עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by alex542,

כיצד אני יכול לגבות את הכונן דרך מחשב אחר?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by vacuuuum,

יש לי בעיה, המחשב לא נידלק. הכל התחיל שכפירקתי את המחשב כדי לנקות אותו, וכשהרכבתי בחזרה הוא לא נידלק, לא משמיע ציפצופים, אבל הLED של ה POWER נידלק ברגע שאני מחבר אותו לחשמל. אם מישהו יודע מה הבעיה ויכול לעזור לי אני אשמח מאוד!

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. לכונן SSD הקודם באורח פלא היו סקטורים פגומים (הבחור במעבדה אמר שבחיים לא ראה דבר כזה), אחרי שהוחלף לחדש שוב התחילו אותם הבעיות שהווינדוס לא עולה והוא נכנס ללופ של ריסטים... יכול להיות שיש בעיה בלוח אם (המחשב בן 4)? יש תכנה שבודקת לוחות אם? רעיונות נוספים יתקבלו בברכה. תודה. נ.ב - מדובר בכונן M4 128GB

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by yanme,

יש לי חיבור ל-adsl יש לי פינג נמוך אבל המשחק עובד בקיטועים אבל רק ברשת אני אולי צריך דרייברים ללוח אבל אני לא מוצא תעזרו לי!! p-3 866mhz asus cusl2 128 sdram windows me ד"א ב win xp זה עובד טוב אבל אני לא אוהב אותו

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by bar barbar,

היי חברים ברשותי מחשב ישן לוח אם Gigabyte GA-G41M-COMBO עם ספק כוח w500 ברצוני לשדרג את המחשב למכסימום היכולת שלו אני מבקש המלצות א.איזה מעבד לשים ב. מאוורר למעבד ג. מכסימום של כרטיסי זכרון סוג וכמות ד. האם אפשר לחבר ssd ? ומה מומלץ? תודה רבה מראש לעונים

6. Started by Guy_1710,

שלום לכולם היום כשהדלקתי את המחשב המסך נשאר שחור. המאווררים עובדים, הכל נראה תקין- אך המסך מחשב נשאר שחור, וערוץ הHDMI בטלוויזיה לא מופיע (הטלוויזיה לא מזהה שמחובר אליה משהו בHDMI). ניתקתי את הDVI ובמסך הופיעה הודעה שהוא לא מזהה חיבורים (מן הסתם) חיברתי את הDVI והמסך חזר להיות שחור. חיברתי את המסך ישירות ללוח בחיבור DVI והווינדוס עולה. המאווררים של הכרטיס מסך עובדים ואין שום סימן חיצוני עליו. בTMS אמרו לי לנסות לנתק את הכרטיס מסך ולחבר אותו שוב, עשיתי זאת אך כלום לא השתנה. TMS אמרו שהם יאספו את המחשב. אך לפני שאני שולח את המחשב- האם יש עוד משהו שאני יכול לעשות ולבדוק? יש לי מבחן גדול בתכנות שבוע הבא, ואני די צריך את המחשב. חייב לציין את השירות המצויין של TMS, תמיד מדברים …

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. יש לי שני כונני IDE: קומבו CD-צורב-קורא DVD מוגדר כ secondary master כונן שני צורב DVD מוגדר כ secondary slave התכוונתי להתקין windows xp מחדש. שמתי את דיסק ההתקנה בתוך כונן ה CD, עשיתי אתחול, שום דבר, windows עולה רגיל. שמתי דיסק התקנה אחר, שום דבר. החלפתי בין הכוננים , שום דבר. וכאן קורה הדבר המוזר באמת. הלכתי ל bios ל boot sequence , אילצתי אותו לחפש boot רק דרך כונן ה DVD, את האופציות אחרות כיוונתי ל disabled שלא יחפש לא ב floppy ולא בכונן הקשיח ולמרות הכל ה windows עלה! הוא התעלם ממה שמוגדר ב Bios! ראויי לציין ששני הכוננים הם צורבים כונן אחד קומבו CD-צורב-קורא DVD , כונן שני צורב DVD אם אין דיסק בתוך הכונן לחיצה כפולה אמורה לפתוח את הכונן כדי שאוכל להעתיק אליו קבצים…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  8. Started by tamir70s,

שלום אני גר בבית גדול, כאשר הראוטר נמצא במרתף ולא מגיע לשאר הבית. קניתי ACCES POINT של אדימקס EW-7416APn חיברתי אותו בקומה העליונה של הבית עם כאבל רשת לממיר יס טוטאל של חברת yes. כלומר שהאינטרנט יעבור דרך הממירים של יס. הכל עבד תקין במשך שנה שלמה. היום הגעתי והאינטרנט לא עבד, מבדיקה ראשונית גיליתי שנורת WLAN על האדימקס בצבע כתום, ולא ירוק כמו שאמור להיות. כמובן שכיביתי והדלקתי את האדימקס עצמו, את הראוטר של בזק ואת ממיר היס טוטאל. ממצאים נוספים הם שהממיר שנותן את האינטרנט לאדימקס מקבל אינטרנט בצורה תקינה ומהירה, הVOD עליו עובד, והנורה LAN על האדימקס ירוקה. אנא ממכם עזרו לי, בתודה מראש, תמיר

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. בעיה מוזרה! במחשב נייד HP Compaq nc6220 אי אפשר להגיע למערכת ההפעלה. אחרי ההדלקה והלוגו של HP רואים רק סמן כזה _ מהבהב וזהו. גם בניסיון איתחול מדיסק זה מגיע לשלב של אחרי העתקת הקבצים ונשאר תקוע על "Starting windows setup".. מה יכולה להיות הבעיה? הוא לא נותן שום הודעת שגיאה ואי אפשר לדעת..

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. אהלן, לא התחברתי לכאן כמה שנים טובות, וכמו תמיד באתי לבקש עזרה : יש לי X1950Pro עם חיבור HDMI וחיבור DVI. קיבלתי אותו כעיקרון ככרטיס חלופי, ואני יכול לחבר DVI וHDMI לאותו כרטיס. הבעיה היא שאין לי התקן HDMI, אז רציתי לחבר אליו עוד DVI, ובשביל זה קניתי כבל HDMI-DVI. החיבורים טובים והמחשב מזהה את המסך, אבל משום מה המסך לא קולט תצוגה : "No video input". ניסיתי עם עוד מסך, תוצאה זהה. האם הבעיה בחיבור? אולי אני בכלל לא יכול לעשות את ה"תרגיל" הזה ולחבר מסך DVI דרך HDMI? תודה :]

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Urchin,

יש לי P 600 ו 128 ראם . המחשב עושה ריסטרט לבד מדי פעם, במשחקים, בהתקנות או סתם בגלישה באינטרנט . אני רואה מסך כחול לשנייה אחת (!) ואז המחשב עושה ריסטרט באופן די מפתיע איך אני יכול לפתור את הבעיה ? עשיתי Scandisk, איחויים, בדיקות וירוסים אבל שום דבר לא עזר... נ.ב שכחתי לציין, יש לי ווינדוס 2000 ואין למחשב בעיות התחממות . תודה מראש,

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by UltraV,

שלום, בשעה טובה הצלחתי לבנות את המחשב, כמובן עד שסיימתי לאסוף את כל החלקים רובם כבר ישנים אבל עדיין מצבי טוב! (התחלתי לקנות חלקים בפברואר). עד לחודש שעבר היה מותקן במחשב כרטיס של ATI בן שנתיים AGP אבל רק 8MB המחשב עבד תקין אבל משחקים חדשים לא היו רצים עליו.. ואז קניתי TI-4600 של CREATIVE (מחו"ל אין אותם בארץ...1900 ש"ח) לאחר ההחלפה התחילו תופעות משונות. כל פעם שניסיתי להריץ משחקים כמו Rangade המחשב היה מעיף אותי למסך כחול שהוא מתלונן על NV4_DISP.DLL או כל מיני הודעות אחרות כגון ההודעה שהוא מכבה את המחשב כדי לשמור עליו וכו' וכאשר המחשב היה עולה מחדש מופיע ההודעה שהנפילה היתה כתוצאה מבעיה בכרטיס מסך... למרות זאת במשחקים אחרים כמו WORLD CUP המחשב עובד כמו תותח גם ברזולוציו…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by xxx3,

אני חייייייייייב משחקים לMP הזה!!..קיבלתי אותו עם 2 משחקים מעאפנים טילים וניסיתי לשים כל מיני משחקים ..אבל הMP לא הפעיל אותם חיפשתי במ-ל-א אתרים ולא מצאתי כלווום.. :s05: הקיצר מי שיעזור אני יודה לו מאוד.. בבקשה תמצאו לי..

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by EasyPooper,

שלום המפרט כזה- AMD PHENOM II X4 955 קירור AC FREEZER 7 PRO GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H סטיק DDR3 של קינגסטון סטיק DDR3 של מושקין HD 4870 גרסת רפרנס SEA SONIC 520 W ושני הארד דיסקים, אחד של 500 גי'גה, אחד של טרה. WIN 7 ULTIMATE 32 BIT המערכת לא באובר קלוק. המחשב קופא לעיתים קרובות בצורה רנדומלית ובלי שום חוקיות גלויה לעין. לדוגמא- אני יכול לשחק כמה שעות במטרו והוא לא יקפא לשנייה ואילו כשאני אגלוש באינטרנט יהיה פריז. לפעמים הפריזים כשהמסך במצב שינה אז הוא לא נידלק שוב. פריזים יכולים ליהיות גם שניות אחרי ההדלקה, גם ימים אחריה... פשפשתי באינטרנט ומצאתי פיקס לווינדואוס 7 שמתקן את הבעייה- התקנתי והוא לא עזר, הפריזים ממשיכים. תודה מראש לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. לאבא שלי יש מסך פשוט עלה 400 שקל ובדקתי ואין לו את זה ובדל יש את זה וגם סמסונג שיש ברשותי כרגע הנה הבדל בן מסך רגיל פשוט CRT לעומת הדל: ולפני שצתגידו כי המסך IPS ישן אז הנה מסך IPS דל חדש שגם בו יש את זה:

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by eyal,

האם יכול להיות שהאיטיות נובעת מזה שהעמסתי על הכונן הקשיח הרבה דברים? אני מדבר על האטה ממש רצינית המחשב חזר להיות P2 350...

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by ehudtr,

שלום לכם חברי הפורום. יש לי שאלה אליכם. הבנתי מאיש מיקצוע שאני צריך להגדיל את הזיכרון במחשב נתוני המחשב שלי הם: intel® pentium® 4 CPU 3.20 GHz RAM של448MB,3.20GHz איזה זיכרון אני צריך לקנות?מה המקסימום שאפשר לשים במחשב ?איפה הכי זול לקנות את זה וכמה זה יעלה לי? תודה לכם. אהוד.

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. אהלן, אני כבר כמעט כשנה מוצא את עצמי מכבה את המחשב לבד לאחר הדלקתו מחדש עם לחיצה ארוכה על כפתור הPOWER. לפני כל המקרה הנ"ל, היו כמה שינוים, החלפת מסך לחדש + לפני החלפת המסך יום בידיוק, נשרף הספק. אחרי המקרה הנ"ל, החלפתי את הספק ועדיין המחשב עלה לבד, ניסיתי להוציא זכרונות לבדוק אולי איכשהו הזכרון נמשך יחד עם הספק, לבסוף גיליתי שלאחד מהזכרונות אין חצי שן אוקיי, הלכתי לאייבורי שמהם רכשתי את הזכרונות, ה"טכנאי" במעבדה אמר לי שזה קרה בשל הכנסת זכרון הפוך ולא נכון (לא ידוע איך אפשרי לדחוף ולנעול זכרון הפוך כשיש מחיצה בין החריץ של הזכרון לבין הסלוט) אוקיי, לאחר אותה ה"בשורה" חזרתי לבית, הכנסתי את הזכרון לסלוט, בסופו של דבר המחשב עלה, ככל הניראה במילימטרים ספורים ישנו מגע ב…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by morx,

איך אני מפעיל את המחשב בלי כפתור שבמארז או משהו כזה ? (הוא לא עולה ככה שאני לא יכול להגדיר ב BIOS דברים) תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by ophir555,

שאלתי את השאלה גם בפורום "חלונות" כי איני יודע להיכן לשייך אותה. אבא שלי (בן 79) החליף מחשב שולחני . מקלדת ועכבר אלחוטי נשארו. ( של מייקרוסופט נראים איכותיים ) וגם המסך ( בן 3 בערך) נלקח מהמערכת הישנה. יש לציין כי אבי אינו יודע מה הרכיבים שהותקנו במחשב החדש,לוח אם, כמה זיכרון וכד'. בכל מקרה מדובר במחשב בן כמה ימים שהותקן ע"י "חבר" שהם מכירים וסומכים עליו שנים. הבעיה - פתאום, מזיזים את העכבר והסמן מתחיל ללכת ב"סלוא מושן" בהילוך איטי וזה פשוט מעצבן. לאחר כמה שניות טובות לפעמים עשרות שניות, חוזר לעצמו והמהירות עקיבה של הסמן אחרי תנועת העכבר רגילה וטובה. הוחלפו סוללות בעכבר ובמקלדת אבל התופעה ממשיכה. במחשב הישן היתה מערכת הפעלה אקס פי ועכשו ווינדוז 7 מה יכולה להיות הסיבה תו…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by TheDiesel,

שלום ברשותי לוח אם ASUSTEK COMPUTER INC H81M-E ואני רוצה להתקין עליו מעבד חדש מסדרת Ryzen 3 האם האם אפשר להרכיב מעבד של Ryzen 3 על לוח אם זה? בנוסף המעבד שיש לי עכשיו זה INTEL CORE I3 4130 האם כדאי להחליף?

22. Started by Peter Rabbit,

בדקתי את הזכרונות שמתאימים ללוח שלי, למטרות משרדיות +משחקים, האם יש לי סיבה להעדיף את אחד הזכרונות האלה במהירות 1866mhz על פני אלה במהירות 1600mhz ? אני צריך סטיק אחד בלבד. תוספת: והאם יש סיבה למה לא לקנות בחצי מחיר מebay ?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. קניתי כבל עם שתי יציאות HDMI וכשאני מחבר צד אחד למחשב מאחורה ליציאת HDMI ואת השנייה לטלויזיה כתוב לי בטלויזיה אין אות והמחשב פתאום נתקע והמסך מתכבה ואם אני מחבר את הכבל למחשב כאשר הוא מכובה אז המסך של המחשב לא נדלק ובטלויזיה עדיין לא רואים כלום. הכרטיס מסך שלי הוא amd radeon hd 5450 אני לא מבין בזה כלום חייב עזרה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by geigera,

שלום אבא שלי חושב שהמחשב שלו לא בסדר. תכנית שהוא צופה בה נתקעת, מה שלא קרה בעבר. לדעתי זה לא קשור למחשב. אבל יש בעיה שנראית יותר רצינית: הוא לא מצליח לכבות אותו. כל פעם שהוא מנסה לכבות המחשב נדלק מחדש. מה דעתכם? ארי

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים