תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,288 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני לא מצליח בשום פנים ואופן לחבר מחשב לטלויזיה שלי בחיבור hdmi ניסיתי לחבר גם את המחשב הנייח שלי וגם את המחשב הנייד שלי שמצליחים להתחבר לטלויזיות אחרות בבית אבל הם לא מזהים את הטלויזיה חיבורי ה-hdmi של הטלויזיה ככל הנראה תקינים מכיון שהם עובדים עם הממיר ניסיתי עם כמה כבלים שכולם תקינים ניסיתי גם לכבות ולהדליק את הטלויזיה ולחבר ולנתק אותה מן החשמל אני קצת אובד עצות במה הבעיה מכיון שהטלויזיה התחברה בשבוע שעבר למחשב samsung smart tv 32 inch UA32EH4500
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אילו בדיקות\תוכנות מומלצות בעת קנייה של מחשב נייד יד שנייה? כדי לבדוק שהכל תקין ולא יקרוס בזמן הקרוב מסך,מעבד, כונן SSD, כרטיס מסך..? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
רציתי היום להתקין משחק, שהתקנתי כבר כמה פעמים מאותו דיסק... באמצע ההתקנה אני שומע פתאום... בום! , חשבתי כבר הלך לי ה-CD ROM, פתחתי אותו, אני רואה הדיסק מרוסק לחלקים בכל המקומות בCD-ROM. ניקיתי את הCD ROM מכל הרסיסים של הדיסק... ואז פתאום בנס הCD ROM פועל. השאלה היא, למה זה בכלל קרה?! חוץ מזה, זה סידי רום חדש שקניתי לפני חודשיים
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חלונות 10, נתב אלחוטי וטלויזיה חכמה. הכל הוגדר אבל אינני יודעת איך להעביר סרטים מהמחשב לטלויזיה. מישהו?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני פשוט לא מהתחום, ואני מחפש לקנות טלוויזיה חכמה 32 אינג'. בהתחלה שמעתי שכדאי לקנות סוג של cubox כזה ולחבר את זה לטלוויזיה רגילה על מנת שאוכל לצרף USB שמכיל סרטוני MP4 עם קבצי PDF, ואז חבר אמר לי שיש דבר כזה Smart TV שמגיע עם אפליקציות מובנות שיש סיכוי שיכולות לתמוך לך בקריאה של קבצי PDF בצורה נוחה מה-USB וכנ"ל סרטוני MP4 (עם שינוי מהירות וכדומה כמו ב-VLC). הערה: אשמח אם תהיה גם אפליקציה מובנת של NetFlix או לפחות אפשרות להתקין כזו. ממש אודה לכל העוזרים ולהכוונה פשוט אני ממש נוב בתחום הזה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי היום לאחי את המפרט הבא ובאתי להרכיב אותו : PENTIUM 850 GIGABYTE H61M-D2-B3 COMPUCASE 6K31 + HEC 300VN הכול מורכב ואני מנסה להדליק ואין שום תגובה שום דבר לא עולה ניסיתי להחליף לספק כוח אחר שיש לי כאן שבטוח טוב ועדיין שום כלום לא עובד בלוח אם לצערי בלי שום נורה אליו ככה שאי אפשר באמת לדעת אם הוא מקבל חשמל או לא על פניו זה בכל מקרה נראה בעית לוח אם כי כאמור ניסיתי ספק כוח אחר הPOWER SW מחובר ללוח אם בדיוק איפה שצריך וניסיתי להחליף גם בין ה+- לפני שאני חוזר מחר לחנות עם המחשב כדי שהם ישברו את הראש , יש עוד משהו שאפשר לנסות אולי איכשהו ?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בוקר טוב, היום שאני בא להדליק את המחשב הוא נדלק מתחיל לעשות צליל מוזר כזה שחוזר על עצמו איזה 6 פעמים ואז יש ביפ ארוך מהלוח אם. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המחשב של הילד לפטופ חדש כחודשיים. עם win 10. פתאום לא ניתן להכנס לאתר ספציפי.(הייתה תקלת תשתית של הוט לפני יומיים שטופלה). בלפטופ אחר הכל תקין כך שהבעיה לא באתר עצמו ואולי לא בתשתית ולכן זה מוזר. לפני כשבועיים הכל היה בסדר בלפטופ בו קיימת הבעיה. בדקתי במספר דפדפנים (כרום, אדג' ופיירפוקס). מחקתי קוקיס, הסטוריה , ומטמון. עשיתי בעזרת חבר איפוסים ב cmd: אז גם Dns התאפס (ב cmd בהרשאות מנהל נרשם netsh winsock reset) דרייבר רשת התאפס ( בcmd כמנהל ipconfig /flushdns ) וניתקתי מהחשמל וחיברתי שוב מודם ועדיין יש בעיה. מה אפשר לעשות מאחר וזה אתר של משרד החינוך שם הילד צריך להגיש עבודות. הלפטופ השני …
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום , קניתי את המארז הזה, ובדף המוצר כתוב שהוא תומך מהצד ברדיאטור 360 וגם טכנאי אמר לי שכן. אבל יש שני בעיות .. 1. זה נראה שאני יצטרך לוותר על הארדיסקים HDD שלמעלה 2. גם כשפרקתי אותם עדיין הכרטיס מסך מפריע לו להיכנס ואני אציין שכתוב בדף המוצר שהמארז תומך עד לאורך של 450 MM והכרטיס 319 MM אני ממש אשמח לעזרה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי HD wd2500JS חדש שהמחשב לא מזהה לא בביוס ולא בווינדוס במנהל התקנים יש סימן קריאה על ה-VIA SATA RAID Controller http://img232.imageshack.us/img232/9061/xffdsoy9.jpg האם בגלל הוא לא מזהה אותו ? או שצריך להגדיר משהו בביוס ? Gigabyte GA-K8VM800M
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כרטיס המסך שלי הפסיק להוציא אות כאשר מחובר אליו כבל DVI. כאשר אני מחבר כבל VGA אין בעיה. אני משתמש באותו כבל ואותו מסך ומחבר אותו אל יציאת הDVI בלוח האם שלי וזה עובד כך שאני יודע בוודאות שזה הכרטיס. עכשנתי לו דרייברים בין שבוע או שבועיים לפני שזה התחיל (באותה תקופה הכל היה תקין). יכול להיות שזה קשור? מדובר בRADEON 7700, הכרטיס עדיין באחריות. אשמח לרעיונות.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1 אני מחפש תוכנה לתיקון סקטורים פגומים 2 יש לי מעבד של פנטיום 3 ואחד הפינים בו שבור האם הוא פועל האם ניתן לתקן ? (אם אפשר לחבר שוב את הפין שנשבר הלחמה או משהו) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף את הכוננים הישנים שלי למחשב החדש. הבעיה שאין לי מספיק כבלים לחשמל במחשב. אז רציתי להוסיף כבל חדש, אבל לא סגור לאיפה מחברים אותו. האם ישירות לספק כוח? או שיש גם כזה יחידה קטנה שאפשר לחבר כבל אחר? תמונות להמחשה:
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים! Windows 8 אשמח לעזרה עם שתי בעיות: 1) אני רוצה להקשיב לרדיו של רשת ב' לתוכנית מסוימת ולהקליט אותה כך שאוכל לשמוע את התוכנית אחר כך. מה שאני רוצה בעצם זה לשים הקלטה נגיד לשעה 8 בערב שתהיה באורך של שעתיים לצורך העניין ואוכל לשמוע את זה יום אחרי נגיד. יש חיה כזאת? 2) יש לי המון קבצים כפולים במחשב. אני רוצה לקחת את כל הקבצים הכפולים ולהעביר לכונן אחר כך שזה יהיה בתור גיבוי. איך אני מוצא את הקבצים הכפולים ומעביר אותם? אגב, בדקתי את הנושא קצת לפני שהתייעצתי פה, אני שם לב שרוב התוכנות החינמיות נותנות לך אפס אופציות ממש אודה לכם על כל עזרה שהיא עם שתי הבעיות הללו. שיהיה המשך שבוע מצוין ותודה!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
לאבא שלי יש מסך פשוט עלה 400 שקל ובדקתי ואין לו את זה ובדל יש את זה וגם סמסונג שיש ברשותי כרגע הנה הבדל בן מסך רגיל פשוט CRT לעומת הדל: ולפני שצתגידו כי המסך IPS ישן אז הנה מסך IPS דל חדש שגם בו יש את זה:
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי לפטופ חלונות 10 של HP והוא רוצה לעשות עדכון BIOS. יש איזשהו סיכון לקבצים או לכל דבר על המחשב? הדגם הוא HP ProBook 440 G4.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש ברשותי כרטיס מסך בדגם 9600GT ובזמן האחרון כשאני מדליק את המחשב המחשב עולה שומעים את הוינדוס פועל אבל אין שום צג על המשך, לאחר שאני עושה ריסט במחשב (כפתור קטן הזה של הריסט) כן נידלק המסך והכרטיס עובד. יש גם בעיה עם סרטונים מהאינטרנט הכל קטוע ואי אפשר לראות ככה כלום. בדקתי את הדריור, מחקתי והורדתי מחדש, במקרה גם עשיתי פרמוט למחשב לא מזמן לאחר שהייתה הבעיה. שום דבר לא עזר אני חייב עזרה!! יכול להיות דיי הוא כבר מתחיל למות להתחיל לחסוך לקנות חדש? מה עלי לעשות?? תודה מראש לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התצוגה עולה עם הדלקת המחשב (בלי ציפצופים חריגים) ולאחר שחלונות נטען היא משחירה ומוצגת הודעה "Input not supported". התצוגה פועלת כשורה בSafe mode אבל משם לא משנה לאיזו רזולוציה שיניתי התצוגה לא עולה כשורה במצב הפעלה רגיל (ניסיתי את הכי נמוכה , הכי גבוה , את מה שהשתמשתי בדר"כ , ואת הברירת מחדל של המסך) . את תדירות הרענון לא ניתן לשנות מSafe mode אך היא מוגדרת לברירת מחדל של המסך (hardware default) . כרטיס מסך: nvidia geforce gts250 (דריבר מעודכן) מסך: acer x213w מערכת הפעלה: vista
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שאלתי את השאלה גם בפורום "חלונות" כי איני יודע להיכן לשייך אותה. אבא שלי (בן 79) החליף מחשב שולחני . מקלדת ועכבר אלחוטי נשארו. ( של מייקרוסופט נראים איכותיים ) וגם המסך ( בן 3 בערך) נלקח מהמערכת הישנה. יש לציין כי אבי אינו יודע מה הרכיבים שהותקנו במחשב החדש,לוח אם, כמה זיכרון וכד'. בכל מקרה מדובר במחשב בן כמה ימים שהותקן ע"י "חבר" שהם מכירים וסומכים עליו שנים. הבעיה - פתאום, מזיזים את העכבר והסמן מתחיל ללכת ב"סלוא מושן" בהילוך איטי וזה פשוט מעצבן. לאחר כמה שניות טובות לפעמים עשרות שניות, חוזר לעצמו והמהירות עקיבה של הסמן אחרי תנועת העכבר רגילה וטובה. הוחלפו סוללות בעכבר ובמקלדת אבל התופעה ממשיכה. במחשב הישן היתה מערכת הפעלה אקס פי ועכשו ווינדוז 7 מה יכולה להיות הסיבה תו…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחשב פנטיום 4 מעבד 2 גיגה הרץ 775 זכרון 2*512 מגה 533 H.D 160 גיגה מסך PXI -E 7200GS לוח ASUS P5VD2-MX SE הבעיה: המחשב כל הזמן נתקע, התחיל כל כמה שעות ולאחרונה כבר היגיע לכמה דקות כאשר העכבר נתקע ורק כיבוי מעולץ משחרר אותו. בדקתי התחממות-שום רכיב לא מתחמם והמאווררים כולם עובדים. בדקתי את הזכרונות-תקינים בדקתי דיסק קשיח-יצא תקין לוח נראה תקין חיצונית-אין קבלים מנופחים הוצאתי את כרטיס המסך וזה לא שינה כלום. החלפתי ספק גם לא ממש עזר. החלטתי לעלות את המחשב עם מינימום חלקים (ספק חדש,לוח אם,דיסק קשיח...) והמשכתי להתקין מחדש ווינדויס אחרי פירמוט. הבעיה של התקיעות עברה ועכשיו יש לי בעיה חדשה- המחשב בזמן העליה נתקע כמעט חמש דקות על מסך הפתיחה של הביוס-מוזר לא? השאלה שלי, האם מי…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך הופכים NTFS ל FAT32? ניסיתי בכמה דרכים ולא הצלחתי. תודה
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן. החלפתי לצורב LG 32X10X40 (8320B) לאחרונה, ובכל צריבה שלי בNERO הבאפר עולה ויורד כמו רכבת הרים, הסמן של העכבר מתחיל לקרטע (!) אבל איכשהו הצריבה עוברת בשלום. מה קורה פה? המחשב שלי הוא Athlon XP 1800+, 256MB DDR 333MHz, Maxtor 7200RPM 80GB .. האם עדכון קושחה יעזור? .. תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נעלמו לי פתאום הכונן דיסקים (שהוא גם קורא DVD) והצורב גם נעלם וכרגע אני רואה רק את הכונן HD שלי. רציתי לדעת מאיפה אוכל להביא דרייברים לצורב LG וגם לכונן דיסקים + DVD של LG? תודה רבה.
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך אני מפעיל את המחשב בלי כפתור שבמארז או משהו כזה ? (הוא לא עולה ככה שאני לא יכול להגדיר ב BIOS דברים) תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-