש מוזרה: בכל פעם שמכבים את המחשב או עושים ריסט, בהפעלה הבאה המחשב לא שומר את הגדרות העכבר ולא מזהה אותו בכלל. בדקתי במנהל ההתקנים ותחת הסעיף "עכבר-> חיבור טורי תקני" יש סימן צהוב. כאשר אני מגדיר לו לחפש חומרה חדשה באופן אוטומטי המחשב מודיע לי שהוא מצא חומרה חדשה, עושה ריסט והעכבר מזוהה. כמו כן גם השעון משתנה ואני צריך לכוון אותו כל פעם מחדש. מערכת הפעלה היא Windows 98, העכבר הוא עכבר פשוט ומחובר ע"י יציאת COM. מה עושים כדי לתקן את הבעיה? תודה מראש, גיא.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב כותב לי: secondary IDE channel no 80 conductorcable installed על הסקנדרי יושב כונן DVD (סלייב) והוא עובד למרות ההצהרה הנ"ל מה זה אומר ומה צריך לעשות???? תודה מראש לכל מי שיכול לעזור (וגם למי שלא, אבל אם הוא/היא היה/היתה יודע/ת הוא היה מוכן לעזור (הכתוב מכוון לזכר ולנקבה כאחד )
-
שלום, אני מנסה להיכנס לאתר ויזה כאל בכתובת הזו: https://services.cal-online.co.il/ בכל הדפדפנים אני מקבל את ההודעה שהגישה נדחתה: The requested URL was rejected. Please consult with your administrator. Your support ID is: 5446797020694971774 מצד שני, אם אני נכנס לאתר בדפדפן אופרה עם VPN יש לי גישה לאתר. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
והאם שני המסכים יציגו את אותו דבר או שאפשר יהיה לעבוד בכל אחד מהם על חלון ו/או תוכנה אחרת? אין לי כרטיס מסך. האם אצטרך לקנות כזה?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, במהלך עבודה עם 2 מסכים עם המחשב הישן והנאמן שלי , Dell Vostro 3550 , לפתע החל המסך המובנה במחשב לרצד, הריצוד התחיל באופן חלש, ואז התגבר תוך פחות מדקה לרמה שהוא נראה בווידאו המצורף. ראיתי באיביי שאפשר להזמין מסך חלופי למחשב, וזה כנראה יפתור את הבעיה. אבל, יכול להיות מצב שהמסך עצמו תקין והבקר של המסך תקול, או אולי הכרטיס מסך. חיבור הHDMI עובד כשורה עם מסך חיצוני בFULL HD, ללא תקלות נראות לעין. האם הבעיה היא נטו במסך? מצורף ווידאו: https://www.dropbox.com/s/4sgb0ga6yfg9s4c/MVI_5378C.mp4?dl=0 תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, קניתי בארהב 2gb ראם(2 סטיקים של 1), התקנתי אותם היום (יש לי לוח אם P4s800d-x של Asus). יש לי גם Xp וגם ויסטה על המחשב\ שניהם מזהים באפשרויות של המחשב שלי רק ג'יגה ראם יחיד, כך גם הביוס, אך שאני נכנס לcpu-z, אני רואה 2gb של ראם.כבר צלצלתי לאסוס בארהב, הם לא ממש עוזרים והנציגים שם לא אדיבים במיוחד, עדכנתי גירסת ביוס, זה לא עזר וכבר נמאס לי לבזבז כסף בשיחות חוץ אז למישהו כאן יש פיתרון? תודה מראש, עידן
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחרונה שנמכתי מווינדוס 10 לווינדוס 8.1 ושמתי לב שבשונה מתמיד הופיע לי מנהל התקן שלא מזוהה בשם microsoft acpi, קוד שגיאה 28 ניסיתי לעדכן לחיצה הפוכה > ווינדוס אפדייט וניסיתי לעדכן את כל הדרייברים מהאתר של היצרן + ביוס כלום לא השתנה והוא עדיין לא מזוהה מה זה בעצם acpi? ולמה אני לא מצליח לעדכן אותו? ווינדוס 8.1 פרו UEFI
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב חדש (מהחודש האחרון) מהיום הראשון שקיבלתי אותו, אם אני שומע מוסיקה דרך WINDOWS MEDIA או דרך VLC או ביוטיוב או כל דבר אחר שיש לו סאונד - כל כמה זמן יש שנייהשתיים של שקט למרות שזה עדיין רץ. אלה אותם רמקולים שהיו במחשב הקודם ולא היה איתם בעיה במחשב הקודם. אני על וינדוס 10. יש כיוון מה זה יכול להיות שגורם לבעיה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אנשים, לאח שלי יש בעיה... כשהוא משחק heroes4 יש לו לפעמים את ההודעה הזו... מערכת הפעלה WIN2K , פנטיום 3 866, 128 מ"ב זיכרון פנימי, יש לו 4 ג'יגה פנויים בכונן של הוינדוס, כרטיס מסך וודוו 4500. הגדלתי לו את הזיכרון הוירטואלי וזה לא עזר... הצעות יתקבלו בברכה (: תודה, חציל
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כבר כמה חודשים שיש לי את הבעיה הזאת והבלגתי אבל הגיע הזמן למצוא פיתרון. בדרך כלל זה קורה כשאני גולש באינטרנט, אני מדפדף בין כרטיסיות בדפדפן ופתאום שום אתר לא עובד השלב הבא הוא שורת המשימות הופכת להיות בצבע של הרקע של שולחן העבודה ואחר כך אני מקבל הודעה על שהוונידוס קרס. אי אפשר לעשות CTRL ALT DEL ואני חייב לכבות את המחשב דרך הכונן. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אודה לכם אם תוכלו לעזור לי... המחשב שלי מחובר לטלויזיה עם כבל HDMI לפני זה היה לי כרטיס GTX 580 ולא היתה שום בעיה והסאונד עבד כמו שצריך ... לפני כמה זמן החלפתי ל HD 7970 ואין לי סאונד במחשב ... לא משנה מה אני מנסה שום דבר לא מצליח... יש לי ווינדוס 7 דרך אגב... מי שיוכל לעזור לי אני מאוד אשמח!!!
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מצב מוזר מאד במחשב של אחי. מערכת ההפעלה עולה (שומעים ברמקולים), אבל אין תצוגה במסך. ניסיתי מסך אחר, ניסיתי להוציא את כרטיס המסך ולחבר לחיבור ה-VGA המובנה - עדיין כלום. ניסיתי את חיבור ה-HDMI המובנה בחיבור לטלויזיה - גם כאן אין סיגנל. איפה הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש וכאשר התקנתי מערכת הפעלה המחשב עבד טוב אך לאחר שכיביתי אותו מערכת ההפעלה קרסה ולא עולה יותר (משך כחול ויש מצב שראיתי שם גם DISK FAILURE). עכשיו מערכת ההפעלה עולה בסייף מוד אבל כאשר אני מעלה אותה במצב רגיל המחשב שוב קורס מיד (התצוגה משתבשת ואז הוא קורס). יש מצב שמדובר ב-SSD לא תקין או שההתקנה של הווינדוס לא תקינה (התקנתי גם 7 וגם 8 דרך USB שהכנתי עם RUFUS).
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כשאני מנגן בדיוק את אותו הסרט דרך VLC, או Media player classic, זה עובד חלק עד לרגע שבו אני מנסה לדלג קדימה או אחורה - אז זה פשוט נתקע. כשאני מנגן את אותו הסרט בדיוק דרך פופקורן (מוצג ע"י VLC) הכל עובד חלק. זה כנראה משהו בהגדרות של חלונות?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם ושנה טובה! ברשותי מחשב חדש יחסית עם Windows Vista SP1. את המפרט המלא תוכלו לראות בקישור בצד. ביצעתי OC למעבד מ2.4 GHZ ל3 GHZ דרך הגדרות הBIOS (הגדרות המתח היו על אוטומט). עבדתי עם הOC הזה במשך תקופה ארוכה יחסית ללא כל בעיות. יום אחד בעת שיחה עם חבר במסנג'ר, קפא לפתע המחשב (כלומר כלום לא זז, גם לא העכבר) ולאחר שניות ספורות, הופיע מסך כחול (ראו קובץ תמונה מצורף). הפעלתי את המחשב מחדש, תוך כדי התעלמותי מהתופעה החד פעמית שקרתה, והמשכתי להשתמש במחשב עם OC כרגיל. עבר זמן די רב (חודש בערך) , ושוב נתקלתי באותו מסך שגיאה כחול שהופיע פתאום באופן דומה לקודם (הפעם צפיתי בסרטון פלאש, קפא המחשב והופיע המסך הכחול לאחר כמה שניות). כמובן שבמקרה השני לא ישבתי בשקט, ולכן החזרתי את…
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי מחשב נייד של TOSHIBA WINDOWS 7 HOME PREMIUM ENG מנסה להתקין משחק כל שהוא.. או תוכנה בסיסית למחשב ואיך שזה בא להיכנס להתקנה אני מקבל את השגיאה הבאה: http://imageshack.us/photo/my-images/560/capturezyg.png/ לפעמים קורה שאני כן מצליח להתקין איזה תוכנה כמו לדוגמא לפניי כמה ימים התקנתי את חבילת המקודדים של K-LITE אבל בדרך כלל אני מקבל את השגיאה..וזה לא בתוכנה ספיציפית... זה בכמה תוכנות שאני מנסה ואפילו לפעמים במשחק פשוט כמו פוקר TEXAS HOLDEM שהורדתי... עזרה לגביי פתרון?? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היום הגעתי לבית, מדליק את המדיה פלייר 10, כדי לשמוע מוזיקה, אבל אז אני שומע אותה מקוטע. בהתחלה חשבתי שזה אולי בגלל שהמחשב שלי נתקע כי אני מוריד הרבה דברים, אז הפסקתי את ההורדות לרגע, אבל הוא עדיין משמיע כאילו אני שומע מדיסק שקופץ. אחר כך חשבתי שאולי הבעיה ברמקולים (Creative Inspire T5900) אז חיברתי אוזניות לכרטיס קול ועדיין שמעתי מקוטע (עם קפיצות). לכן אני כמעט בטוח שזה איכשהו קשור לכרטיס קול, אבל אם לא אז מה זה יכול להיות? הכרטיס קול שלי הוא מובנה בלוח שרשום בחתימה. (חשבתי על האפציה שאולי זה וירוס, זה הגיוני?) נ.נ המחשב אחרי פירמוט, ככה שאני לא חושב שזה יכול להיות בגלל שהוא עמוס. ומנהלים אני כמעט בטוח שזה קשור לכרטיס קול, בגלל זה כתבתי את זה פה. תודה רבה לעוזרים, זה באמת…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני שם לב שהספק כוח שלי מרעיש אבל,רעש של זרם חשמלי כזה לא של מאורר...נגיד כשאני גורר למטה\למעלה דף באקספלורר הוא עושה רעשים כאלה חשמליים..או כשאני פותח תמונות וכו' כאילו הרעש הולך לפי הגלילה של הדף או של מה שאני עושה במחשב....מה זה יכול להיות? המחשב עבר שתי הפסקות חשמל בחייו שבאחת מהן נדפק ההארד דיסק ובשנייה הכרטיס מסך אבל החלפתי את מה שנדפק כל פעם....יכול להיות שהספק גם הושפע מההפסקות חשמל האלה ונגרם לו נזק? הקטע הוא שהספק הוא ספק איכותי של enermax 350w עלה דיי הרבה...המחשב בן שנתיים בערך
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-