עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by bg1987,

יש לי מחשב די ישן, שכל הזמן מצפצף בטון גבוהה כזה, זה יותר דומה לרעש של זרם חשמלי מאשר משהו אחר. ניסיתי לאתר את מוקד הרעש, אז החלפתי הארד-דיסק. וזה לא שינה, הספק שקט, המאורר של המעבד שקט, הארד דיסק גם בסדר. אבל הוא עדיין עושה קולות, ניסיתי לברר מאיפה זה בא וזה נשמע כאילו זה מתוך המעבד, או אולי אחד הקבלים לידו, רק שזה לא נשמע לי כ"כ הגיוני, משהו מכיר תופעה כזאת? זה פשוט מטריף לי את השכל (הצפצוף הזה בטון גבוהה ש"חודר" רעש של טלויזיה או מוזיקה) זה המפרט של המחשב.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by oz4225,

יש לי win7 32bit השעה כל הזמן מישתבשת\מתאפסת ל 2/1/2003 אני מחזיר את זה וכשאני מדליק את המחשב יום למחרת זה שוב מיתאפס וזה חוסם לי אתרים... התקלה בערך כמה חודשים ככה... יש לי גם כמה בעיות את הביאוס ההגדרות כל פעם נימחקות שם... כל פעם שאני מדליק את המחשב אני לוחץ על F1

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by mc_elad,

המחשב לא מזהה שחיברתי אליו אזניות ולאומת זאת את הרמקולים הוא מזהה גם את האזניות וגם את הרמקולים חיברתי לאותו חיבור . סוג החיבור הוא AUX אבל שמתי לב להבדל בין ה AUX של הרמקולים לאומת האזניות לאזניות יש 3 פסים ולרמקולים יש שני פסים... אולי זה הסיבה?.. השמח לעזרה בנושא..

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. שלום לכולם, אני משתמש במחשב נייח, עם לוח אם GAH87MHD3 של Gigabyte ומעבד i5 4570 (ספק כוח 550 של corsair), ומערכת הפעלה ווינדוס 7 64bit. השתמשתי עד לאחרונה בכרטיס מסך מאוד ישן (GTX260), ולפני כחודשיים הוצאתי אותו, והשתמשתי בכרטיס אונבורד. לצורך כך, שיניתי בBIOS את התצוגה לאונבורד. אתמול רכשתי כרטיס מסך חדש, GTX 1050Ti OC של MSI. חיברתי את הכרטיס, ווידאתי שהוא עובד (המאוורר מסתובב...) התקנתי את התוכנה(Nvidia experience) ואת הדרייברים העדכניים מהאתר, ואז שיניתי בחזרה את התצוגה בBIOS לPCIE. כמובן שאת הכבל העברתי לחיבור של כרטיס המסך. למרבה הצער, לא יצא שום אות למסך, ונאלצתי להוציא את כרטיס המסך ולהדליק את המחשב שוב רק כדי להחזיר את התצוגה לאונבורד ול…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  5. Started by eins,

שלום יש לי בעיה כבר זמן רב בזמן שאני מנגן סרטון ב youtube או ב BS player בחלקים מסויימים יש לי פס מרצד די דק לרוחב בחלק העליון של המסך אעשמח לעזרה, תודה.

6. Started by eART,

היי, הבעיה שלי היא כזאת: בהפעלה של המחשב המחשב עצמו נדלק, הכל טוב ויפה (מאווררים, לדים וכו' ניתן לראות שנדלקים) לעומת זאת אין תמונה שמגיעה למסך - המסך נשאר במצב כבוי במקום להדלק. חשוב לציין שהמקרה משתנה, מדי פעם המחשב עובד כרגיל- נדלק ושולח תמונה לצג, אבל בד"כ הבעיה הנ"ל מופיעה. הבעיה לא טמונה במסך, בדקתי אותו ב2 מחשבים אחרים שברשותי ואין שום בעיות. חשבתי בהתחלה שכרטיס המסך אינו מהודק היטב לתושבת שלו (מה שמוזר כי המחשב עבד טוב מאוד שנה+ ולא הזזתי את כרטיס המסך מילימטר אבל בכל זאת). הוצאתי את כרטיס המסך, ניקיתי את המגע שלו עם התושבת (לא את התושבת עצמה) והחזרתי. עדיין ללא שום תועלת. גם החלפתי את כבל החשמל (כבר המצב קרה לי בעבר שסה"כ הבעיה הייתה הכבל חשמל, בעיה שטוטית לגמרי …

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by insert,

אוקי השבוע קניתי מחשב חדש. המחשב הגיע בלי וינדוס ולכן אני זה שהתקנתי אותו . אחרי התקנת כל הדרייבים אני שם לב שאין לי סאונד במחשב (אחרי התקנת הדרייבר)+אחרי בדיקה בביוס שהכל תקין ומאושר שם הכרטיס קול הוא על הלוח ONBORAD מערכת הפעלה : Microsoft Windows Xp Professioal Service Pack 3 הלוח אם : Gigabyte GA-EP43-DS3L כרטיס קול : Realtek ALC888 7.1 תמונה עוד אחת ועוד אחת ממנהל התקנים אגב אני חדש פה אז עם עשיתי משהו לא נכון תתחשבו בי קצת שמעתי רק טוב על הפורום הזה במידה ולא במקום הנכון תעבירו מנהלים

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. היי שלום קניתי היום עכבר חדש של GPT (אופטי) כל הכפתורים עובדים, רק הבעיה שהגלגלת הכפתור האמצעי לא עובד ... ברגע שלוחצים עליו מופיע סימן של 2 חצים (למעלה ולמטה) אבל שמסובבים את הכפתור הוא לא מוריד למטה את העמוד ... (דרך אגב, לא קיבלתי דיסקט או משהו עם העכבר ... ) דבר נוסף, התחושה עם העכבר היא קצת תחושה "מוזרה", ניסיתי קצת לשחק בהגדרות של העכבר דרך לוח בקרה, ההרגשה המוזרה קצת הוטבה, אך עדיין ישנה הרגשה מוזרה, במנהל התקנים בחרתי את המאפיינים של העכבר ושם הגעתי למסך הזה, מה אני צריך להגדיר כאן ?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  9. ??? יש לי בעיה במחשב שלי הוא נידלק כל פעם שאני מדליק נורת פלורסנט בבית או אחד השכנים יש לי מחשב עם לוח אם GA-7VRXP מעבד AMD1800 מי שהוא יודע מה הפתרון?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Cha0stAlker,

תמיד כשאני משחק משחק (בין אם זה Modern Warfare 2 או Sims) המסך נהיה שחור, המאוורר של הכ.מסך מפסיק לשנייה ואז הוא סוגר לי את המשחק וכותב שהיה error. לאחר מכן, כתוב בצד שמאל למטה "display driver has stopped and recoverd". שמעתי דרייברים? הורדתי דרייבים. למרות זאת, הבעיה המשיכה לקרות. אתמול זה היה קורה לעיתים נדירות יותר, עכשיו זה קורה בשניה שאני עושה "play". מוטב לציין כי יש לי ויסטה 64 ביט (מה לעזעזל חשבתי כשקניתי את זה :-X). אשמח לעזרה, תודה מראש.

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by slipknot94,

אהלן, הSSD שלי הרגיש לי קצת איטי וחיפשתי דרכים לסדר אותו ואחת הדרכים הייתה לעדכן את הBIOS. הורדתי גרסא חדשה של BIOS מהאתר של ASUS ( יש לי לוח אם ASUS PRIME B350 PLUS) , שמתי בUSB ועשיתי עדכון כמו שראיתי במספר מדריכים. העדכון נראה שעבר בהצלחה ולא הראה שום שגיאות,אך כשהמחשב ניסה לעשות BOOT,הלוגו של ASUS עלה,לאחר מכן מסך טעינה של ווינדוס וישר קפץ לי מסך כחול עם השגיאה ACPI BIOS ERROR. מאז לא הצלחתי לעשות משהו שסידר את זה ניסיתי להתקין גרסא אחרת של BIOS וקיבלתי עדיין את אותה שגיאה. ניסיתי לשים התקנה של ווינדוס על USB ולעשות אותו BOOTABLE,עלה הלוגו של הווינדוס וישר שוב קפצה אותה שגיאה אין לי מושג מה לעשות,אני ממש אעריך כל עזרה …

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. לא מזמן קניתי מחשב חדש ואת במחשב הישן חברתי לו את הכרטיס מסך ודיסק קשיח למחשב של אישי של אבא שלי כי החומרה שם יותר חזקה . הבעיה שאני בא לעשות התקנת windows 10 לצורך הענין דרך usb ובזמן הטעינה שהוא מגיע להתקנה יש את המסך הזה בדקתי במחשב החדש אם זו בעיה של ההתקנה אבל עובד כמו שצריך, הוא צריך לפתוח לי תמונה כמו שזו למטה אבל פה הוא עוצר

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by noaabraham,

שלום, מחשב נייד של DELL כרטיס מסך Intel HD Graphics family , יש יציאה של HDMI . יש לי מתאם של HDMI ו VGA. בפעם הראשונה כשחיברתי הכל היה תקין. ניתקתי פעם את את המתאם מהמחשב והוא יותר לא מזהה את המסך תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום לכם מסומן שאין "בקר לאיחסון נפח גדול " מה זה איך פותרים זאת ? רצ"ב תמונה לוח אם AMD 939 A8R32-MVP Deluxe http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. שלום חברים,היום (מוצאי שבת) הפעלתי את המחשב שלי ולאחר שהוא נדלק צץ לי שיש לי עדכון לדרייברים שלי מהתוכנה של הכרטיס מסך שלי (AMD - Radeon) ולאחר מכן באתי לראות עוד פרק מהסדרה שאני רואה מידי שבוע, אבל הפעם כאשר הפעלתי את הפרק בצפייה ישירה משום מה הוידאו התפצל לי לשני חלקים, שהצד השמאלי הוא טיפה גדול יותר לעומת הצד הימיני, ויש מין פס אדום כזה שצמוד לחלק השמאלי. חשבתי שזה בעיה בסרטון עצמו אבל לאחר גלישה קצרה בפייסבוק אני רואה שכל הסרטונים שמופיעים שם התפצלו גם כן כמו הראשון.חברים בבקשה עזרה אני לא יודע איך לטפל בזה,הינה תמונה שמסבירה איך שזה נראה

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Satlan,

אהלן קיבלתי את הבעיה הנ"ל, מהי בידיוק ? החלפתי כבלים להארד דיסק וגם את הסלוט SATA שעל הלוח. יש מה לעשות ? בתודה מראש [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. היי שלום יש לי מחשב פניטיום 4 3ghz זיכרון 2GB וספק 400W המחשב פעל טוב אבל קצת התחמם אך לא עשה בעיות , למרות זאת החלטתי להשקיע וקניתי מאוורר חדש למעבד והתקנתי אותו לאחר שהתקנתי אותו המחשב נדלק עובד בערך גג דקה ואז רושם שהוא מתחמם יתר על המידה ומתכבה החזרתי תמאוורר הישן כי חשבתי אולי שיש בעייה במאוורר החדש ושוב הוא עושה את אותה הבעייה (נדלק מודיע שהוא מתחמם ונכבה) למרות שלפני שהחלפתי אותו הוא עבד פיקס אני לא יודע מה לעשות? מה יכולה להיות הבעייה? אודה לכם מאוד על העזרה תודה.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by RGod,

למשל כאשר התקנתי MAFIA 2 אז לא היה לי מקלדת כאילו אני לוחץ ושום דבר לא עובד ! עכשיו התקנתי GTA 5 וגם המקלדת לא מתפקדת במשחק אותו דבר היה ב GTA 3 לא מזמן חייב לציין שככה אין בעיות רק במשחקים ! מה יכול להיות מקור הבעיה ? משתמש ב WIN7 32 BIT ! זה כאילו אני נכנס למשחק והוא מתוכנת לממשק של שלט ולא ניתן לשנות

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by The Grey Matter,

האם ספק כוח 230W מספיק בשביל AMD 1800, CDROM , 2XHD ? האם יכול הגרם נזק לחומרה אם אני אנסה להפעיל את המחשב הנ"ל על ספק כזה?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by natla,

היי, לפני חודש וחצי קניתי מחשב חדש ( amd athlon 2500+, gigabyte 7VAX-A, radeon 7000,Samsung DDR400) ולפתע המסך כבר לא נדלק. ההרגשה שלי שזה דווקא לא המסך, אלא המחשב. כשאני מדליק אותו הנורית בקרה של ההארד דיסק הקשיח נדלקת למס' שניות, אחריה הנורית של ה- DVD וזהו. המחשב נתקע - לא צפצופים, לא רעשים, לא כלום. מה יכולה להיות הבעייה ? ותודה על כל עזרה שתבוא מכם.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שלום, לבן דוד שלי התקלקל הכרטיס מסך nvidia 8400 פסיבי הוא מציג רק רזולוציה ממש נמוכה ואיזה 16 צבעים או משהו כזה (ניסיתי אותו במחשב שלי גם- אותה הבעייה) אבל ניסיתי לשים לו את הכרטיס שלי - nvidia 9600gt וגם הוא לא פעל שמה בכלל, לא עלה המחשב. (אין פוסט, רק נדלקים המאווררים) (מיותר לציין שאצלי הוא פועל מעולה) יכול להיות שהלכו גם הלוח וגם הכרטיס מסך? או שהלוח סתם לא תומך בכרטיס שלי מאיזה שהיא סיבה? אם נלך לksp ונבקש מהם שיתקינו כרטיס מסך ואז הם יראו שהוא לא עובד, אז נהיה חייבים לשלם כי פתחו אותו או שיהיה אפשר להגיד שזה לא עובד ולא רוצים את זה? נ.ב על איזה כרטיס אתם ממליצים עד 400 שקל? זה התקציב שאבא שלו נותן לא משנה אם רועש ואיזה יצאות יש, רק שיהיה כרטיס הכי חזק שאפשר להוציא ב…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Forest14,

האם יש בעיה לחבר מאוורר (נוקטואה NF-A4*20) שמיועד ל5V ללוח אם (חיבורים רגילים) של מאווררים?

23. Started by eliom,

שלום. כשאני לוחץ על כפתור ההפעלה של המחשב.לוקח איזה חצי דקה עד שאני שומע את הצפצוף של הזכרון.(לפעמים לא שומע בכלל ולא נדלק המסך)ומסך נדלק. ובשלב ה-post הוא נתקע שמה איזה דקה ואחר כך ממשיך לעלות. מהי הבעיה ופתרונה? תודה,

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. היי קניתי מארז דיסקים חיצוני כדי לחבר דיסקים 3.5 ide בusb למחשב שלי שאין לו חיבורי ide בלוח למארז יש ספק כוח משלו. כשאני מחבר את הדיסק למחשב הוא מזוהה ועובד אבל מבצע כל פעם ניתוק וחיבור מחדש. בניתוק וחיבור מחדש הכוונה שהוא נעלם מהכוננים ב"מחשב שלי" וכל פעולת קריאה/כתיבה אליו נעצרת בשגיאה. רגע אחרי זה הוא מזוהה מחדש כאילו חיברתי אותו באותו רגע (קופץ החלון האוטומטי בוינדוס ושומעים קולות ניתוק וחיבור) זה קורה בעיקר כשאני כותב לדיסק וכמעט באופן מיידי. החלפתי כונן ide/כבל usb/חיברתי לפורט usb אחר. גם עדכנתי את הוינדוס והדרייברים ללוח וusb. לא היה כל שינוי. אם אני מחבר את המארז למחשב הנייד שלי, הכל עובד תקין. המחשב הנייח: לוח אם:gigabyte z97x-gaming 5 מערכת הפעלה: windows 7 64b…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by paira,

דגם הכ.מסך ATI RADEON HD5770 GDDR5 PCI-E דגם הלוח Gigabte ga g31m s2l המחשב מראה את המסך ראשוני. אבל ברגע שנדלת נורה אדומה על הכרטיס מסך המסך מתכבה . תודה מראש .

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.