תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
סיפור קצת מורכב: יש לי חבר שאני מדבר איתו הרבה בסקייפ והוא תמיד מתלונן שהוא שומע רעש סטטי חזק ברקע בזמן שאנחנו מדברים וזה ברמה בלתי נסבלת. כמה שלא ניסינו לחפור בהגדרות של כרטיס הקול, לא מצאנו דרך לסדר את התופעה... באיזה כלים אני יכול להשתמש כדי לאבחן את התקלה? אולי התקלה במיקרופון עצמו, יש תוכנה שאני יכול להפעיל אותה שתנטר את השמע המגיע מהמיקרופון ותוכל לדרג טיב איכות ההקלטה שלו? אם הבעייה היא בלוח עצמו, איך אני יכול לעלות על זה? יש לציין הלוח הוא לוח ASUS Z170 PRO GAMING חדש שנקנה לפני פחות מחודש, וההתקנה של ה- WINDOWS נקייה, עשיתי אותה ביום חמישי שעבר.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הלוח אם הבאה איך הוא? יש לי אותה כבר משהו כמו שנה חייב להתייעץ איתכם לגביו https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=13792 מפרט: מעבד I5 4440 לוח אם gigabyte GA-H81M-S1 כרטיס מסך r9 270x windforce 3 2gb ספק crosair 650w זכרון עכשיו 4 גיגה סלוט אחד לא פועל לי. דיסק קשיח 450 גיגה. אני בעיקר משחק במשחקים כמו bf4 ו mmorpg די כבדים ורוצה להריץ משחקים על הכי גבוהה שניתן החלפתי לא מזמן כרטיס מסך ומעבד מאז שהחלפתי הכל נדפק לי ... במשחקים כמו bf4 אני יכול לשחק חצי שעה שעה מדי פעם יורד לי fps בערך מ 80 ל 30 וחוזר בשניה ויוצר תקיעה קטנה.. או שבכלל אחרי משחק של חצי שעה עד שעה המשחק נתקע ואז המסך מתכבה אבל המחשב ממשיך לפעול... אן לי מושג מזה כבר כרטיס חדש הוחלף ב startpc פלוס בצעתי בדיקת מ…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי מחשב נייד של Acer עליו הייתה מותקנת מערכת הפעלה של Windows 7. מסיבות כלשהם הייתי צריך להתקין עליו מערכת הפעלה של XP ולכן לאחר התייעצות מחקתי את המחיצות ע"י הCD של Win7 שברשותי ומייד יצאתי מההתקנה. הבעיה שנוצרה עכשיו שהמחשב לא מעלה לי את ה CD של Windows XP וכנ"ל גם את ה CD של Win7 ונתקע לי על מסך של DOS בו כתוב בין היתר: PXE-E61: MEDIA TEST FAILURE, CHECK CABLE. PXE-M0F: EXITING BROADCOM PXE ROM. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לצאת ממצב זה. ( דרך אגב ה BIOS פונה קןדם כל ל CD) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. רכשתי לאחרונה נייד חדש של DELL. לאחר התקנה נקיה של Windows 10, עדיין יש לי כ1.6-2GB זיכרון RAM בשימוש ישירות לאחר ההדלקה. על אף שהמערכת נהדרת, לטעמי ישנם הרבה-יותר-מידי שירותים מיותרים שעולים יחד איתה (חיפוש- 30MB, מארח שירותי מערכת- 20MB, וכו' וכו'... אני סופר 200 מגה והרשימה רחוקה מלהסתיים). אמנם רוב השירותים צורכים מעט זיכרון, אך הכמות המטרידה שלהם וכו'... יש רשימה מעודכנת של כל שירות ומה הוא עושה, איפשהו? טיפים לאופטימיזציה נכונה של Windows 10? 2. גם התוכנה של McAffe מעצבנת אותי בנושא. הגנת האינטרנט והסריקה בזמן אמת- לא יודע כמה הן נחוצות (וזה 250-300MB בזיכרון כל הזמן). יש למישהו המלצה לתוכנת הגנה קלילה יותר? 3. ולבסוף- Chrome. וואו. אחרי שכתבו בכל מקו…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי מחשב ישן בן 6 ששכב באחסון שנתיים, לפני הוא עבד טוב. הוצאתי אותו ולאחר ניקוי אבק ניסיתי להדליק, המאווררים מסתובבים אבל אין תמונה. ניסיתי להדליק לאחר ניתוק זכרונות \ HD \ כרטיס מסך...אותה תוצאה - מאווררים מסתובבים אבל אין תמונה, אין שום צפצוף רעיונות ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
מישהו אולי יודע איך לעשות כך שכאשר אני צופה בסרט עם סאונד 5.1, שהדיבור לא יהיה רק מהרמקול האמצעי?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום. אז כבר שבוע שאני משחק FIFA 16 אחרי כמה זמן המחשב פשוט נכבה לגמרי ונדלק לבד. זה קורה אך ורק בזמן משחק ולא בשום מצב אחר גם לא לאחר הפעלת תוכנות כבדות של עריכה וכו.. המחשב עבר היום פרמוט בלי קשר והוא נקי ותקין. המאווררים בבדיקה שלי פועלים מעולה והטמפרטורה של כל הרכיבים תקינה ויותר מזה מעבד במנוחה 20 מעלות ומאמץ לא עובר את ה 60 מעלות. המחשב נקי מאבק אני מאוד שומר עליו. אם צריך אז המפרט שלי הוא: לוח אם asus sabertooth x99 מעבד: Intel Core i7-5820K כרטיס מסך: 970 G1 זיכרון: קורסיאר DDR4 32GB 2600MHZ כמובן יש SSD 250 של סמסונג EVO ויש 1TB של סמסונג מישהו נתקל בבעיה כזו? מישהו יודע מה הפתרון? תודה רבה מראש
-
- 46 תגובות
- 10.5k צפיות
-
-
היי חברים.. אחרי חצי שעה פחות או יותר של משחק המחשב מרסט את עצמו. עשיתי בדיקה דרך OCCT cpu כמה שעות יצא תקין CPU LINPACK גם הכל תקין ברגע שעשיתי בדיקה ל POWERSUPPLY והוא עבר גם לכרטיס מסך אחרי 2 דק נכבה. הכרטיס מסך הוא r9 280X tri-x vapor הוא מגיע לאיזור ה 75-77 מעלות ופשוט מרסט את המחשב. TMPIN0)2( מגיע ל75-77 מעלות. איך אפשר להיות בטוח מה הבעיה? עם זה בספק כוח 750W או בכרטיס מסך? כל החלקים עדיין באחריות. תודה! עריכה******** עכשיו עושה בדיקה ב furmark מגיע עד 83 מעלות מקסימום כרגע עם 76 אחוז מאווררים. עדיין לא עשה ריסט אלה הפרטים של הספק. תקינים? [ATTACH=CONFIG]9903[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]9902[/ATTACH]
-
- 21 תגובות
- 12.6k צפיות
-
-
היי, לצערי נמחק לי קובץ מאוד מאוד חשוב מכונן :C. במחשב יש ווינדוס 7 אך זאת רשת מחשבים פנימית. בגלל בעיה נדרשתי לאפס את היוזר ולצערי נמחק קובץ (pst (Personal Storage Table גודל הקובץ 25 ג'יגה. מחיפוש באינטרנט הבנתי שהקובץ בפועל לא נמחק אלה הוא רק לא בשימוש ונדרס ע"י מידע אחר. האם קיים סיכוי לשחזר את הקובץ הזה? תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי את הלפטופ הראשון שלי ורציתי לשאול איך עדיף להתנהל איתו מבחינת הסוללה. כשאני בבית, האם זה עדיף להשאיר אותו מחובר כל הזמן לכבל החשמל גם כאשר הסוללה טעונה במלואה? או שצריך לנתק כשהסוללה מגיעה ל100%, ואז כשהיא בדרך להתרוקן לחבר אותו שוב לכבל?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום.. לפני כמה ימים פתחתי קובץ זיפ - התיקיה שנוצרה הייתה פגומה או משהו - לא יודע איך לתאר אותה. בגלל שהיא הייתה פגומה שיניתי את השם של הקובץ זיפ וניסיתי שוב, הפעם זה עבד. את התיקיה הפגומה לא הצלחתי למחוק, לא לשנות את השם, לא להעביר ולא להיכנס אליה. מערכת הפעלה ווינדוס 8.1 על SSD, הקובץ המדובר על כונן WD מכני של 3TB... ניסיתי לעשות SCAN FOR ERRORS על הכונן ואז גם איחוי ... השם של התיקיה: [140806][ALBUM] GReeeeN - Ima kara Oyayubi ga Kieru Tejina Shimasu. בסוף השם יש נקודה (.) יכול להיות שזו הבעיה ? בפרטים של התיקיה : Type of file : File folder (.) Opens with: Unknown application Size: 0 bytes Size on disk: 0 bytes created: modified: accessed: ריקים, …
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלם, למחשב שלי לוקח המון זמן להדלק / לעלות. שלבים בהעלאת המחשב כאשר אני מדליק אותו אני רואה הודעה של לוח האם. לאחר כדקה וחצי המחשב עובר לשלב הבא (מסך שחור עם סמן מהבהב בפינה השמאלית עליונה). לאחר עוד מספר דקות, הסמל של מערכת ההפעלה מופיע. לאחר עוד מספר דקות מערכת ההפעלה עולה. פעולות שביצעתי: התקנה של מערכת ההפעלה כולל פירמוט מלא של המחיצה. תוצאה: ביום הראשון המחשב נדלק מהר, למחרת הוא חזר להדלק לאט. הרצת תוכנת MemTest86. תוצאה: הזיכרון תקין. מה יכול להיות מקור הבעיה? בנוסף: לאחר עלית המחשב ומערכת ההפעלה, המחשב לא מזהה את כונן התקליטורים. מבחינתו הוא לא קיים. רכיבי המחשב (מה שאני זוכר כעת, אם צריך אבדוק ביתר פירוט) מערכת הפעלה: חלונות XP SP3 לוח אם: MSI מעבד: AMD …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה לעשות? זה מציף לי את הכונן בקבצי tmp [ATTACH=CONFIG]9886[/ATTACH] אלה המשתני סביבה שלי: [ATTACH=CONFIG]9887[/ATTACH] לא רואה שם משהו חשוד
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, האם יש אפשרות להפוך את אחד החיבורים מה6 האחוריים של הסאונד שיוציא את אותו סאונד כמו הירוק? נגיד את החיבור השחור, אני יודע שזה בעיקור למערכות סראונד, השאלה אם אפשרי להמיר את זה. תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים. אני ינסה להסביר את עצמי כמה שיותר טוב זה מסובך אני בתחום העבודה שלי מדפיס משהו כמו 200 דפים שונים ביום אני שולח להדפסה משהה את המדפסת ובסוף היום מדפיס הכול רציתי לדעת אם יש דרך שאני יכול להדפיס פעמיים הכול בלי לשנות לשתי עותקים בכול הדפסה משום שבסוף היופ אני הצטרך למיין את הדפים כלומר אם יש איזהו שהיא דרך לשמור את הקבצים שנשלחו להדפסה ואחרי ההדפסה לשחזר ולהדפיס שבו מקווה שהבנתם תודה רבה .
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
היי, קניתי את הראוטר archer C2 והתקנתי אותו לפי הספר. כל המכשירים בבית מזהים את הוופי (שני לפטופים והנייד של הבת זוג) אבל הנקסוס 4 שלי לא מזהה אותו בכלל. ניסיתי לבטל את האבטחה לחלוטין אבל זה לא שינה משהו. יש למישהו מושג מה ולמה ואיך אפשר לסדר את זה? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מאוד מאוד על הסטיקים וטיפים לתמיכה טכנית, אבל ראשית כל ראיתי בתחילת התוכן של סטיקים הרבה תמונות שנראה שמשום מה לא מוצגות, ממה איזושהי סיבה וניסיתי גם דרך דפדפן Microsoft Edge ומע' ההפעלה שבמחשב כרגע ווינדוס 10 ונראה לי ביום חמישי וישבתי עם מחשב של ספריה של מע' ההפעלה של 7, אם לא XP וגם עדיין היו תמונות חסרות - בכללי גרסת מע' ההפעלת לא אמורה להשפיע על הגדרות של דפדפן, עדיין התמונות שצריכות להיות שם לא מופיעות. אני מצטער אם אני בא בטענות , רק נראה לי תמונות האלו מבהירות קצת יותר על סטיקים של תמיכה טכנית ואכן יש תמונות שמוצגות ואלו לא - למה הן לא מופיעות ואודה מאוד אם יהיה אפשר לסדר את זה. אולי צריך להתאים את כל הדפדפנים שיציגו תמונות כאלו בפורמט מסויום הדפדפן "לא קור…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, מקווה שהגעתי לפורום הנכון קרה פתאום שיוטיוב נראה אצלי כמו בתמונה גם אי אפשר להפעיל אף סרטון וזה אצלי רק בכרום, על כל דפדפן אחר עובד רגיל מחקתי היסטוריה ונתוני גלישה אבל זה לא עוזר, מי שיכול לעזור לי תודה ענקית
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי ווינדוס 8.1 ואהבת חיי היא תפריט ההתחל (ובעיקר שהמסך המציק הזה של ווינדוס שמונה לא יעלה כל פעם שאני לוחץ WIN KEY), למיטב ידיעתי בווינדוס 8.1 יש אפשרות לשים את תפריט ההתחל הקלאסי (כמו ב7 וXP) אך מצאתי בגוגל רק מדריכים עם תוכנה שנקראת clasic shell. אני מעדיף לשמור את המחשב עם מינימום תוכנות ולכן אם מישהו יודע איך לשים את התפריט ההתחל ללא הורדת תוכנה חיצונית אודה לו מאוד. אגב אם אין אופציה כזו ואני סתם ממציא תגידו...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כלומר, אם אני רוצה להתקין ווינדוס דרך דיסקונקי, אבל עדיין רוצה להשתמש בו לאיחסון של קבצים אחרים, האם זה אפשרי? גם הבנתי שאם עושים אותו bootable, צריך לפרמט את כולו.
-
- 19 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שאני לא יודע כיצד להתמודד איתה ואם אפשר בכלל. כל סרטון ביוטיוב ברזולוציה 4K אני לא מצליח לראות נתונים [ATTACH=CONFIG]9856[/ATTACH] העלתי ליוטיוב צילום מסך של הבעיה שלי תודה מראש לעוזרים https://youtu.be/GMusrsJzlnY
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראשית כל אני מתנצל אם הדיון שפתחתי אינו באיזור המתאים. קניתי לאחרונה מאיביי שלט doubleshock 4 (זיוף של שלט PS4). השלט מרגיש ממש נוח באופן כללי ובהחלט מבחינת תחושה הוא תחליף ראוי וזול. יש ברשותי ווינדוס 10 פרו, כאשר אני מחבר את השלט הוא מזוהה לי וגם אני רואה שהוא מגיב דרך לוח בקרה. הבעיה היא שאני נכנס לפיפה או לפרו אבולושיין, שום כפתור אינו מגיב לי. למישהו יש ניסיון עם זה? או יכול להנחות אותי או לייעץ לי מה כדאי לעשות?
-
- 5 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד של לנובו מדגם YOGA 3, מעבד I5, שמונה גיגה ראם, ללא כרטיס מסך ג'יפורס. כשאני מחבר את המחשב הנייד למסך חיצוני (dell u2415) ומנסה לצפות בסרטי HD, התמונה מעט מקרטעת, הדבר ניכר היטב כשיש תנועה מהירה של מצלמה (PAN לדוגמא) ואז מרגישים ממש לאגים בתצוגה. המחשב מחובר לחשמל ובהגדרות של intel hd 5500 שמתי על ביצועים מירביים. האם ייתכן שהכרטיס מסך המצוי במעבד לא חזק מספיק להרצה חלקה של סרטי 720p/1080p על מסך חיצוני בגודל "24? תודה על העזרה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום, הבעיה התחילה השבוע והיא הייתה קטנה אבל לאט לאט הגיע בתדירות גבוהה יותר. בהתחלה המחשב היה קופא לאחר שימוש של כחצי שעה או שעה, לאט לאט התכיפות ירדה למצב שאפילו אחרי שאני מכניס ססמא לווינדוס הוא קופא. חיפשתי פתרונות בגוגל וחלק מהפתרונות היו דרייבר של הכרטיס מסך, עידכנתי וזו לא הבעיה. מחשב חם, שללתי בדקתי טמפרטורה של כל רכיב והכל נורמלי, הרוב על כ20-30 מעלות. קראתי שיכולה להיות בעיה עם הזכרונות, אז החלפתי את הסלוטים של הזיכרונות וזו גם לא הבעיה. עכשיו צצה בעיה חדשה לגמרי, באותה הזדמנות שבה החלפתי את הסלוטים של הזיכרונות ניקיתי את המחשב עם מייבש שיער (על אוויר קר כמובן). לאחר שסיימתי הדלקתי את המחשב והוא פשוט נכבה אחרי כמה שניות, המסך אפילו לא נדלק. הוא נכבה ולאחר כמה שנ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-