תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
צילמתי בזמן גלישה באינטרנט http://up414.siz.co.il/up1/m24dmm1einjk.jpg הנה המפרט שקניתי וקיבלתי את המחשב לפני 4 שבועות: מעבד אינטל: Intel Core i5 4590 Tray מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H81M-D2V LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair Vengeance 8GB DDR3 1600MHz CL9 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX970 G1 GAMING SOC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI 3xDP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 1TB Desktop Sata III ST1000DM003 1 צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM 1 מארז: Antec GX500 Window ס…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב, אז קניתי עכבר ומקלדת של מיקרוסופט רגילים(לא אלחוטייים!) ולפעמים קורה שכשאני לא נוגע בעכבר קצת זמן והיד שלי ק מונחת עליו, פתאום הסמן מתחיל לזוז לאיזה שהוא כיוון מסויים לאט לאט, לא קפיצות ענקיות! אך יש גם את הבעיה של הקפיצות הענקיות, זה לא קורה הרבה, אך זה קורה כשאני משתמש פשוט בעכבר, כשאני מזיז אותו, פתאום הוא קופץ לצד השני של המסך... בדקתי בקצב התנועה של העכבר, זה לא זה... הדרייבר המותקן הוא הדרייבר שקיבלתי עם המקלדת והעכבר +התקנתי על זה דריבר מהאתר של מיקרוסופט... זה עדיין קורה.. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חברים, ברשותי מחשב די חדש שנקנה לפני שנה+, המחשב בעל מפרט נחמד אבל הוא עושה לי כמה בעיות קטנות ואשמח לדעת אם אני צריך לשדרג חלקים בו כמו זיכרון או כל חלק אחר בכדי שיעבוד חלק ומהר!1.הוא עולה לאט ובכלל בעליה שלו לוקח זמן עד שאפשר להיכנס ליישומים(אחרי שנכנסנו למערכת הווינדוס), כמו תקוע כזה.2.אני לא יכול להפעיל הרבה יישומים במקביל לדוגמה דפדפן עם הרבה לשוניות(TAB) ו BITTORENT ביחד כי הוא נתקע בשלב כזה.חוץ מזה אני מרוצה ממנו מאוד ואשמח לדעת אם יש צורך לשדרג כמו שאמרתי חלקים בו בכדי שיעבוד חלק, מהר וללא תקיעות, אני מצרף קובץ TXT עם המפרט השלם שלו שהורדתי מתוכנת EVEREST, הקובץ: http://www.upf.co.il/file/900309205.html תודה מראש לכולם!
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן. החלפתי לצורב LG 32X10X40 (8320B) לאחרונה, ובכל צריבה שלי בNERO הבאפר עולה ויורד כמו רכבת הרים, הסמן של העכבר מתחיל לקרטע (!) אבל איכשהו הצריבה עוברת בשלום. מה קורה פה? המחשב שלי הוא Athlon XP 1800+, 256MB DDR 333MHz, Maxtor 7200RPM 80GB .. האם עדכון קושחה יעזור? .. תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי ברשותי מחשב אינטל פנטיום E2140 שחסר בו הדרייבר "אפיק SM". חיפשתי בכל הרשת ולא מצאתי לצערי תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בעייה.. היום בבוקר פתאום אחרי שעה המחשב עשה ריסט לבד. הוא השמיע 3 ציפצופים קצרים ואחרי כמה שניות עוד 2 קצרים. כיביתי את המחשב אחרי 5 דקות הפעלתי אותו שוב והוא עלה לי אבל נתן לי את ההודעה הזאת: ככה מהבוקר כל שעה\חצי שעה נכבה המחשב :-\ מה הבעייה ומה אפשר לעשות?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך DELL WFP2007 וממנו יוצא חוט USB למחשב ככה שהכניסות USB במסך יעבדו . מחובר למסך המקלט של העכבר והמקלדת ומידי פעם זה פשוט לא מגיב...מוציאים ומכניסים את החוט USB חזרה למקומו והופ הכל שוב עובד..והחוט הוא די חדש ממה יכולה להיות הבעיה?? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום :9 יש לי את הכרטיס r9800p כל פעם שאני מפעיל משחק או משאיר את המחשב פתוח לקצת הוא פשוט קופא הנורה במסך הופכת לכתומה והסאונד נכנס לloop... (good morning soldiers ers ers ers ers...) המחשב נראה בסדר אבל הוא פשוט מת! בדקתי את הצריכת חשמל עדכנתי דרייברים בדקתי את הכבל ואת ה agp שיחקתי עם ה bios (fast write) וכלום פשוט לא עזר! רק ריסט פותר את זה! לפעמים אפילו באמצע טעינה זה קורה... מישהו יכול לעזור לי? עריכה: שכחתי להוסיף שרוב הפעמים שאני מנסה להתקין משהו המחשב פשוט נתקע (יש תצוגה אבל העכבר מסרב לזוז וחייבים לעשות reset) amd64 3000 albatron k8x800 pII 1 gb crosair twinx r9800 pro wd caviar 120 sata antec truepower 430 w בבקשה תעזרו לי...
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, לפני כשנה קניתי מחשב חדש, ובחודשים האחרונים יש לי בעיה שהוא לא מצליח לזהות לי כונני DOK שיש לי בבית - המדובר בשני כוננים שונים, שעובדים במחשבים אחרים אך לא עובדים במחשב שלי. כשאני מחבר או שלא קורה כלום או שהוא מודיע את השגיאה הזו של חיבור USB שהוא לא מזהה. ניסיתי מספר יציאות שונות של USB - אותו הדבר בכולם. לצד זאת, יש לי כונן קשיח חיצוני חדש שמחובר אליו ועובד תקין, כמו גם כונני USB אחרים של חברים שניסיתי שעובדים. כאילו יש בעיה רק עם 2 הכוננים האלה. שניהם עבדו בעבר על המחשב הזה, ואז קרה משהו שפשוט מסיבה כלשהי גרמה למחשב להפסיק לזהות אותם (שוב: הם כן עובדים במחשבים אחרים). יש רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
פתרתי את הבעיה!! אוקי קודם כל זה משהו שתפס את העין שלי לפני כל מה שניסיתי שהשתמשתי בsmitfraudfix כדי לנקות את הרוגלות משורת המשימות, ראיתי בלוג שהוא מדווח על משהו בשם rootkit בשם pe386 driver אחר כך קראתי בדיון אחר שזה יכול לנבוע כי מישהו השתיל משהו שנותן לו להשתמש במחשב אז מה אפשר לעשות? http://swandog46.geekstogo.com/avenger.zip מורידים את התוכנה avenger מחלצים לאן שהוא כמו מסמכים שלי פותחים את התוכנה בוחרים בenter script manually או מה שכתוב שם, זאת אפשרות שלישית ואז מקליקים על הזכוכית מגדלת ויש תיבת סקריפט תעתיקו לשם את הדבר הבא: Drivers to unload: pe386 ואז תלחצו על done ואז תקליקו על הסמל של הרמזור ותעשו yes פעמיים כשהוא שואל ואז המחשב יעשה ריבוט פעם אחת ואז עוד …
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי יש מחשב נייד מדגם ASUS x542ur dm290t והכרטיס מסך שלו הוא: NVIDIA GeForce 930MX ומשום מה המחשב לא קורא את הHDMI. הטלוייזיה קוראת אותו ומראים לי באופציות אך ללא תמונה. יש לציין שקניתי גם VGA TO HDMI וגם זה לא הצליח. *ניסיתי כמה כבלים של HDMI וכולם עובדים עם הכל חוץ מהמחשב **לחצתי על המקש התחל+P וגם לא צלח. ***עדכנתי דרייברים ועדיין לא עובד. יכול להיות שזה קשור במשהו שהכרטיס מסך של אינטל קורא את זה ולא של NVIDIA? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי שאלה, במעבדי הC2D החדשים של אינטל שעובדים עם הL2 CACHE המשותף, האם הליבות אמורות לעבוד בסינכרון של 100% אחת עם השניה? ז"א, אם אני מריץ תוכנה זהה על פני כל ליבה ומריץ אותם בדיוק באותו הרגע, האם אחרי עשר דקות שתי הליבות ישלימו מספר זהה של פעולות? אם זה אמור להיות ככה, ואצלי זה לא עובד ככה [הליבה הראשונה שלי עובדת כמעט מהר פי שתיים מהליבה השניה], מה הבעיה? הלוח אם או המעבד? כי האמת שהלוח אם גם עושה לי המון בעיות אחרות...... -ג'ו
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מסך samsung t220 שהשבוע התחיל לעשות בעיות. הוא נכבה ונדלק כל הזמן. זה פשוט משגע. הבנתי שהפיתרון די פשוט בעזרת החלפת איזה קבל או משהו כזה... מישהו יכול להסביר איך בידיוק עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקיי כבר לא הייתי פה הרבה זמן .... אז אוקיי נתחיל.. אתמול אני וחבר שלי הרכבנו את המחשב שלי בחלקים שהזמנתי.. וסיימנו להרכיב ואז כשחיברתי את המחשב לחשמל, מתחילה לפעול נורה אדומה בלוח אם.... http://img81.imageshack.us/my.php?image=imgp0590qg8.jpg והמאוורר של המעבד כשאני מדליק את המחשב הוא עושה הרבה רעש ואז מפסיק ועובד רגיל אחרי כמה שניות.. וגם כשאני לוחץ על כפתור ההדלקה הוא נדלק אחרי שניה מתכבה ואז שוב נדלק ... תעזרו לי בבקשה .. ! עוד תמונות של המחשב : http://img99.imageshack.us/my.php?image=imgp0586me2.jpg http://img219.imageshack.us/my.php?image=imgp0589du7.jpg http://img80.imageshack.us/my.php?image=imgp0591xu5.jpg
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שאלה לי אליכם מומחי החומרה הגדולים של HWZone: יש לי צורב Yamaha 2100E כמו שכבר הבנתם, עכשיו אני עד היום עבדתי עם Win2k בלי אף בעיה חוץ מהאי אפשרות לצריבה במהירות המקסימלית של הצורב עם התוכנה Nero Burning Rom כאשר עשיתי פורמט בפעם האחרונה החלטתי שהפעם אני יראה מה כל המהומה בקשר לוינדוס XP, התקנתי לי את הוינדוס ההתקנה עברה בהצלחה והוינדוס החל לעלות...חיכיתי וחיכיתי אבל מה...מסך הטעינה השחור עם הלוגו של הוינדוס נשאר באותו מצב ולא עובד לאף מקום אחר... אחרי שניתקתי כמעט כל חלק אפשרי במחשב, ניתקתי את הצורב והפלא ופלא הוינדוס עולה כמו שהוא צריך לעלות, חיברתי את הצורב שוב, עשיתי ריסט כמו ילד טוב, ומה שוב? הוינדוס לא עולה...!!! מישהו יכול לעזור לי? אני כן יכול להגיד שצורב מעו…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כשניסיתי לעדכן את הביוס שלי הייתה אזהרה שזה רק למומחים ואם אתה לא יודע מה אתה עושה אז תצא מההתקנה או משהו כזה. פתחתי את החוברת של הלוח אם שלי ורשום שם 2MB AMI BIOS w/PnP . ACPI . SMIBIOS 2.3 אני חושב שזה המידע שצריך אם לא אז תדריכו אותי בבקשה איזה פרטים אני צריך לתת ואיך לעדכן את הביוס שלי תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הסאגה ממשיכה... הדלקת המחשב הבוקר הביאה לתצוגה הבאה [ראו תמונה] https://picasaweb.google.com/lh/photo/R9BAtxU9IvM9Eg9Z69gr7iMw5X7ZbbdDLYD-_SOYAPA?feat=directlink אשמח אם מישהו יכול לעזור לי להבין מה העניין פה. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני שנה בערך עם מעבד I5 3.2GHZ אתמול באתי להיכנס למשחק וראיתי שהוא נתקע קצת כשנכנסתי למנהל משימות ראיתי שהשימוש במעבד עומד על 100% ניסיתי לסגור את כל התוכניות שעל המחשב וגם עשיתי ריסטרט אבל עדיין הוא מראה 100 אחוז עשיתי סריקות של רוגלה ווירוסים המחשב לא מצא כלום (יש לי נורטון מקורי וMalwarebyte ) בדקתי את הטמפרטורות של המעבד והן רגילות. מישהו יכול לעזור לי להבין מה הבעיה? ד"א יש לי ווינדוס 7 אם זה משנה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי HD wd2500JS חדש שהמחשב לא מזהה לא בביוס ולא בווינדוס במנהל התקנים יש סימן קריאה על ה-VIA SATA RAID Controller http://img232.imageshack.us/img232/9061/xffdsoy9.jpg האם בגלל הוא לא מזהה אותו ? או שצריך להגדיר משהו בביוס ? Gigabyte GA-K8VM800M
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה המחשב שלי חדש ועידכנתי את הכרטיס מסך אך שאני נכנס ל screen resolution למה לא כתוב לי את הכרטיס מסך? הוא מחובר בכבל DVI
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן מבוסס G41 עם כרטיס מסך onboard. הוא הפסיק לשדר תמונה למסך (כנראה משהו במגעים של החיבור) ובמקום לתקן אני רוצה להוסיף כרטיס מסך טוב חיצוני מהסדרות החדשות של ATI. האם אפשרי?
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים , קרה לי משהו מוזר במחשב אתמול תוך כדי עבודה העכבר התחיל לקרטע לי ופתאום המחשב עשה RESTART לעצמו , ומאז הוא לא עלה קיבלתי הודעה Overclocking Failed or Overvoltage Failed! ולא התעסקתי עם OC בשום צורה...... אחרי כמה פעמים של כיבוי והדלקה , הדלקתי אותו אבל המסך לא נפתח ושום דבר לא זז.. עשיתי RESET ל-CMOS , הוצאתי את הבטריה והחזרתי וזה עדיין לא עזר. עזבתי אותו לאיזה שעתיים הדלקתי ו-וואלה הכל עובד כרגיל..בינתיים. לוח אם ASUS P5WD2-Premium מעבד Pentium D 920 השאלה שלי היא אם זה קרה בגלל שהמעבד התחמם יותר מדי הטמפרטורה של המעבד נעה בסביבות ה-50 מעלות ושל הלוח בסביבות ה-40 מעלות .. גבוה מדי? סביר ? תודה !
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן נהרס לקרובה שלי הדיסק הקשיח הישן(WD800BB-88JHC0) במחשב הישן שלה שהיה מחובר בכבל IDE וחיבור חשמל של מולקס 4 פינים מהספק, ומכיוון ששמתי לב שלוח האם(PM8M3-V) תומך בSata קניתי מתאם(מולקס 4 פינים לחשמל של Sata), כבל Sata מלוח האם לדיסק הקשיח וגם דיסק קשיח ST3250318AS. עכשיו מאז שחיברתי את הדיסק הקשיח החדש וניסיתי לפרמט היה כתוב לי שאין לי דיסק קשיח מחובר ולפני שבכלל הגעתי לקטע של הפירמוט אז ראיתי את המסך הבא ואחרי שלחצתי Tab הגעתי לפה עכשיו אין לי שום צורך במערך של Raid מאחר ויש לי רק דיסק קשיח אחד ואין לי מושג איך לשנות למערך אחר כדי שאני יוכל לפרמט? בביוס הדיסק הקשיח מוגדר כIDE Secondary Master ואני לא יודע איך להפוך אותו לIDE Primary Master?? תודה …
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אילו בדיקות\תוכנות מומלצות בעת קנייה של מחשב נייד יד שנייה? כדי לבדוק שהכל תקין ולא יקרוס בזמן הקרוב מסך,מעבד, כונן SSD, כרטיס מסך..? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש ליgf4 ti 4400 של msi , לא עשיתי o/c והוא עושה לי עיוות במסך מן קו כזה לשנייה , יש לי את הכרטיס חודשיים ורק עכשיו הוא עושה את זה . מה יכולה להיות הבעייה ?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-