עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום חברים, שנים כבר לא הייתי כאן תודות לדואר וואלה שנימחק עקב חוסר שימוש+ שידרוג מערכת הפורומים שאיפסה סיסמאות :-), זה אני HWgeek המקורי :-). אני סובל מהבעיה שתיראתי בכותרת, גם התפריטים של האתר בראש העמוד נעלמים/מיתפקסלים במעבר עליהם במידה ואני מישתמש בהאצת חומרה בכרום, ניסיתי שתי כרטיסי מסך חדשים (R9 270/ R7 360) עם כל אפשרויות הדריברים כולל DDU אבל תמיד זה חוזר. כיצד אפשר ליבדוק עם הבעיה תוכנתית ולא חומרתית? המחשב בOC אבל זה לא משפיעה, הביוס של הלוח (GA-P35-DS3P) שלי נילקח מלוח יקר יותר(GA-P35-DQ6) תהליך לא פשוט שבמיקרה הצליח-גם זו לא הסיבה לבעיה :-) . המיפרט: WIN 10 PRO מקורי כINSIDER Q6600 G0 @3.33GH…

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  2. שלום, כבר במשך הרבה זמן אני חווה גמגומים ונפילות FPS במשחקים עם V - SYNC, שלרוב מסתכמים בנפילה ל59 FPS, מה שיוצר גמגום, ולפעמים הFPS עולה ל61 (למרות שהכרטיס ב50% ניצול לדוגמא), בinsurgency המצב חמור עוד יותר כי הFPS נופל ל 50 -+, גם כאשר הכרטיס על 20% ניצול, ורק כאשר אני מנמיך את ההגדרות בצורה משמעותית הנפילות פוחתות, יש משחקים בהם הבעיה פחות משמעותית כמו GTA V וBF4, אך היא עדיין מתרחשת, מה שכבר ניסיתי: להפעיל V - SYNC דרך לוח הבקרה של NVIDIA, להפעיל טריפל בפר, להפעיל adaptive V - SYNC (יוצר קריעות), לחסום את הFPS ב58 דרך NVIDIA inspactor, לחפור שעות באינטרנט . אשמח לפתרון כי זה ממש מתסכל.

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  3. התצוגה אצלי מוגדרת על רזולוציה של 1920x1080 וזה לא באמת מוצג ככה, עשיתי הפעלה מחדש למחשב וזה לא עזר. עד אתמול זה עבד בסדר. משום מה אני לא מצליח להעלות לכאן תמונה על מנת שתמחיש לכם למה אני מתכוון, זה רושם לי 'This is not a valid image file', התמונה שאני מנסה להעלות לכאן היא Jpeg והיא שוקלת 193kb. אשמח לעזרכתם, תודה.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by matu89,

שלום אני סובל מזה כחודש מהתנתקויות באינטרנט בהתחלה חשבתי שזה נסע מהראוטר של אורנג' אבל עכשיו החלפתי לראוטר אחר שהיה ברשותי וגם בו התנתק אחרי שעתיים . מודם גם הגיע טכנאי להחליף למודם אחר ..( מודם של הוט ) בהגדרות כרטיס הרשת רשום פועל כראוי . יש לציין שהחיבור לאינטרנט חוזר אחרי ריסט למחשב . למישהו יש רעיון ? תודה .

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  5. Started by Itsik Ben Sabo,

שלום לכולם ! אני מעוניין להרכיב כונן SSD על מק. השאלה שלי מה קורה אחרי שאני מרכיב את הכונן... איך אני עושה BOOT ומתחיל להתקין עליו OS של אפל או ווינדוס? האם זה same same כמו מחשב ווינדוס רגיל או שצריך איזה recovery disk ? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  6. היי שכחתי את הסיסמה למחשב הנייד(toshiba Satellite L50 עם WIN8), הורדתי Hirens.BootCD.15.2 וצרבתי אותו כבוט על מנת לעשות ריסט לסיסמה (בדקתי במחשב הPC שזה אכן קורא BOOT כמו שצריך ועובד) מוגדר שהוא יקרא CD ראשון, והוא גם עושה רעש שהוא קורא את הדיסק ויש - עם מסך שחור ניסתי גם בDOK עם בוט אבל הוא פשוט מדלג ישר לווינדוס . בדקתי בהגדרות של הBIOS במחשב וכתוב SYSTEM BIOS VERSION 2.00 מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  7. דגם לוח האם: GIGABYTE דגם המעבד:I7 דגם כרטיס המסך: על לוח האם מפרט נוסף של חלקים רלוונטים לבעיה שלך: RAM 4GB הספק ספק הכח של המחשב: 350WT כאשר המחשב נדלק, כמה צפצופים אתה שומע מהמחשב: אין ציפצופים כמה זמן יש לך את המחשב והחלקים בתוכו: שנה מתי פעם אחרונה ניקית ממנו אבק: היום תיאור התקלה: אז ככה, באמת מי שמצליח לפתור את זה אודה לו מאד בנוסף אזרוק כמה מיליוני נקודות. לוחץ על כפתור ההפעלה של המחשב > מאוורים מסתובבים נראה כאילו נדלק > לא נדלק > רק מארוורים מסתובבים ואין את הביפ הראשוני. שימו לב לתפנית!(בדקתי 100 פעם) רק אם אני משנה SLOT בRAM (יש כרטיס אחד בסלוט אחד והסלוט השני ריק) המחשב פועל באופן חלק. מכבה את המחשב > מנסה להדליק >…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by natee,

