תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
אהלן אהלן, אני מקבל מסך כחול, אבל הודעת השגיאה משתנה כל פעם בדקתי את הזכרון בMEMTEST ולא גיליתי בו בעיות, גם הגברתי את המתח ל 2.6 לזכרונות אחרי שקראתי שזה המתח המומלץ אצל היצרן, אבל אחרי כמה זמן נתקעתי שוב (ללא מסף כחול) יש לי AMD 64 3000 512MB TWINMOS CL2.5-3-3-8 GIGABYTE K8VT800 PRO ספק כח של COMPUCASE 6A19 ATI 9000 PRO ושאר הדברים הרגילים
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, הבעיה שלי היא כזאת: איני מצליח למנוע מתוכנות שונות (וחצופות) שתעלינה עם אתחול המחשב. ב 98 היה msconfig, ובו ה sturtup menu. שאלתי חברים מה עושים ב2000. לך ל registry הם אמרו לי (regedit). מה אני מבין ב registry? אז השאלה: אין פתרון יותר פשוט? איך מעיפים את האיציק (ICQ) מתפריט האתחול? בתודה מראש, דניאל.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיית לגים במשחקים מחשב, יש לי ראוטר של Edimax וגם כרטיס רשת של Edimax ובמשחקים יש לי קפיצות פינג (לשנייה עולה ואז יורד, מידי פעם גם עולה לאיזה 20 שניות לפינג 600-800). כשאני עושה בדיקת מהירות אינטרנט בSpeedTest כתוב 12 מגה בדיוק כמו שאני אמור לקבל מהספקית בזק בינלאומי. חשוב לציין שאחי שיש לו מחשב עם כרטיס רשת מסוג אחר שמחובר לאותו ראוטר בדיוק ואין לו לאגים בכלל או בעיה כלשהיא. לדעתי זה הכרטיס רשת שלי שמשהו נדפק בו, אבל זה מוזר שזה מראה שמהירות האינטרנט נקלטת במלואה. חסר רק כרטיס מסך GeForce 7800GTX Windows 7 Ultimate 64-bit Gigabyte P35-DS3L Intel Core 2 Duo CPU E6750 Memory 2G RAM
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחשב נייח בהתחלה נדלק לפעמים ללא העברת מתח לאביזרים החיצוניים ,כמו כן לאחר מכן היה מתכבה לבד לאחר שימוש קצר או לא נדלק כלל , בהמשך גיליתי שהבעיה הייתה בחום המעבד בגלל שרגל אחת שמצמידה את המאוורר , נשברה איכשהו, והמאוורר טיפה רופף , ניסיתי להצמיד אותו בדרכים שונות שעזרו האופן חלקי אך הבעיה כל פעם חוזרת ואף פעם לא נעלמת כליל. יש הצעות
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! יש לי מק מיני עוצמתי אבל אני תוהה האם יש למק מיני i7, Late 2012 עם TB מגרסה 1, תחנת כרטיסי מסך תואמת כמו זו: https://hwzone.co.il/קטן-וקטן-אפילו-יותר-תחנות-כרטיסי-המסך-ה/ אשמח לדעת!!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי שני הארדיסקים שונים, אחד רגיל ואחד SSD, ובשניהם מערכת הפעלה, אני מעונין שהמחשב יציע לי בעת שהוא מאתחל לבחור בין שניהם כמו שהמחשב עושה בעת שיש שתי מערכות הפעלה באותו ההרדיסק. האם הדבר אפשרי?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כבר כמה זמן שהרמקולים של המחשב שלי לא עובדים ואני לא מבין למה יש לי מסך L22H81 של mag והמסך מחובר למחשב בחיבור hdmi יש תמונה במסך אבל אין צליל!!! הרמקולים של המסך עובדים (שאני מעביר לטלוויזיה שומעים קול) וגם הכבל בסדר גמור. בדקתי ושום דבר לא מסומן על off בהגדרות שמע ואני לא מבין למה אין צליל עוד משהו נוסף: לפעמים שאני מדליק את המחשב יש רעש מהרמקולים כמו פצפוצים כאלו כאילו הכבל לא מחובר עד הסוף והם עוברים אחרי 10 שניות. אם מישהו יודע מה הבעיה או איך לפתור אותה שירשום בהקדם האפשרי. תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
נקנה לפני כ4 חודשים הדלקתי אותו מקודם והוא עושה רעש מאוד חריג לפעמים הוא ממש משמיע רעש כמו אגזוז של אוטו מירוץ וזה מדאיג אותי.. מה הפיתרון?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש... ספק כוח של ליברטי אנרמקס 400 W עכשיו אני לא מכבה תמחשב בכלל... בכלל זה שאני מדבר על תקופות של חודשים שהמחשב פתוח רצוף זה בסדר? או שצריך לתת לו מנוחה מדי פעם?
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם וערב טוב, המחשב של אמא שלי החליט לא לעלות יותר... ברגע שמדליקים את המחשב המסך בכלל לא עונה ואחרי 2 שניות מתחיל צפצוף אני לא בטוח עם זה מהלוח אם או מהמעבד.. המאוור פועל והכל.. איו לי מושג מה לעשות, אולי לכם יש רעיונות?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם יכול להיות שהאיטיות נובעת מזה שהעמסתי על הכונן הקשיח הרבה דברים? אני מדבר על האטה ממש רצינית המחשב חזר להיות P2 350...
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התחיל בשבוע האחרון מצב כאשר אני משחק או גם לא משחק סתם נמצא באינטרנט המחשב כבה ונדלק מחדש ככה כמה פעמים וזה יכול לקרות בצורה שרירותית לא מחייב דווקא במאמץ של משחק זה קורה גם סתם שאני באינטרנט או לא עושה כלום במחשב לפי לוג של event viewer יש "The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly. " משוייך לevent 41 - kernel power יש רעיון מה זה יכול להיות עשיתי פורמט מלא בגלל הבעיה הזו וזה לא נעלם
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול אם יש תוכנה שמציגה את הסיסמא של ווינדוס 10,במידה ושכחתי אותה. אני לא רוצה לאפס את הסיסמה.רק לשחזר אותה. יש כזאת תוכנה? ואם כן,מאיפה מורידים אותה? תודה לכל העוזרים? טל
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אודה לכם אם תוכלו לעזור לי... המחשב שלי מחובר לטלויזיה עם כבל HDMI לפני זה היה לי כרטיס GTX 580 ולא היתה שום בעיה והסאונד עבד כמו שצריך ... לפני כמה זמן החלפתי ל HD 7970 ואין לי סאונד במחשב ... לא משנה מה אני מנסה שום דבר לא מצליח... יש לי ווינדוס 7 דרך אגב... מי שיוכל לעזור לי אני מאוד אשמח!!!
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחרי פירמוט מחשב ועדכון דרייברים התחלתי לקבל את ההודעה הזאת הפעלה של המחשב. עקבתי אחרי ההוראות באתר הזה- https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_other-update/atkexcmdexe-has-stopped-working/a0299c08-d717-4101-b87b-838c2849ac1f?auth=1 ולמרות שעידכנתי שם את מה שצריך ההודעה עדיין מופיעה. יש פיתרון אחר שניתן ליישם?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי חיבור ל-adsl יש לי פינג נמוך אבל המשחק עובד בקיטועים אבל רק ברשת אני אולי צריך דרייברים ללוח אבל אני לא מוצא תעזרו לי!! p-3 866mhz asus cusl2 128 sdram windows me ד"א ב win xp זה עובד טוב אבל אני לא אוהב אותו
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי דברים חדשים (מעבד, לוח אם, זכרון, כרטיס מסך, צלעות קירור ומאוררים) וחיברתי אותם לספק כוח חלש (300 וואט) הפעלתי את המערכת והכל נשמע בסדר אבל לא רואים כלום על המסך
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נראה לי שדרוש ידע תיאורטי איך בנוי ה PC . גם דיסק חיצוני וגם עכבר (אינטלימאוס אקספלורר 3) - לדים החיווי פועלות באור חלש. לא לד התנועה בעכבר. המחשב עצמו - כנראה לוח האם עושה בעיות (תומך DDR2 וDDR3): באוברקלוק , עם DDR2 ,יש קריסות או BSOD כל 10דקות שימוש ב DDR3 לא אפשרי , אין אפילו ביוס , רק הודעה לא מובנת בשחור לבן שאף פעם לא ראיתי בלי אוברקלוק אבל +0.2V לזכרונות (מתח סטוק שלהם) המחשב יציב בסטארקראפט 2 לעומת הקריסות התכופות מאד. בגלל שהלדים עובדים ב3.3V , אור חלש של לדים מצביע על מתח דומה , וזה דומה למתח של זכרונות ... אז אוקיי , ה 5V סטנדביי אבל למה שיהיה מתח בUSB כשהמחשב כבוי ?? אולי זו לא תקלה בלוח אם ?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, יש ברשותי כרטיס מסך בדגם 9600GT ובזמן האחרון כשאני מדליק את המחשב המחשב עולה שומעים את הוינדוס פועל אבל אין שום צג על המשך, לאחר שאני עושה ריסט במחשב (כפתור קטן הזה של הריסט) כן נידלק המסך והכרטיס עובד. יש גם בעיה עם סרטונים מהאינטרנט הכל קטוע ואי אפשר לראות ככה כלום. בדקתי את הדריור, מחקתי והורדתי מחדש, במקרה גם עשיתי פרמוט למחשב לא מזמן לאחר שהייתה הבעיה. שום דבר לא עזר אני חייב עזרה!! יכול להיות דיי הוא כבר מתחיל למות להתחיל לחסוך לקנות חדש? מה עלי לעשות?? תודה מראש לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ככה קנייתי לפני כמה ימים כרטיס זיכרון של חברת קינגסטון. נפח : GB2 מהירות : PC 5300 667MHz DDR2 במחשב יש לי כרגע 512MB ויש לי פינים פנויים, השאלה היא האם ההתקנה של הכרטיס יש לה דרך מיוחדת או פשוט להוציא את ה-512 ולהכניס את הכרטיס החדש? תודה רבה , שמעון.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברשותי המפרט הבא מעבד: i7 4790k לוח אם: gigabyte z97 d3h זכרון: 16גיגה כ.מסך: gigabyte 970gtx g1 ספק :seasonic X-750. מ.הפעלה: win 8.1 64bit המחשב חדש ונמצא אצלי שבוע. לאחרונה, לאחר שהמחשב נכנס למצב שינה , הוא לא נדלק בחזרה. גם לאחר שכיביתי ,הוצאתי את הכבלים של הספק וחיברתי מחדש, בדקתי שאין כבלים רופפים. מדי פעם המחשב כן נדלק והכל עובד כשורה , אבל אם אני מכבה ומנסה מיד להדליק שוב המחשב לא עולה. האם יש משהו שאני יכול לעשות בעצמי כדי לנסות ולפתור את הבעיה ,לפני שאני שולח את המחשב חזרה לחנות לבדיקה?( כל החלקים באחריות).
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים! Windows 8 אשמח לעזרה עם שתי בעיות: 1) אני רוצה להקשיב לרדיו של רשת ב' לתוכנית מסוימת ולהקליט אותה כך שאוכל לשמוע את התוכנית אחר כך. מה שאני רוצה בעצם זה לשים הקלטה נגיד לשעה 8 בערב שתהיה באורך של שעתיים לצורך העניין ואוכל לשמוע את זה יום אחרי נגיד. יש חיה כזאת? 2) יש לי המון קבצים כפולים במחשב. אני רוצה לקחת את כל הקבצים הכפולים ולהעביר לכונן אחר כך שזה יהיה בתור גיבוי. איך אני מוצא את הקבצים הכפולים ומעביר אותם? אגב, בדקתי את הנושא קצת לפני שהתייעצתי פה, אני שם לב שרוב התוכנות החינמיות נותנות לך אפס אופציות ממש אודה לכם על כל עזרה שהיא עם שתי הבעיות הללו. שיהיה המשך שבוע מצוין ותודה!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ברשותי לוח אם ASUSTEK COMPUTER INC H81M-E ואני רוצה להתקין עליו מעבד חדש מסדרת Ryzen 3 האם האם אפשר להרכיב מעבד של Ryzen 3 על לוח אם זה? בנוסף המעבד שיש לי עכשיו זה INTEL CORE I3 4130 האם כדאי להחליף?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, רכשתי לוח אם, מעבד וזיכרון חדשים לגמרי ואני רוצה להתקין מחדש ווינדוס ולהעביר את המידע להתקנה החדשה - אני לא מדבר על תוכנות חלילה, אלא על מידע כמו סרטים תמונות ומסמכים. אני עובד במתכונת נפוצה של SSD + HDD כך שאפרמט את ה-SSD ופחות או יותר אשאיר את ה-HDD ללא פגע. השאלה איזה פעולות אני צריך לבצע שלא יהיו לי בעיות עם הרשאות גישה לקבצים שלי (שכביכול קשורים ליוזר אחר במחשב אחר, זכורות לי בעיות עם זה ממחשבים קודמים) או שפשוט אני מחבר את ה-HDD ומתחיל לעבוד כמו קודם? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הבעיה היא : קניתי את ה HD לא מזמן חודש אולי והוא ממש איטי אני לא יודע למה זה הדגם הכי חדש שיש היום עם ה 8 מגה 7200 אני מרגיש שהוא איטי למשל ה תוכנה של ה PC MARK הוא בכלל לא נותן ציון והוא מעתיק לי קובץ של 700 מגה ב חצי שעה !!!!!!! למה זה קורה ? אולי צריך להגדיר אותו בביטוס כמו שצריך אם כן איך עושים את זה ? יש לי לו אם של ABIT NF7 לפעמים הוא גם מהיר זה מה שמצחיק לפעמים ככה לפעמים ככה מה אני צריך לעשות ? ןגם יש דבר כזה שנקרה SMART ב HD נכון איך אני יודע עם הוא מופעל ?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-