תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
בבקשה מישהו עזרה זה דחוף יש לי סרטים שקניתי צרובים ובדיוידי אפשר לראות אותם אבל במחשב הם לא עולים ולפעמים אף תוקעים לי את המחשבי, מישהו יכול לעזור לי ולומר לי אם ואיך אפשר לגרום למחשבי שלי לזהות אותם? הוא פשוט לא מזהה אותם בכונן הדיסקים בבבבבקקקשששההה עזרהה תודה רבה לכם
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי שתי שאלות ואשמח לקבל עזרה, 1. איך אני יודע אם הHD שלי הוא SATA II ושהוא לא בטעות SATA רגיל? 2. איך אני יודע איזה אם הזכרונות שלי הם ב DUAL? יש לי של חברת Infineon DDR2 533 תודה מראש למשיב לשאלות.
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
בבקשה תמצאו לי מדריך כיצד להתקין את ההיטסינק של ה 775.
-
- 13 תגובות
- 811 צפיות
-
-
כל הזמן מופיעים לי הודעות כחולות במשחקים שכתוב: bad_pool_called ו-kernel_apc_pending_during_exit הקבצי מינידאמפ מצורפים. אשמח אם תוכלו לעזור. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
הג'יפה 2 במחשב החדש לא מגיב ואני לא יכול להשתמש במחשב הנורמלי! בבקשה תעזרו לי אני לא יכול לשרוד יום אחד בלי מחשב :( :'( :'( :'(
-
- 6 תגובות
- 946 צפיות
-
-
קניתי כרטיס רשת, כי אני מתחבר עוד כמה ימים ל-WOW חיברתי את הכרטיס, העלתי חלונות אקס פי וזה זיהה לי את הכרטיס. לאחר מכן רציתי להיכנס לאינטרנט, אבל כשלחצתי על ההתחברות המחשב פשוט נתקע לי! מה לעשות? למה זה קורה?
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי: Hitachi DVDRom GD-7500 MSWinXProSP1 הוא עבד אצלי בסדר אבל אכשיו הוא קורא רק CD רגילים ו- DVD לא! אני לא יודע מה לעשות הוא פשוט לא קורא/מרגיש את ה- DVDCD כשאני מכניס אותו! כל ה- DVDCD שלי הם מקוריים ולא צרובים וכו'... בבקשה תעזרו, אני לא יודע מה לעשות!
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני משדר רדיו הרבה פעמים וקורה לי הרבה פעמים שפתאום השיר קופץ בשניה, וזה לא קרה בעבר וזה גם קורה לי שאני לא משדר שאני סתם שומע שירים ובכלל הווינאמפ נעשה איטי וזקן כזה אבל לא עשיתי שום שינויים במחשב, לא הפצצתי ת'הרדדיסק פתאום וזה גם לא קורה בעומס, זה קורה בכל מצב.... בבקשה זה חשוב, אני משדר ואסור שזה יקרה...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מה קרה פה ? זה קרה אחרי שעדכנתי דרייבר לכרטיס מסך ATI Radeon 9600 לפני עדכון דרייבר, לא קרה לי כזה.. אז מה עושים ?
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-
-
ניסיתי נואשות (גם מקצועני הפורםו לא הצליחו במשימה), לבצע את הדבר הבא: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=16;action=display;threadid=43657 נואשתי כמעט לחלוטין, אלא אם יצוץ גאון חדש. בכל מקרה, הוצאתי את חיבור ה RCA מהטלויזיה, והיא חזרה להיות כפי שהיא כבר שנים, מחוברת רק לוידאו ולממיר של מת"ב, אך פתאום לא שומעים סאונד בכלל !!!! מה קרה פה ?!?!
-
- 25 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ברוב טיפשותי הוצאתי את הבטריה מהמחשב נייד (המחשב עבד דרך המטען שמחובר לחשמל), אז הייתה לנו הפסקת חשמל וכשהחשמל ירד, המחשב ישר נכבה. כשהדלקתי אותו הופיעה לי ההודעה הזו (בתמונה).... מי יודע מה הרסתי והאם אפשר לתקן?
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אהלן! לפני כחצי-שנה(ממש חדש!!) קניתי הרד-דיסק חדש בעקבות מות ה WD הישן שלי והיום באופן פתאומי ה WIN הודיע שכנראה יש בד-סקטור והפעיל SCANDSIK , שכמצויין סימן בד-סקטור אחד. כמו-כן הוא עושה רעשים של דפיקות ונתקע ב WINDOWS והנורה מהבהבת באופן מוזר ההרד-דיסק הוא מקסטור 40GB 7200, לפי הבנתי הוא היה אמין יחסית(שעשיתי סקר שוק בזמנו לכולם היו בעיות) למה זה קורה לי??? האם משהו דפוק במחשב,ספק, העובדה שאני לא מכבה את המחשב, מצב DMA לא מתאים?? אשמח לקבל תגובות כי לא בא לי לגלות שגם ההרד דיסק הבא שאקנה בימים הקרובים ידפק גם לאחר כמה חודשים תודה
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
-
מישהו יודע במקרה איך אני בודק שמודול זכרון הוא תקין ? איך אני בודק שכל הזכרון במחשב שלי במצב טוב ? האם קיימת תוכנה עבור זה?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם מפרט המחשב שלי בצד ימין עשיתי OC קליל ביותר והעלתי באס ל286 שהעלה את מהירות המעבד ל2.0 גיגה ואת הזיכרונות לתדר 714 עשיתי בדיקת SP2004( בדיקה במקביל לכל ליבה)והשארתי את המחשב דלוק הרגע נכנסתי הביתה וגיליתי שCPU O ממשיך לעשות את הבדיקה והכל בסדר ואילו לCPU 1 היה ERROR והבדיקה הפסיקה לעבוד לאחר 19 שעות הנה מה שרשום בLOG Test 5, 2100 Lucas-Lehmer iterations of M33730143 using 2048K FFT length. Test 6, 2100 Lucas-Lehmer iterations of M33030145 using 2048K FFT length. Test 7, 2100 Lucas-Lehmer iterations of M33030143 using 2048K FFT length. Self-test 2048K passed! Test 1, 1500 Lucas-Lehmer iterations of M42943039 using 2560K FFT length. Test 2, 1500 Lucas-Lehmer it…
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי מחשב דל 3537 חדש עם ווינדוז 8.1, כבר פעם שניה שהוינדוז קורס לי בלי שום סיבה בפעם הראשונה עשיתי שחזור הגדרות יצרן וזה פתר את הבעיה לשבוע בערך שהיום זה שוב קרה, בפעם השניה עשיתי רענון של הווינדוז, השאלה שלי היא איך אני יכול לבדוק אם התקלה היא בגלל קובץ דפוק של הווינדוז? פניתי למעבדה ופתחתי אצלם קריאת תקלה אבל בגלל היום והשעה הם סגורים ורק בשבוע הבא יחזור אליי טכנאי וחשוב לי לסדר את המחשב לפני שבוע הבא כיוון שזה מחשב עבודה - - - תגובה אוחדה: - - - הבעיה שלי היא כמו הבעיה כאן ובאמת אחרי שעשיתי רענון אז הווינדוז חוזר לעבוד, רק שזה כבר קרה פעם שניה אז חשבתי שאולי יש בעיה בהתקנה שלו
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום לכולם כאשר אני מבצע בדיקת PRIME במצב של BLEND כלומר הרבה זיכרון נבדק אז המחשב ניתקע . בכל שאר המצבים הכל עובד סבבה ואין שום בעיות ! המחשב לא מתחמם ולא כלום ,2 גיגה זיכרון פנימי עללוח של GIGABYTE P35 מעבד Q6600 ו8800GT . יש רעיונות ?בדיקה של MEMTEST לא העלתה כלום !
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום חברים, בזמן האחרון יותר מידי תקלות קורות לי הפעם המסך נורת המסך נדלקת למסך VP 930B של VIEWSONIC 19(מסך מעולה בן 4 שנים) אך המסך לא מראה שום דבר וגם לא רואים בו כלום חיברתי את המחשב למסך אחר והכל בסדר עם המחשב כי יש תמונה במסך האחר! לכן אני מניח שהתקלה היא במסך לצערי ! פתחתי את המסך אולי למצוא פיוז או משהו שנראה שרוף אבל לא מצאתי. להיפך ראיתי כי יש מתח יציאה של כ 5V בכל מיני מקומות וכך אני מניח שהשנאי לא נשרף. לפיכך יש כדאיות לתקן מסך כזה? במסך חוץ מלד ההפעלה לא דולק שום דבר גם לא שאני לוחץ על כפתורי השליטה שלו תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד פנטיום 4 - 3.2Ghz מחשב כבר שנתיים וחצי. אני בדקתי בביוס . בהדרות Hardware Monitor והיסתכלתי מצב מעבד שלי, הנה פרטים: CPU Temperature (54 C / 129 F והיא משתנה מספרים מהירות חום וקר 53.5 C 52.5 C 51 C ובנוסף מהירות מאוורר של מעבד. CPU Fan Speed 3879RPM או 3901RPM וגם מצב הספק חשמל 12V Voltage --- 11.916V מה נראה לכם המצב אצלי לא טוב. האם צריך לשים משחה טרמית למעבד? ומה עם ספק חשמל הוא נראה טוב בהגדרות ביוס? איך המספר המהירות מאוורר של מעבד הוא בסדר? מיכאל
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. במחשב של אבא שלי התחילה בעיה. כל פעם שהמחשב נגיד קצת מתאמץ דבר ראשון הוא הופך להיות ממש איטי. [קצת ממש] ורוב הזיכרון לא בשימוש. ששולחים נגיד משהו להדפסה פתאום כל המסך נעשה רעשים והפרעות. [מחובר בנפרד לשקע בקיר]. ועכשיו שחיברתי את המחשב שלו למערכת יש הפרעות ממש חזקות בצליל ויש המון פסים לבנים על המסך. [בדקתי הכבלים והמערכת והכל באותה צורה פועל עם מחשב אחר]. חשבתי לכיוון של הספק. שכניראה אולי לספק אין מספיק כוח. גם בגלל שהוא ישן וגם בגלל שהוא JTC פשוט. השאלה איך אפשר לבדוק את זה ולאמת את העיניין. אשמח לעזרה. תודה
-
- 11 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום אילו בדיקות\תוכנות מומלצות בעת קנייה של מחשב נייד יד שנייה? כדי לבדוק שהכל תקין ולא יקרוס בזמן הקרוב מסך,מעבד, כונן SSD, כרטיס מסך..? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לכולם ראשית, אני לא ממש בטוחה שאני כותבת את זה בפורום הנכון, אז אם רצוי להעביר פורום אנא מנהלים עשו זאת לעניין לאחרונה היו לי בעיות עם המחשב שבאופן משעשע (NOT!!) הלכו והחמירו בפרק זמן קצר. לבסוף הגעתי למצב שלא היה מנוס מלמסור אותו לבדיקת מעבדה והמשך טיפול משם. הוצע לי להתקין את ה-WIN7 (שלי) לאחר שהכל יגמר בשלום ובעיות החומרה שזוהו (אם זוהו) יטופלו - אני בספק רב שכל הבלגן ההוא נבע רק מבעיות תוכנה. יחד איתו יותקנו דרייברים ויערכו בדיקות. כעקרון אני לא ממש משוגעת על כך שמישהו אחר יתקין עבורי דברים שאני יכולה להתקין בעצמי במיוחד כאשר מדובר על התקנות קלילות שאני כבר עושה מתוך שינה כמו התקנת ה-WIN7 או דרייברים (במקרה כמובן שאין בעיות מיוחדות). העניין הוא ש 1. אחת הבעיות הר…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב את המחשב החדש שהזמנתי בעצמי.. בשביל החוויה באילו תוכנות משתמשות החנויות לבדיקת הרכיבים החדשים במחשב?
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-