בשעה טובה קניתי מחשב נייד יקר עם עט. (THINKPAD 14) ניסיתי לצייר עם 2 תוכנות ובשניהם יש לי בעיות. אז במקום לפתוח אשכול בתמיכה של מיקרוסופא.... אני בא מייד למומחים:) 1- תוכנת SKETCHBOOK 2015 הסרגלי כלים / שורת הפקודות נראים קצת מטושטשים. התוכנה עדכנית והרזולוציה שלי היא לא מטורפת (FHD ) אני מצרף תמונה. שימו לב ששורת הכותרת של התונה למעלה כן מופיעה בחדות כמו שצריך. אין לי מושג מה הבעיה וכל הדרייברים תקינים . 2- תוכנת FRESH PAINT של מיקרוסופט. אני תופס עם האצבע / עט את הסרגל כלים המרכזי, גורר אותו ימינה- הבחור הולך שמאלה. גורר שמאלה- הוא זז ימינה... יענו, בכיוון ההפוך. יש לכם ריעיונות מה הבעיה? תודה לכם.

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  9. Started by alexrebiner,

היי אני מנסה להסיר את גוגל כרום ושפוט התוכנה לא מפסיקה להיעלם מהמחשב ביצעתי הסרה מסודרת דרך תוכניות במחשב (windows 7) והתוכנה אינה מופיעה שם אני משתמש במספר תוכנות שעובדות WEB והם נפתחות לי עם כרום. ניסיתי לבצע הסרה ידנית ולמחוק TEMP של כרום אבל עדיין הדפדפן הזה נפתח לי. בנוסף הגדרתי שאקספלורר יהיה דפדפן הברירת מחדל ואחרי אתחול למחשב זה נפתח עם כרום. אודה לעזרתכם.

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  10. Started by DeniK,

שלום, חיברתי שתי מסכים למחשב נייח דרך מפצל VGA (קופסה לא כבל) עכשיו מופיעה לי אותה תמונה בשתי המסכים, איך אני מפריד ביניהם? הפכתי את כל הגדרות התצוגה והמחשב כביכול לא מזהה שיש 2 מסכים, עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך והפעלתי מחדש מספיק פעמים... מה יכולה להיות הבעיה? למה המחשב לא מזהה את המסך השני? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  11. Started by momo777,

שלום, יש לי את הכרטיס : EVGA GeForce GTX 960 SSC. יש לו 3 יציאות DISPLAYPORT , DVI, HDMI. מסך ראשון מחובר בDVI. חיברתי עכשיו מסך שני עם כבל שהוא צד אחד DP וצד שני DVI. באחת היציאות של הDP הוא לא זיהה את המסך ובשאר היציאות כן. זה בוודאות אומר שהיציאה התקולה? או שיש מצב שזה משהו תוכנתי.. ואגב כדי לחבר מסך כדאי לכבות את המחשב קודם? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  12. Started by Davidavid6,

עדכון: מסתבר שמדובר בתקלה שכבר נתקלתי בה בעבר. חיברתי את המסך למחשב נייד ומסמך וורד פתוח (רקע לבן) ובזוויות מסויימות ניתן לראות את הטקסט הכהה מעט יותר באופן קלוש. זכור לי שמדובר באיזושהי תקלה ברמת התאורה של המסך עצמו ולא הגדרה, ממסך קודם שהיה לי בעבר - תקנו אותי אם אני טועה... האם להפעיל אחריות או שמדובר במשהו שאפשר לפתור בקלות? תודה! שלום, לאחרונה קניתי מחשב חדש ללא מע' הפעלה. המחשב עבר הגדרה בסיסית ע"י טכנאי והכל בסדר, כל החלקים חדשים - והכל מחובר, למעט עכבר-מקלדת. חיברתי כונן-צורב DVD וקורא כרטיסים מהמחשב הישן (שניהם נותקו לחלוטין לאחר מכן כדי לשלול אפשרות שהם הגורם לבעיה). בהפעלה הראשונה לאחר שהמסך חובר ראיתי את הלוגו של…

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  13. Started by Gvaq,

שלום לכולם, 1. רכשתי לאחרונה נייד חדש של DELL. לאחר התקנה נקיה של Windows 10, עדיין יש לי כ1.6-2GB זיכרון RAM בשימוש ישירות לאחר ההדלקה. על אף שהמערכת נהדרת, לטעמי ישנם הרבה-יותר-מידי שירותים מיותרים שעולים יחד איתה (חיפוש- 30MB, מארח שירותי מערכת- 20MB, וכו' וכו'... אני סופר 200 מגה והרשימה רחוקה מלהסתיים). אמנם רוב השירותים צורכים מעט זיכרון, אך הכמות המטרידה שלהם וכו'... יש רשימה מעודכנת של כל שירות ומה הוא עושה, איפשהו? טיפים לאופטימיזציה נכונה של Windows 10? 2. גם התוכנה של McAffe מעצבנת אותי בנושא. הגנת האינטרנט והסריקה בזמן אמת- לא יודע כמה הן נחוצות (וזה 250-300MB בזיכרון כל הזמן). יש למישהו המלצה לתוכנת הגנה קלילה יותר? 3. ולבסוף- Chrome. וואו. אחרי שכתבו בכל מקו…

14. Started by yns lab,

שלום רציתי לדעת יותר לעומק מזה TDP הבנתי שזה ערך מקסימלי של פליטת חום של המעבד הכוונה אם למשל מעבד או רכיב כלשהו אחר במחשב בעיקר התייחסות למעבד שהTDP שלו נמוך זאת אומרת שהוא מעבד "חלש" יחסית לעומת מחשב עם TDP גבוהה ואיך זה מתבטא במעבדי I7 עם TDP נמוך?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  15. היי, יש לי את הטבלט הנ"ל. התקנתי עליו ANDROID 4.4.4 כי WINDOWS היה לא טוב בשביל ההורים שלי. כרגע כשאני מכניס אזניות, הסאונד ממשיך לעבוד גם דרך הרמקולים. ניסיתי כמה סוגי אזניות. ניסיתי להוריד כל מיני TASKER וMACRO... ללא הצלחה. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  16. Started by nargsi,

ערב טוב , זה שאלה בשביל חבר שלי. אני מצטט אותו שלום לחברי HWzone, יש לי בעיה במשחק black ops II כאשר אני מזיז את העכבר ישנו דיליי קטן ומציק... זה כמעט בלתי אפשרי לשחק ככה ואין לי מושג איך לפתור את זה. WIN10 64 BIT בעיית FPS זה לא, יש לי מחשב חזק. שמעבר לדרישות המומלצות. תודה רבה על עזרתכם.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Lyor,

קיבלתי מחשב נייד lenovo T420 שעליו הותקן WIN10 כשדרוג מWIN7. ומשום מה, לאחר הפוסט של הביוס, הוא מראה לי מסך שחור עם סמן מהבהב כאילו הוא מחכה שאני כתוב לו משהו (במילים האחרות, הווינדוס עצמו לא עולה). בעקרון גיביתי כבר את כל הקבצים שחשובים לי דרך LIVECD אבל אני לא מעוניין להתחיל להתעסק עם פרמוט שלו מ-0, אבל אני באמת שלא יודע למה זה קרה או האם קבצי המערכת הפעלה נפגמו. נסיתי גם לבדוק בנוסף את הסקטורים של הHDD שלי, אבל נראה שעל פניו הוא תקין. יש לזה פתרון כלשהו מלבד פרמוט מוחלט?

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  18. Started by iSolt,

אין אפשרות להרחיב את C בגלל המחיצה שתקועה באמצעאיך פותרים את זה? ולא הבנתי איפה מחיצת ה20GB של הוינדוס, הכונן הוא 1TB והמחשב הגיע בלי DVD של וינדוס

19. Started by d3mo-killer,

יש לי בעיה במחשב ואני חושב שהבעיה היא בכונן הקשיח. המחשב קרס לי היום כמה פעמים ובפעם השנייה בוא התחיל לצפצף רצוף למשך שניה הפסיק והמשיך. פתחתי את המארז וניסיתי לראות אם הכבל SATA יצא מהמקום ולא ראיתי כלום,כשהדלקתי את המחשב ראיתי במנהל המשימות שהדיסק פועל ב100% ולפעמים יורד ל0% אבל אחרי 5-10 הוא מגיע למספרים נמוכים. יש למישהו רעיון למה המחשב קורס? לבינתיים הכל בסדר אבל אשמח אם תענו.

