עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by EverlastingFade,

שאלה לי אליכם מומחי החומרה הגדולים של HWZone: יש לי צורב Yamaha 2100E כמו שכבר הבנתם, עכשיו אני עד היום עבדתי עם Win2k בלי אף בעיה חוץ מהאי אפשרות לצריבה במהירות המקסימלית של הצורב עם התוכנה Nero Burning Rom כאשר עשיתי פורמט בפעם האחרונה החלטתי שהפעם אני יראה מה כל המהומה בקשר לוינדוס XP, התקנתי לי את הוינדוס ההתקנה עברה בהצלחה והוינדוס החל לעלות...חיכיתי וחיכיתי אבל מה...מסך הטעינה השחור עם הלוגו של הוינדוס נשאר באותו מצב ולא עובד לאף מקום אחר... אחרי שניתקתי כמעט כל חלק אפשרי במחשב, ניתקתי את הצורב והפלא ופלא הוינדוס עולה כמו שהוא צריך לעלות, חיברתי את הצורב שוב, עשיתי ריסט כמו ילד טוב, ומה שוב? הוינדוס לא עולה...!!! מישהו יכול לעזור לי? אני כן יכול להגיד שצורב מעו…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. שלום. לאחרונה מחשבי הקט נכבה ללא אזהרה או מאתחל את עצמו ללא שום התראה, אך אם אחת מדלתות המארז פתוחות הוא עובד בסדר פחות או יותר. סיבה/דיעות/השערות יתקבלו בברכה.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Noam2011,

שלום לכולם, הסיפור שלי הוא כזה: לפני מס' חודשים נשרף לי הכ.מסך ולאחרונה החלפתי אותו. שמתי לב שמאז המחשב לא קולט שום אוזניות שאני מנסה לחבר אליו (אין לי מושג אם זה קשור). בכ"מ, חיפשתי הרבה זמן על כל מה שאפשר לעשות עם הבעיה הזאת ואת האמת שניסיתי כמעט הכל (עידכנתי, מחקתי, הנמחתי לגרסא יותר ישנה, ניסיתי אפילו להפעיל תמחשב בלי הכ.מסך ואפילו פירמטתי) ושום דבר לא עבד. בסופו של דבר הגעתי לפורום הזה בתקווה שתוכלו לעזור לי. אני מצרף לכאן שתי תמונות שעשויות לעזור לכם להבין את המצב שלי. תודה מראש על העזרה!

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. קניתי מחשב חדש לפי מפרט שהיה באתר אני רוצה לשאול... איך פותרים בעיה של סמן עכבר (אלחוטי מייקרוסופט) שמקרטע בתזוזה (ווינדווס 8.0 מקורי). גם המקלדת אותו דבר. דבר שני. בבוט יש צפצוף יחיד. מה הוא אומר? יום נעים... נ.ב. ניסיתי להחליף בטריית עכבר.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שבת שלום, ברשותי מחשב HP PROBOOK - לפטופ. על המחשב מותקן ווינדוס 10. מאז התקנת הווינדוס הכל עובד מצוין למעט בעיה אחת שחוזרת כל הזמן. כאשר אני סוגר את מכסה הלפטופ (ה LID) המערכת מוגדרת להכניס את המחשב למצב שינה - SLEEP. אולם, הרבה פעמים לאחר סגירת המכסה, המחשב מאתחל את עצמו ולא חוזר לנקודה בה עצר טרם נכנס למצב שינה. הדבר מתברר לי כל פעם בשל 2 סיבות: 1. כלל התוכניות שנותרו פתוחות אינן פתוחות. 2. ב - EVENT VIEWER מופיעה השגיאה הבאה (היא מופיעה שם המון המון פעמים) ולכן מצורף צילום המסך שיראה אותה: [ATTACH=CONFIG]9847[/ATTACH] אשמח לסיוע בפתרון הבעיה - היא מעיקה! תודה רבה, אורי

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  6. Started by popop,

המחשב נקנה לפני שנה ועד לפני מספר שבועות לא יצר רעשים. עכשיו הוא מרעיש מאוד ואין לי מושג מאיזה חלק הרעש..הוא מרעיש בעיקר בכמה הדקות הראשונות שמפעילים אותו ואח''כ הוא ממשיך אך ברעש נמוך יותר. זה נשמע כמו מאוורר. ניקיתי את המחשב עם מברשת מבפנים ובאמת יצא הרבה אבק וגם ניקיתי את הפתח התחתון שמנקז את כל האבק החוצה ועדיין הוא עושה רעשים. מה ניתן לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. אני לא בטוח האם זה הפורום הנכוןף אז להעביר בבקשה אם צריך. אני מעוניין לחבר למחשב שלי שני משתמשים שישתמשו במחשב בו זמנית. כלומר, ממש שתי עמדות מחשב (שתי מקלדות, עכברים וכו') אבל רק עם מחשב אחד. האם זה אפשר? אם כן, כיצד? ראו את המפרט שלי כדי לקבוע אם המחשב מספיק חזק לזה.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום רב! קורה לי לאחרונה שאם אני מכבה את המסך למשך 10 דקות ללא מגע במחשב, כאשר אני מדליק את המסך, אני רואה את שולחן העבודה, ולאחר שנייה המסך נהיה שחור, חשוב לציין שהמסך ממשיך לקבל הספקת חשמל שכן הנורה של המסך דולקת, רק המסך נהיה שחור. בעצם יוצא שאם אני מכבה את המסך ומדליק אותו מיד לאחר מכן, שוב אני רואה את שולחן העבודה ומיד נכבה המסך. על מנת שהמסך יישאר דלוק אני צריך לפעמים 10 דקות לכבות ולהדליק את המסך כדי לראות תמונה קבועה. מה הבעיה? מסך? כרטיס מסך?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by cganir,

מישהו יודע במקרה איך אני בודק שמודול זכרון הוא תקין ? איך אני בודק שכל הזכרון במחשב שלי במצב טוב ? האם קיימת תוכנה עבור זה?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by lioryb,

תופעה מוזרה מלווה אותי ביומיים האחרונים. לאחר שהמסך היה כבוי או ב-STAND BY (שומר מסך), הוא אינו נדלק חזרה. הוא לא נותר ב-STAND BY, אלא נשאר כבוי לחלוטין. ניתוק וחיבור לחשמל, אינו עוזר לכשעצמו, אבל אם הוא מלווה בניתוק כבל התקשורת בין כרטיס המסך למסך וחיבורו חזרה במקביל לחיבור חזרה לחשמל - אז הוא נדלק. המסך - LG L1932TQ (כן, די ישן המסך הזה). שאר המפרט - בצד. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by elior021,

שלום לכולם. הכונן CD מזהה רק חלק מהדיסקים שאני מכניס מה יכולה להיות הבעיה?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שאחד מיציאות הusb דורש מתח חשמלי גבוה מידי למען האמת זה כבר כמה ימים שקופצת לי הודעה מהסוג הזה, ולא ידעתי מה לעשות עם זה כמו"כ מודם שמתחבר למחשב וקו הטלפון לצורך שליחת הפקסים דרך המחשב, הפסיק לעבוד וכל פעם שחיברתי אותו הוא קיצר את כל קו הטלפון כעת לאחר שבערב שבת כיביתי את המחשב וכשאני בא להפעיל אותו זה ההודעה שאני מקבל והוא לא נדלק

13. Started by asvg,

שלום אני מנסה לצרוב קובץ בפורמט ISO בגודל 8.03 גיגה בצורב DVD שתומך כמובן ב-DL , אני מכניס דיסק ולוחץ BURN והוא מעלה לי הודעה שחסר 76 מגה לדיסק האופטי ,מה עושים איך אני אוכל לצרוב אותו ? הצורב הוא LG והדיסק האופטי מתוצרת SILVER LINE, אני מעלה תמונה של ההודעה, וסימנתי בחץ בתמונה איפה שרשום שחסר 76 מגה לביצוע הצריבה , בנוסף רואים את זה בחלונית הקטנה של ההודעה במרכז התמונה שחסר מקום בדיסק האופטי ,מה עושים ? תודה מראש לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by pirlo59,

מחשב נכבה לאחר כניסה של 5 דקות לאינטרנט

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by idaneqw,

מדובר בDOK של סנדיסק שעבד מצויין עד לפני דקה. הוא מזוהה אך בלי נפח, ולא ניתן לפרמט אותו (מקש ימני FORMAT נותן שגיאה: Windows was unable to the complete formating). ---- פתרון ---- פתיחת הקובץ diskmgmt.msc, הכונן היה מוגדר כ- unlocated, הוגדר מחדש והסתדר. הסתדרתי תודה!

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. הי, שמתי לב, שמופיעות תמונות של בחורות שזה לינק לאתרי מבוגרים.. זה לוקח אותי ל https://videoplaylive.tk/ איך נפטרים מהדבר הזה? עשיתי full scan ב windows security, מצא כמה דברים, לא עוזר... תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by blbla,

יש לי מחשב עם ווינדוס 8.1 64 ביט והוא לא משתמש במלוא הזיכרון. ניסיתי לעדכן ביוס וניסיתי לעשות אנצ'ק בMSCONFIG ולא נראה שינוי. מה אני צריך לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by caroncaron,

לאחר כשנתיים המאורר במחשב הנייד הישן שלי(esprimo mobile fujitsu siemens) הפסיק לעבוד וגרם לבעיית התחממות של המעבד,לאחר שחיברתי מאוורר חדש מאותו הסוג הבחנתי כי הוא פועל רק ב-2 שניות הראשונות של הדלקת המחשב ואחריו נכבה, המאורר עצמו מתחיל לפעול רק כשאני מפעיל את התוכנה speedfan בלי שום קשר להגדרות בה כי התוכנה עצמה לא מזהה את המאורר עצמו אבל הוא מתחיל לעבוד כשהתוכנה עובדת,מהי הסיבה שהוא פועל רק בשתי שניות הראשונות של ההדלקה והאם אפשר לתקן זאת כדי שהוא יפעל באופן קבוע?,אודה מאוד לכל מי שיוכל לעזור לי.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by ShaySolomon,

שלום, משום מה אני לא מצליח לפתוח שום דבר שקשור לכרטיס מסך שלי (MSI GTX770) ובכל תוכנה שאני בודק מופיע רק כרטיס מסך HD GRAPHICS 4600 של אינטל. גם למשל שאני לוחץ קליק ימיני - "לוח בקרה של NVIDIA" מופיעה לי השגיאה: You are not currently usuing a display attached to an NVIDIA GPU. איך אני מטפל בבעיה והופך את הכרטיס מסך החזק שלי ל"ראשי"? המפרט שלי: מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 לוח אם: Gigabyte GA-B85M-DS3H מארז: באנדל - NZXT Phantom 410 Black + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz כרטיס מסך: MSI GTX770 2G DDR5 GAMING Twin Frozr - בקניית מחשב חדש קשיח למחשב שולחני: WD 1T…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by I7210I,

שלום יש לי הגה שהיציאה שלו היא ככה http://img651.imageshack.us/i/20110501170252.jpg/ ובמחשב יש לי את החיבורים הללו http://img651.imageshack.us/i/20110501170616.jpg/ בעבר זה התחבר לחיבור של המסך אבל עכשיו אין לי משהו בגודל הזה מה אפשר לעשות בכדי לחבר את זה ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Chenitbit,

היי חברים יש לי תקלה במקלדת במחשב נייד מסוג hp pavilion g6 ישנם מקשים שאינם מגיבים כשאני מחבר מקלדת נוספת היא עובדת תקין אז חשבתי שהתקלה נמצאת במקלדת עצמה פירקתי את המקלדת ניקיתי אותה קצת וחיברתי וכרגע יש כפתורים לדוגמא אנטר שרושם לי 0 מה לדעתכם התקלה? בתודה חן

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. המחשב עובד מצוין.. כשמחברים למסך אחר הכל בסדר.. הבעיה היא במסך גם כשמדליקים אותו הפאנל לא נדלק או מתבהר המסך נשאר שחור לגמרי כאילו הוא כבוי (יש הבדל בין שחור כשהמסך כבוי לשחור כשהוא דולק) בנוסף לזה כשאני מדליק אמורים לראות את הלוגו של החברה SAMSUNG לכמה שניות ואז המסך מתחיל לעבוד,לפעמים ניתן לראות את הלוגו ממש ממש חלש או במקרים אחרים כשאני מדליק את המסך לא רואים כלום ודווקא כשאני מכבה אותו יש הבזק של הלוגו הזה.. נראה לי שזו התאורה האחורית שנדפקה.. למישהו יש רעיון אחר?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by erezo,

לאחרונה נרשמתי לשירות אחסון בענן של MICROSOFT וקיבלתי 15GB אחסון חינם, והתקנתי גם את ה CLIENT ובו יצרתי תיקיות משותפות בתוך השרת, בנוסף לתיקיות ברירת המחדל שבאות עם התוכנה. השאלה היא - כשאני מוחק קובץ מהתיקייה המשותפת מתוך המחשב, האם זה מסתנכרן ונמחק גם מתוך ה CLOUD? כי אם כן אז אין משמעות לשירות, כי אם יקרוס הדיסק הקשיח, אז כל התוכן יימחק גם מה CLOUD. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. כמעט כל תוכנה שניסתי להתקין בזמן האחרון אני לא מצליח להתקין. כל הזמן קופצת לי הודעה משהו שקשר לC:\Windows\System32/mscoree.dll זה למשל שניסתי להתקין אימולטור bluestacks אז זה הראה לי את ההודעה הזאת כל תוכנה זה מראה את ההודעה הזאת רק בכותרת השם משתנה לפי איך שקוראים לתוכנה.. חייב עזרה דחוף בבקשה זה כבר כמה חודשים שאני לא יכול להתקין הרבה תוכנות וחלק מהם אני חייב

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Forest14,

האם יש בעיה לחבר מאוורר (נוקטואה NF-A4*20) שמיועד ל5V ללוח אם (חיבורים רגילים) של מאווררים?

דיונים חדשים בפורומים