תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
אהלן התחילה לי היום בעיה מאוד מוזרה עם העכבר. מדובר בעכבר לוג'יטק אופטי USB, דור ראשון. במהלך משחק רשת של MOHAA העכבר מפסיק להגיב והנורה שלו נכבית, לאחר מספר שניות הוא נדלק שוב. ברקע שומעים את הצלצול של התקן USB שכבה (או נשלף מהחיבור) ואח"כ נמצא מחדש (הצליל נקרא CHIMES). מדובר במערכת XP HOME מעודכנת (כולל SP1). ניסיתי להתקין מחדש את העכבר, ניסיתי לחבר אותו ל PS2 אם המתאם שיש לי והבעיה לא נפתרה. גם החלפת פורטים של USB לא עזר. חיפוש ב גוגל העלה יותר מדי אינפורמציה 8( בין אם העכבר פגום, או המלצה חמה לא להשתמש בדרייבר של לוג'יטק (אני לא) ובין אם לא להתקין XP אן עכברים ב USB... זקוק לעזרתכם הדחופה! נ.ב. התופעה קיימת (בינתיים) רק ב MOHAA, לא התנסיתי בה בעבודה רגילה על המחשב. ת…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפי מפרט שהיה באתר אני רוצה לשאול... איך פותרים בעיה של סמן עכבר (אלחוטי מייקרוסופט) שמקרטע בתזוזה (ווינדווס 8.0 מקורי). גם המקלדת אותו דבר. דבר שני. בבוט יש צפצוף יחיד. מה הוא אומר? יום נעים... נ.ב. ניסיתי להחליף בטריית עכבר.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. רכשתי לאחרונה נייד חדש של DELL. לאחר התקנה נקיה של Windows 10, עדיין יש לי כ1.6-2GB זיכרון RAM בשימוש ישירות לאחר ההדלקה. על אף שהמערכת נהדרת, לטעמי ישנם הרבה-יותר-מידי שירותים מיותרים שעולים יחד איתה (חיפוש- 30MB, מארח שירותי מערכת- 20MB, וכו' וכו'... אני סופר 200 מגה והרשימה רחוקה מלהסתיים). אמנם רוב השירותים צורכים מעט זיכרון, אך הכמות המטרידה שלהם וכו'... יש רשימה מעודכנת של כל שירות ומה הוא עושה, איפשהו? טיפים לאופטימיזציה נכונה של Windows 10? 2. גם התוכנה של McAffe מעצבנת אותי בנושא. הגנת האינטרנט והסריקה בזמן אמת- לא יודע כמה הן נחוצות (וזה 250-300MB בזיכרון כל הזמן). יש למישהו המלצה לתוכנת הגנה קלילה יותר? 3. ולבסוף- Chrome. וואו. אחרי שכתבו בכל מקו…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לוח אם abit i-n73v. כשאני מדליק את המחשב המאוורים עובדים, המנורות על לוח האם עובדות אבל לא רואים כלום על המסך. אין שום ציפצוף..גם כאשר הוצאתי את כרטיסי הזכרון. הוצאתי את הבטריה של הביוס וניתקתי מהחשמל ואין שינוי. (המחשב לא שלי אז אין לי יותר מדי מושג עליו) תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברשותי p4 2.4ghz לוח אם GigaByte 8s655fx 4 זכרונות של 256 כ"א. דיסק 80GB של מקסטור המחשב התחיל לעשות RESTART באופן רנדומלי, עד שהגעתי למצב שהוא לא מעלה את WINDOWS ונותן מסך כחול עם ההודעה בנושא. עד כה ניסיתי כמה אופציות פיתרון בהנחה שמדובר בתקלת תוכנה, הכנסתי הארד דיסק חדש במטרה לפרמט ולהתקין ווינדוס, ההתקנה מריצה את הדרייברים בהתחלה ולאחר כמה דקות (לפני אופציית פרמוט הדיסק) נותנת את אותו מסך כחול בדיוק. בהנחה שמדובר בתקלת חומרה: 1.הוצאתי את כל הזכרונות וניסתי להריץ את המחשב עם כל אחד מהם בנפרד בתקווה שאחד או יותר מהם דפוקים וזה כל הסיפור - לא עבד. 2.החלפתי את הכרטיס מסך - רק כדי לוודא שלא מדובר בזה. 3. הוצאתי והחזרתי את הבטריה של הלוח אם. 4. החלפתי קבלי IDE עוד לא עשית…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כבר זמן מה מנסה להתקין את כרטיס הקול שלי (GTXP) ולא מצליח! הורדתי את הדריברים מהאתר ופשוט כשאני מתקין את הדריברים המחשב לא מקבל אותם ואני לא מצליח לשמוע כלום במחשב. למישהו יש רעיון ?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי DOK SANDISK 8GB. בטעות הפסקתי את הפרמוט שלו באמצע ומאז אני לא יכול להשתמש בו. המחשב מזהה אותו אך מציין כי הוא לא מפורמט ומוגן מפני כתיבה, כך שלא ניתן לפרמטו. LINUX לא מזהה אותו. מה צריך לעשות בכדי להחזירו לחיים?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייך שהמפרט שלו: לוח אם : MAXIMUS-VIII-GENEמעבד: i7 7700kקירור למעבד: enermax-liqmax-ii-240-liquidזיכרון: HyperX FURY 2x8GB DDR4 2400MHz CL15 Kitדיסק קשיח:samsung 950 pro 256gb כרטיס מסך: nvidia geforce gtx 960 asus strixמערכת הפעלה:win 10 pro.רציתי לדעת אייך אני יכול להוציא ממנו את המריב, מבחנת מהירות יציבות וכו.אשמח לעזרה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם 939 Albatron KM51PV (socket הלוח תואם SATA1 קניתי הרד דיסק חדש WD3200AAKS, שהוא SATA 2 הלוח לא מזהה את הHD, ניסיתי לעדכן ביוס, לשנות הגדרות ביוס, עשיתי ג'ימפור לOPT1 (כאילו SATA1) לא משנה מה עשיתי זה לא עוזר... המחשב גם לא מזהה הרד דיסק אחר שהוא SATA 1, ומחשבים אחרים כן מזהים את הHS SATA2 ללוח אם אין FLOPPY SATA DRIVER ואני כבר אובד עצות... למישהו יש רעיון?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אתמול פרמטתי את המחשב ועדכנתי לWIN7 הורדתי סדרה בMKV ניסיתי לצפות על המסך של המחשב הכל עובד טוב ויפה עם תמיכה של DXVA אבל ברגע שאני מנסה להריץ את הסרט על הטלוויזיה דרך כבל HDMI הMPC-HC נתקע ולא מריץ את הסרט בכלל זה קרוה גם עם קבצי AVI על המסך של המחשב הם רצים רגיל בגרע שאני מנסה להפעיל דרך הHDMI על הטלוויזיה לוקח לו כמה שניות עד שהוא מתחיל לזוז המפרט שלי בצד מותקן על המחשב k-lite 9.3 גרסא אחרונה KMPlayer 3.3.0.33 גרסא אחרונה (לAVI) mpc-hc גרסא אחרונה (לMKV) coreavc v3.0.1.0 גרסא אחרונה amd Catalyst 12.8 גרסא אחרונה AMD Media Codec Package 12.8 גרסא אחרונה win7 enterprise x64
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זאת ההודעה שאני מקבל כאשר אני מחבר את כבל הHDMI ל DVI מהטלויזיה למחשב. HDMI™ Connectivity If your DTV supports HDMI (High Definition Multimedia Interface) and your AMD Radeon™ graphics card has a DVI connection, you can connect the DTV to your computer. The DVI output of some AMD Radeon graphics cards is capable of audio processing and is composed of both video and audio signals. In this case, you only need a DVI-to-HDMI adapter and an HDMI cable to connect to an HDMI-capable DTV. The DVI output of pre-AMD Radeon 2000 series graphics cards supply video only. To connect this type of graphics card to an HDMI-capable DTV, you need a DVI-to-HDMI adapter and an HDMI cable to s…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. כשאני לוחץ על כפתור ההפעלה של המחשב.לוקח איזה חצי דקה עד שאני שומע את הצפצוף של הזכרון.(לפעמים לא שומע בכלל ולא נדלק המסך)ומסך נדלק. ובשלב ה-post הוא נתקע שמה איזה דקה ואחר כך ממשיך לעלות. מהי הבעיה ופתרונה? תודה,
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש עכשיו שאני באה להתקין את הווינדוס בשלב שלפני ההגדרות כוננים בערך הווינדוס מבקש מימני מנהל התקנים אז הכנסתי את הדריבר של הלוח אם אבל אני לא יודע מה להתקין ושאני נותן לווינדוס לסרוק לבד הוא אומר לי שהוא לא מצאה עזרה בבקשה!!!! זה לוח אם MSI B75MA-E33
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הבעיה התחילה אתמול, שיחקתי במחשב והוא פתאום קרס,ללא הודעה,לא מסך כחול לא כלום. ולא נידלק,הוא נידלק רק אחרי שחיברתי מחדש את כל הכבלים.. וזה קרה גם היום. שמתי לב שזה קורה במאמץ מסוים,אתמול זה קרס כששיחקתי fifa והיום זה קרס ששיחקתי cod4 יכול להיות שיש בעיה בספק? :< // תודה לעוזרים.
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם ווינדוס 8.1 64 ביט והוא לא משתמש במלוא הזיכרון. ניסיתי לעדכן ביוס וניסיתי לעשות אנצ'ק בMSCONFIG ולא נראה שינוי. מה אני צריך לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. ניסיתי לחבר משהו לLINE IN במחשב ולא עבד לי. יש לי WINDOWS 8 64 BIT לוח אם של גיגהבייט (הכרטיס קול של הלוח אם), התוכנה REALTEK HD AUDIO קופצת כאשר אני מכניס את הכבל ושואלת איזה חיבור זה, אני עושה LINE IN ולא שומעים כלום. המחשב מחובר דרך כבל אופטי למערכת Z5500 LOGITECH האם זה משהו בהגדרות? מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחר כשנתיים המאורר במחשב הנייד הישן שלי(esprimo mobile fujitsu siemens) הפסיק לעבוד וגרם לבעיית התחממות של המעבד,לאחר שחיברתי מאוורר חדש מאותו הסוג הבחנתי כי הוא פועל רק ב-2 שניות הראשונות של הדלקת המחשב ואחריו נכבה, המאורר עצמו מתחיל לפעול רק כשאני מפעיל את התוכנה speedfan בלי שום קשר להגדרות בה כי התוכנה עצמה לא מזהה את המאורר עצמו אבל הוא מתחיל לעבוד כשהתוכנה עובדת,מהי הסיבה שהוא פועל רק בשתי שניות הראשונות של ההדלקה והאם אפשר לתקן זאת כדי שהוא יפעל באופן קבוע?,אודה מאוד לכל מי שיוכל לעזור לי.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שמעו... יש לי Ti4600 לא באוברקלוקינג. אני משחק להנאתי קאונטר על 71 פריימים כבר 50 שנה ופתאום בסיבוב אחד זה ירד ל19.. ואני לא מבין למה ?! תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התהליך נפתח כל פעם מחדש והמחשב פשוט נתקע בכל פעולה קטנה וכול פעם שאני סוגר אותו הוא נפתח מחדש אחרי כמה שניות.. מה עושים???
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כמעט כל תוכנה שניסתי להתקין בזמן האחרון אני לא מצליח להתקין. כל הזמן קופצת לי הודעה משהו שקשר לC:\Windows\System32/mscoree.dll זה למשל שניסתי להתקין אימולטור bluestacks אז זה הראה לי את ההודעה הזאת כל תוכנה זה מראה את ההודעה הזאת רק בכותרת השם משתנה לפי איך שקוראים לתוכנה.. חייב עזרה דחוף בבקשה זה כבר כמה חודשים שאני לא יכול להתקין הרבה תוכנות וחלק מהם אני חייב
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הWINDOWS UPDATE לא מעדכן לי כבר זמן מה עדכונים וגם שאני מנסה ידנית לעדכן הוא כותב לי את הדברים הבאים- לא הצלחנו לעבור למצב מקוון כדי להוריד את העדכונים. ננסה שוב מאוחר יותר, או שתוכל לבדוק כעת. אם עדיין אינך מצליח, ודא שאתה מחובר לאינטרנט. מה עושים במצב כזה?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, החלפתי דיסק קשיח מסוג SATA וההודעה הבאה מתקבלת בזמן עליית המחשב: The Bios does not be installed. Press [g] to continue" לאחר לחיצה על g, המחשב עולה כרגיל, אבל לא מזהה כמובן את הדיסק החדש. במחשב מותקן דיסק IDE שעליו מותקנת מערכת ההפעלה ( XP - SP2 ), והיה מותקן דיסק נוסף של 250GB SATA והכל עבד תקין. הדיסק 250GB SATA נדפק, והוחלף לאותו דגם (WD) אבל עם נפח גדול יותר ( 500GB ). לאחר התקנת הדיסק החדש, מתקבלת ההודעה. לוח האם הוא ASUS KV8. כמובן, שחוץ מהוצאה של הדיסק הישן, וחיבור הדיסק החדש, לא נעשה שום שינוי במחשב. האם יכול להיות שהבעיה קשורה באיזשהו אופן לג'מפור של הדיסק החדש ? למרות שידוע לי שאין חשיבות לג'ימפור בדיסק SATA, האם יכול להיות שהשילוב בין דיסק IDE (שבו מותק…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב הישן שלי עשה לי בעיות שהוא היה נכבה בפתאומיות או נכנס למצב שינה ולא נדלק בעבר. המחשב היה פשוט נדלק, מפעיל מאווררים וכל מה שצריך, ואחרי כמה רגעים היה נכבה ומפעיל את עצמו מחדש אחרי כמה שניות של המתנה לאותו מצב של מאווררים וכיבוי עצמי בלופים. קניתי מחשב חדש ובישן שמתי דיסק קשיח אחר והבעיה לא הופיע לתקופה קצרה, ועכשיו הוא שוב באותו מצב. אני לא מצליח לעלות על הבעיה כי אין צפצופים ושינוי של מיקום הזכרונות לא עוזר, איפוס הביוס לא עוזר. למישהו יש רעיון מה הבעיה?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, לאחרונה המחשב נתקע מדי פעם במשחקים. שמתי לב שבזמן שהמשחק נתקע, פעולת המעבד צונחת ל-0-2%. יש השערות למה זה קורה ואיך אפשר לתקן את זה? בתודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-