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  20. Started by sgt_flippy,

שלום רב יש לי בעיה במחשב המחשב שלי אחרי כ10-15 דקות אחרי שהוא עולה לי ופועל , הוא עושה לעצמו אתחול ניקתי את המחשב מאבק ועדיין הבעיה נותרה עידכנתי את הכרטיס הגרפי שלי והבעייה עדיין נשארה האם מישהו יודע על פתרון? תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  21. שלום רב: היום, במהלך פעילות שגרתית, הופיע במחשב של אימי המסך הכחול הבא: ================================================== Dump File : 012916-23821-01.dmp Crash Time : 29/01/2016 09:45:50 Bug Check String : PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA Bug Check Code : 0x00000050 Parameter 1 : 0xd4724340 Parameter 2 : 0x00000000 Parameter 3 : 0x834c54d9 Parameter 4 : 0x00000002 Caused By Driver : Ntfs.sys Caused By Address : Ntfs.sys+32f40 File Description : NT File System Driver Product Name : Microsoft® Windows® Operating System Company : Microsoft Corporation File Version : 6.1.7600.16385 (win7_rtm.090713-1255) Pr…

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  22. Started by MatanMaimon,

קניתי מחשב נייח, זה המפרט שלו:* מארז COOLERMASTER K282 שחור 2X12CM* ספק כח A.PFC 500W FAN12 POWER MAN INWIN* מעבד אינטל I5-6500 3.2GHz 1151 6MB* מאוורר למעבד ALPINE 11 REV2 ARCTIC COOLING* לוח H110M-S2H 1151 DDR3 H110 GIGABYTE* זכרון ADATA XPG V1.0 8GB DDR3 1600MHZ כחול* דיסק SANDISK Z400s 2.5" SATA 128GB SSD* דיסק קשיח פנימי SEAGATE 7200 64MB SATA 2TB* צורב ASUS DVDX24 DL שחור SATA DRW-24F1MT* כ.מסך Nvidia GeForce GTX960 ITX 2GB5 GIGABYTE* כ.רשת אלחוטי TP-LINK עד WN781ND PCIE 150 Mbps* כ.קול 5.1 מובנה בלוח האם*מסך SPK DVI VGA 243V5LAB 23.6" PHILIPS----------------------------------------------הדגשתי את הדברים שנראה לי באמת חשובים כדי לדעת אם להתקין עליו מערכת הפעלה 32 או…

23. יש לי וירוס Malware בדפדפן שאי אפשר להסיר אותו. ניסיתי כל-כך הרבה תוכנות כגון: GridinSoft Anti-Malware Malwarebytes Anti-Malware AdwCleaner Adware_Removal_Tool_by_TSA rKill Malwarebytes' Junkware Removal Tool HitmanPro נורטון 360 SpuHunter4 מצאו וירוסים ומחקתי אותם אך אף תוכנה איננה הצליחה להסיר לי את הוירוס הזה. זה הוירוס: עשיתי חיפוש בגוגל ומדובר בוירוס Malware. איך ניתן להסיר אותו?

• 26 תגובות
    • 4.5k צפיות
  24. Started by DUDI156,

שלום לכולם. יש לי usb - kmv edimix, ישנה בעיה אתו: במחשב אחד הוא עובד והכל בסדר, כאשר אני עובר למחשב השני, הנורה מהבהבת והוא לא מזהה את העכבר והמקלדת, ואני צריך להוציא בכל פעם את ההתקן של העכבר \מקלדת ולחבר למחשב ישירות, זה מעצבן ולא נוח. (כמו כן הוא גם לא מזהה את המסך, ושוב צריך לחבר אליו את המסך ישירות) אני מצרף תמונה של הusb - kmv edimix כדי שתוכלו להבין על מה מדובר. אציין שהעכבר והמקלדת הם של microsoft (אלחוטי) אשמח מאוד לקבל את עזרתכם, תודה רבה לכולכם מראש.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  25. Started by Maor Grinberg,

אהלן, ניסיתי הכל, באמת - שינויים ב-registry סימון V ב-disable DPI scaling in the compatibility tab אך ללא הועיל. יש תוכנות שנראות טוב על המסך 4K שלי אבל יש כאלה שנראות על הפנים - רצ"ב תמונה. האם ניתן לעשות משהו שישפר את המראה שלהן ? אודה מאוד לעצה/הכוונה. מאור.

• 2 תגובות
    • 808 צפיות

דיונים חדשים בפורומים