תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,289 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מחשב שהומהר (E8400, אני לא זוכר לכמה). אתמול המחשב נתקע פתאום (מסך קפוא) וכשהפעלתי אותו מחדש שמעתי אותו מתעורר לחיים, אבל קיבלתי מסך שחור. כך זה נשאר בכל פעם שפתחתי אותו מחדש. ניתקתי אותו מהחשמל, והיום בבוקר ניסיתי שוב להפעילו. למרבה הפלא הוא הגיב, וקיבלתי על המסך הודעה (איני זוכר במדויק) כי יש בעיה עם ה-OC וצריל לטפל בהגדרות בביוס. בטעות שמרתי את אותן ההגדרות, המחשב קרס שוב תוך 2 דקות, ועכשיו שוב אני לא מקבל שום תגובה ולכן לא יכול לשנות כלום. רעיונות?
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היו לי בעיות של קפיאות מסך ויציאה כפויה מ-3DMARK 2001SE כשקיבלתי את ה-RADEON 8500LE של הרקולס. הורדתי את הדרייברים מהאתר של הרקולס והבעיות נפתרו. והנה חזרתי אחרי כמה ימים להריץ כמה משחקים ושוב הבלגן המקורי חוגג עם הדרייברים הנ"ל. הורדתי כמה דרייברים שגם הומלצו פה כמו גרסה 6043 של ATI אבל משום מה אני לא מצליח להתקין אותם ומתקבלת ההודעה שצרפתי. אם מישהו יכול לומר מדוע זה כך ואיך לפתור זאת אודה לו.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
מחפש כבר שעתיים איך להוריד אלבום משותף של DROPBOX. הסבר: חבר שלי שיתף איתי אלבום שלו >>> אני רוצה להוריד את כל התמונות >>> אין כפתור הורדה. או משהו שדומה לזה. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני מקבל מחשב חדש עם לוח אם של GIGABYTE, SSD של CRUCIAL RAM של HEYPER X. סה"כ מחשב פשוט לא מתכנן OC או שום דבר כזהץ מתכוון להתקין וונידוס 10. יש דרייברים מיוחד שכדאי לי להתקין או שלהשאר עם מה שהווינדוס יתקין? מעניין אותי הלוח אם. אשמח אם משהו שמבין יכול להסתכל כאן תחת קטגוריית Chipset ולאמר מה כדאי לי להתקין. https://www.gigabyte.com/Motherboard/Z370M-D3H-rev-10#support-dl תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב שלי: E7200 לוח אם Intel DG43RK זיכרון: Transcend PC3-10700 667 Mhz 2GB *3 כרטיס מסך: Radeon HD 6850 GB 16 GDDR5 WIN 7 32 BIT ספק: 500W גנרי
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
פירמטו לי את המחשב וזה אז אין לי קול אני בא להתקין את הדריברים של הכרטיס קול (מובנה על הלוח ) מהדיסק של הלוח והוא רושם לי שגיאה:device doesn't exict or maybe removed by manually please plug in device or reboot and try install again בבקשה תגידו לי מה לעשות אני משתגע בלי קול מה אפשר לעשות ?? אשמח לקבל עזרה תודה
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם ושנה טובה! ברשותי מחשב חדש יחסית עם Windows Vista SP1. את המפרט המלא תוכלו לראות בקישור בצד. ביצעתי OC למעבד מ2.4 GHZ ל3 GHZ דרך הגדרות הBIOS (הגדרות המתח היו על אוטומט). עבדתי עם הOC הזה במשך תקופה ארוכה יחסית ללא כל בעיות. יום אחד בעת שיחה עם חבר במסנג'ר, קפא לפתע המחשב (כלומר כלום לא זז, גם לא העכבר) ולאחר שניות ספורות, הופיע מסך כחול (ראו קובץ תמונה מצורף). הפעלתי את המחשב מחדש, תוך כדי התעלמותי מהתופעה החד פעמית שקרתה, והמשכתי להשתמש במחשב עם OC כרגיל. עבר זמן די רב (חודש בערך) , ושוב נתקלתי באותו מסך שגיאה כחול שהופיע פתאום באופן דומה לקודם (הפעם צפיתי בסרטון פלאש, קפא המחשב והופיע המסך הכחול לאחר כמה שניות). כמובן שבמקרה השני לא ישבתי בשקט, ולכן החזרתי את…
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי ברשותי Corsair STRAFE כבר 3 שנים מודע לבעיה של המקלדת בכללי. קראתי לא מעט ברשת על אנשים עם בעיות דומות המקלדת פשוט כותבת מלא אותיות ורק מהשורה התחתית. מציין שלא נשפך עליה כלום והכל היה תקין ניסיתי הכל.. הסרה של הדרייברים,עדכון לגרסא תוכנה של המקלדת,SOFT RESET,שינוי מחשב. הבעיה ממשיכה האם יש מה להתעכב על הפתרון או שפשוט לקנות חדש? ואני חשבתי שהיא תהיה אמינה.. מעצבן. אשמח לעזרה תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! לאחרונה חזרה לי בעיה שקשורה לדרייברים של Intel(R) 9 Series Chipset Family SATA AHCI Controller כאשר אני מתקין או מעדכן את הדרייברים האלה שתואמים לערכת השבבים שלי, מותקן קובץ בשם IASTOR.SYS שהוא דרייבר של אינטל שקשור ל-INTEL RAPID STORAGE TECHNOLOGY. אותם דרייברים עבדו זמן מה בלי בעיה, אבל לאחרונה, אולי בגלל עדכונים של חלונות עשרף חזרו לעשות מסכים כחולים. יש לי (סוג של) פיתרון עובד - להחליף את הדרייבר המדובר במנהל ההתקנים בדרייבר גנרי של מיקרוסופט. מן הסתם זה מוריד ביצועים ויכולות. האם מישהו/י נתקל/ה בזה ויש לו/ה רעיונות איך לתקן את המצב? חשבתי להחליף ל-RAID בביוס, אבל אני לא בטוח אם זה לא יגרום לי מסכים כחולים בחלונות בגלל השינוי, או שיתקין את …
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני משתמש במחשב בעיקר בדפדפן (בין 30-50 טאבים פתוחים), אופיס, וSONY VEGAS יש לי מחשב ישן יחסית - מעבד - I5 2400 RAM - 8GB כרטיס מסך - HD 6870 וSSD (WIN10) המטרה שלי היא להגביר את מהירות המחשב. כי לפעמים אני חווה איטיות שיש עומס. כשאני מסתכל על הRAM כרגע, אני רואה שהוא על 88 אחוז. (בעיקר בגלל הכרום) לכן, חשבתי להגדיל את הRAM. מה דעתכם? כדאי?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה המצב חברים? בזמן האחרון יוצא לי לעבוד כ פרילנסר, ונראה שהגיעה הזמן להרכיב לי מחירון עבודה, התחלתי לתקן יותר מחשבים ניידים, קיבלתי איזה נייד של קומפאק CQ60, והוא מתחמם יותר מידי, כ 90 ומשהוא מעלות על מעבד במצב עבודה, אז אני צריך לתת הצעת מחיר, זה יכלול :ניקוי אבק, החלפת משחה טרמית, ופירמוט מלא + תוכנות. כמה הייתם לקוחים?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! קצת רקע: ברשותי Microlab Solo 6C שנקנו בקנייה הקבוצתית לפני כחודשיים, פתחתי אותם רק לפני שבועיים כשהגיע המחשב החדש. התקנתי אותם והכל היה טוב עד היום שהדלקתי את המחשב לאחר שכל השבת הוא היה סגור ובאתי לשמוע מוזיקה וחשתי שמשהו לא בסדר ואכן רק רמקול אחד עבד (הראשי עובד). הרמקולים שמורים מאוד מונחים על שולחן המחשב ללא פגע, אני לעולם לא הגעתי לעוצמות מטורפות או שמתי מוזיקה מפוצצת בבאסים שסוחטים את הרמקולים והם לעולם לא עברו את ה30 בעוצמה והבאס והטראבל על 0 קבוע. עוד יותר, אף פעם לא הורדתי את כיסוי הבד המכסה את הטוויטר מלבד היום כשהרמקול הפסיק לנגן אז הסרתי את הכיסוי כדי לבדוק שהכל תקין וכמובן שכל תקין ונמצא במקומו. חשוב לציין שאני מקפיד לכבות את הרמקולים בסוף כל יום. כמו …
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי מחשב MINI PC דגם: TronSmart ARA X5 PLUS הוא ללא ביוס כמו שהבנתי איך עושים פירומט מלא כולל מחיקת הכונן שלא ישאיר לי את המחיצה Windows.old
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה קורה המחשב שלי הוא I7 עם 4 גיגה ראם.. עכשיו הבעייה היא כשאני מעביר נגיד סרט לסידק און קי הוא עובר נורא לאט נגיד בשביל גיגה יותר מ 4 דקות שזה ממש לאט.. יש לי גם כונן קשיח חיצוני שהוא USB 3 שאמור להיות מהיר בערך פי 2 וזה אומר שאמור לעבור בשנייה איזה 500-600 מגה וזה ממש לא ככה.. אז מה יכול להיות הדבר שמעמיס לי על המחשב עד כדי כך שהוא יהיה איטי במצב הזה...? עדכנתי עכשיו את הבדיקת ווירוסים ועדיין אותה בעייה תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי חיבור ל-adsl יש לי פינג נמוך אבל המשחק עובד בקיטועים אבל רק ברשת אני אולי צריך דרייברים ללוח אבל אני לא מוצא תעזרו לי!! p-3 866mhz asus cusl2 128 sdram windows me ד"א ב win xp זה עובד טוב אבל אני לא אוהב אותו
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כל החיבורי USB במחשב שלי לא עובדים כבר כמה ימים. כל פעם שאני מחבר משהו אז נפתח חלון קטן "USB DEVICE NOT RECOGNIZED" מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי נרו 9, והיא לא מזהה את הצורב שלי. הבעיה לא הייתה לי בעבר ובגלל שהחלפתי לנרו ישן יותר - ל7 אז פתאום הנרו לא זיהה לי את הצורב, עכשיו כשהחזרתי לנרו 9 זה עדיין לא עובד לי. פשוט הייתה לי בעיה של תקיעה באמצע צריבה, אמרו לי לנסות להוריד גירסא ישנה יותר וכשניסיתי הצורב פשוט לא מזוהה בנרו. מישהו יודע מה אפשר לעשות? הצורב קורא דיסקים והכל.. פשוט לא מופיע לי ברשימה שדרכה אפשר לצרוב.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בהמשך ל- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=457459.0 בבעיה מעט דומה. לפני שהחלפתי כרטיס מסך היו כמה פעמים שהמחשב כביכול נתקע ואתחל את עצמו, כאשר הייתי באמצע משחק בד"כ, אך לעתים גם ללא "פעילות מאומצת" מצד המעבד/כרטיס מסך. חשבתי שזה אולי התחממות יתר של כרטיס המסך (בגלל שזה במשחק) או אולי של המעבד, אך הטמפרטורות לא נראו גבוהות בצורה מסוכנת (אולי ערכת השבבים של הלוח? בערך 40 מעלות). לא ייחסתי לזה יותר מדי חשיבות כי זה קרה רק מספר פעמים קטן ואחרי שהחלפתי את כרטיס המסך זה לא קרה כלל (שיחקתי וכו' והכל עבד כרגיל), עד אתמול. אתמול זה קרה פעם אחת, שוב בזמן משחק, ולאחר מכן המחשב עלה כרגיל, לאחר מכן לא נכנסתי שוב למשחק מחשש שזה יקרה שוב ולא רציתי להתעסק עם זה באותו רגע. הי…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי , לאחרונה ה WIN תמיד עולה לי עם שעון ותאריך לא נכונים , עשיתי ניסיון והגדרתי את הזמן בביוס כמו שצריך ולמרות זאת המחשב עולה עם זמן לא נכון . למישהו יש רעיונות ?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי המפרט הבא מעבד: i7 4790k לוח אם: gigabyte z97 d3h זכרון: 16גיגה כ.מסך: gigabyte 970gtx g1 ספק :seasonic X-750. מ.הפעלה: win 8.1 64bit המחשב חדש ונמצא אצלי שבוע. לאחרונה, לאחר שהמחשב נכנס למצב שינה , הוא לא נדלק בחזרה. גם לאחר שכיביתי ,הוצאתי את הכבלים של הספק וחיברתי מחדש, בדקתי שאין כבלים רופפים. מדי פעם המחשב כן נדלק והכל עובד כשורה , אבל אם אני מכבה ומנסה מיד להדליק שוב המחשב לא עולה. האם יש משהו שאני יכול לעשות בעצמי כדי לנסות ולפתור את הבעיה ,לפני שאני שולח את המחשב חזרה לחנות לבדיקה?( כל החלקים באחריות).
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא ברור איך דבר כזה יכול לקרות הרי כבל רשת לא מעביר מתח עם אני לא טועה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי דיסק קשיח חיצוני שמתחבר למחשב בUSB, ויש עליו חומרים רבים וחשובים מאוד. השאלתי אותו לחבר שאמר לי שכשהוא חיבר אותו למחשב שלו זה הקפיץ לו הודעה שיש עליו וירוסים. אני אישית לא משתמש באנטי וירוס כבר שנים רבות ועד היום אין בעיות... מה הדרך הכי נכונה ובטוחה לנקות אותו מוירוסים עם שמירה על החומר? אני מתכוון מבחינת הסכנה למחשב שלי ולדיסק עצמו. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, כמו שכבר אמרתי יש לי מחשב נייד lenovo yoga pro 3 הרזולוציה במחשב היא 3200X1800(לא יודע אם זה קשור אבל לידיעתכם ). הבעיה שלי היא זאת, יש לי מספר תוכנות שאני עובד איתם והתגיות,הכפתורים,כל התפריט ממש קטן. ואין אופציות לשנות זאת בתוכנה, לדוגמא התוכנה eclipse (הוספתי תמונה להמחשה). יש דרך לשנות את במחשב? או שמישהו מכיר את הפתרון לבעיה הזאת?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה ממש מציקה במסך, ושום דרך לא עזרה לי לפתור אותו, וכאן אני צריך את עזרתכם, לפני הבעיה קצת פרטים טכניים: המסך:Mag 786FD (הדרייברים שלו מותקנים על המחשב הוא לא מזוהה כסתם צג תקני.. (רזולוציה של 1024*720 כרטיס מסך: Msi Ti4400 עם הדרייברים הלפני אחרונים שיצאו (לפני הבטא שיצא היום)... הבעיה- המסך (או הכרטיס מסך) עושים בעיות, אני מנסה לשנות את קצב הריענון ל75 במקום 60, בהתחלה הוא לא עשה בעיות מיוחדות, אבל הוא חוזר ל60 לאחר שאני מעדכן דריברים... עכשיו התקנתי את הדרייברים ניסיתי לשנות ל75 והמסך השתגע, הוא יצא מאיזון, הצבע לא בהיר מספיק, והיה צורך לכוון אותו איזה שעה כדי שהתצוגה (לא הצבע) יראו נורמליים אבל הוא עדיין קצת עקום... אחרי הכיוון, המסך נראה מאוד "מתו…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-