עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Ben Gruber,

שמתי זיכרון אחד שלא הופיע בqvl אבל עלה המחשב אבל יש תופעות כאלה שנכבה המחשב הוא לא נדלק רק שמוציא ומחזיר תראם.. לוח אם מעבד חדש הכול הורכב בצורה יפה.. זה רק הראם כי שאמרתי שהוא לא נדלק הוא כביכול נדלק פשוט לא עושה post רק אחרי הוצאת ראם והחזרתו .. חושב לקנות שתי סלוטים של 2×4 גיגה מאחד הדגמים שכן נבדקו ונמצאו מתאימים לסוג מעבדים של המאיץ הגרפי של amd וללוח אם. רוצה לשמוע קצת תגובות בקשר לזה

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by jonid14,

שלום יש לי LENOVO FLEX 3 14 INCH והמחשב שלי נתקע לעיתים קרובות גם כשאני רק גולש באנטרנט. שמתי לי שבמנהל משימות הDISK נמצא על 100% מה אפשר לעשות? תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. מחשב בן 6 שנים. מעבד i7-2600 לוח אם https://www.asrock.com/mb/Intel/P67%20Extreme4/index.asp היה על הלוח כרטיס מסך בחריץ PCI של גיגבייט ישן. העביר סיגנל והכל בסדר. קניתי מיד 2 ממוכר אמין RX580 8GB של SAPPHIRE. כרטיס כחדש. התקנתי בלוח. רק הכנסתי לחריץ PCI. בלי חיבור נוסף. הכרטיס נדלק ( יש לו גם לדים...) מחובר דרך DVI לDVI. בלי מתאמים. לא מעביר אות למסך. החזרתי את הכרטיס הישן שגם מחובר ב DVI - מעביר בסדר. האם חוץ מהכנסה ל חריץ PCI צריך עוד לחבר לו משהו? ייתכן הכרטיס המסך לא יעבוד עם הלוח הזה? או שזו בעיה אחר? לא ניסיתי עדיין להתקים על מחשב אחר. תודה! אשמח לעצה

4. בס"ד שלום וברכה. הזמנתי מחשב נייד חדש, המגע עם כונן SSD בנפח 256 ג"ב. אני רוצה להגדיל את נפח האכסון עם כונן SSD נוסף. שאלותיי הן- א) האם ניתן להתקין כונן נוסף או רק להחליף את הקיים? אם כן, האם זה פשו להתקין לבד או שצריך מעבדה (אני לא מבין גדול בחומרה)? ב) במידה ואי אפשר להתקין נוסף, האם כונן SSD חיצוני מהווה פתרון טוב? אם כן, אשמח לדעת איך זה בדיוק פועל (כמו דיסק או קי? אפשר, למשל להתקין עליו תוכנות/משחקים? איך הוא מסתנכרן על מערכת ההפעלה של המחשב?). תודה מראש

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by Forest14,

באתר של אסוס מבקשים לשנות את שם הביוס (2004) בעזרת biosRenamer. לא מצאתי תוכנה כזו. להבנתי שינוי של השם (rename) בלי תוכנה ספציפית אינו מספיק. " Before running the USB BIOS Flashback tool, please rename the BIOS file (M10HWIFI.CAP) using BIOSRenamer.''" אשמח לתובנות

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. היי, יש לי בעיה במחשב נייד חדש שקניתי קיימים לי ניתוקים מה-WIFI כל כמה דקות למשך כמה שניות אם אני מסתכל על האות אני רואה שהוא על 4/4 ואז יורד ל-3 - 1 - 0 ואז חוזר ל-2-3-4 וחוזר על עצמו אני די מתוסכל, זה גורם לי לאיטיות, להתנתקות ממשחקים, ניסיתי לחבר מתאם רשת אחר ׁUSB וזה לא קרה במשך זמן מסוים ואז שוב חזר יש למישהו פתרון? או דרך לבדוק מה הסיבה? תודה רבה !

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by nitzchia,

שלום, ברשותי מחשב נייד של hp מדגם: hp probook 470 G3 אני רוצה להכניס לו כונן ssd, הבנתי שלא כל כונן מתאים, אני מקבלת תשובות שונות וסותרות אחת את השנייה, לכן אני מנסה את מזלי כאן, 1. איזה סוג כונן של ssd מתאים? 2. מהו הנפח המקסימלי שאני יכולה להתקין במחשב הזה? 3. האם ssd M2 מתאים למחשב הנ"ל? אם כן, איזה סוג הייתם ממליצים? 4. יצרן מומלץ (שמעתי שסמסונג הוא טוב ) לכונן. אך אשמח לשמוע על עוד יצרנים טובים גם במחיר וגם איכותיים במוצר.

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by D.A.Y.C,

שלום לכולם אני משתמש בתוכנה אפטר אפקטס ושאני מנסה להגיע אל הכלי של הpuppet זה עושה לי שגיאה כזאת

9. הי, יש לי לפטופ של asus בן כמה שנים טובות שזז כמו עגלה שבורה ביום רע... תוהה אם החלפת ההארדדיסק בSSD תעשה שינוי דרמטי אם החיבור עדיין יהיה מסוג SATA, היות ואין בו סלוט ל m.2 MVNe. מה דעתכם? תודה!

10. Started by iveco,

AMD RYZEN 5 3600 - עם 20043 נקודות ( הפרש מטורף שכל הליבות עובדות וגם בליבה בודדת !!!! ) 750 לפני מעמ INTEL I5 9400 עם 11979 נקודות 660 לפמח מע"מ

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Remus,

הי, יש לי לפטופ asus vivobook 15 שקניתי לפי קצת פחות משנה, היום פתחתי אותו וחיברתי לו הרדדיסק אחר(הייתי צריך כמה קבצים ממנו) אחרי שהחזרתי הכל לקדמותו המשב לא נדלק יותר בלי שהכבל חשמל מחובר. אם אני מחר את הכבל ואני שם את העכבר על האיקון של הסוללה הוא כותב שהוא מחובר אבל לא מטעין (כתוב יש לי 98 אחוז) עם אני מנתק את הכבל המחשב נכבה ולא נדלק כל עוד לא החזרתי את הכבל. רציתי לדעת אם יש לזה פתרון ומה הסיכוי שהרסתי משהו בחומרה סוללה או את הלוח אם או לא יודע מה, או שהוא סתם השתגע בגלל חלפת ההרדדיסקים. וגם נסיתי להוציא את הסוללה והכבל להחזיק 30 שניות את כפתור הכיבוי ואז להחזיר הכל ועדין לא עבד. תודה.

12. Started by idan8871,

היי שלום . יש את המקשים של ה-Fn שמשמשים להורדת/הגברת ווליום , הורדת/העלאת בהירות מסך ועוד מגוון אופציות . אני פירמטתי את המחשב לאחרונה והמקש הזה לא מגיב , אין לי אופציה להשתמש באף אופציה ... לפני הפרמוט עבד רציתי לדעת אם יש איזה משהו בהגדרות שהופך את הלחצן הזה לפעיל או לא פעיל שיכול להיות שזאת הסיבה .

• 10 תגובות
    • 5.9k צפיות
  13. שלום לחברי הפורום, בשנה האחרונה אני נתקל בתופעה מוזרה ודי מעצבנת. מדי פעם כשאני מדליק את המחשב, לא נשמעים צפצופי BIOS ולא מתקבלת תצוגת מסך, אך כל המאווררים במחשב עובדים. אם אני מכבה את המחשב ומנסה שוב לאחר מספר שעות - לעיתים המחשב נדלק באופן תקין. ביומיים האחרונים לאחר מספר נסיונות כיבוי והדלקה כושלים ניסיתי את אחד הטיפים שהומלצו באתר: ניתקתי את כבל הכח מהספק ולאחר המתנה של דקה לחצתי על מתג ההדלקה כ- 10 שניות על מנת לפרוק את הקבלים / חשמל סטטי. הטיפ עבד והמחשב נדלק. מה זה אומר? איפה הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה? יש עוד תופעה מוזרה (ותיקה יותר) שאולי קשורה לבעיה שלעיל: כשמכבים את המחשב בצורה מסודרת באמצעות מער…

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. הי חברים, מנסה לחשוב על פיתרון אידיאלי למצב הבא: יש לי פינת עבודה בבית עם מחשב שולחני חזק שבה אני עובד מרבית שעות היום. בשעות הלילה אני רוצה לעבוד במקום אחר בבית שנמצא כ12 מטרים מאיפה שנמצא המחשב השולחני. האם יש איזשהוא פיתרון של מסך מחשב אלחוטי + עכבר ומקלדת שיוכלו לתת מענה לעניין הזה בהתחשב בנתונים שציינתי למעלה? המטרה שלי היא להמשיך לעבוד דרך אותו מחשב שולחני בצורה מהירה ומבלי שימוש בפתרונות ביניים כמו למשל למקם לפטופ בפינת העבודה השנייה שיהיה מסונכרן למחשב השולחני כי זה יגרום להאטה רצינית מבחינתי בקצב העבודה. העברה של המחשב השולחני מפינה אחת לפינה השניה היא גם לא אופציה עבורי. יש למישהו רעיון לפיתרון אידיאלי לעניין הזה? …

• 10 תגובות
    • 6.2k צפיות
  15. אני עובד בחנות מחשבים ופעמים מגיעים אלי מחשבים שיש להם בעיה בדרייבר, ואני רוצה להפעיל וינדוס מusb/ssd אבל כל פעם שאני מפעיל אותו הוא יחוזר למצב clean install (ליפני דרייברים וכו) האם קיימת אפשרות כזו? אם כן איך ליצור דבר כזה?

16. היי לכולם, כל פעם שאני מעביר קבצים, בעיקר בעת גיבוי המחשב, אני צריך "להשגיח" על התהליך כדי לסמן "בצע עבור כולם" ו"דלג" לכשאתבקש. האם יש פונקציה בהגדרות או תוכנת העברת קבצים שאפשר לדאוג לדברים האלו מראש (ואז אוכל לגבות בשקט את הקבצים במהלך הלילה)? תודה נ.ב. אם מישהו מכיר תוסף לכרום/יישום שמאפשר מוניטורינג על אתרים ומודיע כשיש בהם שינוי - אשמח להצעות

• 10 תגובות
    • 5.8k צפיות
  17. Started by Yot_Sht,

Intel Quad Core i7 4770 3.5Ghz S1150 Noctua NH-L9i Gigabyte GA-H87-D3H S1150 8GB Crucial DDR3 1600Mhz NVIDIA Gigabyte GeForce GTX980 Ti SSD Samsung 840 EVO 120GB SATA III - Seagate 2T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty Corsair 500R Carbide Black Seasonic X-Series 750W GOLD Modular זה המפרט של המחשב.. בניתי אותו ב2013. עכשיו המאוורר של הקירור Noctua NH-L9i הפסיק להסתובב.. ניקיתי אותו כמה פעמים עם אוויר דחוס, אבל הוא חוזר ומפסיק לפעול.. הטמפרטורות של המעבד בגלישה באינטרנט הם בין 40 ל55 מעלות. ניקיתי את המחשב עם אוויר דחוס אבל המאוורר של המעבד לא מתחיל לפעול, גם לא שמשחקים במשחק rdr2 והטמפרטורות מגיעות ל70 ו80 מעלות. רציתי לדעת אם…

• 10 תגובות
    • 5k צפיות
  18. צריך להסיר את האינטל? הם לא מבטלים אחד את השני?

19. יש לי בעיה עם המחשב של הילד לפטופ חדש כחודשיים. עם win 10. פתאום לא ניתן להכנס לאתר ספציפי.(הייתה תקלת תשתית של הוט לפני יומיים שטופלה). בלפטופ אחר הכל תקין כך שהבעיה לא באתר עצמו ואולי לא בתשתית ולכן זה מוזר. לפני כשבועיים הכל היה בסדר בלפטופ בו קיימת הבעיה. בדקתי במספר דפדפנים (כרום, אדג' ופיירפוקס). מחקתי קוקיס, הסטוריה , ומטמון. עשיתי בעזרת חבר איפוסים ב cmd: אז גם Dns התאפס (ב cmd בהרשאות מנהל נרשם netsh winsock reset) דרייבר רשת התאפס ( בcmd כמנהל ipconfig /flushdns ) וניתקתי מהחשמל וחיברתי שוב מודם ועדיין יש בעיה. מה אפשר לעשות מאחר וזה אתר של משרד החינוך שם הילד צריך להגיש עבודות. הלפטופ השני …

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום הורדתי סרט בגודל כ 9 ג.ב. למחשב האישי. כשרציתי להעביר אותו לדיסק און קי בנפח של 32 ג.ב. הופיעה הודעה שהקובץ גדול מידי וזה לא יורד. גם כשניסיתי עם כונן 64 אותו הדבר. הכוננים היו כמעט ריקים. מה הסיבה לזה ומה הפתרון. תודה.

21. בוקר טוב ותודה מראש על העזרה... כבר משהו כמו שבועיים עם אני רוצה למחוק משהו או לשמור משהו ברגע שאני עושה ריסט זה לא שומר... ניסיתי לעשות SYSTEM RESTORE ניסיתי להפעיל בSAFE MODE ולהסיר כמה תוכנות שנראה לי גרמו לבעיה הזאת ניסיתי לעשות ניהול הרשאות... להוסיף יוזר חדש ולהוריד את הישן ניסיתי למחוק דרך CMD ו SYSTEM CONFIG ניסיתי לעשות איפוס ניסיתי להתקין WINDOWS מחדש... כלום לא עובד... לא משנה מה אני עושה זה לא שומר (כמו מחשבים של בית ספר) עם יש למישהו רעיון אשמח מאוד לעזרה.... זה פשוט משגע אותי הדבר הזה, תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by I7210I,

שלום קניתי לוח אם asus rog strix b660-f gaming wifi וכן מעבד i5-13600K וזיכרונות Kingston FURY BEAST RGB 2x8GB DDR5 5600MHz CL40 עידכנתי את הלוח לגירסה האחרונה של הביוס, וזה אחרי ששמתי לו מעבד דור 12, אח"כ החזרתי את המעבד החדש דור 13, והופ המחשב עלה והצלחתי להתקין וינדוס, פעם אחרת שכיביתי והדלקתי את המחשב, נדלקה נורה צהובה שאומרת שלכאורה הזיכרונות לא מתאימים, דבר זה לא קורה במעבדים דור 12, נכון, באתר של asus לא כתוב שהזכרונות הללו מתאימים בקומבינציה של דור 13, אבל ניסיתי גם עם זכרונות אחרים שכן כתוב שמתאימים וגם שם זה קרה שהמחשב לא עלה, מה ניתן לעשות? מישהו נתקל בזה? תודה רבה

23. Started by gilgol2710,

שלום, אתמול קניתי חלקים ובניתי מחשב, לוח של אסוס tuf-b660m-plus wifif d4 מעבד i5 זכרון kingston fury kf43216bbk2/16 ספק antec ea650g pro וכמובן כרטיס מסך rtx 3070ti סיימתי לבנות, מפעיל, ונדלקת לי מנורה כתומה של הזיכרון ,לא מהבהבת ואין ציפצופים, פשוט תקוע על זה ולא עושה פוסט. הוצאתי את 2 הסטיקם של הזיכרון וניסיתי לעלות ואז הוא כן מצפצף והמנורה מהמהבת הכתומה. מה יכול להיות? בלוח חיברתי מחבר גדול עם צמה עבה וגם עוד חיבור ATX1 8 פינים נשאר לידו עוד מחבר של 4, אין לי בספק משהו שמתאים ורשום שם ATX2 לא יודע אם צריך לחבר אותו בכלל בכל מקרה תקוע

24. Started by law89,

היי חברה. 1. מה הדרך הכי טובה לנקות מאווררים של מחשב? לפרק אותם? ספריי לחץ אוויר? מה בנוגע לחלקים אחרים? האם ניתן להשתמש בספריי לחץ אוויר? 2. שמתי את היד בטעות היכן שהיתה המשחה טרמית. זה נראה לא כל כך טוב כרגע. עד כמה זה מסובך לבצע תיקון? קודם צריך להוציא איך שהוא את מה שיש שם כרגע? ושאלת בונוס - האם מישהו נתקל בתקלה בוינדאוס 11 שכשהוא נכנס לראות תמונות, אם לוחצים על האיקס כדי לסגור את החלונית, לא קורה כלום?

דיונים חדשים בפורומים