עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yosibbb,

שלום אשמח לקבל עזרה הבאתי מחשב מחבר הוא אמר לי שצריך פירמוט וכו היה מסך שחור וכתוב משהו עם boot . לקחתי אותו וכשהגעתי לבית לא ראיתי כלום על המסך החלפתי שני מסכים וכולם לא נידלקים. המחשב נפל לי כשלקחתי אותו לרכב אך לא רציני לא מגבוה . מה ניראה לכם ? למה אין תצוגה?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by amir.o,

הצורב הוא 40X10X32X אני מכוון את מהירות הצריבה ל-X32 אבל בפועל הוא צורב במהירות של X16 ,אני משתמש בנרו(אחת מהגירסאות החדשות),הוא מתחיל במהירות של X32 ויורד ל X16 אחרי כמה שניות בהגדרות של ההתקנים הכונן נמצא על PIO ואני לא מצליח לשנות את זה ל-DMA כמו כן הכונן מוגדר ב-secondary בתור master ונמצא לבדו על הכבל מערכת הפעלה winxp pro מישהו יודע מה הסיבה ? ואיך אפשר לתקן את זה

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. היי, החלפתי דיסק קשיח מסוג SATA וההודעה הבאה מתקבלת בזמן עליית המחשב: The Bios does not be installed. Press [g] to continue" לאחר לחיצה על g, המחשב עולה כרגיל, אבל לא מזהה כמובן את הדיסק החדש. במחשב מותקן דיסק IDE שעליו מותקנת מערכת ההפעלה ( XP - SP2 ), והיה מותקן דיסק נוסף של 250GB SATA והכל עבד תקין. הדיסק 250GB SATA נדפק, והוחלף לאותו דגם (WD) אבל עם נפח גדול יותר ( 500GB ). לאחר התקנת הדיסק החדש, מתקבלת ההודעה. לוח האם הוא ASUS KV8. כמובן, שחוץ מהוצאה של הדיסק הישן, וחיבור הדיסק החדש, לא נעשה שום שינוי במחשב. האם יכול להיות שהבעיה קשורה באיזשהו אופן לג'מפור של הדיסק החדש ? למרות שידוע לי שאין חשיבות לג'ימפור בדיסק SATA, האם יכול להיות שהשילוב בין דיסק IDE (שבו מותק…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by avi333,

שלום, לאחר שפירמטתי את המחשב ולא הצלחתי להפעיל את המקלדת האלחוטית למרות שהעכבר כן עבד התחלתי לחשוד שאולי הסט תקין וכניסות usb לא מגיבות פשוט,ואכן לאחר בדיקה עם עוד 2 עכברים הגעתי למסקנה הוודאיית שכניסות USB במחשב של אינן עובדות,ד"א ישנן 7 כאלו ולא ניראה לי הגיוני שכולם נשרפו פתאום.. תודה לכל העוזרים !

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. שלום, קבלתי מחשב חדש מדגם Zephyrus G15 ובמסך יש זליגת אור כאשר הרקע שחור. לא הצלחתי לעלות את התמונות אז אני מצרף קישור - Screen האם זו זליגה "תקינה" או שצריכים להחליף לי את המחשב? אם כן, יש לי 2 אפשרויות, לשלוח למעבדה של KSP או Asus, למי עדיף? תודה, שי

6. אוקייי http://hwzone.co.il/guides/round/ הכל קל ויפה אבל אני מפחד שיקרה משהו לכבלים אחרת אני בצרה ואמא שלי תולה אותי עם הכבלים ביחד. הקטע שצריך לחתוך אוקי לא הבנתי יש לי כאילו שורות נגיד 7 ||||||| ||||||| ||||||| ||||||| ||||||| אז חותכים על כל אחד יעני |חתוך|חתוך|חתוך|חתוך|... או על כל שתיים ||חתוך||חתוך||חתוך||חתוך||... מה ?? ומה עוד יש להזהרה ומישהו עשה את זה?? כדי מה מי??................. :s05: זה חשוב לי וסורי עם על כל שאלה קטנה אני פותח א. אני סקרן ב. אצלי עבודה ניקיה שלא יתעוררו אחר כך בעיות שלא ידעתי קודם.

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by BloodFist,

המחשב של אחי נדפק, היה מותקן עליו ויסטה שכל הזמן היה נכבה, המחשב פשוט כל הזמן היה נכבה, לקחתי אותו ללחץ אוויר ניקיתי וסידרתי שם הכל פיקס, לא עזר. ניסיתי לפרמט ולהתקין XP\7 אבל כל פעם שהייתי מגיע לשלב כלשהו בהתקנה\פירמוט המחשב היה מפעיל את עצמו מחדש\נכבה. עכשיו באותה מידה על מסך כלשהו הוא היה יכול להישאר בלי להיתקע ובלי כלום להיכבה שום דבר, רק במצבים המסוימים של ההתקנה. אני כבר לא יודע מה לעשות האם למישהו יש רעיון מה הבעיה\איך לסדר אותה? תודה מראש לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by sub100,

שלום חברים, אבקש את עזרתכם. היום שמתי לב שכאשר אני ניגש להגדרה-'שנה הגדרות בקרת חשבון משתמש' , נפתח לי הודעת שגיאה לwindows אין אפשרות לגשת להתקן לנתיב או לקובץ שצוין. ייתכן ואין לך הרשאות מתאימות... ובכותרת: הנתיב של הקובץ.:UserAccountControlSettings.exe\C:\Windows\System32 אני צריך להיכנס לתוך הקובץ בתיקיה כדי לגשת להגדרות. יש לציין ששידרגתי לא מזמן ל-10 מישהו יכול לעזור לי? זה וירוס או משהו?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by iveco,

הגיעו היום אלינו טכנאים של בזק לבניין ושמו בארון תקשורת ובקומה ראשונה קופסא לבנה שכתוב עליה בזק APPLETEC LTD שכבל כחול נכנס ויוצא ממנה זה סיבים אופטיים ?

10. Started by cateye,

היי כולם, לאחר כשבוע שלא היה בשימוש, הועבר הכונן לדירה אחרת ושם התחיל הברדאק.. הוא לא מזוהה לי יותר ע"י המחשב, יש הרגשה שהוא כאילו "תקוע" צילמתי את הסרטון אבל לא רואים שהאור מהבהב. בעבודה הרגילה שלו האור אמור לעלות ולרדת. יש למישהו רעיון מה קרה או איך אפשר לפתור את זה? תודה מראש כונן חיצוני של WD מהבהב ולא עובד

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  11. Started by yesman,

לאחר הפסקת חשמל פתאומית כשמדליקים את המחשב מופיע מסך הSETUP של הביוס וכשיוצאים מהמסך עם/בלי שמירה המסך מוחשך ומופיע הודעה NO SIGNAL חשבתי שכרטיס המסך הלך אבל זה לא מסביר את מסך ה SETUP של הביוס בכל פעם שמדליקים את המחשב איפסתי את הביוס ע"י הוצאת הסוללה וכלום לא השתנה מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by Money_Man,

שלום לכולם! יש לי מארז SUNBEAM TRANSFORMER והוא מגיע עם 3מאוררים 80MM ואחד 120MM מכיוון שהרעש שלהם היה בלתי נסבל החלפתי ליותר איכותיים... כל המאווררים חוברים ע"י חיבור מולקס...שממנו יצא כבל כסוף...ובצד השני הופיע חיבור 3PIN (?) משהו כזה: http://www.lunasio-cooling.com/catalog/images/riduzione4pin_3pin.jpg עכשיו הבעיה היא שהוספתי עוד מאוורר 120MM אחורי של AC והוא בא רק עם 3PIN בלי המתאם הנ"ל. לכן אין לי מושג איך לחבר אותו, ולכן אני שואל: מצאתי על הלוח שלי (GA-945P-S3) מעבר לחיבור של המעבד ללוח אם שעליו כתוב CPU FAN.. יש עוד מקום שכתוב על הלוח "SYS_FAN" ואליו לא מחובר שום דבר... השאלה אם אפשר לחבר אליו ולא יגרם שום נזק...שאולי זה יקח מתח מיותר מהלוח אם... או אפשרות שניה... …

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. התהליך נפתח כל פעם מחדש והמחשב פשוט נתקע בכל פעולה קטנה וכול פעם שאני סוגר אותו הוא נפתח מחדש אחרי כמה שניות.. מה עושים???

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by zippobuyer1,

קודם כל תודה לכל מי שעונה ;D ;D ;D החלפתי למארז FULL TOWER GENERIC ויש לי בעיה כשאני מכבה את המחשב דרך הווינדוס רק המסך נכבה וכל שאר המחשב נשאר דולק! המאווררים / עכבר / הכל! למה זה?? ועוד דבר יש במארז חיבור כזה כמו ה LED של הHD וכל זה.. קטן לבן שכתוב P- וקטן ירוק שכתוב P+ ואין לי מושג לאיפה לחבר אותם? אולי זה זה? מישהו מתמצא בעניין זה? תודה מראש לעונים

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. שלום רב יש לי מחשב גיימינג חדש יחסית (כחצי שנה). זמן רב שהמחשב עושה בעיות בתצוגה של משחקים ואף בוידיאו לעיתים. הבעיות מתבטאות באופן של לאגים קצרים של חצי שנייה או פחות אך מתמשכים. רמת ה"לאגים" הללו משתנה ממשחק למשחק. אך ניכרת בכולם. דוגמא: במשחק heros of the storm כל תזוזת הדמויות והאפקטים נתקעות לשנייה או פחות. עליי להגיד שיש מחשב נוסף בבית על אותו רשת אינטרנט, שבו המשחקים והמדיה השונה פועלים כראוי. המחשב נשלח לתיקון פעמים, הוא עבר הרצה של כל הרכיבים במחשב, אך לטענתם לא נמצאה כל תקלה במחשב. האם מישהו עבר משהו דומה בעבר? או מישהו יודע איזה חלק במערכת עליי לבדוק או למה יכולה להיות קשורה הבעיה בתוך המערכת הכוללת? וכמובן האם ניתן לפתור אותה? תודה מראש וערב טוב CPU: Intel® Co…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Swed,

יש לי מחשב ישן יותר הוא המחשב השני במפרט מחשבים שלי.. עכשיו פתאום הוא החליט שהוא נכבה איזה יום אחד ומאז שמנסים להדליק אותו הוא נדלק לשניה עושה רעש הוא עובד והכל ופתאום הוא נכבה ככה זה יכול להיות 20 אלף פעם מנסה להדליק הוא נכבה.. עכשיו אני חייב לציין שיש בעיה בכפתור הדלקה אך זאת לא הבעיה כי אפשר לתפוס אותו והוא ישאר בסדר אבל עדיין המחשב יכבה.. מזה יכול להיות !?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. זאת ההודעה שאני מקבל כאשר אני מחבר את כבל הHDMI ל DVI מהטלויזיה למחשב. HDMI™ Connectivity If your DTV supports HDMI (High Definition Multimedia Interface) and your AMD Radeon™ graphics card has a DVI connection, you can connect the DTV to your computer. The DVI output of some AMD Radeon graphics cards is capable of audio processing and is composed of both video and audio signals. In this case, you only need a DVI-to-HDMI adapter and an HDMI cable to connect to an HDMI-capable DTV. The DVI output of pre-AMD Radeon 2000 series graphics cards supply video only. To connect this type of graphics card to an HDMI-capable DTV, you need a DVI-to-HDMI adapter and an HDMI cable to s…

18. Started by SciFi7,

שלום לכם וערב טוב, המחשב של אמא שלי החליט לא לעלות יותר... ברגע שמדליקים את המחשב המסך בכלל לא עונה ואחרי 2 שניות מתחיל צפצוף אני לא בטוח עם זה מהלוח אם או מהמעבד.. המאוור פועל והכל.. איו לי מושג מה לעשות, אולי לכם יש רעיונות?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by segevon,

יש לי מחשב יחסית ישן בעל לוח אם של ABIT ומעבד Pantium 4 והוא משמיע רעשים בלי הפסקה.. מה יכולה להיות הבעיה ?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Choice,

כשאני מחבר את הכרטיס ה"חדש" (הTNT2) אני לא רואה כלום על המסך... אני צריך להסיר את הדרייברים של הכרטיס הקיים? אם כן איך? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. הוא מחשב כזה: E6750 2GB OCZ 800MHZ CL4 GIGABYTE P35-S3 (X1950PRO MSI (WTF וספק אני חושב שהביאו לו משהו ממש זבל! ספק EZCOOL 450W JSP אבל אני לא זוכר שם של חברה כי זה לא מוכר האמת,לא מצאנו בשום מקום את הספק הזה באינטרנט. עכשיו אתמול המחשב עבד מצויין ומהיום התחילו לו בעיות ממש רציניות. שמדליקים את המחשב המסך לא נדלק והמחשב מצפצף (הלוח עושה כמה צפצופים שמשהו לא בסדר) אחריי שעושים RESET המחשב נכבה,ואחריי 2 שניות נדלק לבד! ואז שוב המסך לא נדלק ורק אחריי שעושים שוב ריסט אזזזזזזז המחשב נדלק. שזה מגיע לווינדוס המסך נכבה שוב לשניה (כתוב NO SINGLE או משהו כזה,בקיצור שכיאילו אין כרטיס מסך) וישר חוזר. גם ממתי שכל זה התחיל אז הכרטיס רשת נעלם פתאום כיאילו הוא לא מחובר ואי אפשר אצלו להתח…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by yoni blender,

קניתי USB שמשמש כקולט wi fi האם אני יכול להשתמש בו בנוסף לקליטה הרגילה של המחשב (נייד) כשאני מחבר אתו כתוב לי במחשב wifi1 ו-wifi 2 אז בקיצור האם יש לי אפשרות להשתמש גם בזה וגם בזה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  23. קניתי מחשב חדש והעברתי אליו את ה-SSD שעליו מותקן ה-Windows ואת הכונן הקשיח השני של Western Digital מהמחשב הישן. בהתחלה הכל עבד מעולה אך כעת, כמה ימי אחרי החיבור אני מרגיש איטיות ממש בפתיחה של קבצי .rar, מחיקה של קבצים, העברה של קבצים ממקום למקום, התקנה וכו'. מה יכולה להיות הבעיה?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. שלום לכם. קניתי הרדיסק (לא חיצוני) 2 טרה ודרך מחשב עם ווינדוס 7 העתקתי אליו תכולה של כמעט 2 טרה. העברתי את הכונן למחשב עם XP ולהפתעתי הכונן לא מזוהה בכלל. ב"ניהול דיסקים" אני רואה אותו אבל שם יש 1.28 לא מוגדרים (משהו עם GPT) והשארית ניתנת להגדרה ככונן חדש. אני פוחד לגעת שלא יימחקו לי כל הקבצים שבו. אשמח לעזרה. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by d.c.n,

שלום, לפני כשבוע התקנתי במחשב שלי את @bios של gigabyte הורדתי תעידכון של הביוס מהאתר שלהם קיצור לא הלך שם משהו עם העידכון והמחשב לא עולה כלל הוא רושם: Award BootBlock BIOS v1.0 Copyright © 2000, Award software , Inc. Scanning BIOS Image in Hard Drive.... מה עושים?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים