עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ymdv,

יש לי מחשב בן כשנתיים עם מעבד E5400 ללא התרעה מוקדמת המחשב לא "עולה". תאור - א. לאחר הפעלת המשחב מתחילה פעולה אך בסופה יש מסך שחור. ב. בניסון להעלות WIN במצב בטוח, מתחילות לרוץ שורות של פקודות אך בסופו של דבר המחשב נתקע. ג. ניסיתי לעשות בוט, יחד עם דיסק ההתקנה של ה WIN, הדיסק לא הצליח לתקן קבצים, וכאשר ניסיתי להתקין מחדש, המחשב העתיק קבצים במשך כמה דקות, כתב כי הוא מאתחל את ה WIN אבל אז נתקע. לא מצאתי כל אפשרות אחרת לעשות פורמט. השאלה - מה עשויה להיות הבעיה? אם זו בעיית חומרה, למה המחשב עולה או מנסה להתחיל בכלל עם ה WIN? אם זו בעיית תוכנה למה ה WIN לא מתקן את עצמו עם דיסק ה WIN?? יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות חוץ מלזרוק את המחשב ולקנות חדש?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by gilp123,

שלום, נתקלתי בבעיה - המחשב לא מגיב בכלל. לא ידוע לי על קצר בספק. לא היה ריח של שרוף מתוך המחשב. החלפתי ספק חדש - 400W - הספק הגיע עם קונקטור של 24 פינים + 4 פינים. במחשב שלי יש כניסה של 20 פינים + 4 פינים. ה LED נדלק כאשר אני מכניס מתח AC גם בספק הישן וגם בספק החדש שרכשתי. בנוסף ניסיתי עם הספק החדש להדליק את המחשב - הוא נדלק והחל להוציא עשן - כיסיתי אותו מייד. האם מישהו יכול לעזור לי עם הבעיה הזאת? האם יתכן שהספק החדש לא מתאים כי יש לו 24 פינים + 4 פינים? אשמח לתשובה מהירה. גיל

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. שלום המפרט שלי: לוח אם GIGABYTE P55-US3L מעבד Intel i5 750 כרטיס מסך ATI Radeon HD 4870 X2 ספק כח Thermaltake ToughPower 750W W0116R כונן קשיח Seagate 1000GB ST31000528AS זיכרונות geil 2GBx2 windows 7 64bit קניתי מחשב חדש וכל חצי שעה בממוצע יש לי מסך כחול, בעיקר בזמן עבודה. שלחתי את המחשב לתיקון באחריות אבל הם "לא מצאו כל בעיה" ולכן אני חייב למצוא את הבעיה בעצמי. בעקבות החלפת חלק מהחומרה והמשך הופעת המסך הכחול אני יכול לומר שהבעיה היא לא הכונן הקשיח ולא הזכרונות. בנוסף התקנתי התקנות שונות של windows והבעיה נשארה כך שמדובר בחומרה. צירפתי קובץ rar עם כל הקבצים שנראים לי רלונטיים להבנת הבעיה (כולל קבצי dmp). אם ישנם קבצים אחרים או פעולות אחרות שבאפשרותי לעשות כדי לעזור לכם ל…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. היי , היום ניסיתי לראות סדרה בטלוויזה כהיא מחוברת בHDMI למחשב הנייד יחד עם אוזניות בלוטוס. התיישבתי בספה , מרחק של 2-3 מטרים והיו קיטועים אחרי ניגון רציף של כמה דקות . מה יכולה להיות הבעיה ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by itaysp,

איך הופכים NTFS ל FAT32? ניסיתי בכמה דרכים ולא הצלחתי. תודה

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Adir652,

החלפתי מאוורר למעבד כי הקודם התקלקל. שמתי משחה תרמית ועדיין המחשב מגיע ל85-90 מעלות אחרי 2 דקות. בדקתי בביוס והמעבד על 1.2Ghz מתוך 2.5Ghz והאוברקלוק אוף. המחשב מתחיל מ-30 מעלות בביוס ואחרי 2-3 דקות מגיע ל-85-90. אני מתוסבך מזה כבר אין לי מושג מה לעשות. מישהו יכול לעזור?

7. Started by eins,

שלום יש לי בעיה כבר זמן רב בזמן שאני מנגן סרטון ב youtube או ב BS player בחלקים מסויימים יש לי פס מרצד די דק לרוחב בחלק העליון של המסך אעשמח לעזרה, תודה.

8. שלומות , אני מעוניין לדעת אם התקלה הזו (בתמונה) היא נראת כמו תקלה בכרטיס הגרפי ? הנ"ל מופיע בזמן משחקי מחשב בשבוע האחרון , והוא תוקע את כל המחשב . לעיתים זה מופיע גם בהפעלה מחדש (כמו בתמונה) , אבל נעלם לו אחרי הפעלה חוזרת . המחשב עובד תקין כשהוא לא תחת מאמץ של משחקים , תודה מראש , ג'ו

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by BlueImPact,

תראו יש לי מחשב ASUS , פנטיום 4 של אינטל. הבעיה הזאת קרתה לי לפני כשנה וההורים שלחו את המחשב לתיקון,אבל עכשיו זה גרוע יותר. כשאני מפעיל את המחשב אז במקום שהווינדוס יעלה אז הוא רושם לי את הדבר הבא: Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key אני לא יודע איך להסתדר עם חומרה ממש אז לא הבנתי מה לעשות ולפעמים זה רושם משהו אחר: Disk error occourd משו כזה Press Ctrl+alt+delete אני לוחץ,זה עושה ריסטארט ואז שוב מופיעות אחת מהבעיות הנ"ל. אני מעלה עכשיו תמונה עוד מעט אני אביא תמונה...

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. ??? יש לי בעיה במחשב שלי הוא נידלק כל פעם שאני מדליק נורת פלורסנט בבית או אחד השכנים יש לי מחשב עם לוח אם GA-7VRXP מעבד AMD1800 מי שהוא יודע מה הפתרון?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום לכולם התקנתי וינדוס על דיסק נייד. אני מצליח לעשות איתו boot והתקנה למחשב הנייד (שזה אומר שהוא תקין) אבל לא למחשב הנייח. במחשב נייח נתתי קדימות boot לדיסק הנייד, אז לא זאת הבעיה. יש רעיון למישהו?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. אהלן, יש לי דוקינג סטיישן Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 שמאפשר לחבר למחשב 2 מסכים, ואם מחשב של לנובו היא עובדת מעולה. כשאני מנסה לחבר את המחשב Dell inspirion 5490 המסכים נשארים שחורים אבל שאר הרכיבים שמחוברים לדוקינג עוברים (כמו מקלדת עכבר, אינטרנט קווי וכו'). לעיתים נדירות המסכים כן עובדים אבל בפעם הבאה שאני מחבר הם שוב לא. ניסיתי לעדכן דרייברים למחשב, לדוקינג, לכרטיס מסך ולא עזר, עוד רעיונות? תודה רבה

13. שלום לכולם קניתי מסך מחשב חדש Dell UltraSharp U2414H 23.8 הוא מחובר למחשב, וגם הטלוויזיה מחוברת למחשב באמצעות כבל HDMI כאשר אני מכבה את מסך המחשב, אוטומטית מתכבה גם מסך הטלוויזיה יש אפשרות שתסדר את העניין?, או מה אני צריך לעשות שזה לא יקרה , ומסך הטלוויזיה ישאר דלוק בעת כיבוי מסך המחשב? במסך הישן שלי זה לא היה קורה פשוט הייתי מכבה את המסך של המחשב ונשאר עם מסך טלוויזיה דלוק תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by ariel007,

שלום, ישלי מחשב עם וינדוס 8.1 וכרטיס מסך SAPPHIRE HD 6570 שמותקן עבורו הדרייבר האחרון מהאתר של AMD - קטליסט 13.12. יש בעייה שלאחר שהמחשב במצב שינה, כשאני מעיר אותו ע"י הפעלת המקלדת או העכבר המחשב מתעורר ומתחיל לעבוד אבל המסך נשאר במצב של Standby, ואז אני צריך לעשות ריסטרט למחשב. לא ניתן להעיר את המסך בשום דרך אחרת. מישהו עוד נתקל בבעייה הזו? למישהו יש פתרון?

15. יש לי HD wd2500JS חדש שהמחשב לא מזהה לא בביוס ולא בווינדוס במנהל התקנים יש סימן קריאה על ה-VIA SATA RAID Controller http://img232.imageshack.us/img232/9061/xffdsoy9.jpg האם בגלל הוא לא מזהה אותו ? או שצריך להגדיר משהו בביוס ? Gigabyte GA-K8VM800M

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום לחברי הפורום הנהדר. לאחר המון לימודים בפורום זה, הפנמתי שיש גם להשקיע במחשב, ולא רק לקבל ממנו. החלטתי לפנות לבעיית האבק (אוי - האבק!). בעקבות הניקוי, הייתי אמיץ מאוד והחלטתי לפרק את הראדיאטור והמאוורר שעליו, מן המעבד. לאחר קריאת כתבה זאת [http://hwzone.co.il/guides/as_apllying] היה נדמה לי שהמצב של המעבד שאותו אני מנקה [ראו תמונות] רחוק מלהיות קרוב למצב הרצוי (אני מדבר על מצב המשחה הטרמית). עם זאת, יכול להיות שאני טועה, ולכן אשמח לשמוע את חוות דעתכם בנושא. אם אכן אני צודק, ואתם ממליצים למשוח את המעבד מחדש (עם משחה טרמית), אז הייתי רוצה לדעת - מהיכן רוכשים משחה טרמית (חנות מחשבים, בניין, בית)? בנוסף, אם כבר אנחנו כאן, מה דעתכם על מצב הקירור הכללי שבמחשב זה …

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Mike_Shinoda,

היי, כפי שכתוב בכותרת מדובר במחשב חדש עם כרטיס מסך ישן (כלומר המעבד הוא i3 8100 אבל הכרטיס מסך הוא AMD HD6870) עם הכרטיס המובנה של אינטל הכל עובד פיקס, עם הכרטיס של AMD זה עובד סבבה ב- SAFE MODE או כשהוא DISABLED (קרי בלי דרייברים של AMD בתכלס) וכמובן שרואים הכל לפני שהווינדוס עולה. ניסיתי להתקין דרייברים מחדש נקי וכו' באמצע ההתקנה של הדרייברים (אחרי הניקוי המלא עם התוכנה שלהם שמסירה נקי והכל) המסך שוב פעם ניהיה שחור וזהו. אני לא נמצא בארץ ואני עוזר לבעלי המחשב מרחוק אבל הדרכתי אותם עד כה בכל תהליך האבחון. לא רוצה לסבך אותם עם להביא עוד כרטיס מסך כרגע רק בשביל הבדיקה (כי הרי זה מה שאני הייתי עושה) אם אפשר להמנע מזה מהסיבה הזו. האם יש לכם עוד רעיו…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שלום אילו בדיקות\תוכנות מומלצות בעת קנייה של מחשב נייד יד שנייה? כדי לבדוק שהכל תקין ולא יקרוס בזמן הקרוב מסך,מעבד, כונן SSD, כרטיס מסך..? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Milk-Inc,

כשניסיתי לעדכן את הביוס שלי הייתה אזהרה שזה רק למומחים ואם אתה לא יודע מה אתה עושה אז תצא מההתקנה או משהו כזה. פתחתי את החוברת של הלוח אם שלי ורשום שם 2MB AMI BIOS w/PnP . ACPI . SMIBIOS 2.3 אני חושב שזה המידע שצריך אם לא אז תדריכו אותי בבקשה איזה פרטים אני צריך לתת ואיך לעדכן את הביוס שלי תודה.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. פתרתי את הבעיה!! אוקי קודם כל זה משהו שתפס את העין שלי לפני כל מה שניסיתי שהשתמשתי בsmitfraudfix כדי לנקות את הרוגלות משורת המשימות, ראיתי בלוג שהוא מדווח על משהו בשם rootkit בשם pe386 driver אחר כך קראתי בדיון אחר שזה יכול לנבוע כי מישהו השתיל משהו שנותן לו להשתמש במחשב אז מה אפשר לעשות? http://swandog46.geekstogo.com/avenger.zip מורידים את התוכנה avenger מחלצים לאן שהוא כמו מסמכים שלי פותחים את התוכנה בוחרים בenter script manually או מה שכתוב שם, זאת אפשרות שלישית ואז מקליקים על הזכוכית מגדלת ויש תיבת סקריפט תעתיקו לשם את הדבר הבא: Drivers to unload: pe386 ואז תלחצו על done ואז תקליקו על הסמל של הרמזור ותעשו yes פעמיים כשהוא שואל ואז המחשב יעשה ריבוט פעם אחת ואז עוד …

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. *אני לא ממש יודע אם זו בעיה בחומרה- בשביל זה אני צריך אתכם... אתמול בצהריים ראיתי פרק של 'חברים' כשפתאום המחשב שלי עשה RESTART ובמחשב השני בבית המסך קפא. כיביתי את המחשב עם המסך הקפוא ולמחשב שלי נתתי להמשיך לעבוד. הוא הגיע למסך שאחרי הטעינה של הXP (נו, זאת עם הקווים) נתן הודעת שגיאה כחולה וארוכה (שמופיעה ממש למאית שניה ולכן אי אפשר לקרוא או לצלם (צילמתי והרצתי לאט אבל האיכות לא משהו בכלל- בקושי מבינים) ואז המחשב עושה שוב RESTART וחוזר חלילה... במחשב השני (שממנו אני כותב) הכל בסדר... יש לכם רעיון מה הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה? ממש תודה לעוזרים (אני ממש מקווה שהמחשב בסדר, יש עותק יחיד של פרויקט שאני עובד עליו שנתיים שתוכנן לעבור גיבוי היום |: )

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. יש לי שאלה, במעבדי הC2D החדשים של אינטל שעובדים עם הL2 CACHE המשותף, האם הליבות אמורות לעבוד בסינכרון של 100% אחת עם השניה? ז"א, אם אני מריץ תוכנה זהה על פני כל ליבה ומריץ אותם בדיוק באותו הרגע, האם אחרי עשר דקות שתי הליבות ישלימו מספר זהה של פעולות? אם זה אמור להיות ככה, ואצלי זה לא עובד ככה [הליבה הראשונה שלי עובדת כמעט מהר פי שתיים מהליבה השניה], מה הבעיה? הלוח אם או המעבד? כי האמת שהלוח אם גם עושה לי המון בעיות אחרות...... -ג'ו

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלום לכולם, אתמול בעת הדלקת המחשב החל להופיע "רעש לבן" או תבנית שלג על מסך המחשב, מצורפות תמונות מטה. לאחר מס' הדלקות חוזרות ונשנות מערכת ההפעלה (וינדוס xp- מחשב של אחותי) עלתה, אך הכל פועל בצורה מאוד איטית, הפיירפוקס קורס כל כמה דקות, דרייברים מוצגים כלא קיימים (במנהל ההתקנים) עבור כרטיס הקול וכרטיס הרשת. פתחתי את המארז, הכל נראה נקי ומסודר- אין דליפות קבלים, דברים שרופים. כמוכן, הוצאתי והכנסתי מחדש זכרונות. האם מישהו מכיר את התופעה/יכול לציין ממה היא יכולה לנבוע? תודה

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by EagleX2,

שלום :9 יש לי את הכרטיס r9800p כל פעם שאני מפעיל משחק או משאיר את המחשב פתוח לקצת הוא פשוט קופא הנורה במסך הופכת לכתומה והסאונד נכנס לloop... (good morning soldiers ers ers ers ers...) המחשב נראה בסדר אבל הוא פשוט מת! בדקתי את הצריכת חשמל עדכנתי דרייברים בדקתי את הכבל ואת ה agp שיחקתי עם ה bios (fast write) וכלום פשוט לא עזר! רק ריסט פותר את זה! לפעמים אפילו באמצע טעינה זה קורה... מישהו יכול לעזור לי? עריכה: שכחתי להוסיף שרוב הפעמים שאני מנסה להתקין משהו המחשב פשוט נתקע (יש תצוגה אבל העכבר מסרב לזוז וחייבים לעשות reset) amd64 3000 albatron k8x800 pII 1 gb crosair twinx r9800 pro wd caviar 120 sata antec truepower 430 w בבקשה תעזרו לי...

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by I7210I,

שלום יש לי הגה שהיציאה שלו היא ככה http://img651.imageshack.us/i/20110501170252.jpg/ ובמחשב יש לי את החיבורים הללו http://img651.imageshack.us/i/20110501170616.jpg/ בעבר זה התחבר לחיבור של המסך אבל עכשיו אין לי משהו בגודל הזה מה אפשר לעשות בכדי לחבר את זה ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים