תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום המפרט כזה- AMD PHENOM II X4 955 קירור AC FREEZER 7 PRO GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H סטיק DDR3 של קינגסטון סטיק DDR3 של מושקין HD 4870 גרסת רפרנס SEA SONIC 520 W ושני הארד דיסקים, אחד של 500 גי'גה, אחד של טרה. WIN 7 ULTIMATE 32 BIT המערכת לא באובר קלוק. המחשב קופא לעיתים קרובות בצורה רנדומלית ובלי שום חוקיות גלויה לעין. לדוגמא- אני יכול לשחק כמה שעות במטרו והוא לא יקפא לשנייה ואילו כשאני אגלוש באינטרנט יהיה פריז. לפעמים הפריזים כשהמסך במצב שינה אז הוא לא נידלק שוב. פריזים יכולים ליהיות גם שניות אחרי ההדלקה, גם ימים אחריה... פשפשתי באינטרנט ומצאתי פיקס לווינדואוס 7 שמתקן את הבעייה- התקנתי והוא לא עזר, הפריזים ממשיכים. תודה מראש לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר EDIMAX BR6216MG שעובד מעולה וללא בעיות כאשר מתחברים אליו אלחוטית. כאשר אני מנסה לחבר אליו כבל רשת, הוא לא מספק לי אינטרנט למחשב וכתוב לי Unidentified network no internet access, לעומת זאת כאשר אני מחבר את הכבל ישירות אל המודם, האינטרנט עובד ללא כל בעיה. מדובר על Windows 7. כמו כן בדקתי בהגדרות של הראוטר והפיירואל סגור, אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה תודה, yosdaboy
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן קיבלתי את הבעיה הנ"ל, מהי בידיוק ? החלפתי כבלים להארד דיסק וגם את הסלוט SATA שעל הלוח. יש מה לעשות ? בתודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למשל כאשר התקנתי MAFIA 2 אז לא היה לי מקלדת כאילו אני לוחץ ושום דבר לא עובד ! עכשיו התקנתי GTA 5 וגם המקלדת לא מתפקדת במשחק אותו דבר היה ב GTA 3 לא מזמן חייב לציין שככה אין בעיות רק במשחקים ! מה יכול להיות מקור הבעיה ? משתמש ב WIN7 32 BIT ! זה כאילו אני נכנס למשחק והוא מתוכנת לממשק של שלט ולא ניתן לשנות
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, לפני כשעה קיבלתי את המחשב החדש והתחלתי לחבר את כלל ההתקנים. הכל עבר בשלום מלבד התקן אחד - המסך. ברצוני לחבר שני מסכים. המודר בודשיש לי זה gigabyte b365m hlga 1151v2 intel b365 and the graphic card is: msi gt710 silent 1gb ddr3 vga dvi hdmi pci-e gt710 1gd3h lp על המודר בוד יש חיבור HDMI וגם על הכרטיס מסך. ניסיתי לחבר HDMI אחד לכרטיס מסך AND ONE HDMI למודר בורד. הHDMI המחובר למודרבורד לא נמצא. אשמח אם מישו יסביר לי אם אוכל לתקן זאת, או האם עלי לרכוש כאבל אחר. רב תודות, עודד
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב עבד תקין עד היום בבוקר. ניסיתי להדליק אותו כרגיל אבל הוא נתקע בהפעלה של הwindows. לאחר כמה בדיקות הגעתי להסרה של הדרייברים של nvidia, והמחשב עלה כרגיל. כשהתקנתי שוב את הדרייברים והפעלתי מחדש שוב הבעיה חזרה.. ניסיתי להתקין דרייברים ישנים יותר, אך הבעיה ממשיכה גם איתם. רעיונות למישהו? הכרטיס מסך (אם זה רלוונטי) - GTX770
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם חברי הפורום. יש לי שאלה אליכם. הבנתי מאיש מיקצוע שאני צריך להגדיל את הזיכרון במחשב נתוני המחשב שלי הם: intel® pentium® 4 CPU 3.20 GHz RAM של448MB,3.20GHz איזה זיכרון אני צריך לקנות?מה המקסימום שאפשר לשים במחשב ?איפה הכי זול לקנות את זה וכמה זה יעלה לי? תודה לכם. אהוד.
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש... ספק כוח של ליברטי אנרמקס 400 W עכשיו אני לא מכבה תמחשב בכלל... בכלל זה שאני מדבר על תקופות של חודשים שהמחשב פתוח רצוף זה בסדר? או שצריך לתת לו מנוחה מדי פעם?
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בעיה, המחשב לא נידלק. הכל התחיל שכפירקתי את המחשב כדי לנקות אותו, וכשהרכבתי בחזרה הוא לא נידלק, לא משמיע ציפצופים, אבל הLED של ה POWER נידלק ברגע שאני מחבר אותו לחשמל. אם מישהו יודע מה הבעיה ויכול לעזור לי אני אשמח מאוד!
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קיבלתי ממישהו מחשב. ניסיתי לחבר רמקול בכל החיבורים אבל אין תגובה. זה מה שרואים בסרגל גלים:
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אין לי מושג מה יש לראוטר... הוא עושה רעש מעצבן כזה כמו של מכונת כביסה שפשוט חופר ויש לי עבודה שאני צריך להשלים והרעש חופר והיא אפשר להתרכז [אני גם צריך את האינטרנט..] אולי זה המאוורר [אם יש בכלל מאוורר בראוטר אין לי מושג..] הראוטר הוא DSL-600E Aztech ADSL2+ יש למישהו מושג מזה? אני כבר משתגע.. דרך אגב, זה התחיל עוד לפני מלא זמן, בהתחלה היה רעש ואחרי כמה זמן זה יסתדר [5 דקות..] וכל פעם שהייתי מנתק את הראוטר זה קרה ובגלל זה הייתי צריך להכניס את הכבל ממש חצי שנייה אחרי שניתקתי.. ועוד משהו, אם אני ישים משהו על הראוטר שקצת יחסום את הרעש, הוא יכול להישרף או משהו? (רק על החלק העליון שלו) תודה, אני אשמח מאוד אם תעזרו לי למצוא פתרון!
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אתמול קניתי לוח אם חדש חיברתי אותו וחיברתי את המעבד המחשב עובד 5 דקות ונכבה בדקתי את הטמפרטורה של המעבד בביוס הוא מגיע ל 100 מעלות ונכבה. פתחתי את המארז והצמדתי לו מאוורר של בית על הרמה הכי גבוהה עדיין אותו דבר מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי P 600 ו 128 ראם . המחשב עושה ריסטרט לבד מדי פעם, במשחקים, בהתקנות או סתם בגלישה באינטרנט . אני רואה מסך כחול לשנייה אחת (!) ואז המחשב עושה ריסטרט באופן די מפתיע איך אני יכול לפתור את הבעיה ? עשיתי Scandisk, איחויים, בדיקות וירוסים אבל שום דבר לא עזר... נ.ב שכחתי לציין, יש לי ווינדוס 2000 ואין למחשב בעיות התחממות . תודה מראש,
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח בשום פנים ואופן לחבר מחשב לטלויזיה שלי בחיבור hdmi ניסיתי לחבר גם את המחשב הנייח שלי וגם את המחשב הנייד שלי שמצליחים להתחבר לטלויזיות אחרות בבית אבל הם לא מזהים את הטלויזיה חיבורי ה-hdmi של הטלויזיה ככל הנראה תקינים מכיון שהם עובדים עם הממיר ניסיתי עם כמה כבלים שכולם תקינים ניסיתי גם לכבות ולהדליק את הטלויזיה ולחבר ולנתק אותה מן החשמל אני קצת אובד עצות במה הבעיה מכיון שהטלויזיה התחברה בשבוע שעבר למחשב samsung smart tv 32 inch UA32EH4500
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, לא התחברתי לכאן כמה שנים טובות, וכמו תמיד באתי לבקש עזרה : יש לי X1950Pro עם חיבור HDMI וחיבור DVI. קיבלתי אותו כעיקרון ככרטיס חלופי, ואני יכול לחבר DVI וHDMI לאותו כרטיס. הבעיה היא שאין לי התקן HDMI, אז רציתי לחבר אליו עוד DVI, ובשביל זה קניתי כבל HDMI-DVI. החיבורים טובים והמחשב מזהה את המסך, אבל משום מה המסך לא קולט תצוגה : "No video input". ניסיתי עם עוד מסך, תוצאה זהה. האם הבעיה בחיבור? אולי אני בכלל לא יכול לעשות את ה"תרגיל" הזה ולחבר מסך DVI דרך HDMI? תודה :]
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הנהדר. לאחר המון לימודים בפורום זה, הפנמתי שיש גם להשקיע במחשב, ולא רק לקבל ממנו. החלטתי לפנות לבעיית האבק (אוי - האבק!). בעקבות הניקוי, הייתי אמיץ מאוד והחלטתי לפרק את הראדיאטור והמאוורר שעליו, מן המעבד. לאחר קריאת כתבה זאת [http://hwzone.co.il/guides/as_apllying] היה נדמה לי שהמצב של המעבד שאותו אני מנקה [ראו תמונות] רחוק מלהיות קרוב למצב הרצוי (אני מדבר על מצב המשחה הטרמית). עם זאת, יכול להיות שאני טועה, ולכן אשמח לשמוע את חוות דעתכם בנושא. אם אכן אני צודק, ואתם ממליצים למשוח את המעבד מחדש (עם משחה טרמית), אז הייתי רוצה לדעת - מהיכן רוכשים משחה טרמית (חנות מחשבים, בניין, בית)? בנוסף, אם כבר אנחנו כאן, מה דעתכם על מצב הקירור הכללי שבמחשב זה …
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כרגע יש לי את המעבד הזה Intel Core i7 3770 @ 3.40GHz 38 °C Ivy Bridge 22nm Technology והמחשב איטי לאיזה מעבד כדאי להחליף?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם מסומן שאין "בקר לאיחסון נפח גדול " מה זה איך פותרים זאת ? רצ"ב תמונה לוח אם AMD 939 A8R32-MVP Deluxe http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן ביצעתי פירמוט למחשב ולמרות שהתקנתי את כל הדרייבים של המחשב אני מעוניין לוודא כי היציאות של הUSB3 שלי אכן מתפקדות במהירות הגבוהה ביותר האפשרית. במנהל ההתקנים אומנם אני לא מזהה בעייה http://gyazo.com/afbaddac17ef3279a4a17e5d7c56a930 אם זאת בגלל שיש לי מלא יציות USB3 ו 2 אני רוצה לעבור אחד אחד פיזית ולדעת שהוא עובד במהירות גבוהה. איך ניתן לבדוק זאת?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בכיבוי, סוגר הכל ומבצע התחלה מחדש ב70 אחוז מהמקרים, ביטלתי wake up של כרטיס הרשת , וכן ברג'יסטרי שיניתי את הערך מ0 ל-1 powered up after shutdown לפי הסרטיון הזה https://www.youtube.com/watch?v=MkVX_gSMXHs שום דבר לא עוזר ממשיך להידלק אחרי כיבוי יש רעיונות?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, מדובר בלוח אם Intel DH67CL עם בקר RAID מובנה. קינפגתי שני דיסקים של 1 טרה כ"א ל-RAID 1 (מירור), והתקנתי עליהם Windows 7 Pro 64bit, עד כאן הכל טוב ויפה. הורדתי עדכון BIOS (שם BLH6710H.86A, גירסה 0125), ועדכנתי. הוא איפס את הגדרות ה-BIOS, לכן נכנסתי להגדרות וקינפגתי את בקר ה-SATA למצב RAID. מכאן ואילך, הווינדוס לא עלה: בתחילת העלייה (מיד כשמופיעים החלונות הצבעוניים) מסך כחול ואחריו ריסטארט, וחוזר חלילה. בהגדרות ה-RAID (לחיצה על Ctrl+I) הכל נראה תקין, המערך מסומן כ-Bootable והכל. אפילו ניסיון להתקין מחדש ווינדוס 7 נתקל בקשיים, כאשר ההתקנה טוענת שהמחיצות על דיסק ה-RAID אינן Bootable, ולכן לא ניתן להתקין עליהן ווינדוס. ה"פתרון" היחיד שמצאתי היה למחוק את מערך ה-RAID, ל…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי חיבור ל-adsl יש לי פינג נמוך אבל המשחק עובד בקיטועים אבל רק ברשת אני אולי צריך דרייברים ללוח אבל אני לא מוצא תעזרו לי!! p-3 866mhz asus cusl2 128 sdram windows me ד"א ב win xp זה עובד טוב אבל אני לא אוהב אותו
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי מחשב נייד של TOSHIBA WINDOWS 7 HOME PREMIUM ENG מנסה להתקין משחק כל שהוא.. או תוכנה בסיסית למחשב ואיך שזה בא להיכנס להתקנה אני מקבל את השגיאה הבאה: http://imageshack.us/photo/my-images/560/capturezyg.png/ לפעמים קורה שאני כן מצליח להתקין איזה תוכנה כמו לדוגמא לפניי כמה ימים התקנתי את חבילת המקודדים של K-LITE אבל בדרך כלל אני מקבל את השגיאה..וזה לא בתוכנה ספיציפית... זה בכמה תוכנות שאני מנסה ואפילו לפעמים במשחק פשוט כמו פוקר TEXAS HOLDEM שהורדתי... עזרה לגביי פתרון?? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עד לא מזמן היה לי fps נחמד במשחקים ולאחרונה הfps ירד דיי משמעותית יכול להיות שאבק זה הסיבה לזה?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה... הבעיה היא כזו.. התקנתי מחשב חדש (xp 1800 , radeon 8500 le , וכו'), המודם עבד כמו שצריך... ואז.... פתאום הוא התחיל לתת הודעה שהוא לא מזהה צליל חיוג... עדכנתי לו דרייבר - כלום. פרקתי והרכבתי מחדש - שום דבר... הקו תקין. מה עושים? ? ? ??? ??? ??? דרור :smoke:
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-