עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום אילו בדיקות\תוכנות מומלצות בעת קנייה של מחשב נייד יד שנייה? כדי לבדוק שהכל תקין ולא יקרוס בזמן הקרוב מסך,מעבד, כונן SSD, כרטיס מסך..? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by azuri,

אהלן, לאחרונה כל כמה דקות יש ניתוק של העכבר אבל האור שלו נשאר דולק, כלומר אני שומע את הצליל במחשב של ניתוק חומרה אבל משום מה הלייזר שלו עדין פועל. אשמח לעזרה!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. הי, שמתי לב, שמופיעות תמונות של בחורות שזה לינק לאתרי מבוגרים.. זה לוקח אותי ל https://videoplaylive.tk/ איך נפטרים מהדבר הזה? עשיתי full scan ב windows security, מצא כמה דברים, לא עוזר... תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by pitex,

ברשותי p4 2.4ghz לוח אם GigaByte 8s655fx 4 זכרונות של 256 כ"א. דיסק 80GB של מקסטור המחשב התחיל לעשות RESTART באופן רנדומלי, עד שהגעתי למצב שהוא לא מעלה את WINDOWS ונותן מסך כחול עם ההודעה בנושא. עד כה ניסיתי כמה אופציות פיתרון בהנחה שמדובר בתקלת תוכנה, הכנסתי הארד דיסק חדש במטרה לפרמט ולהתקין ווינדוס, ההתקנה מריצה את הדרייברים בהתחלה ולאחר כמה דקות (לפני אופציית פרמוט הדיסק) נותנת את אותו מסך כחול בדיוק. בהנחה שמדובר בתקלת חומרה: 1.הוצאתי את כל הזכרונות וניסתי להריץ את המחשב עם כל אחד מהם בנפרד בתקווה שאחד או יותר מהם דפוקים וזה כל הסיפור - לא עבד. 2.החלפתי את הכרטיס מסך - רק כדי לוודא שלא מדובר בזה. 3. הוצאתי והחזרתי את הבטריה של הלוח אם. 4. החלפתי קבלי IDE עוד לא עשית…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by 6847761,

שלום, האם יש אפשרות להפוך את אחד החיבורים מה6 האחוריים של הסאונד שיוציא את אותו סאונד כמו הירוק? נגיד את החיבור השחור, אני יודע שזה בעיקור למערכות סראונד, השאלה אם אפשרי להמיר את זה. תודה רבה

6. Started by shaithebest,

שלום חברים, אני מחפש מגדל צריבה שיש בו צורב ראשי ועוד 6 משניים שבפעולה אחת אני אצרוב 6 דיסקים במכה עם אותו סרט מצאתי כז דבר: http://www.mono-mode.co.il/Product.asp?intProductID=189 אבל אני לא יודע מה הוא עושה טכנית, זה מארז, שמה הוא יודע לעשות? אם למישהו יש נסיון במגדלי צריבה אני אשמח לדעת פרטים תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. היי, לאחרונה המחשב נתקע מדי פעם במשחקים. שמתי לב שבזמן שהמשחק נתקע, פעולת המעבד צונחת ל-0-2%. יש השערות למה זה קורה ואיך אפשר לתקן את זה? בתודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום לכולם... לפני חודש קניתי כונן חיצוני נייד של SEAGATE עם מהירות של 7200 RPM עכשיו אני רוצה לשים בנוסף לקבצים שיש לי עליו מערכת הפעלה XP או לינוקס אובונטו.. ורציתי לישאול אם יש אפשרות לחבר אותו ללוח אם ע"י חיבור SATA ? אם כן , איזה כבל אני צריך לקנות? והאם זה יהיה יותר מהיר להפעיל את המערכת הפעלה דרך SATA או USB (USB 3.0 ?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Mike_Shinoda,

היי, כפי שכתוב בכותרת מדובר במחשב חדש עם כרטיס מסך ישן (כלומר המעבד הוא i3 8100 אבל הכרטיס מסך הוא AMD HD6870) עם הכרטיס המובנה של אינטל הכל עובד פיקס, עם הכרטיס של AMD זה עובד סבבה ב- SAFE MODE או כשהוא DISABLED (קרי בלי דרייברים של AMD בתכלס) וכמובן שרואים הכל לפני שהווינדוס עולה. ניסיתי להתקין דרייברים מחדש נקי וכו' באמצע ההתקנה של הדרייברים (אחרי הניקוי המלא עם התוכנה שלהם שמסירה נקי והכל) המסך שוב פעם ניהיה שחור וזהו. אני לא נמצא בארץ ואני עוזר לבעלי המחשב מרחוק אבל הדרכתי אותם עד כה בכל תהליך האבחון. לא רוצה לסבך אותם עם להביא עוד כרטיס מסך כרגע רק בשביל הבדיקה (כי הרי זה מה שאני הייתי עושה) אם אפשר להמנע מזה מהסיבה הזו. האם יש לכם עוד רעיו…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Noam2011,

שלום לכולם, הסיפור שלי הוא כזה: לפני מס' חודשים נשרף לי הכ.מסך ולאחרונה החלפתי אותו. שמתי לב שמאז המחשב לא קולט שום אוזניות שאני מנסה לחבר אליו (אין לי מושג אם זה קשור). בכ"מ, חיפשתי הרבה זמן על כל מה שאפשר לעשות עם הבעיה הזאת ואת האמת שניסיתי כמעט הכל (עידכנתי, מחקתי, הנמחתי לגרסא יותר ישנה, ניסיתי אפילו להפעיל תמחשב בלי הכ.מסך ואפילו פירמטתי) ושום דבר לא עבד. בסופו של דבר הגעתי לפורום הזה בתקווה שתוכלו לעזור לי. אני מצרף לכאן שתי תמונות שעשויות לעזור לכם להבין את המצב שלי. תודה מראש על העזרה!

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by yes,

שלום! יש לי בעיה במחשב, כבר יותר מחודשיים, אומנם היא לא מפריע לי לכלום (לפחות לא ששמתי לב) אבל החלטתי שנמאס וצריך להיפתר ממנה! בקיצור הבעיה היא כזאת, בכל פעם שאני מפעיל את המחשב, עולה לי הודעה בסיגנון הזה : אז הלכתי לחפש את הקובץ הזה, ואכן מצאתי, אז ביקשתי מחבר שלי שיש לו מערכת כמו שלי(אקספלורר 6 וחלונות ME) שישלח לי את הקובץ הזה, ואני אחליף את שלו (שכנראה לא פגום) בקובץ שלי... בקיצור ככה עשיתי וזה לא ממש עזר. אז מה אתם מציאים לי לעשות? איך לטפל בבעיה המרגיזה שמציקה לי בכל פעם שאני מדליק את המחשב? בתודה מראש, גל הקוף התאילנדי !

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. טוב, אז קניתי עכבר ומקלדת של מיקרוסופט רגילים(לא אלחוטייים!) ולפעמים קורה שכשאני לא נוגע בעכבר קצת זמן והיד שלי ק מונחת עליו, פתאום הסמן מתחיל לזוז לאיזה שהוא כיוון מסויים לאט לאט, לא קפיצות ענקיות! אך יש גם את הבעיה של הקפיצות הענקיות, זה לא קורה הרבה, אך זה קורה כשאני משתמש פשוט בעכבר, כשאני מזיז אותו, פתאום הוא קופץ לצד השני של המסך... בדקתי בקצב התנועה של העכבר, זה לא זה... הדרייבר המותקן הוא הדרייבר שקיבלתי עם המקלדת והעכבר +התקנתי על זה דריבר מהאתר של מיקרוסופט... זה עדיין קורה.. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. היי! יש לי מערכת XP שמרסטת כל כמה ימים, מניתוח קבצי הMINIDUMP עולה שרוב הפעמים הבעיה נגרמת בגלל ntoskrnl.exe ופעמים בודדות ע"י fw.sys וASWFP.sys צירפתי גם תמונות שמתארות את הWINDBG. למישהו יש רעיון? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by e.m,

יש לי מסך מחשב U2311 של דל שכבר כמה זמן הופך למסך שחור מעצמו ורק הדלקה מחדש עוזרת. אתמול הוא סופית אחרי שניה אחת או מספר שניות הופך למסך שחור (אבל עובד). פתחתי את המסך, בבדיקת מתח לא היה תגובה (רק ב 200 מילי היה) האם הבעיה בשקע עצמו? או שלא בהכרח וצריך בעצם להחליף את הקבלים (RECAP)

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by cganir,

מישהו יודע במקרה איך אני בודק שמודול זכרון הוא תקין ? איך אני בודק שכל הזכרון במחשב שלי במצב טוב ? האם קיימת תוכנה עבור זה?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Forest14,

האם יש בעיה לחבר מאוורר (נוקטואה NF-A4*20) שמיועד ל5V ללוח אם (חיבורים רגילים) של מאווררים?

17. Started by satlan1,

יש לי בעייה.. היום בבוקר פתאום אחרי שעה המחשב עשה ריסט לבד. הוא השמיע 3 ציפצופים קצרים ואחרי כמה שניות עוד 2 קצרים. כיביתי את המחשב אחרי 5 דקות הפעלתי אותו שוב והוא עלה לי אבל נתן לי את ההודעה הזאת: ככה מהבוקר כל שעה\חצי שעה נכבה המחשב :-\ מה הבעייה ומה אפשר לעשות?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שלום, בזמן האחרון המחשב שלי עשה בעיות של BSOD אז עשיתי סיסטם ריסטור ומאז יש בעיה עם העדכון של התצוגה. אחרי שאני לוחץ על תפריט מסוים עם לחצן ימני בעכבר הבחירה נשארת על המסך ולא נעלמת ניסיתי לעדכן דרייבר של הכרטיס מסך וקיבלתי תשובה שהדרייבר עדכני מה אפשר לעשות על מנת לפתור את הבעיה? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by xDa,

אהלן, אני כרגע עם בעיה מעצבנת שהתחילה לי זה עתה. לפני חודש וחצי בערך,שנמכתי חלונות מ-10 ל-7. הכל היה בסדר עד היום,עזבתי את המחשב לכמה דקות,כשחזרתי ראיתי אותו מעלה לי את ההודעה הזו: כמובן שלא הבנתי מה הסיבה אז לחצתי Restore. טוב המחשב חזר לפעול,ואחרי שעה בערך קיבלתי את "מסך המוות": **חשוב לציין שהתמונות מהרשת אז סביר להניח כי לי היה Teh info שונה. טוב המחשב חזר לפועל לאזור השעה וחצי,ואז קרה הדבר הבא: מפה,אני כבר לא יודע מה לעשות,אני במחשבה שלי היתי חושב שזה וירוס. אבל היום הורדתי סדרה מ - tvnetil אבל האתר אמור להיות נקי מוירוסים לחלוטין. והורדתי עוד פרק של סדרה מאתר שא…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by מוישה בטוויטר ,

קניתי מחשב נייד טוב לגרפיקה [עלה 5.5] עם מעבד של NVIDIA 960M המחשב הגיע מוכן עם ווינדוס 10 וכל הדרייברים מותקנים כעת רציתי לדעת האם הפוטושופ מוגדר טוב מבחינת המעבד כי אני רואה שהוא משתמש במעבד של אינטל הבסיסי ולא של NVIDIA השאלה האם אכן כן? וא''כ, איך משנים את זה? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Chenitbit,

היי חברים יש לי תקלה במקלדת במחשב נייד מסוג hp pavilion g6 ישנם מקשים שאינם מגיבים כשאני מחבר מקלדת נוספת היא עובדת תקין אז חשבתי שהתקלה נמצאת במקלדת עצמה פירקתי את המקלדת ניקיתי אותה קצת וחיברתי וכרגע יש כפתורים לדוגמא אנטר שרושם לי 0 מה לדעתכם התקלה? בתודה חן

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by aradgonen,

שלום! המחשב שלי כבר קצת ישן אבל אין לי תקציב להחליף אותו. המפרט: מעבד: AMD Pheonom X4 9650 (דור ראשון) לוח אם: Gigabyte GA-MA790FX זכרונות: Patriot DDR2 2GB 400Mhz כרטיס מסך: Gigabyte Radeon HD 5450 1GB ספק כוח: Antec 550W יש לי רק תקציב של 500 ש''ח להחזיר את המחשב הזה שיפעל כמו שצריך.. שיריץ קצת משחקים כמו Need For Speed אבל לא יותר מזה. חשבתי על להחליף את הזיכרון לזה: כ א ן יש לכם רעיון יותר טוב? תודה לעוזרים..

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by -LosNir-,

שלום, היום קיבלתי את הלוח החדש שלי (945P S-3). הרכבתי את המחשב והפעלתי, עבד מעולה. רצתי להתקין Windows - אך נתקלתי בבעיה: לאחר טעינת כל הדריברים בהתחלת ההתקנה, כשרשום "Setup Starting Windows", מופיע מסך כחול. (0X000000A5). ניסיתי להסיר פלופי, להעביר סלוטים לכרטיס מסך וכו'.. שום דבר לא עזר. השגיאה מדברת על בעיה ב ACPI. לינק לכתבה במיקרוסופט: http://support.microsoft.com/kb/314830 מפרט: Intel Pentium D 2.8Ghz 805 Gigabyte 945P-S3 Reversion 1.0 Twinmos 512MB * 2 DDR2 667Mhz ATI 3D RAGE * בקשר לכרטיס מסך, מסתבר שהכרטיס שלי (7600GS) נאבד בדואר, אז אני משתמש בכרטיס PCI ישן :-X (יש מצב שזה הבעיה?) אשמח לעזרה, אני כבר מיואש :-\

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. מדובר בלפטופ של דל שכבר יצא מהאחריות (בן 3.5 שנים) אבל תפקד בצורה מעולה ובאמצע שימוש שגרתי נכבה ומאז לא מגיב. שמתי לב שהשנאי של המטען נכבה גם הוא ומכיוון שיש לחברה שלי לפטופ דומה ניסיתי את המטען שלה אך ברגע שחברתי אותו גם השנאי שלה נכבה. ברגע שניתקתי את המטען מהשקע וחיברתי חזרה הוא חזר לעבוד, כנראה שהמחשב מקצר. ניסיתי אותו הדבר כאשר הבטרייה לא מחוברת אך המטען שוב נכבה. לפי התיאור למעלה אפשר להבין מה הבעיה או זה יכול להיות כל דבר? אם כן מה לדעתכם העלות של תיקון המחשב? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  25. חברה יש לי בעיה מוזרה כבר יומיים אני לא מצליח לגלוש בשום אתר למעט גוגל ויוטיוב. וזה רק בדפדפן כרום. בדפדפנים אחרים אני לא מצליח בכלל. מה שמוזר עוד זה כאשר אני עןשה ריסטארט למחשב אני מצליח לגלוש כרגיל אבל אחרי כמה שעות זה שוב חוזר לא לעבוד. מה שמחזק את ההערכ.ה שמדובר בוירוס או משהו כי ניסיתי לפתור אולי זה בעיית כרטיס רשת אלחוטי שדרכו אני גולש הסרתי והתקנתי דרייבר פעם אחת זה עזר והצלחתי לגלוש אבל אחרי כמה שעות שוב חזר. בcmd עשיתי פינג לשם ופינג לאייפי ושתיהם עובדים. מה שאומר שיש תקשורת. מ.ה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים