עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by furyanaor,

כשאני עורך סרטים בNEST של 4 שכבות FHD סדר גודל של חצי ג'יגה לדקה, הפלייבק רץ חלק בדיוק 10 שניות ואז הוא מקורטע בDROP FPS שאי אפשר לעשות איתו כלום. עצירה וניגון מחדש לא פותר את הבעיה לטובת 10 שניות חלקות נוספות. אני נאלץ לעבוד עד 3 שכבות על מנת שזה ירוץ חלק וגם אז יש סורסים מסוימים שגורמים לאותם התקיעות... הפחתה ברזולוציית PLAYBACK ו\או רינדור לסיקוונס על פי רזולוציה נמוכה יותר פשוט לא מועילים בכלום. הדבר היחידי שבאמת מועיל זה אם אני מקצץ באופן משמעותי את נפח הקבצים (כלומר פוגע באיכות\רזולוציה שלהם) מבצע את הקטטינג שרציתי במצב 'אוףליין' שכזה ואז טוען מחדש את המדיה המקורית. כשאני מגיע למצב הזה כמובן שהCPU נחנק לי על 100% וכנראה שזה הוא צוואר הבקבוק אך אני לא כלכך בטוח ולכן…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. מחשב פנטיום 4 מעבד 2 גיגה הרץ 775 זכרון 2*512 מגה 533 H.D 160 גיגה מסך PXI -E 7200GS לוח ASUS P5VD2-MX SE הבעיה: המחשב כל הזמן נתקע, התחיל כל כמה שעות ולאחרונה כבר היגיע לכמה דקות כאשר העכבר נתקע ורק כיבוי מעולץ משחרר אותו. בדקתי התחממות-שום רכיב לא מתחמם והמאווררים כולם עובדים. בדקתי את הזכרונות-תקינים בדקתי דיסק קשיח-יצא תקין לוח נראה תקין חיצונית-אין קבלים מנופחים הוצאתי את כרטיס המסך וזה לא שינה כלום. החלפתי ספק גם לא ממש עזר. החלטתי לעלות את המחשב עם מינימום חלקים (ספק חדש,לוח אם,דיסק קשיח...) והמשכתי להתקין מחדש ווינדויס אחרי פירמוט. הבעיה של התקיעות עברה ועכשיו יש לי בעיה חדשה- המחשב בזמן העליה נתקע כמעט חמש דקות על מסך הפתיחה של הביוס-מוזר לא? השאלה שלי, האם מי…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Stone Eagle,

שלום, הבעיה שלי היא כזאת: איני מצליח למנוע מתוכנות שונות (וחצופות) שתעלינה עם אתחול המחשב. ב 98 היה msconfig, ובו ה sturtup menu. שאלתי חברים מה עושים ב2000. לך ל registry הם אמרו לי (regedit). מה אני מבין ב registry? אז השאלה: אין פתרון יותר פשוט? איך מעיפים את האיציק (ICQ) מתפריט האתחול? בתודה מראש, דניאל.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. שלום! אשמח אם תוכלו לעזור לי בבעיה: ניסיתי לשלוח פקס בעזרת הווינדווס XP לא מצאתי את אשף שליחת הפקסים כי הוא לא קיים אצלי ולאחר מכן נכנסתי וראיתי הודעה שאומרת שאין אפשרות לשלוח פקס כי המחשב לא מזהה את המודם. יש לציין כי לא מזמן התקנתי קו טלפון של הוט המחובר למחשב ומתפקד כטלפקס, אין לי מכשיר פקס מחובר כי אני מעדיפה לשלוח דרך אשף הפקסים במחשב. מישהו יכול לעזור לי לפתור את בעיית המודם? התקשרתי להוט והם מסרבים לעזור כי קווי הטלפון והאינטרנט אצלי תקינים ועובדים. מצורפת תמונה של החומרה בתוכנת אוורסט: http://i259.photobucket.com/albums/hh313/m...nro/EVEREST.jpg (את המודם סטנדארט נדמה לי שהתקנתי בטעות..)

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Ymac,

שלום, רכשתי לוח אם, מעבד וזיכרון חדשים לגמרי ואני רוצה להתקין מחדש ווינדוס ולהעביר את המידע להתקנה החדשה - אני לא מדבר על תוכנות חלילה, אלא על מידע כמו סרטים תמונות ומסמכים. אני עובד במתכונת נפוצה של SSD + HDD כך שאפרמט את ה-SSD ופחות או יותר אשאיר את ה-HDD ללא פגע. השאלה איזה פעולות אני צריך לבצע שלא יהיו לי בעיות עם הרשאות גישה לקבצים שלי (שכביכול קשורים ליוזר אחר במחשב אחר, זכורות לי בעיות עם זה ממחשבים קודמים) או שפשוט אני מחבר את ה-HDD ומתחיל לעבוד כמו קודם? תודה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Zeev86,

היי. לפני יומיים כשהדלקתי את המחשב המסך לא נדלק. בדקתי את המסך במחשב אחר והוא תקין. האם הבעיה בכרטיס מסך? פתחתי את המחשב, והמאוורר של המעבד עובד, ואני שומע שהוא נכנס לwin. אני רוצה להוסיף גם, שמאז שקניתי את הכרטיס (לפני כשנה) לפעמים המסך היה טיפה מטושטש והייתי צריך לבדוק את החיבור שמתחבר לכרטיס המסך כדי לסדר את הבעיה. זה אומר שהכרטיס היה מההתחלה פגום?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by CybeR_CoM,

מדי פעם, בעיקר כשאני מפעיל משחקים (יותר נכון counter strike) המחשב שלי עושה ריסט פתאומי. בדרתי מתחים, בMBM5 ה3.3 מופיע לי כ2.7 לכן הלכתי ובדקתי ישירות מהכבל של הספק שנכנס ללוח אם ושם המתח עומד יציב על 3.3V. עידכנתי דרייברים לכרטיס מסך + ללוח אם, כלומר לציפסט ושום דבר לא עוזר. אני עכשיו על אוברקלוק, לא משהו רציני 1800@2200 (לא מצליח יותר המערכת לא עושה BOOT) והרצתי PRIME95 במשך 4 וחצי שעות (נרדמתי באמצע ;D ) ו3DMARK בלופ של 10 פעמים והמערכת יציבה כמו סלע! אני פשוט משתגע ולא מוצא את המקור לבעיה. HELP PLZ :-\

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. אהלן יש לי גרסא שלי שעשיתי לWIN7 עם כל העדכונים וכמה תוכנות נוספות על BOOTABLE USB שעשיתי. לפרמט מחשב כלשהו איתו עובד מעולה. ניסיתי להריץ אותו בVMware Player גם. לא הצלחתי בהתחלה לעשות BOOT מהUSB ישירות, לאחר חיפוש קצר ראיתי שבשביל שהוא יזהה בכלל את הUSB ויוכל לעשות ממנו BOOT צריך איזה משהו מקשר , וכולם הצביעו על אותו דבר - plpbt-5.0.13 . סוג של ISO קטן שבעצם פותחים אותו בVM ואז ממנו ישר עולה אופציה לעשות BOOT מUSB. ואז זה התחיל לבד להתקין את הWINDOWS והכל עבד כשורה, עד שהוא הגיע לקטע שהוא צריך לעשות ריסט כדי להמשיך ולסיים את ההתקנה. ואז כשהוא מגיע לקטע הזה והלוגו של ווינדואוס עם האנימציה מתחיל , באמצע הוא נתקע ונופל למסך כחול הזה. (צירפתי תמונה) אם מישהו יוכל לעשות לי ל…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by shemiraz,

שאני מדליק את המחשב הוא נותן את ההודעת שגיאה הזו ולאחר ההודעה ממשיך לעבוד כרגיל הויינדוס עולה והכל עובד כמו שצריך , זה לא מפריע לי אבל אני רוצה לדעת מה ההודעה הזו אומרת.... ואיך אפשר לפתור את זה? המעבד הוא e4600

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by xxxlr1,

היי אז אני מנסה כרגע לפרמט תWIN7 שלי, אז הכנסתי דיסק של המערכת, עשיתי RESTART וחיכיתי שהכל יעלה עכשיו הבעיה שיש מסך כחול של WINDOWS אחרי ההמתנה של הREADING FILES ואז כלום אחרי זה לא קורה.. ניסיתי גם דיסק אחר וזה אותה תוצאה, וזה כן BOOT FROM CD ROM זה בחיים לא היה לי תמיד פירמטתי כרגיל כמה פעמים עם אותו דיסק עזרה?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by talevi83,

היי, נתקלתי היום באתר הזה: https://www.soluto.com מה שהוא נותן זה בעצם שירות שאני יכול להתקין תוכנה על מחשבים של אנשים שאני תומך בהם מבחינה טכנית ובעזרת התוכנה והאתר שלהם אני יכול לראות נתונים על תקינות החומרה ובנוסף אפשר לבצע התקנות והסרות של תוכנות מהמחשב. זה מבחינת מה שהבנתי מהסרטון שלהם באתר... השאלה היא האם מישהו כאן התנסה עם האתר הזה? האם זה נוח וכדאי להתקין את זה על המחשבים שאני תומך בהם? תודה למי שיוכל לענות..

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. מדריך לתיקון מחשבים ניידים אחת הבעיות הנפוצות ביותר עם מחשבים ניידים ההזדקנות היא התחממות יתר, משהו שאנשים רבים אינם בטוחים כיצד לתקן. אנו נעזור לך להבין מה גורם לחום וכיצד לשמור על תפקוד המחשב בטמפרטורה נמוכה יותר. התחממות יתר של המחשבים עלולה לגרום לבעיות רבות, החל מקריסת מסך כחולה אקראית לכאורה לאובדן נתונים. אולי אתה אפילו לא מבין כי התחממות יתר היא שורש הבעיות שלך, ולפני שאתה יודע את זה יש לך לוח אם שרוף על הידיים. בואו נלך צעד אחר צעד ולראות איך אתה יכול להתמודד עם מחשב overheating. אנחנו נדבר בעיקר על מחשבים ניידים, אבל רבים מאותם עקרונות חלים על מחשבים שולחניים, כמו גם. וכמו תמיד, לפני שתתחיל להתעסק עם חומרה - במיוחד כל דבר המעורב בפירוק - קח את הזמן …

13. שלום! יש לי מק מיני עוצמתי אבל אני תוהה האם יש למק מיני i7, Late 2012 עם TB מגרסה 1, תחנת כרטיסי מסך תואמת כמו זו: https://hwzone.co.il/קטן-וקטן-אפילו-יותר-תחנות-כרטיסי-המסך-ה/ אשמח לדעת!!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  14. Started by eyal,

האם יכול להיות שהאיטיות נובעת מזה שהעמסתי על הכונן הקשיח הרבה דברים? אני מדבר על האטה ממש רצינית המחשב חזר להיות P2 350...

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Shlomi TC,

אהלן לכולם. ברשותי נטבוק asus eee pc 1015p ששירת אותי נאמנה עד עכשיו. לאחרונה קרה שלפתע באמצע עבודה רגילה, מתקבלים על המסך פסים אנכיים (כאילו טלוויזיה עם קליטה משובשת). והמחשב נתקע. לאחר כמה שניות הפסים נעלמים והמחשב נשאר תקוע. ניסיתי לבודד את הבעיה. ביצעתי scandisk ולא ראיתי בעיה כלשהי. לאחר מכן עשיתי בדיקה זכרון של וינדווס (מתרחשת לפני עליית המערכת) ובמהלך הבדיקה קיבלתי הפעם פסים אופקיים והמחשב שוב נתקע, בערך ב 16 אחוז. ניסיתי להריץ את הבדיקה שוב והפעם היא נתקעה ב 17 אחוז עם אותה התופעה. האם נראה לכם שהבדיקה מייצגת ואכן הבעיה בזכרונות? יש לכם רעיון אחר? תודה

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Oded Huri,

שלום רב, לפני כשעה קיבלתי את המחשב החדש והתחלתי לחבר את כלל ההתקנים. הכל עבר בשלום מלבד התקן אחד - המסך. ברצוני לחבר שני מסכים. המודר בודשיש לי זה gigabyte b365m hlga 1151v2 intel b365 and the graphic card is: msi gt710 silent 1gb ddr3 vga dvi hdmi pci-e gt710 1gd3h lp על המודר בוד יש חיבור HDMI וגם על הכרטיס מסך. ניסיתי לחבר HDMI אחד לכרטיס מסך AND ONE HDMI למודר בורד. הHDMI המחובר למודרבורד לא נמצא. אשמח אם מישו יסביר לי אם אוכל לתקן זאת, או האם עלי לרכוש כאבל אחר. רב תודות, עודד

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. מצורפות הודעות שגיאה ועוד קובץ לוג שייך. מי שידע מה הבעיה ואיך לפתור אותה הוא גדול!!! הנה הקובץ לוג: ------------------- // // Watchdog Event Log File // LogType: Watchdog Created: 2002-03-01 14:39:19 TimeZone: -120 - Jerusalem Standard Time WindowsVersion: XP EventType: 0xEA - Thread Stuck in Device Driver // // The driver for the display device got stuck in an infinite loop. This // usually indicates a problem with the device itself or with the device // driver programming the hardware incorrectly. Please check with your // display device vendor for any driver updates. // ShutdownCount: 45 Shutdown: 0 EventCount: 6 BreakCount: 6 BugcheckTriggered: 1 DebuggerNotPresent: …

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by vstots,

שלום רב, מדובר בלוח אם Intel DH67CL עם בקר RAID מובנה. קינפגתי שני דיסקים של 1 טרה כ"א ל-RAID 1 (מירור), והתקנתי עליהם Windows 7 Pro 64bit, עד כאן הכל טוב ויפה. הורדתי עדכון BIOS (שם BLH6710H.86A, גירסה 0125), ועדכנתי. הוא איפס את הגדרות ה-BIOS, לכן נכנסתי להגדרות וקינפגתי את בקר ה-SATA למצב RAID. מכאן ואילך, הווינדוס לא עלה: בתחילת העלייה (מיד כשמופיעים החלונות הצבעוניים) מסך כחול ואחריו ריסטארט, וחוזר חלילה. בהגדרות ה-RAID (לחיצה על Ctrl+I) הכל נראה תקין, המערך מסומן כ-Bootable והכל. אפילו ניסיון להתקין מחדש ווינדוס 7 נתקל בקשיים, כאשר ההתקנה טוענת שהמחיצות על דיסק ה-RAID אינן Bootable, ולכן לא ניתן להתקין עליהן ווינדוס. ה"פתרון" היחיד שמצאתי היה למחוק את מערך ה-RAID, ל…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by mMmSaK,

שלום לכולם יש לי בעיה מעצבנת מאוד שכאשר אני משחק במשחק אז שהמשחק מראה שצריך ללחוץ על כפתור כל שהוא זה מראה לי את זה בג'יבריש או משהו כזה.. כנראה בגלל שה windows שלי בעברית זה קורה בכל המשחקים אססינד קריד GTA 4 וכו' איך אני אמור לסדר את זה?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by Black_Citadel,

כשאני מפעיל את המחשב, אז זה עוצר וכותב לי את זה ממש במסך של ההתחלה, ואז כתוב לי F1 כדי להמשיך או DEL ללכת לBIOS, אני לוחץ F1 ואז הוא טוען את הווינדוס ונתקע וצריך לעשות RESTART.... זה קרה לי לפני חודש אז אבא שלי פתח את המשחב וניקה את האבק הוא אומר, זה הסתדר, ואז אחרי שבוע זה קרה שוב פעם, ראיתי שהפינים של הFLOPPY עקומים אז יישרתי אותם וחיברתי את הכבל של החשמל של הFLOPPY חזרה, זה עבד, כעבור כמה ימים זה קרה שוב פעם, אז הוצאתי את הFLOPPY ושמתי במקומו את הישן מהמחשב של אחותי, וזה עבד, עכשיו זה קורה עם הFLOPPY של אחותי שבוע אחרי שזה עבד, והפעם כלום לא עוזר... מה עושים ?!?!?! נ.ב: ניתקתי את הכבל IDE של הFLOPPY גם מהFLOPPY וגם מהלוח אם, הוצאתי גם את הכבל חשמל מהFLOPPY שבא מהספק, ו…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. היי. יש לי בעיה מעצבנת נורא כשאני צופה בYOUTUBE בסרטונים של 1080p. המעבד מגיע ועובר את ה-50% שימוש, העכבר נתקע במקום וה-performance של כל המחשב על הפנים עד שהסרטון נטען חלקית או במלואו. אני לא חושב שזה תלוי בRAM, אבל זה התחיל די מהתקופה ששדרגתי את הRAM מ8 ל16. האם אתם חושבים שזאת יכולה להיות בעיה? מערכת הפעלה WIN10. בהתחלה חשבתי אפילו שזה הבעיה במערכת הפעלה אז התקנתי WIN10 מחדש. לצערי לא עזר. ניסיתי לנגן את הסרטונים גם ב-Chrome וגם ב-Edge והבעיה נמצאת ב2 הדפדפדנים. כשהעכבר נתקע גם הסאונד נשמע מקורטע.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by RGB64,

שלום, כמה פעמים ביום במשך כמה חודשים, עכבר אופטי חוטי Genius מסוג PowerScroll Eye PS/2 מפסיק להגיב. הסמן לא זז וגם הכפתורים לא משפיעים. האור עדיין דולק. ניתוק וחיבור הכבל מחדש לא פותר את הבעיה, אלא רק הפעלה מחדש של המחשב או כניסה למצב Standby (היציאה ממנו רק ע"י לחיצה על אחד ממקשי המקלדת, אח"כ העכבר פועל כרגיל). בד"כ הבעיה מופיעה בעת הזזת העכבר, כלומר מיד לאחר שהוא מגיב הוא נתקע. לא זוכר מקרים שניסיתי להתחיל להזיז את העכבר והוא לא הגיב מלכתחילה. גם אחרי שהורדתי דרייבר לדגם הזה הבעיה המשיכה ומחקתי אותו. עם או בלי קשר, לעתים יותר רחוקות הסמן זז ממקום למקום על פני כל המסך, אולי עשרות מקומות בשניה אחת של הזזת העכבר, והמחשב מגיב כאילו גם נלחצים כפתורי העכבר, למרות שאני רק מזיז…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. אני שומע את הצלילים מעוותים, לאחר פירמוט הבעיה אינה נפטרה. המחשב מחובר למערכת קולנוע, ובדקתי כרגע במערכת שומעים רגיל. איך אני יכול לוודאות שהכרטיס קול שלי הלך סופית? אגב, הוא מובנה על לוח-אם (Gigabyte 8S655FX-L). אולי הכבל בין המערכת למחשב נהרס? אתם מכירים את הבעיה אולי? ואם הכרטיס הלך, אני יכול לקנות כרטיס בנפרד מבלי להחליף את הלוח-אם? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by sgsg,

האם תקין שהמחשב שלי התחמם עד כדי כך שהוא גרם לעצמו לכבות ? כבר כמה זמן שאני מרגיש שהדל 1520 שלי מאוד חם באיזור הידיים ובעיקר מעל לכונן הקשיח. אני משתמש ב RMCLOCK והיום הרצתי תוכנה כלשהי (לא משהו שאמור לחמם בכוונה את המעבד) ונשאר עוד עמוד עם פלאש ברקע, עזבתי את המחשב וכשחזרתי הוא היה כבוי. אחרי שהדלקתי קיבלתי איזו הודעה על ספק הכוח ובדיקות שיש לבצע. האם זה תקין? אמנם חם בחוץ עכשיו, אבל לא צריך להיות חום קיצוני או משהו מאוד לא תקין כדי שהמחשב יגיע עד לטמפ' שהוא צריך לכבות את עצמו ?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by asaf556,

ערב טוב המחשב שלי לא עולה אחרי הפעלה מחדש רק איפוס לביוס גורם לו לעלות והוא עובד תקין כל זמן שהוא עובד אבל ברגע שמכבים אותו ומנסים להדליק שוב הוא לא עולה אלה רק אחרי איפוס ביוס

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים