תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
היי, ברשותי GeForce 8500 GT עם יציאת טלוויזיה (S-Video). חיברתי את הטלוויזיה שלי לכרטיס, שבעבר היתה מחוברת לכרטיס הישן שלי - GeForce 7200, אך משום מה אין תמונה. ניסיתי לשחק עם הרזולוציות והצבעים דרך לוח הבקרה של Nvidia (ראו תמונה מצורפת), אך זה לא עזר. גם החלפת טלוויזיה לא עזרה. המוזר הוא שכשאני משנה הגדרה כלשהי, לשניה אחת יש תמונה ואז היא נעלמת. מה הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב של asus שנפל והתעקם קצת הוא לא נשבר ולא נהיה לו אפילו שריטה אחת, רק שהוא לא נסגר עד הסוף ובצד אחד הוא נשאר פתוח קצת וגם שאני שם אותו על השולחן הוא מתנדנד קצת האם מישהו יודע מה עושים או שמכיר טכנאי שיודע לסדר את זה תודה ושבוע טוב
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני משחק need for speed most wanted ואחרי שאני יוצא ממנו הכרטיס מסך שלי על 80 מעלות זה לא הרבה מדי?
-
- 10 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אהלן אנשים , לאחרונה אני שם לב שהמחשב ממש מתחמם (המאוור פשוט מפסיק לעבוד ואני צריך לסובב אותו כדי שיחזור לעבוד) גם אני מקבל הודעת שגיאה מהכרטיס מסך אומרים לי שזה בגלל הספק כוח שלי ואני צריך להחליף אותו במידה וכן , איזה ספק מומלץ לי ? הוספתי את המפרט של המחשב שלי INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GTS TDH 256MB GDDR3 TV/O DUAL DVI - RETAIL WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ANTEC SONATA 2 MID TOWER CASE + 450W SMART POWER 2 PSU תודה !!
-
- 10 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום, כשאני עובד במכונה וירטואלית, אם המכונה נדבקת בוירוס, הוא בהכרח מתפשט למחשב האמיתי? מה הסיכונים באמת? כי אחרי הכל המכונה הווירטואלית היא בסך הכל קובץ בתוך המחשב, וקובץ יכול להינגע על ידי וירוס. אז האם יש יתרון בעניין הזה למכונה וירטואלית או שאין ? אשמח לתגובות
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי winxp pro ואני צריך לבצע mirror ל20 גיגה כרגע מותקן אצלי raid 0 על 2 דיסקים של 120 גיגה איך אני יכול מבצע שחלק מהדיסק שבraid יבצע mirror לדיסק של ה20 גיגה ? אני מקווה שאני מספיק ברור... :
-
- 10 תגובות
- 852 צפיות
-
-
היי, זקוק לעזרה עם לוח אם שמשום מה הפסיק לעבוד, לוח האם הוא ROG STRIX X570-F GAMING הבעיה התחילה כשעשיתי עדכון לביוס (לפני שמישהו קופץ מדובר בעדכון רשמי של ASUS ולא גרסת ביטא) לאחר העידכון המחשב עשה ריסט ולא עלה יותר אני ארשום את הבעיות שאני שם לב אליהן: וידאו לא יוצא למסך 4K רק למסך HD, נבדק גם עם מספר כבלים HDMI וDP בהפעלת המחשב יש ארבעה צפצופים בחיבור למסך HD המחשב עובר אוטומטית לביוס ולא ממשיך הלאה, לא מזהה כונן עם מערכת הפעלה גם בתוך הביוס (לא יודע לגבי מסך 4K, אין תמונה) זכרונות נבדקו אחד אחד בהעלאת המחשב, אין בעיית זיכרון, כרטיס מסך פורק והיה ניסיון להעלות את המחשב עם החיבור המובנה, לא עזר. מפרט בכלליות, R9 3900X, GTX 1080, 32 GIG…
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב P3 866Mhz בתצורה רגילה (אפילו פשוטה!) לאחר מספר שבועות של עבודה מתחיל להיתקע (WinXP) ולאחר מכן הספק כח פשוט נשרף ולא עובד...! החלפנו ספק בפעם השלישית כבר!!! והתופעה חוזרת על עצמה?! יש למישהו רעיון?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בעליית המחשב מופיעה ההודעה: cpu is unworkable or has been changed please recheack cpu soft menu ונותן אפשרות להכנס לביוס ע"י Del או להעלות את הווינדוס ע"י F1. עכשיו אני הרצתי חיפוש ומצאתי הרבה פתרונות. והפתרון שנראה לי הכי מתאים הוא להכנס לביוס , לשמור ולצאת. עשיתי את זה וזה לא עזר ההודעה עדיין מופיעה. עכשיו בביוס יש אפשרות להחזיר אותו למצב ברירת המחדל שלו. ורציתי לשאול האם לעשות את זה? והאם זה יעזור? כי לפי דעתי כן. אבל באתי לשאול אתכם כיוון שזה מחשב של אחי ואני לא מעוניין לעשות לו בעיות (גם ככה הוא ישן ובקושי זז - המחשב לא אח שלי ;D). אז כדי להחזיר את הביוס למצב ברירת מחדל , לשמור ולצאת. והבעיה תפתר?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי הרבה מסכים כחולים בזמן האחרון וזה בעיה שהייתה לי בעבר כבר וחשבתי שזה סודר... מישהו יכול לעזור לי לנתח כמה קבצי דאמפ? מי שיכול אני אשלח לו כבר בפרטי... תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום. אני צריך להחליף מסך ללפוט המדובר. מנסה לשמור על העלויות מינימליות. לצערי רק חצי מסך עובד בעקבות נפילה. בנוסף, המקלדת התנתקה ולמרות שאני רואה את החיבור, אני לא מצליח להחזיר אותו למקום - כך שגם המקלדת לא מתפקדת. האם יש למישהו המלצה כיצד/איפה לתקן? באזור ירושלים. תודה
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן. אני הורדתי קובץ קראק לTEAMVIEWER והקובץ שהורדתי ופתחתי- השתלט לי על גוגל כרום , מיד הסרתי את ההתקנה של גוגל כרום, אך עדיין מופיע לי בדפדפן את בעיית האבטחה כמו שמופיע בתמונה. האנטי וירוס (AVG חינמי) לא מצא כלום.\ אשמח לעזרה תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם 2GB זכרון וכ.מסך 8800GTS 640MB. אני משחק במשחק החדש FRONTLINES וכשאני שם את ההגדרות על HIGH או VERY HIGH יש לי פריזים כל בערך 15 שניות. אז אני משחק על MEDIUM ואין לי את הפריזים האלו. כששיחקתי על MEDIUM מזערתי את המשחק וראיתי ש 90% זכרון תפוס!!! עוד כשהמשחק על MEDIUM!!! בכל מקרה אני לא מאמין שזה הכ.מסך מפני שהוא כ.מסך בין הטובים ולא נראה לי שזה בגללו... אז אני חושב שזה בגלל הזכרון... אני צריך בבקשה עזרה מי יודע למה זה?? זה מהזיכרון?? תודה לעוזרים!!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי וינדוס 7 שנתקע בעלייה בלוגו ולא ממשיך למערכת בדקתי את החיבורים של הכבלים במחשב והכל בסדר האם התקלה היחידה שיכולה לעשות את זה זה תקלה במערכת ההפעלה שפירמוט יפתור או שיתכן שזה נגרם מבעיית חומרה? אשמח אם תענו לי בהקדם
-
- 10 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אף משחק שיש לי על המחשב לא פועל חלק, תמיד יש תקיעות, תמיד יש את הרגעים שה fps יורד ל מתחת ל 10 אפילו, ואף פעם לא ייצא לי לשחק במשחקים כמו שצריך ובכיף גם אחרי אין סוף שידרוגים. תראו את המפרט המלא: כרטיס מסך- http://www.2send.us/uploads/2122fa0e89.JPG מעבד- http://www.2send.us/uploads/13fae65a20.JPG לוח אם- http://www.2send.us/uploads/44a5ab1b21.JPG זיכרון- http://www.2send.us/uploads/5913e58647.JPG אוברקלוק- http://www.2send.us/uploads/65c6d3cb57.JPG טמפרטורות- http://www.2send.us/uploads/2712ca9857.JPG ובקצרה: 7600gt, intel pentium 4 2.8ghz, asus p4s8x, 1.75gb RAM אני פשוט מייואש, הביצועים במשחקים פשוט על הפנים !
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים יש לי מחשב די ישן, משנת 2008 עם חומרה די בסיסית. אני רוצה לראות סרטי HD 1080p אבל אני לא מצליח לראות אותם כמו שצריך. הם די מקרטעים והמחשב לפעמים נתקע כשאני מפעיל את הסרט. ניסיתי להתקין קודקים חדשים והמצב רק החמיר. אני רואה עם KMPLAYER או VLC. המפרט שלי כדלקמן: Athlon 64 X2 4800+ 2.5 GHZ ram: 4 gb 3.75 usable ATI Radeon HD 3200 on board Windows 7 64 bit כל מה שאני מבקש זה לראות סרטים, לגלוש ולשחק משחקי 2D. האם יש אפשרות לשפר את הביצועים של המחשב הזה מבלי לקרוע את הכיס ולהחליף חלקים "כבדים"? סה"כ הוא מחשב סבבה (720p רואים סבבה)
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי עכבר אופטי אלחוטי של לוגיטק (Cordless Optical), הבעיה היא שלעיתים הנורה האדומה פשוט מתחילה להבהב מהר מאוד, ללא הפסקה. אני מודע לכך שזו בעצם הדגימות המאפשרות לו להיות אופטי, אבל אני מדבר על מצבים שבהם אני בכלל לא משתמש במחשב, אלא רואה את ההבהובים מרחוק. (השולחן גם לא זז, העכבר לא זז). האם זה תקין ? (זה הרי יגמור את הסוללות מהר מאוד, לא ?) ומדוע זה קורה ? תודה.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם!!! לפני שאני שואל את השאלה אני לא בטוח עם זה הקטגורייה המתאימה בפורום הזה , אם צריך אז תעבירו את ההודעה שלי לקטגורייה אחרת אני מאוד מצטער. הייתי רוצה לדעת מה הכלים הדרושים לטכנאי מחשבים מ- א עד ת.(מדובר פה גם בטכנאי שהולך לבתים, וגם בכללי הכוונה ). זה מאוד חשוב לי השאלה הזאת, ומי שיכול לפרט לי כמה שיותר זה יהיה מצויין. בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 10 תגובות
- 904 צפיות
-
-
יש לי בעיה הזויה שהחלה בימים האחרונים. המחשב מסרב להידלק בלחיצה על כפתור ההדלקה, הוא נדלק רק כאשר אני מחבר את הכבל חשמל (או מכבה ומדליק את ה- UPS) ולוחץ על כפתור ההדלקה במקביל. לא בעיה של מגעים/כבל, כי המחשב מקבל חשמל כשהוא מחובר לחשמל. לא בעיה של ה- UPS, כי זה קורה גם בלעדי ה- UPS. אם אני מכבה את הספק מאחור ומחכה כמה דקות שיפרוק (חשבתי שזה קשור לחשמל סטטי), אחרי שאני מדליק את הספק, המחשב עדיין לא נדלק, רק כאשר אני מנתק ומחבר את הכבל חשמל. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה ?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי LENOVO FLEX 3 14 INCH והמחשב שלי נתקע לעיתים קרובות גם כשאני רק גולש באנטרנט. שמתי לי שבמנהל משימות הDISK נמצא על 100% מה אפשר לעשות? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום פורום תמיכה, לא ידעתי בדיוק איפה למקם את הבעיה אך מכיוון שהנושא קשור במישרין או בעקיפין (נדמה לי בכל מקרה) למקלדת, אז אני פותח את התר'ד כאן, אז ככה: משום מה, כל פעם שאני לוחץ על כפתור מסוים במקלדת, לא תמיד אבל לעיתים די קרובות המחשב מתפקד כאילו הוראתי עליו, למשל אני לעיתים לוחץ על כפתור מסוים הוא פותח לי את חלון ה Search של ווינדוס, פותח לי את הווינאמפ (ד"א הווינאמפ שלי משום מה נפתח כל פעם יחד עם ה Task Manager) , אני מנסה לרשום אות מסוימת זה רושם לי לפנייה # או כל קישקוש אחר כנ"ל בצ'אטים במשחקים, אני לפעמים רושם באותיות גדולות אז אוטומאטי זה מצרף לי אות לפני האות שאני מקליד וכדומה... מי שלא הבין מדובר במערכת הפעלה Xp Pro, מקלדת של Vivanco למרות שהבעיה לא במקלדת לד…
-
- 10 תגובות
- 14.2k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מחשב חדש עם דיסק קשיח של WD250GB אבל לצערי המחשב מזהה לי רק 130 GB גם לאחר שפרמטי ושננתי בפרטישיין רק דיסק אחד[C] הוא עדיין נשאר באותו הנפח .החלפתי אותו כי חשבתי שזו בעיה בדיסק עצמו , אבל גם בחדש יש לי אותה הבעיה. אם למישהו יש רעיון מהזה יכול להיות אני מודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 873 צפיות
-
-
המפרט בחתימה. הכל נראה תקין אפילו שני הלדים של הלוח דלוקים (ירוק ואדום - אם זה אומר שהכל תקין...) שמתי כרטיס מסך אחר, ניסית את שני הסטיקים של הזיכרון בכל הסלוטים... פתחתי את המחשב והוצאתי את הקירור לרענן את המשחה הטרמית והמחשב שבק חיים (המעבד פיזית בסדר).
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי 3 זכרונות עובדים DDR, ניסיתי לחבר את שלושתם יחדיו, אך לא מצליח, ניסתי מלא קובמינציות, אך מעל 512k הוא לא מצליח לקרוא. פשוט המחשב עולה, מראה סוג לוח אם, מעבד, אך אינו סופר זכרון כלל. אנא עזרו לי לפתור זאת. בתודה, עומרי.
-
- 10 תגובות
- 884 צפיות
-
-
הייי היה לי הארד דיסק של החברה MAXTOR שהלך ושמעתי שזו חברה גרועה והטכנאי החליף לי לחדש כי לא נגמר האחריות אבל שוב פעם נהרס לי בגלל שיש תקיעות האם כדאי להחליף ל WESTERN DIGITAL ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-