עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי, קניתי את הראוטר archer C2 והתקנתי אותו לפי הספר. כל המכשירים בבית מזהים את הוופי (שני לפטופים והנייד של הבת זוג) אבל הנקסוס 4 שלי לא מזהה אותו בכלל. ניסיתי לבטל את האבטחה לחלוטין אבל זה לא שינה משהו. יש למישהו מושג מה ולמה ואיך אפשר לסדר את זה? תודה

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום.. לפני כמה ימים פתחתי קובץ זיפ - התיקיה שנוצרה הייתה פגומה או משהו - לא יודע איך לתאר אותה. בגלל שהיא הייתה פגומה שיניתי את השם של הקובץ זיפ וניסיתי שוב, הפעם זה עבד. את התיקיה הפגומה לא הצלחתי למחוק, לא לשנות את השם, לא להעביר ולא להיכנס אליה. מערכת הפעלה ווינדוס 8.1 על SSD, הקובץ המדובר על כונן WD מכני של 3TB... ניסיתי לעשות SCAN FOR ERRORS על הכונן ואז גם איחוי ... השם של התיקיה: [140806][ALBUM] GReeeeN - Ima kara Oyayubi ga Kieru Tejina Shimasu. בסוף השם יש נקודה (.) יכול להיות שזו הבעיה ? בפרטים של התיקיה : Type of file : File folder (.) Opens with: Unknown application Size: 0 bytes Size on disk: 0 bytes created: modified: accessed: ריקים, …

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. אני מאוד מאוד על הסטיקים וטיפים לתמיכה טכנית, אבל ראשית כל ראיתי בתחילת התוכן של סטיקים הרבה תמונות שנראה שמשום מה לא מוצגות, ממה איזושהי סיבה וניסיתי גם דרך דפדפן Microsoft Edge ומע' ההפעלה שבמחשב כרגע ווינדוס 10 ונראה לי ביום חמישי וישבתי עם מחשב של ספריה של מע' ההפעלה של 7, אם לא XP וגם עדיין היו תמונות חסרות - בכללי גרסת מע' ההפעלת לא אמורה להשפיע על הגדרות של דפדפן, עדיין התמונות שצריכות להיות שם לא מופיעות. אני מצטער אם אני בא בטענות , רק נראה לי תמונות האלו מבהירות קצת יותר על סטיקים של תמיכה טכנית ואכן יש תמונות שמוצגות ואלו לא - למה הן לא מופיעות ואודה מאוד אם יהיה אפשר לסדר את זה. אולי צריך להתאים את כל הדפדפנים שיציגו תמונות כאלו בפורמט מסויום הדפדפן "לא קור…

4. Started by shlomo1441,

שלום, יש לי מחשב נייד שניתקע רנדומלית לחצי דקה ומשתחרר, זה קורה בזמן גלישה בפייסבוק ויוטיוב, חוץ מזה אין כלום על המחשב, עשיתי SYSTEM RESTORE נקי, התקנתי את כל הדרייברים מהתחלה, ביטלתי HARDWARE ACCELERATION בדפדפן, לא ראיתי משהו שקשור לבעיה ב EVENT VIEWER, יש למישהו רעיון מה עוד אפשר לבדוק? חשבתי לבדוק את הכרטיס מסך תחת עומס, אבל אני רק גולש בפייסבוק, ולא עושה משהו כבד

5. שלום חברים. אני ינסה להסביר את עצמי כמה שיותר טוב זה מסובך אני בתחום העבודה שלי מדפיס משהו כמו 200 דפים שונים ביום אני שולח להדפסה משהה את המדפסת ובסוף היום מדפיס הכול רציתי לדעת אם יש דרך שאני יכול להדפיס פעמיים הכול בלי לשנות לשתי עותקים בכול הדפסה משום שבסוף היופ אני הצטרך למיין את הדפים כלומר אם יש איזהו שהיא דרך לשמור את הקבצים שנשלחו להדפסה ואחרי ההדפסה לשחזר ולהדפיס שבו מקווה שהבנתם תודה רבה .

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  6. שלום לכולם, ראשית כל אני מתנצל אם הדיון שפתחתי אינו באיזור המתאים. קניתי לאחרונה מאיביי שלט doubleshock 4 (זיוף של שלט PS4). השלט מרגיש ממש נוח באופן כללי ובהחלט מבחינת תחושה הוא תחליף ראוי וזול. יש ברשותי ווינדוס 10 פרו, כאשר אני מחבר את השלט הוא מזוהה לי וגם אני רואה שהוא מגיב דרך לוח בקרה. הבעיה היא שאני נכנס לפיפה או לפרו אבולושיין, שום כפתור אינו מגיב לי. למישהו יש ניסיון עם זה? או יכול להנחות אותי או לייעץ לי מה כדאי לעשות?

• 5 תגובות
    • 7.5k צפיות
  7. שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד של לנובו מדגם YOGA 3, מעבד I5, שמונה גיגה ראם, ללא כרטיס מסך ג'יפורס. כשאני מחבר את המחשב הנייד למסך חיצוני (dell u2415) ומנסה לצפות בסרטי HD, התמונה מעט מקרטעת, הדבר ניכר היטב כשיש תנועה מהירה של מצלמה (PAN לדוגמא) ואז מרגישים ממש לאגים בתצוגה. המחשב מחובר לחשמל ובהגדרות של intel hd 5500 שמתי על ביצועים מירביים. האם ייתכן שהכרטיס מסך המצוי במעבד לא חזק מספיק להרצה חלקה של סרטי 720p/1080p על מסך חיצוני בגודל "24? תודה על העזרה.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by GUY550,

היי, מקווה שהגעתי לפורום הנכון קרה פתאום שיוטיוב נראה אצלי כמו בתמונה גם אי אפשר להפעיל אף סרטון וזה אצלי רק בכרום, על כל דפדפן אחר עובד רגיל מחקתי היסטוריה ונתוני גלישה אבל זה לא עוזר, מי שיכול לעזור לי תודה ענקית

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. כלומר, אם אני רוצה להתקין ווינדוס דרך דיסקונקי, אבל עדיין רוצה להשתמש בו לאיחסון של קבצים אחרים, האם זה אפשרי? גם הבנתי שאם עושים אותו bootable, צריך לפרמט את כולו.

• 19 תגובות
    • 8.5k צפיות
  10. שלום לכולם, קיבלתי ווינדוס 8.1 ואהבת חיי היא תפריט ההתחל (ובעיקר שהמסך המציק הזה של ווינדוס שמונה לא יעלה כל פעם שאני לוחץ WIN KEY), למיטב ידיעתי בווינדוס 8.1 יש אפשרות לשים את תפריט ההתחל הקלאסי (כמו ב7 וXP) אך מצאתי בגוגל רק מדריכים עם תוכנה שנקראת clasic shell. אני מעדיף לשמור את המחשב עם מינימום תוכנות ולכן אם מישהו יודע איך לשים את התפריט ההתחל ללא הורדת תוכנה חיצונית אודה לו מאוד. אגב אם אין אופציה כזו ואני סתם ממציא תגידו...

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by rander1,

שלום יש לי בעיה שאני לא יודע כיצד להתמודד איתה ואם אפשר בכלל. כל סרטון ביוטיוב ברזולוציה 4K אני לא מצליח לראות נתונים [ATTACH=CONFIG]9856[/ATTACH] העלתי ליוטיוב צילום מסך של הבעיה שלי תודה מראש לעוזרים https://youtu.be/GMusrsJzlnY

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. היי אני משתמש בכרום והפייסבוק פשוט מתחרפן אני לא מצליח לעבור על פוסטים בלי שהוא עולה לי למעלה ופתאום יורד חזרה למטה בלי שאני נוגע בעכבר. ניסיתי לחפש בגוגל על הבעיה וזה לא מצא בדיוק את הדבר הזה,הפתרון שהציעו לא התאים. אשמח לעזרה תודה!

13. Started by AdiD,

לפני מספר ימים התחילה לי בעיה מוזרה. אני רגיל להכניס את המחשב למצב שינה ללילה לפעמים או לפרק זמן מסויימם, אבל בימים האחרונים אני מכניס למצב שינה את המחשב, הכל טוב, אחרי זמן מסויים שאני חוזר למחשב אני רואה אותו דולק, ואף אחד לא נוגע בו. מדובר במחשב נייח.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. איך עושים איחוי קבצים בווינדוס 7 ?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום, מדי יום באמצע פעולה המסך נהיה שחור לגמרי ורק ריסט גס משחרר את המחשב (הוא נתקע לגמרי). בעיה אחרת שאולי קשורה: בשבוע האחרון כל פעם שאני נכנס להורדה של קובץ ישיר מהאינטרנט הוא לא מוריד לי הוא מראה את הסימן של הטעינה וטוען הרבה זמן ובסוף לא מוריד כלום. (זה נכון לכל הדפדפנים, אקספלורר, פיירפוקס, וכרום - ובדקתי שההורדה תקינה הורדתי מאותו קישור במחשב אחר ופשוט העברתי את הקובץ ב usb למחשב שלי). מה עשיתי: חיפשתי וירוסים באמצעות nod32 - אין חיפשתי רוגלות באמצעות malwarbytes anti-malware home - אין עידכנתי דרייברים של מסך ושמע. נכנסתי להיסטוריות קריסות של windows וראיתי שמתי שקיבלתי את המסכים השחורים כתוב: service_KMS.exe הפסיק לפעול. בעיה נוספת שקוראת לי שאולי גם קשורה: לפעמי…

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, יש לי כונן אחסון חיצוני מדגם ADATA HD650. משום מה כשאני מעוניין להעביר לתיקייה קבצים גדולים או סרטים בגדול - הוא לא נותן לי. לפניכם תמונה להמחשה... תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by רועיקי,

לא בטוח אם כאן או בפורום שפות \ HTML. יש לי קובץ StickyNotes.snt, עם הרבה רשימות בעברית, שניסיתי לשחזר ע"י הדבקה בתיקייה (App data \ roaming וכו'). מעלה את הסטיקי נוטס - חלק מהפתקים הקטנים מוצגים כרגיל, השאר לא מוצגים. כל המידע עדיין בפנים. פותח את הקובץ בNotepad, אפשר לראות מילים באנגלית כרגיל: day of the tentecle\par monster bash\par \lang1037\f0\rtlch\par } uts\par ys\lang1037\f0\rtlch\par \lang1033\f1\ltrch aquaria\par jamestown\par עברית מוצגת כ \lang1037\f2\rtlch\'ee\'e3\'e5\'e1 אם אין אפשרות לשחזר את הסטיקינוטס, יש אפשרות לפחות לתרגם את התוכן?

18. שלום בעבר הייתה לי מקלדת של רייזר וכל פעם שהדלקתי את המחשב אז הייתי צריך ללחוץ על הכפתור של הנמפאד כדי להדליק אותו אחר כך החלפתי מקלדת למקלדת של רוקט וכשהייתי מדליק את המחשב הנמפאד היה כבר דולק לאחרונה שידרגתי לוינדוס 10 ושוב כמו במקרה עם המקלדת של רייזר אני צריך להדליק את הנמפאד כל פעם אני רוצה שהנמפאד יהיה דולק כל הזמן וידלק בזמן שהמחשב מתחיל לעבוד. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי איך אפשר לעשות את זה.. נ.ב- ניסיתי כבר את השיטה של לשנות איזהשהו קובץ דרך ה-Registry Editor והיא לא עבדה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by oronluko,

שלום כאשר אני מדליק את המחשב כל המאווררים, צורב, הארד דיסקים ולדים דולקים למעט המאוורר של כרטיס המסך, אין צפצופים בכלל ואין אות במסך. בדקתי את הכרטיס מסך שלי על מחשב אחר והוא עובד תקין, ניסיתי כרטיס מסך תקין אחר במחשב שלי ולא עובד. אותו הדבר לגבי ספק כח. בדקתי את המסך עם מחשב אחר ויצא תקין. החלפתי בין הזיכרונות, ניקיתי מגעים והוצאתי סוללה BIOS והחזרתי אחרי כמה דקות ולא עוזר. מפרט: AMD Athlon 4600 ASUS M2N-E 2x2GB DDR2 667MHZ Geforce GT630 2GB (חדש יחסית במחשב זה - פחות משנה) ANTEC 600W (חדש יחסית במחשב זה - כשנה וקצת) כעיקרון כאשר מחברים את הכרטיס מסך ללוח האם יש שם קצת חופש.... ניסיתי לשחק איתו תוך כדי שהוא דולק אבל זה לא עוזר. למישהו יש רעיון מה עוד ניתן לעשות או שהלך ה…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by tvazana,

יש ברשותי לוח אם asus maximus viii hero ויצא עדכון ביוס חדש ללוח (בגרסה המקורית הכל עבד פיקס) וכמובן שעדכנתי, העדכון עבר בהצלחה ולאחר שהמחשב עלה פתאום עשה לי מסך כחול בשגיאת memory management ...כמובן שבינתיים החזרתי לגרסה המקורית וכרגע עובד רגיל. העדכון יכול לגרום לשגיאה הזו?

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  21. Started by dzolotreiv,

היי,יש לי בעיה עם מצב השינה,אחרי שהמחשב נכנס למצב שינה הוא יוצא ממצב שינה לבד תוך 20 דקות בערך

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  22. שבת שלום, ברשותי מחשב HP PROBOOK - לפטופ. על המחשב מותקן ווינדוס 10. מאז התקנת הווינדוס הכל עובד מצוין למעט בעיה אחת שחוזרת כל הזמן. כאשר אני סוגר את מכסה הלפטופ (ה LID) המערכת מוגדרת להכניס את המחשב למצב שינה - SLEEP. אולם, הרבה פעמים לאחר סגירת המכסה, המחשב מאתחל את עצמו ולא חוזר לנקודה בה עצר טרם נכנס למצב שינה. הדבר מתברר לי כל פעם בשל 2 סיבות: 1. כלל התוכניות שנותרו פתוחות אינן פתוחות. 2. ב - EVENT VIEWER מופיעה השגיאה הבאה (היא מופיעה שם המון המון פעמים) ולכן מצורף צילום המסך שיראה אותה: [ATTACH=CONFIG]9847[/ATTACH] אשמח לסיוע בפתרון הבעיה - היא מעיקה! תודה רבה, אורי

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  23. שלום, בהמלצת פורופ מפרטי מחשב קניתי את מחשב הבא http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=36195 התקנתי עליו win 7 64bit התקנתי את הדרייבר של הלוח אם ושל הכרטיס מסך. אני מחבר את המחשב למין אדפטר כזה שמתחבר לחשמל ליד הראוטר ועוד אחד שמתחבר לחשמל בחדר שלי - והאינטרנט לא זז אבל - אם אני מחבר את המחשב הישן בדיוק באות צורה (עם האדפטר) ובדיוק באותו מקום - האינטרנט טס. בנוסף ניסיתי לחבר את החדש עם כבל באופן ישיר לראוטר וזה עדיין לא זז. מה שאומר שזה כנראה משהו במחשב ןלא באינטרנט... השאלה היא מה יכולה להיות הסיבה? בדקתי האם הכרטיס רשת הותקן כמו שצריך ונראה שכן.. (בmanage על my computer הוא מראה אותו ואומר שהוא הותקן כמו שצריך) אני כרגע מנסה להתקין עדכונים לwi…

24. Started by ahia20,

שלום, יש לאמא שלי מחשב נייח (i5 haswell) והשימושים שעושים בו עבודות משרדיות בלבד. בשלב מסויים צירפו למחשב כרטיס מסך ושיחקו עליו משחקים. עד כאן הכל בסדר לפני שבוע בערך הסרתי את הכרטיס מסך מהמחשב ומאז המחשב עושה ריסטרטים כל הזמן. לפעמים הוא עובד רצוף בלי בעיות ולפעמים הוא אפילו לא מגיע ללוגו של הלוח אם בהדלקה. לפני שבוע, כשהוא עבד נורמלי - בדקתי עם תוכנות והוא לא מתחמם בצורה חשודה, עם Crystal disk בדקתי והדיסק(WD-1TB) היה עם התראת Caution. מעבר לזה לא ראיתי שום דבר חריג. ממש ברגעים אלו ניקיתי את המחשב בצורה יסודית מאבק, ומאז הוא אפילו לא עושה POST. לרוב החלקים יש עדיין אחריות, ויש לי מס' שאלות: מה יכולה להיות הבעיה של המחשב? אם אני מצליח לפתור את הבעיה, האם כדאי לשלוח לאח…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. [boot from USB] [הפעלה דרך ה- Boot Menu] שלום, 1. האם ניתן ליצור מערכת הפעלה Windows על התקן נייד (כדוגמת דיסק-און-קי), כך שתפעל על כל מחשב מכל יצרן PC? פעם על Dell פעם על Toshiba פעם על Sony וכו'...? 2. האם זה מחייב להתקין מחדש את מערכת ההפעלה על ההתקן הנייד או שניתן גם להעביר מערכת הפעלה קיימת על כל התוכנות והתוכן שלה? 3. באיזה אמצעי אחסון מומלץ להשתמש למטרה זו? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים