תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם. לפני יותר משבוע בערך קרה לי דבר מוזר אשר ממשיך עד היום. הבעיה היא שהמסך נדלק בהפעלת המחשב בצורה רגילה לכמה שניות, ואז נכבה (המסך נשאר דולק, הכוונה היא שהתצוגה פתאום נכבית). ואז שאני מכבה ומדליק שוב את המסך, התצוגה שוב עושה את אותו הדבר, וככה זה חוזר בערך 4-5 פעמים שאני צריך לעשות את אותן פעולות (לכבות ולהדליק) עד שהעניין מסתדר והמסך לא נכבה יותר. זה פשוט התחיל לעלות לי על העצבים, כל הזמן צריך לסדר את זה מחדש... חשוב לציין שמעולם זה לא קרה לי, ולא נגעתי בכלום. זה התחיל ביום אחד פתאום, ועד עכשיו זה נמשך. אז ככה. בוא נתחיל עם מה שעשיתי. *פתחתי וניקיתי את המארז בצורה יסודית מכל האבק, גם את המאווררים. וגם הוצאתי והכנסתי את הכרטיס מסך שוב. עשיתי את זה פעמיים כבר. - לא…
-
- 14 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה קטנה, הכונן ההקשיח שקיבלתי, מבצע פירמוט מהיר, אך בפירמוט מלא, הוא נתקע על 0 אחוז וזהו, לא זז. כמו כן, הבעיה הנוספת היא, שבפירמוט מהיר, הוא מבצע אותו, מעתיק קבצים, עושה רסטרט, לאחר מכן כאשר הוא מסיים את חלון טעינת המערכת עם הקוביות הרצות למטה, מופיע לי מסך כחול, עם כמה שורות של בעיה. מישהו נתקל בבעיה מסוג זה? כמו כן, חיברתי אותה דרך מתקן ככונן נייד למחשב, הוא רואה אותו, ניסיתי לבצע פירמוט מלא דרך המערכת, אך שוב הוא נתקע, אך פירמוט מהיר גם ככונן נייד במחשב האחר שלי שאני מחבר אותו, הוא מבצע. כמו כן, הכונן מופיע מודגש בכחול. תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מי שמבין ויודע אני כבר נואש יש לי את המשחק call of duty united offensive וכשאני נכנס לסרבר אז זה עובד 20 שניות ואז מעיף אותי ורושם לי את זה הכינוי שלי שזה לא חשוב אבל העיקר זה: kikcked via punkbuster for 0 minutes restriction: inadequate o/s privleges אין לי מושג חוץ מזה שזה אומר שהפנק בסטר התוכנה שמגרשת ציטרים ורמאים ואני לא אחד מהאלה המשחק שיש לי הוא אמיתי והקוד אמיתי אז מי שיודע ויכול לעזור יהיה מאוד עוזר תודה.
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן במחיר זול מאלוף מחשבים 8500GT 256MB של (leadtek winfast( ... הבעיה היא שכשאני משחק THE WITCHER או OBLIVION הרבה פעמים קורה לי שהגרפיקה נתקעת בסצנות הדיבור (למרות שהם ממשיכים לדבר כאילו כלום לא קרה) ואז כשהיא חוזרת, היא חוזרת עם בעיות. לפעמים הצבעים מתחלפים, או שאני רואה במקום פרצוף זוג עיניים שמרחפות, או לפעמים על כל המסך אני רואה תמונה של עץ או דג... והטקסטים מרחפים כרגיל... אני צריך לעשות LOAD כמה פעמים או לעלות אזור חדש כדי לתקן את זה, אבל זה מעצבן מאד! באובליוויון זה קורה בתדירות נמוכה, רק מפעם לפעם, דוגמא של משהו שקרה זה שבמקום דשא או אדמה היו מלא מלא אייקונים של נשק מהINVENTORY... או שהצבעים התחרבשו... האם זו בעיה בכרטיס, או בכל הכרטיסים מסוג 8500? נית…
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
זה משהו חדש שהתחיל אצלי היום המחשב מתחיל להיתקע קצת ואז עושה ריסט או ישר ריסט אני מצליח לחבר את זה לזמן בו אני מעמיס הרבה על הכוננים הקשיחים שלי אבל זה יכול להיות לא קשור מה עושים במצב כזה?
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
מחשב שחבר לי הביא הגיע עם ריח שרוף והוא לא נדלק. החלפתי ספק, כשמדליקים את המחשב נדלקת נורת POWER על הלוח (נורה אדומה), המאוורר של המעבד מסתובב לשניה וזהו... אין תגובה נוספת, הלוח לא מתעורר. מה אני יכול לעשות? כמו מה זה נשמע לכם?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי, נראה לי שהיתה אצלי הפסקת חשמל היום. מאז,כשאני מדליק את המחשב,אחרי 3 שניות הוא מרסט את עצמו ונשאר בלופ הזה,אני רואה את המאווררים פועלים ל 3 שניות ואין את הביפ. האם זה ספק?
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
- 1 follower
-
-
בדיקת מהירות העלאה לא תקינה. לפני שדרוג 100 ל250 מגה עלאה היה מהירות תקינה. אחרי לא תקינה גם בדיקת מהירות וויפי תקינה ומחשב נייד אחרת תקינה. אולי חלונות 11 פרו את מהירות הגבלה. לא הצלחתי לפתור
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
קורה לי די הרבה שהאי סי קיו נסגר ומופיעות שתי הודעות שגיאה לא הבנתי מה הם אומרות אז העלתי אותן (אחרי ערכיה שלי שתראו את שניהם ביחד): ד"א אתמול פירמטתי את המחשב (ומאז יש מלא בעיות > ) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב ... המחשב עולה וגם המסך מציג הכל עד שמגיעים לקטע שהוא טוען את הוונדוס (XP) המסך נכסה ממש לפני שרואים את שולחן העבודה.. אין לי מושג ממה זה קרה לא עשיתי שום דבר חריג שיכול לגרום לזה לקרות.. אני עוד איכשהוא לפעמים מצליח לעלות אותו במצב בטוח אבל אין לי ממש מה לנסות לעשות שם (ניסיתי להוריד את כל התהליכים שרצים עם הפעלת המחשב אבל זה לא ממש קשור ולא עזר).. החיבורים בסדר גמור.. למשהו יש רעיון מה יכול לגרום לזה לקרות?
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אתמול בבוקר המחשב היה בסדר גמור, אך שחזרתי מבית ספר אני מקבל Boot Failure - מערכת ההפעלה לא עולה, חסר קובץ winload.exe . ניסיתי לעשות REPAIR - WINDOWS VISTA אך הוא לא מצא שום מערכת הפעלה במחשב. לאחר מכן שמתי לב שבבדיקה הראשונית של הBIOS כשפותחים את המחשב HD אחד מופיע כרגיל (שאין עליו את מערכת ההפעלה), וה-HD השני (שבו מערכת ההפעלה) כתוב "wdc rom model hawk" במקום שיהיה רשום את הדגם שלו - 160GB Westren Digital. (גם הכונן השני הוא של WD, אך אין לי איתו בעיות). שני הכוננים מחוברים ב-SATA ללוח אם GigaByte 945P S3. ניסיתי פתוח את המחשב ולהדק/ולשנות את החיבורים עם הHD, אך הדבר לא עזר. אשמח לעזרה, תודה, נעם.
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אחד המחשבים של חבר טוב שלי עושה לו צרות, חשבתי להתייעץ איתכם בעניין, ברגע שהוא מפעיל משהו שמעמיס על המעבד (סרט, משחק וכו'), המחשב מרסט, בעת ההפעלה מחדש - הוא נותן את המסך של "הכנס דיסק בוט ולחץ אנטר". בעת כיבוי מסודר של המחשב והפעלתו מחדש - זה לא קורה טמפ' המעבד נבדקה ונמצאה תקינה, אין חימום יתר, הגוף יושב טוב על המעבד. כמו כן, הHDD נראה תקין מבדיקה של קריאה וכתיבה. הצעות נוספות?
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
המסך כבר איזה חצי שנה מתכווץ ונפתח, ולפעמים הוא נשאר מכווץ לכמה ימים. לפעמים אני נותן מכה (כן אני יודע שזה לא בסדר.. ) וזה מסתדר אבל עכשיו הוא גם התחיל להראות לי דברים כפול, לא בדיוק כפול אבל כאילו צל של כל דבר. המסך הוא Acer 76e 17' יש לי אותו כבר 4 שנים ואין לי כסף לחדש.. כמה אתם אומרים יעלה לי לתקן את זה, אם בכלל אפשר ? תודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום, אתמול קרתה לי בעיה בזמן שניסיתי לעדכן את הביוס במחשב. יש לי לוח אם מסוג DFI LanParty nForce 4 SLI-DR וניסיתי לעדכן את הביוס באמצעות תוכנת WinFlash, כפי שמוצג באתר של DFI, אחרי שהייתה לי בעיה באחד הכוננים הקשיחים שלי. העידכון עבר בהצלחה והתוכנה דרשה שאבצע ריסטרט על מנת שהשינויים ייכנסו לתוקף, אז עשיתי ריסטרט והמחשב לא עלה. זה היה נראה כאילו שהוא תקוע בלולאה כלשהי בגלל שכונני הדיסקים עשו רעשים מוזרים שוב ושוב. עשיתי Clean CMOS בעזרת הג'אמפרים על הלוח אם והמחשב עלה סוף סוף רק שהווינדוס לא. בהתחלה זה הציג לי מסך כחול עם השגיאה "PAGE_FAULT_IN_NONPAGE_AREA" אז עשיתי ריסטרט וזה נתן לי אפשרות לבחור באיזה אופן להפעיל את הווינדוס, בחרתי באופן הנורמלי וזה הקפיץ מסך כחול עם השג…
-
- 6 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום לכולם,היום להפתעתי גיליתי שכל המקום שלי בכונן מלא. התחלתי להריץ בדיקות ודרך תוכנה שנקראית RIDNACS מצאתי שיש לי באחת התיקיות כמות אדירה של מקום תפוס. הכתובת של התיקיה היא C:\Users\Alex\AppData\Roaming\TuneUp Software\TuneUp Utilitie והשם שלה הוא CrashDumps בתוכה קיימים מלא קבצים בגדלים של כ100 מגה לאחד. על המחשב היתה מותקנת תוכנה בשם TuneUp 2014 מאז קניית המחשב, מחקתי אותה ומסתבר שאין לה שום קשר לתוכנה הנ"ל. אשמח לייעוץ מה כדאי לעשות והאם אפשר פשוט למחוק את כל תוכן התיקיה שמוגדרת כרגע לקריאה בלבד. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן יש לי כ.ק. Creative Live! 5.1.... ופתאום אחרי ריסטרת המחשב לא מזהה אותו. אני לא מבין למה זה קרה אבל הוא לא מופםיע במנהל ההתקנים ואין לי סאונד. זה ממש מבאס תודה לכל מי שיעזור או לפחות ינסה! :-*
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה שאני מעלה בוט של ווינדוס XP עם ה CD ושאני מגיע לקטע של הכוננים של איפה שאני רוצה להתקין כתוב לי " setup cannot access this disk" בתודה יתיר.
-
- 6 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי במחשב 3 כרטיסים: א.מסך. ב.טלויזיה. כרטיס קול(בנוסף לכרטיס ה OB ) לפני מספר ימים הבאתי כרטיס רשת מחבר, כשהתקנתי אותו, הוינדוס זיהה אותו אך לא יכל להפעיל. הוא רשם שיש קוד 10 הרצתי חיפוש בגוגל על קוד 10 ומצאתי את זה: http://support.microsoft.com/kb/q276602/ אמרתי לעצמי נשחק עם הכרטיסים כי כנראה שזה בעיית התנגשות. הוצאתי את כרטיס הקול ושמתי במקומו את הכרטיס רשת. המחשב לא זיהה את הכרטיס וגם רשם שיש בעיה בכרטיס הטלויזיה. אופציה שנייה. החזרתי את כרטיס הרשת למקומו אבל לא הכנסתי את כרטיס הקול ואז הוא מצא גם את כרטיס הרשת וגם סידר את בעיית הטלויזיה. סידר את הבעיה,אבל כרטיס הקול בחוץ. לפי האתר הנ"ל הבנתי שיש בעיית IRQ או משהו כזה. רציתי לדעת האם מישהו מכיר פתרון לכ…
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
קניתי כרטיס טלווזיה עכשיו רואים את התמונה והכל בסדר , רק מה אין קול וזה מבאס חבל על הזמן איך אני יכול לסדר את הקול שיהיה לי קול שאני רואה טלווזיה במחשב רגיל זה עובד דרך המדיה פלייר והכל אבל שאני רוצה בכרטיס טלווזיה זה לא פועל חיברתי את כל הבננות של הממיר לחיבור לכבל שהביאו עם הכרטיס טלווזיה התמונה עובדת רק אין קול , איך אפשר לסדר את זה ?
-
- 6 תגובות
- 613 צפיות
-
-
כשאני נכנס לדפפן Internet explorer נפתח לי דף בית שלא הזמנתי ושנקרא www.default-search.net כדי לשנות לדף הבית הקבוע שלי נכנסתי לאפשריות אינטרנט , מחקתי את האתר שרשום וכתבתי את האתר שלי ואישרתי. לאחר שסגרתי ונכנסתי לדפדפן שוב נפתח האתר הלא רצוי. איך מתפטרים מזה ?
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אמממם, שלום אני חבר של מי שהמשתמש הזה לא יהיה... בכל מקרה, היה לי מודם usb adsl modem ale 130 והיה לי מצויין איתו. לצערי הוא נהרס, בא טכנאי והתקין לי את הגירסא המשודרגת שלו usb adsl modem ale 150, מאז שהוא התקין, לוקח לי כמעט דקה להתחבר לאינטרנט (שזה המון יחסית למה שהיה מקודם), זה מאט לי את האינטרנט, וזה לא נכנס לשרתים מסויימים באימיול (למעשה, כמעט לרובם, וגם באלה שהוא נכנס אני על low ID) נאמר לי שזה כנראה פייר וול פנימי של המודם, למישהו יש מושג איך אני מבטל את הפייר וול הזה? זה ממש מעצבן איתו...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לאחרונה יש לי בעיה גורפת בשלושת הדפדפנים (כרום, מוזילה, אקספלורר). כשאני מנסה להיכנס לאתר ynet הוא מעלה רק את חלקו הראשון של העמוד, ולוקח לו כדקה להעלות את כל השאר. במידה ואני לוחצת על "עצור" (X) - הוא מעלה את שאר העמוד במהירות. במקביל - כל פעם שזה קורה - גם לא מופיעים לי טוקבקים או יכולת להגיב על כתבה. ניסיתי להסיר את כל התוספות בדפדפנים - אך זה לא עזר. עדכנתי ג'אווה - גם לא תרם כלום. לא היה לי אנטיוירוס על המחשב. התקנתי AVG מלא והרצתי אותו על כל המחשב - אך זה לא עזר. הסרתי אותו והתקנתי NOD32 - מאז האתר עולה פעם כן פעם לא. ניסיתי לשחק עם ההגדרות של ה firewall - אבל גם כשביטלתי אותו לחלוטין (אני חושבת) לא היה שיפור. האם למישהו יש רעיון כיצד אוכל להתקדם מכאן? …
-
- 21 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
מאז שהתקנתי את הכרטיס יש לי בעיה בהתחלה הוא היה נתקע במשחקים כמו ur2003 ועוד ומאז שהתקנתי את הדריברים שלו יש לו בעיה בגרפיקה , הWIN XP נעשה איטי מאוד המסך עולה לאט לסימן של העכבר מתלווה קו כאילו אני רוצה לרשום משהוא ניסיתי להתקין את כל הדרוורים האפשריים גם ללוח האם וגם לכרטיס מסך יש אותם בהורדות כאן ולא משנה מה זה עדיין לא עוזר ואפילו היום התקנתי את WIN XP מחדש וזה עדיין לא עזר האם אפשר לסדר את זה ? מפרט המחשב: מעבד : AMD 1800 זכרון : 256MB לא זכור הסוג לוח אם : NFORCE של MSI הישן מסך : LG 795FT PLUS תודה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי כמה בעיות במחשב שלי שאין לי דרך לטפל בהם (למרות שניסיתי אבל ללא הצלחה), יש לי את המפרט הבא: Intel i5 2500K 3.30GHz 6950 2GB CF 8GB RAM במשחקים יש לי בעיה של ירידות FPS וזה לא אמור להיות ככה ושאלתי את כל מה שאני יכול רק לשאול, אכן יש בעיה ואין לי מושג איך לטפל בזה, היה לי OC שהחנות TMS עשו לי (שהזמנתי מהם את המחשב) 4.30GHz קרה משהו למחשב והביוס עשה ריסטרט לעצמו או משהו כזה וה-OC נמחק וכל שאר הדברים שהיו בביוס או משהו כזה לא זוכר בדיוק, מה אפשר לעשות? לפנות ל-TMS שיעשו לי שוב? ואגב עוד בעיה של מסך כחול אני אצטט את הבעיה שכתבתי כאן בפורום: אגב היום שוב פעם ניסיתי לפתור את זה, במצב בטוח הסרתי את הדרייבר הנוכחי והתקנתי אחד ישן יותר (כל הדרייברים שהיו הם התאימו אז…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זה הפעם הרשאונה שלי עם פרימוט במחשב הזה הוא חדש לפני הפירמוט המחשב עבד טוב יש לי פנטיום 4 3000 גיגה 1 זיכרון פנימי ראדון 9800 פרו ועוד קיצר הוא לא זז התקנתי ביאוס חדש הכול דריברים אבל הוא יש לו תקיעות ואין וויורסים או SPYBOTS דברתי עם מישהו והוא אמר לי שאם יש לי ארדיסק סאטה הייתי צריך להתקין משהו גם לו היה את זה איטי וזה והוא התקין ויש לו גם סאטה Seagate 80 gb 7200 rpm 8mb buffer serial-ata זה הארדסיק שלי גם אני צריך להתקין משהו? אפשר קישור? בבקשה עזרה:}
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-